زن همه‏اش بدى است و بدتر چیز او اینکه از او چاره نیست . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:34 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله هیدرولیک جریان مستغرق در مدل ترکیبی سرریز دردریچه ی استوانه ای در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هیدرولیک جریان مستغرق در مدل ترکیبی سرریز دردریچه ی استوانه ای در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هیدرولیک جریان مستغرق در مدل ترکیبی سرریز دردریچه ی استوانه ای در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هیدرولیک جریان مستغرق در مدل ترکیبی سرریز دردریچه ی استوانه ای در pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: یازدهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر

تعداد صفحات: 8

چکیده:

سازه ی ترکیبی سرریز – دریچهکاربرد بسیاری ئذ مهندسی هیدرولیم داشته و دارای مزایایی نسبت به استفاده جداگانه ی هر یک به تنهایی از جمله عبور همزمان مواد شناور ( چوب ،یخ و ;) و مواد قابل تهنشین شدن (رسوبات) می باشد . یکی از مدل های ترکیبی سرریز -دریچه سازه ی ترکیب استوانه ای است که دارای ویؤهگی هایی از جمله اقتصادی بودن ، طراحی اسان ، سهولت ساخت، ضریب دبی بالا و ; مب باشد . بالا امدن سطح اب در پایین دست این سازه اگر ار حر استغراق تجاوز نماید اثر معنی داری در سطح اب بالا دست و میزان جریانعبوری و در نتیجه ضریب دبی عبوری خواهد داشت . در این تحقیق به بررسی تاثیر پارلمتر های بی بعد H /a (عمق اب بالا دست به باز شدگی دریچه) H/P ( عمق اب بالادست به ارتفاع سازه 9 و درصد استغراق (فرمول در متن اصلی مقاله) (عمق پایاب به عمق اب بالا دست) بر مشخصات هیدرولیکی از جمله ضریب دبی و حد استغراق پرداخته شده است. ازمایشات در کانالازمایشگاهی با ابعاد 5000 *75*175 میلی متر انجام شد. مدل هاس سرریز- دریچه از جنس لوله های pvc با قطر های 40، 50 ، 60و 70 میلی متر بودند. نتایج ازمایشات نشان داد که برای هر 4 قطر با افزایش پارامتر های بی بعد H/a و H/P در حالت مستغرق ضریب دبی کاهش می یابد و با افزایش درصر استغراق ضریب دبی کاهش می یابد. همنین محقق شد این سازه دارای دو نوع حر استغراق بوده که یکی مربوط به دریچه و دیگری مربوط به سرریز می بتشد و تاثیر استغراق سرریز نسبت به استغراق دریچه بر کاهش ضریب دبی بیشتر است. همچنین محقق شد تاثیر استغراق بر ضریب دبی از استغراق حدود 60درصد شروع می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:33 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله توسعه مدل کنترل پذیر موتور احتراق داخلی در شرایط دور آرام در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه مدل کنترل پذیر موتور احتراق داخلی در شرایط دور آرام در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه مدل کنترل پذیر موتور احتراق داخلی در شرایط دور آرام در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه مدل کنترل پذیر موتور احتراق داخلی در شرایط دور آرام در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین همایش موتورهای درونسوز
تعداد صفحات: 7
چکیده:
هدف از این مقاله ارائه یک مدل پارامتری از موتور احتراق داخلی در شرایط دور آرام می باشد. این مدل سیگنال فرمان دریچه هوا را به عنوان ورودی از واحد کنترل الکترونیکی خودرو دریافت می کند و دور موتور متناظر با آن را محاسبه می کند. با توجه به توسعه مدل موتور به صورت پارامتری، امکان کالیبراسیون آن برای مدلسازی عملکرد موتورهای مختلف احتراق داخلی بنزینی وجودی دارد. از آن جایی که رفتار موتورهای احتراق داخلی وابسته به پارامترهای متغیر با زمان است مدلسازی آن امری پیچیده میباشد. از طرفی در کاربردهای صنعتی مدلی مورد نیاز است که در عین سادگی و کنترلپذیری بتواند رفتار سیستم را به طور مطلوب مدل کند. ارزیابی رفتار مدل، با استفاده از داده های موتور سمند 1761 cc انجام شده است. برای این منظور سیگنال فرمان دریچه هوای کنارگذر توسط واحد کنترل الکترونیکی مرجع، در حالت دور آرام هم به موتور واقعی و هم به مدل اعمال می شود و سیگنال های خروجی موتور واقعی با نتایج حاصل از شبیه سازی مقایسه می شود. فلوی هوای ورودی به سیلندر و دور موتور پارامترهایی هستند که برای مقایسه استفاده شده اند. مقایسه مقادیر اندازه گیری شده و شبیه سازی نشان می دهد که مدل ارائه شده می تواند توصیف مناسبی از رفتار سیستم واقعی ارایه نماید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:33 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شبیه سازی عددی یک محفظه میکروجت و بررسی پایداری احتراق در آن در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی عددی یک محفظه میکروجت و بررسی پایداری احتراق در آن در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی عددی یک محفظه میکروجت و بررسی پایداری احتراق در آن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی عددی یک محفظه میکروجت و بررسی پایداری احتراق در آن در pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: نخستین همایش منطقه ای مهندسی مکانیک

تعداد صفحات: 5

چکیده:

در این مقاله شبیه سازی عددی یک محفظه میکروجت با احتراق غیر پیش آمیخته با دو هندسه مشخص انجام میشود واعتبارسنجی داده های بدست آمده از این شبیه سازی با داده های تجربی موجود بر پایه فرضیات درست درمقالات معتبر جهانی مورد مقایسه و بررسی قرار می گیرد نتایج بیانگر این مطلب است که این اعتبار سنجی ومقایسه بگونه صحیح انجام شده و بنابراین بررسی پایداری احتراق با هدف داشتن شعله که از مهم ترین چالشهای محفظه های احتراق میکرومتری می باشد به راحتی قابل استحصال است،در این کار شبیه سازی عددی با مدل توربولانس k -e و مدل احتراق فلیملت انجام پذیرفته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:33 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله قابلیت اعتماد لرزه ای سازه های مهاربندی شده همگرا در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قابلیت اعتماد لرزه ای سازه های مهاربندی شده همگرا در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله قابلیت اعتماد لرزه ای سازه های مهاربندی شده همگرا در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله قابلیت اعتماد لرزه ای سازه های مهاربندی شده همگرا در pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران

تعداد صفحات: 8

چکیده:

این مقاله به مطالعه عملکرد لرزه ای قاب های مهاربندی شده همگرای ویژه می پردازد. با توجه به عدم قطعیت های موجود در نیاز و ظرفیت لرزه ای، در این مطالعه از ساختاری احتمالاتی مبتنی بر قابلیت اعتماد لرزه ای به منظور ارزیابی عملکرد لرزه ای سیستم مهاربندی همگرای ویژه استفاده شده است. هدف این مقاله ارزیابی احتمال گذر قاب های مهاربندی شده همگرای ویژه از سطح عملکرد آستانه فرو ریزش در 50 سال می باشد. در این مقاله به منظور ارزیابی ظرفیت لرزه ای از تحلیل دینامیکی فزاینده استفاده شده است. نتایج مطالعه موردی بر روی یک ساختمان مسکونی 6 طبقه نشان می دهد. عملکرد لرزه ای سیستم مهاربندی همگرای ویژه به دلیل تمرکز خسارت در یک طبقه و گسیختگی مهاربندهای آن طبقه بر اثر خستگی سیکل کم با عملکرد مطلوب فاصله بسیار زیادی دارد. دراین مطالعه احتمال گذر از سطح عملکرد آستانه فرو ریزش برای سازه مورد مطالعه بیش از 31 درصد در 50 سال برآورد شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:33 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق رایگان کلیم کاشانی در pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق رایگان کلیم کاشانی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق رایگان کلیم کاشانی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق رایگان کلیم کاشانی در pdf :

کلیم کاشانی


ملک‌الشعرا میرزا ابوطالب کلیم کاشانی، مشهور به « طالبای حکیم» از شاعران معروف سده یازدهم هجری، یکی از دو سه چهره برجسته سبک هندی و از شاعران موفق این شیوه به شمار می‌آید.
ولادت وی در اوایل قرن یازدهم هجری قمری در همدان اتفاق افتاده است. اما به سبب طول اقامت در کاشان به کلیم کاشانی معروف شده است.
وی دانش‌های زمان را در کاشان و شیراز آموخت و هم در آغاز جوانی به هند رفت و ملازمت شاهنوازخان اختیار کرد. در سال 1028 هجری پس از مرگ شاهنوازخان به وطن بازگشت و چنانکه از اشعار او برمی‌آید به زودی از این بازگشت پشیمان شد و همین باعث گردید که بیش از دو سال و اندی در ایران نماند و به هندوستان بازگردد.
این بار کلیم ملازمت روح‌الامین اصفهانی که از رجال معروف عصر بود، اختیار کرد و پس از چندگاه در آغاز پادشاهی شاه جهان بدین پادشاه تقرب جست و محل توجه و عنایت او گردید و سرانجام ملک‌الشعرای دربار او شد.
کلیم در اواخر عمر به پا درد دچار شد و در سفری که به همراه شاه‌جهان به کشمیر رفته بود، آنجا را به عنوان واپسین جای اقامت برگزید، ولی وابستگی او به دربار شاه جهان با این گوشه گیری از میان نرفت، بلکه او در آن سرزمین مقرری سالانه‌ای از دربار داشت و همچنان شاعر برگزیده شاه جهان و ستایشگر او بود و در آنجا به نظم « پادشاه نامه » یا « فتوحات شاه جهانی» اشتغال داشت و سرانجام به سال 1061 در همانجا درگذشت و در کنار گور سلیم تهرانی و قدسی مشهدی به خاک سپرده شد.
کلیم در انواع شعر طبع‌آزمایی کرده است، اما مهارت و شهرت عالمگیر او در غزل‌های اوست که در آنها زبان ساده، و گفتاری روان و سخنی استوار را با مضمون‌های غالباً تازه و معنی‌های بدیع و ناگفته که از اندیشه‌های غنایی و حکمی و اجتماعی برخاسته است، همراه کرده. وی در ارسال مثل ( اسلوب معادله) و یا آوردن مصراع‌ها و بیت‌هایی که حکم مثل داشته باشد بسیار تواناست و اگر چه این هنر در عهد وی ویژه او نبود، اما کلیم و چند تن دیگر در این هنرنمایی مهارت خاص دارند.
نه همین می‌رمد آن نوگل خندان از من
با من آمیزش او الفت موج است و کنار
قمری ریخته بالم به پناه که روم
به تکلم، به خموشی، به تبسم، به نگاه
نیست پرهیز من از زهد که خاکم بر سر
اشک بیهوده مریز این همه از دیده کلیم
می‌کشد خار درین بادیه دامان از من
روز و شب با من و پیوسته گریزان از من
تا به کی سرکشی سرو خرامان از من
می‌توان برد بهر شیوه دل‌آسان از من
ترسم آلوده شود دامن عصیان از من
گرد غم را نتوان شست به توفان از من



برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ