
مقاله بررسی فرایند دبل بالج تیوب هیدروفرمینگ و شکلدهی چرخشی در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فرایند دبل بالج تیوب هیدروفرمینگ و شکلدهی چرخشی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایند دبل بالج تیوب هیدروفرمینگ و شکلدهی چرخشی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فرایند دبل بالج تیوب هیدروفرمینگ و شکلدهی چرخشی در pdf :
مقاله بررسی فرایند دبل بالج تیوب هیدروفرمینگ و شکلدهی چرخشی در pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در مهندسی مکانیک مدرس (فنی و مهندسی مدرس) از صفحه 1 تا 8 منتشر شده است.
نام: بررسی فرایند دبل بالج تیوب هیدروفرمینگ و شکلدهی چرخشی
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیدروفرمینگ لوله
مقاله شکلدهی چرخشی
مقاله کرنش سختی
مقاله ضریب کرنش سختی
مقاله ضریب اصطکاک
چکیده و خلاصهای از مقاله:
دبل بالج هیدروفرمینگ یکی از شاخه های فرایند هیدروفرمینگ لوله است که در آن به جای استفاده از لوله به عنوان قطعه خام، از قطعه کشش عمیق استفاده شده و پس از پر شدن محفظه از سیال تحت فشار، به شکل قالب شکل داده می شود. در این مقاله نتایج حاصل از شکلدهی قطعاتی از جنس فولاد زنگ نزن 304 با فشارهای مختلف به روش دبل بالج هیدروفرمینگ ارایه شده است. پس از اندازه گیری بیشینه تغییر ارتفاع (بیشینه قطر خارجی) در منحنی های شکل داده شده توسط ماشین اندازه گیری مختصات، ضخامت در طول پروفیل توسط آزمایش ضخامت سنجی اولتراسونیک اندازه گیری شده است. نتایج نشان دهنده تاثیر مستقیم فشار بر بیشینه تغییر ارتفاع و تغییرات ضخامت است همچنین مشاهده می شود که تغییرات ضخامت در این روش نسبت به سایر روشهای شکلدهی قطعات (مانند اسپینینگ سنتی) بسیار اندک است. در بخش دیگر، فرایند به کمک نرم افزار جامع ABAQUS 6.4 شبیه سازی شده و اثر پارامترهای موثر بر شکلدهی مانند ضریب اصطکاک و پارامترهای مرتبط با خواص ماده مانند مدول الاستسیته، تنش تسلیم و ضریب کرنش سختی مورد بحث قرار گرفته است. نتایج بیانگر آن است که مانند سایر شاخه های فرایند هیدروفرمینگ لوله، با افزایش ضریب اصطکاک، بیشینه تغییر ارتفاع کاهش یافته و تغییرات ضخامت افزایش می یابد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ