سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بارالها ! اگر مرا به زنجیر کشی و عطای خود را در میان شاهدان از من بازداری، ... امیدم را ازتو نخواهم بُرید و چهره امیدوار به گذشتت را از تو نخواهم گرداند و محبّتت از قلبم بیرون نخواهد رفت . [امام سجّاد علیه السلام ـ در دعایش ـ]
 
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی شاخص های جوانه زنی بذر گل مکزیکی(Agastache foeniculum) تحت تیمارهای کلرید سدیم و ترکیبات کلسیم در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی شاخص های جوانه زنی بذر گل مکزیکی(Agastache foeniculum) تحت تیمارهای کلرید سدیم و ترکیبات کلسیم در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی شاخص های جوانه زنی بذر گل مکزیکی(Agastache foeniculum) تحت تیمارهای کلرید سدیم و ترکیبات کلسیم در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی شاخص های جوانه زنی بذر گل مکزیکی(Agastache foeniculum) تحت تیمارهای کلرید سدیم و ترکیبات کلسیم در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی تنش های گیاهی غیر زیستی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
ارزیابی تحمل به شوری گیاهان دارویی به منظور کشت در مناطق شور از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به منظور بررسی اثر شوری و ترکیبات کلسیم بر جوانه زنی بذر گل مکزیکی Agastache foeniculum آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج سطح شوری ( 0و50و100و150و200میلی مولار کلریدسدیم ) و دو ترکیب کلسیم (کربنات کلسیم و سولفات کلسیم) و سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد با افزایش سطح تنش شوری، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و شاخص بنیه بذر به طور معنی داری کاهش یافتند . صفات طول ساقه چه، وزن تر، ضریب آلومتری و شاخص تنش جوانه زنی تحت تاثیر تنش شوری قرار نگرفتند . تیمارهای کلسیم روی صفات اثر معنی داری نداشتند. بر اساس نتایج بدست آمده، گیاه گل مکزیکی در مرحله جوانه زنی نسبت به شوری حساس می باشد و کربنات کلسیم باعث تعدیل اثر شوری می گردد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاهش خوردگی بتن در تصفیه خانه صنعتی با استفاده از میکروسیلیس در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش خوردگی بتن در تصفیه خانه صنعتی با استفاده از میکروسیلیس در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش خوردگی بتن در تصفیه خانه صنعتی با استفاده از میکروسیلیس در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش خوردگی بتن در تصفیه خانه صنعتی با استفاده از میکروسیلیس در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
تعداد صفحات: 9
چکیده:
خوردگی به طور کلی به اثر تخریبی محیط بر فلزات و آلیاژهای آنها اطلاق میشود . خوردگی یک پدیده ی خود به خودی بوده و از لحاظ ترمودینامیکی در جهتی پیش می رود که به حالت پایدار برسد. یکی از علل اصلی خوردگی لوله های بتنیانتقال فاضلاب و روکش های بتنی درلاگون های هوادهی، گاز سولفید هیدروژن می باشد. بنابراین استفاده از بتنی که دارای دوام بالا و نفوذپذیری پایین باشد، در تصفیه خانه ها بسیار حائز اهمیت است. برای جلوگیری از خوردگی بتنمی توان با استفاده از مواد پودری ریزی همچون میکروسیلیس به عنوان جایگزینی بخشی از سیمان، بتن را در مقابلخوردگی مقاوم کرد. در این مطالعه به بررسی استفاده از میکروسیلیس در بتن خود متراکم پرداخته شده است. بدین منظور میکروسیلیس با درصدهای15و5و10 درقالبهای 10×10×10 جایگزین سیمان شده و عملآوری در محیط سولفات در سنین 7 و 22 روزه صورت گرفت که نتایج مطلوبی حاصل شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق جرم جاسوسی در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق جرم جاسوسی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق جرم جاسوسی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق جرم جاسوسی در pdf :

جرم جاسوسی
کی از مصادیق بارز و قدیمی جرایم علیه امنیت جرم جاسوسی است ،که معمولاً یم جرم سازمان (1) یافته و در عین حال فراملی (2) می باشد چرا که در آن اطلاعات حیاتی یک کشور از طریق یک نظام سازمان یافته و منابع انسانی نه ابزاری مثل ماهواره های اطلاعاتی کشورها در اختیار کشور یا کشورهای دیگر قرار می گیرد.
نظامی را که جاسوسی در آن ارتکاب می یابد می توان به یک هرم تشبیه کرد که در آن کنترل و هدایت از راس هرم نسبت به پایین انجام می گیردو اطلاعات بر عکس ،از قاعده هرم به بالا داده می شود.
به دلیل ماهیت فراملی جرم جاسوسی برخی از معاهدات و کنوانسیونها در سطح بین المللی به این جرم - مخصوصاً در حالتی که در زمان جنگ ارتکاب می یابد- پرداخته اند که از آن جمله می توان به کنوانسیون چهارم لاهه در مورد قوانین و عرف جنگهای زمینی (3) ، منعقده در سال 1907 م . اشاره کرد که به مسئله جاسوسی در زمان جنگ و شیوه رفتار با جاسوسان از سوی دولت متخاصم پرداخته است . پروتکل دوم کنوانسیونهای 1949 م . ژنو (4 ) در مورد حقوق بشر نیز که در هشتم ژوئن 1977 به اتفاق آرا تصویب شد به موضوع جاسوسان و رفتار با آنان جدا از مسئله اسرای جنگی می پردازد. البته در این بخش ما فقط این موضوع را از دیدگاه حقوق داخلی ایران مورد بررسی قرارداده و البته به قوانین برخی از کشورهای دیگر هم اشاراتی خواهیم داشت .
وقتی سخن از جاسوسی به میان می آید ذهن عامه مردم - که اطلاعات کمی از جزئیات این جرم دارند - بیشتر متوجه شبکه ها و سازمانهای جاسوسی معروف کشورهای مختلف از جمله :( سی . آی . ای ) (سیا) (5) در آمریکا ، ( ام .ای . پنج ) و ( ام . ای . شش ) (6) در انگلستان ، ( موساد ) در اسرائیل ( کا . گ. ب ) در اتحاد جماهیر شوروی سابق می شود برخی از این سازمانها ، مثل سیا ضمن استخدام جاسوس تا حد زیادی به شکل خود مختار از قوه اجرائیه عمل کرده و گاهی حتی دست به عملیات هم می زنند که نمونه بارز آن اقدام همین سازمان در کودتای 28 مرداد ماه 1332 در ایران علیه دولت دکتر مصدق و آموزش شرکت کنندگان در قیام سال 1956 م . مجارستان توسط ( ام . ای . شش ) انگلستان بود. (7)
با این حال نباید تصور کرد که جاسوسی در سطح دنیا محدود به این سازمانها می شود بلکه این جرم در کشورهای مختلف وتوسط افراد و سازمانهای گوناگون ارتکاب می یابد و در دهه هشتاد میلادی ، که به دلیل رشد ارتکاب این جرم در این دهه آن را ( دهه جاسوسی ) (8) نامیده اند ، حدود پانصد کتاب در مورد این جرم توسط مورخان ، روزنامه نگاران تحلیل گران نظامی ، سیاستمداران و تا حد کمتری حقوقدانان و جرم شناسان نگاشته شده است .(9)
انگیزه جاسوسان برای ارتکاب این جرم متعدد است ،برخی مزدور هستند و به انگیزه های مالی و از روی حرص و آز دست به ارتکاب این جرم می زنند که شاید بیشتر تعداد جاسوسان را این افراد تشکیل دهند. نمونه این افراد در آمریکا ، الدریچ آمس (10) بوده که در سال 1994 . م . در سن 52 سالگی در حالی که 32 سال برای سیا کار کرده و پدرش نیز جزو کارکنان سیا بود ، به اتهام ارتکاب جاسوسی به نفع روسیه از سال 1985 . م . دستگیر و به حبس ابد محکوم شد.
وی بالاترین مقام سیا که تاکنون به اتهام جاسوسی دستگیر شده ، بوده است . هر چند شاید هیچگاه نتوان میزان دقیق خساراتی را که وی به آمریکا و تلاشهای امنیتی آن وارد کرده است تخمین زد ولی حداقل یک مورد آن کاملاً مشخص می باشد و آن این که بر اثر اطلاعات داده شده توسط این شخص ، یازده جاسوس آمریکا در روسیه بین سالهای 1985 . م . تا 1987 . م . دستگیر و اعدام شدند که یکی از آنها ژنرال دیمیتری پولیاکوف (11) ،افسر عالی رتبه سازمان اطلاعات نظامی روسیه بود.
یکی از مواردی که شک و ظن ماموران آمریکایی را نسبت به آمس برانگیخت طرز زندگی اشرافی وی بود که با حدود هفتاد هزار دلار حقوق سالانه ، از جمله خانه ای به مبلغ 000/540 دلار در آرلینگتون در ایالت ویرجینیا خریداری کرده و مبلغ 000/100 دلار نیز خرج تعمیرات آن کرده بود.
وی دو اتومبیل جدید از جمله یک اتومبیل جگوار و سهامی به ارزش 165000 دلار خریداری و پرداختهای مختلفی مجموعاً به میزان 455000 دلار از محل کارت اعتباری خود کرده بود.
وی پرهزینه ترین جاسوس روسیه محسوب شده و طبق تخمینها بین 5/1 تا 5/2 میلیون دلار برای روسیه خرج در برداشته (12)
انگیزه دیگر جاسوسان برای ارتکاب این جرم به دلایل عقیدتی و ایدئولوژیک بر می گردد ، یعنی این که جاسوس خود را از لحاظ فکری و عقیدتی به کشور دیگری غیر از کشور محل تولد یا اقامت خود وابسته می داند و در نتیجه برای آن کشور جاسوسی می کند. جاسوسیهای حزب توده در ایران به نفع شوروی و بلوک شرق سابق ، از جمله ، به این وابستگی فکری به ارد.گاه شرق و طرز فکر مارکسیستی اعضای این حزب بر می گردد . در آمریکا مواردی از این دست مشاهده شده است . از جمله این که اسرار اتمی آمریکا پس از جنگ جهانی دوم توسط افرادی که به نظام مارکسیستی معتقد بودند در اختیار شوروی سابق قرار گرفت . (13) برخی از این افراد در آغاز پولی هم قبول نمی کردند.(14)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه تجربی اثرات شیب لوله و کیفیت بخار بر روی ضریب انتقال حرارت جوششی مبرد Rدر134a درون لوله موجدار پیچشی در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تجربی اثرات شیب لوله و کیفیت بخار بر روی ضریب انتقال حرارت جوششی مبرد Rدر134a درون لوله موجدار پیچشی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تجربی اثرات شیب لوله و کیفیت بخار بر روی ضریب انتقال حرارت جوششی مبرد Rدر134a درون لوله موجدار پیچشی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تجربی اثرات شیب لوله و کیفیت بخار بر روی ضریب انتقال حرارت جوششی مبرد Rدر134a درون لوله موجدار پیچشی در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی گرمایش، سرمایش، و تهویه مطبوع
تعداد صفحات: 8
چکیده:
در این تحقیق، مطالعه آزمایشگاهی بر روی ضرایب انتقال حرارت جوششی جریان مبرد R-134a داخل لوله موجدار پیچشی با شیب های مختلف لوله نسبت به افق () جهت بررسی یکی از روشهای افزایش انتقال حرارت جوششی صورت گرفته است. دستگاه مورد استفاده، یک سیستم تبرید تراکمی بخار مجهز به کلیه وسایل اندازه گیری مورد نیاز است. این سیستم شامل یک اواپراتور تست است که از یک لوله موجدار پیچشی استاندارد، از جنس مس، تشکیل شده است و مبرد R-134a جاری در آن به وسیله المنت حرارتی، گرم می شود. در این مطالعه داده های تجربی برای قرار گرفتن لوله در هفت شیب و برای چهار سرعت جرمی متفاوت مبرد جمع آوری گردید. تحلیل داده ها نشان داد که تغییر شیب لوله، در سرعت های جرمی پایین تأثیر زیادی بر انتقال حرارت جوششی دارد و مشخص شد که در سرع ت جرمی پایین مبرد و کیفیت پایین بخار، بالاترین ضریب انتقال حرارت جوششی که مربوط به شیب =+90 درجه می باشد حدوداً 1/62 برابر پایین ترین ضریب انتقال حرارت در شیب =-90 درجه می باشد. همچنین بر اساس نتایج آزمایشگاهی حاضر، رابطه ای برای ناسلت به عنوان عدد بی بعد جایگزین h، پیشنهاد داده ایم که این رابطه 92% نتایج را در محدوده 10%± پیش بینی میکند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر لایه پراکنده کننده نور بر خواص فتوولتائیک سلولهای خورشیدی رنگدانه ای دیاکسید تیتانیم نانوساختار در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر لایه پراکنده کننده نور بر خواص فتوولتائیک سلولهای خورشیدی رنگدانه ای دیاکسید تیتانیم نانوساختار در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر لایه پراکنده کننده نور بر خواص فتوولتائیک سلولهای خورشیدی رنگدانه ای دیاکسید تیتانیم نانوساختار در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر لایه پراکنده کننده نور بر خواص فتوولتائیک سلولهای خورشیدی رنگدانه ای دیاکسید تیتانیم نانوساختار در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
در این پژوهش نانوذرات TiO2 با روش سل – ژل تهیه شدند و پودر در دمای 300 درجه کلسینه شد. خمیری از نانوذرات TiO2 با فرمولاسیون بهینه تهیه شد و سلول تک لایه با ضخامت بهینه 13 میکرومتر ساخته شد. به منظور بهبود بازده از ساختار دولایه با استفاده از لایه ی پراکنده کننده ی نور در ساخت سلول استفاده شد. لایه های پراکنده کننده با ساختار کریستالی روتایل و با استفاده از ذرات میکرونی، نانوسیم و نانوذرات TiO2 دوپ شده با کروم ساخته شدند و بهترین نتیجه برای سلولی با لایه ی پراکنده کننده شامل نانو ذرات به همراه نانو سیم TiO2 حاصل شد . این سلول با بازده 6/95 نسبت به خمیر پایه استفاده شده برای ساخت آن (با بازده 5/7) به میزان 22 بهبود بازده نشان داد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ