
مقاله Vibration Control of Offshore Jacket Platforms with Hybrid Damping Systems در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Vibration Control of Offshore Jacket Platforms with Hybrid Damping Systems در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Vibration Control of Offshore Jacket Platforms with Hybrid Damping Systems در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Vibration Control of Offshore Jacket Platforms with Hybrid Damping Systems در pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
Offshore platforms, located at severe environmental conditions, are generally subjected to two types of environmental loading; normal-condition loads such as wave-induced hydrodynamicforces and extreme-condition loads like seismic excitations [1]. Among classified categories of environmental loads of offshore platforms, those of great importance are wave-induced hydrodynamic forces in normal conditions and seismic excitations in extreme conditions.Adjustable parameters of a vibration control system for offshore platforms are generally designed by considering only one type of environmental loadings; either normal-condition loadsto mitigate fatigue damage or extreme-condition loads to guarantee collapse prevention. So, it isimportant to investigate the effectiveness of vibration control system, designed for the more influential type of external loading, when subjected to another type. Also it is ideal for thesystem to have an acceptable performance in both normal and extreme conditions.Vibration control of offshore platforms has been studied by many researchers such as Vandiverand Mitone [2], Kawano and Venkataramana [3], Kawano [4], Abdel-Rohman [5], Lee [6],Suneja and Datta [7], Suneja and Datta [8], Terro et al. [9], Vincenzo and Roger [10], Ou et al. [11], Ou et al. [12], Suhardjo and Kareem [13], Wang [14], Mahadik and Jangid [15], Li et al. [16], Zribi et al. [17], Patil and Jangid [18] and Ou et al. [19]. All of them have found it effectiveto use control mechanisms for mitigation of vibrations induced by different environmental loads. But it should be noted that none of the previous works has investigated the effectiveness ofvibration control systems, considering both normal-condition and extreme-condition loadings.The purpose of this paper is to compare the seismic performance of dampers optimized for wave loading with that of dampers designed for seismic excitation, and to present methods for enhancing the seismic performance of dampers optimized for wave load, such as using hybriddamping systems, in which one damper is optimized for wave loading and the other is designedfor quake excitation. It is intended to improve seismic effectiveness of vibration control system while maintaining its effective performance in fatigue damage mitigation by using hybrid damping systems.


مقاله نقش گیاهان در تغذیه و سلامت ورزشی در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش گیاهان در تغذیه و سلامت ورزشی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش گیاهان در تغذیه و سلامت ورزشی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش گیاهان در تغذیه و سلامت ورزشی در pdf :
نقش گیاهان در تغذیه و سلامت ورزشی
جایگاه تغذیه در موفقیت ورزشکاران
سالهاست که پس از ناکامی در مسابقاتی چون المپیک پکن، کمیتهای برای بررسی علل شکستها و ناکامی تشکیل میشوند و پس از چند روز تحقیق و تفحص علل شکست مشخص میشود:
نداشتن کافی بازیهای تدارکاتی، نداشتن مربیان با دانش روز، نبود متخصص تغذیه و روانشناس در کنار تیم، نداشتن بودجه کافی مناسب و …
و با وجود اصلاح برخی موارد باز شاهد این هستیم که یک متخصص تغذیه آنگونه که شاید و باید در تیمهای ورزشی قرار نمیگیرد و نهایتاً در صورت ناکامی احتمالی در مسابقات، باز هم نبود متخصص تغذیه و … از علت ناکامی ورزشکاران خواهد بود!
اما به راستی جایگاه تغذیه در موفقیت ورزشکاران به چه میزان است؟
مایکل فلپس، قهرمان اسطورهای المپیک که به تنهایی در سن 23 سالگی موفق به کسب 14 مدال طلای المپیک شد، در المپیک 2008 چین، پس از کسب هفتمین مدال طلا، در مورد علت موفقیتش به خبرنگار B.B.C گفت: « خوردن، خوابیدن و شنا کردن» تنها کارهایی است که من میتوانم انجام دهم. بله،فلپس این قهرمان اسطورهای وقتی در حین مسابقات، در مورد علت موفقیتش سوال میشود،جدا از تمرین: « تغذیهی صحیح» را روی دیگر سکهی موفقیتش میداند…
خانم لین باربارا، متخصص تغذیه،کسی که بیش از 20 سال روی تغذیهی ورزشکاران حرفهای کار کرده در گفتگو با B.B.C میگوید: در این مدت با بیش از 1000 ورزشکار که به طور حرفهای «شنا و دو» یِ استقامتی انجام میدادند کارکرده و طی این مدت متوجه شده که یک مشکل و ایراد عمومی و شایع تغذیهای در میان آنها بود و آن عدم ذخیرهی کافی گلیکوژن و در نتیجه اختلال در تبدیل آن به گلوکز در نتیجه ی دریافت ناکافی کربوهیدرات در رژیم غذایی ورزشکاران بود.
با شناسایی چنین نکات ظریف و مهمی و اصلاح آن، میتوان به میزان بسیاری راندمان ورزشکاران را افزایش داد.
از دیگر موارد مهم در تغذیهی ورزشکاران، محاسبهی میزان انرژی و کالری مورد نیاز آنان و دریافت کافی کالری در رژیم غذایی آنها میباشد.
بطور مثال مسلماًً یک ورزشکار حرفهای همانند فلپس، نسبت به یک فرد عادی نیاز به انرژی بیشتری دارد. چرا که نیاز او متفاوت با یک فرد عادی است، ساعتها در شبانهروز به صورت حرفهای به تمرین میپردازد لذا سوخت و ساز بدن او بسیار متفاوت با یک فرد عادی است.
Fox News وB.B.C اعلام نمود رژیم غذایی فلپس، تقریباً 6 برابر یک فرد عادی حاوی انرژی است یعنی چیزی حدود 12000 کالری دریافتی او در شبانه روز است!
بطور کلی میتوان گفت ورزشکاران با توجه به میزان فعالیت جسمانی و نوع ورزشی که میکنند، باید از رژیم غذایی مناسب که برآوردهکنندهی نیازهای فیزیولوژیک آنان است، استفاده نمایند. ورزشکار برای اینکه به توان بالای جسمانی و روحی برسد باید همگام با فعالیتهای ورزشی به تغذیه سالم و مناسب توجه کافی نماید.
شاید گزاف نباشد اگربگوییم اثر تغذیه مطلوب در افزایش توان جسمانی ورزشکاران بیش از ورزش و تمرینهای ورزشی است.
رژیم غذایی ورزشکاران 3 مرحله کاملاً مشخص دارد: رژیم غذایی دورهی تمرینات و آمادهسازی ورزشکار رژیم غذایی دورهی مسابقات و رژیم غذایی دورهی بازسازی بدن.
عوامل گوناگونی در تنظیم رژیم غذایی موثر است. به همین دلیل باید باتوجه به نوع فعالیت ورزش و ویژگیهای فردی ورزشکار یک رژیم غذایی دقیق و مخصوص تنظیم کرد.
این یک اصل کلی است که توانایی و قدرت، بستگی به سلامت کامل، تناسب وضعیت بدن و شرایط مطلوب ورزشکار دارد. بنابراین لازم است هر گونه کمبود بدنی ورزشکار مشخص شود تا بتوان آن را برطرف کرد.
غذاهایی که ورزشکاران مورد استفاده قرار میدهند،دارای 6 دسته مواد مغذی میباشند: کربوهیدراتها، پروتئینها، چربی، آب، ویتامین و عناصر معدنی.
که مهمترین اصول در تنظیم برنامهی غذایی رعایت «تعادل»، «تنوع» و «تناسب» برای به حداقل رساندن تحلیل سلولی طی ورزش کردن میباشد.
مواد مغذیای که نقش انرژیزایی را در بدن ایفا میکنند شامل «کربوهیدراتها»، «پروتئینها» و «چربیها» میباشد.
کربوهیدرات
کربوهیدراتها موادی هستند که در ساختمانشان فقط عناصر کربن، اکسیژن و هیدروژن به مار رفته است. کربوهیدرات
ها مهمترین و در عین حال ارزانترین منبع انرژی هستند که نقش ویژهای در انرژیزایی دارند و بخش عمدهی انرژی یک رژیم غذایی از کربوهیدراتها حاصل میشود.
هر گرم کربوهیدرات به طور متوسط 4 کیلوکالری انرژی تولید میکند و حداقل 50 درصد انرژی رژیم غذایی باید از کربوهیدراتها خصوصاً انواع پلی مر آن نظیر نشاسته تامین شود.
گلوکز شکل نهایی و سادهترین ماده قندی است که از هیدرولیز و شکسته شدن کربوهیدراتها حاصل میشود اصطلاحاً به رژیمهای بارگیری گلوکز در ورزشکاران، چه قبل از مسابقه، همچنین در هنگام و بعد از مسابقه و تمرین برای تامین کافی ذخایر گلیکوژن توجه خاصی میشود.
دقت شود وجود حداقل 100 گرم کربوهیدرات در غذای روزانه،برای متابولیسم کامل چربیها و پروتئینها ضروری است. در صورت کمبود فرد با کتوزیس و تجزیهی پروتئینها و تحلیل عضلانی مواجه میشود البته مصرف کربوهیدرات زیاد،سبب تبدیل آن به چربی میشود. (چاقی)
پروتئین
پروتئین اولین مادهای است که به عنوان یک جز حیاتی از بافت زنده شناخته شد. در سال 1838 دانشمند هلندی به نام مولدر واژهی پروتئین را به معنای «برترین و مهمترین» به کار برد. وی معتقد بود زندگی بدون پروتئین ممکن نیست.
در ساختمان آن علاوه بر کربن، هیدروژن و اکسیژن، نیتروژن(16%) و کمی گوگرد و گاهی فسفر، آهن و کبالت نیز به کار رفته است. پروتئینها در واقع پلیمر اجزای کوچکتری به نام آمینو اسیدها هستند. تاکنون 20 نوع اسیدآمینه شناخته شده است و پروتئینها 50% وزن خشک سلولی و 20% وزن بدن را تشکیل میدهند.
از اعمال پروتئین میتوان به ساختن و حفظ بافتهای بدن اشاره کرده همچنین از متابولیسم هرگرم پروتئین دربدن 4 کیلوکالری انرژی تولید میشود. البته انرژی بیشتری نسبت به کربوهیدراتها، برای متابولیسم پروتئینها نیاز است.
پروتئینها در ساختمان کلیه بافتهای بدن و نیز در تشکیل آنزیمها، هورمونها، ترشحات و مایعات بدن و آنتیبادیها برای تامین ایمنی بدن نقش دارند.
چربیها
چربیها در برگیرندهی گروههای متنوعی از مواد نظیر تریگلیسیریدها، کلسترول، مومها و … هستند. چربیها نیز نظیر کربوهیدراتها از عناصر کربن، اکسیژن و هیدروژن تشکیل شدهاند با این تفاوت که در آنها نسبت اکسیژن به هیدروژن و کربن بسیار کمتر است. تقریباً 98 تا 99 درصد از چربی طبیعی را تری گلیسیریدها تشکیل میدهند که قسمت عمده آن نیز از اسیدهای چرب درست شده است.
هر گرم تری گلیسیرید یا چربی حدود 9 کیلوکالری انرژی تولید میکند و تا انرژی سلول میتواند از آن تامین شود.
از جمله وظایف چربیها میتوان به نگهداری ارگانها و اعصاب در محل مربوطه و محافظت از آنها در برابر ضربه و تروما و همچنین کمک به حمل و جذب ویتامینهای محلول در چربی و حفظ حرارت بدن اشاره کرد.
ویتامینها
ویتامینها مواد شیمایی آلی هستند که به مقدار کم در مواد غذایی یافت میشوند و برای رشد و ادامه حیات مورد نیاز میباشند. ویتامینها ساختمانهای شیمیایی بسیار متنوعی دارند که ممکن است بسیار ساده یا بسیار پیچیده باشد. ویتامینها اغلب کوآنزیم واکنشهای مختلف عمل میکنند. ویتامینها نه نقش ساختمانی دارند و نه نقش انرژی زایی بلکه برای حفظ تعادل حیاتی بدن لازمند. مصرف بیشتر بعضی از آنها دارای خواص انرژیزایی است ولی از نظر مقررات بین المللی دوپینگ محسوب نمیشود. ویتامینها را به دو دسته محلول در آب و محلول در چربی تقسیم میکنند.
املاح
حدود 4 تا 5 درصد وزن بدن را تشکیل میدهند که نیمی از آن را کلسیم و آن را فسفر تشکیل میدهند املاح معدنی برای بسیاری از واکنش های بدن و نیز ساختمان بعضی قسمتها ضروری هستند. برای هرکدام از املاح ضروری یک مکانیسم کنترل جذب وجود دارد که جذب آنها را از طریق تنظیم مقدارتولید حاصل آنها کنترل میکند. املاح معدنی به دو گروه ماکرو و میکرو تقسیم میشوند.
نقش ریز مغذی ها در سلامت
تأثیرات سؤ تغذیه انرژی و پروتئین درکودکان با افزایش مرگ و میر، ابتلا بهبیماریها، نقص در عملکرد سیستمایمنی و تأخیر در رشد و نمو حرکتی وروانی مشخص میشود.
حدود 30 سالقبل سؤتغذیه فقط مفهومی معادلکمبود دریافت پروتئین و انرژیداشت، اما امروزه نگرش جهان به معنیسؤ تغذیه تغییر کرده است; علاوه برپروتئین و انرژی گستره وسیعی ازکمبود ریزمغذیها را نیز شامل میشود.کمبود ید در دوران بارداری و اثر آندر ایجاد کریتنیسم و تأخیر در نموذهنی نوزاد، کمبود آهن و تأثیرات آندر ایجاد کم خونی و نقص تکاملمغزی و کمبود ویتامین A و ایجادشبکوری و کمبود روی در دورانبارداری و شیرخوارگی و تأثیری که بهصورت کاهش وزن هنگام تولد، تأخیردر رشد کودکان و کاهش ترکیباتایمنیزا افزایش بار ابتلا به بیماریهایعفونی و حتی احتمال افزایش مواردمرگ و میر کودکان دارد، همگینمونههای بارزی از سؤ تغذیه هستند واهمیت پرداختن بیش از پیش کمبودریزمغذیها را میرسانند.
همچنین بر اساس گزارشهای سازمانجهانی بهداشت مشخص شده استبیش از 2 میلیارد نفر از مردم جهانمبتلا به کم خونی هستند و حدود 3/7میلیارد نفر کمبود آهن دارند. کمبودمتوسط روی تا حدود 30 درصدمیباشد. بیش از 100 میلیون کودک دردنیا از کمبود ویتامین A رنج میبرند.
بررسی مصرف در ایران در سالهایگذشته نشان داده است که 90 درصد ازجمیعت روستایی و 20 درصد ازجمعیت شهری، ویتامین A کمترینسبت به توصیه جهانی در رژیم غذاییخود دریافت میکنند.
تعریف:
ریزمغذیها شامل ویتامین و املاحمیباشند که در مقایسه با کربوهیدراتها،پروتئینها و چربیها به مقادیر جزئیبرای فرآیندهای متابولیکی بدنضروری هستند. کمبود برخی از انواعریزمغذیها به ویژه کمبود ید، آهن وویتامین A از مشکلات شایع تغذیهایاست. در کشور ما نیز شواهد موجودحاکی از آن است که کمبود ید واختلالات ناشی از آن و فقرآهن وکمخونی ناشی از آن مشکلات عمدهتغذیهای در گروههای آسیبپذیر ازجمله کودکان زیر 5 سال است و کمبودویتامینهای A و D در برخی ازمناطق کشور وجود دارد.
کمبودهـــــــــــای شایعریزمغذیها و آثار آنها:
یــد: ید به طور عمده در غدد تیروئیدوجود دارد و عمل اصلی آن با حضوردو هورمون T3 و T4 است و برایتکامل و عملکرد طبیعی بدن، مغز ودستگاه عصبی، حفظ گرمای بدن وانرژی ضروری است. کمبود یدعوارضی مانند نازایی، سقط جنین،تولد نوزاد مرده، ناهنجاریهایمادرزادی، عقب ماندگیهای ذهنیگواتر و کریتنیسم را به دنبال دارد.عواقب کمبود ید در دوران جنینیشدیدتر است.
منابع غذایی یـد:
مهمترین منبعطبیعی ید در مواد غذایی دریایی مثلماهی آبهای شور، صدف و جلبکدریایی هستند. گیاهانی که در سواحلدریا میرویند منابع خوب ید میباشند،اما مواد غذایی که دور از دریا رشدمیکنند ید کمی دارند.
در کشور ما آب و خاک فاقد یدهستند، بنابراین هیچ کدام ازمحصولات غذایی قادر به تأمین یدمورد نیاز بدن نمیباشند. مطمئنترینراه برای تأمین ید کافی استفاده ازنمک یددار است.
آهن:
آهن در ساختمان هموگلوبین وبیوگلوبین و بعضی از آنزیمها شرکتدارد. کمبود آهن و کم خونی ناشی ازآن جمله مشکلات اساسی بهداشتعمومی در دنیا به شمار میرود که آثارنامطلوب آن بر تکامل جسمی ورفتاری و کاهش بازده کاری افراد بهاثبات رسیده است. تأمین آهن موردنیاز کودکان در سال اول زندگی توجهخاصی را لازم دارد. میزان آهن شیرمادر کم است اما قابلیت جذب بالاییدارد و ذخیره آهن شیرخوار و آهن شیرمادر، نیاز شیرخوار را در 4 تا 6 ماهاول زندگی تأمین میکند. از ششماهگی به بعد با کاهش ذخیره آهن نیازکودک به مقدار قابل ملاحظهایافزایش مییابد.
منابع غذایی آهن:
در مواد غذایی دونوع «آهن هم» و «غیرهم» وجود دارد.آهن «هم» در گوشت قرمز، ماهی، مرغو جگر وجود دارد. آهن «هم» ازقابلیت جذب بالایی برخوردار است ودر حدود 20 تا 30 درصد آن جذبمیشود. آهن غیر هم در منابع گیاهی(مانند غلات، حبوبات) سبزیحات سبزتیره (مثل اسفناج و جعفری)، انواعمغزها: (پسته، بادام، گردو و فندق).انواع خشکبار (برگه هلو، زردآلو، خرماو کشمش) و همچنین زرده تخممرغوجود دارد. جذب آهن غیر هم شدیداتحت تأثیر ترکیب رژیم غذایی قرارمیگیرد و در صورت وجود کاهشدهندههای جذب آهن مانند نیتات،اگزالات و تائنها به مقدار زیادیکاهش مییابد. جذب آهن غیر هم دربهترین شرایط 3 تا 8 درصد است.وجود موادغذایی حاوی ویتامین Cجذب آهن غیر هم را چند برابر افزایشمیدهد.
عوامل متعددی در بروزکمبود آهن نقش دارندکه عبارتند از:
رژیم غذایی فاقد از آهن، از دستدادن خون، افزایش نیاز به آهن دردوران کودکی، نوجوانی و بارداریهایمکرر و با فاصله کم، ابتلای مکرر بهبیماریهای عفونی، محرومیت از شیرمادر، شروع نکردن به موقع تغذیهتکمیلی و یا نامناسب بودن غذایکودک.
جهت پیشگیری از کمبود آهن دادن«قطره آهن» از پایان شش ماهگی و یاهمزمان با شروع تغذیه تکمیلی تا پایان24 ماهگی و برای شیرخوارانی که باوزن کمتر از 2500 گرم متولدمیشوند، از زمانی که وزن آنها به دوبرابر وزن هنگام تولد میرسد تا پایان24 ماهگی توصیه میشود. همچنینمادران باردار باید از پایان ماه چهارمبارداری تا 3 ماه پس از زایمان روزانهیک عدد قرص سولفات فرو مصرفنمایند.
ویتامین A:
به گروهی از ترکیباتیاطلاق میگردد که به طور کلی به دودسته ویتامین A (رتینوئیدها) و پیشسازهای ویتامین A (کاروتیفوئیدها)تقسیم میشوند; از جمله نقشهایحیاتی ویتامین A در بدن پیشگیری ازبروز عفونت، کمک به سلامت پوست وبافتهای مخاطی دهان، دستگاه گوارش،مجاری تنفسی و چشمها و تأمین رشدکودکان است. در دهههای اخیر اهمیتویتامین A در محافظت کودکان علیهکوری شناخته شده است.
منابع غذایی:
ویتامین A در موادغذایی حیوانی و پیش ساز آن درموادغذایی گیاهی وجود دارد. شیرپرچربی، خامه، کره، پنیر پرچرب وزرده تخم مرغ، منابع خوب ویتامین Aهستند. جگر، منبع غنی ویتامین Aاست. مصرف جگر هفتهای یا ده روزیک بار میتواند میزان نیاز به ویتامینA را طی یک هفته تأمین نماید.سبزیها و میوههای زرد، نارنجی، قرمزو سبز تیره منبع خوب کارتیفوئیدهاهستند.
علل کمبود ویتامین Aعبارتند از:
دسترسی نداشتن به غذای کافی بهعلت فقر و پایین بودن سطح درآمد،موجود نبودن موادغذایی حاویویتامین A در منطقه، محدودیتچربی در برنامه غذایی روزانه، کاهشجذب مثلا در موارد سؤ جذب، افزایشنیاز دورانهای مختلف زندگی مثلابارداری و شیردهی، عدم تغذیه کودکبا شیر مادر، تغذیه کمکی نامناسب،ابتلای مکرر به بیماریهای عفونی.
روی:
روی به طور گسترده اما نابرابردر گیاهان و حیوانات و انسان وجوددارد. بیشترین غلظت آن در بدن دراستخوانها، کبد، مو، پوست و غدهپروستات است.
کمبود روی با علایمی نظیر کوتاهی قد،کم خونی خفیف، تأخیر و کندی رشد،تأخیر بلوغ جنسی، نقص در حواسچشایی و بویایی، تأخیر در بهبودزخمها، اختلالات رفتاری، نقص ایمنیهمراه است.
منابع غذایی:
روی در تمامموادغذایی حیوانی و گیاهی که منبعجذب پروتئین هستند وجود دارد.منابع غنی آن عبارتند از: صدف،گوشتها، گوشت مرغ، تخم مرغ،حبوبات و بادام زمینی، موادغذایی لبنیو غلات سبوس دار، سبزیهای سبز تیرهو زرد تیره مقادیر خوبی روی به بدنمیرسانند. میوهها و سایر سبزیها مقدارکمی از این عنصر را دارند. رویموجود در موادغذایی حیوانی نسبت بهروی موجود موادغذایی گیاهی بهترجذب میشود.
علل کمبود روی عبارتنداز:
دریافت کم روی از برنامه غذاییروزانه، افزایش از دست دهی روی ازطریق دستگاه گوارش یا ادراریکودکان مبتلا به سؤ تغذیه پروتئین وانرژی.
ویتامین D:
یکی از منابع خوب«ویتامین D» نور خورشید است که ازطریق تابش مستقیم خورشید برپوست بدن به دست میآید. پوشیدنلباس، دود، گرد و غبار، شیشه پنجره،هوای ابری و کرمهای ضد آفتاب مانعرسیدن اشعه ماورای بنفش به بدن وتبدیل پیش سازها به ویتامین Dمیشوند.
افرادی که شب کار هستند و روزهامیخوابند، کسانی که در آب و هوایسرد زندگی میکنند و مجبورند داخلمنزل بمانند، افراد ناتوان که در معرضنور خورشید قرار نمیگیرند واشخاصیکه تمام سطح بدن خود را با لباسمیپوشانند، بیشتر به منابع غذاییحاوی ویتامین D نیاز دارند.
موادغذایی به طور طبیعی مقدار کمیویتامین D دارند. ماهیهای چرب مثلساردین و روغن کبد ماهی منابع غذاییغنی از ویتامین D هستند. کمبودویتامین D منجر به کاهش جذبکلسیم میشود. بیماری راشیتیسم ازجمله عوارض کمبود ویتامین D میباشد.
میزان ویتامین D مورد نیازشیرخواران و کودکان روزانه 400واحد است. بنابراین توصیه میشودقطره A+D یا مولتی ویتامین از روزپانزدهم پس از تولد تا یک سالگی بهآنان داده شود. استفاده از نور مستقیمآفتاب (نه از پشت شیشه) به مدت 10دقیقه در روز به طوری که صورت ودست و پای کودک در معرض آفتابقرار گیرد نیز توصیه میشود.


مقاله مطالعه و بررسی آئیننامه راهنمایی و رانندگی در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه و بررسی آئیننامه راهنمایی و رانندگی در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بررسی آئیننامه راهنمایی و رانندگی در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه و بررسی آئیننامه راهنمایی و رانندگی در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها در pdf :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: دومین کنگره ملی مهندسی عمران
تعداد صفحات: 9
چکیده:
با توجه به میزان افزایش تعداد وسایل نقلیه، پیشرفت امکانات کنترل ترافیک و رشد چشمگیر علم مهندسی ترافیک، نیاز به بازنگری در آئیننامه راهنمایی و رانندگی احساس می شود. هدف این مقاله بازنگری تعدادی از فصول آئیننامه فوق میباشد بطوریکه برخی از موارد مهم آن با آئیننامه راهنمایی و رانندگی سایر کشورها مقایسه گردد. مواردی از قبیل مقررات استفاده از کمربند ایمنی، محدودیت سرعت، سبقتگیری، نحوه حرکت در تقاطعها، فاصله ایمنی و … در آئیننامه راهنمایی و رانندگی ایران و انگلستان مورد مطالعه و مقایسه گردیده است. همچنین نحوه آموزش رانندگی ، مراحل اخذ گواهینامه در کشور ایران با چند کشور اروپایی مقایسهشده است.


مقاله مؤلفه های فهم فلسفه سیاسی اسلامی در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مؤلفه های فهم فلسفه سیاسی اسلامی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مؤلفه های فهم فلسفه سیاسی اسلامی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مؤلفه های فهم فلسفه سیاسی اسلامی در pdf :
مقدمه
فلسفه سیاسی اسلامی یکی از دانش های مهـم اسـلامی اسـت کـه در فراینـد علـوم انسانی اسلامی، نیازمند فهم، احیا و تولید است. این فلسفه بـه لحـاظ تـاریخی از قـدمتی دیرینه در تمدن اسلامی برخـوردار اسـت (الفـارابی، 1992، ص(257؛ امـا هماننـد اکثـر دانش های اسلامی نیازمند فهم و تفسیر بنیادی است. فهم فلسفه سیاسی اسلامی، مسئله مهمی است که همواره اندیشمندان اسلامی و غربی را با چالش علمی مواجه ساخته است؛ چالشی که درنهایت به تفاسیر متعدد درباره ماهیت فلسفه سیاسـی اسـلامی منجـر شـده است. بنابراین پاسخ به این پرسش مهم که فلسفه سیاسی اسـلامی را چگونـه مـی تـوان فهمید یا راه درست فهم و تفسیر فلسفه سیاسی اسـلامی چیسـت، دغدغـه اصـلی مقالـه حاضر است. نگارنده مقاله مدعی است، فهم دقیق فلسفه سیاسی اسلامی در ارتباط با فهم درست سه مؤلفه مهم فلسـفه سقراططی، آمـوزه هـای اسـلامی و فلسـفه سیاسـی اسـت. تفسیرهای موجود و متناقض فلسفه سیاسی اسلامی ناشی از فهم نادرسـت و ناهماهنـگ سه مؤلفه مزبور است. تفسیر الهی از فلسفه سقراطی و نقد تفسیر الحـادی از آن و تبیـین متعالی از آموزه های اسلامی در مقابـل آمـوزهـای صـرفاً آسـمانی و زمینـی و تفکیـک حقیقت جویی فلسفه سیاسی از واقعیتنگری تئوری سیاسی، مهمترین مباحثثی اسـت کـه مقاله حاضر درصدد بررسی آنهاست. پس این مقاله به روش تحلیلـی و پرهیـز از تفاسـیر موجود و با اتکا بر مطالعه منابع اصلی به دنبال تحلیل فهم فلسفه سیاسی اسلامی است.
فلسفه سقراطی
فهم فلسفه سیاسی اسلامی، مرتبط با فهم درسـت فلسـفه سیاسـی سـقراطی اسـت. براساس آثار و منابع مکتوب، سقراط، افلاطون و ارسطو نخستین فیلسوفانی بودند کـه بـه مباحث فلسفه سیاسی پرداختند؛ فیلسوفانی که نه تنها در دوره و زمانه خود ناشناخته بودند، امروزه نیز نه به لحاظ نام و نشان، بلکه به لحاظ محتوای فلسفه همچنـان ناشـناخته انـد. تصویر رایج و متداول غرب از این فیلسوفان نمایانگر فیلسوفانی مشرک و ملحد است کـه در جستجوی حل مشکلات فلسفی از راه عقل تنها بودند. درمقابل تصویر حکمای اسلامی از این فیلسوفان، نشان دهنده فیلسوفانی موحد و الهـی اسـت کـه در جسـتجوی فلسـفی خویش علاوه بر عقل، اهتمامی به الهام و اشراق داشتند. به نظر می رسد با مطالعه دقیـق آثار اصلی آنها می توان تصویر سومی هـم ارائـه داد کـه ارتبـاط وثیقـی بـا فهـم درسـت
Archive of SID
شخصیت سقراط دارد. رساله آپولوژی به عنوان رساله مهم و معتبری که نمایانگر سـقراط تاریخی است، تصویری مغایر از تصویر رایج غربی و متعالی از تصویر مشهور اسلامی به ما
نشان میدهد (افلاطون، 1380، »الف«، بند .(42-17
»سقراط نبی« تصویر مهمی است که از عبارات متعدد رساله آپولوژی و البته از برخـی رسایل دیگر افلاطون به دست میآید. سقراط به اتهام پرستش خدایی غیر از خدایان شهر و درنتیجه انحراف جوانان، دستگیر و به زندان افکنده میشود و در دادگاه، قبل از نوشیدن شوکران، به دفاع از عمل خـویش مـی پـردازد: »مـردم، خـدا مـأمورم کـرده اسـت تـا در جستجوی دانش بکوشم و خود و دیگران را بیازمایم« (همان، بند » . (29با همه مردم، اعم از پیر و برنا و هم وطن و بیگانه، بدین گونه رفتار خواهم کرد؛ ولی به شما آتنیان که به من نزدیک تر از دیگرانید بیشتر خواهم پرداخت؛ زیرا خدا به من فرمان داده اسـت کـه چنـین کنم و معتقدم هیچ سعادتی برای شهر من بالاتر از خدمتی نیست که من برای پیـروی از فرمان خدا به شما میکنم« (همان، بند » . (30آتنیان، من برای خود از خود دفاع نمیکنم، بلکه در اندیشه شما هستم تا با کشتن من دست به گناه نیالایید و در برابـر خـدا مرتکـب کفران نعمت نشوید؛ چه اگر مرا از میان بردارید، بهآسانی نخواهید توانست کسی پیدا کنید که مانند من از جانب خدا به یاری شهر شما فرستاده شده باشد« (همـان). »راسـتی ایـن سخن که خدا مرا به شهر شما فرستاده است، از اینجا می توانید دریافت که کاری که مـن می کنم کاری بشری نیست؛ زیرا چگونه ممکن است آدمی زاده ای سال های دراز به خانه و زندگی شخصی خود پشت کند و شب و روز در اندیشه رهایی هموطنان خود باشد و بدین منظور سر در پی یکایک شما بگذارد و چون پدر یا برادری مهتـر بـا شـما گفتگـو کنـد و همواره به شما اندرز دهد که در کسب فضیلت بکوشید« (همان، بند .(31 به نظر می رسـد عبارات مزبور چنان روشن است که نیازی به شرح نیست؛ زیرا هم اتهام به سـقراط و هـم پاسخ به آن مشابه اتهام به پیامبران و پاسخ آنان است. براساس تصویر جدید، مقام سقراط در عرض افلاطون و ارسطو قرار ندارد، بلکه در طـول آنهاسـت. افلاطـون مریـد و مقـرر برجسته سقراط است که به بسط و تعمیق مباحث مراد خویش پرداخت و ارسـطو هرچنـد شاگرد و وارث علمی افلاطون است، تحت تأثیر شرایط و مباحث زمانه، چندان پایبنـد بـه اصول و آموزههای استاد خویش نماند. بنابراین اگر تصویر اخیر، تصویری درست از سقراط باشد، خاستگاه و بنیان فلسفه و فلسفه سیاسی، دیگر آن نخواهد بـود کـه همـواره تصـور میشد.
اسلامی سیاسی فلسفه فهم هایمؤلفه
31
Archive of SID
93 زییپا / هفتم و شصت شماره هفدهم/ سال
32
اتخاذ هر یک از تصاویر سه گانه مزبور، پیامدها و نتایج خاصی در فهـم رابطـه فلسـفه سیاسی اسلامی و فلسفه سیاسی سقراطی به دنبال خواهد داشت. اندیشمندانی که تصـویر نخست یعنی سقراط و افلاطون مشرک و ملحد را اتخاذ میکنند، نوعاً در برقراری رابطـه میان فلسفه سیاسی اسلامی و فلسفه سیاسی سقراطی با مشکل ناهماهنگی و ناسازگاری مواجه اند. بنابراین در تفسیر این رابطه یا فیلسوفان اسلامی را همانند فیلسوفان سـقراطی در باطن مشرک و ملحد میدانند (ـ(C.f Gutas, 2002, p. 5-25 یا آنان را فیلسـوفان مؤمن به دین و آموزه های اسلامی می دانند که در پیروی از فلسفه سقراطی دچار خطـا و تناقض شـدند (C.f Rosenthal, 1968, p. 1 -10) یـا علاقـه فیلسـوفان اسـلامی بـه فیلسوفان سقراطی را نه به معنای پیروی و تبعیت، بلکه بهمعنای علاقه دانشی و تـاریخی میگیرند .(C.f Black, 2001, p. 57-79) اندیشمندانی که تصویر دوم یعنی سـقراط و افلاطون متأله را اتخاذ میکنند، نوعاً در برقراری رابطه میان دو فلسفه سیاسی یادشده بـا مشکل محتوایی مواجه نیستند؛ بنابراین در تفسـیر رابطـه مـذکور، فیلسـوفان اسـلامی را انسان های آگاه و فهیمی میدانند که بـا انتخـاب و اسـتدلال بـه همـاهنگی آمـوزههـای سقراطی و آموزه های اسلامی پرداختند و فلسـفه سیاسـی بـدیعی را تأسـیس کردنـد کـه همچنان دارای اصالت است .(Strauss, 1995, p. 124-133) تصـویر دوم نسـبت بـه تصویر نخست از برتری و اتقان خاصی برخوردار است؛ اما درصورتیکه تصویر سوم یعنـی سقراط نبی انتخاب شود، فضای جدیدی ایجاد خواهد شد که نه تنها بـه آسـانی مـی توانـد مسائل میان دو فلسفه سیاسی سقراطی و اسلامی را پاسخ دهد، بلکه میتوانـد افـقهـای تازه ای برای مطالعه فلسفه و فلسفه سیاسی ارائه دهد؛ برای نمونه با تفسیری که قـرنهـا در فهم فلسفه سقراط و افلاطون پنهان مانده است، به خوبی می توان پیوند میان فلسفه با دین یا عقل با وحی را نشان داد، بدون آنکه دچار افراط و تفریط مکاتب مختلـف فلسـفی شد. البته در مقاله حاضر توجه به دو تصویر اول و دوم کافی و بسنده است؛ تفسیر مبسوط تصویر سوم، نیازمند مقالهای مجزاست.
فهم فلسفه سیاسی افلاطون، مرتبط با فهم رابطه میان سه همپرسـه جمهـوری، مـرد سیاسی و قوانین است. مشهور محققـان، همپرسـه جمهـوری را مهـمتـرین اثـر سیاسـی افلاطون می دانند. برخی دیگر همانند فـارابی (الفـارابی، 1982، ص(83-34 و اشـتراوس
(Strauss, 1995, p. 76) به همپرسه قوانین اهمیت بیشتری میدهند. علاوه بـر ایـن،
Archive of SID
اکثر افلاطون شناسان درخصوص رابطه میان این آثار به تغییـر و تعـدیل افکـار افلاطـون می اندیشند. این در حالی است که فلسفه سیاسی افلاطون را نمی توان بر اساس یک منبع خاص، درک و تحلیل کرد. تفسیر درست درباره رابطه این آثـار سـهگانـه تفسـیر مکملـی است؛ بدین معنا که سه همپرسه جمهوری، مرد سیاسـی و قـوانین مکمـل هـم هسـتند و نه تنها تعدیلی در دو اثر بعدی صـورت نپذیرفتـه، بلکـه تکمیـل اندیشـه ای اسـت کـه در جمهوری بیان شده است. افلاطون در جمهوری حکومت مطلوب خویش را بیان مـیکنـد که تنها به وسیله فیلسوفانی محقق میشود که از غار به سوی نور صعود کردند و ایده خیر را نگریستند (افلاطون، » 1380ب«، بند .(521-514 وی در مرد سیاسی بیان مـیدارد کـه همواره چنین مردانی در جامعه وجود ندارند. درآن صورت باید حکومـتهـای نزدیـک بـه حکومت مطلوب را شناسایی کرد که همانا به ترتیب مونارشی، آریستوکراسی و دموکراسی خوب است که جامعه را براساس قوانین فیلسوف شاه یا مردسیاسی راستین اداره می کننـد. در مقابلِ این حکومت ها به ترتیب حکومت های تیرانی، الیگارشـی و دموکراسـی بـد قـرار
دارند که جامعه را براساس قوانین خودساخته و برآمـده از لـذت و شـهوت اداره مـیکننـد (همو، » 1380الف«، بند 302 و .(303 افلاطون در قوانین بـه قـوانینی اشـاره دارد کـه در صورت نبود فیلسوف شاه یا مرد سیاسی راستین، مردان سیاسی دیگر باید جامعـه را بـا آن اداره کنند. افلاطون در همپرسه مزبور قوانینی را طرح ریزی می کند که شباهت زیادی بـه وحی و آموزه های وحیانی دارد (همو، 1380، »الف«، بند 624 تا .(969 بنابراین نمیتوان با مطالعه مجزای همپرسه جمهوری یا همپرسه قوانین بـه درک کـاملی از فلسـفه سیاسـی افلاطون دست یافت؛ بلکه باید به اهمیت فوق العاده همپرسه مرد سیاسی توجه داشت که حلقه اتصال جمهوری و قوانین است. این در حالی است که عمده اندیشمندان نه تنها نگاه مکملی به آثار سیاسی افلاطون ندارند، بلکه همواره اهمیت همپرسه مردسیاسی را نادیـده میگیرند.


مقاله Economic Feasibility Study on Green Roofs and PVدرroofs در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Economic Feasibility Study on Green Roofs and PVدرroofs در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Economic Feasibility Study on Green Roofs and PVدرroofs در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Economic Feasibility Study on Green Roofs and PVدرroofs در pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی ساختمان سبز
تعداد صفحات: 5
چکیده:
Green roofs are a new roofing technology whichprovide a healthier environment with financial benefitsand also PV-roofs can produce electricity which canreduce energy costs. In this paper, green roofs and PVroofsare compared and three different climates Hot andHumid, Dry and Humid and Humid Subtropical areconsidered. The energy savings and payback period ofboth roofs are calculated. Bandar-Abbas, Yazd andRasht are concerned as locations having Hot andHumid, Dry and Humid and Marine climates. Thisstudy has found that PV-roofs save more energy thangreen roofs and has the shortest payback period in thosethree climates. PV-roofs located in Bandar-Abbas andYazd can save more energy due to sun hours and Rashthas the best climate for installing green roofs

لیست کل یادداشت های این وبلاگ