
مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی آفتابگردان آجیلی (.(Helianthus annuus L) با استفاده از نشانگرهای رتروترنسپوزونی IRAP در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی آفتابگردان آجیلی (.(Helianthus annuus L) با استفاده از نشانگرهای رتروترنسپوزونی IRAP در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی آفتابگردان آجیلی (.(Helianthus annuus L) با استفاده از نشانگرهای رتروترنسپوزونی IRAP در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی آفتابگردان آجیلی (.(Helianthus annuus L) با استفاده از نشانگرهای رتروترنسپوزونی IRAP در pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 5
چکیده:
توزیع و وفور وسیع رتروترنسپزون ها در نواحی یوکروماتینی کروموزوم ها و چند شکلی درجی آن ها در بین و داخل گونه هایگیاهی، استفاده از آن ها را به عنوان یکی از ابزارهای مهم مطالعات ژنومیکس گیاهی ممکن می سازد. تنوع ژنتیکی 50 توده آفتابگردان آجیلی با 3 آغازگر IRAP بررسی شد. تجزیه ی کلاستر افراد 50 توده را بر اساس ضریب فاصله ی ژنتیکی جاکارد و الگوریتم COMPLETE، به 4 گروه تقسیم بندی نمود. بر طبق تجزیه ی واریانس مولکولی (AMOVA)، میزان تنوع درون توده ها 5% و تنوع بین توده ها 95 % برآورد گردید. بر اساس این تحقیق میتوان نتیجه گرفت که درون جمعیت های آفتابگردان آجیلی تنوع ژنتیکی زیادی وجود دارد و تنوع زیاد به علت دگرگشن بودن این گیاه و انتقال دانه ی گرده قابل توجیه است.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ