
مقاله بررسی نحوه چیدمان دیوار برشی بر رفتار قاب های ساده فولادی با دیوار برشی بتن مسلح متوسط تحت اثر بارگذاری انفجاری خارجی در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نحوه چیدمان دیوار برشی بر رفتار قاب های ساده فولادی با دیوار برشی بتن مسلح متوسط تحت اثر بارگذاری انفجاری خارجی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نحوه چیدمان دیوار برشی بر رفتار قاب های ساده فولادی با دیوار برشی بتن مسلح متوسط تحت اثر بارگذاری انفجاری خارجی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نحوه چیدمان دیوار برشی بر رفتار قاب های ساده فولادی با دیوار برشی بتن مسلح متوسط تحت اثر بارگذاری انفجاری خارجی در pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد
تعداد صفحات: 16
چکیده:
درسالهای اخیر روش های گوناگون طراحی بر اساس بارهای انفجاری وضربه ای در دستور کار متخصصان سازه درزمینه ی بتن وفولاد قرار گرفته ونتایجی نیز حاصل شده است. در ابتدا انفجار به عنوان یک سیستم نیروزا به اشیائ وسازه های اطراف مورد بررسی قرار گرفت سپس پارامترهای مختلف نیروی انفجار و فرمولاسیون و روابط محاسبهاین نیروها که به شکل فشار بر سازه وارد می شود معرفی و ارزیابی شد. سپس سازه ای با ابعاد مشخص تعیینشده و به شکل سه بعدی مدل و برای 2 نوع بارگذاری دینامیکی ناشی از موج انفجار آنالیز شد. برای این منظور از 3تیپ قاب ساده فولادی با دیواربرشی بتنی جهت مدل سازی استفاده شده است وبرای هر تیپ قاب های فولادی نحوهچیدمان مختلفی از دیوار برشی انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در این پژوهش از تحلیل دینامیکیغیرخطی در آنالیز سازه ها تحت بار انفجاری استفاده شده است. نتایج حاصله حاکی از آن است که در مقایسه بینستون های مختلف که در جلوی ماده منفجره در قاب پیرامونی قرار گرفته اند، ستون های میانی در مقایسه با ستونهای گوشه، به دلیل بیشتر بودن سطح بارگیر در معرض آسیب پذیری بیشتری قرار دارند همچنین تغییر در چیدمان دیوار برشی منجر به افزایش لنگر خمشی ایجاد شده در ستون ها شده است، به طوریکه بیشینه لنگر خمشی در ستون طبقه اول سازه پس از تغییر در آرایش دیوار برشی حدودا 1/5 برابر حالت اولیه (پلان اولیه) بوده است.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ