سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکس گفتن «نمی دانم» را واگذارد، به هلاکت گاه خود درآید [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 97 خرداد 13 , ساعت 4:20 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق روش های علاقه مند نمودن کودکان به درس خواندن در pdf دارای 62 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق روش های علاقه مند نمودن کودکان به درس خواندن در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق روش های علاقه مند نمودن کودکان به درس خواندن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق روش های علاقه مند نمودن کودکان به درس خواندن در pdf :

 

 

توضیحات:

تحقیق روش های علاقه مند نمودن کودکان به درس خواندن در pdf ، در قالب فایل wordو در حجم 62 صفحه.

 

بخشی از متن:

 

از جمله مسایلی که دانش آموزان با آن مواجه هستند انجام دادن تکالیف مدرسه است که آنها را ملزم می کند تا به آن پاسخ مناسب دهند و یا به حل مسایل بپردازند. لذا باید توجه داشت که این کار نیز مثل مسواک زدن و سایر امور شخصی و بهداشتی که برای سلامتی انسان لازم است، توجه به تکالیف مدرسه ای نیز بر آینده تحصیلی و شغلی آنها اثر گذار است چرا که توجه به انجام درست و دقیق این تکالیف حس مسئولیت پذیری را به طور غیر مستقیم به دانش آموزان القا می کند و از طرف دیگر به طور مستقیم نیز باعث یادگیری محتواهای آموزشی می گردد.در سالهای نخست تحصیل مسلما یک کودک هنوز انگیزه درونی برای یادگیری ندارد و لذا مشوقها و برانگیزاننده های بیرونی می تواند تاثیر بسزایی در عملکرد مناسب تحصیلی آنها داشته باشد که در این میان نقش والدین به خوبی می تواند خود را نشان دهد.لذا در ادامه این یادداشت قصد داریم توصیه هایی به والدین ارایه دهیم تا بتوانند بر عملکرد تحصیلی فرزندانشان تاثیری مثبت داشته باشند:

روی برنامه ریزی روزانه و دفترچه یادداشت برنامه ریزی کنید: به فرزندتان نشان دهید که چطور از دفترچه مخصوص یادداشت به عنوان یک راه برای سازمان دهی تکالیف خانگی اش استفاده کنید. او باید یاد بگیرد که در پایان هر کلاس یک یادداشت برداری انجام دهد به طوری که بتواند خیلی سریع و راحت منظور و تفسیر آنها را بفهمد. این یادداشت می تواند شامل مواردی که باید در تکلیف خانگی اش آنها را کامل کند و نیز تکالیفی که باید در موعد مقرر تحویل دهد، باشد. گاهی اوقات برای آنکه بتواند به راحتی یادداشت های هر کلاس رجوع کند بهتر است از روش کدگذاری رنگی(یادداشت هر درس با یک رنگ خاص) استفاده کند.

یک طرح و نقشه برای تکالیف خانگی تهیه کنید: اینکه کجا باید فرزندتان به مطالعه بپردازد اغلب بستگی به این دارد که میزان خودانگیری او به عنوان یک فراگیر چقدر است. برخی بچه ها در یک محیط شخصی و ویژه در منزل شان بهتر کار می کنند در حالی که برخی دیگر لازم دارند که در یک محیط پرتردد از خانه باشند تا یک نفر بتواند آنها را به تداوم فعالیت شان ترغیب کند. این مکان هر کجا که هست به فرزندتان کمک کنید که آن را از چیزهایی که باعث حواس پرتی می شود خالی کند و به او بیاموزید که پیش از شروع مطالعه اش تمام چیزهای کمکی را که نیاز دارد (تا مجبور به قطع مکرر روند مطالعه نشود) را به همراه خود بردارد.

 

 


تحقیق روش های علاقه مند نمودن کودکان به درس خواندن در pdf
فهرست مطالب:

عنوان صفحه

چکیده

مقدمه

آشنایی با راههای علاقه مند کردن کودکان به درس خواندن

نکاتی چند در مورد روشهای صحیح مطالعه

شش روش مطالعه

شرایط مطالعه

روش های مطالعه صحیح و درس خواندن برای رسیدن به موفقیت

چند توصیه مهم

صحیح ترین روش علاقه مند کردن فرزند به درس خواندن

ولی یک سؤال

توصیه های پایانی

چگونه فرزندتان را به درس خواندن تشویق کنید؟

فعالیت‌های کلاسی

برای فرزندتان خرده هدف ایجاد کنید

وعده‌های کوتاه‌مدت

اهمیت زمان را به کودک‌تان بیاموزید

انگیزه درونی و بیرونی

برای فرزندتان برنامه‌ریزی کنید

راهکارهای وی‍ژه برای کودکان خاص

همه کودکان مثل هم نیستند

روش‌های شگفت‌انگیز درس خواندن

تغییر متناوب مکان مطالعه و درس خواندن

مطالعه و انجام تکالیف گروهی

استفاده از کارت‌های فلش

امتحان دادن

خود را فقط در گروهی خاص قرار ندهید

حضور در کلاس

خود را غرق جزوه‌های متعدد نکنید

آموزش خواندن و نوشتن به کودکان

آموزش نوشتن به کودکان

کمک به علاقه کودک به یادگیری

وش های ایجاد انگیزه و ترغیب به درس خواندن

فعالیت های کلاسی

برای فرزندتان خرده هدف ایجاد کنید

وعده های کوتاه مدت

اهمیت زمان را به کودک تان بیاموزید

انگیزه درونی و بیرونی

برای فرزندتان برنامه ریزی کنید

راهکارهای وی ژه برای کودکان خاص

همه کودکان مثل هم نیستند

فعالیت بدنی را فراموش نکنید

مشق بدون اشک

‏چرا بعضی بچه ها درس نمی خوانند؟

شروع داستان

بچه ها باید بدانند که درس خواندن وظیفه آنهاست

ده روش کارآمد برای درس خواندن

نتیجه گیری

منابع:

 



 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 97 خرداد 13 , ساعت 4:20 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اصلاح ساختار اقتصاد و خصوصی سازی در pdf دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصلاح ساختار اقتصاد و خصوصی سازی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصلاح ساختار اقتصاد و خصوصی سازی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصلاح ساختار اقتصاد و خصوصی سازی در pdf :

امروزه مالیات به عنوان یکی از ابزارهای مهم سیاست اقتصادی محسوب گردیده و نقش آن در اقتصاد ملی و کلان به عنوان عامل بسیار تعیین کننده از جایگاه ویژه ای برخوردار است. جایگاه مالیات در اقتصاد ایران از نظر قانون برنامه پنج ساله چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار گردیده به طوری که پیش بینی گردیده تا پایان برنامه مذکور بودجه جاری کشور بدون اتکا به درآمدهای نفتی و از محل درآمدهای مالیاتی تأمین شود.

در ابتدای بحث لازم است چارت سازمانی اداره کل امور مالیاتی ( شکل 1) جهت روشن شدن بحث های آتی ارائه گردد. حیطه بررسی مدیریت در این تحقیق ادارات امور مالیاتی هستند که تشکیل شده از : رئیس اداره امور مالیاتی (ممیز کل ) ـ رئیس گروه مالیاتی ( سرممیز ) ـ کارشناسان ارشد مالیاتی ( ممیز ) و کارشناسان مالیاتی ( کمک ممیز ) می باشد. در واقع نحوه عملکرد رئیسان ادارت امور مالیاتی مورد بررسی قرار گرفته است .

شاخص های نظارت: اصلاح ساختار اقتصاد و خصوصی سازی
1ـ بررسی تجارب کشورها در اصلاح ساختار اقتصاد
دخالت دولت‌ها در اقتصاد از دهه‌ 1950 بطور گسترده‌ای ساختار اقتصاد اکثر کشورها را دچار تغییر ماهوی کرد. این روند رو به گسترش با وجود دوره اولیه موفقیت، در اواخر دهه 70 و طی دهه 1980، عدم کارایی خود را در اداره اقتصاد نشان داد و دولت‌ها را نه تنها در اجرا و بهره‌برداری از امور زیربنایی، بلکه در اداره صنایع کارخانه‌ای نیـز با مشکل مواجه کرد. مهم‌ترین عوامل این عدم کارایی عبارت بودند از:
1) وجود انحصار دولتی در انجام امور زیربنایی

2) وابستگی مالی ـ مدیریتی امور زیربنایی به دلیل حساسیت‌های سیاسی ـ اجتماعی
3) تعدد در اهداف
4) جبران عدم کارایی آنها از طریق بودجه دولت
با توجه به کارایی ضعیف اقتصاد دولتی، کشورها به تدریج یا با شدت (کم یا زیاد) خصوصی‌سازی را مبنایی برای اصلاح ساختار اقتصاد قرار دادند. برنامه خصوصی‌سازی‌ در این کشورها دارای طیف گسترده‌ای است و علاوه بر صنایع کوچک و خدمات غیرضرور، صنایع بزرگ و عام‌المنفعه و بسیاری از امور زیربنایی را نیز در برمی‌گیرد. در اینجا لازم است توجه شود که بر اساس بحث‌های نظری‌،

«انتقال مالکیت» و «افزایش رقابت» دو شرط لازم و کافی جهت دست‌یابی به اساسی‌ترین هدف خصوصی ‌سازی‌ یعنی افزایش کارایی است. در واقع، انتقال مالکیت به بخش خصوصی باعث افزایش میزان رقابت در اقتصاد نیز می‌شود و برنامه‌ریزان اقتصادی جامعه را به هدف مورد نظر نزدیک می‌کند.مهمترین محورهایی را که بر اساس بررسی تجارب کشورهای مختلف در زمینه اصلاح ساختار اقتصاد و خصوصی‌سازی‌، می‌توان برای طراحی شاخص ترکیبی اصلاح ساختار اقتصاد

استخراج کرد، به شرح زیر است:
• سرعت خصوصی‌سازی‌ و اصلاح ساختار
• بسترسازی مالی، حقوقی و نهادی برای اصلاح ساختار
• برنامه‌های حمایتی و نظارتی دولت
• کارآفرینی شرکت‌های خریدار واحدهای دولتی
• شیوه‌های فروش

• میزان هزینه‌های دولت برای حمایت از اصلاح ساختار و خصوصی‌سازی‌
• ویژگی شرکت‌های واگذار شده
• ترکیب شرکت‌کنندگان و خریداران فرایند خصوصی‌سازی‌
• شیوه‌های واگذاری
• کسری بودجه دولت
• ترازپرداخت‌ها
• رشد نقدینگی

• سهم بخش دولتی در GDP
2ـ شاخص‌های اصلاح ساختار در نهادها و سازمان‌های بین‌المللی
یکی از مهمترین شاخص های مرتبط با اصلاح ساختار، شاخص آزادی اقتصادی است که توسط موسسه هریتیج آمریکا، هر سال برای کشورهای مختلف محاسبه و ارائه می‌شود. منظور از آزادی اقتصادی، عدم وجود اجبار و الزام‌های دولتی و یا عدم وجود محدودیت سخت دولتی بیش از حد نیاز بر تولید، توزیع و یا مصرف کالا و خدمات است. در محاسبه این شاخص، از متغیر‌های زیر استفاده می‌شود:

ـ سیاست‌های تجاری،
ـ بار مالی دولت،
ـ دخالت دولت در اقتصاد،
ـ سیاست‌های پولی،
ـ جریان سرمایه و سرمایه‌گذاری خارجی،
ـ بانکداری و بازارهای مالی،
ـ دستمزدها و قیمت‌ها،
ـ حق مالکیت،

ـ مقررات،
ـ فعالیت‌های بازار غیررسمی
علاوه بر متغیر‌های قابل سنجش یاد شده، متغیرهای نهادی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند:
ـ فساد در سیستم قضایی، گمرکات و دیوان سالاری دولتی،
ـ محدودیت‌های غیرتعرفه‌ای،
ـ قانون‌گرایی و قانونمندی،

ـ مقررات محدودکننده دولتی بر تجارت،
ـ محدودیت‌های اعمال‌شده بر بانک‌ها،
ـ مقررات مربوط به بازار کار،
ـ فعالیت‌های بازار غیررسمی‌

شاخص رقابت‌پذیری اقتصادی توسط مجمع جهانی اقتصاد (WEF) که یک سازمان بین‌المللی غیردولتی است، ارائه می‌شود. این مجمع، دو شاخص رقابت‌پذیری رشد (GCI) و شاخص رقابت‌پذیری تجاری (BCI) را به کمک متغیرهای کمی ‌و کیفی محاسبه می‌کند. در شاخص «رقابت‌پذیری رشد» از متغیرهای محیطی اقتصاد کلان، نهادهای عمومی ‌و تکنولوژی استفاده می‌شود. رشد اقتصادی به همراه برخی مولفه‌های دیگر اقتصاد، می‌تواند بیانگر رفاه اقتصادی و سعادت یک کشور باشد. اطلاعات مورد استفاده به کمک داده‌های آماری و داده‌های پرسشنامه‌ای جمع‌آوری می‌شود.

شاخص نهادهای عمومی‌موثر از طریق بررسی شاخص «قوانین و قراردادها» و «فساد مالی» سنجیده می‌شود که عمدتا بر مبنای اطلاعات پرسشنامه‌ای وزن‌دهی می‌شوند. به همین ترتیب شاخص تکنولوژی به کمک دو شاخص فرعی «نوآوری و ابداعات» و «تکنولوژی و اطلاعات و ارتباطات» به کمک اطلاعات پرسشنامه‌ای وزن‌دهی و محاسبه می‌شود.

مرکز تجارت جهانی (ITC) با بهره‌گیری از داده‌های آماری سازمان ملل، از متغیرهایی نظیر «تنوع محصولات صادراتی» و «تنوع بازارها» برای شاخص‌سازی استفاده کرده است. برای سنجش این شاخص‌ها، از شاخص هرفیندال و یا عکس شاخص هرفیندال استفاده می‌شود که بیانگر میزان تمرکز و شدت انحصار است.بررسی تجربه شاخص‌سازی در مؤسسات بین‌المللی نشان می‌دهد سنجش اصلاح ساختار اقتصاد امری دشوار است و ناکافی بودن داده‌های مطمئن، نیاز به پرسشنامه را تقویت می‌کند. این موضوع نیز دقت و پذیرش عمومی ‌در مورد شاخص محاسبه شده را زیر سوال می‌برد. البته باید گفت اگر چه ممکن است مقادیر عددی شاخص‌ها در روش‌های مختلف تورم داشته و کمتر و یا بیشتر از حد محاسبه شوند، اما در این

میان سطوح مطلق شاخص‌ها اهمیت ندارند، بلکه روند شاخص کل مهم است.
3ـ طراحی شاخص نظارت بر سیاست‌های کلی اصلاح ساختار اقتصاد برنامه سوم توسعه
برای تدوین شاخص‌های ارزیابی اصلاح ساختار اقتصاد لازم است ابتدا رویکرد اصلی سیاست‌های کلی در این زمینه تعیین شود. بررسی سیاست‌های کلی برنامه سوم توسعه نشان می‌دهد رویکرد اصلی و مهم در بخش اقتصاد برنامه سوم عبارت است از:

«تعامل با اقتصاد جهانی، نفع‌بری از جهانی‌سازی اقتصاد همگام با توزیع بهتر درآمد»
به منظور دستیابی به این رویکرد محورهای کلی برنامه که بطور مستقیم و غیرمستقیم با اصلاح ساختار اقتصاد و خصوصی‌سازی‌ مرتبط است، به شرح زیر دسته‌بندی می‌شوند:
• رشد و توسعه در جهت «عدالت اجتماعی»،

• نظام جامع تامین اجتماعی،
• مهار تورم و حفظ قدرت خرید، ایجاد اشتغال، اصلاح سیاست‌های پولی،
• اصلاح نظام و ساختار مالیاتی و برقراری عدالت مالیاتی،
• توسعه و عمران روستاها،
• اصلاح مقرراتی در جهت رفع انحصارها و عدم ترجیح بخش‌های دولتی در برخورداری از امتیازات و دسترسی به اطلاعات،

• واگذاری موسسات اقتصادی به بخش‌های تعاونی و خصوصی، حفظ امنیت سرمایه‌گذاری و ارج نهادن به سازندگی و کارآفرینی، و حفظ حرمت مالکیت خصوصی مشروع و قانونی،
• توسعه صادرات غیرنفتی، و کاهش اتکا به درآمدهای نفتی، استفاده‌های مطلوب از موقعیت و مزیت جغرافیایی کشور، بویژه در امر بازرگانی،
• جذب منابع خارجی بر اساس منافع ملی و اصول قانون اساسی،
• گسترش و عمق بخشیدن به روحیه تعاون و جلب مشارکت‌های عمومی ‌و بهره‌مند ساختن دولت از همدلی و توانائی‌های عظیم مردم،
• اهتمام به نظم، قانون‌گرایی، روحیه کار و تلاش، خوداتکایی، قناعت و پرهیز از اسراف و تبذیر در سطح جامعه، بویژه در کارگزاران و مسئولان نظام و مبارزه با فساد،
• اصلاح نظام اداری،

• تقویت و کارآمد کردن نظام بازرسی و نظارت بر اصلاح قوانین و مقررات در جهت رفع تداخل میان وظایف نهادهای نظارتی و بازرسی،
• حمایت از ایجاد ارزش افزوده و سرمایه،گذاری و کارآفرینی از راه‌های قانونی و مشروع،
• برقراری امنیت سرمایه‌گذاری، ایجاد رفاه عمومی‌ و رونق اقتصادی، نظارت، رسیدگی و قضاوت دقیق در مورد جرایم و مسائل اقتصادی،
• ایجاد شرایط لازم برای فعالیت‌های اقتصادی و دسترسی به اطلاعات، مشارکت آزادانه اشخاص در فعالیت‌های اقتصادی و برخورداری از امتیازات قانونی برای بخش‌های دولتی، تعاونی و خصوصی، به صورت یکسان و عادلانه

با توجه به محورهای اقتصادی سیاست‌های کلی برنامه سوم، می‌توان گفت یکی خواست‌های اصلی این برنامه، نهادینه‌کردن ساختارهای مورد نیاز، به‌کارگیری الزامات سیاستی و سازوکارهای ضروری برای تحقق یک رشد پایدار است و در این راستا، بازبینی مدیریت اقتصادکلان را اتخاذ کرده است. در چارچوب این بازبینی، اصلاح ساختار نظام اداری و مدیریتی کشور، سامان‌دهی شرکت‌های دولتی، واگذاری سهام و مدیریت شرکت‌های دولتی، تنظیم انحصارات و رقابتی‌کردن فعالیت‌های اقتصادی، گسترش نظام تأمین اجتماعی و هدف‌مندی یارانه، اصلاح نظام مالیاتی و بودجه، اتخاذ سیاست‌های پولی و ارزی مناسب و ساماندهی بازارهای مالی را مد نظر قرار داده است.

برای طراحی شاخص ترکیبی، ابتدا با توجه به تأثیرگذاری هر یک از متغیرهای شناسایی شده در تحقق سیاست‌های کلی اصلاح ساختار اقتصاد، 12 متغیر به عنوان محرک اصلی (Driving Force) شناخته شد. سپس با اولویت‌بندی متغیر‌ها و تعریف فیلترهای ریاضی برای ایجاد عدد شاخص

در یک دامنه مشخص و استفاده از روش متوسط وزنی، شاخص ترکیبی محاسبه ‌شده است. سازگاری اولویت متغیرها نیز با کمک روش انتخاب سلسله مراتبی (AHP) تأیید شده است. این متغیر‌ها عبارتند از:
1) نرخ تورم
2) سهم مخارج عمومی‌دولت به تولید ناخالص داخلی
3) سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی
4) تغییرات نرخ متوسط تعرفه وارداتی
5) میزان سرمایه‌گذاری یا فروش سه

ام شرکت‌های دولتی
6) تسهیلات تکلیفی بانک‌ها
7) ارزش بازار غیررسمی (کشفیات) به تولید ناخالص داخلی
8) حجم پرداختی یارانه‌ها
9) نسبت سرمایه‌گذاری شرکت‌های دولتی به حجم خصوصی‌سازی‌
10) سهم شاغلین بخش دولتی به خصوصی
11) تغییرات سهم بودجه شرکت‌های دولتی به بودجه کل کشور
12) ضریب جینی به عنوان معیار توزیع درآمد

مقدار عددی شاخص‌های دوازده‌گانه یادشده با استفاده از فیلترهای ریاضی در دامنه صفر و صد قرار می‌گیرند. این دامنه به‌صورت انتخابی قابل تعیین است. هر چه مقدار شاخص به سمت 100 نزدیکتر شود، بیانگر حرکت به سمت اصلاح ساختار اقتصادی است. اعداد و ضرایب مورد استفاده در فیلتر‌های ریاضی نیز بر مبنای تحلیل‌های اقتصادی و تجارب جهانی تعیین می‌شوند. تغییر این اعداد می‌تواند مقدار مطلق شاخص در سال پایه را تغییر دهد، اما تاثیری بر محاسبات مربوط به سنجش

اصلاح ساختار اقتصادی در یک دوره زمانی ندارد. در واقع، این اعداد برای کلیه سال‌های بعد ثابت خواهند بود. در فیلترهای ریاضی که برای شاخص‌های منتخب در نظر گرفته شده است، معمولا دو عدد مبنای حد پایین و حد بالا در نظر گرفته می‌شود. در مواردی حد پایین، به عنوان عدد مورد انتظار و مطلوب برای اصلاح کامل ساختار اقتصاد بوده و در مواردی نیز حد بالا به عنوان عدد مطلوب تلقی می‌شود. برای مثال در مورد شاخص نرخ تورم حد بالا 30 درصد و حد پایین 5 درصد در نظر گرفته شده است. نرخ‌های بالای 30 درصد در سال، به معنای موفق نبودن سیاست‌های اصلاح

ساختار اقتصادی است. در این حالت مقدار شاخص صفر خواهد بود. همچنین برای نرخ‌های پایین‌تر از 5 درصد، شاخص مربوطه عدد 100 را حاصل می‌کند. اعداد بین این نرخ‌ها بر اساس فرمول‌های ساده ریاضی به صورت پیوسته برآورد می‌شوند.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 97 خرداد 13 , ساعت 4:19 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) cpp , exe , jpg ارائه میگردد

 

 

توضیحات:
پروژه برنامه نویسی پیاده سازی ساختار داده ای صف (Queue) با استفاده از ساختمان داده لیست پیوندی (Linked list) با زبان سی پلاس پلاس (++C)، با کدنویسی بسیار خوانا به همراه توضیحات کامل کدها در قالب تصاویر. این فایل شامل سورس کد برنامه، فایل اجرایی (exe) و فایل توضیحات کدها می باشد.

این برنامه که به زبان برنامه نویسی شئ گرای سی پلاس پلاس نوشته شده ساختار داده ای صف (Queue) را با استفاده از لیست پیوندی (Linked list) را پیاده سازی می کند.

توجه:
به همراه فایل سورس و اجرایی برنامه یک عکس از کدهای برنامه طراحی شده است که در آن کدهای برنامه به طور کامل و مفصل توضیح داده شده است تا فهم بهتری از عملکرد برنامه به دست آید.



 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 97 خرداد 13 , ساعت 4:19 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق درباره شغل چشم پزشک در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق درباره شغل چشم پزشک در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق درباره شغل چشم پزشک در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق درباره شغل چشم پزشک در pdf :

تحقیق درباره شغل چشم پزشک در pdf

 

تحقیق درباره شغل چشم پزشک در pdf
فهرست مطالب

 

وظایف چشم پزشک... 4

مهارت و دانش مورد نیاز. 5

تحصیلات لازم و ورود به شغل چشم پزشکی.. 5

فرصت های شغلی و بازارکار چشم پزشک... 5

میزان درآمد چشم پزشک... 6

شخصیت های مناسب این شغل.. 6

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 97 خرداد 13 , ساعت 4:19 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی هنر معماری ایران در دوره ساسانیان در pdf دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی هنر معماری ایران در دوره ساسانیان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه بررسی هنر معماری ایران در دوره ساسانیان در pdf

پیشگفتار

بناهای دوره سلجوقی

الف) بناهای مذهبی

1- مساجد

مسجد جامع اصفهان

کلیاتی درباره معماری دوره سلجوقیان

الف- معماری و ویژگیهای بناهای چهار ایوانی

ب) تزیینات

کابرد آجر

کاشیکاری

گچبری

مقرنس کاری

 

پیشگفتار

آثار معماری که تا کنون توسط باستانشناسان ایرانی و خارجی در نقاط مختلف شناسایی شده موید عظمت و شکوه معماری ایران در ادوار مختلف است. در فرهنگ معماری یک جامعه دو مسئله عمده همواره مورد نظر بوده: یکی بافت شهری و دیگری ساختمانهای عمومی و شخصی، که هر دو شدیداً دارای جنبه‌های قومی- اجتماعی هستند. از آنجا که هنر معماری همواره مهمترین و ارزنده‌ترین مظهر قدرت حکومتها بوده، می‌توان گفت یادگاری معماری این سرزمین اسنادی گرانبها و پر ارزش است که نشان دهنده قرنها تکامل و ذوق و اندیشه هنری مردم این سرزمین از دورترین ازمنه تاریخ می‌باشد. معماری ایران در سیر تکامل خود از تجارب گذشتگان بهره‌مند شده و از تداومی بی‌نظیر برخوردار است. به دنبال این تکامل و پیوستگی که از ویژگیهای معماری سنتی ما ایرانیان است، معماران چیره‌دست ایرانی بخوبی توانسته‌اند آثار بسیار ارزشمندی که وابستگی کامل به زندگی دارد به وجود بیاورند.
بدون شک یکی از راههای شناسایی اینر هنر ارزنده ایران، مطالعه و تحقیق درگذشته این هنر است. بی‌تردید تاریخ معماری ایران بدون در نظر گرفتن پیشینه معماری ایران قبل از اسلام و اوایل اسلام، تنها نشان دهنده از هم گسیختگی و بی‌توجهی به هنر معماری این سرزمین است. به همین دلیل، با نگرشی کوتاه و اجمالی به معماری قبل از دوره سلجوقیان به موضوع اصلی می‌پردازیم. در این نگرش کوتاه، قصد وارد شدن در تحقیقات عمیق را نداریم. زیرا در سرزمین ما آثار معماری فراوانی از دوران باستان و اوایل اسلام به جای مانده که پرداختن به هر یک از این آثار- که مایه افتخار هنر معماری ما ایرانیان است- نیاز به مطالعه و تحقیق فراوان دارد.
در این بررسی، ویژگیهای معماری، عناصر معماری و تکنیکی، تاثیر معماری قبل از اسلام، بویژه دوره ساسانی، نقشه و سبک و شیوه ساختمانی آثار، نقش تزیینات و عناصر تزیینی (کاشیکاری، آجرکاری، خطوط، کتیبه‌ها، گچبری، و فرسکوسازی)، مواد ساختمانی، و دیگر جزئیات هنر معماری به تفصیل مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
بررسی هنر معماری این دوره، از معماری مساجد آغاز می‌شود، زیرا مسجد که اولین پایگاه و مرکز تجمع مسلمانان بوده، در نظر مسلمان خانه خدا و محل عبادت است و، به همین دلیل، در تمامی ادوار مختلف اسلامی و در تمام سرزمینهای اسلامی بنای آن اهمیت فراوان دارد. و سپس معماری مناره‌ها، مدارس، کاروانسراها، برجهای مقبره‌ای یا آرامگاه‌ها، و مختصری از شهرسازی مورد بررسی قرار می‌گیرد. در بررسی هر یک از انواع این معماری ضمن ذکر علل به وجود آمدن و کاربرد آنها، با ارائه شواهدی از آثار به جای مانده از این دوره، سعی شده تا شناخت کاملی از هنر معماری دوره سلجوقی به هنر دوستان و علاقه‌مندان به هنر معماری عرضه شود. آثار معماری مورد مطالعه اکثراً در داخل ایران قرار دارند؛ با توجه به محدوده ایران در زمان سلجوقیان- که شامل ناحیه وسیعتری بود- چند نمونه از شاهکارهای هنر معماری این دوره اکنون در خارج از مرزهای سیاسی ایران واقع شده‌اند. امید است این کتاب بتواند دوره‌ای از تاریخ هنر معماری اسلامی میهن عزیزمان را به دوستاران هنر معماری ایران بشناساند

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ