هر کس را سر انجامى است ، شیرین و یا تلخکامى است . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله استان کرمانشاه pdf دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله استان کرمانشاه pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله استان کرمانشاه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله استان کرمانشاه pdf :

استان کرمانشاه با وسعت 25038 کیلومتر مربع در محدوده طول شرقی حداقل 45 درجه و 24 دقیقه و حداکثر 48 درجه و07 دقیقه و عرض شمالی حداقل 33 درجه و 40 دقیقه و حداکثر 35 درجه و 18 دقیقه واقع شده است.
این استان از لحاظ تقسیمات کشوری به 14 شهرستان و 29 بخش، 28 شهر و 85 دهستان تقسیم شده است.
ارتفاع متوسط آن از سطح دریا آزاد در حدود 1200 متر است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 دانلود پاورپوینت شکمبه pdf دارای 69 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت شکمبه pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلوددانلود پاورپوینت شکمبه pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلوددانلود پاورپوینت شکمبه pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن دانلود پاورپوینت شکمبه pdf :

اسلاید 1 :

جاذبه و تحرک نگاری – شکمبه ای برای ایجاد جریان انتخابی مواد خاص در خارج ازشکمبه ترکیب می شود.

مواد بلع شده در شکمبه لایه ای هستند و با تاثیر جاذبه و تحرک نگاری ای – شکمبه ای تفکیک می شوند . کارهایی که تغذیه علوفه را دریافت می کنند نواحی قابل تشخیص دارند یا مراحل مجزا از مواد بلع شده شکمبه وجود دارد. در شکمبه خلفی کلاهک گازی ایجاد شده با گازهای تخمیری وجود دارد. در پایین ناحیه جامد شکلی از ذرات به هم بافته شده از علوفه تخمیری وجود دارند ناحیه جامد گاهاً حصیر شکمبه به دلیل ماهیت درهم بافته شده یا به هم تابیده شده ذرات آن گفته می شود.

اسلاید 2 :

ناحیه جامد با نیروی شناوری ایجاد شده با هوای محبوس شده در ذرات ماده غذایی و همچنین با حباب های کوچک گازهای تخمیری که در اطراف باکتری ها تشکیل می شود زمانی که تخمیر روی می دهد به مواد گیاهی می چسبند شناور نگه داشته می شوند. در پایین شکمبه بخش مایع با یکنواختی شبیه مایع وجود دارد. بخش بین نواحی جامد و مایع بخش آبکی است. ناحیه آبکی مغزهایی نامشخص دارد و پیوستار یکنواختی از ناحیه مایع به جامد تشکیل می دهد. این چهار ناحیه اصلی اصولاً با تأثیر جاذبه ایجاد می شوند. دو بخش کارکردی اضافی با الگوهای تحرک ایجاد می شوند. این نواحی بیرون رانی و بخش گریز نهایی هستند که نواحی پشتی و شکمی را به ترتیب از نگاری و کیسه قدامی تشکیل می دهد.

اسلاید 3 :

گرانش خاص کارکردی سرعتی که با آن مواد جامد از طریق بخش های نگاری ـ شکمبه ای جابه جا می شوند تعیین می کند.

زمانی که علوفه به وسیله نشخوارکنندگان مصرف می شود، اجزای آن نسبتاً با جویدن اولیه تجزیه می شود. سپس به شکمبه به صورت بولوس جویده شده و در هم پیچیده شده از تکه هایی نسبتاً قوی علوفه می رسد. بولوس جاذبه خاص کمتر از یک دلیل محبوس شدن مواد به داخل و بین ذرات غذایی دارد. به دلیل جاذبه خاص پایین بولوس در بخش خروج تا زمانی که انقباض نگاری رخ می دهد، شناور می ماند. وقتی فشار به وسیله نگاری ایجاد می شود، انقباض شکمبه بولوس را از نگاری به داخل بخش جامد در کیسه خلفی شستشو می دهد یا دفع می کند.

اسلاید 4 :

در کیسه خلفی باکتری ها به ذرات علوفه می پیوندند و تخمیر شروع می شود. زمانی که تخمیر انجام می گیرد، حباب های کوچک از گازهای تخمیری تشکیل می شود و به جاذبه خاص پایین ذرات کمک می کند. حرکات در کیسه خلفی مواد بلعیده شده در ناحیه جامد برعکس عقربه های ساعت مخلوط می کند. این تحرک در طرف چپ حیوان مشاهده می شود. وقتی مواد بلعیده شده مخلوط می شوند، ذرات به دلیل تخریب تخمیری کربوهیدرات های ساختاری در گیاهان تجزیه می شود. وقتی عمل تخمیر پیش می رود، اندازه ذرات کاهش می یابد و هوا محبوس می شود. و سرعت تشکیل گازهای تخمیری پایین تر است. به دلیل این رویدادها جاذبه خاص ذرات مواد غذایی افزایش می یابد.

اسلاید 5 :

زمانی که جاذبه خاص افزایش می یابد، ذرات در داخل ناحیه آبکی بین بخش های مایع و جامد شکمبه فرو می روند و تفکیک می شوند. که تخمیر بیشتر و کاهش اندازه رخ می دهد. در کیسه شکمی ( الگوی حارکات جابه جایی مواد بلعیده شده در جهت گردش عقربه های ساعت به وجود می آورد ) چون مواد بلعیده شده شنار در مقابل ستون فوقانی شکمبه جا به جا می شود، موادی جاذبه خاص کارکردی نسبتاً پایین دارند در بخش آبکی به حالت سوسپانسیون باقی می مانند و در توده های در حال جریان در داخل کیسه شکمی نگهداری می شوند. موادی که نسبتاً متراکم هستند در بالای ستون فوقانی در داخل کیسه فوقانی و سپس در داخل بخش گریز پتانسیل نزول می کنند. طی انقباضات کیسه فوقانی مواد متراکم می توانند به داخل شکمبه جابجا شوند که از این طریق می توانند از طریق منفذ نگاری ـ هزار لا از شکمبه خارج شوند.

اسلاید 6 :

سودمندی سیستم تفکیک اجرا در شکمبه با در نظر گرفتن اندازه ذرات در نقاط مختلف در فرایند گوارشی درک شد. مواد علوفه ای طویل با عمل جویدن اولیه به ذرات یک تا دو سانتی متر یا کوتاه تر کاهش می یابد. اندازه ذرات بیشتر مواد موجود در شکمبه خلفی مشابه هستند. اندازه ذرات بیشتر در بخش های شکمی شکمبه کاهش می یابد. بیشتر ذرات که از طریق منفذ نگاری ـ هزار لا جابجا می شوند به طول 2 تا 3 میلی متر هستند. انتخاب ذرات کوچک برای عبور به داخل هزار لا و منفذ نگاری ـ هزار لا رخ می دهد.

 وقتی برای عبور مواد غذایی متسع می شود، احتمالاً به قطر 2 سانتی متر است که نشان می دهد که تخمیر اندازه بر اساس عمل غربال گری در این منفذ نیست.

اسلاید 7 :

خصوصیات فیزیکی و گوارش پذیری غذا تاثیر مهمی در میزان عبور ذرات در شکمبه میزان مصرف خوراک دارد. همانطور که در بحث قبلی نشان داده شده زمانی که خوراک به ذرات کوچکتر تجزیه می شود از شکمبه خارج می شود. عمل میکروبی جویدن مجدد ( بعداً مورد بحث قرار می گیرد ) در ابتدا برای کاهش اندازه ذرات در شکمبه و میزان تجزیه فیبر اصولاً در نتیجه هضم پذیری آن انجام می گیرد.

 فیبر با گوارش پذیری کم برای تجزیه کامل در ورود به بخش گریز پتانسیل در مقایسه با فیبر  با گوارش پذیری بیشتر مدت زمان بیشتری طول می کشد. به این معنی که فیبر با گوارش پذیری کوتاه مدت بیشتری نسبت به فیبر با گوارش پذیری بیشتر در شکمبه می ماند.

اسلاید 8 :

چون محدود ثابتی برای ظرفیت شکمبه وجود دارد. سرعت مصرف خوراک نمی تواند فراتر از سرعت خروج مواد بلعیده شده فراتر رود. بنابراین مصرف خوراک با هضم پذیری کم همیشه کمتر از مصرف خوراک با هضم پذیری بالا است.

آماده سازی خوراک به این دلیل می تواند در این رابطه تاثیر کند. خرد کردن و  آسیاب کردن علوفه با گوارش پذیری کم سرعت عبور از شکمبه را به دلیل نیاز برای کاهش کم اندازه ذرات قبل از این قطعات بتوانند از هزارلا عبور کنند افزایش می دهد. خرد کردن و آسیاب کردن معمولاً مقدار مواد کم حیوان می تواند مصرف کند. به دلیل افزایش ظرفیت شکمبه افزایش می یابد. با این وجود گوارش پذیری اغلب با خرد کردن یا آسیاب کردن علوفه به دلیل کاهش عمل میکربی در نتیجه عبور سریع غذا از طریق شکمبه کاهش می یابد.

اسلاید 9 :

 از این رو شکل فیزیکی ( طول ) و گوارش پذیری هر کدام در میزان عبور از شکمبه و همچنین مصرف خوراک تاثیر دارند. به طور کلی مواد علوفه ای با گوارش پذیری نسبتاً بالا نیمه عمر شکمبه ای تقریبا 30 ساعت دارد و درحالی که نیمه عمر مواد با قابلیت هضم کم بیشتر از 50 ساعت است.

نشخوار و جویدن نشخوار تاثیر مهمی در کاهش اندازه ذرات و جابجایی مواد جامد از طریق شکمبه دارد. نشخوار عمل جویدن مجدد لقمه بالا آورده شده از شکمبه است. عمل اول نشخوار بالا آوری غذا به دهان است که درست قبل از شروع انقباض اولیه شکمبه رخ می دهد. وقتی بالا آوری غذا به دهان رخ می دهد، انقباض پیش از حد نگاری وجود دارد که درست قبل از انقباض دو مرحله ای منظم نگاری رخ می دهد.

اسلاید 10 :

که مرحله اولیه شروع می شود همزمان با انقباض بیش از حد نگاری دهانه معده در استراحت است و چرخه تنفسی با چاکنای بسته شده وجود دارد. عمل پایانی فشار منفی را در داخل قفسه سینه ایجاد می کند و به جابجایی غذا در داخل مری کمک می کند. وقتی خوراک وارد مری می شود موج حرکات دودی معکوس مواد را به طرف داخل و بالا به داخل دهان پیش می برد. به محض اینکه بولوس غذا به دهان می رسد آب اضافی با عمل زبان بیان می شود. آب بلعیده می شود و جویدن مجدد شروع می شود. مدت جویدن مجدد به وضعیت رژیم غذایی بستگی دارد که مواد درست به مدت زمان بیشتری برای جویدن مجدد نسبت به مواد دانه ریز یا غذای دارای گوارش پذیری بالایی دارد. مواد بالا آوری شده برای جویدن مجدد از بخش پشتی نگاری حاصل می شود که در آن اندازه ذرات و جاذبه خاص کاربردی خصوصیات بخش آبکی هستند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود تحقیق در مورد ایدز و هپاتیت pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق در مورد ایدز و هپاتیت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد ایدز و هپاتیت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد ایدز و هپاتیت pdf :

ایدز و هپاتیت

مقدمه
همگام با زمانی که جهانیان به ویژه جامعه پزشکی، ریشه کنی آبله را جشن می گرفتند و کنترل بسیاری از بیماری های واگیر باعث کاهش شدید مرگ و میر مخصوصاً در کشورهای در حال توسعه گردیده بود، ناگهان بیماری ناشناخته ای با بشر درگیر شد.
در سال 1981 بشریت با کابوس جدید روبرو شد که در تاریخ چند هزارساله پزشکی بی سابقه بود.

اینک در گوشه و کنار جهان پهناور ما هزاران دانشمند، تمام امکانات علمی و فنی خود را برای مبارزه با این ویروس تجهیز کرده اند، تا شاید از سرعت گسترش بیماری بکاهند و بتوانند راهی برای جلوگیری از ابتلا به آن پیدا کندد یا داروهایی برای درمان قربانیان آن بیابند. هم اکنون ایدز چهارمین بیماری کشنده در سراسر جهان به شمار می رود.

بیماری ایدز بیش از بیست سال پیش شناخته شد. این بیماری اولین بار در آمریکا (در سال 1981) درد و بیمار همجنس بازی شناسایی گردید. اولین بیمار ایدزی در کشور ما، سال 1366 در یک کودک 6 ساله مبتلا به هموفیلی (که از عوامل انعقادی آلوده به ویروس ایدز وارداتی از اروپا استفاده می کرد) تشخیص داده شده است، اما تاریخ 1/1/1384 در حدود 10800 نفر در ایران بیمار مبتلا به ایدز شناسایی شدند که 9751 نفر مرد و 514 نفر زن می باشند، همچنین تعداد موارد فوق 1077 نفرگزارش شده است که 37 نفر زن و 1040 نفر مرد بوده اند. در بسیاری از کشورهای در حال توسعه اغلب عفونت در بالغین جوان رخ می دهد و زنان بیشتر از مردان در خطر ابتلا به این بیماری می باشند.

ایدز چیست ؟
ایدز (AIDZ) یا بیماری نقص ایمنی اکتسابی را ویروسی به نام HIV به وجود می آورد. این ویروس با گروه خاصی از گلبول های سفید حمله می کند. در نتیجه مقاومت دفاعی بدن به مرور زمان کم می شود و پس از مدتی دستگاه ایمنی بدن آن قدر ضعیف می شود که فرد مبتلا به HIV حتی توانایی مقابله با کم ترین عفونت ها را ندارد و جان خود را از دست می دهد. در واقع ویروس ایدز با تخریب گلبول های سفید، زمینه را برای فعالیت عوامل بیماری زا فراهم می کند.

HIV چگونه عمل می کند ؟
HIV از خون و غشاهای مخاطی، مانند غشاهای لوله های تولید مثلی وارد بدن می شود، به نوعی گلبول سفید می چسبد و ماده ی وراثتی خود را به درون آن می فرستد. ژن های ویروسی پس از نفوذ به درون گلبول سفید، همانند سازی DNA آن را در اختیار خود می گیرد و در نتیجه ی آن، گلبول سفید تولید ویروس را شروع می کند. گلبول سفید پس از تکثیر ویروس پاره می شود و از بین می رود و ویروس ها به درون خون رها می شوند. هر کدام از این ویروس ها، گلبول سفید دیگری را آلوده می کند. تکرار این فرایند سبب از بین رفتن سریع گلبول های سفید و ایجاد اختلال در کار دستگاه ایمنی می شود.

دوره کمون :
دوره کمون بیماری ایدز از زمان ورود ویروس HIV به بدن تا ظهور اولین علایم بیماری ایدزی ممکن است از چند ماه تا 17 سال طول بکشد، در این مدت فرد ظاهر سالمی دارد ولی می تواند ویروس را به فرد سالم انتقال دهد.
نشانه های این بیماری چیست ؟

اگر فرد بالغی دو علامت اصلی بیماری ایدز را همراه یکی از نشانه های فردی داشته باشد به شرطی که برای نقص سیستم ایمنی بدنش علامت مشخصی مانند سوء تغذیه شدید و سایر علل شناخته شده نداشته باشد، مشکوک به ایدز است.
علایم اصلی بیماری ایدز :

کاهش وزن بیش از 10% و اسهال مزمن بیش از یک ماه.
نشانه های فرعی :
سرفه پایدار به مدت بیش از یک ماه، عفونت پوستی همراه با خارش و تبخالهای زونایی مجموعه این علایم در نتیجه نقش سیستم ایمنی بدن انسان و رشد عفونت های فرصت طلب (مثل پنومونی پنومویستیس کارینی و سارکوم کاپوزی ) ایجاد می شود.
علایم بالینی بیماری ایدز چیست ؟

شامل 4 مرحله است :
1 ) مرحله حاد
2 ) مرحله بی علامت
3 ) مرحله بزرگی غدد لنفاوی
4 ) سندرم ایدز
1 ) علائم مرحله حاد :
بیشتر از افراد 2 تا 4 هفته پس از ورود ویروس به بدن دچار علایمی مانند تب، گلودرد خفیف، بزرگی غدد لنفاوی، سردرد، ضعف، کوفتگی، درد مفاصل و ماهیچه ها، کاهش وزن، تهوع و استفراغ می شوند.

2 ) مرحله بی علامت :
در کشورهای در حال توسعه 8 تا 10 سال تخمین زده می شود و عفونت های شایع تبخال، آفت و درماتیت سبورتیک (پوسته پوسته شدن ) است.
3 ) مرحله بزرگی غدد لنفاوی :

غدد لنفاوی بیشتر به صورت دو طرفه بزرگ می شوند و حداقل 3 ماه به این صورت باقی می مانند و ممکن است اندازه آنان تغییر یابد.
4 ) مرحله سندرم ایدز (علامت دار) :

تب طولانی بیشتر از یک ماه، اسهال به مدت بیشتر از 3 ماه و کاهش وزن شدید (بیشتر از 10% در مدت کمتر از 4 ماه است)
بیماری ایدز چگونه تشخیص داده می شود؟

تشخیص قطعی /HIV ایدز با انجام آزمایش خون امکان پذیر است. این آزمایش، آزمایش پادتن HIV نامیده می شود. وقتی ویروس وارد خون می شود، گروهی از گلبول های سفید علیه آن پادتن می سازند. ساخته شدن پادتن ممکن است دو هفته تا چند ماه طول بکشد. وقتی مقدار پادتن در خون زیاد شود، با انجام آزمایش خون شناسایی می شود و به این ترتیب به وجود ویروس ایدز در فرد پی می برند، در این حالت گفته می شود که نتیجه ی آزمایش HIV مثبت است.
منابع و مخازن بیماری ایدز چیست ؟

انسان تنها مخزن شناخته شده ویروس ایدز می باشد. خود ویروس ایدز بسیار ضعیف بوده و در عوض دقایقی در نور آفتاب از بین می رود. ویروس ایدز را در خون، ادرار، منی، ترشحات واژن، مایع مغذی نخاعی و استک و بزاق انسان یافته اند، ولی یافت شدن ویروس در این مایعات به مفهوم انتقال از طریق آنها نمی باشد.
راههای انتقال بیماری و میزان آن :

1 ) انتقال خون : احتمال انتقال بسیار زیاد و در حدود 90% یا بیشتر است. انتقال از طریق خون و فرآورده های خونی شامل تزریق خون، تزریق فرآورده های خونی، ورود اجسام تیز و برنده آغشته به خون آلوده در خالکوبی یا تاتوکردن، ختنه و سوراخ کردن گوش در مراکز غیر بهداشتی، تیغ و لوازم آرایشی در آرایشگاه ها و استفاده از مسواک آلوده است.
2 ) انتقال از مادر آلوده به جنین با نوزاد در زمان حاملگی، زایمان و شیردهی : 25 تا 30 درصد.

3 ) تماس جنسی واژینال یا مقعدی بدون محافظ : احتمال انتقال در یک تماس واحد از 10/1 تا 100/1 درصد ذکر شده است.
4 ) اعتیاد تزریقی (استفاده از سرنگ مشترک ) : 5/0 – 100 درصد.
5 ) تماس با سرسوزن : 3/0 درصد ( آسیب پوست با سرسوزن برای پرسنل آزمایشگاه ها، دندانپزشکی، بیمارستان ها و حجامت )
نحوه انتقال ایدز از مادر به کودک :

ویروس ایدز در زمان حاملگی، حین زایمان و پس از زایمان به واسطه شیردهی می تواند به نوزاد منتقل شود ریسک خطر در حین حاملگی حدود 30 تا 50 درصد می باشد، که البته اگر مادر آلوده حین حاملگی تحت درمانهای مندرتورویروسی قرار گیرد این خطر به 3 تا 5 درصد کاهش می یابد.
احتمال انتقال از طریق سوزن آلوده به پرسنل بهداشتی درمانی چقدر است ؟

ریسک انتقال حدود 3/0 درصد می باشد که گرچه ریسک پایینی باشد، ولی به دلیل اهمیت بیماری، این میزان را باید جدی گرفت، بنابراین رعایت احتیاط همه جانبه (پوشیدن ماسک و دستکش، عدم درپوش گذاشتن سوزن مصرف شده، پوشیدن گان و استفاده از عینک زمانی که خطر پاشیدن خون و ترشحات وجود دارد و ; ) امری ضروری می باشد.
در صورت تماس کارکنان با سرسوزن آلوده چه باید کرد ؟

در صورت تماس با خون یا ترشحات یک فرد، مانند فرو رفتن سرسوزن مصرف شده به پوست بدن، فرد آسیب دیده باید بلافاصله با مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری یا مرکز بهداشت شهرستان تماس گرفته و وضعیت خود و فرد منشاء را گزارش کند تا پزشک دوره دیده مرکز با مشاوره ای که انجام می دهد در صورت نیاز، اقدام به شروع درمان ضد ویروس کند. گفتنی است که درمان دارویی باید حداکثر 24 تا 48 ساعت پس از آسیب انجام گیرد.
آیا برقراری تماس جنسی حتماً منجر به آلودگی با ویروس ایدز می شود ؟

برخورد با ویروس گرچه همیشه به عفونت منجر نمی شود اما در هر بار تماس جنس امکان آلوده شدن وجود دارد، و این مساله به عواملی مانند میزان ویروس موجود در ترشحات، شدت بیماری زایی و عوامل میزبانی بستگی دارد. ریسک انتقال در هر بار تماس جنس از زن به مرد 1/0 تا 1 درصد و از مرد به زن 3 تا 5 برابر بیشتر است.
آیا استفاده از کاندوم احتمال انتقال ویروس ایدز را به صفر می رساند ؟
استفاده از کاندوم تا حد بسیار زیادی از انتقال ویروس ایدز و بیماری های آمیزشی می کاهد، البته این به شرطی است که از کاندوم صحیح استفاده شود یا در شرایط مطلوب و استفاده صحیح از کاندوم حدود 2 درصد خطر ابتلا وجود دارد. تئجه به تاریخ انقضاء آگاهی از روش استفاده صحیح از آن و جنس کاندوم در میزان ضریب احتمال این وسیله پیشگیری موثر است، کاندوم باید حداقل یک سانتی متر ضخامت داشته و از جنس لاتکس باشد.

گروه های پرخطر در معرض ابتلا به ایدز چه کسانی هستند؟
زنان روسپی، معتادان، جوانان با رفتارهای کنترل نشده، ساکنان پادگان ها، رانندگان ترانزیت، افراد بیکار، مبتلایان به بیماری های آمیزشی، و به خصوص افراد دارای زخم های تناسلی، همجنس گراها، مراقبین و پرسنل بهداشتی درمانی.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله بررسی رابطه فرهنگ نو آوری و جو سازمانی با کیفیت خدمات در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی رابطه فرهنگ نو آوری و جو سازمانی با کیفیت خدمات در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی رابطه فرهنگ نو آوری و جو سازمانی با کیفیت خدمات در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی رابطه فرهنگ نو آوری و جو سازمانی با کیفیت خدمات در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل pdf :

چکیده

هدف از انجام این پژوهش بررسی رابطه فرهنگ نو آوری و جو سازمانی با کیفیت خدمات در دانشگاه آزاد استان اردبیـل بـوده است. روش پژوهش در این تحقیق از نوع پیمایشی توصیفی می باشد. جامعه آماری در این تحقیق عبارتست از کلیـه کارکنـان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل. روش بکاررفته جهت نمونه گیری در تحقیق حاضر روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای مـی باشد. برای اندازه گیر ی متغیر های این تحقیق، از پرسشنامه استفاده شده است. کلیه سوالات بصورت پاسخ – بسته در قالـب سه پرسشنامه بشرح ذیـل میباشـند: -1 پرسشـنامه اسـتاندارد فرهنـگ سـازمانی -2 پرسشـنامه اسـتاندارد جـو سـازمانی -3 پرسشنامه استاندارد کیفیت خدمات. برای بررسی روایی شاخص های پرسشنامه ها در اختیار تعدادی از اساتید و افـراد صـاحب نظر قرار داده شد. همچنین برای سنجش پایایی پرسشنامه ها از روش آلفای کرونباخ استفاده شده که از مقدار پایـایی مناسـبی برخوردار بود از ضریب همبستگی اسپیرمن جهت بررسی فرضیه ها استفاده شده است نتایج تحقیق حاکی از آن است که: بـین فرهنگ سازمانی، همچنین جو سازمانی، تسهیلات و پشـتیبانی رهبـری(حمایـت)، عملیـات گروهـی گـروه کـاری، رفاقـت و صمیمیت (گشودگی)، روحیه شغلی، چالش شغلی (سبک سرپرستی)، بین اعتماد متقابـل (اسـتقلال اعضـا) و توانمندسـازی کارکنان رابطه معنی داری وجود دارد. و بین کیفیت و تعارض و ابهام (تضاد اعضا) توانمندسـازی کارکنـان رابطـه معنـی داری وجود ندارد.

واژگان کلیدی: فرهنگ نوآوری، جو سازمانی، کیفیت خدمات، دانشگاه ازاد اسلامی.

1

مقدمه

با پیشرفت روز افزون دانش و تکنولوژی و جریان گسترده اطلاعات، امروزه جامعه ما نیازمند آموزش مهارتهایی است که با کمک آن بتواند همگام با توسعه علم و فناوری به پیش برود. هدف باید پرورش انسانهایی باشد که بتوانند با مغزی خلاق با مشکلات روبرو شده و به حل آنها بپردازند. به گونهای که انسانها بتوانند به خوبی با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و با بهره گیری از دانش جمعی و تولید افکار نو مشکلات را از میان بردارند. امروزه مردم ما نیازمند آموزش خلاقیت هستند که با خلق افکار نو به سوی یک جامعه سعادتمند قدم بردارند. رشد فزاینده اطلاعات، سبب شده است که هر انسانی از تجربه و علم و دانشی برخوردار باشد که دیگری فرصت کسب آنها را نداشته باشد، لذا به جریان انداختن اطلاعات حاوی علم و دانش و تجربه در بین انسانها یکی از رموز موفقیت در دنیای امروز است. هیچ کس قادر نیست به میزان اطلاعات واقعی هر کس که در گوشه ذهن او نهفته است پی ببرد. این اطلاعات زمانی به حرکت در میآید که انگیزهای قوی سبب رها شدن آن به بیرون ذهن میشود. در این مرحله انسانها به سرنوشت یکدیگر حساسند و در جهت رشد یکدیگر میکوشند و در نهایت سبب می شود جریانی از علم و دانش و تجربیات میان آنها جاری شود که همین امر زمینهساز نوآوری و خلاقیت خواهد بود.یکی از عوامل مؤثر در بروز خلاقیت در یک جامعه، زمینه سازی و بسترسازی در بین انسانها جهت ایجاد فرهنگی است که در آن همگان در تلاش برای رشد دادن دیگری هستند و با تأثیر بر روی یکدیگر به پیشرفت جامعه کمک میکنند. هر سازمان یک فرهنگ ویژه دارد، اما پرسشی که امروزه برای مدیران مطرح است این است که فرهنگ سازمانی چگونه می تواند در ایجاد نوآوری به موفقیت نائل شود و آنها بایستی چه کاری انجام دهند تا فرهنگ نوآور و خالق در سازمان داشته باشند. بووی براین باور است که برای نهادینه کردن نوآوری در سازمان، نقش سه عامل حیاتی دارند: برنامه ریزی ، فرهنگ سازمانی و ساختار سازمانی.

.(Bovee,1993) یکی از عوامل کلیدی و موثر در موفقیت سازمانها، چگونگی طراحی ساختار سازمانی است. ساختار سازمانی تصریح می کند که وظایف، چگونه تخصیص داده شوند، چه شخصی به چه کسی گزارش دهد و سازوکارهای هماهنگی رسمی و همچنین الگوهای تعاملی سازمانی که باید رعایت شوند کدامن(.(Rabinz,2001

بیان مسئله
نوآوری عمری به درازای عمر بشر دارد، زیرا بشر همواره به دنبال یافتن راه های جدید برای انجام کارهای خود بوده است. بدون نوآوری، دنیایی که در آن زندگی می کنیم چهره ای کاملا متفاوت خواهد داشت امروزه با توجه به شرایط رقابتی، سازمان ها در معرض تحول و دگرگونی بوده و موفقیت نهایی و حتی گاهی بقای سازمان ها به میزان توانایی برنامه ریزان در ایجاد نوآوری و زمینه های اجرای آن و به کارگیری افکار و ایده های نو بستگی دارد. برای سازمانی که در محیط متغیر و بدون قطعیت به رقابت می پردازد، نوآوری(ایجاد، انتقال، واکنش و تغییر ایده ها) برای رشد، موفقیت و بقای سازمان عامل حیاتی به شمار میرود(ملاحسینی و برخوردار،.(1386نوآوری فردی کارکنان نیز در محیط کار پایه اصلی ارتقای عملکرد هر سازمانی است،بنابراین مطالعه بر روی انگیزه ها و عوامل ایجاد کننده این نوآوری از اهمیت خاصی برخوردار است .(Scoot&Broos, 2004) در یک نگاه کلی می توان گفت نوآوری فعالیتی است که هدفش ایجاد،انتقال، تغییر و واکنش به ایده های جدید است.پژوهشگران مختلف تعاریف مشابهی از این پدیده ارائه کرده اند، به ترتیبی که می توان گفت از دیدگاه آنان نوآوری نه تنها ابداع آگاهانه ایده های جدید است، بلکه معرفی و به کار بردن این ایده ها را نیز در بر میگیرد (جانسن، وندیورت و وست ، .(2004 در همین راستا می توان گفت سازمان های موفق این توانایی را دارند که نوآوری را در فرهنگ سازمانی و فرآیند مدیریت سازمان خود نهادینه کنند. اما فرهنگ از طرق مختلف مانند فرآیند اجتماعی شدن و جامعه پذیری، سیاست ها، برنامه ها و رویه ها بر خلاقیت و نوآوری تاثیر می گذارد.((Tashman&Oyrili,1997در چنین بافتی فرهنگ نوآوری به عنوان یک چهارچوب گروهی، اجتماعییا سازمانی است که کانالهای تغییرات اقتصادی و تکنولوژیکی را درک می کند و استراتژی هایی برای مواجه شدن با آنها فراهم می کند(ویلاند ،.(2006 از جمله ابعاد مهم در فرهنگ نوآوری که در جهت توسعه و پیشبرد

2

نوآوری در سازمان کاربرد موثری دارند میتوان به تشکیلات سازمانی، یادگیری سازمانی و جهت گیری بازار اشاره نمود .(Dobni,2008) در همین راستا سه متغیر فرهنگ نوآوری، جو سازمانی و کیفیت خدمات وجود دارد و این پرسش به ذهن محقق خطور می کند که آیا بین فرهنگ نوآوری و جو سازمانی با کیفیت خدمات کارکنان رابطه ای وجود دارد؟
اهمیت و ضرورت تحقیق

اگر خواص ما یعنی حاکمان، دانشمندان و اندیشمندان به دنبال نوآوری در عرصه های مختلف زندگی مادی و معنوی نباشند و مدهای جاذبه دار نو برای عوام عرضه و فرهنگ سازی در آن راستا نکنند، دیگران بر اساس اهداف خودشان زحمت این کار را تقبل نموده و با نوآوری خویش در تولید علم و تکنولوژی، استفاده از علم و تکنولوژی نو را تحت عنوان مد و فرهنگ جدید به ملتهای نابرخوردار (محروم) فروخته و ثروت و عمر آنها را مصادره نموده و آنها را رفاه طلب و تابع از مدهای خویش می کنند. فرآیند جهانی سازی، رقابت را بر سر منابع و همچنین بازرای افزایش داده به ترتیبی که در بسیاری ابعاد، سازمان ها بر روی دارایی های نا محسوس مانند منابع انسانی به شدت با یکدیگر در حال رقابت هستند. رقابت بر سر بازار فروش نیز از طریق عرضه محصولات با کیفیت جدید(عملکرد بالاتر) افزایش یافته است( ملاحسینی و برخوردار، .(1386 یکی از تبعات افزایش رقابت های مورد اشاره، توجه سازمان ها به نهادینه کردن فرهنگ نوآوری در محیط های کاری خود بوده است. چرا که نوآوری فردی کارکنان در محیط کار پایه اصلی ارتقای عملکرد هر سازمانی است(.(Scoot&Broos,2004در عرصه فرهنگ نوآوری ، نوآوری به فرایندی پیچیده اشاره دارد، که هدفش ایجاد، انتقال، تغییر و واکنش به ایده های جدید است. به عبارت دیگر نوآوری کارکنان در محیط کار رفتاری پیچیده است که شامل یک فرایند سه مرحله ای، درک مسئله و ارائه راه حل های جدید، بهبود ایده های جدید و یافتن قاعده ای منطقی برای دفاع از آن و در نهایت ارائه مدل یا نمونه تجربی برای پیاده سازی ایده ها و راه حل ها در گروه یا سازمان است((Jonson & West,2004 کیفیت خدمات تأثیر قابل ملاحظه ای بر روی عملکرد سازمان، سود آوری سازمان، کاهش هزینه ها، رضایت مشتری دارد، کیفیت خدمات همواره به عنوان یک معیار حیاتی عملکرد سازمان مورد توجه بازاریابان به خصوص بازاریابان خدمات قرار دارد. اندازه گیری کیفیت خدمات به منظور درک بهتر پیش فرضها و پیامد ها و در نهایت ایجاد روش هایی برای بهبود کیفیت به منظور دستیابی به مزیت رقابتی و وفادار ساختن مشتریان برای محققان و بازاریابان امری حیاتی و مهم است. کیفیتخدمات معمولاً به عنوان پیش فرضی برای ایجاد و حفظ رابطه رضایت بخش با مشتریان ارزشمند، نگریسته می شود. به طور خلاصه، تحقیقات نشان داده اند کیفیت خدمات به سازمان ها این امکان را می دهد تا خود را از رقبای خویش متمایز سازند و به مزیت رقابتی دست یابند. ضرورت این تحقیق در آن است که با بررسی عوامل موثر بر پیشبرد جو سازمانی و کیفیت خدمات سازمان ها، عملکرد سازمان ها و سود آوری آنها را افزایش دهیم.

فرضیه های تحقیق

1 -بین فرهنگ نوآوری و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد. 1-1 -بین تشکیلات سازمانی و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد. 2-1 -بین یادگیری سازمانی کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد.

3- 1 -بین جهت گیری بازار و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد . 2ـ بین جو سازمانی و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد.

– 1- 2 بین تسهیلات و پشتیبانی رهبری و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد.

2-2 -بین عملیات گروهی گروه کاری، رفاقت و صمیمیت و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد.

3- 2 -بین تعارض و ابهام و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد.

3

– 2- 4 بین روحیه شغلی و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد. 5-2 -بین چالش شغلی و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد. -6-2 بین اعتماد متقابل و کیفیت خدمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل رابطه معنی داری وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله بررسی تاثیر سلامت روانی وسلامت سازمانی بر کار آفرینی سازمانی pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر سلامت روانی وسلامت سازمانی بر کار آفرینی سازمانی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر سلامت روانی وسلامت سازمانی بر کار آفرینی سازمانی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر سلامت روانی وسلامت سازمانی بر کار آفرینی سازمانی pdf :

چکیده:

با توجه به اهمیتی که کار آفرینی برای سازمانها دارد. همواره محور بسیاری از پژوهشها بوده است . با توجه به پیچیده شدن سازمانها و رشد تکنولوژی و نو و بدیع بودن علم ، سازمانها به طور روز افزونی تلاش می کنند که در یابند چگونه سازمان خود را کار آفرین سازند . تا باعث رشد و موفقیت سازمانشان شود. در عصرحاضر سازمانهایی موفق و کار آمد محسوب می شوندکه علاوه بر هماهنگی با تحولات جامعه امروزی بتوانند مسیر تغییرات و دگرگونیها را نیز در آینده پیش بینی کرده و قادر باشند که این تغییرات را در جهت ایجاد تحولات مطلوب برای ساختن آینده ای بهتر هدایت کنند بنابراین در این تحقیق تاثیر سلامت سازمانی و سلامت روانی بر کار آفرینی سازمانی باقابلیت اطمینان 95درصد ازطریق آزمون رگرسیون خطی در کارخانه سیمان سفید نی ریز با استفاده از نرم افزار spss مورد بررسی قرارمی گیرد.

کلمات کلیدی:سازمان ،سلامت سازمانی و اثربخشی ، سلامت روانی ، کارآفرینی سازمانی

مقدمه:

تحقیقات اخیر مولفه های گوناگون مثل ارتباطات سازمانی ، فرهنگ سازمانی، ساختار سازمانی در اثر بخشی سازمان هاو کارآفرینی سازمانی مورد بررسی قرار داده اند اما دو مولفه ای که در این پژوهش مطرح است تا کنون در تحقیقات اخیر کمتر مورد بررسی قرار گرفته است . از همین رو چنانچه رابطه این مولفه ها ( سلامت سازمانی و سلامت روانی ) در طول فرایند خلق ،اجراو به ثمر رسیدن ایده ها ی جدید و بدیع با شناخت فرصت های نو در سازمان به طرز صحیحی تبیین شود می تواند نوید بخش دستیابی به میزان اثر بخشی بالاتر سازمانی باشد مفهوم سلامت سازمانی مفهوم بی نظیری است که به ما اجازه می دهد تصویربزرگی از سلامت سازمان داشته باشیم. درسازمانهای سالم ، کارمندان متعهد و وظیفه شناس و سودمند هستند و از روحیه و عملکرد بالایی برخوردارند . سلامت سازمانی به وضعی فراتر از اثر بخشی کوتاه مدت سازمان دلالت دارد .بلکه اشاره ی آن بر

1 رئیس آموزش سیمان و مدرس دانشگاھهای نی ریز

مجموعه ای از خصایص سازمانی نسبتاً پر دوام است . بدین معنا که یک سازمان سالم ضمن پایداری و بقا در محیط در دراز مدت به قدر کافی با آن سازگار شده ، توانایی لازم رابرای حفظ و بقای خود در محیط ایجاد کرده است کار آفرینی سازمانی به معنای اجرای فرآیند کار آفرینی در داخل سازمان و با استفاده از خصوصیاتی همچون روحیه و پشتکار ، ریسک پذیری ، خلاقیت و نوآوری می باشد که طی آن گروهی از افراد درون سازمان تبدیل به موتور توسعه آن می شود در فرایند تولید، نیروی انسانی ناسالم و پریشان حال بخشی از آفات سازمانی است ، به همین دلیل هیچ پدیده ای به اندازه سلامت روانی برای کارگران دارای اهمیت نمی باشد. بنابراین برنامه ریزی برای تامین بهداشت روانی کارکنان از سویی به سلامت روانی – اجتماعی کارکنان و ازسویی دیگر به اهداف صنعتی و تولید بهتر کمک می نماید .

اهداف تحقیق:

در این پژوهش هدف اصلی بررسی تاثیر دو متغیر سلامت سازمانی و سلامت روانی بر متغیر کارآفرینی سازمانی می باشد. که رابطه ی سلامت سازمانی و سلامت روانی را با کار آفرینی سازمانی مورد توجه قرار می دهد که:

-1 بررسی و تعیین رابطه بین سلامت سازمانی و کار آفرینی سازمانی کارکنان سیمان سفید نی ریز

-2 بررسی و تعیین رابطه بین سلامت سازمانی و سلامت روانی کارکنان سیمان سفید نی ریز

-3 بررسی و تعیین رابطه بین سلامت روانی و کار آفرینی سازمانی کارکنان سیمان سفید نی ریز

روش پژوهش:

تحقیق حاضر از لحاظ هدف از نوع کاربردی است هدف توسعه دانش کارآفرینی در سیمان سفید با توجه به سلامت روانی و سلامت سازمانی می باشد. در این تحقیق روش تحقیق همبستگی است. که رابطه ی میان متغیرها بر اساس هدف تحقیق تحلیل می گردد.

جامعه آماری: جامعه ی آماری مورد مطالعه ی در این پژوهش شامل کلیه کارکنان شاغل در شرکت سیمان سفید نی

ریز می باشد

یافته های توصیفی: در جدول شماره ی 1خلاصه شاخصهای آمار توصیفی متغیر های سلامت سازمانی و مولفه های آن ، سلامت روانی و مولفه های آن و کارآفرینی سازمانی و مولفه های آن آمده است

جدول 1 شاخصهای سلامت سازمانی

شاخصهای آماری n x S SE min max
متغیر

سلامت سازمانی 150 24/60 6/22 2/33 10 110

یگانگی نهادی 150 20/52 2/90 0/46 11 17

نفوذ مدیر 150 12/74 3/16 -1/11 6 13

ملاحظه گری 150 11/23 4/45 -0/94 3 16

ساخت دهی 150 12/80 4/40 -1/38 3 17

حمایت منابع 150 10/40 4/03 2/59 3 18

روحیه 150 24/50 7/14 0/90 6 20

تاکید عملی 150 18/20 5/23 0/20 7 19

با مشاهده جدول فوق و مقایسه میانگین های ابعاد هفتگانه سلامت سازمانی فاکتور روحیه بیشترین تاثیر را در سلامت سازمانی شرکت دارا می باشد و فاکتور نفوذ مدیر تاثیر کمتری در سلامت سازمانی برخوردار می باشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   66   67   68   69   70   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ