سفارش تبلیغ
صبا ویژن
زینت بخش مرد، دانش و بردباری اوست . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:4 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تضاد و تعارض قومی عناصر ترک و تاجیک در عصر صفویه (از شاه تهماسب تا پایان حکومت صفوی) در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تضاد و تعارض قومی عناصر ترک و تاجیک در عصر صفویه (از شاه تهماسب تا پایان حکومت صفوی) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تضاد و تعارض قومی عناصر ترک و تاجیک در عصر صفویه (از شاه تهماسب تا پایان حکومت صفوی) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تضاد و تعارض قومی عناصر ترک و تاجیک در عصر صفویه (از شاه تهماسب تا پایان حکومت صفوی) در pdf :

مقاله تضاد و تعارض قومی عناصر ترک و تاجیک در عصر صفویه (از شاه تهماسب تا پایان حکومت صفوی) در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1387 – بهار 1388 در مسکویه از صفحه 191 تا 206 منتشر شده است.
نام: تضاد و تعارض قومی عناصر ترک و تاجیک در عصر صفویه (از شاه تهماسب تا پایان حکومت صفوی)
این مقاله دارای 16 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترک
مقاله تاجیک
مقاله گرجیان
مقاله ارامنه
مقاله شاه عباس
مقاله شاه سلطان حسین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تضاد و تعارض میان سران و سرداران قزلباش با صاحب منصبان ایرانی، فقط جلوه های خاصی بود که پس از فتح ایران توسط اعراب تا انقلاب مشروطه به صورت های گوناگون بروز یافت. همین تضاد هنگام به قدرت رسیدن شاه اسماعیل نیز وجود داشت. وی در پی تحکیم فرمان روایی خویش آگاهانه و در رویکردی توطئه گرانه، از این تضاد در راستای حفظ و استحکام قدرت خود بهره جست. تنش های قبیله ای قزلباشان در عصر شاه تهماسب ادامه یافت و در عصر محمد خدابنده با قتل ملکه، رویکردی نو به خود گرفت. عصر شاه عباس در واقع عصر تحدید قدرت قزلباشان و ایجاد مناصب جدید نظامی و جای گزینی نیروی سوم به جای قزلباشان بود. عصری که عنصر ترک و تاجیک در تقابل با گرجیان و ارامنه ظاهر گردید. گویی دشمنی این دو عنصر پایانی نداشت و تنش و تعارض در عصر شاه سلیمان و به خصوص شاه سلطان حسین ادامه یافت و با قتل لطفعلی خان و فتحعلی خان اعتمادالدوله، طومار سلسله صفویه با هجوم افغان در اثر تزلزل در ساخت اداری، در نوردید و عاملی شد برای انحطاط و فروپاشی دولت صفویه.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ