
دانلود گزارش کارآموزی بیمه pdf دارای 63 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود گزارش کارآموزی بیمه pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود گزارش کارآموزی بیمه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود گزارش کارآموزی بیمه pdf :
بیمه با ایجاد امنیت خاطر وآرامش روحی ، نگرانی ناشی از حوادث ناگهانی پیش بینی نشده را در اذهان کمرنگ کرده واز این طریق به روان شدن چرخه کار وزندگی کمک می نماید . بدون پیشتوانه ، حمایت پوششهای بیمه ای ، فعالیت بخشهای مختلف اقتصادی نیز همراه به بیمه وعدم اطمینان خواهد بود . با توجه به اینکه یکی از عوامل بنیادی در رشد وتوسعه (امنیت .......) می باشد واین امر نیز بدون وجود بیمه تحقق نخواهد یافت شرکتهای سهامی بیمه ایران با توانائی پذیرفتن انواع پوششهای بیمه ای وبا همه سرمایه تلاش نموده است تا ضمن ایجاد امنیت در سرمایه گذاری گامی مؤثر در ایجاد خدمات بهتر به بیمه گذاران محترم بردارد
رعایت دقیق ومنطقی اصول حسابداری درهر زمانی ضامن حفظ نظم ایده آل شبکه اطلاعات آماری وعامل موثر وقاطع در حسن جریان امور مالی ونهایتا " مدیریت مطلوب مؤسسه می باشد وطبیعی است که اهمیت این فن در سازمانی مانند بانک وبیمه که محور اصلی موضوع فعالیت آنان مبادلات پولی واعتباری وتعهدی است به شکل بارزتر نمود پیدا خواهد کرد . لذا با عنایت به اهمیت ویژه نظم بخشیدن به دفاتر حسابداری وتاثیر مستقیم وبارز اجرای دقیق اصول علمی وفنی جهت اجرا ودستیابی به نظم دلخواه ومطلوب در بهبود وضع شعب ونتیجتاً " الزامی پرتفوی ایده آل مدیریت محترم عامل جناب آقای موسی رضا طی بند 8 مندرج در گزارش شماره 2223/1/1 مورخ 24/4/74 پیش بینی وتاکید فرموده اند که در قالب وچهارچوب یک طرح آموزش طولانی وبه مدت ماهی یکبار وبرگزاری کلاسهای آموزش ضمن خدمت ونیز انجام تکالیف وتمرینات لازمه توسط اینجانب وزیر نظر معاونت محترم طرح وبرنامه ، توانایی علمی وعملی همکاران در زمینه موارد فوق الذکر تقویت کرد .
در این پروژه مختصر هدف آموزش اصول حسابداری وقواعد علمی به صورت تئوری مطرح نیست بلکه بدنبال آن هستیم که مفاهیم کلی وتوانائی های لازم وضروری برای کارکنان شرکت بیمه وپرسنل قسمتهای حسابداری شعب را ارائه نمائیم به نحوی که خواننده پس از مطالعه آن و انطباق مباحث با عینیات وموارد علمی وبا بکارگیری بخشنامه های لازم لااجرای جاری مدیریت محترم امور مالی وآئینامه نحوه تنظیم وتحریر و نگهداری دفاتر مهارتهای ذیل را کسب نماید :
طرح وتفهیم وشناخت سرفصلهای مختلف حسابداری در بیمه .
آشنایی با درآمد عملیاتی شرکتهای بیمه وشناخت انواع حق بیمه .
آشنایی با چگونگی ثبت صحیح وکاربرد اصولی حسابداری در صدور اسناد وثبت سرفصلهای حسابداری رایج در شرکت بیمه در دفاتر حسابداری (معین)
توانایی در کنترل ورسیدگی از سرفصلهای حسابداری که اصطلاحاً تیک حسابهای نیز اطلاق میگردد .
توانائی استخراج آمارهای درخواستی وتنظیم صورت حسابها وگزارشات حسابداری .
بدیهی است شناخت واشراف به مطالب مطروحه برای تمام پرسنل حسابداری ضروری است . لکن در صورتیکه بعضی از کارکنان صرفا" در قسمت خاصی از حسابداری همکاری دارند بهتر است مباحث وقسمتهای مرتبط با مسئولیت محوله خود را با تعمیق بیشتر وتحلیلی تراز سایر بخشها مورد توجه قرار دهند واز آنجا که مفاد مطروحه صرفاً " برای استفاده کارکنان شعب که بالحاظ اختیارات آنها وسرفصلهای رایج در صورت دفتر کل شعب تنظیم گردیده است ، علاقمندان به آشنایی کامل تر می توانند به کتب معتبر حسابداری وحسابرسی وبیمه مراجعه نمایند .
تاریخچه شروع فعالیت
شرکت سهامی بیمه ایران در 15 آبان 1314 با سرمایه اولیه 20 میلیون ریال تاسیس شد وفعالیت خودرا از اواسط آبان ماه همان سال آغاز کرد واز آن جا که نخستین شرکت کاملاً ملی در خاورمیانه وغرب آسیا بود ، در ابتدا با مخالفت شدید شرکت های خارجی روبه رو شد ، ولی با حمایت دولت به فعالیت خود ادامه داد وبه سرعت نقش خودرا در بازار بیمه کشور تقویت کرد ، به طوری که در سال 1318 بیش از 75 درصد بازار بیمه کشور را در اختیار داشت .
شرکت سهامی بیمه ایران از همان سالهای نخست به منظور توسعه عملیات بیمه گری به تشکیل شبکه نمایندگی وشعب در شهرهای بزرگ مبادرت ورزید ودر سال 1315 با 8 نمایندگی در شهرهای رشت ، تبریز ، مشهد ، همدان ، اصفهان ، اهواز ، شیراز وبوشهر برنامه خود را آغاز کرد . بیمه ایران هم اکنون با 4349 نمایندگی و203 شعبه ، بزرگ ترین شبکه فروش صنعت بیمه را در اختیار دارد ، ضمن آن که دارای یک شرکت وابسته به نام شرکت ایران . انگلیس در لندن وحدود 11 نمایندگی در کشورهای حوزه خلیج فارس نیز است .
بیمه ایران در سال های 1335 ، 1336 ، 1352 ، 1353 ، 1354 ، 1364 ، 1377 ، 1381 ، 1382 نسبت به افزایش سرمایه اقدام کرده وهم اکنون سرمایه آن بیش از 2000 میلیارد ریال است .
از جمله موارد دیگر قابل توجه در تاریخچه فعالیت شرکت ،قانونی است که در 6 مهرماه 1316 به تصویب رسید که بر اساس آن ، اولاً انحصار بیمه سازمان های دولتی به بیمه ایران واگذار شد ، ثانیاً تمامی شرکت های داخلی وخارجی موظف شدند تا 25% از بیمه نامه های صادره را به صورت اتکایی اجباری به بیمه ایران واگذار کنند وثالثاً می بایست کالاهای صادراتی و وارداتی و اموال موجود در کشور الزاماً نزد بیمه ایران بیمه باشند . لازم به ذکر است که موارد یاد شده در سال های گذشته به تدریج لغو شده است .
مشخصات سهمی شرکت
1) بررسی وضعیت موجود شرکت
با توجه به آمار عملکرد صنعت بیمه واعلام بیمه مرکزی ، در طول سال های برنامه 5 ساله صنعت بیمه ، به لحاظ سهم هر یک از شرکت های بیمه در تولید حق بیمه صادره وخسارت پرداختی ،
سهم و وزن اصلی بازار بیمه ، همچنان متعلق به شرکت سهامی بیمه ایران است :
سرمایه شرکت در سال 1383 ، 2 هزار میلیارد ریال (معادل 200 میلیارد تومان ) بوده است.
شرکت سهامی بیمه ایران حدود 54% از سهم بازار بیمه کشور را پوشش می دهد .
شرکت سهامی بیمه ایران در حال حاضر دارای 3852 نمایندگی وشرکت خدمات بیمه ای است که بخش شبکه فروش غیر مستقیم آن را تشکیل می دهند .
شرکت سهامی بیمه ایران در حال حاضر دارای 204 شعبه فعال ومجتمع خدمات بیمه ای در اقصی نقاط کشور است که در کنار شبکه فروش غیر مستقیم ، در ارائه خدمات بیمه ای به بیمه گذاران فعالیت می کنند .
نیروی انسانی رسمی شاغل در شرکت 2250 نفرند که 65% آنان تحصیلات دانشگاهی وبالاتر از دیپلم دارند .
در طول دوره 1383 ، 1380 ، حق بیمه صادره شرکت از مبلغ 437/3 میلیارد ریال در سال 1380 به مبلغ 235/5 میلیارد ریال در سال 1381 واز مبلغ 975/6 میلیارد ریال در سال 1382 به مبلغ 491/9 میلیارد ریال در سال 1383 رسیده است .
نرخ رشد حق بیمه صادره سال 1381 نسبت به سال 1380 حدود 52 درصد وسال 1382
نسبت به سال 1381 حدود 33 درصد وسال 1383 نسبت به سال 1382 حدود 36 درصد بوده است .
در طول دوره 1383 -1380 ، خسارت پرداختی شرکت از مبلغ 415/2 میلیارد ریال در سال 1380 به 297/3 میلیارد ریال در سال 1381 و164/4 میلیارد ریال در سال 1382 و532/5 میلیارد ریال در سال 1383 رسیده است . نرخ رشد خسارت پرداختی درسال 1381 نسبت به سال 1380 حدود 36 درصد وسال 1382 نسبت به سال 1381 حدود 26 درصد وسال 1383 نسبت به سال 1382 معادل 33 درصد بوده است .
2) ساختار سازمانی
براساس ساختار تشکیلاتی مصوب مجمع عمومی ، شرکت سهامی بیمه ایران دارای 4 معاونت « طرح وبرنامه » ، « فنی » ، «مالی واداری » و « اتکایی وامور بین الملل» است که تمامی واحدهای سازمانی تحت سرپرستی ونظارت مدیر عامل قرار دارند وبه دو صورت اداره ونظارت می شوند :
الف) واحدهایی که به طور غیر مستقیم تحت نظارت مدیر عامل قرار دارند وزیرنظر یکی از معاونت های چهارگانه سرپرستی واداره می شوند . این واحدها عبارت اند از :
معاونت طرح وبرنامه : از دومدیریت برنامه وبودجه وآمار وانفورماتیک تشکیل شده است.
معاونت فنی : شامل 5 مدیریت اتومبیل ، آتش سوزی ، مهندسی ومسئولیت ، اشخاص وباربری است که هریک از مدیریت های یاد شده مسئولیت حوزه ستادی رشته های مختلف بیمه ای را بر عهده دارند .


دانلود مقاله در مورد شبکه گسترده جهانی pdf دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله در مورد شبکه گسترده جهانی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد شبکه گسترده جهانی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله در مورد شبکه گسترده جهانی pdf :
شبکه گسترده جهانی
مقدمه:
شبکه گسترده جهانی یک مثال فوق العاده جالب برای بخش کردن سیستم اطلاعاتی در معیار خیلی پهناور است و این معیار به این بزرگی نقش بسیار مهمی برای ساختن در جامعه دارد و یک مسئله خیلی مهمی از مطالعه و ارزیابی است. در همین حال به علت نقشه ریزی مرکزی یا پیکر بندی باعث شده خیلی سؤالها هم چنان بی جواب بماند.
یک سئوال ابتدایی که باعث بر انگیختن کار ما شده این است که چرا وب اینقدر کند است. یا مهم تر از آن علت اینکه ما اینقدر دیر نتیجه می گیریم چیست؟
هدف ما این است که نا آنجا که ممکن است به این سوالها به بهترین وجه جواب بدهیم. ما به دو تحقیق برای جواب دادن به این سوالها احتیاج است.
احتیاج برای ادغام کردن اندازه گیری network/server
1-آخرین تحقیق انجام متمرکز شده گرفته برای اندازه گرفتن network/serve
r جدا از تمام مسائل ارتباط بین این دو خیلی خوب تفهیم نشده.
2-احتیاج داریم ارتباط بین اندازه گیری pasive, active را در اینترنت بفهمیم.
اندازه گیری های Active به راحتی قابل درک هستند اما به راحتی نمی توانند
پیش بینی کنند که به اجرا گذاشتن وب حقیقی چقدر است.
حال آنکه اندازه گیری وب pasive می تواند اجرا کردن حقیقی را منعکس کند اما تفسیر کردنش خیلی سخت است.
این مقاله در مورد یک پروژه اندازه گیری کردن شبکه گشترده (wawm) توضیح می دهد که به منظور برقرار کردن این دو احتیاج است. این پروژه هر دو مورد اندازه گیری server, network را بکار می گیرد. در ضمن هر دو مسئله اندازه گیری pasive, active را هم در نظر می گیرد.
هدف ما توضیح این پروژه را در جایگاهش در اندازه گیری اینترنت در این مقاله است. نشان دهیم تمام نمونه های اندازه گیری اولیه و اینکه چطور به این مسئله نزدیک شدیم.
ساختار اندازه گیری مت بر اساس اندازه گیری بخش server و بخش network هم زمان با اندازه گیری متقاضی های server آخر نمونه برداری ارتباطات است. تحقیق روی تفاوت بار server که چقدر اجازه کنترل برای شکوفا شدن network/server می دهد. به عنوان مثال متفاوت بودن بار server در زمانهای متفاوت اجرای آزمایش ما چهار تا نمونه را می توانیم کاوش کنیم که در آنها network/server به تنهایی یا خیلی زیاد یا خیلی کم بارگذاری شده اند.
جزء های آزمایش توصیف شده و در این مقاله یک درجه کوچک از property اینترنت است. برای گسترش طراحی و فعالیت که یک سکو برای پیشرفت زیر بناء تخصصی تر بودن آزمایشات که این شامل اجرا کردن server در site خودمان است در مقابل چند متقاضی محلی که قادر به بکار بردن بارگذاری های متفاوت روی server بودند.(حتی در شرایطی بارگذاری بیش ار اندازه زیاد بود) یکی از مشتریان که محلش متصل می شد به اینترنت از (15HGPS) آن طرف نر از ما از روی server ما این ارتباط ها را بکار می برد.
اندازه گیری pasive که از دو طرف هم مشتری که خارج از server و آنهایی که روی خود server هستند گرفته شده در ضمن اندازه گیری active ارتباطات در زمان هر انتقال با استفاده از (poip) poisson ping جمع آوری شد]1[ که پاکت های udp را با همان الگوی ارتباطات و اندازه گیری میانگین زمان می فرستد (تأخیر پاکت ها و از دست دادن درجه ها). اگر چه این دستگاه یک ورژن پائین تر از سیستم درجه بندی کاملی است که ما در آخر به صف می کشیم(چیزی که در بخش 3 توضیح داده شده است) نتیجه گیری های پرباری نصیب ما شد و اطلاعات زیادی گرفتیم.
این نتیجه که در قسمت 4 به اطلاع می رسانیم فقط یک سری نمونه هایی هستند که برای نمایش شبکه گسترده جهانی کافی نیست. هیچ بهتر نیست که آنها بعضی از اطلاعات ناگهانی را تسلیم کند درباره سود کامل کردن اندازه گیری network/server و درباره ی رابطه بین اندازه گیری شبکه
بیم paasive/ active . برای مثال ما پیدا کردیم که بار server مشخصا روی الگوهای جاری شدن پاکت از طریق شبکه تأثیر می گذارد. بر اساس تجربه ما نشان می دهیم که یکی از مهمترین و قابل توجه ترین تأثیرات از بار بالای server این است که یک فاصله قابل توجه ایجاد کند بین ارسال پاکت های راه انداز ارتباطات و اولین پاکت اطلاعاتی که دنبال می شوند از server.
در عین حال این فاصله ها را می توان از socket و عملکرد فعالیتها تشخیص داد. این جالب تو
جه است که برای انتقال دادن معمولی (2KB)(i.e short) معمولا فاصله بد زمان انتقال تسلط دارند.
افزون بر این، تأثیرات تعجب آور بیشتری را نان می دهیم از بارگذاری سرور وقتی بلکه در حال بارگذاری سنگین است (I.E سرعت از دست دادن پاکت ها بالا است) برای بارگذاری سنگین server غیر هادی نیست که زمان واکنش متوسط بهتری از یک بارگذاری مبتکر server نشان دهد. اندازه گیری های ما اعتقاد دارند به اینکه شاید به خاطر بارگذاری های سنگین server مکررا سرعت از دست دادن پاکت های کمتری را نشان داده و از آن دقت گم شدن پاکت ها( از دست دادن پاکت ها) تأثیر زیادی در جابجایی های پنهانی دارد. این می تواند زمان متوسط واکنش را کم کند.
نهایتا ما همچنین ارتباط بین اندازه گیری passive, active را جستجو کنیم ما نشان می دهیم که اندازه گیرهای poip از تأخیر پاکت ها معمولا به طور کلی کندتر از همان آزمایش با پاکت ها در ارتباطات TCP هستند. این تأثیر شاید ناشی از این واقعیت است که در TCP پاکت ها روش burstier را دنبال می کنند.
همچنین نشان دادیم که اندازه گیریهای poip از پاکت های گم شده پیشگویان پر قدرتی از آزمایشات پاکتهای گم شده توسط ارتباطات TCP نیستند. که این شاید از پیشه TCP در تکرار از دست دادن(گم شدن) است.
این نتیجه فایده مجهز کردن سنجش network/server ثابت می کند.
همچنان ما نتیجه گرفتیم که هنوز جواب در دست نیست. وسیله ما حاضر شد؟ نشان دادن انتظار ما برای به سرانجام رساندن سؤال بر انگیخته شده: چرا وب خیلی کند است؟
2-کارهای وابسته
پروژه wawm بر پایه پیکر بزرگ و گوناگون از کارهای پیشین است. بخصوص ما روی نتیجه ای از برسی صفات اختصاصی وب برسی های اندازه گیری های شبکه pasive/ active، بررسی زمان اندازه گیری، برسی اجرای شبکه گسترده جهانی اعتماد کردیم. در این بخش ما انتخابهای حاضری از برسی هایی از هرکدام از این فضاها چه خدمتی می کنند. پایه برای کار ما و مغایرت کردن آن کار با هدف های پروژه wawm.
1-2خصوصیات اجرای web
پیکری از کارهای پیشین روی سنجش و صفات اختصاصی از وب برای برسی اینجا خیلی وسیع است. آن کار بازگو می کند که به ما در راهنمایی کردن بهبود در بعد بار کاری. ما تولید کننده جریان سریع و غیر عادی کار بارگذاری را بکار بردیم[b] برای تولید کردن نماینده بارهای محلی در روی server ما در رفتار سرویس دهنده web به طور سریع بررسی می شد [3,4,7,14,22,30] این بررسی ها بینشی را نسبت به رفتار server روی بارگذاری های گوناگون و ورژن های H
TTP مسیر ساخت و برای ما اصولی برای نمایش اندازه گیری در مورد وسعت مصرف کننده و وسعت سیستم ایجاد کرد.
بررسی های از شبکه تأثیر گرفته است از ترافیک [5,13,19,21,29,31]web این بررسی ها نشان می دهد نمایش دادن تأثیر از فعل و انفعالات داخلی پروتکل HTTP و فعل و انفعالات داخلی طبقات پاکت های TCP .
تنزل کوتاه از این بررسی زمانی است که برای آنالیز کردن پنهانی اندازه گیری ها را در یک
مکان باشد.(بعضی جا نزدیک به نقظه آخر از انتقالات HTTP)
2-2.اندازه گیری های شبکه های pasive, aactive کار ارزیابی کلی اجرای شبکه یک برسی خوب بود. یک منبع خوب از اطلاعات کلی در جریان ابزارهای اندازه گیری و پروژه ها می توان درش پیدا کرد[45]
تکنیک های کلی برای مطالعه اجرای شبکه می تواند تقسیم ششود به آنکه کدام استفاده می کنند تکنیک نمایش passive را و کدام استفاده می کند که active را. تکنیک های pasive معمولا شامل گردآوری کردن درجه های از داده ها در بعضی نقاط بهره برداری در شبکه است. به عنوان مثال از نماش دادن pasive شامل [46]TCPdump,[33]coraal هست. مقدار زیادی از اطلاعات می تواند از نمایش دادن pssive حتی تنها در یک نقطه اقتباس شده باشد. یکی از سودهای تکنیک passive این هست که استفاده از انها سیستم شمرده شده را مغشوش نمی کند. هر چند pasive محدودیت هایی در مقدار اطلاعات جمع ده در طول لیست ها دارد(معمولا خیلی برزگ) به سختی ازز مان واقعی تحلیل اطلاعات.
ابزارهای اندازه گیری فعال بعضی از انواع محرک ها را تزریق می کنند به سوی شبکه(یک پاکت یا مجموعه ای پاکت ها) و بعد سنجش به محرک پاسخ می دهد. و مسائل اندازه گیری active می تواند برای اندازه گیری حاصل کار اکثریت استفاده شود، مشخصه مسیر، تأخیر پاکت ها، گم شدن پاکت ها و پهنای باند و مخصه بین Hostها.
وسائل بسیاری هست که می توان برای انداه تأخیر end-to-end و گم کردن پاکت ها استفاده کرد. ما مستمرا [1](poisson ping)poip را در پروژه wAwm استفاده می کنیم. poip پاکت های UDP را به شبکه تزریق می کند طبق poisoon proccess. برانگیخته شدن برای این رو این هست که آزمون در وقفه به وسیله poisson proccess می د و دست آورد مشاهده شده که در میانگین های زمانی زیادی از بخشی از سیستم خواهد شد.
(در قسمت ساکن سیستم قرار دارد). بررسی های زیادی وجود دارد که باید در
اندازه گیری های متشابه active برای مطالعه پاکت های گم شده امل [8,48] و برای کشیدن مدلهایی از رفتار TCP شامل [24,34] استفاده می شد. این بررسی ها پیشینه را بهبود می بخشد که نزدیک شدن اندازه گیری Active ما را هدایت می کند.
بسیاری از دستگاه های اندازه گیری ative پیرفته هستند که می توان برای انداه گیری پهنای باند، طول مسیر end-to-end که امل [18] pth cchaar و [10]bprobe و [20]net timer استفاده کرد. [17]traaeriote یک دستگاه اندازه گیری ative است که مختصات مسیرها ساده را جمع می کند.
[23]Treno یا traacccer oute reno فیزیک وسیله است که برای اندازه گیری حجم گنجایش توان عملیاتی TCP در مسیر اینترنت استفاده شود . این اندازه گیری های active می توانند بینش زیادی به وضعیت های شبکه بدهند. اما به این که چه میزان اطلاعات به ششبکه تریق می شود وابسته است. آنها همچنین می توانند اجرای شبکه را مغشوش کنند.
در پروژه wawm ما اندازه گیرهای active و passive را مقایسه کردیم برای اینکه بفهمیم چگ
ونه اندازه گیری های acive از حالتهای شبکه وابسته است به اجرا که در کاربرد server دیده می شود. بعضی از کارها که به طور وسیع از تکنیک های اندازه گیری active و passive استفاده می کنند توسط پاکسون در ردیف بررسی های گزارش شده تمام شده است [35, 36, 37, 39] این بررسی ها نقطه شروعی برای پروژه های wawm از لحاظ اندازه گیری و تحلیل هستند
3-2اندازه گیری زمان
اندازه گیری هایی از تأخیر end-to-end در معماری ما بر پایه داشتن نزدیکی هم زمان شدن ساعت ها در کاربرها و server است. سختی همزمان شدن ساعت در محیط پهناوری تعمیم داده شده و بررسی های عالی انجام شده مخصوصا توسط میلز[27,28]. این کار رهبری می کند برای پیشرفت خارق العاده پرتکل زمان شبکه (NTP) که ما در wawm برای هم زمان کردن ساعت ها در کاربران و server استفاده می کنیم. NTP اطمینان می دهد که ساعت ها در دها میلیون ثانیه هم زمان هستند. مضافا بررسی هایی از مشکلات همزمانی ساعت شد شامل [32,40] نکته های پاکسون در [40] فاش شد. استفاده از آماده کردن NTP همزمان کردن ساعت ها را بست اما آن کنترل ها هنوز برای Skew باید انجام می شود وقتی که داده ها تحلیل می شدند.
پیامدهای ویژه گزارش شده در این مقاله روی ساعت Skew تأثیر ندارد. هر چند در کارهای آینده نقشه با صحت برای ساعت Skew یا استفاده منبع هم زمان سازی ظاهری زمان (GPS).
4-2اندازه گیری اجرای شبکه گسترده جهانی
تعداد بسیار زیادی از پروژه های اندازه گیری شبکه گسترده جهانی وجود دارد که هر کدام همچنین پیشنهاد شده اند یا در حال اجرا هستند. هیچ پیشنهادی برای نوع کار که برای wawm پیشنهاد شده نیست. هر چند که آنها شباهت هایی دارند.
هرکدام از پروژه ها بستگی زیادی به wawm دارند شامل cooperative association برای تحلیل داده های اینترنت [12](CAIDA) ، پروژه های پیدایش سنجش اینترنت [1](NIMI) کار کردن گروهی پرتکل نمایش اینترنت متری LETE [26,41](IPPM) پروژه اندازه گیری WLANR و عملکرد تحلیل دسته [11](NOAATS) اندازه گیری اجرای اینترنت و تحلیل پروژه [23](IPMA) راهنمایی سیستم های [15].INC و پروژه پیمایشگر [43]
هر کدام از این پروژه ها کوشش کردن به انداه گیری یا تحلیل بعضی از نحوه های اجرای اینترنت، پروژه wawm مانند پروژه های بالایی که در زیر بنای اندازه گیری فضای گسترده استفاده شده و مدیریت اطلاعات مهم و کارهای تحلیلی هست. پروژه Wawm به چند دلیل با اینها متفاوت است.
اول:پروژه WAwm روی درجه درخواست ها(برنامه کاربردی) استفاده کننده های web متم
رکز شده. بیشتر پروژه های لیست شده در بالا، روی اندازه گیری کلی شبکه، monitoring و تحلیل تمرکز دارند. اگر چهwAwm به گرفتن درجه اندازه گیری شبکه در طول آزمایشات پیشنهادی که اندازه گیری از درجه مشخصات استفاده کنندگان در زمانهای متشابه ساخته خواهد شد.
دوم:پیشنهادهای wAwm به نصب کردن سیستم هایی که این فعالیت سرویس ها را در زیربنا خواهد داشت. این نزدیکی کمک می کند که به آسانی و سازگاری نصب نوافزاران کنترل روی
محیط، امنیت و سادگی مدیریت.
سوم:سیستم هایی که هر کدام به عنوان server در آزمایشات wAwm فعالیت خواهند کرد. همچنین اجرای وسائل monitoring خواهد داشت که این به معرفی کردن اندازه گیرهای سیستم در طول آزمایشات قادر خواهد بود.
3سمای گلی از پروژه wAwm
در این بخش ششرح خواهیم داد وسائل و روشهایی که در پروژه wAwm استفاده شده. ما این را به چهار مقوله تقسیم کردیم. معماری اندازه گیری و ابزار، ابزار مدیریت، پرتکل آزمایش و متدهای تحلیل. در هر مقوله اول هدف های دوره طولانی پروژه را شرح خواهیم داد و سپس نرم افزارهای ویژه استفاده شده و نتایج گزارش شده در اینجا را شرح خواهیم داد.
1-3معماری اندازه گیری
1-1-3معماری کلی
اجزای سخت افزاری معماری کلی wAwm در عکس 1 نشان داده شده در چپ اجزایی که در site ما جا گرفته اند وجود دارد. در ابتدا سیستم از یک web server تشکیل شده که فقط برای دادن اطلاعات به کاربران است. server همچنین با اجرای ابزاری monitoring پیکربندی شده اند. همچنین آنها اندازه گیری cpu را شرح می دهد. حافظه و مشخصه های شبکه می توانند در طول آزمایش ساخته شوند. دومین و سومین سیستم ها از تولید کنندگان بار محلی ساخته شده اند. آنها تولید کنندگان بار کاری SUKGE را راه می اندازد که این برای تنظیم کردن مقدار بارگاری روی server در سرتاسر مدت آزمایشات استفاده میشود.
این مهم است که از وقتی که ما نتوانیم انتظار داشته باشیم سیستم دور به اندازه کافی بار را تولید کند برای اشباء کردن سرور وقتی که می خواهیم تست هایی زیر بارگذاری سنگین server را اجرا کنیم.
چهارمین سیستم برای گرفتن هر دو اندازه گیرهای Active (استفاده جستجوی پاکت ها e.g) (passive کنترل پاکت های e.g استفاده می ششود. استفاده کردن این دستگاه ها ما انتظار داریم مقیاس تأخیر پاکتها(در کمترین) و کم شدن پاکت ها، راه های جریان و مشخصه راه ها مثل سرعت ارتباط تنگه. سیستم دیگر(نشان داده نشده) برای کنترل سیستم آزمایشات انجام ده و الاعات را از پایه جمع شده را استفاده کرد.
تمام این سیستم ها در دسته server اتصال داده شده اند محیا کننده server اینترنت محلی (ISP). دسته server ترافیک شبکه مثل آن خیلی تنگ نیست.
در سمت راست این شکل سیستم هایی که تعیین محل شده اند(جا گرفته اند) از راه دور site ما وجود دارند. هدف ما این است که به طور وسیع این سیستم های سرتاسر اینترنت تعمیم دهیم در مبادرت کردن به جستجو عرض رشته ای از انواع مسیرها. سیستم از راه دور درخواست هایی را برای server در طول تست می سازد. اینها همچنین با هر دو مورد ابزارهای اندازه گیری شبکه pasive و active پیکر بندی شده.
مانیتور 2 به طور مفصل مشخصات اجرا فرستنده را در cpu حافظه و اجزاء شبکه فرستنده اندازه می گیرد. سیستمهای تولید بار محلی در دسته بندی فرستنده که با SURGE پیکربندی شده شروع به ساختن درخواست برای یک تنظیم فایل که شامل 2000 فایل مجزا است کرده.
سایزز کلی این تنظیم داده ها در حدود 50MB بود. بدین ترتیب تنظیم داده ها به صورت صحیح در RM مربوط به فرستنده می تواند پنهان شود.
آزمایشات تحت هر دو حالت مقدار بار محلی زیاد و کم انجام شده. مقادیر بار در SURGE در مراحل معادل کاربر )(UES) بیان شده. تشخیصات بار تحت رنج USE برای سیستم PC مشابه در [7]
مشخص شده. استفاده از HTTP p.o ، ما از 40UES برای بارکم، 520UES برای بار یاد استفاده کردیم.
proto type نصب به کار برده شده تنها در یک ساعت از راه دور واحد که در دانشگاه (DU)Denver جایگذاری شده. این سیستم پیکربندی شده با یک pro CPU، پنتیوم 333MHZ و 64MB RAM و راه انداز linuxv2.0.35 آن در یک مکان محلی از طریق اترنت 100Mbps سوئیچ ششد. وصل شد.دستگاه های سنگرون(همزمان) کننده زمان در مورد سیستمها در دسته بندی فرستنده ورژنهای تغییر یافته (بهینه شده) SURGE شروع به ساختن درخواستهای تکراری برای یکی از سه فایل موجود بر روی فرستنده کرده.


دانلود تحقیق عناوین و اسامی قرآن کریم pdf دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق عناوین و اسامی قرآن کریم pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود تحقیق عناوین و اسامی قرآن کریم pdf
پژوهشی درتاریخ قرآن کریم
عناوین و اسامی قرآن کریم
وحی الهی
معنی لغوی وحی:
کیفیت نزول وحی:
تاریخچه کوتاهی درباره نزول وحی بر پیامبراسلام (ص):
نزول قرآن کریم
تاریخ آغاز نزول قرآن:
کیفیت نزول کتب آسمانی بر انبیاء و چگونگی نزول قرآن کریم:
حکمت نزول تدریجی آیات قرآن :
نخستین آیاتی که بر پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله)نازل شد:
آخرین آیاتی که بر پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله)نازل گردید:
بهترین راه حل برای شناسایی آخرین آیه قرآن :
عناوین و اسامی قرآن کریم
کلام الهی یعنی قرآن کریم به اسامی وعناوین متعددی نامبردار است که از این اسامی نیز در قرآن کریم یاد شده است. میان این اسامی، چند نام دارای شهرت بیشتری می باشد که مورد اتفاق اکثر دانشمندان علوم قرآنی است که می توان آنها را بعنوان اسامی و نامهای قرآن تلقی کرد، و آنها عبارتند از: قرآن، فرقان، کتاب، ذکر و تنزیل[1]
قرآن: از این نام در قرآن حدود پنجاه و هشت مورد یاد شده است مانند «انه لقرآن کریم[2] » و «فاذا قرات القرآن فاستعذ بالله من الشیطان الرجیم[3] » درباره معنی قرآن و مبدأ اشتقاق آن میان علما، اختلاف نظر وجود دارد
شافعی می گوید: قرآن از هیچ مبدئی مشتق نشده است. بلکه ارتجالا و ابتداء برای کلام الهی وضع شده است و بنابراین مشتق از «قرء» نخواهدبود، و الا باید بتوانیم بر هر چیزی که قرائت می شود، لفظ قرآن را اطلاق نماییم. زجاج و لحیانی واژه قرآن را مهموز می دانند با این تفاوت که زجاج گوید: قرآن مشتق از «قرء» بمعنی جمع و گردآوری است، و کلمه قرء در جمله «قرات الماء فی الحوض» بهمین معنی است. و چون قرآن جامع ثمرات کتب پیشین آسمانی است آنرا قرآن نامیده اند. و قتاده نیز دارای همین رای و عقیده بوده است[4]. ولی لحیانی را عقیده بر آن است که قرآن مشتق از قرء بمعنی قرائت و پیروهم آوردن و خواندن می باشد. و چون قاری قرآن بهنگام تلاوت آن حروف و کلمات آنرا بدنبال هم می اورد ، قرآنش نامیده اند. بنابراین قرآن مصدری است. بمعنی مفعول یعنی تلاوت شده و چنانکه کتاب بمعنی مکتوب است قرآن نیز بمعنی مقروء است . ابن عباس نیز همین سخن را تایید کرده است.[5]
اشعری می گوید: کلمه قرآن از ریشه «قرن» بمعنی ضمیمه کردن و پیوستن و یا نزدیک ساختن چیزی به چیز دیگر است. و چون حروف و کلمات و آیات و سور قرآن، مقرون بهم هستند و با کیفیتی خاص با هم ارتباط و پیوستگی دارند آنرا قرآن نامیدند
فراء گوید: قرآن مشتق از قرائن است و قرائن نیز جمع قرینه می باشد از این جهت که هریک از آیات قرآنی، قرینه و مؤید آیات دیگر می باشند آنرا قرآن گویند. بنابراین –طبق دو عقیده اخیر- واژه قرآن مهموز نخواهدبود[6]
فرقان: این کلمه در هفت مورد از قرآن بکار رفته که منظور از آن در دو مورد ؛ کتاب موسی است (توراه) و در دو مورد دیگر نیز قرآن است چنانکه گوید: «تبارک الذی نزل الفرقان علی عبده لیکون للعالمین نذیرا»[7] و در موارد دیگر، معنای دیگری دارد. و چون قرآن، فارق میان حق و باطل است، و آن دو را از هم مشخص می سازد، به فرقان نامیده شد؛ چنانکه ابن عباس همین وجه تسمیه را پذیرفته است[8]. و بعضی را عقیده برآن است که قرآن از آن جهت به فرقان موسوم گشت که این کتاب آسمانی، انسان را به نجات و موفقیت نائل می سازد و آیه «یا ایها الذین آمنوا ان تتقوا الله یجعل لکم فرقانا»[9] نیز موید همین معنی است. زیرا کلمه فرقان در این آیه بمعنی نجات دادن است
کتاب: کلمه کتاب در قرآن حدود دویست و پنجاه و پنج مورد بکار رفته که در موارد بسیاری، منظور از آن قرآن کریم می باشد و کتاب در اصل لغت بمعنی گردهم آوردن است و هر نبشته ای را از آن جهت کتاب می نامند، چون حروف و کلمات در آن گردهم آمده اند و قرآن را هم بدین جهت کتاب نامیدند که انواع آیات و قصص و احکام در آن گردهم آمده است
و ما بعنوان نمونه آیه ای را یاد می کنیم که کلمه کتاب در آن آمده و منظور از آن، قرآن کریم می باشد چنانکه گوید: «الر تلک الکتاب و قرآن مبین».[10] باید یادآور شویم که قرآن در میان منابع فقه اسلام بعنوان کتاب نام بردار است چنانکه گوید منابع فقه اسلام عبارتست از کتاب، (قرآن)، سنت، اجماع، و عقل
ذکر: این کلمه که از واژه های اصیل تازی است در موارد متعددی از قرآن مورد استفاده قرارگرفته که منظور از آن در بعضی از موارد، قرآن کریم می باشد. از قبیل: «انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحافظون»[11] ؛ «هذا ذکر مبارک»[12] و ذکر – بمعنی شرف- نیز در قرآن بکاررفته است چنانکه گوید
«و لقد انزلنا الیکم کتابا فیه ذکرکم»[13]
باری، وجوه تسمیه قرآن به «ذکر» از آن جهت است که خداوند متعال با سخن خود بندگان خویش را به فرائض و احکام یادآور می گردد.[14]
تنزیل: این کلمه که دارای اصالت در زبان تازی است چندین بار در قرآن مورد استفاده قرارگرفته است. مانند آیه »و انه لتنزیل رب العالمین»[15] و قرآن از آن جهت به این کلمه نامبردار است که آیات آن از طریق وحی بتدریج بر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نازل گردید. چون کلمه تنزیل غالبا از نزول تدریجی قرآن حکایت می کند و کلمه انزال در اکثر موارد نمایانگر نزول دفعی قرآن می باشد
این اسامی و عناوین از نامهای شایع و معروف قرآن است ولی گروهی ازدانشمندان در تعداد نامهای قرآن دچار مبالغه شده اند. شیخ طاهر جزایری در کتاب «التبیان» خود آورده است که حر الی[16]، اسامی قرآنت را به نود و اندی رسانده است و نیز سیسوطی بنقل از کتاب «البرهان» زرکشی می نویسد: قاضی شیذله[17]، پنجاه و پنج نام برای قرآن یاد کرده است[18] که عبارتند از
کتاب، مبین، قرآن، کریم، نور، هدی، رحمه، فرقان، شفاء، موعظه، ذکر، مبارک، مرفوعه، علی، حکمه، حکیم، مبین، حبل، مطهره، صراط، مستقیم، قیم، قول، فصل، نبأ، احسن الحدیث، مثانی، متشابه، تنزیل، روح، وحی، عربی، بصائر، صحف، بیان، علم، حق، مکرمه، هادی، عجب، تذکره، عروه الوثقی، صدق، عدل، امر، منادی، بشری، مجید، نور، بشیر، نذیر، عزیز، بلاغ و قصص.[19]
بدون تردید همه این عناوین نمی تواند اسامی قرآن باشند. بلکه اکثر آنها اوصاف قرآن هستند که قاضی شیذله و دیگران با اسمها و القاب قرآن خلط نموده اند. البته این اوصاف در آیات قرآن در مورد خود قرآن بکار رفته، ولی صرف استعمال این اوصاف در آبات قرآن نمی تواند دلیل آن باشد که آنها اسامی قرآن باشند
باری، قرآن با هر تعبیری که از آن یاد شود عبارت از کلمات و آیات الهی است که از هر جهت اعجازآمیز بوده و بیانی است که از طریق وحی بر پیامبراسلام (صلی الله علیه و آله) نازل گردیده و در مصاحف و دفاتر گردآمده و به تواتر به ما رسیده است و قرآن موجود، همان کلام الهی است که مردم، مامور به قرائت و عمل به مضامین آن می باشند و هیچگونه دستبرد و تحریف و زیادت و کاستی در آن راه نیافته است. و تعریف قرآن به این معانی، مورد اتفاق دانشمندان اسلامی می باشد
وحی الهی
معنی لغوی وحی
قبلا یادآور شدیم که قرآن از طریق وحی بر پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) نازل گردیده ولی چون کلمه وحی در قرآن و جز آن، دارای معانی گوناگونی است بهمین مناسبت درباره آن، گزارش کوتاه زیر در توضیح معنای لغوی وحی نگارش می شود
1- الهام فطری به انسان: مانند الهام خداوند به مادر موسی (ع) که به وی شیر دهد و او را در میان صندوقی قرارداده، و به دریا افکند تا از شر فرعون – که دامنگیر اطفال ذکور بنی اسرائیل گردید- مصون ماند، و قرآن کریم نیز به این قضیه اشاره کرده و از کلمه وحی استفاده نموده است
«و اوحینا الی ام موسی ان ارضعیه و القیه فی الیم;»[20]
2- الهام غریزی به حیوان: از قبیل الهام خداوند به زنبور در ساختن لانه خود، چنانکه قرآن می گوید: «و اوحی ربک الی النحل ان اتخذی من الجبال بیوتا و من الشجر و مما یعرشون».[21]
3- اشاره سریع و مرموز: چنانکه خداوند درباره زکریای پیامبر (ع) می گوید: «فخرج علی قومه من المحراب فاوحی الیهم ان سبحوه بکره و عشیا»[22]
ضمن این آیه، نوشته اند که زکریا – بدون این که هیچگونه سخنی با قوم خود به میان آورده باشد- مقصد و منظور خود را به آنان تفهیم کرد
4- اشاره با جوارح و اعضاء: چنانکه شاعر می گوید
نظرت الیها نظره فتحیرت دقائق فکری فی بدیع صفاتها
فاوحی الیها الطرف انی احبها فاثر ذاک الوحی فی وجناتها[23]
5- وسوسه و فتنه انگیزی شیطان: چنانکه قرآن در این مورد می گوید
«و کذلک جعلنا لکل نبی عدوا شیاطین الجن و الانس یوحی بعضهم الی بعض زخرف القول غرورا»[24] یا می بینیم که قرآن در جای دیگر می گوید
«; و ان الشیاطین لیوحون الی اولیائهم لیجادلوکم;»[25]
بدیهی است که وحی خداوند متعال به انبیا (علیهم السلام) بر طبق هیچیک از معانی مذکور نیست بلکه وحی دارای همان رابطه نهانی پیامبر با خداوند می باشد که حقایق مربوط به جهان و مردم را از آن طریق دریافت می کند و رسولان خداوند، آنرا نیز به مردم ابلاغ می نمایند
6- القاء امری به فرشتگان: تا آنرا فورا فرمان برند، قرآن کریم در این مورد می گوید: اذا یوحی ربک الی الملائکه انی معکم فثبتوا الذین آمنوا ;.»[26]
اصولا القاء هر امری به دیگری با کیفیت خاصی که در قرآن مطرح است، مانند القاء آیات کتب آسمانی بوسیله جبرئیل بر پیغمبر (ص) – که از آن به وحی تعبیر شده است- با معنی وحی خداوند متعال به خود پیغمبر (ص) تناسب و ارتباط نزدیکی دارد ، وحی بهردو صورت یعنی وحی به جبرائیل (ع) و وحی به پیامبر، هر دو ایجاد وظیفه و رسالت می نماید یعنی فرشته موظف است با نقلی راستین، وحی الهی را به پیامبر برساند و پیامبر نیز با امانت ویژه خود، آنرا به مردم ابلاغ کند. و ایه «فاوحی الی عبده ما اوحی»[27] ناظر بهمین نکته است ، زیرا منظور این است که خداوند به بنده خود جبرائیل (ع) – که فرشته امین وحی است- همان چیزی را وحی کرده که جبرائیل به پیغمبر رسانده است. و مفهوم وحی در این آیه با مدلول «تنزیل» در آیه «و انه لتنزیل رب العالمین، نزل به الروح الامین، علی قلبک لتکون من المنذرین»[28] جدایی ندارد
7- سخن گفتن خداوند با انبیاء: چون در خود قرآن یادآوری شده است که سخن گفتن باریتعالی با بشر را – جزبعنوان وحی- بگونه دیگری نباید تلقی کرد چنانکه می فرماید: «و ما کان لبشر ان یکلمه الله الا وحیا;»[29]
باید از ذکر این نکته دریغ نکنیم که اصل معنی لغوی وحی، اشاره سریع و نهانی است و مرحوم محدث قمی می نویسد: وحی در زبان تازی به این معنی است که انسان، مطلبی رابطور نهانی به دیگری القائ نماید. واصل وحی به معنی سخن پوشیده است. ولی بعدا بر هر سخنی اطلاق گردید که بطور پنهانی به دیگری القاء شود و بدو اختصاص یابد به گونه ای که دیگران از آن آگاه نشوند.[30]
این نکته که اساس نخستین مفهوم واژه وحی را تشکیل می دهد با هریک از معانی که قبلا گزارش گردید، مناسباتی دارد و بعبارت دیگر: معنی لغوی وحی نیست به معنای دیگری که از قرآن و یا کلام عرب منظور شده است بیگانه نیست، چون سخن یا اشاره سریع و پنهانی- که معنی اصلی لغت وحی است- در تمام معانی دیگر وحی راه دارد. پس به این نتیجه می رسیم که رابطه غیبی و نهانی میان خداوند و برگزیدگان او – یعنی انبیا و فرشتگان بهر صورتی برقرار شود- وحی نام دارد. و این رابطه منحصر به انزال کتب بر انبیاء نیست بلکه این ارتباط ممکن است به سه صورت زیر برقرار شود
1- القاء معنی و مقصود بر قلب پیامبر بدون واسطه فرشته وحی
2- سخن گفتن با پیامبر از پس پرده، چنانکه خداوند از وراء شجره، با موسی (ع) سخن گفت و موسی (ع) هم ندای الهی را شنید
3- القاء امری به فرشته وحی تا او وحی الهی را از جانب خداوند به یکی از انبیاء ابلاغ نماید؛ و باید آنچه به وی تکلیف شده است بهمان صورت و با حفظ امانت به پیامبر اعلام و القاء کند، اعم از آن که این فرشته بصورت فردی از انسان عادی تجسم یابد و یا بگونه دیگری؛ و القاء فرشته به پیامبر نیز وجی نام دارد
خداوند به این سه گونه وحی اشاره کرده و می گوید: «و ما کان لبشر ان یکلمه الله الا وحیا، او من وراء حجاب، او یرسل رسولا فیوحی بإذنه ما یشاء، انه علی حکیمٌ»[31]
کیفیت نزول وحی


دانلود مقاله کارآفرینی کارگاه تولید فیلتر هوای خودرو pdf دارای 73 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کارآفرینی کارگاه تولید فیلتر هوای خودرو pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کارآفرینی کارگاه تولید فیلتر هوای خودرو pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله کارآفرینی کارگاه تولید فیلتر هوای خودرو pdf :
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید فیلتر هوای خودرو پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ; پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ،
بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ; از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ; از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
فصل اول
کلیات
مقدمه :
مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران مورد استفاده قرار می گیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فیلتر هوا برای انواع خودرو میباشد. که در قالب متدولوژی علمی مطالعات امکان سنجی تهیه گردیده است و مطابق متدولوژی فوق ، ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقیق معرفی شده و سپس بررسی های لازم
روی بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز نیز شناسایی شده و در نهایت ظرفیت های اقتصادی و حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمایه گذران و علاقه مندان محترم بتوانند کلیه اطلاعات مورد نیاز را کسب و در جهت انجام سرمایه گذاری اقتصادی با دید باز و مسیرشفاف اقدام نمایند. امید است این مطالعات کمکی هرچند کوچک در راستای توسعه صنعتی کشورمان بعمل بیاورد .
نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید فیلتر هوا
محل اجرا :
مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن
دلایل انتخاب طرح :
در کشور ما توسعه صنعت خودرو از سال 1371 شروع شده و سیاست های دولت در گسترش این صنعت و کسب سهم از بازار جهانی می باشد . توسعه صنعت خودرو سبب توسعه صنعت قطعه سازی در کشور شده است بطوریکه هم اکنون حدود 1700 قطعه ساز در کشور 2 درصد از تولید / فعالیت می نمایند . صنعت خودرو حدود چهار درصد و صنعت قطعه سازی ناخالص داخلی کشور را تشکیل می دهند و در این میان قطعات تند مصرف خودرو که محصول مورد مطالعه نیز در آن خانواده قرار دارد ، از بیشترین سهم در قطعه سازی برخوردار می باشند .
توسعه صادرات از دیگر سیاست های دولت است که قطعات خودرو نیز در این حرکت قرار دارند . نگاه ویژه مسئولین به صادرات قطعات خودرو ، ایجاد ستاد ویژه توسعه صادرات این قطعات در سازمان توسعه تجارت ایران و بسیاری از موارد دیگر ، نشان از وجود حرکت عظیم در توسعه تولید و صادرات قطعات خودرو می باشد . بنابر این می توان گفت که هر چند قطعات خودرو در ردیف کالاهای اساسی و استراتژیک قرار ندارند ولی این قطعات در ردیف کالاهای مهم و حساس کشور قرار دارند .
محصول مورد مطالعه یک قطعه ای از قطعات خودرو محسوب می شود. از اینرو اهمیت استراتژیک آن نیز در ردیف صنایع و بازار خودرو طبقه بندی میگردد.
وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 31 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
نام و کد محصولات
محصول مورد مطالعه طرح حاضر، تولید فیلتر هوا برای انواع خودروهای سبک، نیمه سنگین و سنگین میباشد. فیلتر هوا یک قطعه ای در خودرو است که عهده دار تصفیه هوای وارده به موتور خودرو به منظور ترکیب با سوخت و احتراق آن می باشد. فیلترها عموماً دارای صفحه ای کاغذی هستند که آغشته به برخی مواد شیمیایی مومی شکل شده اند. این فیلترها در مسیر گذر هوا از محیط به موتور خودرو قرار داده میشود، به طوری که در هنگام عبور هوا از آن، کلیه گرد و خاکها ، غبار معلق آب، دود و غیره گرفته شده و هوای تمیز وارد موتور می گردد.
فیلتر هوا یک قطعه مصرفی در خودرو است و علت آن این است که به مرور گرد و خاک، دوده و دیگر اجرام معلق در هوا روی فیلتر رسوب کرده و سبب کاهش و در نهایت از بین بردن قدرت تصفیه فیلتر می شود و در این زمان است که عمر سرویس دهی فیلتر به پایان رسیده و لذا با یک فیلتر تازه تعویض میگردد. عمر سرویس دهی فیلتر کاملاً بستگی به میزان کارکرد خودرو دارد. لازم به ذکر است که کلیه خودروها بدون استثناء از فیلتر هوا استفاده می نمایند و به عبارت دیگر هیچ خودرویی بدون فیلتر هوا یافت نمی شود.
فیلترهای هوا علاوه بر خودرو در سایر موتورهای احتراقی نیز کاربرد دارند. موتورهای مورد استفاده در کشاورزی ، موتورهای مورد استفاده در صنعت، قایقها، سم پاشها، ژنراتور برق، لیفتراک ها، جرثقیل ها و ; که از موتور احتراقی )بنزینی – گازوئیلی – گازی( استفاده می نمایند نیز از فیلترهای هوا استفاده می کنند .
در اشکال زیر چند نمونه از فیلترهای هوا نشان داده شده است
دسته بندی محصول
در حالت کلی فیلترهای هوا به چهار گروه عمده زیر تقسیم بندی میشوند :
• فیلترهوا برای خودروهای سبک
• فیلتر هوا برای خودروهای سنگین
• فیلترهوا برای خودروهای صنعتی
• فیلترهای هوا برای مصارف خاص
ماهیت کار و عملکرد هر چهار گروه فیلتر با همدیگر یکسان است و آنچه که سبب تفکیک آنها می گردد ساختمان فیلتر، روش تولید و ابعاد ظاهری آنها میباشد.
شماره تعرفه گمرکی
وزارت بازرگانی به عنوان متولی سیاست گذاری صادرات و واردات از کشور و همچنین تعیین کننده قانونی مقررات آن، هیچگونه شماره تعرفه مستقلی برای قطعات مورد مطالعه ارائه نکرده است. این وزارتخانه کلیه قطعات منفصله خودرو را صرف نظر از نوع و نام آنها در یک مجموعه کلی طبقه بندی نموده و شماره تعرفه و حقوق ورودی به شرح زیر را برای آنها تعیین نموده است.
همانطوری که جدول بالا نشان میدهد برای قطعه مورد مطالعه شماره تعرفه و حقوق ورودی مستقلی را نمیتوان ارائه کرد.
شرایط واردات محصول
با مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی، نتیجه گیری شده است که محدودیت خاصی برای واردات قطعات صنعتی وجود ندارد و با توجه به اینکه قطعات مورد مطالعه نیز در فهرست قطعات صنعتی خودرو و غیره طبقه بندی می شود لذا مشمول این عدم محدودیت واقع می گردد و لذا کلیه واردکنندگان می توانند به هر تعداد اقدام به واردسازی این قطعات بنمایند.
در صفحه قبل ذکر شد که مطابق مقررات منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی، هیچگونه محدودیت قانونی برای واردسازی قطعات صنعتی وجود ندارد، لیکن لازم است به مورد بسیار مهم زیر توجه شود.
الف – بازار قطعات خودرو درکشورمان به سه گروه AM – OES – OEM تقسیم میگردد و شرایط خرید این گروهها به صورت زیر است.
بازار OEM
در این بازار به طورکامل قطعات از داخل کشور تهیه میشود و لذا در صورتی که امکان ساخت داخل برای قطعه ای موجود نباشد. خودروساز خود رأساً اقدام به واردسازی قطعه مورد نیاز مینماید. لذا واردات توسط غیر و فروش آن به خودروساز اتفاق نمیافتد )خودروساز
قطعات وارداتی را خرید نمیکند(
بازار OES
شرایط این بازار نیز مشابه شرایط عنوان شده برای بازار OEM است.
بازار AM
در این بازار شرایط رقابتی برقرار است. لذا در صورتی که قطعات وارداتی قابلیت رقابت به لحاظ کیفی و قیمت به موارد مشابه داخلی را داشته باشند، امکان واردات وجود خواهد داشت.
با توجه به مطالب ذکر شده ، می توان عنوان کرد که عملا” امکان واردات و فروش قطعات در بازار OES و OEM تنها برای شرکت های خودرو ساز قابل انجام بوده ولی در بازار AM واحدهای مختلف امکان واردسازی و فروش قطعات منفصله خودرو را دارا هستند .
ب – فیلتر هوا در گروه قطعات تند مصرف خودرو ( fast move ) طبقه بندی میگردند، لذا مصرف آن در بازار خدمات پس از فروش بسیار بیشتر از بازار خودروسازان است بطوریکه بخش عمده این قطعات در بازار AM , OE مصرف می شود و از اینرو میزان واردات در صورت وجود مزیت رقابتی قابل انجام خواهد بود .
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
بررسی قیمتهای داخلی
در جدول شماره چهار موارد کاربرد فیلتر هوا آورده شده است و همانطوری که در آن قسمت نیز ذکر گردید مورد مصرف فیلتر هوا کلیه جاهایی است که موتورهای احتراقی در آن وجود دارد. از اینرو مشاهده میگردد که تنوع بسیار بالایی از انواع خودرو و دیگر موارد مصرف فیلترها وجود دارد که این بازار عظیم مصرف کننده انواع بسیار متنوعی از فیلترهای هوا میباشد. بنابراین به منظور تسهیل مطالعات و ایجاد قابلیت تعریف قیمتها، مجموعه فیلترهای مورد استفاده در بازار به گروه های مشابه از نظر مشخصات و موارد کاربرد طبقهبندی شده و سپس برای هر طبقه قیمتها ارائه خواهد شد. مطالب فوق در جدول زیر آمده است :
در این قسمت لازم بذکر است که یکی از عوامل مهم در قیمت فیلتر هوا ، نشان تجاری است بطوریکه محصولات با برند معتبر از قیمت حدودا” بیست درصد بالاتر از قیمت همان محصولات ولی با نام متفرقه در بازار هستند . از اینرو در جدول ذبل متوسط قیمت ها آورده شده است .
در طرح حاضر قیمت متوسط انواع فیلتر بهصورت زیر در نظر گرفته شده است :
فیلتر های پلاستیکی 15000 ریال
فیلتر های فلزی 80000 ریال
بررسی قیمت های جهانی فیلترهوا
قیمتهای جهانی فیلترهای هوا بسیار متنوع بوده و تابع نوع فیلتر ، نشان تجاری و کشور سازنده میباشد. و لذا نمی توان قیمت های مشخصی را در اینجا ارائه کرد. لیکن در مجموع دسته بندی زیر در مورد قیمت ها قابل ارائه است.
معرفی موارد مصرف وکاربرد
همانطوری که در قسمت معرفی محصول نیز ذکر گردید، فیلترهای هوا به عنوان یکی از قطعات خودرو محسوب می گردند که در ساخت خودرو و همچنین به عنوان قطعات مصرفی در دوره بهره برداری از آن مورد استفاده قرار میگیرد. فیلتر هوا یک قطعه تند مصرف است که دورههای نسبتاً کوتاه در روی خودروهای ترددی تعویض میگردد. در مورد سایر زمینه های کاربرد فیلتر هوا باید گفت که هر کجا موتورهای احتراقی وجود دارد، به طور اجتناب ناپذیر در روی آن موتور از فیلترهوا استفاده شده است.
در جدول زیر جمع بندی موارد کاربرد این محصول خلاصه شده است.
همانطوربکه پبشتر نبز اشاره گردبد بازار قطعات خودرو که فیلتر هوا نیز در آن جای دارد خود به گروه های زیر تقسیم بندی میگردد:
بازار OEM :
این بازار را خودروسازان کشور تشکیل می دهند که شرکتهای تأمین کننده آنها اقدام به تأمین قطعات مورد نیاز خود از قطعه سازان مینمایند. شرکت های ساپکو )تأمین کننده شرکت ایران خودرو( شرکت سازه گستر سایپا )تأمین کننده شرکت سایپا( شرکت اپکو )تأمین شرکت ایران خودرو دیزل( از شرکت اصلی فعال در این بازار به شمار می آیند.
بازار OES :
این بازار خدمات پس از فروش خودروها میباشد که وابسته به شرکت های خودروساز است. سازمان خدمات پس از فروش ایران خودرو )ایساکو( ، شرکت سایپا یدک، شرکت گسترش خدمات پارس خودرو، مزدا یدک از شرکت های این گروه محسوب میشوند.
بازار AM :
این بازار قطعات خودرو شامل کلیه لوازم یدکی فروش های مختلف در سطح کشور میباشد که به صورت آزاد ) بدون ارتباط خاصبا خودرو سازان ( اقدام به فروش قطعات خودرو می نمایند. میزان مصرف در هر کدام از بازارهای خودرو متفاوت است که مطالعات بیشتر در این خصوص در بخش دوم گزارش ارائه خواهد شد .
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
فیلتر هوا یک قطعه ای از مجموعه قطعات خودرو است که حضور آن در روی کلیه خودروها امری اجتناب ناپذیر میباشد. این قطعه هیچگونه جایگزین ندارد و از طرف دیگر امکان حذف آن از روی خودرو نیز وجود ندارد.
-1-9 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول
-1-9-1 کشورهای عمده مصرف کننده
فیلتر هوا یک قطعه مصرفی در خودرو است که در ردیف قطعات تند مصرف (Fast Move) تقسیمبندی میگردد. از اینرو همانطوری که در قسمت معرفی کاربردهای محصول نیز ذکر شد، مصرف در نزد خودروسازان و همچنین در بازار خدمات پس از فروش خودرو صورت میگیرد که از ن
گاه حجم مصرف میتوان گفت که میزان مصرف در بازار خدمات پس از فروش بسیار بالاتر از بازار خودروسازی است. از اینرو این قطعه در کلیه کشورهای جهان و صرف نظر از اینکه کشور فوق تولیدکننده خودرو است یا نه، مصرف دارد ولی در این قسمت کشورهایی که دارای بیشترین مصرف در سطح جهان هستند انتخاب و در جدول زیر جمع بندی شده است.
در جدول بالا برای برآورد حجم مصرف به شیوه زیر رفتار شده است :
بازار OE :
هر خودرو تولیدی تعداد یک عدد فلیتر هوا مصرف دارد. لذا به تعداد خودروهای تولیدی کشورها نیاز به فیلتر هوا میباشد. لذا برای تعیین مصرف در این بازار، تعداد خودروهای تولیدی هر کشور با استفاده از نشریات تخصصی خودرو در کشورمان استخراج و سپس با ضرب آن در عدد یک، نتیجه در جدول فوق وارد شده است.
بازار AM :
ضریب مصرف فیلتر هوا در هر خودروی ترددی، شش است. یعنی اینکه هر خودرو به طور متوسط سالانه 6 بار اقدام به تعویض فیلتر هوای خود می نماید. بنابراین برای تعیین مصرف در این بازار، ابتدا تعداد خودروهای ترددی کشورها با استفاده از نشریات تخصصی کشور جمع آوری و سپس با ضرب آن درعدد 6 نتیجه در جدول شماره پنج وارد شده است.
کشورها ی عمده تولیدکننده
کشورهای عمده تولیدکننده خودرو ، به نوعی کشورهای عمده تولیدکننده فیلتر هوا نیز محسوب می گردند . لذا با استناد بر امر فوق ، کشورهای عمده تولیدکننده فیلتر هوا در جدول زیر جمع بندی شده است .
شرایط صادرات
فیلتر هوا، یک قطعه مصرفی در خودرو است. از اینرو بازار جهانی آن تابع فضای حاکم بر بازار این صنعت میباشد و ورود به این بازار نیز مستلزم برخورداری از تواناییها و شایستگی هایی است که ذیلاً به آنها اشاره شده است:
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون
بررسی ظرفیت های بهره برداری
با مراجعه به اطلاعات وزارت صنایع و معادن، ظرفیت بهره برداری در سطح کشور به صورت جدول زیر جمع بندی شده است:
بررسی روند ظرفیت نصب شده تولید فیلتر هوا در کشور
با توجه به جدول فوق و بااستناد بر تاریخ بهره برداری از واحدهای فعال کشور، روند ظرفیت نصب شده کشور درجدول زیر جمع بندی شده است:
بررسی روند تولید واقعی فیلتر هوا در کشور
در جدول بالا، واحدهای فعال و ظرفیت اسمی آنها در تولید انواع فیلتر هوای خودروها آورده شد. لیکن برای بررسی روند تولید واقعی واحدهای فوق باید گفت که بخش عمده این واحدها از مالکی
ت خصوصی برخوردار هستند. لذا امکان دسترسی به آمار تولید واقعی آنها بسیار دشوار میباشد. بنابراین برای تعیین تولید واقعی فیلترها در کشور، فرض میشود که واحدهای فعال کشور با ظرفیت هشتاد درصد ظرفیت اسمی خود در حال تولید میباشند که بدین ترتیب تولید واقعی فیلتر در کشور معادل 40،630،000 عدد در سال برآورد میشود. همچنین با توجه به جدول فوق روند تولید واقعی نیز در جدول زیر جمع بندی شده است.
بررسی سطح تکنولوژی تولید در واحدهای فعال
فیلترهای مورد استفاده در انواع خودروها به گروه های زیر تقسیم بندی میشوند :
• فیلتر خودروهای سواری
• فیلتر خودروهای سنگین
• فیلتر خودروهای صنعتی
• فیلتر موتورسیکلت
هر کدام از فیلترهای فوق الذکر به کیفیت های مختلف قابل تقسیم بندی هستند. بنابراین با توجه به نوع و کیفیت فیلتر، تکنولوژی های تولید مختلف در واحدهای فعال در حال استفاده میباشد که در این مورد توضیحات بیشتر در بخش سوم آورده شده است .
نگاهی به راندمان تولید )درصد استفاده از ظرفیت اسمی ( در واحدهای فعال
قطعات مورد مطالعه، قطعات مورد استفاده در صنایع خودروسازی و خدمات پس از فروش آن میباشد. بنابراین برنامه ریزی تولید واحدهای صنعتی قطعه ساز به طور کامل تابع سیاست های خودروسازان و همچنین قابلیت های فروش در بازار خدمات پس از فروش آن میباشد
. در جدول شماره 9 ظرفیت نصب شده تولید قطعات در کشور آورده شده است و در خصوص راندمان تولید می توان گفت که هر واحد صنعتی متناسب با توان رقابتی خود سهمی را از بازار کسب می نماید . راندمان تولید واحدهای موجود کشور ، در قسمت آینده ( بررسی روند مصرف قطعات مورد مطالعه ( مورد بررسی قرار خواهد گرفت .
کشورها و شرکت های سازنده ماشین آلات مورد استفاده در تولید
مهمترین ماشین آلات مورد استفاده در این طرح عبارتند از دستگاه تزریق رزین ، ماشین پرس 50 تن ، ماشین فرم دهی کاغذ ، گیوتین ، رول ورق فلزی و کوره پخت که تمامی آنها دارای تولید کنندگان داخلی بوده و به راحتی قابلیت تهیه از منابع داخلی می باشند و به لحاظ کیفیت نیز ماشین ساخت کشورمان قابلیت رقابت با نمونه های مشابه خارجی را دارا هستند . درجدول ذیل مشخصات واحدهای تولید کننده ماشین آلات ارائه گردیده است .
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
با مراجعه به بانک اطلاعاتی صنعتی وزارت صنایع و معادن، مشاهده شده است که طرح های بسیار زیادی به عنوان طرحهای در حال ایجاد در این بانک اطلاعاتی ثبت شده است. از اینرو به منظور ایجاد بسترهای اطلاعاتی برای بهرهبرداری هرچه بیشتر از اطلاعات فوق، با اعمال دو تقسیمبندی در میان طرحهای فوق، وضعیت این طرحها مورد بررسی قرار گرفته است :
ارائه ظرفیت کل طرحهای ایجاد شده در کشور در حالت کلی تفکیک و ارائه ظرفیت طرحهایی که دارای پیشرفت فیزیکی بزرگتر از صفر هستند.
وضعیت کل طرحهای در حال ایجاد تولید فیلتر هوا در کشور
بررسی وضعیت طرحهایی که دارای پیشرفت بیش ازصفر هستند
پیشبینی عرضه در بازار آینده کشور
عرضه فیلتر هوا در آینده از طریق تولید واحدهای فعال و طرح های در حال ایجاد و همچنین واردات صورت خواهد گرفت که در ادامه هر کدام از آنها مورد بررسی قرار گرفته است.
الف ( پیشبینی عرضه واحدهای فعال
در جدول شماره 9 ظرفیت نصب شده کشور برای تولید فیلتر هوا برای سالهای گذشته آورده شد. از اینرو با در نظر گرفتن ظرفیت های فوق ، عرضه این واحدها در آینده سالانه 40630 هزار عدد پیش بینی شده است.
ب ( پیشبینی عرضه واحدهای در حال ایجاد
در جدول شماره 12 فهرست طرحهای در حال ایجاد کشور آورده شد. همچنین در جدول شماره 13 طرح هایی که دارای پیشرفت فیزیکی بیش از صفر می باشند آورده شده است. بنابراین مطابق سوابق موجود، بر حسب درصد پیشرفت فعلی طرح ها ، مقاطع بهره برداری از آنها به صورت زیر فرضشده است :
با توجه به جدول بالا ، ظرفیت طرحهای در حال ایجاد که در آینده به ظرفیت نصب شده کشور اضافه خواهد شد، به صورت زیر قابل پیشبینی است :
راندمان تولید واقعی طرح های در حال ایجاد متناسب با عرف طرح های صنعتی به صورت 80-70-60 درصد ظرفیت اسمی در سه سال اول بهرهبرداری لحاظ شده است.
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا آخر سال 1385
در قسمت بررسی شماره تعرفه قطعات مورد مطالعه عنوان شد که وزارت بازرگانی شماره تعرفه قطعات خودرو را تنها بر حسب درصد تولید داخلی آنها طبقه بندی کرده است و بنابراین شماره
تعرفه مستقلی برای فیلتر هوا وجود ندارند. این قطعات به صورت مجموعه ای و به همراه سایر قطعات هم خانواده وارد میشوند که متشکل از تعداد متنوع از قطعات مختلف است. بنابراین نمی توان آمار دقیقی از حجم واردات آنها ارائه کرد ولی با انجام مطالعات میدانی نتیجه گیری شده است که میزان واردات فیلتر هوا در کشور بسیار پائین است و لذا می توان از آن صرف نظر کرد .
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون
موارد کاربرد فیلتر هوا صرفاً برای انواع خودرو میباشد که این مصارف در ساخت خودرو و دوران بهره برداری از آن است. بنابراین برای بررسی مصرف این محصول لازم است بازار خودروسازی و خدمات پس از فروش آن مورد مطالعه قرار گیرد.
برآورد میزان مصرف درصنایع خودروسازی
هر خودروی تولیدی در کشور، نیازمند یک عدد فیلتر هوا می باشد. از اینرو به تعداد خودروی تولیدی در کشور فیلتر هوا نیز مصرف میشود. لیکن نکته ای که در اینجا باید گفت این است که برخی خودروها هر چند که در داخل کشور تولید می شوند ولی به نوعی این خودروها مونتاژ داخل بوده و کلیه مجموعه ها و قطعات آن از خارج کشور وارد میشود که علت این امر پایین بودن تعداد تولید خودروهای فوق میباشد. البته این گروه در خودروها در مقایسه باخودروهای تولید داخل از تعداد بسیار پایینی برخوردار میباشند و مطابق آمارهای ارائه شده از سوی دو شرکت بزرگ ایران خودرو و سایپا، تنها پنج درصد خودروهای تولیدی کشورمان در این گروه قرار دارند. در ادامه بادر نظر گرفتن رویکرد فوق، میزان مصرف فیلتر هوا در سالهای گذشته بررسی خواهد شد.
پیشتر اشاره شد که میزان پنج درصد از خودروهای تولید داخل، مصارف قطعات خود را از خارج کشور تأمین میشود. از اینرو با در نظر گرفتن درصد فوق و میزان تولید خودرو مطابق جدول بالا، میزان مصرف انواع فیلتر هوا در سالهای گذشته به صورت جدول زیر جمع بندی شده است:
برآورد روند مصرف در بازار خدمات پس از فروش خودرو
همانطورکه پیشترنیز اشاره گردید فیلتر هوا یک قطعه تند مصرف (Fast Move) در خودرو است و لذا سالانه مقادیر انبوهی از این قطعه در دوران بهرهبرداری خودروها مورد استفاده قرار میگیرد. ضریب مصرف این قطعه در هر خودرو )دوران بهرهبرداری( معادل 6 است . یعنی اینکه هرخودرو در طول سال شش بار اقدام به تعویض فیلتر هوا میکند. بنابراین برای برآورد مصرف در بازار خدمات پس از فروش خودرو، لازم است تعداد خودروهای ترددی و فعال در کشور شناسایی و با در نظر گرفتن ضریب مصرف فوق الذکر، حجم مصرف تعیین گردد . در جدول زیر مطالب فوق خلاصه شده است.
بررسی روند صادرات از آغاز برنامه توسعه تا آخر سال 1385
فیلتر هوا یک قطعه مصرفی در خودرو است. از اینرو کلیه کشورهای جهان مصرف کننده این قطعه می باشند. بنابراین بازار این قطعه در سطح جهان از رونق بسیار خوبی برخوردار است. در حال حاضر حدود یک سیصد میلیون خودرو در سطح جهان در حال تردد است 5 و با در نظر گرفتن ضریب مصرف شش، میزان نیاز بازار حدود 1800 میلیون عدد در سال برآورد میگردد و لذا شرکت های
بسیار زیادی در سطح جهان در حال تولید و عرضه انواع فیلتر هوا هستند. کشور ما در صادرات و کسب سهم بازار جهانی از وضعیت قابل قبولی برخوردار نیست و سالانه تنها درصد بسیار کمی از نیاز بازارهای جهانی از طریق تولیدات کشورمان تأمین میگردد. برای بررسی میزان صادرات کشورمان، به آمار وزارت بازرگانی مراجعه شده است ولی نتیجه گیری شده است که این وزارتخانه شماره تعرفه مستقلی برای فیلتر هوا ندارد و لذا نمیتوان آمار مستندی در خصوص میزان صادرات ارائه کرد. بنابراین برای تخمین حجم صادرات به آمار ارائه شده در جراید و نشریات تخصصی کشور استناد شده است 6 که در آن میزان صادرات به شرح زیر تخمین زده شده است.
فیلتر هوا در ردیف قطعات تند مصرف خودرو قرار دارد که در جدول بالا میزان صادرات آن ارائه شده است . لیکن بعلت نبود آمار دقیق امکان تفکیک فیلتر هوا از کل صادرات قطعات تند مصرف وجود ندارد ولی مطابق اظهار برخی دست اندرکاران صنعت و بازار ، میزان حدود 5درصد از کل صادرات قطعات تند مصرف را می توان بعنوان صادرات فیلترها تلقی کرد .
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم
در جدول شماره 19 میزان مصرف داخلی در سالهای گذشته آورده شده است. بنابراین با استفاده از آن می توان تقاضا در آینده را پیش بینی کرد.
الف ( پیش بینی تقاضا در بازار خودروسازان
مطابق سیاست های اعلام شده خودروسازان، تولید سالانه یک میلیون دستگاه خودرو در سالهای آینده حفظ خواهد شد. از اینرو با فرض آنکه همچنان پنج درصد از خودروهای تولید داخل قطعات خود را از خارج کشور تأمین خواهند نمود، بدین ترتیب در سالهای آتی سالیانه 950,000 عدد فیلتر هوا برای بازار خودروسازان کشور تقاضا وجود خواهد داشت.
ب ( بازار خدمات پس از فروش خودرو
مطابق شرایط موجود کشورمان، سالانه یک میلیون دستگاه خودرو به بازار وارد شده و در عوض تنها حداکثر پنج درصد از آن در حال خارج شدن است از اینرو با عنایت بر وضعیت فوق، میزان خودروهای ترددی و نیاز آنها به فیلتر هوا در جدول ذیل جمع بندی گردیده است.
جمع بندی پیش بینی تقاضای بازار داخل در آینده
با جمع بندی تقاضای بازار خودروسازان و بازار AM پیش بینی تقاضای بازار داخل در آینده به شرح جدول زیر آمده است :
جمع بندی و نتیجه گیری مطالعات بازار و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید از نگاه توجیه پذیری بازار
از موازنه جداول شماره 10 و 15 و 22 نشان داده می شود که هر چند در دو سال 87و 86 کمبود عرضه نسبت به تقاضای بازار وجود خواهد داشت ، لیکن در سالهای با با بهره برداری ار طرح های در حال ایجاد نه تنها کمبود بر طرف خواهد شد بلکه مازاد عرضه نیز بوجود خواهد آمد و بنابراین به راحتی قابل نتیجه گیری است که در شرایط عادی ایجاد واحدهای جدید برای تولید فیلتر هوا به لحاظ بازار توجیه پذیر نمی باشد. لیکن در صورتی که نگاه عمیق به واحدهای در حال ایجاد و همچنین واحدهای فعال کشور در تولید فیلتر هوا انداخته شود و همچنین در صورتی که مزیت های رقابتی کشورمان از نگاه اقتصاد کلان مورد کنکاش قرار گیرد در این صورت پیشنهادات زیر برای متقاضیان ایجاد و واحدهای جدید تولید فیلتر هوا قابل ارائه خواهد بود.
-1 با بررسی میزان سرمایه ثابت طرحهای فعال و همچنین طرحهای در حال ایجاد میتوان گفت که بسیاری از این واحدها از سطح تکنولوژی پایین در تولید برخوردار هستند. بنابراین هر چند به لحاظ موازنه عرضه و تقاضا بازار از مازاد عرضه برخوردار است، لیکن به لحاظ قیمت و کیفیت میتوان بااستفاده از تکنولوژی بالا، تعداد زیادی از تولیدکنندگان موجود یا تولیدکنندگانی که در آینده وارد بازار خواهند شد، از بازار خارج ساخته و سهم مناسب از بازار را به دست آورد.
2- سیاستهای دولت در جهت افزایش صادرات غیرنفتی قراردارد که قطعات خودرو بخصوص قطعات تند مصرف نیز در فهرست صادرات فوق الذکر قرار دارد. بنابراین با عنایت بر پتانسیل بالای بازار جهانی و همچنین با تکیه بر مزیت های رقابتی تولید در کشور، امکان توسعه صادرات وجود داشته و لذا در صورت استفاده از تکنولوژی بالا، طرح های جدید قابلیت ورود به بازارهای جهانی را دارا هستند.
نتیجه گیری نهایی امکان پذیری ایجاد واحدهای جدید از نگاه توجیه پذیری بازار
با عنایت بر مطالعات صورت گرفته، نتیجه گیری میشود که احداث واحدهای جدید تولید فیلتر هوا، تنها در شرایط زیر توجیه پذیر خواهد بود:
1 استفاده از تکنولوژی بالا و تولید محصول با کیفیت جهانی و قیمته
ای رقابتی
2 برخورداری از توان مهندسی، بازاریابی و فروش در بازارهای جهانی
3 آشنایی کامل مجری طرح از اصول و قوانین تجارت بینالملل
4 ایجاد قابلیت انعطاف لازم در تولید محصول با تنوع های مورد نیاز بازار


دانلود ?پروژه مسجد جمعه و آرامگاه شیخ عبدالصمد pdf دارای 186 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود ?پروژه مسجد جمعه و آرامگاه شیخ عبدالصمد pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود ?پروژه مسجد جمعه و آرامگاه شیخ عبدالصمد pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود ?پروژه مسجد جمعه و آرامگاه شیخ عبدالصمد pdf :
مسجد جمعه و آرامگاه شیخ عبدالصمد
در ورای باغستانهای سرسبز مرکز شهر نطنز مناره ای سربفلک کشیده، و گنبدی هرمی شکل در کنار آن توجه هر تازه واردی را به سوی خود معطوف می دارد. این مناره بخشی از مجموعه بسیار نفیس مسجد جمعه و آرامگاه عالم ربانی و عارف روشن ضمیر سده هشتم هجری قمری شیخ نورالدین عبدالصمد اصفهانی نطنزی و سردر خانقاه او می باشد، که قسمتهایی از آن از دستبرد مصون نمانده و در نتیجه زینت بخش موزه های کشورهای بیگانه گردیده است.
این مجموعه که شامل شبستان هشت ضلعی گنبددار مسجد (دارای بخشهای گوناگون) – آرامگاه شیخ نورالدین عبدالصمد – سردر خانقاه و مناره مرتفعی است به استثنای شبستان گنبددار که از بناهای دوره دیلمی است، بقیه مربوط به دوره ایلخانیان مغول می باشند که در فاصله سالهای 704 تا 725 هجری قمری بنا گردیده است.
شمال و جنوب و مغرب این مجموعه را کوچه های باریکی فرا گرفته که در سمت جنوب وسعت بیشتری پیدا کرده و به صورت میدانی کوچک درآمده است. به گفته دونالد ویلبر «ترکیب رنگهای روشن تزئینات خارجی ابنیه در مقابل درخت کهنسالی که بر آنها سایه افکنده و رنگهای مختلف کوهستان، منظره جالب توجهی بوجود آورده که شخص را به یاد نقاشیهای مینیاتور ایرانی می اندازد.
همان گونه که اشاره شد قسمتهایی از این مجموعه مورد دستبرد قرار گرفته است، و از آن جایی که از وضع نخستین آن اطلاع چندانی در دست نیست نخست دو نوشته را که مربوط به سالهای 1294 و 1316 هجری قمری و حاوی اطلاعات نسبتاً مهمی در باره این مجموعه است نقل و سپس شرح تفصیلی بناها آورده خواهد شد.
اول-در مجموعه ناصری نسخه خطی پس از آوردن شرح در باره اوضاع طبیعی و جغرافیایی قصبه نطنز از مسجد جمعه چنین یاد کرده اسن:
«از آثار قدیم مسجدی دارد شهره به مسجد جامع، در دالان مسجد مناری ساخته شده که در اغلب از شهرهای ایران چنین مناری ساخته نشده.
در مسجد دروازه ای ساخته اند (منظور سر خانقاه است) از آجر و کاشی قدیم که چنین کاشی دیده نشده و تاریخ آن هشتصد سال است و در آن مسجد محراب بیت المقدس که آن محراب از آجر کاشی است و آن مسجد و منار از بناهای شیخ عبدالصمد مرحوم است که بقعه خود مرحوم شیخ عبدالصمد در دالان مسجد پهلوی منار است. آجرهای کاشی زیاد داشت که اغلب آن را برده اند چیزی که باقی مانده است محرابی در آن بقعه است که هرگاه یکی از آجرهای آن گیر بیاید در اصفهان بیست تومان متجاوز میخرند.»
در مورد نوشته های این مورخ ناگزیر از ذکر چند نکته می باشد:
1-تاریخ دروازه (سردر خانقاه) را 800 سال نوشته و حال آنکه به سال 1294 هجری قمری 578 سال از تاریخ ساخت آن می گذشته است.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ