حکمت با عصمت همراه است . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:36 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تعیین ضریب آبگذری در دو روزنه مجاوریکدیگر در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ضریب آبگذری در دو روزنه مجاوریکدیگر در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ضریب آبگذری در دو روزنه مجاوریکدیگر در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ضریب آبگذری در دو روزنه مجاوریکدیگر در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران کاربردی و دستاوردهای نوین
تعداد صفحات: 9
چکیده:
در این تحقیق اثر فاصله دو روزنه مجاورهم، بر روی ضریب آبگذری بررسی شده است. در این مطالعه آزمایشگاهی از 7 روزنه با سطح مقطع یکسان استفاده گردیده است. بررسی و تحلیل آزمایش ها نشان می دهد ضریب روزنه تابعی از ارتفاع نسبی آب روی مرکز روزنه بوده ولی این ضریب درروزنه تک برای مقادیر ارتفاع نسبی بزرگتر از 9، ضریب تغییرات کمتر از 15 % داشته و می تواند ثابت در نظر گرفته شود .. در محدوده آزمایش های انجام شده در روزنه تک با فاصله از جداره میزان ضریب آبگذری نسبت به کناره کاهش می یابد و تغییرات فشارآب بیشتر از تغییرات دبی کل جریان بر ضریب ابگذری تاثیرگذارمی باشدواین تاثیرتامحدوده 66درصدفاصله ازجداره نسبت به مرکزکانال وجود دارد2d درروزن های دوگانه درمقادیر ثابت d با افزایش h/d میزان ضریب ابگذرای کاهش می یابد باافزایش فاصله دوروزنه ازهما ین کاهش ضریب کمترمی گرددوباافزایش فاصله تاثیربرضریب ابگذری تا4d درمدل ازمایشگاهی وجود داردوباافزایش این مقدارتاثیر روزنه دوگانه برکاهش ضریب ابگذری ازبین میرود

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:36 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله چشم انداز بورس کشاورزی در سال 85 از دیدگاه کارگزاران در pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چشم انداز بورس کشاورزی در سال 85 از دیدگاه کارگزاران در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چشم انداز بورس کشاورزی در سال 85 از دیدگاه کارگزاران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چشم انداز بورس کشاورزی در سال 85 از دیدگاه کارگزاران در pdf :

چشم انداز بورس کشاورزی در سال 85 از دیدگاه کارگزاران

کارنامه 11 ماه فعالیت بورس کشاورزی

بازاری به وسعت 35میلیارد تومان در انحصار 3 محصول: با معامله بیش از 197هزار تن کالا در یازده ماه ارزش معاملات بورس کشاورزی از 356 میلیارد ریال فراتر رفت. تالار معاملات بورس کشاورزی از ابتدای فروردین الی پایان بهمن ماه سال جاری، شاهد عرضه یک میلیون و 919هزار و 621 تن کالاهای کشاورزی بود که از این میزان عرضه، 25هزار و 530 تن به صورت نسیه و باقی به صورت نقد صورت گرفت. مقدار تقاضا طی مدت مزبور بالغ بر 204هزار و 665 تن بود. به گزارش خبرنگار ما، در یازده ماه امسال 197هزار و 795 تن انواع کالاهای کشاورزی شامل برنج، جو، زعفران، پسته، نخود، عدس، ذرت، خرما و کنجاله دانه های روغنی در تالار معاملات به ارزش 356میلیارد و 392 میلیون و 430هزار ریال به فروش رفت.بیشترین مقدار عرضه در یازده ماه امسال طی مهر ماه به میزان 256هزار و 340 تن و کمترین آن در فروردین ماه به میزان 39هزار و 390 تن کالا بود.بیشترین تقاضای ایجاد شده در تالار معاملات مربوط به مرداد ماه با حجمی معادل 52هزار و 390 تن بود که در پی آن بیشترین معاملات در این ماه به میزان 52هزار و 80 تن صورت گرفت.تالار معاملات بورس کشاورزی در فروردین شاهد کمترین عرضه به میزان 2هزار و 520 تن و در خرداد شاهد کمترین حجم معاملات به میزان یک هزار و 670 تن بود.

گروه برنج
کارگزاران بورس کشاورزی در طول فعالیت یازده ماه خود در سال جاری، 12هزار و 485 تن انواع برنج داخلی و وارداتی در تالار عرضه کردند که تنها برای 330 تن آن تقاضا وجود داشت. حجم معاملات این گروه طی مدت مزبور بالغ بر 290 تن به ارزش 3میلیارد و 266میلیون و 50هزار ریال بود. بیشترین و کمترین عرضه گروه برنج به ترتیب در ماه های شهریور و دی به میزان 5950 و 5 تن صورت گرفت. بیشترین تقاضای این گروه در شهریور ماه به میزان 125 تن بود که کل آن مورد معامله قرار گرفت. بیشترین حجم معاملات این گروه در شهریور به میزان 125 تن و کمترین حجم معاملات آن در ماه های اردیبهشت و دی به میزان 5 تن بود.گروه برنج در یازده ماه اخیر پس از گروه های کنجاله، ذرت و جو با عرضه 12هزار و 485 تن کالا در جایگاه چهارم بیشترین عرضه ایستاد. این گروه در مهر ماه عرضه ای نداشت.

بر روی این گروه در ماه های فروردین، خرداد، مرداد و آبان نیز معامله ای صورت نگرفت.با نگاهی به آمار معاملات این گروه می توان دریافت که عرضه و بالطبع تقاضای برنج در بورس کشاورزی مورد استقبال فعالان بازار قرار نگرفته است. به عقیده کارشناسان، تاسیس دفاتر نمایندگی کارگزاران در استان های برنج خیز، تشکیل کمیته تخصصی برنج با استفاده از تجارب انجمن حمایت از برنج کشور و جلب تقاضای برنج مورد نیاز ارگان ها و ادارات دولتی از بازار سنتی به بورس از جمله راهکارهای مطرح در افزایش معاملات این گروه در تالار معاملات است. 

گروه جو
تالار معاملات بورس کشاورزی از ابتدای فروردین تا پایان بهمن ماه سال جاری، شاهد عرضه 443هزار و 370 تن انواع جو دامی داخلی و وارداتی بود. خریداران برای این مقدار عرضه، 28هزار و 90 تن تقاضا داشتند. ارزش معاملات این گروه طی مدت مزبور با معامله 25هزار و 840 تن جو دامی به 39میلیارد و 48میلیون و 650هزار ریال رسید.

بیشترین و کمترین عرضه این گروه در ماه های بهمن و فروردین به میزان 96620 و 750 تن بود. این گروه در آذر ماه با 7هزار و 140 تن و در تیر ماه با 20 تن، بیشترین و کمترین تقاضا را تجربه کرد. بیشترین حجم معاملات این گروه همزمان با بیشترین حجم تقاضا در آذر ماه به میزان 6هزار و 470 تن بود.کارگزاران بورس کشاورزی در خرداد ماه با فروش تنها 80 تن جو دامی، کمترین حجم معاملات این گروه را در سال جاری تجربه کردند. گروه جو در تیر ماه به رغم عرضه 3هزار و 200 تن جو دامی، بدون معامله باقی ماند. این گروه پس از دو گروه ذرت و کنجاله در رده سوم بیشترین حجم تقاضا و بیشترین حجم معاملات بورس کشاورزی در یازده ماه اخیر قرار گرفت. گروه جو از نظر بیشترین ارزش معاملات پس از گروه ذرت، رتبه دوم را کسب کرد.

گروه ذرت
عرضه 589هزار و 700 تن ذرت دانه ای در طول یازده ماه اخیر با 131هزار و 530 تن تقاضا روبه رو شد که 130هزار و 860 تن آن به ارزش 202میلیارد و 900میلیون و 480هزار ریال به فروش رفت. این گروه در طول فعالیت یازده ماه بورس کشاورزی به ترتیب رتبه نخست بیشترین میزان تقاضا، بیشترین حجم معاملات و بیشترین ارزش معاملات را کسب کرد.کارگزاران بورس کشاورزی در مهر ماه با عرضه 98هزار و 510 تن ذرت دانه ای بیشترین عرضه و در فروردین ماه با عرضه 3هزار و 210 تن، کمترین عرضه این گروه را بر روی تابلو بردند.بیشترین حجم تقاضا و بیشترین حجم معاملات این گروه در مرداد ماه به میزان 40هزار و 510 تن بود. این گروه در خرداد کمترین حجم تقاضا و کمترین حجم معاملات را به میزان 430 تن تجربه کرد.

گروه پسته
کارگزاران بورس کشاورزی از ابتدای فروردین تا پایان بهمن ماه سال جاری، 6هزار و 998 تن پسته در تالار معاملات عرضه کردند که تنها با 10 تن تقاضا روبه رو شد. کل تقاضای ایجاد شده برای این گروه به ارزش 300میلیون ریال مورد معامله قرار گرفت.گروه پسته پس از گروه های ذرت، جو، کنجاله و برنج در رتبه پنجم بیشترین ارزش معاملات به رغم معاملات محدود قرار گرفت.

این گروه با عرضه 2600 تن پسته در مهر ماه شاهد بیشترین میزان عرضه و با عرضه 10 تن پسته در مرداد ماه شاهد کمترین میزان عرضه بود. گروه پسته در ماه های تیر و شهریور عرضه ای نداشت و در دیگر ماه ها نیز به غیر از مرداد ماه تقاضایی برای این گروه وجود نداشت. کل عرضه این گروه تنها در مرداد ماه با تقاضا و معامله روبه رو شد.

گروه زعفران

تالار معاملات بورس کشاورزی در یازده ماه اخیر عرضه 2هزار و 205 کیلوگرم زعفران را تجربه کرد. میزان تقاضای ایجاد شده برای این میزان عرضه تنها بالغ بر 10 کیلوگرم بود که با فروش 5 کیلوگرم آن ارزش کل معاملات این گروه طی مدت مزبور به 14میلیون و 500هزار ریال رسید.گروه زعفران در تیر ماه بیشترین حجم عرضه را به میزان یک هزار و 240 کیلوگرم تجربه کرد، در حالی که بیشترین تقاضای ایجاد شده برای این گروه در ماه های خرداد و مرداد به میزان فقط 5 کیلوگرم بر روی تابلو رفت. این گروه تنها در مرداد ماه شاهد معامله بود و در ماه های فروردین، شهریور، دی و بهمن عرضه ای نداشت.

گروه کنجاله
کارگزاران بورس کالای کشاورزی در 11 ماه گذشته، 861 هزار و 590 تن انواع کنجاله دانه های روغنی شامل کنجاله سویا،کلزا، گلرنگ، تخم پنبه و تخم آفتابگردان وارد سیستم معاملات کردند که تنها برای 44 هزار و 550 تن آن تقاضا ایجاد شد. طی مدت مذکور، 40 هزار و 680 تن انواع کنجاله به ارزش 110 میلیارد و 414 میلیون و 650 هزار ریال در بورس به فروش رفت.این گروه از نظر عرضه رتبه نخست و از نظر تقاضا و حجم معاملات پس از گروه ذرت رتبه دوم را در بین محصولات منتخب بورس کسب کرد. بیشترین عرضه و تقاضای این گروه در مرداد ماه به ترتیب 130 هزار و 40 تن و 11 هزار و 300 تن بود. کمترین تقاضای کنجاله دانه های روغنی در 11 ماه گذشته 960 تن بود که در مهر ماه اتفاق افتاد. کمترین عرضه نیز به میزان 32 هزار و 530 تن در فروردین ماه صورت گرفت.بیشترین حجم معاملات این گروه 11 هزار و 110 تن در تیر ماه و کمترین حجم معاملات آن 500 تن در فروردین ماه بود.

سایر گروه ها
کارگزاران بورس کالای کشاورزی در طول یازده ماه گذشته 4هزار و 495 تن نخود و 900 تن عدس در تالار عرضه کردند که تنها برای 110 تن نخود تقاضا ایجاد شد و کل تقاضای این گروه به ارزش معاملاتی معادل 386میلیون و 100هزار ریال به فروش رفت. گروه عدس به رغم عرضه محدود نتوانست تقاضایی را در سال جاری به خود جلب کند.عرضه 82 تن خرما برای اولین بار در ماه های دی و بهمن نیز توانست تنها 5 تن تقاضا را به خود جلب کند. کل تقاضای این گروه در دو ماه مزبور به ارزش 62میلیون ریال به فروش رفت. گروه نخود تنها در ماه های فروردین، اردیبهشت، شهریور و مهر و گروه عدس نیز فقط در ماه های شهریور و مهر عرضه داشت. با نگاهی به نسبت عرضه و حجم معاملات گروه ها به عرضه و حجم معاملات کل در می یابیم که گروه کنجاله با در دست داشتن 45 درصد از عرضه کل کالاها در تالار معاملات طی 11 ماه اخیر، 20درصد از حجم کل معاملات را به خود اختصاص داد. در مقابل، گروه ذرت 67درصد از حجم کل معاملات را در حالی از آن خود کرد که 31درصد از حجم عرضه کل را در اختیار داشت. حجم عرضه گروه جو، 23درصد از عرضه کل و حجم معاملات آن 13درصد از حجم کل معاملات گروه ها بود. این آمار نشان می دهد که طی 11 ماه فعالیت بورس کشاورزی در سال جاری، 99درصد از کل عرضه و 97درصد از حجم کل معاملات تنها به سه گروه ذرت، جو و کنجاله ها (نهاده های دام و طیور) اختصاص داشته است. به نظر می رسد جذب عرضه و تقاضای سایر گروه ها نیاز به ارائه و اجرای راهکارهای اصولی دارد.

با گذشت یکسال ونیم از تاسیس بورس کالای کشاورزی، این بازار فراز و نشیب های گوناگونی را پشت سر گذاشته است. در آستانه سال جدید که تا چندی دیگر سازمان کارگزاران بورس کالای کشاورزی به شرکت سهامی عام بورس کشاورزی مبدل می شود، این سوال وجود دارد که بورس کشاورزی در سال آینده از چه چشم اندازی برخوردار است؟ خبرنگار ما در همین زمینه برای بررسی چشم انداز توسعه بورس کشاورزی در سال جدید با تعدادی از فعالان و کارگزاران گفت وگویی انجام داده است.

سیدمحمود حسینی پور، مدیر شعبه کالایی کارگزاری بانک کشاورزی با بیان ضرورت راه اندازی بورس کشاورزی، به عنوان حلقه گمشده بخش کشاورزی، گفت: راه اندازی بورس کشاورزی به عنوان حلقه گمشده ای در بخش کشاورزی و اقتصادی کشور، موجب شد تا این مهم در برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور مدنظر قرار گرفته شود و در حقیقت تاسیس بورس کشاورزی در راستای حمایت دولت از بخش کشاورزی بود. وی مزیت های بورس کشاورزی در مقایسه با بازار سنتی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: کارمزد دریافتی از مشتریان بورس معادل 5/3 در هزار قابل قیاس با سودی که واسطه ها در بازار سنتی از مشتریان اخذ می کنند، نیست.حذف واسطه های ناکارآمد و ارتباط مستقیم تولیدکنندگان یا تجار با مصرف کنندگان در بورس سبب پایین آمدن قیمت نهایی کالا شده و در سود حاصله بین دو گروه ذکر شده تقسیم می شود.

توجه ویژه دولت در سال 1385

مدیر شعبه کالایی کارگزاری بانک کشاورزی در ادامه گفت: فعالیت بورس کالای کشاورزی به گونه ای است که تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و فعالان بازار به دلخواه وارد بازار می شوند.
به عبارت دیگر، معاملات در بازار کاملا رقابتی است و از طریق تقابل عرضه و تقاضا، صورت می گیرد. در صورتی که این بازار دچار تنش های شدید نشود، در میان مدت به بازاری متمرکز تبدیل می شود و فعالان، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بازار به همراه سرمایه گذاران می توانند به انتفاع مورد نظر خود دست یابند.وی خواستار حمایت جدی و صریح دولت از بورس کشاورزی در سال جدید شد و گفت: توسعه و رونق بورس کشاورزی در سال 85 در گرو حمایت صریح و قانونی دولت است.

به عنوان مثال شرکت های دولتی فعال در امر تولید، توزیع و مصرف می توانند به عنوان کارگزار در بورس کشاورزی حضور یابند.اعلام رسمی و شفاف معافیت مالیاتی معاملات بورس کشاورزی و صدور مجوز واردات تنها برای آن دسته از واردکنندگان که کالای وارداتی خود را در تالار معاملات بورس کشاورزی عرضه می کنند، از دیگر مواردی است که توجه ویژه دولت در سال جدید را می طلبد.سیدمحمود حسینی پور، توسعه و گسترش بورس در سایر نقاط کشور را در سال جدید بسیار ضروری ارزیابی کرد و گفت: دسترسی فعالان بازار و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در سراسر کشور به تالار معاملات نباید از نظر مسوولان اجرایی دور بماند. وی هماهنگی و همکاری بورس کشاورزی و بورس فلزات را به منظور انطباق خود با قانون جدید بازار سرمایه در سال جدید یادآور شد و گفت: بورس کشاورزی و بورس فلزات به عنوان دو بورس کالایی کشور باید به منظور تطبیق کردن خود با قانون جدید در تعامل مستقیم با یکدیگر باشند.

هزینه های سنگین تضمین خرید

سیدمحمود حسینی پور در ادامه با اشاره به هزینه های سنگین دولت با انجام خریدهای تضمینی گفت: انجام خریدهای تضمینی از طریق بورس به کاهش بسیار چشمگیر هزینه های سنگین دولت در این زمینه می انجامد و بورس کشاورزی می تواند در تنظیم و ساماندهی بازار اهرم کارآمدی باشد. وی با اشاره به آمار معاملات بورس در یک سال گذشته خاطرنشان کرد: آمار معاملات یک سال گذشته بورس حاکی از آن است که هر چند در ماه هایی از سال بازار دچار نوسانات سینوسی بوده لیکن حجم معاملات روندی صعودی داشته است و در ارزیابی ها نیز پیش بینی می شود که در سال جدید حجم معاملات به چهار برابر میزان فعلی افزایش یابد.
18 ماه تجربه کردیم

به گزارش خبرنگار ما، حسین محمودزاده، مدیرعامل کارگزاری کشاورز کالا سپهر در رابطه با چشم انداز آینده بورس کالای کشاورزی گفت: بورس کشاورزی در حالی با تغییر قانون بورس و اوراق بهادار مواجه شده است که در 18 ماه گذشته در حال کسب تجربه و طی دوران آزمایشی معاملات در تالار بوده است.
وی معاملات فیزیکی در بورس کالای کشاورزی را بیش از آنچه که در بورس به عنوان بازار سرمایه مطرح باشد، در بازارهای فرابورسی (OTC) صحیح دانست و گفت: در بورس های کالایی جهان بیشترین حجم معاملات به مبادلات اوراق مشتقه مبتنی بر کالا و نه خود کالا به صورت فیزیکی اختصاص دارد و بورس های کالایی کشور تا رسیدن به آن موقعیت راه طولانی را در پیش دارند. وی معاملات بورس کشاورزی در ماه های گذشته را به نوعی آشنایی کارگزاران با پیچیدگی ها، مشکلات و نارسایی های بازار سنتی دانست و گفت: با توجه به قانون جدید بازار سرمایه، بورس کالای کشاورزی نیز باید به سمت مبادله اوراق بهادار و اوراق مشتقه مبتنی بر کالا حرکت کند و در کنار این گونه مبادلات دستی نیز در بازار فیزیکی کالا داشته باشد و در مسیر ساماندهی بازار اولیه نیز مسوولیت هایی را در حد مقدورات خود بپذیرد.

مدیرعامل کارگزاری کشاورزی کالا سپهر، ابهامات و نارسایی های قانون جدید را در رابطه با تبدیل شدن بورس ها به شرکت سهامی یادآور شد و گفت: ترکیب سرمایه، سرمایه گذاران و سهامداران شرکت سهامی عام بورس کشاورزی در قانون جدید در هاله ای از ابهام قرار دارد. از طرف دیگر جایگاه هر یک از کارگزاران موجود به عنوان کارگزار بورس (که دارای امتیازاتی نسبت به کارگزاران جدید هستند) را باید در اساسنامه جدید مدنظر قرار دهیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:35 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شبیه سازی رفتار رشد ترک درمیدان تنش پسماندجوشکاری در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی رفتار رشد ترک درمیدان تنش پسماندجوشکاری در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی رفتار رشد ترک درمیدان تنش پسماندجوشکاری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی رفتار رشد ترک درمیدان تنش پسماندجوشکاری در pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید

تعداد صفحات: 8

چکیده:

در این پروژه تکنیک برهم کنش المان ها برای شبیه سازی فرآیند جوشکاری Inconel600 وفولاد A285 Grade C با استفاده از نرم افزار ABAQUS و زبان برنامه نویسی Fortran مورد استفاده قرار گرفته است. در این تکنیک المان های فلز جوش در محل خود در تماس با المان های فلز پایه نگه داشته می شوند و واکنش بین آنها به عنوان تابعی اززمان ایجاد می شود. این باعث انعطاف پذیری زیادی در مدل سازی فرآیند جوشکاری می شود. سپس تنش های پسماند پیش بینی شده برای فولاد A285 برای محاسبات ضریب شدت تنشبا استفاده از مدل المان محدود 3 بعدی، به منظور بررسی کردن رفتار رشد ترک برای ترک های کوچک نیمه بیضوی مورد استفاده قرار گرفته است. دو جهت برای ترک مورد ملاحظه قرار گرفته است: یکی موازی با درز جوش و دیگری عمود بر آن. به دلیل اینکه تنش های پسماند طولی وعرضی توزیع های متفاوتی داشتند، رفتار های رشد ترک متفاوتی برای این دو نوع ترک هم پیش بینی شده است. برای ترک کوچک موازی با جوش، ترک تمایل به رشد سریع در سطح نسبت به جهت ضخامت، در طول جوش را دارد. برای ترک عمود بر جوش، ترک کوچک سطحی افزایش سریع در ضریب شدت تنش در عمیق ترین نقطه را نشان داد، که این مورد بیانگر این است که ترک عرضی کوچک سطحی تمایل به تبدیل شدن به ترک کامل در جهت ضخامت را دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:35 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Evaluation of the Procedure for Including Inertial Soil Structure Interaction in Nonlinear Static Analysis در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Evaluation of the Procedure for Including Inertial Soil Structure Interaction in Nonlinear Static Analysis در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Evaluation of the Procedure for Including Inertial Soil Structure Interaction in Nonlinear Static Analysis در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Evaluation of the Procedure for Including Inertial Soil Structure Interaction in Nonlinear Static Analysis در pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران

تعداد صفحات: 9

چکیده:

Effects of soil structure interaction (SSI) in elastic systems have been extensively studied in the past. It was introduced in some codes and provisions like NEHRP (1997, 2000, and 2003), ASCE 2005, and originally in ATC 3-06. However those did not consider yielding behavior of structure. The latter effect has attracted few investigations. Therefore, in this paper we investigate SSI effects in inelastic structures with comprehensive study for wide ranges of non-dimensional parameters to include SSI effects in Nonlinear Static Analysis Procedures (NSP).
To consider inelastic behavior of structures the last document considering SSI in inelastic structures, FEMA-440,defines an equivalent period lengthening ratio which alters the elastic period lengthening ratio by using ductility of the system to determine foundation damping from the known elastic formulation. In addition, in the whole procedure structure-soil system is replaced by rigid base SDOF system calculated by pushover analysis. Obviously that procedure cannot lead to exact responses; to evaluate it, we consider a SDOF structure with different periods changing from 0.2 to 3 seconds and different ductilities: 2, 4, and 6. This SDOF structure is located on the homogeneous half space defined by non-dimensional frequency (a0), aspect ratio (S), mass ratio and radius ration of the foundation. The SDOF with idealized bilinear behavior is used as the structural model. The soil is modeled by fundamental lumped parameters based on the concepts of cone models representing soil with a 3DOF system. The proposed 4DOF system is analyzed in time domain using average acceleration method with several ground motions recorded on very soft soil sites. First, this exact response is compared with the response of the inelastic rigid base SDOF system with initial and secondary stiffness determined by pushover analysis to evaluate the sufficiency of the basic concepts of FEMA-440: replacing fixed base structure and using of elastic damping values by equivalent period lengthening. It should be noted that the main procedure of FEMA-440 is checked too and the comparisons reveal an unsuitable estimations for exact responses, but it will not be discussed here because it has another source of error in equivalent linearization. So we use non linear analysis in calculating the response of replaced SDOF structure to achieve our own aims. Next, the accuracy of two FEMA-440 methods for determining maximum displacement demands, Equivalent Linearization and Coefficient Method are evaluated with exact results.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:35 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Density, excess molar volumes, viscosities, for binary and ternary mixtures of {Cyclohexanone(1)+ N,Nدرdimethylacetamide(2) + N,Nدرdiethylethanolamine(3) at 298.15, 308.15 and 318.15 K:Anexperimental and theoretical study در pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Density, excess molar volumes, viscosities, for binary and ternary mixtures of {Cyclohexanone(1)+ N,Nدرdimethylacetamide(2) + N,Nدرdiethylethanolamine(3) at 298.15, 308.15 and 318.15 K:Anexperimental and theoretical study در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Density, excess molar volumes, viscosities, for binary and ternary mixtures of {Cyclohexanone(1)+ N,Nدرdimethylacetamide(2) + N,Nدرdiethylethanolamine(3) at 298.15, 308.15 and 318.15 K:Anexperimental and theoretical study در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Density, excess molar volumes, viscosities, for binary and ternary mixtures of {Cyclohexanone(1)+ N,Nدرdimethylacetamide(2) + N,Nدرdiethylethanolamine(3) at 298.15, 308.15 and 318.15 K:Anexperimental and theoretical study در pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دوازدهمین سمینار فیزیک شیمی ایران

تعداد صفحات: 2

چکیده:

Densities , viscosities , of the binary and ternary mixturesformed by cyclohexanone + N,N -dimethylacetamide + N,N -diethylethanolamine were measured at (298.15, 308.15, and318.15) K for the liquid region and at ambient pressure for thewhole composition ranges. The excess molar volumes VmE ,viscosity deviations , were calculated from experimentaldensities. The excess molar volumes are positive over the molefraction range for binary mixtures of cyclohexanone(1) + N,N -dimethylacetamide (2) and N,N-dimethylactamide (2) + N,N -diethylethanolamine (3) and increase with increasing temperaturesfrom (298.15 to 318.15) K. The excess molar volumes ofcyclohexanone (1) + N,N -diethylethanolamine (3) are S-shapeddependence on composition with negative values in the N,N -diethylethanolamine rich-region and positive values at theopposite extreme and increase with increasing temperatures from(298.15 to 318.15) K. The excess molar volumes are positive overthe whole mole fraction ranges for the ternary mixtures at alltemperatures. Viscosity deviations are negative over the molefraction range for all binary and ternary mixtures and decreasewith increasing temperatures from (298.15 to 318.15) K. Theexperimental data of constitute were correlated as a function of themole fraction by using the Redlich–Kister equation for binaryand , Cibulka, Jasinski and Malanowski , Singe et al, Pintos et al ,Calvo et al, Kohler, and Jacob – Fitzner for ternary mixture,respectively. McAllister’s three body, Hind, and Nissan–Grunbergmodels were used for correlating the kinematic and dynamicviscosity of binary mixtures. The experimental data of theconstitute binaries are analyzed to discuss the nature and strengthof intermolecular interactions in these mixtures

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   36   37   38   39   40   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ