دانش، فراوان است و کردار، اندک . [امام علی علیه السلام]
 
چهارشنبه 95 آبان 12 , ساعت 6:48 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی اثر محلول پاشی متانول بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود با استفاده از روش های آماری چند متغیره در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر محلول پاشی متانول بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود با استفاده از روش های آماری چند متغیره در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر محلول پاشی متانول بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود با استفاده از روش های آماری چند متغیره در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر محلول پاشی متانول بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود با استفاده از روش های آماری چند متغیره در pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی دستاوردهای نوین در زراعت

تعداد صفحات: 12

چکیده:

تاثیر محلول پاشی متانول بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود، طی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در اسفند ماه 1387 در مزرعه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مطالعه شد. تیمار های آزمایشی شامل 20 و 25 درصد حجمی متانول که به هر کدام از محلول ها 2 گرم در ،15 ،10 ، محلول های صفر (تیمار شاهد بدون مصرف متانول)، 5 بود. محلول پاشی 3 بار طی فصل رشد، با فواصل ILC لیتر گلیسین اضافه شد و فاکتور دیگر ارقام بودند که شامل دو رقم آزاد و 482 7 روز و پس از آغاز گلدهی انجام شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثرات متقابل در صفات عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه در سطح 1 درصد و برای صفت وزن صد دانه در سطح 5 درصد معنی دار بود. بر اساس نتایج، رقم آزاد در سطح 10 درصد حجمی 2482 کیلوگرم در هکتار بالاترین عملکرد دانه را حاصل نمود که نسبت به تیمار شاهد 126 درصد افزایش عملکرد داشت و / متانول با 6 2425 کیلوگرم در هکتار و بهبود 50 درصد عملکرد نسبت به شاهد در / در سطح 20 درصد حجمی متانول با عملکرد 5 ILC رقم 482 36/ رده بعدی قرار گرفت. تیمار های فوق از نظر عملکرد بیولوژیک روند مشابهی داشتند. حداکثر وزن صد دانه به ترتیب به میزان 98 35 گرم در سطح 5 درصد حجمی برای رقم آزاد مشاهده گردید / و 03 ILC گرم در سطح 10 درصد حجمی متانول برای رقم 482 که به ترتیب 40 و 30 درصد نسبت به شاهد دو رقم افزایش داشتند. نتایج همبستگی ساده صفات با عملکرد دانه نشان داد که صفات عملکرد بیولوژیک و تعداد غلاف در بوته از همبستگی مثبت و معنی داری با عملکرد دانه بر خوردار هستند. به منظور شناسایی اثرات مستقیم و غیر مستقیم صفات بر روی عملکرد دانه تجزیه علیت صورت گرفت و مشخص شد که صفات عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت و وزن صد دانه به ترتیب بیشترین اثرات مستقیم و مثبت را با عملکرد دانه دارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ