دید و بازدید، دوستی را استوار می کند . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:30 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله بررسی ساختمان بدنی اوگلنا pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی ساختمان بدنی اوگلنا pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ساختمان بدنی اوگلنا pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی ساختمان بدنی اوگلنا pdf :

بررسی ساختمان بدنی اوگلنا

موضوع: بررسی ساختمان بدنی اوگلنا
افراد این شاخه آغازیان آب‌های شیرین هستند جزء تاژکداران معمولی و متعدد و مستقل می‌باشند که حدود یک سوم از هزار گونه شناخته شده‌ی این آغازیان کلروپلاست دارند و فتوسنتز کننده هستند و بقیه گونه‌ها کلروپلاست ندارند و هتروتروف‌اند. آن‌ها را می‌توان در آزمایشگاه به آسانی کشت داد و مطالعه کرد و جسم سلولی باریک و دراز و طول آن از 1/0 میلی‌متر است شکل اوگلنا ثابت و دارای یک انتهای قدامی کلفت و بی‌نوک است که معمولاً به طرف جلو حرکت می‌کند انتهای خلفی نوک‌دار می‌باشد.

انتهای قدامی یک دهان سلولی یا سیتوستوم دارد که به گلوی سلولی کوتاه و لوله‌ای منتهی می‌شود. از سیتونستوم یک تاژک طویل به خارج می‌رود دارای کله چشمی است که نسبت به نور حساس است در مرکز سلول هسته بزرگی جای دارد.
حرکت در اوگلنا: تاژک برای کشاندن «اوگلنا» در آب به جلو و عقب می‌زند. حرکت تاژک به صورت چرخش مارپیچی است اوگلنا نسبت به نور واکنش می‌دهد به طوری که به سمت نور شنا می‌کند.

طرز تعذیه: تغذیه جانوری یا آلی در اوگلنا کمیاب یا نادر است اوگلنا دارای تغذیه گیاهی است. و بدان وسیله بعضی از مواد غذایی را در داخل بدن می‌سازد. این عمل از راه فتوسنتز انجام می‌گیرد. ولی اوگلنا معمولاً یا تغذیه گندیده خواری زیست می‌کند. این نوع تغذیه عبارت است از جذب مغذی محلول در آب اطراف.
تولید مثل این شاخه با تقسیم میتوز انجام می‌گیرد.

موضوع: بررسی ساختار بدنی کرم آسکاریس
مقطع عرضی بدن مدور یا گرد و در طول نازک و دراز است که غالباً در دو ا نتها باریک و نوک‌دار می‌باشد و از کوتیکول سخت پوشیده شده است و در آن‌ها فقط عضلات طولی وجود دارد که مولد حرکات چرخی و انحنایی است.

این کرم‌ها نمی‌توانند طویل یا منقبض یا جمع شوند یک حلقه عصبی قدامی و شش رشته عصبی طولی دارند جنس‌ها از یکدیگر مجزا هستند. زندگی مستقل در خاک یا آب یا بطور انگل را دارند جزء انگل‌ها هستند و انگل‌ها به دو گروه انگل‌های خارجی و انگل‌های داخلی.
انگل‌های خارجی که در خارج بدن میزبان زندگی می‌کنند مثل کنه‌ها و انگل‌های داخلی که در داخل بدن میزبان زندگی می‌کنند مثل آسکاریس. آسکاریس می‌تواند هم داخل بدن میزبان و هم خارج بدن میزبان زندگی کند. می‌تواند غذای خود را به تنهایی تهیه کند یا غذایش از میزبان بگیرد و در صورتی که در داخل بدن میزبان باشد به وسیله خود میزبان محافظت می‌شود.

بنابراین نه نیازی به وسایل دفاعی خاص دارند و نه نیاز شدیدی به اندام‌های حسی دارند فقط این جانور باید بتواند بقای خود را تضمین کند که این کار با تولید زیاید تخم میسر است.

موضوع: بررسی ساختار بدنی تنیا
دارای بدنی باریک، سطح طویل و دارای یک اسکولکس یا بادکش یا قلاب یا هر دو (برای چسبیدن) و یک رشته (زنجیر) از چند تا تعداد زیاد شبیه به بند یا قطعات کاذب که هر یک با اندام‌های تولید مثل کامل هستند. دارای کوتیکول ضخیم هستند روی بدن آن‌ها مژک وجود ندارد لوله هاضمه و دهان در این جانوران وجود ندارد همه آن‌ها انگل هستند دوره زندگیشان پیچیده است. در کبد و کیسه صفرا بیشتز زندگی می‌کنند.

تخم آن‌ها از طریق مجرای صفرآبی داخل روده می‌شود و با مدفوع دفع می‌شود. اگر تخم‌ها وارد آب شوند تبدیل به نوزاد کوچک می‌شوند این نوزاد اگر به وسیله حلزون درون آب خورده شود ادامه زندگی خود را در بدن حلزون انجام می‌دهد در بدن حلزون به طریق غیرجنسی زیاد می‌شوند.

این نوزادان از بدن حلزون درآمده و شناکنان به سمت علف‌های کنار آب رسانده و به آن‌ها می‌چسبند بعد از آن هر نوزاد یک کیسه محکمی دور خودش ترشح می‌کند و مقاوم می‌شود. حال اگر یک گوسفند این علف‌ها را بخود کرم‌های کوچک از کیسه بیرون آمده دیواره روده حیوان را سوراخ می‌کنند و پس از آن وارد خون جانور می‌شوند. خود را به کبد رسانده بعد از رسیدن به کبد چرخه زندگی موجود دوباره آغاز می‌شود و تنیا در دسته انگل‌های اجباری قرار می‌گیرد. انگل‌های اجباری مجبور هستند که برای ادامه زندگی در داخل یا خارج بدن میزبان زندگی کنند وگرنه از بین می‌روند. دو دسته هستند 1- آن‌هایی که در موقت هستند. 2- آن‌هایی که دائمی با میزبان هستند.

موضوع: بررسی ساختار دهانی زنبور
زنبور از راسته نازک‌بالان است از لحاظ ساختمان عمومی به ملخ شباهت دارد ولی در بسیاری از مشخصات اختصاصاتی پیدا کرده است. زنبور عسل قسمت‌های دهانی جونده و مکنده هر دور را داراست دگردیسی آن کامل است دارای چشم مرکب است.

در چشم‌های مرکب و پاها، موهای صاف یا بدون شاخه وجود دارد. آرواره‌های زیرین آن‌ها صاف است و برای جمع‌آوری گرده و همچنین ریختن و قالب کردن موم در ساختن شانه‌ها به کار می‌رود. آرواره‌های زیرین به صورت قاشقک‌های طویلی درآمده است که برای جمع‌آوری گرده‌های گل به کار می‌رود لب تحتانی لوله‌ای شکل و طویل است و تبدیل به خرطوم شده است.

ضمایم حسی لبی در اطراف آن قرار دارد و در اثر عمل مکنده حلق، مایع شهد به درون چینه دان بزرگ یا معده عسل کشیده می‌شود. در عقب معده عسل چهار لپ مثلثی شکل وجود دارد که دریچه‌ای درست می‌کند تا از ورود شهد یا عسل به معده به استثنای موقعی که جهت غذا مورد نیاز است جلوگیری به عمل آورد نیش یا سوزن سمی عبارت است از یک تمریز است و بنابراین فقط در کارگرها و ملکه‌ها یا حیوان ماده وجود دارد و از قسمت‌های زیر تشکیل شده است.

یک غلاف توخالی پشتی دو نیزه که در طول سطح داخلی آن شیاری موجود است از که هر یک می‌ـواند روی دیگری مختصری حرکت داشته باشد و این کیفیت در اثر عمل عضلانی که در قاعده داخلی آن است صور می‌گیرد. در هر طرف یک شاخک برای نیش وجود دارد. 4- یک کیسه سم بزرگ و میان که توسط دو غده اسیدی و قلیایی باریک و دراز پر می‌شود.

موضوع: بررسی ساختمان بدنی پشه
در دسته بندپایان قرار می‌گیرد تقریباً در همه زیستگاه‌ها یافت می‌شوند. انتقال دهنده بیماری هستند بعضی مفید هستند و می‌توانند به انسان کمک کنند تخم زیاد تولید می‌کنند نوزادشان با بالغشان خیلی متفاوت است زیان آن‌ها به محصولات کشاوری معمولاً در زمان نوزادی است. بزرگترین گروه هستند حفره‌ی عمومی دارند و دستگاه‌های مختلف درون بدنشان سست به نشان قطعه قطورست تعداد قطعات از کرم‌ها کمتر است.

پا دارند، شاخک دارندف پاهایشان بندبند است. شاخک‌های آنان گیرنده‌های حسی دارند ویژگی‌های مشترک: 1- بدن قطعه قطعه که بر هر قطعه زائده‌های متصل است که ممکن در بعضی از آن‌ها زواید تحلیل رفته یا کچک شده باشند. 2- اعضای حرکتی در آن‌ها بندبند است. 3- اسکلت خارجی دارند. 4- قلب تپشتی است 5- دستگاه عصبی شکمی است. 6- دستگاه گوارش و گیرنده‌های حسی تخصص یافته هستند.

یکی از مهمترین ویژگی این موجودات اسکلت خارجی است هم اندام‌های داخلی را حفاظت می‌کند و هم تکیه گاه عضلات است از ماده‌ای به نام کتین ساخته شده است اسکلت خارجی یک قطعه راعی نیست در محل مفصل‌ها لابد سخت میانی ندارد در محل مفصل‌ها عضلات به اسکلت خارجی می‌چسبند اسکلت‌ خارجی سطح داخلی دستگاه گوارش، اندام‌های تناسلی را نیز می‌پوشاند

به دلیل سختی اسکلت خارجی زیاد رشد نمی‌کنند. برای رده بندی از ویژگی‌های متفاوتی استفاده می‌شود. مثلاً تعداد قطعات بدن یا زایده‌ها، قطعات درمانی، روش رشد آن‌ها اشاره می‌شود. قطعات دهانی در پشه به این گونه است که اول سوراخ می‌کند بعد می‌مکد. دارای دگردیسی کامل است. 1- تخم، 2- نوزاد کرمی شکل، 3- شفیره، 4- حشره بالغ.

موضوع: بررسی ساختمان بدنی کرم خاکی
کرم خاکی جزء تاکمتان‌هاست در همه جای دنیا درون خاک‌های مرطوب پیدا می‌شود و برای کشاورزی مهم هستند این جانور ضمن حرکت خاک را شخم می‌زند و باعث تهدید خاک می‌شود پس از مصرف مواد غذایی آن‌ها را درون خاک‌ها می‌کند و باعث حاصلخیزی می‌شود. حدود 100 قطعه و قسمت جلوی بدن تیره تر و نوک تیز از عقب این موجود است.

سر مشخص یا اندام‌های حسی مشخصی ندارد جلوی بدن یک دهان هلالی دارد. مخرج در عقب بدن است قطعات شماره دارند مثلاً قطعات 32 تا 37 محل کمربند تناسلی است از بقیه بدن تقسیم‌تر است و در تولید مثل دخالت دارند. جزء حلقه اول و آخر بقیه 4 جفت تار دارند. 2 جفت در زیر و 2 جفت هم پشت‌ها. اندام‌های گوارشی بیشتر در جلوی بدن است خون کرم خاکی هموگلوبین دارد و قرمز رنگ است درون رگ خونی کرم خاکی گلبول قرمز ندارد. هموگلوبین در پلاسمای محلول است و گردش خون این موجود بسنده است.

کرم خاکی قلب واقعی ندارد خون از درون یک رگ پشتی به سمت جلو جریان دارد در قسمت جلوی بدن 5 جفت لوله رگ پشتی را به شکمی وصل می‌کند و همین لوله‌ها با انقباض و انبساط خون را به جریان می‌اندازند. تنفس پوستی است سطح پوست را کوتیکول که از سلول‌های پوستی ترشح می‌شود پوشانده است. مواد دفعی از راه مجرای تعدیدی دفع شده و این تقریری‌ها کار مکیدن را انجام می‌دهند.

دو طناب عصبی چسبیده به هم در طول شکم قرار دارد در هر قطعه یک گره عصبی است که اثر مابانی را به آن قطعه می‌برد. کرم خاکی چشم و گوش ندارد اما در مقابل بند و ارتعاشات حساس است. در هر دو انتهای بدن گیرنده‌های نوری در پوست جمع شده‌اند و گیرنده‌های دیگری هم در برابر تماس، مواد شیمیایی و تغییرات حساس‌اند.

موضوع: بررسی قطعات دهانی ملخ
بدن ملخ تشکیل شده از یک سر که مرکب از شش قطعه به هم جوش خورده است. سینه از سه قطعه تشکیل پا متعدد و پاها بال‌ها در ناحیه سینه قرار دارد. شکم این حیوان بندبند است و به اندام‌های تولید مثلی مختوم می‌گردد بدن از اسکلت خارجی کتین داراست. قسمت بیشتر سر در یک قطعه جوش خورده یا اپیکرانیوم جای گرفته است که دارای یک تارک پشتی و گونه‌های جانبی و پیشانی که در جلو قرار دارد.

قسمت‌های دهان از قطعات خرد کننده ساخته شده و در قسمت شکمی سر واقع است و از اجزاء زیر: 1- یک لب فوقانی که به قطعه روی دهان لولا شده، 2- یک زبان میانی شبیه زاید و لب پایینی در عقب دهان است. 3- دو فک جانبی سیاه رنگ به نام آرواره زیرین که هر یک دارای اندام‌های در طول حاشیه داخلی به منظور جویدن غذا است. 4- یک جفت آرواره زیرین مرکب از چند قسمت و زایده‌های حسی باریک که در اطراف آن قرار دارد. 5- یک لب تحتانی پهن که دارای دو زایده حسی کوتاه است.
شکل‌های زیر به ترتیب: 1- لب فوقانی، 2- آرواره زیرین 3- زبانک 4- آرواره زیرین 5- لب زیرین.

موضوع: بررسی ساختمان شکم پایان (حلزون)
حلزون‌ها چند نوع هستند. حلزون‌های ساکن خشکی و آب. حلزون‌های ساکن خشکی حرکت کند دارند. حرکت این موجودات در سیستم جابجایی آن‌هاست و معمولاً اغلب این موجودات بیش از ساعتی یک متر جابه جا نمی‌شوند. در پاهایشان غددی دارند که یک ماده لغزنده ترشح می‌کند که حلزون روی آن حرکت می‌کنند. چشم‌های حلزونها روی تا دوش مغزی است وقتی که حیوان احساس خواب کند اولین شمی که خودش را محافظت می‌کند چشم‌ها به داخل فرو می‌روند تا آسیبی نبینند.

شکم پایان در دسته جانوران نرم تن قرار می‌گیرد و در ظاهر اختلاف زیادی با کرم‌های حلقوی دارند اما آن چند ویژگی مشترک دارند در دوران جنینی از نظر رشد سلول تخم در مراحل اولیه، تشکیل لایه‌های جنینی مثل اکتودرم مزدورم، و آندودرم و نوزاد با هم شباهت دارند. ویژگی‌های مشترک 1- دارای تقارن دو طرفه هستند، 2- بدنشان به سه قسمت سر، پا، توده احشایی تقسیم می‌شود. همه دستگاه‌ها را دارند

و ضمن اینکه پرده‌ای به نام جبه دارند که این جبه صدف را ترشح می‌کند در توده احشایی سیلوم پرده‌ایی که توده‌ای و زیر را در برمی‌گیرد. در سیوم اندام‌های گوارشی، غدد ترشحی و قلب را احاطه می‌کند. توده احشایی به وسیله جبه ساخته می‌شود. طبقه‌بندی آن‌ها براساس نوع غذایی که می‌خورند داشتن یا نداشتن صدف و نوع صدوفی که تشکیل می‌شود به سه گروه 1- شکم پایان که یکصد و نه یک قطعه‌ای و پیچ خورده دارد. 2- طبق پایان دو کنه‌ای که صدف دو قطعه‌ای دارندف 3- سر پایان که صدف یک قطعه‌ای و داخلی دارند.

موضوع: بررسی ساختار بدنی زالو
زالو در دسته کرم‌ها قرار می‌گیرند که کرم‌ها به دو گروه کرم‌های پهن و کرم‌های لوله‌ای. این کرم‌ها دارای یک سری ویژگی‌های مشترک هستند: 1- بدن قطعه قطعه، 2- دارا بودن همه دستگاه‌ها، 3- وجود خارها یا تارهایی برای حرکت بر این اساس این ها به چند دسته تقسیم می‌شوند: 1- کم‌تاران بیشتر در آب‌های شیرین یا خاک پیدا می‌شوند، 2- بی‌تاران که در آب‌های شیرین یا خشکی زندگی می‌کنند، 3- پر تاران که در دریاها زندگی می‌کنند.
زالو از اقسام بی‌تار است حلقوی و کاملاً انگلی است.

در دو انتها بادکش دارد که می‌تواند محکم به بدن میزبان بچسبد انگل خارجی است به جانور مختلف می‌تواند بچسبد اگر درون آب‌های آلوده به این موجود برویم ممکن است به پای ما بچسبد و این موجود خون خوار است نسبت به جثه‌اش خون زیادی مصرف می‌کند پس از چسبیدن به بدست آن را سوراخ و مایع انعقاد خون را وارد بدن می‌کند در قدیم برای خونگیری از بیماران از این جانور استفاده می‌شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:30 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله احساسات ملی گرایی در نثر فارسی pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله احساسات ملی گرایی در نثر فارسی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله احساسات ملی گرایی در نثر فارسی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله احساسات ملی گرایی در نثر فارسی pdf :

دکتر سید عین الحسن
احساسات ملی گرایی در نثر فارسی
واژه ناسیونالیسم یا ملی گرایی عبارت است ازتکیه برخواستا ، علائق و اراده ی جمعی ملت و تظاهر خاص آن در اشاعه ی فرهنگ و حفظ آن در اثر تهاجم بیگانگان .
نکته بارز این جنبش های ملی پیشرفت و اعتلاء کشور بوده است . ناسیونالیسم بین ایرانیان بر وجه دفاع از سرزمین مادری ، دفاع از موجودیت ایرانی خویش در مقابل تهاجم خارجیان ،حفظ سنن و آداب خود و رونق بخشیدن به به زبان مادری بوده است.
در حالی که ایرانیان شاید یکی از قوم های قدیم تاریخ باشند که سرزمینشان برای قرن های طولانی جولانگاه اشغال گران عرب و مغول و ترک بوده است و در حالی که ایرانیان تحت فشار حکمرانان بیگانه بسر برده اند ،

اما هیچ وقت قادر نبوده اند که سنن و آداب خود را پشت سر گذاشته تأ ثیرات خارجی رابر خود مسلط کنند .
آنچه که عده ای غربزدگی می نا مند،گاه بیماری ناشناخته ای می شودکه دستاورد های پیشرفت علمی غرب رامطلقاً منکوح اعلام می کند.
اما ایرانیان به پذیرش جنبه های مثبت دستاوردهای غرب هر چندگاه به خطا رفته و طریق تقلید نیز آمده اند،ولی استخوان بندی ایران هنوز تکیه تام وتمام بر فرهنگ ملی دارد؛ که میراث دار آن نیز محسوب می شود.

به عنوان نمونه ،می توان گفت جشن عید نوروز و سیزده بدر که با هز و مرتبت برگزار می شود، و همچنین برگزاری جشن مهرگان ،جشن برداشت محصول در تمام اکناف کرمان ،فارس ،اصفهان تا لرستان و کردستان از مظاهر این تمایل ملی است.
در مورد غربزدگی جلال آل احمد چنین می نویسد:«جای انکار نیست که ما امروز در حال تأ سف بسر می بریم .نزدیک است که از گذشته خود ببریم و حال آنکه با حال پیوندی نداریم .آیا می توانیم نقاش و نویسنده و مورخ و نقاد از خارج بیاوریم،یا هنرپیشه برای آنکه در تئاترها و فیلم های ما بازی کند ،یا گویند رادیو برای ما فارسی درست حرف بزند و به ما بیاموزد که چگونه زبان خود را تکلم کنیم؟»

نا سیونالیسم در ادبیات جدید هم برجسته کردن تمام آنچه ملی تلقی می شود برمی گردد.از نویسندگانی که در این باره بتوانند مورد توجه قرار گیرند می توان از میرزا آقا خان کرمانی ،ملکم خان،دهخدا،محمد حجازی،جمالزاده و صادق هدایت نام برد.
ایرانیان در طول تاریخ یک جنگ بزرگ ایدئولوژیک داخلی وهر دو جنگ تأثیر بزرگی روی مردم گذاشتند.جنگ نخست جنگ اعراب و ایرانیان است که تا حدی جنگ یک مردم خاص مذهبی با یک تمدن درخشان است و جنگ دوم جنگ مشروطه خواهان با استبداد طلبان است .
قیامی است که روی اجتماع تأثیر می گذارد و مانند قیامهای اجتماعی دیگر موجب به هم ریختن نظامی می شود.با مشروطیت اجتماع نه فقط در سیاست ،در دستگاه حکومتی دگرگون می شود بلکه این دگرگونی در ادبیات هم راه می یابد.

ابتدا به بررسی تأثیرات جنگ اول یعنی جنگ با اعراب می پردازیم.قابل توجه می باشد که ایران تنها کشوری بود که بعد از حمله اعراب و قبول اسلام به عنوان مذهب ،زبان خود را حفظ کرد.با گسترش دامنه ی نفوذ عرب ها و سختگیری و بیدادگری آنهاو دولت دست نشانده ی ایشان ایستادگی مردم ایران نیز افزون تر می شد و برای نگهداری زبان وفرهنگ ملی بزرگ مردانی چون ابن مقفع و فردوسی به میدان آمدند و با اینکه برخی رسم ها به تندی دگرگون می شد،روح ایرانی در در برابر استیلای بیگانه در قفا بیدار و نغمه ها و داستان های دیرین و خاطره ی پهلوانان قدیم در افکار زنده ماند.

نویسندگان ایرانی سعی بر آن داشتند که نثری بنویسند که در اذهان مردم مسأله ملیت و ناسیونالیسم رازنده کند و تکیه بر فرهنگ گذشته ایران کندو تا آنجا که برایشان مقدور بود می کوشیدند نثری باشددوراز لغت های عربی که نمونه بارز این گونه نثر نوشته های ناصر خسرو و ابومنصور می باشد. به طور مثال ، می توانیم از نثر ابو منصور یاد کنیم که در قرن چهارم می زیسته:

«آفتاب برآمدن را باختر خواندند و شام و یمن را مازندران خواندند و عراق و کوهستان را شورستان خواندند و ایران شهر از رود آموست تا رود مصرو این کشور های دیگر پیرامون اویند و از این هفت کشور ایرانشهر بزرگوارتر است به هر هنر .و آنکه از سوی باختر است چینیان دارند وآنکه از سوی راست اوست هندوان دارندوآنکه از راست بربریان دارند و از چپ روم خاوریان و مازندریان دارندو این دیگر همه ایران زمین است».
در دوران ماقبل مشروطه نویسندگان احساسات و عواطف ملی خود را به شکل مقایسه ای بیان می کردند .بالخصوص این شیوه در داستان نویسی رواج داشت.آنها فرهنگ و تمدن غنی ایران قبل از حمله اعراب و رکود فرهنگی بعد از حمله اعراب را مورد مقایسه قرار می دادند و سعی داشتند شکوه و تمدن گذشته را یاد آور شوند و در واقع می خواستند به مردم بگویند که نباید بگذارند گذشته فراموش شودو نباید فراموش کنند که چه بوده اند !از بهترین و اندیشمندترین نویسندگان ناسیونالیست در دوره ی ما قبل مشروطه باید از میرزا آقاخان کرمانی یاد کرد.

به نقل از او در کتاب «آدمیت» چنین بر می آید:
«ای ملت ایران در اوراق تاریخ این خطه ملیه غور کنید و نیک بیندیشید که زمانی ایران زمین قلب جهان بود
وشمع انجمن آفاق.حال در زاویه خمول خزیده وسستی و جمود امراض و منافع شخصی در خود گرفتار شده اید.پیش از این شر دفتر دانایی بودید،اکنون در ظلمت غفلت پژمرده اید و پرتو اقبالتان به کسالت و قلت همت مکددگشته».
یکی از نویسندگان پیش ازمشروطه که در تاریخ ادبیات معاصر ایران اهمیت خاصی دارد ،میرزا ملکم خان می باشد.میرزا ملکم خان در اثر خود به نام «خواب و بیداری» سبب بروز مسایل دوران قبل از مشروطه و هرج ومرج آن دوران رابا تعمق ادبی عنوان می کند و حوادث را به شکل رویا در پیش چشم خواننده می آورد.
در این داستان نویسنده که در خانه دوستانش مهمان بوده ،ازغیبت او خسته می شود و در گوشه ای می خزد و در خواب می بیند که جوانی در خیابان ناصری تهران است با پیرمرد سپید مویی که جامه ی فاخر وجواهر نشان در بردارد در حال گفتگو است.

ناگهان ولگردان و دزدان از هر سو به پیرمرد حمله ور می شوند ،اورا می زنند و جواهراتش را به غارت می برند.نویسنده ماجرا را دنبال می کند تا هیئت آن جوان و پیرمرد و دزدان برایش معلوم شود. به او می گویند که نام پیرمرد ثروتمند «ایران زمین» است و نام جوان «مرزبان» و آن دزدان و غارتگران نیز فرزندان خود پیر مرد هستند که شرافت و غیرت خود را زیر پا گذارده اند .نویسنده که ازاین راز آگاه می شودبه اطرافیان خود می گوید که باید به« مرز بان» یاری کرد «ایران زمین» را از دزدان رهانید.در این حال از آن سوی خیابان دسته ای سرباز مسلح ظاهر می شوند.

سر دسته ی آنها غیاث الدوله است .آنان به یاری پیرمرد می آیند . غیاث الدوله سر پیرمرد را بر زانوی خود می گیردو افراد او جامه های پاره شده ی پیرمرد را به هم می دوزند و بر زخم های او مرهم می نهند .نویسنده به آنان نزدیک می شود و می بیند که مرهم به زهرآلوده است و نخی که با آن جامه های پیرمرد را می دوزند
فرسوده است و شربتی که بر گلویش می ریزند سمی است.
دزدان نیز به خیانت و رذالت آنان پی می برند و دوباره به پیرمرد حمله آور می شوند.نویسنده در آخر می گوید که از خواب بیدار شدم و به سوی میدان ناصری رفتم و در خیابان دیدم وزراء به همراه گروههای مسلح به وزارت عدلیه می رفتند و رویای خود را یاد آوردم.میرزا ملکم خان در این داستان خیالی مرادش از تمثیل «ایران زمین » کشور ایران و«مرزبان» شاه قاجار است که کاری در مقابل راهزنان فئودال که دارایی کشور را به یغما می برند از دستش بر نمی آید .
در پایان سده ی سیزدهم ارتباط فرهنگی ایران با اروپا برقرار می شودو اولین گروه دانشجو و روشنفکر به اروپا می روند و بادیدن مظاهر تمدن آنجا ،تفاوت فاحش آن را با جامعه عقب مانده ایران در می یابند و تحت تأثیر انقلابات آنجا واقع می شوندو پایه های انقلاب فرهنگی در ایران ازهمان هنگام بود که ریخته شد .این دوران را می توان دوره ی رنسانس ادبیات ایران شمار کرد.

در این زمان نویسندگان تحت تأثیر شیوه ی نگارش اروپا قرار می گیرند و در نتیجه ی آن سبک نگارش برای توده مردم قابل فهم تر می گردد. یعنی وقت آن میرسد که ادبیات در خدمت توده ها و نهضت های آزادیخواهی قرار می گیرد و نقش مهمی در آگاهی مردم ایفا می کند.در عین حال ،نقش روزنامه ها کم و بیش بیدار کردن احساسات ناسیونالیستی در مردم می باشد. در این دوران معمولأ داستان و مقاله ای به شکل کتاب مجرد به چاب نرسید و بیشتر نوشته ها در روزنامه های آن دوره چاب می شد.از میان این روزنامه ها ،روزنامه ای که ستاره ی در خشان دوره ی اول تاریخ مطبوعات ایران نیز می باشد «صوراسرافیل»می باشد که با همکاری و وجدان پر شور و آزادیخواه بنام جهانگیرخان و قاسم خان تبریزی وبه سردبیری دهخدا به چاپ می رسید .نوشته های این دوره پر تحرک و قابل ملاحظه بوده است.

یکی از نویسندگان این دوره که گفته می شود پایه گذار داستان کوتاه در ایران نیز می باشد جمالزاده است .او نیز در این دوره نوشته هایش در روزنامه ای به نام «کاوه» چاپ می شدو مسایل ومشکلات جامعه را در نوشته هایش مطرح می کرد .مثلاً یکی از مسائل که در آن گریبان فرهنگ و اجتماع ایرانی را گرفته بود فرنگی مآب بازی بود که عده ای از فرنگ برگشته در آورده بودند و با چند سال زندگی در فرنگ، شخصیت خود را از دست می دادند .در داستانی به نام «فارسی شکر است» جمالزاده این فرنگی مآبها را مورد استهزاء قرار می دهد و به خوانندگان خود می رساند که نباید فرهنگ و ایرانی بودن خود را فراموش کنیم و فریب ظواهر تمدن غربی را بخوریم .نباید هر چه از فرنگ می رسد احسن احسن گویان برسر بگذاریم و راه و روش خود را فراموش کنیم.فرنگی مآبی به هر صورت باشد بد است. اودرداستان «فارسی شکر است» فرنگی مآبها را این گونه مسخره می کند:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:30 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله ماده آلی و فراهمی عنصر غذایی کم مصرف pdf دارای 89 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ماده آلی و فراهمی عنصر غذایی کم مصرف pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود مقاله ماده آلی و فراهمی عنصر غذایی کم مصرف pdf

فصل اول: کشاورزی ارگانیک;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

فصل دوم: بیولوژی خاک در کشاورزی ارگانیک;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

فصل سوم: تنظیم تناوب برای سیستم های ارگانیک;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

فصل چهارم: تغذیه گیاهی در کشاورزی ارگانیک;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

1- کود حیوانی;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2- کود سبز;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

3- کودهای حاصل از ضایعات کشاورزی و زباله شهری;;;;;;;;;;;;;;;;;;

4- مدفوع آبکی;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

5- کمپوست;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

6- خاکه سنگ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

فصل پنجم: تحرک و جابجایی عناصر کم مصرف;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

1- تاثیر pH بر جذب و تحرک عناصر;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2- ماده آلی خاک;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

فصل ششم: فلز کم مصرف و ماده آلی;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

1-     منیزیم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2-     کادیم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

3-     سلنیم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  4-     سرب;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

5-     آهن;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

6-      مس;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

7-     نیکل;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

8-     کرم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

9-     فلوئور;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

10- ید;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

11- جیوه;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

12- روی ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

13- برم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

14- کبالت;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

15- تکنتیوم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

16-  رنیوم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

17- سزیوم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

18- لیتیم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

19- روبیدیوم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

20- برلیوم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

21- آرسنیک;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

22- ژرمانیوم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

23- هافنیوم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

24- زیرکونیوم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 25- نقره;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

26-  طلا;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

27- آلومینیم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

28- وانادیوم;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

29- سلیس;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

نتیجه گیری;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

منابع;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

بخشی از منابع و مراجع پروژه دانلود مقاله ماده آلی و فراهمی عنصر غذایی کم مصرف pdf

1- ملکوتی, جعفر, 1375, کشاورزی پایدار و افزایش عملکرد با بهینه سازی مصرف کود در ایران , نشر آموزش کشاورزی , کرج

2- لامپکین , ن , 1376, کشاورزی ارگانیک ,ترجمه: کوچکی ,عوض,ع. نخ فروش و ح. ظریف کتابی, انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد

3- Albert, J.J, M. Takacs, & M. Pattanayek, 2000, Natural organic material from a Norwegian lake: Possible structure changes resulting from lake acidification,page:261-

4- Allej, J.H, 2000, Woman in organic agriculture or organic agriculture for woman. In: Proceedings 13th International IFOAM Scientific conference, 2000, Alfaldi.t. Lockerets, U. Niggli

5- Alva, A.K, Hoang B,& S. Paramasivam , 2ooo , Soil pH affect copper fraction & phytotoxicity,SSSAJ:64, Page:955-

6- Breeman, W.Van, Effect of seasonal redox process involving iron on the chemistry of periodically reduced soils. In: Iron in soils &clay minerals, Wastachi. Y, Goodman .B.A, &V. Schwertmann , published in cooperation with NATO Scientific affairs division . Page: 797-

7- Clarkson, D.T., 1988, The uptake & translocation of Mn by plant roots. In: manganese in soil & plant, 1984, Kluwer, Page: 101-

8- Collins, R ., N.Merrington , Mc laughlin. M.Y. &. Morel , 2003, Organic ligands & pH effect on isotipically exchangeable in polluted  soil, SSSAJ, 67:112-

9- Darb, H, &A. Store , 2000, Impact of raw & composed manure amendments on corn & beans root rats in vegetable rotation, in:  14th IFOM organic world congress

10- Day. K.S, Thorton .R, H. kreeft , 2000, Humic acid products for  improved phosphorus fertilizer management ,in: Substances, Versatile component of plant , soil & water, Royal society chemistry , 2000,  Ghabbour , E .A, & G. Davies, page: 321-

11- Ding,G.W, Wardene . D.A , Herbert. S, Novak.Y, & B. scing, 2000 , effect of cover crop system on the characteristics of soil humic substances, in: Substances  , Versatile component of plant, soil & water, Royal society chemistry , 2000,  Ghabbour , E .A, & G. Davies, page:  53-

12- Fisher, W. R, 1985, Microbiological reductions of iron in soils, in: Iron in soils &clay minerals, Wstachi. Y, Goodman . B.A, &V. Schwertmann , published in cooperation with NATO Scientific affairs division , page: 715-

13- Flieback, A., R. Harry, D. Reentsch, R. Frie, & F. Eyborn, 2000, soil organic matter quality & soil aggregate stability in organic & conventional soil , in:  Proceedings 13th International IFOAM scientific conference, 2000, Alfaldi.t, Lockerets, U. Niggli

14- Forstner, G, Wittman .T.W, 1983, Metal pollution in the aquatic environment – second Revised, Germany

15- Foy, C.D., B.J.Scott, & J.A. Fisher, 1988, Genetic difference in plant tolerance to Mn toxicity, in: Manganese in soil & plant,1984,  Kluwer, page: 293-

16- Ghabbour, E .A, & G. Davies , 2000, Humic Substances  , Versatile

component of plant , soil& water, Royal Society chemistry

17- Gholami., A, 2000, Arbescular mycorrhiza & availability of nutrients for field. In:  14th IFOM organic world congress

18- Giodana, P.M., J. J . Morvedt, 1972, Agronomic effectiveness micronutrients in macronutrient fertilizers, in: Micronutrients in plant & soil, 1972, SSSAJ

19- Graham., R.D., R.J. Hanna, & N .C. Uren, 1988, manganese in soil & plant, Kluwer, page: xi-xvii

20- Goodman, B.A, 1985, The characterizing of iron complexes with soil

organic matter, In: Iron in soils &clay minerals, Wstachi. Y, Goodman .B.A , & V.Schwertmann , published in cooperation with NATO scientific affairs division

21- Hassain.T., G. Gilani, S. Haq, & M. Zia, 2000, Effect of Mn application on soil properties. In: Proceedings 13th International IFOAM Scientific conference, 2000, Alfaldi.t. Lockerets, U. Niggli

22- Harter, R. D, Nadiv. R, 2ool, An assessment at environmental & solution factor impact on trace element sorption by soil, SSSAJ: 65, page: 597-

23- Howard. M, & H.A James, 2001, Polyamine acid chelation for metal

remediation in (55)243-

24- Kabata, A, H. Pendias, 2000, Trace element in soil & plant, CRC Press

25- Keller, c., A. Kaycer, A. Keller, & R.Schalin, 2001, Heavy metals uptake by agriculture crops from sewage sludge treated soil of upper Swiss Rhine valley & the effect of time, page: 273-

26- Kingery., W.L., A.J. Simpson & M.B. Hayes , 2001, Chemical structure of soil organic matter & their interaction with heavy metals, in : Heavy metals release in soil, Magdi Selim , H., D. Sparks , 2001, CRC Press, page:237-

27- Kretzschamar., R, & A. Voeglin, 2001, Modeling competitive sorption & release of Heavy meals in soil, in: Heavy metals release in soil, Magdi Selim, H., D. Sparks, 2001, CRC Press, page: 55-

28- Lakzian .A, Samavat .S, & G .Zamirpoor , 2ooo , the effect of vermicompost  on Tomato yield, in:  14th IFOM organic world congress

29- Laperch .V, 2001, Immobilization of lead by insitu formation of lead

Phosphate in soils, in: Environmental restoration of lead metals contaminated soil, Iskandar. I.K, 2001, Lewis Publisher, page: 61-

30- Lindsay, W.F, solubility & redox equilibrium of iron compounds in soils, in: Iron in soils &clay minerals, Wstachi. Y, Goodman .B.A, & V. Schwertmann , published in cooperation with NATO Scientific affairs division , page:37-

31- Lucas, R.E & B.D .Knezek, 1972, Climatic & soil condition promoting micronutrients deficiency in plant, in: , Micronutrients in plant & soil, J.J. Morvedt, P.M. Giordano & W.L. Lindsay, 1972, SSSAJ

32- Mackwaik, C.L, Crossl , & B.G. Bugbee, 2ool , Benefical Effects of humic acid on micro nutrients availability to wheat, SSSAJ : 65, page:1744-

33- Market, B, & K.Friese , 2000 , Trace element- Their distribution,&

effects in the environment, Elsevier science. Ltd

34- Marshier, H, 1988, Mechanism of Mn acquisition by root from soil, in: Manganese in soil & plant, Kluwer, 1948, page: 191-

35- McGowan, S, & N. T Basta, 2001, Heavy metals solubility & transport in soil contaminated by mining & smelting, in: Heavy metals release in soil, Magdi Selim, H., D. Sparks, 2001, CRC Press, page: 89-

36- Morton, e.s, Evanc .c.v, Harbottle .G, & G.O. Estes, 2001, Pedogenic

fraction & bioavailability of Uranium& Thorium in naturally radioactive

spodosol, SSSAJ:65, page:1197-

37- Morvedt, j.j, P.M. Giordano & W.L. Lindsay, 1972, Micronutrients in plant & soil, SSSAJ

38- Odum, H., Wolcik. W, Pritchard. L, Ton. Jr.S, Delfino. J. J, Woycik. M, Zynski, S.L, Patel. J. D, Doherty. S.J , Stasik. J, 2000, Heavy metals in the environment, Lewis publisher

39- Darker, D.R., Pedler .Y.F, 1997, Revaluating the free-ion activity model of trace element availability to higher plans, plant & soil , No:2 , Vol

40- Pezzarossa, B., & G. Petruzzeli, 2001, Selenium contamination in soil sorption & desorption process, in: Heavy metals release in soil, Magdi Selim, H., D. Sparks, 2001, CRC Press

41- Qualls, R.G, & C.J. Richardson, 2000, Phosphorus enrichment affects litter decomposition , Immobilization &soil Microbial phosphorus in wet land mesocosms. SSSAJ: 64, page: 799-

42- Reisenauer., M.H., 1988, Determination of plant available soil Mn, in: manganese in soil & plant, Kluwer, 1948, page: 87-

43- Reuter., D.j, A.M, & D.J. McFarlan, 1988, accurance, correction of Mn  deficiency in plant, In: Manganese in soil & plant, Kluwer, 1948, page: 205-

44- Richmondy, B., 1988, Manganese redox reaction & organic interaction in soil, in: Manganese in soil & plant, Kluwer, 1948, page: 59-

45- Robson, A.D, 1988, Mn in soil & plants, in: Manganese in soil & plant, Kluwer, 1948, page: 329-

46- Rurvers. D, 1985, Trace element contamination of environment, Elsevier

47- Sangakkara, U.R. & T. Higa, 2000, Kyusei natural Farming & effective microorganism for enhanced sustainable products in organic system, in: Proceedings 13th international IFOAM scientific conference, 2000, Alfaldi.t. Lockerets, U. Niggli

48- Scheller, E., j. Frieller, 2000, Amino acids in soils, humus substances & soil microbial biomass, In: Proceedings 13th international IFOAM scientific conference, 2000, Alfaldi.t. Lockerets, U. Niggli

49- Schlichting, E, & L.A. Sparrow, 1988, Distribution & amelioration of Mn toxicity soil, in: manganese in soil & plant, Kluwer, 1948, page: 277-

50- Scullion, y., E. Philips, &S. Neal, 2000 , Earth worm population & their behavior in conventional & organic arable rotation , In: 14th IFOM organic world congress

51- Shenker, M, Hadar .Y, &Y. Chen,1999, Kinrtics at iron complexing & metal exchange in solution by rhyzoferrin ,A  fungal siderophore , SSSAJ:63, page:1681-

52- Shintani, M, & P. Tabora, 2000, Organic fertilizer managing banana residue with effect microorganism, in: Proceedings 13th international

IFOAM scientific conference, 2000, Alfaldi.t. Lockerets, U. Niggli

53- Sibner-friebach, H, Hadar. Y, &Y. Chen, Interaction of iron chelating

agents with clay minerals , 2004, SSSAJ: 68, page:470-

54- Somarribas. O, 2000, Natrient value of citrus compost, in:  14th IFOM organic world congress

55- Sutter, B, Ming .D.W, Clear field .A, & L.R Hosser , 2003, Mineralogical & chemical characterization of iron-manganese & copper-containing synethic hydroxy apatite. SSSAJ: 67, page: 1935-

56- Strawn, D.G, & Sparks .D.L, 2004, Effect of soil organic Matter on kinetic & mechanism of pb(II) sorption & desorption in soil , SSSAJ: 64, page: 144-

57- Saen.Y.Y, Zone. E, Tou. s.J, Allen H.H, 2001, Determination of metals retention & release form soils, in:  Environmental restoration of lead metals contaminated soil, Iskandar. I.K, 2001, Lewis publisher, page:  77-

58- Trostel, S.L, Bloom. P.R &D.L. Allan, 2ool, HEDTA nitrification acid

chelation buffered nutrient solution for zinc deficiency evaluation in rice , SSSAJ :65, page:358-

59- Tsadilas. C.D, 2004, soil pH Effect on the distribution of heavy metals

among soil fraction , in: Environmental restoration of lead metals contaminated soil, Iskandar. I.K, 2001, Lewis publisher, page:   107-

60-Van Stempvoort , Molson .Y.W , Lesage . S, & S. Brown, 2000, Sorption of aqueous humic acid to test aquifer material & implication for subsurface remediation, in: Substances  , Versatile component of plant , soil& water, Royal society chemistry , 2000,  Ghabbour , E .A, & G.Davies, page:  153-

61-Von Willert , F.J, & Stehouwer, 2003, Compost , limestone &Gypsum effect on  calcium & aluminum transport in acidic minsoil, SSSAJ: 67, page:955-

فصل اول

 کشاورزی ارگانیک

کشاورزی ارگانیک، تجلی افکاری است که از حدود دهه 1920 شکل گرفته اند. آن افکار به طرز چشم گیری تکامل یافته اند تا این که صورت علمی به خود گرفتند و در عین حال جنبه اصلی فلسفی خود را در نحوه برخورد با سیستم های طبیعی که همانا همگامی با طبیعت و احترام به آن می باشد (نه تسلط بر آن) نیز حفظ نمودند. جنبش ارگانیک در همین راستا برپا گشت. این جنبش خبر از یک دگرگونی در شیوه کشاورزی می دهد که در هر کشوری که صاحب کشاورزی پیشرفته می باشد، در حال وقوع است

کشاورزی ارگانیک: یک مفهوم ذهنی است که نیازمند بکارگیری شیوه های عملی خاص      می باشد

یکی از تصورات اشتباه در مورد کشاورزی ارگانیک آن است که این شیوه کشاورزی بی نیاز از کاربرد کودهای شیمیایی می باشد. ساختمان تمام موجودات زنده و غیر زنده از ترکیبات شیمیایی است. آن دسته از مواد شیمیایی که بصورت طبیعی به دست آمده اند در کشاورزی ارگانیک و حاصلخیز نمودن خاک استفاده می شوند

کاربرد غلط مواد آلی، چه به صورت مصرف بیش از حد و چه به صورت عدم کاربرد صحیح آن در زمان مناسب و یا ترکیبی از هر دوی این موارد به نحو قابل ملاحظه ای سبب اختلال در عمل چرخه های زیستی یا طبیعی می گردد. این همان شیوه ای است که به neo convential (جایگزینی کودهای شیمیایی با کودهای آلی) مرسوم است و ریشه در این تصور دارد که زارع بایستی به جای همگامی با طبیعت و چرخه های طبیعی در صدد غلبه بر آنها باشد

خاک به عنوان یک سیستم زنده، محور اصلی در این تعریف می باشد و با تقویت آن فعالیت میکرو ارگانیزم های مفید تقویت می گردد. این تعریف شامل سه بخش می باشد؛

آنچه که زارعین از انجام آن خودداری می کنند
آنچه که آنها در عوض آن، انجام می دهند
خاک را سیستمی زنده می دانند که زارع در راستای همگامی با طبیعت بایستی همواره در صدد تقویت و بهبود آن باشد

تناوب، کشت مخلوط، روش های مکانیکی کنترل علفهای هرز، درک بهتر از هم زیستی میکوریزا، ریزوبیوم و رایزوسفر، تجدید ماده آلی و دیگر بخش های زنده خاک، تلفیق زراعت و دامپروری از موضوعات کشاورزی ارگانیک می باشند

برخی ایرادات اساسی که نسبت به وضعیت فعلی کشاورزی وارد است، عبارتند از

-    تخریب ساختمان خاک و فرسایش آن

-    آلودگی محیط زیست

-    خطر مسمومیت مواد غذایی

-    افت کیفیت مواد غذایی

-    سیستم فعلی، یک سیستم پرمصرف از نظر انرژی است

-    پرورش دام در سیستم های فشرده که ناشی از یک بینش استثمارگرانه و غیر اخلاقی نسبت به محیط می باشد

-    این سیستم از نظر اقتصادی پرخرج است

زارعین ارگانیک، حفظ خاک و محیط را یک اصل می دانند. محصولات غذایی تولید شده به شیوه ارگانیک دارای ماده خشک و محتوی ویتامین بیشتر و از کیفیت انبارداری مطلوبی برخوردار می باشند

حضور درصدی از میکرو ارگانیزم ها در کشاورزی ارگانیک ضروری است. اصطلاح(EM)  Effectiveness micro organism در کشاورزی ارگانیک بسیار مرسوم بوده و در تحقیقات بسیاری بر آن تأکید شده است

اهمیت و نقش میکرو ارگانیزم ها در چرخه عناصر به صورت زیر است

انتقال عنصر به داخل یا خارج سلول
تغییر بار متناوب یک عنصر
واکنش یک عنصر با ترکیبات آلی
ترکیب یک عنصر با اسیدهای آلی
تجمع یا تحرک میکروبی عناصر
سمیت زدایی یک خاک به صورت منطقه ای
متیله کردن میکروبی یک عنصر (9)

رایزوبیوم و مایکوریزا دو میکروارگانیزم مهم خاکهاهستند که برای تثبیت بیولوژیکی ازت و دسترسی فسفر کاربرد وسیع دارد. در طرحی دوسالانه با کاربرد مایکوریزا و P در 5 سطح 0 و 50 و 100 و 150 و 200 کیلوگرم در هکتار مایکوریزا درصد Na , Cu , Mn را افزایش داد. کودهای شیمیایی یا آفت کش ها از تأثیر مایکوریزا و رایزوبیوم جلوگیری می کند (17)

وقتی مقدار فلزات کم مصرف کمتر از حد نرمال باشد، باکتری ها، اکتینو مایست ها و قارچ ها با گیاهان آلی تر رقابت می کنند ولی میکروارگانیزم ها تأثیری دو برابر دارند. سرعت آزاد سازی عناصر در ارتباط با فعالیت میکروارگانیزم ها در هوای گرم، مرطوب و خاک خوب هوادهی شده افزایش می یابد. در خاکی که گیاه رشد می کند تعداد میکروارگانیزم ها 50-10 برابر است. در اطراف ریشه ها با ترشح موسیلاژها باکتری ها به صورت کلونی تجمع می یابند (37) کاربرد ماده آلی EM+ باعث بهبود خواص خاک از طریق کاهش چگالی ظاهری (3-1%)، افزایش ظرفیت نگهداشت آب (%2/4-5/2) و بدون تأثیر در pH خاک بوده است “ماده آلی”EM+ با C:N کم در مناطق حاره با کشت ارگانیک عملکرد و خصوصیات خاک را بهبود داده است. (52)

در این شرایط EM باعث تنوع میکروبی خاک و گیاه ، افزایش کیفیت خاک، افزایش رشد، عملکرد و بهبود کیفیت محصول می شود. (21)

با مصرف ماده آلی + کاه برنج + کود حیوانی + شاخ و برگ گلوم در سال اول EM عملکرد را به نحو معنی داری تغییر نداد بعد از گذشت 5 سال، عملکرد را %40-20 بخصوص در C:N پایین، افزایش داد. در این حالت EM با بهبود  تجزیه ماده آلی نقش داشته است

 برای رو آوردن به کشاورزی به شیوه ارگانیک، با شرط حفظ بقای سیستم و ثبات عملکرد زارع بایستی قبل از هرچیز، به تنظیم تناوب اندیشید. افت عملکرد در کشت ممتد، یا در تناوبهایی که به خوبی تنظیم نشده اند در نتیجه خستگی زمین باشد. (2)

ضروری ترین جزء سیستم های ارگانیک در بعد تجاری آن، تنظیم دقیق تناوب با توجه به تکنولوژی موجود و در نظر گرفتن مشکلات و تنگناهای اقتصادی می باشد. تناوب بایستی در جهت حفظ باروری، ساختمان و ماده آلی باشد

اولین قدم در تنظیم یک تناوب در نظر گرفتن استعدادهای ذاتی مرزعه از نظر نوع خاک، بافت خاک و شرایط اقلیمی می باشد. همچنین در انتخاب محصولات تناوبی، بایستی نسبت به تأمین علوفه برای دامها و وجود بازار فروش برای محصولات توجه نمود (2)

کنترل آفات و بیماری ها در کشاورزی ارگانیک

اثر هوموس بر افزایش عملکرد در ارتباط با نقش آن درافزایش فعالیت میکروبی، کاهش حالت تهاجمی و بیماری زایی عوامل بیماری زا، افزایش مقاومت در برابر ویروس ها و کاهش سمیت خاک می باشد (2)

در برخی خاکها سطوح بالای ماده آلی و فعالیت های بیولوژیکی در ارتباط مستقیم با سطوح پایین شیوع بیماری می باشد. شیوع بیماری در این خاکها حتی هنگامی که عامل بیماری در حضور میزبان حساس آن قرار داده شود نیز محدود می باشد، این نوع خاکها به «خاکهای سرکوب کننده Suppressive Soil» مرسوم می باشند (2)

مهمترین مکانیزم مؤثر در خاصیت سرکوب کنندگی خاک روابط آنتاگوسینمی میکروارگانیزم با یکدیگر می باشد که ممکن است به صورت تولید مواد سمی و آنتی بیوتیک ها، رقابت بر سر عناصر غذایی و انرژی و یا رابطه انگلی باشد (2)

افزودن کود آلی تازه به عنوان یک منبع غذایی، سبب جوانه زنی اسپورها می شود، اما نکته جالب توجه، این است که اگر نسبت C/N بالا در کود تازه بالا باشد، هیچگونه ازت اضافی جهت تغذیه بعدی قارچ های جوانه زده وجود نخواهد داشت. در همین هنگام است که میکروارگانیزم ها فرصت غلبه بر آنها را خواهند یافت(2)

در کشاورزی ارگانیک لازم است نه تنها مصرف عناصر از منابع خارجی را کاهش داد، بلکه جلو تلفات آنها را نیز گرفت. بسته بودن چرخه عناصر غذایی نه تنها در سطح مزرعه بلکه در سطح منطقه و در طولانی مدت ضروری می باشد (2)

در یک سیستم ارگانیک اجباراً باید عناصر غذایی از بخش پایین تر پروفیل خاک جذب شوند و این امر وجود یک سیستم ریشه ای بسیار گسترده و عمقی را ضروری می سازد

چنانچه محصول برداشتی به مصرف دام مزرعه برسد، احتمال برگشت آن از طریق فضولات دامی وجود دارد تحت هرگونه شرایطی بایستی از فروش بقایای گیاهی خودداری نمود

فرآیند کلاته شدن عناصر کمیاب توسط مواد آلی از جهت حفظ و نگهداری این عناصر و ایجاد حالت بافری در خاک حائز اهمیت می باشد. در بعضی موارد ممکن است از مواد آلی به عنوان ماده روبنده اثر سمی برخی عناصر کمیاب Chelation – Scrubber استفاده شود

حفظ pH خاک در حد مناسب جهت فعالیت فون خاک، شامل کرم های خاکی و نیز جهت فراهمی عناصر غذایی در خاک حائز اهمیت است. در شرایط اسیدی فعالیت بیولوژیکی خاک کاهش یافته، سرعت تجزیه مواد آلی و آزادسازی عناصر غذایی کند می شود

ترکیبات هوموسی به دلیل داشتن گروه های فعال مانند آمینو، هیدروکسیل و کربوکسیل، ظرفیت تبادل کاتیونی بالایی داشته و قادرند با رس ها تشکیل کمپلکس دهند. چون ترکیبات هوموسی در تبادلی کاتیونها بین خاک و گیاه نقش دارند بنابراین قادر به تنظیم تغذیه گیاهان در یک محدوده معین خواهند بود (2)

بعضی کودهای طبیعی که در کشاورزی طبیعی استفاده می شود به قرار زیر است

 1  کودهای حیوانی

از لحاظ وزنی، تولید کود اصطبلی جامد سه برابر مایع آن است

نزدیک به نیمی از ازت و پتاسیم و تمام فسفر کود اصطبلی در قسمت جامد آن متمرکز شده است. به همین دلیل است که بایستی کودهای حیوانی پیش از خشکیدن در مزرعه پخش و در خاک مدفون شود تا ازت آنها به صورت گاز NH3 هدر نرود

کود گوسفندی 95/0% ازت، 035% P2O5 و 1% پتاسیم دارد و کود گاوی به ترتیب 6/0 و 15/0 و 45/0 می باشد

در اکثر آزمایشها به هنگام مصرف کودهای حیوانی اثرات آنها مانند کودهای شیمیایی در افزایش عملکرد در سال اول چشمگیر نبوده در اثر استمرار مصرف کودهای حیوانی در خاکهای آهکی pH خاک کاهش یافته، در نتیجه علاوه بر بهبود خاصیت فیزیکو شیمیایی خاکهای زراعی، حلالیت تعدادی از عناصر غذایی به ویژه P , Fe , Zn , Mn , B , Cu افزایش می یابد (1)

2     کود سبز

فواید: افزایش مواد آلی ، افزودن نیتروژن،  ازدیاد فعالیت های زیستی، نگهداری و قابل جذب نگهداشتن عناصر غذایی خاک از فواید کود سبز است

در بیشتر مواقع از گیاهان خانواده بقولات بعنوان کود سبز استفاده می شود (کودهای سبز به خاطر دارا بودن رویش فوق العاده و ریشه های قوی، می توانند مقدار زیادی از عناصر محلولی را که در شرایط عادی بر اثر شستشو به اعماق پایین خاک حرکت کرده اند جذب خود کنند). همچنین این گیاهان قادرند از فسفاتهای غیر محلول، K تثبیت شده و عناصر کم مصرف تاحد زیادی استفاده کنند برگرداندن این گیاهان به خاک علاوه بر بهبود خواص فیزیکو شیمیایی و زیستی سبب تسهیل آزاد شدن عناصر غذایی کم و پر مصرف می شود (1)

3    کودهای حاصل از ضایعات کشاورزی و زباله شهری:

(ارزش این ها برای گیاهان کمتر از دو گروه فوق الذکر است. مقدار غذایی موجود در فاضلاب تغییر ناپذیر است. دگرگونی در ارزش غذایی این مواد بستگی به نحوه آماده کردن آنها برای زراعت دارد

به طور متوسط، مقدار P2O5 , N در این کودها 77/1 و 40/2 درصد می باشد

کمپوست تهیه شده از زباله های تهران و اصفهان دارای مشخصات بهتری نسبت به کود و زغال خارجی است ولی در مقایسه با ارقام تجزیه پیت خارجی استاندارد درجه یک یا درجه دو وضعیف تر بوده و بایستی روی کودهای آلی تحقیق نمود تا به حد استاندارد برسند

فاضلابهای متفاوت برای اصلاح خاک و آبیاری استفاده می شوند. این مواد منبع میکروبی و بعضی عوامل بیماری زای جدی برای انسان و حیوان است (3) لجن های فعال شده قابلیت زیادی برای جذب عناصر سنگین در زنجیره های پلیمری خود دارند (38)

در خاکهایی که لجن فاضلاب دریافت کرده اند pH آنها به تدریج کاهش می یابد، توده آلی جامد (Biosolid) افزایش یافته، کربن آلی و کربنات ثابت می ماند. با اضافه شدن توده آلی جامد در همه خاکها غلظت عنصر سنگین افزایش می یابد. در همه موارد کلاتها در لایه آلوده در 30 Cm سطحی خاک بوده و در بیشتر از 40 Cm مشاهده نشد. تیمارهای لجن فاضلاب pH خاک را آنی تغییر نمی دهد، تنها فاکتوری که افزایش آنی داشته ماده آلی خاک بوده که به مقدار توده آلی جامد اضافه شده به خاک بستگی دارد (35)

موازی با افزایش غلظت کل فلز، مقدار محلول یا فراهم آن با عصاره گیر Na2NO3 افزایش می یابد. Slaon گزارش کرد در طی 6 سال کاربرد لجن فاضلاب فرکشن ها کاهش داشته اند. گزارشاتی نیز مبنی بر افزایش Zn , Cd قابل استخراج با Na2NO3 بعد از گذشت 15 سال وجود دارد. با توجه به شرایط خاک نتایج متفاوتی از لجن فاضلاب بدست آمده به صورتی که هم افزایش و هم کاهش pH گزارش شده است (35)

4     مدفوع آبکی

تحقیقات مختلف حاکی از این است که تهویه مدفوع آبکی، تأثیر زیادی در کاهش بوی نامطبوع، علفهای هرز و عوامل بیماری زای درون آن دارد. همچنین قسمت عمده ازت توسط باکتری ها به پروتئین تبدیل می شود و درنتیجه تلفات ازت هنگام پخش کاهش می یابد

دمای مطلوب برای ذخیره کود،  20-18 است و دمای بیش از 35 تلفات ازت را به همراه دارد

در صورتی که تهویه انجام نشود، در اثر تجزیه بی هوازی، ترکیبات زیان آوری، مانند اسید بوتیریک و آمونیاک تولید می شود و باعث ایجاد بوی نامطبوع و وارد آمدن خسارت به گیاهان و موجودات ریز خاک می شود

ذخیره کود مدفوع آبکی را می توان با افزودن کاه و کلش کاملاً خرد شده و یا خاک اره ه آن افزایش داد. اضافه کردن رس بنتونایت به کود، میزان امونیاک آزاد شده را کاهش می دهد. افزایش اکسیژن مدفوع آبکی در طی تهویه، باعث بالا رفتن درجه حرارت و درنتیجه کنترل بهتر عوامل بیماری زا و بذر علف های هرز می شود (2)

 5     کمپوست

کمپوست مواد غذایی را به تدریج در اختیار گیاه قرار می دهد، چندین برابر وزن خود آب را ذخیره می کند همچنین دانه بندی و قدرت نگهداری مواد غذایی مورد نیاز گیاهان را فراهم      می نماید

عدم تعادل بین عرضه و تقاضا در مورد کودهای آلی باعث شده که قیمت کودهای آلی اغلب بالا و کیفیت آنها نامطلوب باشد و درنتیجه کشاورزان فقط برای محصولات خاصی از این کودها استفاده نمایند

معالجه کمبودهای عناصر کم مصرف ها بوسیله کودهای کلات آهن و روی که از خارج وارد می شود بسیار پرهزینه بوده و مقرون به صرف نیست. کود آلی کمپوست حاوی مقدار قابل ملاحظه ای از عناصر کم مصرف و از جمله Fe , Zn می باشد و درنتیجه علاوه بر کودهای آلی، آنها دارای پتانسیل پیشگیری یا معالجه کمبود Fe , Zn درختان مثمر و غیر مثمر می باشد. با اضافه کردن کمپوست افزایش Fe , Mn بیشتر از  Fe , Zn بوده است

مهمترین شیوه استفاده از کمپوست

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:30 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله ادراک انسانها در فضای معماری با توجه به تجلی مفهوم حرکت در معماری بازارهای ایران pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ادراک انسانها در فضای معماری با توجه به تجلی مفهوم حرکت در معماری بازارهای ایران pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ادراک انسانها در فضای معماری با توجه به تجلی مفهوم حرکت در معماری بازارهای ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ادراک انسانها در فضای معماری با توجه به تجلی مفهوم حرکت در معماری بازارهای ایران pdf :

چکیده

نحوه ی ادراک محیط یکی از مباحثی است که فقط در صورت برقراری بین انسان و محیط به وجود می آید در حقیقت حرکت در فضای معماری امکان دریافت تجربیات جدید و ادراک فضای معماری را به انسان منتقل می کند.

در این مقاله سعی شده ابتدا به ادراک محیطی در فضای معماری پرداخته و بعد به شناخت مفهوم حرکت در معماری و چگونگی دریافت حرکت در فضای معماری پرداخته می شود و در نهایت نتیجه می شود که اساس تمام تجربیات فضایی درک فضا بر حرکت است که این حرکت در دو قالب حرکت فیزیکی و حرکت معنایی در معماری سنتی ایران قابل شناسایی است که نمونه ی موردی بازارهای سنتی ایران در نظر گرفته شده است. حرکت فیزیکی با معیارهایی چون جا به جایی در فضا و ایجاد حرکت در چشم و حرکت معنایی با تاثیرگذاری بر احساس مخاطب قابل تحلیل است.

این مفاهیم به عنوان معیارهای طراحی در آثار تحلیل شده نیز قابل مشاهده است و نوعی پیوستگی میان مفهوم فیزیکی و معنایی حرکت در آن ها وجود دارد .روش جمع آوری اطلاعات، کتابخانه ای و میدانی است.

واژگان کلیدی: ادراک انسانها، فضای معماری، حرکت، بازار

-1 دانشجوی کارشناسی ارشد معماری
-2 دکترای معماری(استاد دانشگاه)

-1 مقدمه

از آنجایی که فضای معماری توسط حضور انسان ادراک می شود، سرشت فضا را می توان متأثر از سرشت انسانی در نظر گرفت، امری که توسط فهم نیازها و خواست های طبیعی و در عین حال نیازهای متعالی انسان درک می شود. بنابراین این مفهوم به طور مستقیم یا غیرمستقیم به تجزیه و تحلیل خواست های متعالی انسان وابسته است.

در تعریف پدیدارشناختی، فضا به عنوان کیفیتی بینابینی میان انسان و آنچه که به ادراک او در می آید درک می شود و در قالب تجربه ی زندگی او در جهت بالا رفتن آگاهی او از فضا و عمق معنا مطرح می گردد. بنابراین با پذیرفتن این تعریف، سرشت فضا به حضور انسان، خواست های طبیعی انسان و نیز عناصر ذاتی ادراک شونده ی فضا مرتبط فرض می شود. درک سرشت فضا با این رویکرد به چگونگی انطباق این دو امر وابسته است.

هدف از انجام این پژوهش بررسی حرکت در فضای معماری مانند بازار با توجه به عوامل درک شونده و تأثیر گذار بر انسان می باشد.

-2بیان مسئله :

انسان جهت برقراری ارتباط و تعامل با محیط نیازمند کسب اطلاعات از محیط اطراف خود است .محیط اطراف، یا به عبارتی، جهان واقعی، همواره به عنوان فرستنده، اطلاعات مربوط به خود را در ابعاد و به روش های مختلف ارسال می کند .انسان نیز همواره، به عنوان گیرنده این

اطلاعات و همچنین بخشی از محیط، به دستگاه های دریافت کننده دادههای محیطی نیازمند است .بخش اصلی این دادهها توسط اندام های حسی انسان دریافت و جهت پردازش توسط سیستم اعصاب مرکزی به مغز منتقل میشود .برای دریافت اطلاعاتی که اندام های حسی قادر به

دریافت آنها نیست، انسان به سیستم های مصنوعی متوسل میشود که وظیفه تبدیل دادههای غیرقابل احساس به دادههای قابل احساس را بر عهده دارند .به این طریق دامنه حواس انسان گسترش پیدا می کند و ابعاد تازه تری

از جهان برای انسان آشکار میشود .در واقع، اطلاعات دنیای اطراف به واسطه حواس به ما می رسد .بدون بینایی، شنوایی، لامسه، بویایی و چشایی مغز انسان در بی اطلاعی کامل از محیط بیرون قرار خواهد داشت؛ دنیایی که تاریکی، سکوت، بی مزگی، بی بویی و بیرنگی از مشخصه های غیرقابل تفکیک آن خواهد بود .به گفته تومان هابس هیچ مفهومی در ذهن انسان شکل نمیگیرد مگر آنکهتماماًیا بخشی از آن از راه اندام های حسی تشکیل شود ایروانی و خداپناهی، یکی از مهم ترین و ضروری ترین ابعادی که در طراحی محیط (طراحی شهری و معماری) باید به آن دقت شود؛ فرایند احساس ، ادراک و شناخت محیطی است که تجربه مکان را برای انسان هموار می سازد . در طراحی محیطی شناخت رابطه بین عناصر و شکل محیط و تأثیر آن بر سطوح مختلف رفتاری، احساسی و ادراکی استفاده کننده از محیط دارای اهمیت خاصی است .حال این سؤال پیش » انسان محیط مصنوع« می آید که تا چه اندازه کیفیت محیط بر انسان و رفتار وی اثر می گذارد

.پژوهش پیش رو تلاشی است که به بررسی چگونگی ادراک محیط توسط انسانها در فضای معماری (نمونه موردی بازار) با توجه به حرکت در فضای معماری.

-3اهداف تحقیق :

تلاش می شود به این پرسش ها پاسخ گفته شود:

(1حرکت در معماری ایران مانند بازار دارای چه مشخصاتی است و این حرکت چه ویژگی هایی دارد؟

(2چه مولفه هایی برای انسانها قابل درک می باشد و بر آن مبنا فضا را طراحی کرد؟

-4پیشینه فضا گرایی در معماری

می توان گفت آنچه توسط نظریی پردازان معماری معاصر با نگرش فضاگرایی در بین سالهای 1940 تا کنون ارایه گردیده بیشترین تأثیر را بر معماری و دانشجویان معماری داشته است. هنوز هم، زبان اصلی گروههای یاد شده زبانی است که از طرف معماران و محققانی چون زوی تعریف و ارایه شده است.

آغاز حرکت با نظرات بسیار کالبدی زوی همراه بود و تا حدی با نظرات کوارونی تکمیل می گردید. گیدئین فضای معماری را عمیق تر بررسی نمود و از لابلای تاریخ معماری به تصورات مختلف فضایی دست یافت. آنچه که در نوشته ها و نگرش این محققین دیده می شود نقش کم رنگ حضور انسان به عنوان باشنده یا مصرف کننده اصلی فضای معماری است.(معماریان،(1386

-5نوع روش تحقیق

بدیهی است هر پژوهش علمی نیاز به یک روش تحقیق متناسب با موضوع خود دارد . انتخاب روش تحقیق مناسب و تداوم آن در تمامی فرآیند و مسیرپژوهش از اصول راهبرد ی یک تحقیق علمی است.

در این تحقیق از روش مطالعه موردی استفاده شده، که با مطالعات انجام شده نمونه تناخاب شده مورد بررسی قرار می گیرد. در فرآیند تحقیق از نمونه به عنوان ابزار توصیف و تحلیل استفاده شده است و بر این مبنا روش تحقیق توصیفی_تحلیلی می باشد.

سعی پژوهنده بر پوشش مطالب موجود در منابع علمی کشور از طریق جستجو در کتابخانه ها و دریافت نقطه نظرات صاحبان امر از طریق مقالات معتبر علمی بوده است.

-6روش گردآوری اطلاعات

گردآوری اطلاعات از طریق مطالعه اسناد کتابخانه ای و بررسی منابع اصلی مرتبط با موضوع ،جستجوی مقالات و نمونه های موجود در اینترنت،کنفرانس ها ، و مجلات صورت گرفت.

_7_1ادراک

از آنجایی که مراحل مختلف شکل گیری شهر و در پاسخگوی اش به نیازهای انسان، موضوع نگرش انسان به موضوعات و ادراکی که از آنها در می یابد از جایگاه شایان توجهی برخوردار است، بی مناسب نیست تا در

تکمیل مباحث قبلی به نکاتی اشاره شود. تربیت ذهنی انسان و مبانی هستی شناسی و انسان شناسی وی به انضمام ساحتی از حیات که انسان بر آن متمرکز است، اصلی ترین عوامل شکل دهنده ی ادراک انسان از محیط و دریافتهای او از پیرامون خود هستند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 8:30 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود تحقیق راههای کاهش و مبارزه با قاچاق کالا و ارز pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق راههای کاهش و مبارزه با قاچاق کالا و ارز pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق راههای کاهش و مبارزه با قاچاق کالا و ارز pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق راههای کاهش و مبارزه با قاچاق کالا و ارز pdf :

از آنجا که قاچاق، هزینه های انسانی و اقتصادی سنگینی برای کشور به دنبال دارد و به ویژه به نظام اقتصادی کشور لطمات جبران ناپذیری وارد می کند. مبارزه منطقی و معقول با این پدیده زیانبار اجتناب ناپذیر است. بطور کلی سیاستگذاری در جهت مبارزه با قاچاق و جلوگیری از گسترش آن بایستی در دو سطح ملی و گمرک صورت گیرد.
گمرک سازمانی اجرایی در امر پیاده سازی سیاستهای بازرگانی و اقتصادی است و مجری قوانین اتخاذ شده در این موارد می باشد. بنابراین به تنهایی نمی تواند نقش بسزائی در جهت مبارزه با قاچاق در غیر از مرزهای گمرکی ایفا کند. بنابراین همه سازمانهایی که به نحوی در امر صادرات
مواد مخدر هستند بایستی تلاش نمایند تا با این پدیده مبارزه کنند و در صورت لزوم از کمک دیگر سازمانها نیز بهره برند. البته اتخاذ یک سلسله سیاست ها و شیوه های مناسب توسط گمرک می تواند از میزان قاچاق بکاهد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   76   77   78   79   80   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ