
مقاله بررسی فعالیت انتی اکسیدانی و خواص فنولیکی میان وعده غذایی تهیه شده از قارچ خوراکی در مقایسه با قارچ خام در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فعالیت انتی اکسیدانی و خواص فنولیکی میان وعده غذایی تهیه شده از قارچ خوراکی در مقایسه با قارچ خام در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت انتی اکسیدانی و خواص فنولیکی میان وعده غذایی تهیه شده از قارچ خوراکی در مقایسه با قارچ خام در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت انتی اکسیدانی و خواص فنولیکی میان وعده غذایی تهیه شده از قارچ خوراکی در مقایسه با قارچ خام در pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
هدف از این تحقیق، بررسی و اندازه گیری پلی فنولیک ها، فلاونوئیدها و خواص آنتی اکسیدانی میان وعده غذایی تهیه شده از قارچ بوده که این ویژگی های موردنظر در اسنک قارچی با قارچ خام فرآوری نشده مقایسه گردید. روش پژوهش: عصاره قارچ خام و اسنک قارچ (به کمک روش خشک کردن اسمزی) تهیه گردیدند و آنالیزهای لازم روی آنها انجام گرفت. برای بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی از روش های ABTS radical scavenging و DPPH استفاده شد. همچنین فلاونوئیدها توسط روش Jia مورد ارزیابی قرار گرفتند. reducing power، hemolysis inhibition به وسیله روش های Zhang و Oyaizu تعیین و پلی فنولیک های (آزاد و باند شده) با استفاده از معرف Folin-Ciocalteu اندازه گیری شدند. نتایج و بحث: با انجام آزمایشات لازم، میزان پلی فنولیک، فلاونوئیدها، reducing power، hemolysis inhibition و خواص آنتی اکسیدانی در اسنک قارچ و قارچ خام مقایسه شدند. حداقل برای نگهداری یک دوره 15 روزه در محیط و دمای مناسب و یکسان تفاوت معنی داری بین نتایج مشاهده نشد.نتیجه گیری کلی: باید مطالعات بیشتری برای تجاری سازی این محصول صورت گیرد اما می توان گفت آب گیری و خشک کردن اسمزی یک روش بهینه و ساده برای تهیه اسنک قارچ می باشد. اسنک قارچ می تواند جایگزین مناسب و خوبی برای غذاهای اسنکی موجود (میان وعده های غذایی) به دلیل داشتن خواص عملکردی (Functional) باشد. این نوع اسنک می تواند اثرات سودمندی بر سلامتی مصرف کننده داشته و از لحاظ اقتصادی به صرفه باشد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ