
مقاله دسترسی الکترونیکی به نشریات علمی پژوهشی حوزه علوم کشاورزی کشور در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله دسترسی الکترونیکی به نشریات علمی پژوهشی حوزه علوم کشاورزی کشور در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دسترسی الکترونیکی به نشریات علمی پژوهشی حوزه علوم کشاورزی کشور در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله دسترسی الکترونیکی به نشریات علمی پژوهشی حوزه علوم کشاورزی کشور در pdf :
مقاله دسترسی الکترونیکی به نشریات علمی پژوهشی حوزه علوم کشاورزی کشور در pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1387 در پژوهش و سازندگی از صفحه 100 تا 109 منتشر شده است.
نام: دسترسی الکترونیکی به نشریات علمی پژوهشی حوزه علوم کشاورزی کشور
این مقاله دارای 10 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مجلات الکترونیکی
مقاله دسترس پذیری
مقاله کشارورزی
مقاله اینترنت
مقاله مجلات علمی – پژوهشی
مقاله سایت وب مجلات
مقاله ایران
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در ایران 48 نشریه دارای درجه علمی – پژوهشی در حوزه کشاورزی و علوم وابسته مشغول فعالیت هستند که وظیفه برقراری ارتباط علمی میان محققان و دانشجویان این حوزه را برعهده دارند. پژوهش حاضر به منظور بررسی سطح دسترس پذیری الکترونیکی این نشریات از طریق اینترنت انجام شده است. نتایج نشان می دهد تاکنون 1921 شماره از این 48 نشریه منتشر شده است که 31 درصد آنها تا پایان سال 1385 به صورت الکترونیکی درآمده و از طریق اینترنت قابل دسترس هستند. در این میان حدود 230 شماره از آنها (9/11 درصد) به صورت متن کامل و 366 شماره (19 درصد) به صورت چکیده در اختیار کاربران قرار گرفته است. همچنین در حالی که ناشران 30 مجله از طریق سایت های وب مستقل یا وابسته به سازمان مادر، دستیابی مستقیمی به شماره های مختلف نشریات خود فراهم آورده اند، 11 نشریه دیگر از طریق سایت های واسط به کاربران عرضه شده اند. 7 مجله نیز هیچ تلاشی برای الکترونیکی ساختن محتوای خود انجام نداده اند. نتایج این بررسی همچنین نشان می دهد نشریات با قدمت کمتر گرایش بیشتری به سوی الکترونیکی ساختن محتوا و در دسترس قرار دادن آن از طریق اینترنت داشته اند. تقریبا هیچیک از مجلات این حوزه، شماره های قبل از سال 1377 خود را به صورت الکترونیکی منتشر نکرده اند. بر اساس یافته های این تحقیق تعداد شماره هایی که به صورت متن کامل ارایه شده اند، روندی رو به رشد داشته است. بررسی سایت های وب این نشریات نیز نشان می دهد حدود 60 درصد آنها روزآمد بوده، 89 درصد آنها آرشیوی از شماره های گذشته خود را فراهم کرده اند و 57 درصد آنها امکان جستجو برای مخاطبان خود را تدارک دیده اند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ