سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چون تنگدست شدید به صدقه دادن با خدا سودا کنید . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق اشتغال زنان در pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق اشتغال زنان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق اشتغال زنان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق اشتغال زنان در pdf :

با وجودیکه زنان نیمی از جامعه انسانی را تشکیل می‌دهند اما حضور آنان در جامعه پررنگ به نظر نمی‌رسد. نادیده گرفتن زنان، نابرابری در دسترسی به منابع و امکانات موجود، وجود برخی تبعیض‌های اجتماعی، عدم وجود یک نگرش همه‌جانبه درباره زنان و غیره از جمله دلایلی می‌باشند که نقش برجسته این قشر از جامعه را کمرنگ و کمرنگ‌تر ساخته است. البته نباید این نکته را از نظر دور داشت که در حال حاضر زنان و مسائل مربوط به آنها برای حکومت‌ها، سیاستگزاران، فعالان حقوقی و پژوهشگران اهمیت ویژه‌ای یافته جهت‌گیری دولت‌ها درباره توانمندی‌ها و مشارکت‌های اقتصادی و اجتماعی زنان دستخوش تغییر شده است.
همانطوریکه در شماره گذشته اشاره شد در صدد بر آمدیم در این برداشت تصویری از سیمای اشتغال زنان را ایران ارائه دهیم ...
در حالیکه در سالهای اخیر شاخص‌های مربوط به اشتغال زنان در فعالیت‌های اقتصادی تغییر چندانی نداشته است، اما تفاوت این شاخص‌ها در میان زنان و مردان شاغل همواره قابل ملاحظه بوده است. بدین ترتیب مشاهده می‌شود که جامعه ما نتوانسته از نیروی کار بالقوه زنان به صورتی کارآمد استفاده و آنان را به عرصه تولید هدایت کند. آمار نشان می‌دهد که در بسیاری از کشورهای پیشرفته صنعتی، سهم زنان در فعالیت‌های اقتصادی از 60 درصد هم بیشتر است. در حالیکه سهم زنان در کشورهای در حال توسعه از 30 درصد فراتر نرفته و این میزان در کشور ما حدود 12 درصد است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مدلسازی و بهینه سازی فاز پرواز انتقالی هواپیمای بدون سرنشین ملخی از نوع دم نشین در pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی و بهینه سازی فاز پرواز انتقالی هواپیمای بدون سرنشین ملخی از نوع دم نشین در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی و بهینه سازی فاز پرواز انتقالی هواپیمای بدون سرنشین ملخی از نوع دم نشین در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی و بهینه سازی فاز پرواز انتقالی هواپیمای بدون سرنشین ملخی از نوع دم نشین در pdf :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: هفتمین همایش انجمن هوافضای ایران

تعداد صفحات: 13

نویسنده(ها):

فریبرز ثقفی – دانشگاه صنعتی شریف، دانشیار دانشکده هوافضا
مسعود توفیق زاده – دانشگاه صنعتی شریف، کارشناس ارشد هوافضا

چکیده:

در تحقیق حاضر، امکان پرواز انتقالی یک هواپیمای بدون سرنشین از نوع دم نشین (Tail-Sitter) از شرایط دلخواه ابتدایی به شرط انتهایی و ضمن داشتن برخی قیود عملکردی در حالت نزدیک به بهینه بررسی شده است. حالات مورد مطالعه شامل پرواز از حالت عمودی به افقی و بالعکس در شرایط کمترین زمان، کمترین توان مصصرفی و بالاخره کمترین انحراف از یک ارتفاع ثابت می باشند. مدلسازی این پرنده حاوی نکات و عملیات های مهم و ویژه ای است که از آن جمله می توان به استفاده از ضرایب پایداری و آیرودینامیکی در محدوده وسیع زاویه حمله، انتخاب و ترکیب موتور و ملخ برای بوجود آوردن تراست مورد نیاز، محاسبه سرعت القایی حاصل از گردش ملخ و لحاظ کردن آن در معادلات حرکت اشاره کرد. برای بهینه سازی نیز نکات مهمی وجود دارد که در ابتدا معادلات پرواز طولی به صورت گسسته در آمده و سپس از طریق روش های استاتیکی بهینه سازی و استفاده از جعبه ابزار بهینه سازی MATLAB، اقدام به اعمال شرایط و قیود دلخواه گردیده است. یکی از مشکل ترین مسائل بهینه سازی معمولا مسائل حداقل- زمان هستند که در این تحقیق از تکنیکهای خاصی برای حل این مشکل استفاده گردیده است. نتایج این بررسی از دو جنبه حائز اهمیتند. اول اینکه با استفاده نتایج به عنوان مقادیر اولیه یک الگوریتم بهینه دینامیکی، می توان به نتایج دقیقتر رسید و دوم آنکه امکان اجرای یک فاز پروازی با شرایط ویژه قابل بررسی است. هر چند که روش ارائه شده دارای مزایایی است، اما معایبی نیز دارد که از جمله می توان به حساسیت آن به مقادیر حدس اولیه، کند بودن در حل مسائل سنگین و پیچیده، و لزوم گسسته سازی با فواصل زمانی مساوی اشاره کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مکان یابی تخلیه جزیی در سیم پیچ ترانسفورماتور با استفاده از مدل مشروح وضرایب تبدیل ویولت در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکان یابی تخلیه جزیی در سیم پیچ ترانسفورماتور با استفاده از مدل مشروح وضرایب تبدیل ویولت در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان یابی تخلیه جزیی در سیم پیچ ترانسفورماتور با استفاده از مدل مشروح وضرایب تبدیل ویولت در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکان یابی تخلیه جزیی در سیم پیچ ترانسفورماتور با استفاده از مدل مشروح وضرایب تبدیل ویولت در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس مهندسی برق ایران
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
سیدمحمدحسن حسینی – دانشگاه آزاد تهران جنوب
سیدمحسن انجوی مدار – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب،
مهدی وکیلیان – دانشگاه صنعتی شریف

چکیده:
تخلیه جزیی ) – Partial Discharge-PD ) یکی از مهمترین عوامل خرابی در ترانسفورماتورهای قدرت است. وقتی ترانسفورماتور تحت تنش الکتریکی قرار میگیرد، تخلیه جزیی ممکن است اتفاق بیفتد. مکانیابی PD در نگهداری و نیز تعمیر ترانسفورماتورها از اهمیت بسزاییبرخوردار است. در این مقاله ابتدا با استفاده از مدل مشروح، سیمپیچ ترانسفورماتور در حالت گذرا مدل گردیده است. سپس پالسهای PD باعرض پالسهای مختلف به مدل اعمال شده است. در ادامه با توجه به این که سیگنالهایی که بعد از اعمال PD دریافت میشوند، ماهیت فرکانسی متغیری در طول زمان دارند، لذا روش نوینی را بر مبنای تبدیل ویولت و انرژی سیگنال، جهت مکانیابی PD ارائه میکنیم. در نهایت شبیهسازیها و آزمایشات بر روی یک سیمپیچ KV 02 لایهای انجام شده است تا اعتبار روش سنجیده شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پرورش شتر مرغ – تغذیه در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پرورش شتر مرغ – تغذیه در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پرورش شتر مرغ – تغذیه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پرورش شتر مرغ – تغذیه در pdf :

تعریف خوراک
خوراک به موادی گفته می شود که پس از خورده شدن توسط حیوان هضم، جذب و مورد استفاده قرار گیرند و همچنین آن بخش از غذا را که توسط حیوان مورد استفاده قرار می گیرد مواد مغذی می گویند .
در شترمرغ نیز مانند سایر دامها،تغذیه حدود 80-70 % هزینه پرورش را در بر می گیرد که البته با توجه به قابلیتهای بالای شترمرغ در استفاده از غذاهای فقیر و متنوع می توان تا حد زیادی از این هزینه ها را جبران کرد.با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش شترمرغ اهلی هنوز اطلاعات چندان دقیقی از نیازهای غذایی این پرنده در دسترس نمی باشد.

شترمرغ ها بطور کامل علفخوار نیستند و در حیات وحش بخشی از خوراک آنها را حشرات، پستانداران کوچک مارمولکها و حتی گاهی تخم پرندگان تشکیل می دهند. شترمرغ ها قابلیت زندگی در مراتع فقیر را دارند و می توانند به راحتی در مکانهایی که گاو و حتی گوسفند قادر به زندگی نیستند، خوراک مورد نیاز خود را تهیه نمایند.
مطالعات انجام گرفته بر روی شترمرغ ها نشان می دهد که آنها قادرند حجم بالایی از الیاف خام را گوارش نمایند.
مسیر حرکت غذای مصرفی در شترمرغ ها بدین صورت است که خوراک ابتدا از مری به پیش معده رفته و گوارش اولیه بوسیله شیره معدی انجام می گیرد، سپس این خوراک از یک منفذ بزرگ وارد معده ماهیچه ای (سنگدان) می گردد و در آنجا غذا با کمک سنگریزه ها به قطعات کوچکتر خرد می گردد (مشابه عمل دندان در سایر جانوران) سپس غذا وارد روده کوچک شده و با اضافه شدن ترشحات روده ای خصوصاً لوزالمعده، مواد مغذی جذب می گردند

همچنین فعالیتهای تخمیری که توسط باکتریها و در روده کور و بزرگ انجام می گیرد شترمرغ را قادر می نماید که از مقادیر بالای فیبر در غذا استفاده نماید.
در حقیقت وقتی ما در مورد تغذیه شترمرغ صحبت می کنیم، از تغذیه یک حیوان با آناتومی منحصر به فرد و در نتیجه توانایی هایی خاص صحبت می نماییم. از آنجا که شترمرغ بزرگترین پرنده روی زمین است این اندازه بزرگ بر روی قابلیت سازش پذیری آن با آب و هوای منطقه تاثیر بسیار زیادی می گذارد. همچنین این جثه بزرگ مشخص کننده یک ضریب رشد سریع در زندگی او می باشد. تخمیر خوراک خورده شده در این پرنده در روده بزرگ صورت می گیرد نه چینه دان (شترمرغ چینه دان ندارد) و احتمالاً دمای بالای موجود در حفره بدن به تخمیر اولیه و نیز جذب اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه در فرآیند preventi calus کمک می کند .
سنگدان ماهیچه قوی این پرنده دارای لایه داخلی نرم بوده و برای سایش دانه های بسیار سخت مناسب نیست اما در مورد کاهش سختی فیبر کار آمد می باشد.

بزرگترین قسمت روده، روده کور rectocolomبالایی هستند که دارای حفره های بزرگ و گسترده ای برای تخمیر می باشند و این امر باعث می گردند که شترمرغ سلولز را با همان کیفیت نشخوار کنندگان هضم و گوارش نماید. علاوه بر اینها استفاده از خوراک با فرمولاسیون ویژه و کنترل شده و به اصطلاح بالانس و همچنین کاشت مواد مورد مصرف در جیره این حیوان می تواند تا حدود زیادی در کاهش هزینه های تغذیه موثر باشد.

ضریب تبدیل غذائی در شترمرغها
آنچه در مورد تغذیه شترمرغها مهم است این موضوع است که شترمرغ ها توانایی ژنتیکی دارند که آنها را قادر می سازد با بکارگیری سطح کمی از خوراک مصرفی به ماکزیمم حد رشد خود در طول مراحل گوناگون زندگی دست یابند. بطور خلاصه شترمرغ ها ضریب تبدیل غذایی خوبی دارند ، خصوصاً تا سن 60 ماهگی که همه تاکید بایستی دربدست آوردن حداکثر FCR در این مرحله باشد .
در سن شش ماهگی کمترین وزنی که پیشنهاد می گردد حدود 70 کیلوگرم است و بایستی توجه داشت که پس از این سن کاهش چشمگیری در FCR رخ خواهد داد .

عوامل موثر بر جریان های تغذیه ای
1 ) بکارگیری یا عدم بکارگیری کارشناس دامپروری متخصص در امر تغذیه
2 ) سن بازار دهی پرندگان کشتاری
3 ) سن و ترکیب گله مادر
4 ) نوع آب و هوای منطقه
5 ) عوامل مدیریتی و نوع مدیریت اعمالی در مزرعه
6 ) قابل دسترس بودن مواد مورد نیاز
7 ) قیمت مواد اولیه در دوره های مختلف تغذیه
8 ) کیفیت مواد اولیه مورد استفاده

باید توجه داشت که حتی ترکیبات خاک منطقه و مواد خوراکی که احتمال دارد به طور اتفاقی و خارج از برنامه توسط پرنده مصرف گردند می توانند تا حدودی در اعمال یک برنامه تغذیه ای موفق دخیل باشند.

ترکیبات خوراک در شترمرغ
بطور کلی دو ترکیب مختلف را می توان در تغذیه شترمرغ عنوان نمود:
1 ) قسمت علوفه ای مانند: یونجه و شبدر که در سنین مختلف از 60-10 % جیره را شامل می گردد.
2 ) قسمت کنسانتره مرکب از موادی نظیر: گندم، جو، ذرت، سویا، کنجاله ها، سبوس، مواد معدنی و ویتامینه و موادی از این قبیل که در سنین گوناگون 90 -40% کل جیره غذایی را تشکیل می دهد و در حقیقت قسمت مغذی جیره به شمار می رود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی همراستایی استراتژیهای فناوری اطلاعات و استراتژیهای سازمان در اداره کل صنایع استان قزوین در pdf دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی همراستایی استراتژیهای فناوری اطلاعات و استراتژیهای سازمان در اداره کل صنایع استان قزوین در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همراستایی استراتژیهای فناوری اطلاعات و استراتژیهای سازمان در اداره کل صنایع استان قزوین در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی همراستایی استراتژیهای فناوری اطلاعات و استراتژیهای سازمان در اداره کل صنایع استان قزوین در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، چالشها و راهکارها
تعداد صفحات: 23
نویسنده(ها):
الهام خواجه وند – کارشناس ارشد مدیریت دولتی و مدرس دانشگاه

چکیده:
امروزه برنامه ریزی استراتژیک فناو ری اطلاعات یکی از عوامل اساسی یکپارچگی سازمان و فناوری اطلاعات و حصول مزیت رقابتیمی باشد. با وجود اهمیت این موضوع، باز هم شاهد گزارش شکست های متعدد سازمانها در این حوزه هستیم. یکی از دلایل نرخ بالایشکست برنامه ریزی استراتژیک در سازما ن ها، توجه بیش از حد به یک عامل و عدم توجه کامل به سایرعوامل سازمانی می باشد.دراین راستا بررسی همراستایی استراتژیک باید به عنوان نقطه اولیه و شروع فعالیت طرح های جامع فناوری اطلاعات مورد توجه قرار گیرد. در این تحقیق به بررسی وجود همراستایی بین استراتژیهای فناوری اطلاعات و استراتژیهای سازمان اقدام گردیده تا با توجه به نتایج به دست آمده ازاین بررسی بتوان از بکارگیری فناوری اطلاعات به شیوه ای شایسته و به هنگام و در توازن با استراتژیهای سازماناطمینان حاصل نمود. در این راستا مدل لوفتمن به عنوان مدل مبنا جهت سنجش وجود همراستایی انتخاب گردید.جامعه آماری این پژوهش کلیه مدیران، کارشناسان و افراد متخصص در زمینه فناوری اطلاعات و سازمان در اداره کل صنایع قزوین می باشد که بر اساس آمار موجود در اداره کل صنایع استان قزوین 105 نفر می باشند . روش تحقیق از نوع توصیفی-پیمایشی است.روش گردآوری اطلاعات در این تحقیق میدانی می باشد. ابزار گردآوری اطلاعات در این تحقیق پرسشنامه است. جهت تحلیلاطلاعات در بخش توصیفی از درصد گزینه ها استفاده شده است و در بخش استنباطی از آزمون تک نمونه ای کلموگروف اسمیرنف برای بررسی نرمال بودن یا نبودن داده ها و آزمون t تک نمونه ای برای بررسی فرضیات استفاده شده است.نتیجه حاصل از این تحقیق نشان می دهد که بین استراتژیهای فناوری اطلاعات و استراتژیهای سازمان در اداره کل صنایع استان قزوین همراستایی وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ