هرکه بی انصافی کند، کسی با او دوست نشود . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:32 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله انقلاب اسلامی؛ شبکه اطلاع رسانی و رسانه های جمعی در دوره اقامت امام خمینی (ره) در پاریس در pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انقلاب اسلامی؛ شبکه اطلاع رسانی و رسانه های جمعی در دوره اقامت امام خمینی (ره) در پاریس در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انقلاب اسلامی؛ شبکه اطلاع رسانی و رسانه های جمعی در دوره اقامت امام خمینی (ره) در پاریس در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انقلاب اسلامی؛ شبکه اطلاع رسانی و رسانه های جمعی در دوره اقامت امام خمینی (ره) در پاریس در pdf :

مقاله انقلاب اسلامی؛ شبکه اطلاع رسانی و رسانه های جمعی در دوره اقامت امام خمینی (ره) در پاریس در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در مطالعات انقلاب اسلامی از صفحه 127 تا 152 منتشر شده است.
نام: انقلاب اسلامی؛ شبکه اطلاع رسانی و رسانه های جمعی در دوره اقامت امام خمینی (ره) در پاریس
این مقاله دارای 26 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امام خمینی (ره)
مقاله رسانه های جمعی
مقاله مصاحبه
مقاله پاریس
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مدت تبعید رهبر انقلاب در نجف، نهضت اسلامی تحت کنترل شدید دولت عراق نتوانست از شبکه های اطلاع رسانی و رسانه های جمعی بزرگ و معتبر بهره برد. اما عزیمت ایشان به پاریس و قرار گرفتن در فضای آزاد رسانه ای آنجا، تغییر «راهبرد رسانه ای» انقلاب را درپی داشت. یافته های تحقیق گویای آن است که در این راهبرد جدید، انقلابیون و رهبر انقلاب با بهره برداری مناسب از ظرفیت های گسترده رسانه ای پاریس توانستند مسیر تحولات سیاسی انقلاب را بسیار سریع تر و هموارتر به سوی هدف مورد نظر (تغییر رژیم) سوق دهند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:32 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی نحوه چیدمان دیوار برشی بر رفتار قاب های ساده فولادی با دیوار برشی بتن مسلح متوسط تحت اثر بارگذاری انفجاری خارجی در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نحوه چیدمان دیوار برشی بر رفتار قاب های ساده فولادی با دیوار برشی بتن مسلح متوسط تحت اثر بارگذاری انفجاری خارجی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نحوه چیدمان دیوار برشی بر رفتار قاب های ساده فولادی با دیوار برشی بتن مسلح متوسط تحت اثر بارگذاری انفجاری خارجی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نحوه چیدمان دیوار برشی بر رفتار قاب های ساده فولادی با دیوار برشی بتن مسلح متوسط تحت اثر بارگذاری انفجاری خارجی در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد
تعداد صفحات: 16
چکیده:
درسالهای اخیر روش های گوناگون طراحی بر اساس بارهای انفجاری وضربه ای در دستور کار متخصصان سازه درزمینه ی بتن وفولاد قرار گرفته ونتایجی نیز حاصل شده است. در ابتدا انفجار به عنوان یک سیستم نیروزا به اشیائ وسازه های اطراف مورد بررسی قرار گرفت سپس پارامترهای مختلف نیروی انفجار و فرمولاسیون و روابط محاسبهاین نیروها که به شکل فشار بر سازه وارد می شود معرفی و ارزیابی شد. سپس سازه ای با ابعاد مشخص تعیینشده و به شکل سه بعدی مدل و برای 2 نوع بارگذاری دینامیکی ناشی از موج انفجار آنالیز شد. برای این منظور از 3تیپ قاب ساده فولادی با دیواربرشی بتنی جهت مدل سازی استفاده شده است وبرای هر تیپ قاب های فولادی نحوهچیدمان مختلفی از دیوار برشی انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در این پژوهش از تحلیل دینامیکیغیرخطی در آنالیز سازه ها تحت بار انفجاری استفاده شده است. نتایج حاصله حاکی از آن است که در مقایسه بینستون های مختلف که در جلوی ماده منفجره در قاب پیرامونی قرار گرفته اند، ستون های میانی در مقایسه با ستونهای گوشه، به دلیل بیشتر بودن سطح بارگیر در معرض آسیب پذیری بیشتری قرار دارند همچنین تغییر در چیدمان دیوار برشی منجر به افزایش لنگر خمشی ایجاد شده در ستون ها شده است، به طوریکه بیشینه لنگر خمشی در ستون طبقه اول سازه پس از تغییر در آرایش دیوار برشی حدودا 1/5 برابر حالت اولیه (پلان اولیه) بوده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:31 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق کیست در تخمدان در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق کیست در تخمدان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق کیست در تخمدان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق کیست در تخمدان در pdf :

استروژن مترشحه از فولیکول گراف سبب تحلیل سایر فولیکولها می شود. رشد فولیکولهای تخمدانی فرآیندی کامل شامل سیگنالهای خارج تخمدانی از قبیل هورمونهای گونادوتروپینی و متابولیکی و سیگنالهای داخل تخمدان است (Webb R. et., 1999). بدنبال افزایش غلظت استرادیول مترشحه از فولیکول، غلظت هورمون آزادکننده گنادوتروپین (GnRH) افزایش یافته، در نتیجه به پیک رسیدن هورمون لوتئینه کننده (LH) صورت گرفته و فولیکول گراف تخمک گذاری می نماید (Nanda A.S., 1992 Dobson H. and).
مکانیسم منجر به وقوع کیست سالهاست که مورد مطالعه و تحقیق می باشد. اما دانش ما هنوز ناقص است.
فرآیند تشکیل کیست :
1) عملکرد نامناسب محور هیپوتالاموس ـ هیپوفیز ـ تخمدانی:
بیشتر فرضیات عملکرد نادرست نروآندوکرینولوژی در محور هیپوتالاموس ـ هیپوفیز ـ تخمدانی را قبول دارند (Yaungquist R., 1997). براساس این فرضیه علت اولیه، کمبود و نقصان در به پیک رسیدن LH پیش از تخمک گذاری و یا نقص در الگوی آزادسازی این هورمون می باشد. استروژن مترشحه از فولیکول گراف با اثر فیدبک مثبت بر محور هیپوتالاموسی ـ هیپوفیزی جهت تخمک گذاری موجب آزادسازی LH می گردد. هرگونه اشکال در این فرآیند سبب کاهش یافتن GnRH آزادشده از هیپوتالاموس و در نتیجه ناکافی بودن آزادی LH یا زمان نادرست آزادی LH می شود.
بنابراین مکانیسم فیدبک مثبت استروژن بر روی به پیک رسیدن LH در گاوی با کیست فولیکولی به درستی عمل نمی کند (Bosu W.T.K. and Peter A.T., 1987).
در مطالعه ای که توسط Galder انجام شد مشخص گردید مقادیر استرادیول 17 و کل استروئیدها در کیست بیشتر از فولیکول گراف می باشد (Calder M., et l., 2001). همچنین Kaneko نشان داد که تجویز مقادیر زیاد استرادیول قبل از تخمک گذاری مانع از به پیک رسیدن LH شده و در نتیجه سبب ایجاد کیست می گردد (Kaneko H., et l., 2002).
گذشته از بی نظمی در به حداکثر رسیدن LH، الگوی نوسانات LH در دوره پیش از تخمک گذاری دارای نقش حیاتی در فرآیند تخمک گذاری است. هرچند نقش این رویداد در بیماری کیست تخمدانی به درستی شناخته نشده (Jou P. et l., 1997) ولی طی مطالعات انجام شده نقش کاهش پالسهای LH در عدم تخمک گذاری مشخص گردیده است (Dobson H., et l., 2000). از طرفی نشان داده شد فاصله بین موج های رشد فولیکولی در گاوهای کیستی طولانی تر از گاوهایی با سیکل فحلی نرمال می باشد (Garverick H., et l., 1997).
بررسی ایمینوسیتوشیمی هیپوفیز در گاوهای دارای کیست فولیکولر از کاهش عملکرد سلولهای مترشحه LH و افزایش فعالیت سلولهای مترشحه آدرنوکورتیکوتروپین (ACTH) خبر می دهد که منجر به کاهش آزادی LH می گردد (Busato A., et l., 1995). حال آنکه مطالعات صورت گرفته در هیپوفیز قدامی از نظر محتوای LH, FSH غلظت گیرنده GnRH و وزن هیپوفیز تفاوتی میان گاوهای کیستی با گاوهای فاقد کیست نشان نداده است (Cook D., et l., 1991).
طی مطالعاتی مشخص گردید غلظت سرمی متوسط LH، نوسانات LH و استرادیول 17 در گاوهای کیستی بیشتر از گاوهای فاقد کیست می باشد (Garverick H., et l., 1997; Yaungquist R., et l., 1997). بطوریکه پالسهای LH از 2 تا 3 بار در یک دوره 6 ساعته در هفته اول و دوم پس از زایش در گاوهای سالم به 5 تا 7 پالس در همین دوره در گاوهای دارای کیست افزایش یافته است (Savio J., et l., 1990). غلظت بالای LH سرم با اثر بر فولیکول گراف مانع تولید استرادیول 17 شده و در نتیجه با شروع فرآیند لوتئینه شدن پیش از بلوغ سلولهای گرانولوزا، نقص در تخمک گذاری رخ می دهد. همچنین با افزایش ترشح LH، فولیکول لوتئینه شده قبل از بلوغ توانایی تولید کافی استرادیول 17 را جهت شروع به پیک رسیدن LH پیش از تخمک گذاری ندارد و در نتیجه به پیک رسیدن در زمان مناسب انجام نمی گیرد (Yoshioka K., et l., 1998; Yaungquist R., et l., 1997).
2) عملکرد نادرست تخمدان:
گرچه مطالعات فراوان، رشد فعال تخمدان را مشخص کرده اما دانش ما در مورد تغییرات سلولی و مولکولی رخ داده در فولیکول قبل از تخمک گذاری هنوز ناشناخته باقی مانده است. تغییرات سلولی ممکن است بصورت اشکال در تولید فاکتورهای رشد که توسط سلولهای گرانولوزا صورت می گیرد و یا در ترشح نامناسب پروتئین ماتریکس خارج سلولی (ECM) Extra Cellular Matrix رخ می دهد (Peter A., 2004). از پروتئین های (ECM) که دارای نقش تولیدی و مؤثر در اندازه فولیکول اند می توان به ویترونکتین و فیبرونکتین اشاره نمود.
(Peter A. et l., 1995; Perrone M.S. et l., 1995).
البته سایر پروتئین های (ECM) مانع تخمک گذاری و در نتیجه بروز کیست می گردد. هرچند مطالعات بیشتری جهت روشن شدن این تغییرات سلولی نیاز است. مطالعات قبلی نشان داده تغییرات صورت گرفته در ظاهر گیرنده و محتوای آن بویژه در مورد LH ممکن است یکی از دلایل مؤثر در فرآیند عدم تخمک گذاری باشد، هرچند مشخص کردن این تغییرات بعد از شکل گیری کیست کمکی به روشن شدن مکانیسم بیماری نمی کند و لازم است این تغییرات در زمان شکل گیری کیست بررسی شود (Peter A., 2004).
در مطالعه ای Odore نشان داد تغییرات در گیرنده استروئید موجود در کیست بویژه پروژستین و استروژن ممکن است سبب عدم تخمک گذاری گردد (Odore R., et l., 1999). هرچند جهت روشن شدن این تغییرات نیاز به مدل معتبر در زمان شکل گیری کیست می باشد (Cook R., et l., 1990; Peter A. and Asem EK., 1996). برخی محققان استفاده از این مدلها را به جهت آنکه همانند وقوع طبیعی کیست در گاو شیری نمی باشد با دیده تردید بررسی میکنند بویژه آنکه شکل گیری کیست بصورت طبیعی ممکن است تفاوتهایی با ایجاد کیست به صورت مصنوعی داشته باشد (Peter A. and). Asem EK., 1996 به هر حال رویدادهایی که پس از ایجاد کیست بوسیله یک مدل ایجاد می گردد مشابه وقوع کیست به شکل طبیعی است (Cook D. et l., 1990).
بویژه اینکه مکانیسم آپوپتوزیس در لایه سلولهای گرانولوزا مشخص گردیده است. همچنین مشخص شده مقادیر RNA پیام گیر 3 هیدروکسی استروئید دهیدروژناز در سلولهای گرانولوزای کیست بیشتر از فولیکول گراف می باشد. (Calder M., et l., 2001 ).
درک مکانیسم رشد صحیح سلولهای گرانولوزا و مرگ از پیش تعیین شده از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بروز هرگونه نقصی در این مسیرها مشابه ایجاد کیست تخمدانی عمل می کند (Isobe N., and Yoshimura Y., 2000). در مجموع بررسی های بیشتری جهت نشان دادن اثرات فاکتورهای ضد آپوپتوزیس در شکل گیری کیست مورد نیاز است (Homburg R., and Amsterdam A., 1998).
فاکتورهای زمینه ساز :
فاکتورهای متعددی در بروز کیستهای تخمدانی در گاو شیری دخیل می باشند. (Peter A., 2002).
1) وراثت و ژنتیک:
وقوعت کیست تخمدانی بیشتر در گاوهای از یک خانواده دیده می شود و در نژادهای با زمینه ژنتیکی وقوع کیست تخمدانی افزایش یافته است (Archbald L., and Thatcher W., 1992; Cook D., et l., 1990). در مطالعه ای با حذف گاوهای نری که دختران کیستی داشتند وقوع آن در گله کاهش یافت (Hafez B., and Hafez E.S.E., 2000).

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:31 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر دی اتلین گلیکول (DEG) بر سنتز و پوشش دهی در جای نانو ذرات مگنتیت در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دی اتلین گلیکول (DEG) بر سنتز و پوشش دهی در جای نانو ذرات مگنتیت در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دی اتلین گلیکول (DEG) بر سنتز و پوشش دهی در جای نانو ذرات مگنتیت در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دی اتلین گلیکول (DEG) بر سنتز و پوشش دهی در جای نانو ذرات مگنتیت در pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: پنجمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران

تعداد صفحات: 8

چکیده:

نانو ذرات مگنتیت پوشش داده شده با دی اتیلن گلیکول (DEG) به روش هم رسوبی معکوس از نمک های کلریدی آهن دو و سه ظرفیتی با استفاده از محلول قلیایی هیدروکسید سدیم در حضور محلول DEG فرآوری شده است. اثرات شرایط واکنش و مقادیر مختلف عامل پوشش دهنده بر خواص نانو ذرات فرآوری شده با استفاده از مشخصه یابی های XRD و TEM و FT-IR و DLS مورد بررسی قرار گرفته است. با استفاده از نتایج XRD مشخص شده است. که حضور مقادیر کافی از عامل پوشش دهنده بر ترکیب فازی نانو ذرات فرآوری شده تاثیر نخواهد داشت. تصاویر حاصل از TEM نشان داده است که افزایش DEG باعث شکل گیری نانو ذرات کروی مگنتیت با اندازه ی متوسط 30 نانو متر شده است. نتایج FT-IR، جذب شیمیایی عوامل پوشش دهنده بر سطح نانو ذرات مگنتیتن را تایید می کند. تحت شرایط آزمایش، نرخ جوانه زنی و رشد کاهش یافته که به دلیل احاطه ی جوانه های حاصله توسط عوامی پوشش دهنده بوده است. همچنین، میزان تجمع نانو ذرات مگنتیت به دلیل وجو پوشش DEG و ممانعت از تشکیل پیوند هیدروژنی بین نانو ذرات مگنتیت و مولکول های آب کاهش یافته است. از سوی دیگر، افزایش بیش از حد عامل پوشش دهنده اثر نامطلوبی بر ساختار فازی و تجمع نانو ذرات فرآوری شده دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:31 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مدیریت ارتباط با مشتری پاردایم جدید عصر اطلاعات در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت ارتباط با مشتری پاردایم جدید عصر اطلاعات در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت ارتباط با مشتری پاردایم جدید عصر اطلاعات در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت ارتباط با مشتری پاردایم جدید عصر اطلاعات در pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش تخصصی مدیریت ارتباط با مشتری

تعداد صفحات: 10

چکیده:

امروزه مشتریان تقاضاهای بسیاری از ارایه دهندگان خدمات دارند. از عمده انتظارات آنها اطلاع رسانی جامع، پاسخ گویی سریع به مشکلات و انتظارات آنان و مطلع بودن از قوانین و اقابلیت های مجموعه ارایه دهنده خدمات است. در بخش های گوناگون می توان با ارایه خدماتی که بیشتر مشتری ها می طلبند، بخش عمده ای از مشتریان را راضی نگه داشت. این خدمات را میتوان در دو سیستم مهم خدمات و اطلاع رسانی در نظر گرفت که هر یک از زیر سیستم های متعددی تشکیل شده است. در این مقاله به مواردی چون تاریخچه ای از CRM و سپس به ضرورت ایجاد سیستم های اطلاعاتی مشتری مدار، تعریف مشتری، نیاز های مشتری، ارزش و گروه های ارزشی از دید مشتری و سپس به مواردی چون مولفه های اصلی سیستم های اطلاعاتی مشتری مدار و در نهایت به مزایای استفاده از CRM پرداخته، همان طور که روند تحقیق با تکنولوژی و نوآوری کاربردی شکل می گیرد. این مقاله چهار چوب مشتری مداری برای توسعه IS در آینده مطرح گردیده است. شرح حال مشتری باید جز اصلی IS باشد. این مقاله در این بخش خاص، جنبه های مختلف IS مشتری مداریرا بررسی کرده است و می تواند راهنمای خوبی در این راستا برای تحقیقات آینده باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ