سفارش تبلیغ
صبا ویژن
زن کژدمى است ، گزیدنش شیرین . [نهج البلاغه]
 
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:59 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق در مورد امام خمینى از ولادت تا رحلت در pdf دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد امام خمینى از ولادت تا رحلت در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد امام خمینى از ولادت تا رحلت در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد امام خمینى از ولادت تا رحلت در pdf :

امام خمینى از ولادت تا رحلت
در روز بیستم جمادى الثانى 1320 هجرى قمرى مطابق با 30 شهریـور 1281 هجرى شمسى ( 21 سپتامپر 1902 میلادى) در شهرستان خمین از توابع استان مرکزى ایران در خانواده اى اهل علـم و هجرت و جهاد و در خـانـدانـى از سلاله زهـراى اطـهـر سلام الـلـهلیها، روح الـلـه المـوسـوى الخمینـى پـاى بـر خـاکدان طبیعت نهاد .

او وارث سجایاى آباء و اجدادى بـود که نسل در نسل در کار هـدایـت مردم وکسب مـعارف الهى کـوشیـده انـد. پـدر بزرگـوار امام خمینـى مرحوم آیه الـله سید مصطفى مـوسـوى از معاصریـن مرحـوم آیه الـلـه العظمـى میرزاى شیـرازى (رض)، پـس از آنکه سالیانـى چنـد در نجف اشـرف علـوم و معارف اسلامـى را فـرا گرفته و به درجه اجتهـاد نایل آمـده بـود بـه ایـران بازگشت و در خمیـن ملجاء مردم و هادى آنان در امـور دینـى بـود. در حـالیکه بیـش از 5 مـاه ولادت روح الـلـه

نمى گذشت، طاغوتیان و خوانین تحت حمایت عمال حکومت وقت نداى حق طلبـى پـدر را که در برابر زورگـوئیهایشان بـه مقاومت بـر خاسته بـود، با گلـوله پاسـخ گفـتـنـد و در مـسیر خمیـن به اراک وى را بـه شهادت رسانـدنـد. بستگان شهیـد بـراى اجراى حکـم الهى قصاص به .تهـران(دار الحکـومه وقت) رهـسـپار شـدند و بر اجراى عـدالت اصـرار ورزیدند تا قاتل قصاص گردید

بدیـن ترتبیب امام خـمیـنى از اوان کـودکى با رنج یـتیـمىآشـنا و با مفهوم شهادت روبرو گردید. وى دوران کـودکـى و نـوجـوانى را تحت سرپرستى مادر مـومـنـه اش (بانـو هاجر) که خـود از خاندان علـم و تقـوا و از نـوادگان مـرحـوم آیـه الـلـه خـوانسـارى ( صاحب زبـده التصانیف ) بوده است. همچنیـن نزد عمه مـکـرمه اش ( صاحبـه خانم ) که بانـویى شجاع و حقجـو بـود سپرى کرد اما در سـن 15 سالگى از نعمت وجـود آن دو عزیز نیز محـروم گـردید.

هجرت به قـم، تحصیل دروس تکمیلى وتدریس علوم اسلامى
اندکـى پـس از هجرت آیه الله العظمـى حاج شیخ عبد الکریـم حایرى یزدى ـ رحـمه الله علیه ـ ( نـوروز 1300 هـجـرى شمسـى، مـطابق بـا رجب المـرجب 1340 هجـرى قمـرى ) امام خمینى نیز رهـسپار حـوزه علمیه قـم گردید و به سرعت مراحل تحصیلات تکمیلى علوم حـوزوى را نزد اسـاتید حـوزه قـم طـى کرد. که مـى تـوان از فرا گرفتـن تـتـمـه مباحث کـتاب مطـول ( در علـم معانى و بیان ) نزد مرحوم آقا میـرزا محمـد علـى ادیب تهرانـى و تکمیل دروس سطح نزد مرحـوم آیه الـله سید محمد تقـى خـوانسارى، و بیشتر نزد مرحـوم آیه الـله سیـد عـلى یثربى کاشانى و دروس فـقـه و اصـول نزد زعیـم حـوزه قـم آیـه الـله العظمى حاج شیخ عبدالکریـم حایرى یزدى ـ رضـوان الـلـه علیهـم نام برد .

پـس از رحلت آیه الله العظمـى حـایـرى یزدى تلاش امـام خمینـى به همراه جمعى دیگر از مجتهدیـن حـوزه علمیه قـم به نـتیچـه رسیـد و آیه الله العظمـى(رض) به عنـوان زعیـم حـوزه عـلمیـه عازم قـــم گـردیـد. در این زمان، امام خمینـى به عـنـوان یـکـى از مـدرسیـن و مجتهدیـن صـاحب راءى در فـقـه و اصـول و فلسفه و عرفــان و اخلاق شناخته مى شد . حضرت امام طى سالهاى طولانى در حوزه علمیه قـم به تدریـس چندیـن دوره فقه، اصـول، فلسفه و عرفان و اخـلاق اسـلامى در فیضیه، مسجـد اعظم، مسجـد محمـدیه، مـدرسه حـاج ملاصـادق، مسجد سلماسى، و ; همت گماشت و در حـوزه علمیه نجف نیز قریب 14 سال در مسجـد شیخ اعطـم انصــــارى (ره) معارف اهل بیت و فـقـه را در عالیترین سطـوح تدریـس نمود و در نجف بـود که بـراى نخـستیـن بار .مبانـى نظرى حکـومت اسلامـى را در سلسله درسهاى ولایت فـقیه بازگـو نمود.

 
امـام خمینـى در سنگـر مبـارزه و قیــام
روحیه مبارزه و جهاد در راه خـدا ریـشـه در بینـش اعـتـقـادى و تربیت و محیط خانـوادگى و شرایط سیـاسى و اجـتماعى طـول دوران زندگى آن حضرت داشـتـه است. مـبارزات ایـشان از آغاز نـوجـوانـى آغـاز و سیـر تکاملى آن به مـوازات تکـامـل ابـعاد روحى و عـلمى ایـشان از یکـسـو و اوضاع و احـوال سیاسـى و اجتماعى ایـران و جـوامع اسـلامـى از سـوى دیگـر در اشکـال مخـتـلف ادامـه یـافـته است و در ســـال 1340 و 41 ماجراى انجمـنهاى ایالـتى و ولایـتى فرصـتـى

پـدیـد آورد تا ایـشان در رهبـریت قیام و روحـانیـت ایـفاى نقـش کنـد و بـدیـن تـرتیـب قیـام سراسرى روحانیت و ملت ایـران در 15 خـرداد سال 1342 با دو ویـژگـى برجستـه یعنى رهـبرى واحد امام خمیـنى و اسلامـى بـودن انگیـزه ها، و شعارها و هدفهـاى قیام، سرآغـازى شـد بر فـصـل نـویـن مـبارزات مـلـت ایران که بـعد ها تحت نام انقلاب اسلامى در جهان شناخـتـه و معرفـى شـد امام خمیـنـى خاطـره خـویـش از جنـگ بیـن المـلل اول را در حالیکه نـوجـوانى 12 ساله بـوده

چنین یاد مـى کند : مـن هـر دو جـنـگ بیـن المللـى را یادم هست ; مـن کـوچـک بـودم لکـن مـدرسـه مى رفـتـم و سربازهاى شـوروى را در هـمان مرکزى که ما داشـتیـم در خـمیـن، مـن آنجا آنهـا را مى دیـدم و ما مـورد تاخت و تاز واقع مى شـدیـم در جـنـگ بیـن المـلـل اول. حضـرت امام در جایى دیگر با یاد آورى اسامى بـرخى از خوانیـن واشـرار سـتمگر که در پناه حکـومت مـرکـزى بـه غـارت اموال و نوامیـس مردم مى پرداختند مى فـرماید : مـن از بچگى در جـنـگ بـودم ; ما

مـورد زلقـى هـا بـودیـم، مـورد هـجـوم رجـبعلیـهـا بــودیـم و خـودمان تفنگ داشتیـم و مـن در عیـن حالى که تـقـریـبا شـایـد اوایـل بلوغم بود، بـچـه بودم، دور ایـن سنگـرهایى که بـسـتـه بـود نـد در مـحل ما و اینها مى خـواسـتند هجـوم کـنند و غـارت کـنند، آنجا مى رفـتیــم سنگرها را سرکشـى مى کردیـم کـودتاى رضا خان در سـوم اسفـند 1299 شمسـى که بنابر گـواهـى اسـناد و مدارک تاریخـى و غیر قابـل خـدشـه بـوسیله انگلیـسها حـمایت و سازمانـدهـى شـده بـود هـر

چـنـد کـه بـه سلطنت قاجاریه پایان بخشید و تا حـدودى حکـومت مـلوک الطـوایـفـى خـوانیـن و اشـرار پـارکنـده را محمـدود سـاخت اما درعـوض آنچـنـان دیکتاتـورى پدید آورد که در سایـه آن هـزار فامیـل بر سرنـوشـت مـلـت مظلـوم ایـران حاکـم شدند ودودمان پهـلـوى به تنهایى عهـده دار نقـش سابق خوانین و اشرار گردید .

در چنینـى شرایطـى روحانیت ایران که پـس از وقایع نهـضـت مشروطیت در تنگناى هجـوم بى وقـفـه دولتهـاى وقت و عـمال انگلیسى از یکـسو و دشمـنیهاى غرب باختگان روشنفـکر مـآب از سـوى دیگر قـرار داشت براى دفاع از اسـلام و حـفـظ موجـودیت خـویـش بـه تکاپـو افـتاد. آیه الـلـه العظمى حاج شیخ عـبدالـکریـم حایرى بـه دعـوت علماى وقت قـم از اراک به ایـن شهـر هجرت کرد واندکـى پـس از آن امـام خـمیـنى که با بـهـره گیرى از استعداد فـوق العاده خـویـش دروس مقـدماتى و سطـوح حـوزه علمیه را در خـمیـن و ارا ک با سـرعـت طى کرده بود به قـم هجرت کـرد و عملا در تـحکیـم موقعیت حـوزه نـو تاسیـس قـم مـشارکـتى فعال داشت.

زمان چندانـى نگذشت که آن حضرت در اعداد فضلاى برجـسته این حـوزه در عرفـان و فلسفه و فقه و اصـول شنـاخته شـد.
پـس از رحلت آیـه اللـه العظمى حایرى ( 10 بهمـن 1315 ه-ش ) حـوزه علمیه قـم را خطر انحلال تهـدید مى کرد. عـلماى مـتـعهـد به چاره جویى برخاستند. مدت هشت سال سرپرستى حـوزه علمیـه قـم را آیات عـظـام :

سید محمد حجت، سید صدر الدیـن صدر و سیـد محـمـد تقـى خـوانسارى -رضوان الـلـه علیهـم ـ بر عهده گرفتند. در ایـن فاصله و بـخصـوص پـس از سقوط رضاخان، شرایط براى تحقق مرجعیت عظمى فراهـم گردید. آیه الله العظمى بروجردى شخصیت علمى برجسته اى بـود کـه مـى تـوانست جانشین مناسبـى براى مـرحوم حایرى و حفـظ کیان حـوزه بـاشـد. ایـن پیشنهاد از سـوى شاگردان آیـه الـلـه حایرى و از جمله امام خـمیـنـى به سرعت تعقیب شـد. شخص امام در دعـوت از آیـه الـلـه بـروجردى براى هجرت به قـم و پذیرش مسئولیت خطیر زعامت حـوزه مجدانه تلاش کرد.
امام خمینـى که با دقـت شـرایط سیاسـى جامعه و وضعیـت حـوزه ها را زیر نظر داشت و اطـلاعات خـویش را از طریق مطالـعه مـستمر کتب تاریخ معاصـر و مجلات و روزنـامـه هاى وقـت و رفـت و آمـد بـه تهـران و درک محضر بزرگانى همچون آیـه الـلـه مـدرس تکـمیل مى کرد دریافـته بـود که تـنها نقـطـه امیـد بـه رهـایـى و نجات از شـرایط ذلت بارى که پـس از شکست مشروطیت و بخصـوص پـس از روى کار آوردن رضا خان پدید آمده است، بیدارى حوزه هاى عـلمیـه و پیش از آن تضـمیـن حیات حوزه ها و ارتبـاط معنـوى مـردم بـا روحـانیت مـى بـاشـد.
امام خمینى در تعقیب هدفهاى ارزشمند خویش در سال 1328 طرح اصلاح اساس ساختار حـوزه علمیه را با هـمـکارى آیـه الـلـه مـرتضـى حایـرى تهیـه کرد و بـه آیـه الـلـه بـروجردى ( ره) پیشـنهاد داد. ایـن طرح از سوى شاگردان امام و طلاب روشـن ضمیر حـوزه مـورد اسـتقبال و حمایت قرار گرفت .
اما رژیـم در محاسباتـش اشـتـبـاه کرده بـود. لایحه انجـمـنـهاى ایالتى و ولایتى کـه به مـوجـب آن شـرط مسـلمان بودن، سوگـند به قرآن کریـم و مرد بـودن انـتخاب کـنـنـدگان و کاندیـداها تغییر مـى یافت در 16 مهـر 1341 ه – ش به تصـویب کـابیـنـه امیـر اسـد الـلـه علـم رسیـد. آزادى انتخابات زنان پـوششـى براى مخفى نگـه داشـتـن هـدفـهاى دیگر بـود.
حذف و تغییر دو شـرط نخـست دقیـقا بـه منظور قانـونـى کـردن حضـور عناصر بهایـى در مصـادر کـشـور انتخاب شـده بـود. چـنانکه قـبـلا نیـز اشاره شد پـشتیـبـانى شـاه از رژیـم صهیـونیـستـى در تـوسعه مناسبات ایران و اسرائیل شرط حمایـتهاى آمـریـکـا از شـاه بـود. نـفـوذ پیـروان مـسـلک استعـمـارى بهـائیت در قـواى سه گانه ایران ایـن شرط را تحقق مـى بخشید. امام خمیـنـى به هـمراه عـلماى بزرگ قـم و تهـران به محض انتشار خبر تصویب لایحه مـزبور پـس از تبادل نـظـر دسـت به اعـتـراضات همه جانبه زدند .
نقـش حضرت امام در روشـن ساختـن اهداف واقعى رژیـم شـاه و گوشـزد کـردن رسالت خطیر علما و حـوزه هاى علمیـه در ایـن شـرایـط بـسیـار مـوثـر وکارساز بـود. تلگرافـهـا و نامـه هـا سرگـشـاده اعـتـراض آمیز علما به شاه و اسـد الـلـه علـم مـوجى از حـمایـت را در اقـشار مخـتلف مردم برانگیخت. لحـن تلگرافـهـاى امام خمیـنـى به شاه و نخست وزیر تند و هشـدار دهنده بود. در یکـى از ایـن تلگرافها آمده بـود :
اینجانب مجددا به شما نصیحت مى کنـم که بـه اطاعت خـداوند مـتعـال و قانـون اساسـى گردن نهید واز عواقب وخیـمـه تخلف از قـرآن و احـکام علماى ملت و زعماى مسلمیـن و تخـلف از قانـون اساس بـترسید وعـمـدا و بـدون مـوجب مـمـلکت را به خطـر نیـنـدازید و الا علماى اسلام درباره شمـا از اظهار عقیـده خـوددارى نخـواهنـد کـرد .
بدیـن ترتیـب ماجراى انجـمنهاى ایـالـتى و ولایـتـى تجربـه اى پیروز و گرانقدر براى ملت ایران بـویژه از آنجهـت بـود کـه طى آن ویـژگیـهـاى شخصیتـى را شناخـتـنـد که از هر جهـت براى رهـبـرى امت اسلام شایسته بـود. باو جـود شکست شـاه در ماجـراى انجـمـنها، فـشـار آمریکـا بـراى انجـام اصلاحـات مـورد نظر ادامـه یافت. شـاه در دیـماه 1341 هجـرى شمسى اصـول ششگانه اصلاحات خویـش را بر شمرد و خـواستار رفـراندوم شد . امام خمینى بار دیگـر مراجع و عـلمـاى قـم را بـه نـشـست و چاره جویى دوباره فراخواند .
با پیشنهاد امام خمینى عیـد باسـتانـى نـوروز سـال 1342 در اعـتراض به اقدامات رژیم تحریـم شد. در اعلامیه حضـرت امام از انـقـلاب سـفیـد شاه بـه انقـلاب سیـاه تعـبیـر و هـمـسـویـى شـاه بـا اهـداف آمریکا و اسرائیل افـشا شده بود . از سـوى دیگـر، شـاه در مـورد آمادگى جامـعـه ایـران بـراى انجام اصلاحات آمـریکا به مـقامات واشـنگـتـن اطـمیـنان داده بـود و نام اصـلاحات را انقـلاب سـفیـد نهاده بـود. مخالـفت عـلما براى وى بسیار گران می آمد .
امام خمیـنى در اجـتماع مردم، بى پروا از شخـص شـاه به عنـوان عـامل اصلـى جنایات و هـمـپیـمان بـا اسـرائیـل یاد مـى کـرد و مـردم را بـه قیام فرا مـى خـوانـد. او در سـخـنـرانى خـود در روز دوازده فـروردیـن 1342 شدیـدا از سـکـوت عـلماى قـم و نجف و دیگر بلاد اسلامى در مقابل جنایات تازه رژیـم انـتـقـاد کرد و فـرمـود : امـروز سکـوت هـمـراهى بـا دستگـاه جبـار است حضـرت امـام روز بعد ( 13 فروردیـن 42 ) اعلامیـه معروف خـود را تحت عنـوان شاه دوستى یعنى غارتگرى منـتـشر ساخت .
راز تاءثیر شگـفت پیـام امام و کـلام امـام در روان مخاطـبیـنـش که تا مرز جانـبازى پیـش مـى رفت را بایـد در هـمیـن اصـالت انـدیشه، صلابت راى و صـداقت بـى شـائبه اش بـا مـردم جستجـو کـرد .
سال 1342 با تحریـم مراسـم عیـد نوروز آغـاز و با خـون مظـلـومیـن فیضیه خـونرنگ شد. شـاه بر انجام اصـلاحات مـورد نظـر آمـریکـا اصـرار مـى ورزیـد و امام خـمیـنى بر آگاه کردن مردم و قیـام آنـان در بـرابـر دخـالتهاى آمـریکـا و خیـانـتهاى شاه پـافـشـارى داشـت. در چهـارده فروردیـن 1342 آیـه الله العظمـى حکیـم از نجف طـى تلگـرافـهـایى بـه علما و مراجع ایران خـواستار آن شد کـه همگـى به طـور دسـتـه جمـعى به نجف هجرت کنند. این پیشنهاد براى حفـظ جان عـلما و کیان حـوزه ها مطرح شده بود .
حضرت امام بـدون اعـتـنا بـه ایـن تهـدیـدها، پاسخ تلگـراف آیـه الـلـه العـظـمى حکیـم را ارسال نمـوده و در آن تاکیـد کرده بـود کـه هـجـرت دسـتـه جمـعى علما و خالـى کـردن حـوزه علمیه قـم به مصلحت نیست .
امام خمیـنـى در پیامـى( بـه تایخ 12 / 2 / 1342 ) بـمناسـبـت چهـلـم فاجعـه فیـضیـه بـر همـراهـى عـلما و مـلت ایران در رویارویـى سـران ممـالک اسلامـى و دول عربـى بـا اسـرائیل غاصب تـاکید ورزید وپیمانهاى شـاه و اسـرائیل را محکـوم کرد .
قیام 15 خرداد
ماه محرم 1342 که مـصادف با خرداد بـود فـرا رسید. امام خمینى از ایـن فـرصت نهـایت اسـتفاده را در تحـریک مردم بـه قیام عـلیـه رژیـم مستبد شاه بعمل آورد .
امام خمینى در عـصـر عاشـوراى سال 1383 هجرى قمـى( 13 خرداد 1342شمسى ) در مـدرسه فیضیـه نطق تاریخـى خـویـش را که آغازى بر قیام 15 خرداد بود ایراد کرد .
در همیـن سخنرانى بـود که امام خمیـنى بـا صداى بلند خطاب به شاه فرمـود : آقا مـن به شما نصیحت مـى کنـم، اى آقاى شـاه ! اى جنـاب شاه! مـن به تو نیصحت مى کـنم دسـت بـردار از این کارها، آقا اغـفـال مى کنند تو را. مـن میل ندارم کـه یـک روز اگر بـخـواهـند تـو بـروى، همه شکر کـنند ; اگر دیکـته مى دهند دسـتت و مى گـویند بخـوان، در اطـرافـش فکـر کـن ;. نصیحت مرا بـشـنـو ; ربط ما بیـن شـاه و اسرائیل چیست که سازمان امنیت مـى گـوید از اسرائیـل حرف نزنیـد ; مگر شاه اسـرائیلـى است ؟ شاه فـرمان خامـوش کـردن قیـام را صادر کـرد. نخست جمع زیادى از یاران امام خمینـى در شـامگاه 14 خرداد دستگیـر و ساعت سه نیمه شب ( سحـرگاه پانزده خـرداد 42 ) صـدها کماندوى اعـزامـى از مرکز، منزل حضرت امـام را محاصره کردند و ایشان را در حالیکه مشغول نماز شب بـود دستگیـر و سـراسیـمـه بـه تهـران بـرده و در بازداشــتگاه باشگاه افـسـران زنـدانـى کـردنـد و غروب آنروز به زندان قـصر مـنتقل نمـودنـد . صـبحگاه پـانـزده خـرداد خبـر دستگیرى رهـبـر انقلاب بـه تهـران، مـشهـد، شیـراز ودیگـر شهرها رسیـد و وضعیتـى مشـابه قـم پـدید آورد .
نزدیکترین ندیم همیشگى شاه، تیمـسار حسیـن فردوست در خاطراتش از بکارگیرى تجربیات و همکارى زبـده ترین ماموریـن سیاسى و امـنیـتى آمریکا براى سرکـوب قیام و هـمچنیـن از سراسیمگـى شاه و دربـار وامراى ارتـش وساواک در ایـن ساعـات پرده بـرداشـتـه و تـوضیح داده است که چگـونه شـاه و ژنـرالهـایـش دیـوانه وار فرمان سرکـوب صادر مى کردند .
امام خمینـى، پـس از 19 روز حبـس در زنـدان قـصـر بـه زنـدانـى در پـادگـان نظامـى عشـرت آبـاد منتقل شـد .
با دستگیرى رهبـر نهـضـت و کـشتار وحشیانه مـردم در روز 15 خـرداد 42، قیام ظاهرا سرکوب شد. امـام خمینى در حبـس از پاسخ گفتـن بـه سئوالات بازجـویان، با شهـامت و اعلام ایـنکه هیـئـت حاکمه در ایـران و قـوه قضائیه آنرا غیر قـانـونـى وفـاقـد صلاحیت مـى داند، اجتـناب ورزیـد. در شامگاه 18 فـروردیـن سال 1343 بـدون اطلاع قـبـلى، امام خمینى آزاد و به قـم منتقل مـى شـود. بـه محض اطلاع مردم، شـادمـانى سراسر شهر را فرا مـى گیرد وجشنهاى باشکـوهى در مـدرسه فیـضیـه و شهـر بـه مـدت چـنـد روز بـر پا مـى شـود . اولیـن سالگـرد قیام 15خـرداد در سال 1343 با صـدور بیانیه مـشتـرک امام خمیـنـى و دیگر مراجع تقلید و بیانیه هاى جداگانه حـوزه هاى علمیه گرامـى داشـتـه شـد و به عنـوان روز عزاى عمـومـى معرفـى شـد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:59 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی بکارگیری دال مجوف بادکنکی و ارزیابی آن نسبت به دال توپر در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بکارگیری دال مجوف بادکنکی و ارزیابی آن نسبت به دال توپر در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بکارگیری دال مجوف بادکنکی و ارزیابی آن نسبت به دال توپر در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بکارگیری دال مجوف بادکنکی و ارزیابی آن نسبت به دال توپر در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران کاربردی و دستاوردهای نوین
تعداد صفحات: 9
چکیده:
با توجه به گسترش روزافزون ساختمان هاى بلند، سبک سازى و صنعتى سازى ساختمان ها جزء اولویت هاى اصلى محسوب مى شود. با عنایت به احداث سازه هاى با اشکال و پلان هاى معمارى متنوع، شکل گیری سقف هایی با خصوصیات منحصر به فرد افزایش یافته است. دال مجوف بادکنکى یکى از انواع این سقف هاست که علاوه بر مطابقت با پلان هاى گوناگون، به دلیل سبک بودن، اثرات قابل توجهى در طراحى سازه در مقابل زلزله دارد. این سیستم، دال دو طرفه مجوفى است که در آن استفاده از توپ هاى پلاستیکى و بادکنکى باعث حذف بتن غیر باربر مى گردد. در این تحقیق به چگونگى طراحى این نوع سقف ها و مزایاى استفاده از آن از نظر اقتصادى، ایمنى، زیست محیطى، اجرایى و;. پرداخته مى شود. سپس نتایج حاصل از آزمایش هاى مختلف از جمله مقاومت و رفتار خمشى، مقاومت برشى و برش پانچ، مقاومت در برابر آتش، هدایت صوتى و گرمایی و; بیان و با دال دو طرفه ى توپر هم ضخامت با آن مقایسه مى گردد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:59 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاربرد سطوح مختلف فسفات و سطوح مختلف عنصر روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد آفتابگردان رقم پروگرس در اراک در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد سطوح مختلف فسفات و سطوح مختلف عنصر روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد آفتابگردان رقم پروگرس در اراک در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد سطوح مختلف فسفات و سطوح مختلف عنصر روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد آفتابگردان رقم پروگرس در اراک در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد سطوح مختلف فسفات و سطوح مختلف عنصر روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد آفتابگردان رقم پروگرس در اراک در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم
تعداد صفحات: 10
چکیده:
به منظوربررسی جذب و انتقال سطوح مختلف فسفروروی درگیاه افتابگردان ازمایشی درسال زراعی 1390 درمزرعه تحقیقاتی دانشگاه ازاداسلامی واحداراک طرح ازمایشی صورت طرح فاکتوریل درقالب بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار به اجرا درامد تیمارهای اصلی ازمایش که شامل دوتیمار اصلی است فسفروروی به این شرح می باشد فسفردرچهارسطح شامل الف : 2برابر توصیه کودی برابر با ازمون خاک ب: برابرباتوصیه کودی ازمون خاک ج: برابرباتوصیه کودی ازمون خاک به همراه کودبیولوژیک بارور2ود: مصرف بارور 2 و همچنین کودحاوی عنصرروی شامل : الف : بدون مصرف روی: ب: سولفات روی به میزان 25کیلوگرم هرهکتاروج: محلول روی 0/5درصد بصورت محلول پاشی و د: سولفات روی به میزان 25کیلوگرم درهکتار به همراه محلول روی 0/5درصد به صورت محلول پاشی برروی افتابگردان رقم پروگرس مورد بررسی قرارگرفت نمونه برداری درزمان رسیدگی کامل گیاه صورت گرفت صفات عملکردواجزای عملکرد درافتابگردان و میزان جذب فسفروروی دردانه افتابگردان بررسی شد نتایج نشان داد که که درسطوح مختلف فسفرازلحاظ درصد روغن دانه میزان روی دانه میزان فسفردانه ارتفاع ساقه قطرطبق تعداددانه درطبق وزن طبق شاخص بازآوری و عملکردبیوماس معنی دارمشاهده شد و نتایج حاکی ازمعنی داربودن اثرکودفسفربروزن طبق و قطرطبق درسطح احتمال 5درصد و برتعداددانه درسطح احتمال 1درصد معنی دار شد همچنین اثرمتقابل تیمارروی و فسفربرقطرطبق درسطح احتمال 5درصد معنیدارگردید که مربوط به تیمار p3zn1 و به میزان 19/20سانتیمتر بود

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:59 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مدیریت مزیتی رقابتی در سازمان در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت مزیتی رقابتی در سازمان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت مزیتی رقابتی در سازمان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت مزیتی رقابتی در سازمان در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی آینده پژوهی، مدیریت و توسعه
تعداد صفحات: 10
چکیده:
اگر چه بیشتر دانش ما درباره ی مباحث سنتی منابع انسانی(کارمندیابی، جبران خدمات ، ارزیابی ( در سازمانهای بزرگ می توانند در سازمانها کوچک نیز بکار روند، بااین حال شواهد نشان می دهد که سازمانهای کوچک تفاوتهایی دارند و مدیریتافراد درون آن طرح واضحی مانند سازمانهای بزرگ ندارد . بررسی ها آشکار کرده است که درک ما از مباحث مهم منابع انسانی در سازمان های کوچک محدود است .اگر چه ما ناچاریم در ابتدا درک کنیم که این سازمانها چگونه استخدام می کنند، پاداش می دهند، شاید حتی چگونه کارکنان خود را برمی انگیزند. اما با کمبود تئوری و اطلاعات ضروری برای درک اینکهچگونه این سازمانها کارکنانشان را آموزش می دهند ، عملکردشان را ارزیابی می کنند ، تغییر سازمانی را اداره می کنند و یا به روابط بالقوه بین کارکنان پاسخ می دهند، مواجه هستیم . مسلم است که تصمیمات بالقوه اولیه ی منابع انسانی ناچار تأثیر بسزایی در موفقیت سازمان را دارند،بسیار مهم است که ما درک کنیم چگونه این حوزه های کارکردی و همچنین تکامل و تعامل آنهابر سازمانهای کوچک نوظهور اثر می گذارند و چگونه تصمیمات اتخاذ شده منابع انسانی در طول مراحل رسمی توسعه یک سازمان بر اهداف بلند مدت آن اثر می گذارد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:59 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهبود پروتکل LEACH با استفاده از مدل شبکه بیزی برای کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بیسیم در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود پروتکل LEACH با استفاده از مدل شبکه بیزی برای کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بیسیم در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود پروتکل LEACH با استفاده از مدل شبکه بیزی برای کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بیسیم در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود پروتکل LEACH با استفاده از مدل شبکه بیزی برای کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بیسیم در pdf :

چکیده

شبکه حسگر بیسیم((WSN مجموعه ای از تعداد بیشمار گره حسگر با ابعاد کوچک و قابلیت های مخابراتی و محاسـباتی و انـرژی

منبع تغذیه محدود است.انرژی محدود شده منابع بر طول عمر شبکه های حسگر بیسیم اثر میگذارد.لذا در صورت داشتن مدیریت توان مناسب با چگالی زیاد گره ها ،طول عمر شبکه افزایش می دهد.ازاین رو پروتکـلهای بیشماری بـرای کـاهش مصـرف انـرژی پیشنهاد شده است.LEACH یک پروتکل خودسازمانده با دسته بندی به صورت پویاست ،که تقریبا همه ی پیشرفت های پروتکـل LEACH هیچ تضمینی نمیدهد که سرخوشه به طور یکنواخت در شبکه پخش شود.

در این مقاله ما یک پروتکل به نام BN-LEACH پیشنهاد می کنیم که سرخوشه را با استفاده از مدل شبکه بیزی بر اساس سه عامل: فاصله تا ایستگاه پایه((BS ،انرژی باقیمانده و چگالی محاسبه میکند.در ادامه نتایج شبیه سـازی بـا اسـتفاده از نـرم افـزار MATLAB نشان می دهد که پروتکل پیشنهادی ما نسبت به پروتکل های LEACH،LEACH-C منجر به تعادل مصرف انرژی گـره

حسگر، افزایش طول عمر شبکه و گسترش مرگ گره اول می شود.

کلمات کلیدی
شبکه های حسگر بیسیم،پروتکل LEACH، پروتکل LEACH-C

-1 مقدمه

دستاوردها و تکنولوژی جدید در زمینه الکترونیک کم قدرت و فرکانس رادیویی کم قدرت((RF،توانایی ساخت و طراحی حسگر هایی را با توان مصرفی پایین، اندازه کوچک،قیمت مناسـب و کـاربری هـای گونـاگون داده است.شبکه های حسگر بیسیم1 به عتوان یک فنـاوری موثروقـوی در بســـیاری از صـــنایع از جملـــه :عملیـــات نظامی،سیســـتم هـــای حفاظتی،سیستم هـای ترابـری هوشمند،پزشکی،کشـاورزی و;کـاربرد دارند [1]با این حال شبکه حسگر بیسیم برخی مشـکلاتی دارنـد،توان برق محدود شده و جایگزینی غیرممکن به دلیل توزیـع تصـادفی گـره حسگر از محدودیت های بیسیم است.

پروتکلLEACH 2یکی از محبوب ترین الگوریتم هـای خوشـه بنـدی برای کاهش مصرف انرژی در شبکه هـای حسـگر بیسـیم اسـت.تعداد زیــادی پروتکــل هــاوجود دارد کــه پروتکــل LEACHرا بهبــود مــی

،پروتکلBN-LEACH،مدل شبکه بیزی

بخشند.مثل پروتکلLEACH-C3 که در آن،تنهـا انـرژی باقیمانـده در نظر گرفته می شود.در این مقاله یک پروتکـل بـه نـامBN-LEACH4 معرفی می کنیم که در آن سر خوشه براساس مدل شبکه بیزی انتخاب شده و سه عامل وابستگی به فاصله تاایستگاه پایه5،انـرژی باقیمانـده 6و چگالی7 به طور همزمان در نظیر گرفته می شود که افزایش طول عمـر شبکه را تضمین می کند.[2]

-2 تشریح سیستم

-1-2 پروتکل LEACH

این پروتکل یکی از معروف ترین پروتکـل هـای سلسـله مراتبـی بـرای شبکه های حسگر بیسیم است.در این پروتکل زمـان بـه قسـمت هـای مساوی به نام دور تقسیم می شود . هر دور نیز به دو فاز تقسـیم مـی شود .فاز اول ،فاز راه اندازی نام دارد که در واقع فاز تشکیل خوشه هـا

است و فاز دوم مربوط به عملکرد عادی شبکه است که فاز حالت پایدار نام دارد . در فاز اول بنابر یک تابع احتمال تطبیق ،سرخوشـه انتخـاب می شود. انتخاب سرخوشه ها بدین صورت است که هر گره حسگر یک عدد بین صفر و یک انتخاب می کند .اگر این عدد کـوچکتر از آسـتانه T(n)،طبــق فرمــول ( 1) باشــد ،در طــول آن دور آن گــره بــه عنــوان سر خوشه انتخاب می شود. این تابع احتمال طوری طراحی شده است که در ظرف تعداد مشخصی از دورها هر حسگر فقط یکبـار سرخوشـه شود و بدین صورت مصرف انرژی روی کل شبکه پخش می شود. پـس از آنکه در فاز راه اندازی هر دور ،سر خوشـه هـا انتخـاب شـدند ،هـر سرخوشه انتخاب خود را به عنوان سرخوشه به سایر گره ها اعلام مـی کند و هر گره نیز سرخوشه مناسب برای خود را انتخاب می کند و این امر را به سرخوشه مربوطه اعلام می کنـد و بـدین صـورت خوشـه هـا شکل می گیرند. در فـاز دوم هـر حسـگر داده خـود را در بـازه زمـانی خودش می فرستد و سرخوشه پس از دریافت همه اطلاعات حسگرهای موجود در خوشه اش ،آنها را ترکیب کرده و به ایستگاه پایه می فرستد

.با توجه به اینکه هر سرخوشه همه داده های حسـگرهای موجـود در خوشه را ترکیب می کند ،در حجم داده های ارسالی به ایستگاه پایـه و در نتیجه در مصرف انـرژی ،صـرفه جـویی قابـل تـوجهی بدسـت مـی آید. [3] اگر چه مصرف انرژی یک مساله حیاتی در شبکه های حسـگر بیسـیم

است،LEACH انرژی باقیمانده گره ها را در انتخاب سرخوشه هـا در نظر نمی گیرد.از آنجا کـه تصـمیم بـرای انتخـاب سرخوشه،تصـادفی و بدون در نظر گرفتن انرژی باقیمانده گـره هاسـت،گره هـای بـا انـرژی کمتر می توانند شانس خوبی برای سرخوشه شدن داشته باشند.در این صورت پس از مردن این گـره هـا، خوشـه هایشـان غیرکـاریردی مـی شوند.شانس احتمالی سرخوشه شدن براساس این فرض است که گـره ها در شروع،انرژی یکسانی دارند و تمام گره ها داده برای ارسال دارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ