برادری را نزد جفاکاران مجوی . آن را نزد پایبندان [آزرم] و وفاداران بجوی . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:30 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله امکان سنجی ساخت مدلهای سه بعدی کامپیوتری سفره های آب زیرزمینی، جهت برآورد حجم برداشت از سفره ها در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی ساخت مدلهای سه بعدی کامپیوتری سفره های آب زیرزمینی، جهت برآورد حجم برداشت از سفره ها در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی ساخت مدلهای سه بعدی کامپیوتری سفره های آب زیرزمینی، جهت برآورد حجم برداشت از سفره ها در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی ساخت مدلهای سه بعدی کامپیوتری سفره های آب زیرزمینی، جهت برآورد حجم برداشت از سفره ها در pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر

تعداد صفحات: 6

چکیده:

محاسبات مربوط به حجم آب برداشت شده از سفره های آب زیرزمینی، یکی از موارد مهم در محاسبات مربوط به بیلان آبی، می باشد. یکی از مواردی که در محاسبات مربوط به بیلان آبی، از اهمیت زیادی برخوردار است، تعیین ومحاسبه میزان حجم آب برداشت شده از منابع آبهای زیرزمینی می باشد. از آنجا که سطح سفره های آب، توسط چاهک های پیزومتری، اندازه گیری می شود، استناد به آمار این چاهک ها کمک زیادی به انجام برآورد های دقیق تر در این زمینه خواهد کرد. از طرف دیگر، اطلاعات چاهک های پیزومتری، داده های عمق و نوسانات سطح آب را بصورت نقطه ای ارائه می دهد. که جهت انجام محاسبات مربوط به حجم، از حاصلضرب این اطلاعات نقطه ای(که عمق آب را نشان می دهد)، در سطح موثر هر کدام از پیزومترها( و نهایتا درتمام سفره)، می توان مقدار حجم و تغییرات مربوط به آن را برآورد نمود. در این مطالعه با استفاده از روشهای مختلف زمین آماری، بکمک نرم افزارهای GS و ARCGIS، اطلاعات نقطه ای این چاهک ها، به سطح تعمیم داده شده و با لحاظ کردن پارامتر Z (عمق آب یا ارتفاع سطح آب)، مقدار حجم سفره در محدوده مورد مطالعه برآورد شد. این مدل بصوردت یک مدل کامپیوتری سه بعدی، جهت شبیه سازی سفره آب زیرزمینی مورد استفاده قرار گرفت. این فرآیند در دو سال متوالی با روش یکسان، انجام گرفت. از شبیه سازی این مدل در دو سال متوالی و تفریق مدلهای ساخته شده از یکدیگر، مدل سه بعدی باقیمانده، نشان دهنده تغییرات سفره در طی یک سال می باشد. حجم باقیمانده از تفریق دو مدل فوق، حجم تغییرات(برداشت سالانه) از سفره را نشان می دهد. این مدل با استفاده از اطلاعات 83 پیزومتر موجود در بخشی از حوضه دشت یزد- اردکان در سالهای 1386 و 1387 اجرا شد. این مدل جهت ارائه قابلیت مدلهای سه بعدی سفره های آب زیرزمینی در برآوردهای مربوط به تغییرات سفره و کاربرد آن در بیلان آبی، ارائه شده است و چنانچه بخواهد بصورت اجرایی مورد استفاده قرار گیرد، لازمست محدوده های مورد مطالعه در قالب حوزه های آبخیز بطور کامل قرار داشته باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ