سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] به سخنى که از دهان کسى برآید ، گمان بد بردنت نشاید ، چند که توانى آن را به نیک برگردانى . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 7:53 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود تحقیق روابط متقابل روستای ویهج و شهر قروه pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق روابط متقابل روستای ویهج و شهر قروه pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق روابط متقابل روستای ویهج و شهر قروه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق روابط متقابل روستای ویهج و شهر قروه pdf :

بخشی از فهرست دانلود تحقیق روابط متقابل روستای ویهج و شهر قروه pdf

فصل اول : معرفی روستا
مقدمه
الف: جغرافیای طبیعی
1) موقعیت و محدوده
2) اقلیم و طبیعت
ب: جغرافیای انسانی
1) جمعیت
2) آموزش
3) بهداشت
4) خدمات
ج: جغرافیای اقتصادی
1) کشاورزی
2) دامداری
3) خدمات
فصل دوم : تعیین محدوده کلی روابط روستای رایج
ـ نمودار
ـ نقشه ی محدوده روابط روستای ویهج
فصل سوم: بررسی انواع ارتباطات و علل آن
1) ارتباط تجاری
الف: رابطه و کاروری شغل
ب: روابط مربوطه به خرید ها ی روزانه و دوره ای
2) ارتباط خدماتی
الف: روابط بهداشتی
ب: روابط آموزشی
ج: روابط ارتباطی
3) ارتباط اداری / تفریحی
الف: روابط اداری
ب: روابط تفریحی
نقشه انواع ارتباطات
نتیجه گیری
فهرست منابع

روستاهای اولیه از اسکان یافتن گروههای کم جمعیت انسانی که پیش از آن به شیوه ی جمع آوری و شکار و احتمالا نوعی دامپروری امرار معاش می نمودند شکل گرفته است این گروهها پس از شناخت روشهای کشاورزی، سکونت را بر حرکت ترجیح داده در قطعه زمینی مقیم شدند و به این ترتیب اولین بار یک جانشینی شکل بگیرد. به علت فقدان یا سادگی و ابتدایی بودن وسایل کشاورزی افراد علاقه ی بیشتری به پیوستن به یکدیگر و تشکیل گروههای بزرگتر نشان می دهند و به مرور زمان شهرها شکل گرفته اند هیچ وقت شهر و روستا از هم جدا نبوده اند و همیشه با هم رابطه داشته اند در گذشته تاثیر روستاها به مراتب بیشتر از اکنون بوده البته در حال حاضر هم رابطه ی دومین و متقابل وجود دارد ولی شهرها به علت جذب امکانات بیشترین اثر را بر روستاها دارند.
در واقع شهرها روستاهای بزرگتر بودند و مایحتاج خود را از روستاها تامین می کردند ولی امروز روستاها عمده ی احتیاجات خود را از شهرها تامین می کنند همانطور که می دانیم در این رابطه در کشورها بخصوص در کشورما به علت دادن بیشترین امکانات و خدمات به شهرها به یک رابطه ی نامتعادل تبدیل شده است که این عامل باعث محروم شدن بسیاری از روستاها و حتی تخلیه و متروک شدن آنها انجامیده است. البته برای جلوگیری از ، از بین رفتن روستاها و عدم هجوم شهرها برنامه هایی برای توسعه ی روستاها در حال انجام است.
در این تحقیق به رابطه ی روستای ویهج با شهرستان قروه از استان کردستان پروداخته شده است. این روستا از لحاظ دریافت امکانات تقریبا در حد برخورداری از امکانات بوده ولی نیاز به رسیدگی و امکانات بیشتری دارد.
در بررسی این روستا بیش ترین اطلاعات از راه مشاهده میدانی و مصاحبه با مردم آنها بوده ولی از مشکلاتی که در این مطالعه وجود داشته است نداشتن دهیاری ما نداشتن اطلاعات کافی فرد دهیار از اوضاع روستا، نبودن نقشه ی سالم از روستا ، عدم تهیه طرح هادی در این روستا بوده است.

معرفی روستا
الف) جغرافیای طبیعی
1: موقعیت و محدوده طبیعی:
روستای ویهج زیر مجموعه ی دهستان بدر ، از توابع بخش مرکزی شهرستان قروه است که فاصله آن تا مرکز دهستان 9 کیلومتر و تا مرکز شهرستان (شهر قروه) 6 کیلومتر می باشد این روستا در جنوب باختر شهرستان قروه قرار گرفته و از نظر مختصات جغرافیایی 46 47 طول شرقی و 7. 35 عرض شمالی واقع شده است متوسط ارتفاع روستا 2050 متر می باشد. (فرهنگ آبادی های کشور، مرکز آمار)
از جمله عوارض طبیعی این روستا کوه سرد ره در 2 ک م خاور، کوه دروازه در 2 ک م جنوب خاور و کوبیر در 5 ک م جنوب خاور و تپه ماهور در خاور آبادی قرار دارد.

2: اقلیم و طبیعت
از نظر اقلیمی این روستا دره ای است دارای آب و هوای سرد ونیمه خشک دارد. پوشش گیاهی این روستا اغلب سیب انگور، گندم، جو، یونجه، نخود و سیب زمینی می باشد. و از جمله جانوران خاص این روستا گرگ ، مار، خرگوش می توان اشاره کرد.
در این روستا کاریز و چشمه وجود دارد که بخش اعظم آب کشاورزی را تامین می کند. (مصاحبه با دهیار و مردم)

ب) جغرافیای انسانی
1) جمعیت:
متوسط جمعیت این روستا طبق سرشماری سال 1385 ، 757 نفر اعلام شده است که از این تعداد 386 مرد و 367 زن نفرشان را زنان تشکیل داده اند (بخش داری شهرستان، مرکز آمار)
2) آموزش
روستای ویهج دارای مدرسه ی ابتدایی، راهنمایی و هنرستان کشاورزی دارد و برای پیش دانشگاهی به شهر قروه مراجعه می کنند. حدود 28% از افراد روستا تحصیلات عالیه دارند که از دانشگاه پیامنور در شهر قروه استفاده می کنند حدود 36% از افراد دیپلمه هستند و حدود 21% خواندن نوشتن می دانند و حدود 15% بی سواد هستند . (مصاحبه با دهیار، مشاهده)

3) بهداشت:
این روستا دارای خانه ی بهداشت می باشد که در آن 2 بهورز مشغول به کار هستند عمدتا ساکنین روستا نیاز های درمانی و دارویی اولیه ی خود را از همین خانهی بهداشت تامین می کنند (مصاحبه)

4) خدمات:
این روستا از لحاظ برخورداری از خدمات اولیه در وضعیت مناسبی به سر نمی برد زیرا از 15 نوع خدمات اشاره شده فقط از 7 عدد آن برخوردار بوده است که این نشانگر وضعیت متوسط روستا است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ