
دانلود مقاله معرفی سدهای R.C.C pdf دارای 87 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله معرفی سدهای R.C.C pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله معرفی سدهای R.C.C pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله معرفی سدهای R.C.C pdf :
بتن متراکم شده غلطکی ( R .C.C) روشی است که بر اساس استفاده از غلطک جهت متراکم کردن بتن پایه گذا ری و تدوین شده است . ماده حاصل متراکم تر و دارای در صد آب پا ئین تری از بتن متداول و معمولی است مخلوط در لایه های نازک و در کل طول سد پخش می شود و این امکان به وجود می آید که فرآیند بتن ریزی به سرعت انجام شود.
تاکنون این روش درساخت مقداری از سدهای مهم دنیا با موفقیت بکار گرفته شده است که اغلب
انها در ژاپن و آمریکا بوده اند . گرایش استفاده از بتن متراکم شده غلطکی برای اجرای سد روز به روز در حال افزایش می باشد . طرح مخلوط بتن غلطکی به روش معمول انجام می شود و مقاومت و دانسیته بالایی حاصل می گردد در مقایسه با بتن معمولی هزینه اجرایی کمتری دارد که عمدتاً به خاطر پیوستگی در اختلاط ، حمل و نقل و پخش کردن بتن ، همچنین به خاطر امکان ساده سازی طراحی ها می باشد و نیز از نقطه نظر صرفه جوئی در پرداخت سود ، سرمایه گذاری در یک دوره اجرای کوتاه تر است که از جمله محاسنات سدهای ساخته شده توسط بتن متراکم شده غلتکی RCC می باشد . در این مقاله شرح مختصری در مورد روشهای طرح ، اجرا و همچنین مصالح و امکانات مورد استفاده در سدهای RCC بررسی می گردد .


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پاورپوینت ایوان کرخه pdf دارای 30 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت ایوان کرخه pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلوددانلود پاورپوینت ایوان کرخه pdf
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلوددانلود پاورپوینت ایوان کرخه pdf
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن دانلود پاورپوینت ایوان کرخه pdf :
اسلاید 1 :
نگاهی مقدماتی به خوزستان
استان خوزستان با مساحت 64236 کیلومتر مربع، در جنوب غربی ایران قرار دارد. این استان از شمال به استان لرستان، از شمال شرقی به استان اصفهان، از شمال غربی به استان ایلام، از شرق و جنوب شرقی به استان های چهار محال و بختیاری و کهکیلویه و بویر احمد، از جنوب به خلیج فارس و از غرب به کشور عراق محدود می شود. استان خوزستان دارای 16 شهرستان و 29 شهر می باشد.
استان خوزستان که یکی از مهم ترین و با ارزش ترین مناطق ایران است; در جنوب غربی ایران واقع شده و از جاذبه های کم نظیر گردشگری در زمینه های طبیعی، تاریخی، معماری، اجتماعی و فرهنگی برخوردار است. خوزستان یکی از باستانی ترین و تمدن خیزترین ناحیه های جهان بوده و جزو کهن ترین سرزمین های متمدن بشری به شمار می رود. آفتاب دل نشین، آب فراوان، خاک مرغوب و مردمانی سخت کوش سبب شده; این منطقه یکی از پرحاصل ترین نقاط ایران شده و لقب “زرخیز” را از آن خود نماید.
اسلاید 2 :
درباره واژه “خوزستان”، معانی و تعابیر فراوانی وجود دارد که قدمت و دیرینگی این خطه را آشکار می سازد. برخی کلمه “خوز” را نام قبیله ای می دانند که در این منطقه ساکن بوده است. “ابن منظور” به سال 711 ه. ق. در “لسان العرب” اشاره دارد: ” خوز قوم یا قبیله ای از مردم عجمند”. از سوی دیگر “خوز” را به معنی “شکر” و “نیشکر” نیز معنا می کنند. زیرا خاک حاصلخیز و بارور خوزستان، استعداد ویژه ای برای رشد این گیاه، داشته و آنجا بهترین محصول نیشکر را به دست می داده است.
“خوزستان” در دوران باستان، به خصوص در دوره هخامنشی به دو ناحیه تقسیم می شد: بخش های شمال و شمال شرقی که انشان (انزان) نام داشت و سرزمین های با صفا، کوهستان ها و جنگل های فراوانی را شامل بود، و ناحیه جنوبی که دارای آب و هوای گرم و مرطوب و دشت های حاصلخیز و جلگه ای جنوبی که دارای آب و هوای گرم و مرطوب و دشتهای حاصلخیز و جلگه بوده است. بخشهای جنوبی که “عیلام” نام داشته یادآور تمدنهای دیرینه خوزستان است و به شدت تحت تاثیر فرهنگ “میان رودان” بوده و جغرافیای وسیعی را شامل می شده که حد فاصل لرستان و خوزستان و سواحل خلیج فارس امروزی است.
u
اسلاید 3 :
“استرابون” جغرافی دان عهد باستان، خوزستان را از حاصلخیزترین جلگه های جهان می داند; زیرا رودخانه های زیادی این دشت را مشروب می کرده که امکان کشاورزی و آبادانی را در این منطقه میسر می ساخته است . شاید بر همین اساس بوده که عده ای بر این اعتقادند که نام این سرزمین “هند” یا “اند” بوده که به معنای جایی با آبهای فراوان می باشد. در کتاب “مجمع التواریخ و القصص” خوزستان به نام “حجوستان” و “حبوجستان” آمده که به نظر می آید ماخوذ از زبان پهلوی با عناوین “حبوجستان” و “حوجستان” است.
وجود مراکز علمی و فرهنگی همچون دانشگاه جندی شاپور در این استان، دال بر اهمیت و رونق این خطه ارزشمند می باشد که استادان بزرگ دانش پزشکی را از یونان، مصر، هند و روم گرد هم آورده بوده است. پزشکان برجسته و ناماوری که به مداوای بیماران و تدریس دانشجویان رشته پزشکی در این دانشگاه مشغول بوده اند.
اسلاید 4 :
این دانشگاه که به دستور شاپور اول (271-241 م) بنیان نهاده شد. توسط شاپور دوم (ذوالاکتاف) مرمت و بازسازی گشت و در زمان انوشیروان تکمیل و توسعه یافت. علما، دانشمندان و شاعران بزرگی همچون “ابونواس حسن بن هانی خوزستانی”، که از ارکان شعر عرب است، “عبدالله بن میمون اهوازی”، “نوبخت اهوازی منجم” و فرزندانش، جورجیس پسر بختشوع گندیشاپوری و شاعران عرب زبان شیعی، مانند “ابن سکیت” و “دعبل خزائی” که با اشعار خود ولایت و امامت را پاس داشته اند و زبان به مقاومت گشوده اند از همین منطقه برخاسته و در این دیار زندگی می کرده اند.
نفت و گاز مهمترین منابع طبیعی کشور; برای اولین بار در این استان و در شهر مسجد سلیمان، قریب به 80 سال پیش کشف و استخراج شد. از آن موقع تا کنون حوزه های نفتی فراوانی در این استان کشف و مورد بهره برداری قرار گرفته که ازمهمترین آنها حوزه های نفتی اهواز می باشد. پالایشگاه آبادان و پتروشیمی بندر امام و ماهشهر و; از جمله صنایع وابسته به نفت در این استان می باشند.
اسلاید 5 :
رودخانه کارون پر آب ترین رودخانه شرقمیانه، به همراه رودخانه های دز، کرخه، اروند و گتوند; این استان را به یکی از مساعدترین استان ها برای اجرای طرح های کشاورزی تبدیل نموده و هم اکنون بزرگترین طرح تولید نیشکر و صنایع جانبی آن، در این استان در حال انجام است. ارتباط این استان به آب های آزاد از طریق بنادر آبادان و خرمشهر، امکان دیگری از این استان برای تجارت آزاد می باشد.
u
اسلاید 6 :
برد نشانده
آثار باستانی برد نشانده بین راه مسجد سلیمان و سد شهید عباسپور قبل از گدارلنده واقع است. در بالای تپه ای صفه مانند ، صفه سلیمان سر مسجد وجود دارد . این صفه 28 پله و هر پله8/5 متر طول دارد.صفه مزبور از چهار طرف پلکان دارد و در سمت شرق و غرب این پلکانها 5 دهانه است که هر دهانه آن 7/20 متر پهنا داشته. بردنشانده یا میل نشانده در درون یک ساختمان ویرانه در ابتدای قسمت سفلای این مجموعه به چشم می خورد.
در قسمت غربی و شمال غربی برد نشانده آثار خرابه های سنگی گورهای اسلامی و مقابر قدیمی وجود دارند. قدیمی ترین تاریخ ثبت شده برلوحه سنگ گور اسلامی ،1216ه.-ق است. آثار زیادی از ساختمانهای کهن و جای یورتهای شبانی و بندهای آبرسانی و جویها و خانه ها دیده می شود. اشیای به دست آمده از بردنشانده بیشتر مسکوکات و سفال اند. مسکوکات بیشترمسین و سفالها از جنس سفال های ضخیم نخودی رنگ دوران عیلامی کهن بوده اند . یکی از میلهای بردنشانده ،سرستون های بنای آن، و ; به موزه شوش انتقال داده شده اند.
اسلاید 7 :
بقعه امام زاده عبد الله
بعقه امام زاده عبدالله بربالای تلی در جنوب شهر شوشتر قرار دارد و دارای چشم اندازبسیار زیبایی است . ساختمان اصلی آن را به المستنصر بالله خلیفه عباسی نسبت می دهند. دربالای سردرحرم امام زاده عبدالله ، کتیبه ای به خط کوفی باقی مانده که تاریخ 625ه.-ق. را دارد .این بقعه در گذشته دارای ساختمانهای جنبی چون مدرسه ، کتابخانه ، و مهمانسرا بوده است که به مرور زمان از بین رفته اند.امام زاده عبدالله محل دفن یکی از فرزندان امام زین العابدین (ع) است.ضریح آن در زمان ناصر الدین شاه قاجار به سال 1270ه.-ق. به سبک ضریح سازی اواخر صفوی ساخته شده است . این بنا گچ بریهای دوران قاجاریه را دارد و نقش سروها و شیشه کاری مرکز دایره گنبد و حاشیه بندی آن جالب است.در تاریخ 28دی 1369ه.- ش. به اتفاق آقایان محمد ابریشم کار و محمود کریمی از امامزاده عبد الله درشوشتربازدید شد.سقف بقعه ترک برداشته است ودر وضع بدی قرار دارد وایوانهای بقعه نیزدرحال نابودی اند. متولی بقعه درحال حاضرآقای سید حسین کلیدداراست
اسلاید 8 :
ایوان کرخه
شاپور دوم ساسانی(309-379) در 25 کیلومتری غرب شوش بر ساحل راست رودخانه کرخه یک شهر جدید شاهی بنا کرده که در متن پهلوی شهرستان های ایران از این شهر به نام (ایران کردشاپور)نام برده شده یعنی شهری که شاپور ساخته است و امروزه ان را ایوان کرخه گویند. طرح شهر به روش غربی است. شهر به شکل مستطیلی است که چهار کیلومتر طول و یک کیلومتر عرض آن است. شهر را باروی مستحکمی در بر گرفته که این بارو با خشت ساخته شده. ایوان کرخه دارای انواع تاسیسات شهری از جمله کارگاه های بافندگی ابریشم بوده است، که در پرتوی آن پارچه های ابریشمی این شهر به نقاط دور و نزدیک صادر می شده است. آثار معماری و شهرسازی ایوان کرخه تاثیر زیادی بر معماری ایران و خارج از ایران داشته است.
اسلاید 9 :
ایوان کرخه آثار شهری از دوره ساسانیان است و زمانی یکی از مهم ترین شهرهای دوران شاپور ساسانی بوده است و در گویش محلی به ایوان کرخه کوت گپون یعنی محل بزرگان هم می گویند. این بنا در سال 1310 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.[نیازمند منبع] این بنا در 20 کیلومتری شمالغربی ویرانههای شوش و 20 کیلومتری جنوب غربی دزفول ، در سمت راست رود کرخه در جاده دهلران قرار داردقرار دارد و کامل ترین و بزرگ ترین شهر مدفون شده ساسانی است.
این شهر به علت آنچه تعرض های پی در پی، خوانده شده، در معرض نابودی کامل قرار گرفته است. وزارت راه و ترابری، از سال 82 13 طرح احداث جاده ای را شروع کرده که از وسط این شهر تاریخی می گذرد.
u
اسلاید 10 :
تخریب و حفاری غیرمجاز در ایوان کرخه شوش
جام جم آنلاین: سخنگوی انجمن دوستداران میراث فرهنگی تاریانا خوزستان از جدیدترین تخریب در محوطه باستانی ایوان کرخه خبر داد و گفت: این تخریب مانع جدی برای ثبت جهانی این اثر است.
مجتبی گهستونی در گفتگو با مهر در اهواز با اشاره به اینکه تخریب در ایوان کرخه در کنار کشت اراضی و حفاری های غیر مجاز، این بار شکل دیگری به خود گرفته است، گفت: شرکت توزیع نیروی برق شوش از اسفندماه 1378 تا نیمه اول فروردین 1388 اقدام به نصب 60 پایه برق در عرصه محوطه باستانی ایوان کرخه کرده است.
وی اظهار داشت: این اقدام اداره برق به خاطر تعرض به ایوان کرخه، حفاری غیر مجاز و تخریب، تخلف آشکار از قوانین حمایتی از محوطه های باستانی محسوب می شود.


دانلود گزارش کاراموزی مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf دارای 79 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود گزارش کاراموزی مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود گزارش کاراموزی مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود گزارش کاراموزی مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf :
دانلود گزارش کاراموزی مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf
نیروگاه منتظر قائم در زمینی به مساحت تقریبی یک کیلومتر مربع واقع در کیلومتر هفت جاده ملارد در ناحیه کرج بنا شده و در حال حاضر دارای چهار واحد بخار است که هر یک به ظرفیت اسمی 25/156 مگاوات و 6 واحد گازی، سه واحد سیکل ترکیبی می باشد. اولین واحد بخار نیروگاه در تاریخ 29/6/50 آماده بهره برداری شد و با شبکه پارالل گردید.
سوخت مصرفی نیروگاه گاز و سوخت سنگین از نوع مازوت و گازوئیل است که مازوت مصرفی از پالایشگاه تهران توسط خط لوله مستقیم به نیروگاه فرستاده می شود. آب مصرفی نیروگاه نیز توسط 9 حلقه چاه عمیق که در محوطه و در خارج محوطه نیروگاه حفر شده تأمین می گردد.
نیروگاه دارای قسمت های اصلی به شرح زیر می باشد:
1- قسمت شیمی و تصفیه آب: وظیفه این قسمت تولید آب بردن بدون سختی (تصفیه فیزیکی) و آب مقطر (بدون یون) مورد نیاز واحد را می باشد . همچنین مواد شیمیایی لازم را در سیکل های آب و بخار تزریق می کند و در فواصل معین آزمایشات لازم جهت تعیین وضعیت شیمیایی سیکل آب و بخار نیروگاه را انجام می دهد.
2- بویلر: بویلر هر واحد از نوع درام دار ری هیت دار، کوره آن تحت فشار و دارای فن گردش دهنده گاز می باشد. طبق طرح تولید 000/100/1 پوند بخار در ساعت با فشار psi 1875 و درجه حرارت 1005 در خروجی ری هیتر دارد. راندمان کل بویلر برابر 90 درصد می باشد.
3- سیکل آب تغذیه: در سیکل آب تغذیه واحد سه گرمکن فشار ضعیف از نوع بسته، یک دیراتور یا دی گارز از نوع باز یا تماس مستقیم و دو گرمکن فشار قوی از نوع بسته منظور شده است. این سیکل طبق طرح قادر است آب تغذیه را از 108 در کندانسور به 450 در ورود به بویلر برساند.
4)آب خام: سیستم آب خام فقط از چندین لوله و شیر تشکیل شده است و آب را به مقدار لازم به تمام نیروگاه که به آن احتیاج است می فرستد. تأمین آب خام توسط چندین حلقه چاه عمیق می باشد بدین ترتیب که آب چاه ها به تلمبه خانه و استخر دمنده آب فرستاده شده و از تلمبه خانه توسط پمپ ها به لوله اصلی آب خام فرستاده می شود. چون این سیستم به دیگر سیستم ها وابستگی ندارد می توان هر زمان که لازم شد آنرا در مدار قرار داد و عملاً این سیستم همیشه در مدار است حتی اگر تمام قسمت ها متوقف باشند برای تأمین آب آتش نشانی باید مدار باز باشد.
در مورد بسته نگه داشتن اشنعاب هائی که به آن احتیاج ندارند باید دقت فراوان شود چون هرگونه غفلت در این مورد سبب وارد آمدن خسارت می گردد مثلاً ممکن است که کیفیت آب موجود در تانک های آب تصفیه شده را پائین آورد.
در شرایط نرمال بهره برداری، تأمین آب مخازن برای تهیه محلول های شیمیائی مورد نیاز دستگاه ها توسط آب مقطر (واقع در خروجی پمپ کندانسور هر واحد) می باشد ولی اگر سیستم آب کندانسه در مدار نباشد (در شروع راه اندازی) می توان از آب خام جهت تهیه محلول شیمیائی استفاده نمود. سیستم آب خام از یک لوله 16 اینچی تشکیل شده که انشعاب های مشروحه زیر را تغذیه می کند:
الف: یک لوله 4 اینچ جهت آب آتش نشانی
ب: یک لوله 4 اینچ جهت تغذیه ورودی آب شستشو دهنده پیش گرم کن های هوای دوار بویلر
پ: یک لوله 2 ابنچ جهت تأمین آب آبکاری برای یاتاقان های رتور بهم زننده داخل کلاریفایر و آب معمولی جهت دوش های اضطراری و شستشو دهنده ها و شروع راه اندازی در صورت کمی آب فیلتر برای تهیه محلول شیمیایی
د: یک لوله یک اینچ جهت روان ساز بهم زننده کلاریفایر
ه : دو لوله 2 اینچ جهت شستشوی کف کلاریفایرها
و: یک لوله 3اینچ برای تأمین آب سیستم کلرزنی
ز: دو لوله 10 اینچ برای تغذیه آب خام به کلاریفایر واحد یک و دو
د: دو لوله مستقیم آب خام برای تأمین سطح برج های خنک کن در حالت اضطراری
5)سیستم تصفیه آب: تصفیه خانه یا پیش تصفیه قسمتی که آب را از خط اصلی آب خام گرفته و بعد از کلاریفایر و فیلتر کردن از نظر کیفی به حدی می رساند که آماده تحویل سیستم یون گیرها باشد تا در یون گیرها کلید املاح محلول در آن گرفته شود. تصفیه خانه شامل تجهیزات زیر می باشد:
الف: کلاریفایر (دستگاه گیرنده سختی آب یا تصفیه فیزیکی آب) که تا 2168 گالن در دقیقه آب خام جهت تصفیه به آن وارد می شود و خود نیز مجهز به تجهیزات زیر است.
1- شیر پروانه ای جهت کنترل ورود آب خام به کلاریفایر
2- جریان سنج FE13 که جریان آب خام به کلاریفایر را اندازه گرفته و انتقال دهنده جریان 13FT که سیگنال متناسب با جریان آب خام به 13 FTR می فرستد و همچنین میزان کلر تزریقی به کلاریفایر توسط سیگنال فوق کنترل می شود.
3- شیر کنترل سطح با شیرهای جداساز و شیر فرعی (by pass)
4- شیر بک فلاش که با هوا عمل می کند و هوای آن از طریق شیر سلونوئیدی فرستاده می شود.
5- شیر هوائی تخلیه لجن که هوای عمل کننده آن از طریق شیر سلونوئیدی فرستاده می شود.
6- چهار مسیر تغذیه شیمیایی که عبارتند از: یک مسیر کلر به ورودی آب خام به کلاریفایر، یک مسیر تزریق کلرور فریک بداخل قیفی کلاریفایر و دو مسیر تغذیه آب آهک بداخل قیفی کلاریفایر
7- مسیر آب جهت آبکاری یا یاطاقان بالا و پائین محور یا رتور کلاریفایر
8- تعدادی مسیر نمونه گیر از قسمت های مختلف کلاریفایر و شیر پروانه ای خروجی کلاریفایر
سیستم تغذیه شیمیایی: تغذیه شیمیایی برای تصفیه اولیه آب در سیستم پیش تصفیه بکار می رود که شامل: تزریق کلر به ورودی آب خام به کلاریفایر و تزریق کلر و اسید سولفوریک به ورودی آب تانک کلاریفایر شده. کلر به صورت گاز محلول در آب تزریق می شود و کلرورفریک، آهک، اسید سولفوریک بصورت محلول های نسبتاً ضعیف، یا رقیق بوسیله پمپ ها تزریق می گردد. تزریق مواد شیمیایی بطور اتوماتیک و متناسب با جریان آب خام ورودی به کلاریفایر انجام می گیرد. جریان ورودی بوسیله یک جریان سنج اندازه گیری شده و توسط انتقال دهنده سیگنال متناسب جریان جهت کنترل تزریق مواد شیمیایی فرستاده می شود. غلظت محلول ها و میزان کلر تزریقی بستگی به کیفیت آب خام دارد که توسط واحد شیمی تعیین می گردد.
یون گیرها: یون گیرها یا بی یون کننده ها قسمت آخر تصفیه آب را جهت تأمین آب مقطر (بدون یون) مورد نیاز بویلر تشکیل می دهند.
بعلت بالا بردن فشار و درجه حرارت در بویلر آب مورد استفاده بویلر باید بهترین کیفیت ممکنه را دارا باشد به همین دلیل از دو دستگاه یون گیر به صورت سری و پشت سر هم استفاده می شود. نخستین دستگاه شامل کاتیون و آنیون (کاتیون گیرنده یون های مثبت و آنیون گیرنده یون های منفی می باشد) است که آب خروجی آنها جهت تصفیه بیشتر از دستگاه دوم که اصطلاحاً آن را میکس بد (گیرنده یون های ضعیف منفی و پالایش مجدد) می نامند گذرانده می شود. برای هر واحد یک سری کامل کاتیون و آنیون و میکس بد وجود دارد. در ابتدای تصفیه کلر در محل ورودی آب به کلاریفایر وارد شده و با آن مخلوط می گردد. آب آهک و کلرور فریک جهت کمک به عمل تصفیه و به قسمت وسط یا قیفی کلاریفایر وارد می شود و با آب کلر شده شده مخلوط می گردد.
در ابتدای راه اندازی سیستم پیش تصفیه 3 تا 7 روز وقت صرف ساختن لجن یا رسوبات در کف کلاریفایر می شود. این لجن عمل رسوب گیری را بهتر می سازد. زیرا به مقدار زیادی کیفیت آب خروجی از کلاریفایر بستگی به مقدار این لجن دارد و در طول راه اندازی می توان مقدار رسوب و لجن تشکیل شده در کف کلاریفایر را آزمایش کرد. جهت جلوگیری از زیاد شدن سطح لجن و ثابت نگه داشتن آن هرچند ساعت یکبار (حدود چهار ساعت) مقداری از لجن های اضافی از طریق تخلیه کلاریفایر خارج می گردد. آب خروجی از کلاریفایر وارد تانک
کلاریفایر می شود و در آن ذخیره می گردد. در محل ورودی تانک به آن کلر و اسید سولفوریک جهت تصفیه بیشتر اضافه می شود. آب کلاریفایر شده از تانک ذخیره توسط پمپ و از طریق یک شیر کنترل سطح، مخزن دو راهه و تانک فیلتر به تانک آب فیلتر شده فرستاده میشود، آب فیلتر شده بوسیله پمپ ها از تانک آب فیلتر شده به یون گیرها فرستاده می شود و بعد از عبور از کاتیون و آنیون و میکس بد به تانک ذخیره آب مقطر وارد می گردد. بعد از مدتی که یون گیرها اشباع می شوند یا یون در آب خروجی مشاهده می شود بطور اتوماتیک از مدار خارج و در سیکل احیاء قرار می گیرند و پس از احیاء مجدداً آماده بهره برداری می شوند و تا زمانی که یک سری یون گیر در حال احیاء است سری دوم یون گیر در حال بهره برداری است و آب مقطر مورد نیاز را تأمین میکند.
6)برج خنک کن: برج خنک کن واحد بخار از نوع تر یا تبخیری است و هر برج دارای شش عدد قیفی پنکه دار بمنظور کمتر شدن فشار منطقه ریزش آب از اتمسفر می باشد. ساختمان برج از چوب ساخته شده است. آب خنک شده از استخر کف برج توسط سه پمپ آب گردشی (c.w.p) که دو عدد آنها در بهره برداری نرمال در حال کار می باشد به کندانسور فرستاده می شود. طبق طرح جریان آب در حال گردش از برج به کندانسور توسط پمپ ها GPM000/750 می باشد و هربار قادر است حدود Btu000/000/450 حرارت از کندانسور جذب کند.
همچنین نیروگاه دارای سه عدد برج از نوع برج طبیعی یا natural draught cooling tower می باشد. بدنه خارجی این برجها از بتون مسلح می باشد که بروی پایه قرار دارند. آب
کندانسور توسط c.w pump به ارتفاع 15-10 متری بالای برج فرستاده می شود و از طریق رادیاتورهائی پائین می آید و حرارت گرفته شده توسط رادیاتورها بوسیله هوائی که از قسمت زیرین به بالای برج که به واسطه ارتفاع بلند و دمپرهای برج ایجاد می گردد از دهانه بالای برج خارج می شود.
سیستم کنترل: در واحدهای بخار نیروگاه بیشتر از سیستم های نئوماتیکی و الکتریکی جهت نشان دهنده ها، باز و بسته کردن شیرها و کنترل سطح مخازن و وضعیت دمپرها و شیرها استفاده شده است.
رنگ لوله ها: در این نیروگاه لوله ها و خطوط انتقال مواد به رنگ های مشخصی هستند برای مثال خطوط آب خام و آب خنک کن به رنگ سبز، لوله های روغن به رنگ زرد، لوله های آب آتش نشانی به رنگ قرمز و لوله های سوخت به رنگ سیاه می باشد.
توربوژنراتور: توربین هر واحد دارای سه قسمت IP. LP و HP پشت سرهم می باشد و شافت آن توسط کوپلینگ به شافت ژنراتور متصل است. ژنراتور کاملاً بسته و تحت فشار هیدروژن با ماکزیمم فشار psi30 می باشد. وجود هیدروژن باعث کاهش اصطکاک و فشار زیاد آن کمک در امر خنک کردن سریع سیم پچ های ژنراتور می کند.
گاز هیدروژن توسط چهار مبدل آبی واقع در چهارگوشه ژنراتور خنک می شود. جرقه گیر و خازن روی هر فاز ژنراتور جهت حفاظت ژنراتور از تغییرات ولتاژ، نزدیک ترمینال خروجی ژنراتور قرار دارد.
مولدهای حرارتی نیروگاه :
مولد بخار (بویلر): واحد مولد بخار از قسمت های زیر تشکیل شده است:
1- کوره ها و شعلها 2- قسمت هوای احتراق
3- قسمت دود یا گاز 4- قسمت بخار اصلی
5- باز گرمکن یا ری هیتر 6- تغذیه آب و مواد شیمیائی
کوره و مشعل ها Furnace and burners
سوخت از طریق دوازده مشعل به کوره یا اطاق احتراق تزریق می شود. این دوازده مشعل در چهار گوشه کوره و در سه طبقه بالا، وسط و پائین قرار گرفته اند. چهار مشعل طبقه پائین استفاده برای سوخت سنگین و همچنین سوخت سبک یا گازوئیل می باشد. در صورتی که از گاز جهت احتراق استفاده شود مولد بخار دارای دوازده مشعل گازسوز می باشد.
دوازده شمعک سوخت سبک که هریک برای یک مشعل بوده که انرژی لازم را جهت روشن کردن مشعل ها دارا می باشند. عمل روشن کردن شمعک ها از راه دور و از اطاق فرمان صورت می گیرد. شمعک ها و مشعل های سوخت سبک برای پودر کردن سوخت مصرفی خود از هوای فشرده استفاده می کنند ولی مشعل های سوخت سنگین، سوخت را به طور مکانیکی پودر می کنند.
مسیر ورودی و خروجی سوخت به مشعل ها مجهز به بخار جهت شستشو می باشد که با شیرهای دستی می توان در موقعیکه مشعل ها در مدار هستند مسیر بخار را قطع کرد. از شستشو قبل و بعد از هر بار در سرویس قرار دادن مشعل ها استفاده می شود.
سیستم احتراق در بویلر به طور مناسبی می باشد و شعله مشعل ها با یک حرکت دورانی آتش در کوره ایجاد می کنند. ولی برای کنترل فشار و دمای بخار تولید شده انتهای داخلی مشعل ها را می توان به بالا و پائین حرکت داد یا زاویه داد که این عمل باعث هدایت شعله مشعل در جهت زاویه داده شده می گردد.
وقتی مشعل، پائین باشد فشار بخار افزایش می یابد. زیرا حرارت بیشتر به دیواره لوله ای بویلر مرسوم به دیواره آب وارد می آید و تولید بخار زیادتر می کند و وقتی شعله بطرف بالا باشد حرارت به لوله های قسمت سوپر هیتر و ری هیتر برخورد کرده و نتیجتاً تولید بخار کمتر ولی دمای بالاتر می گردد.
به غیر از هوائی که برای پودر کردن سوخت در شمعک ها و مشعل های سوخت سبک مصرف می شود تمام هوای لازم جهت احتراق بوسیله دو فن یا دمنده هوا به نام F.D fan (Forced draft fan) تأمین می گردد. توسط این دمنده ها هوای کافی بداخل کوره که توسط دمپرهای ورودی این دمنده ها تعیین وارد کوره می گردد.کنترل و باز و بسته کردن دمپرها از راه دور و از اطراق فرمان انجام می گیرد.
هوای خروجی از F.D Fan با گذشتن از لا به لای دوسر کویل بخاری گرم کننده هوا دمایش به حدی فزونی داده می شود تا اجازه ندهد که در اثر تقطیر شدن ترکیبات سولفوره بروی فلز در قسمت سرد پیش گرمکن های دوار خوردگی ایجاد شود و صدمه بخورد.
بعد از گرمکن های بخاری، هوای احتراق جهت گرم شدن بیشتر وارد پیش گرمکن های دمایی یا A.P.H می گردد. گازهای خروجی از اکنومایزر قبل از ورود به دودکش از طرف دیگر این پیش گرمکن دوار می گذرد و در حین عبور مقداری از حرارت خود را به فلز داخل APH می دهند، با چرخیدن APH فلزهای گرم شده به قسمت عبور هوا رفته و گرمای خود را به هوا می دهند. هوای احتراق بعد از خروج از پیش گرمکن های دوار به جعبه باد یا winbox رفته و از طریق دمپرهای هوای واقع در چهارگوشه بویلر وارد کوره جهت تأمین هوای مورد نیاز احتراق می شود.
به طور خلاصه مسیر هوای احتراق بویلر را دو F.D fan دو گرمکن بخاری، دو پیش گرمکن دوار هوا، دو جعبه باز در دو طرف بویلر و هفت سری دمپر در چهارگوشه بویلر تشکیل می دهند
از خروجی هر دو F.D Fan و قبل از ورود به گرمکن های بخاری یک کانال کوچک مشترک هوا گرفته شده که هوای مورد نیاز مکش یک دمنده یا فن کمکی هوای آب بندی و یک فن هوای شمعک ها را تأمین می نماید. فن کمکی هوای آب بندی، هوا را با فشار بیشتر از فشار کوره جهت آب بندی دریچه های چشمی بویلر، یاطاقان دمپرها و غیره تهیه می کند. در عین حال این هوا از نشت کردن گازهای ذاغ کوره و جعبه باد به بیرون جلوگیری می کند که این عمل به علت فشار مثبت کوره امری ضروری است.
از کانال های هوای خروجی از پیش گرمکن های هوا نیز یک کانال کوچک مشترک گرفته شده که وظیفه اش رسانیدن هوا جهت جلوگیری از نفوذ گازهای داغ کوره به مسیر خروجی فن گردش دهنده گازهای کوره می باشد (G.R Fan) ارتباط این هوا با کانال خروجی G.R fan از طریق یک دمپر به نام دمپر هوای سیل است که در مواقع متوقف بودن G.R fan این دمپر باز می شود. در صورت باز نشدن دمپر هوای سیل در موقع توقف G.R fan جریان گازهای داغ به سرعت به این فن خسارت وارد می آورد.
قسمت دود یا گازهای محترقه کوره: در هنگام عمل احتراق گازهای داغ حاصل از احتراق به ترتیب با جریان یافتن از لا به لای لوله های سوپر هیتر دمای بالا یا ثانویه، لوله های باز گرمکن بخار، سوپر هیتر دمای پائین یا اولیه، اکنومایزر، و گذشتن از طرف گاز پیش گرمکن های دوار به طرف دودکش هدایت می شود. قبل از ورود به پیش گرمکن های دوار دو کانال خروجی گاز از کوره به یکدیگر متصل شده است و یک انشعاب از این کانال مشترک به مکش G.R fan متصل است. که از این طریق G.R fan بتواند مقداری از گازهای خروجی را گرفته و جهت کنترل احتراق و دمای بخار خروجی از بویلر مجدداً به قسمت پائین کوره بدمد. این فن مجهز به دمپر ورودی و خروجی است و در صورت در مدار بودن آن ضمن اینکه دمپرهای خروجی آن کاملاً باز می شوند، دمپر ورودی نیز آنقدر باید باز نمود که فشار خروجی فن از فشار کوره بیشتر باشد و نتیجتاً ضمن کنترل احتراق توسط دمپر ورودی عمل دیگر آن جلوگیری از پس زدن گازهای داغ کوره به طرف فن مزبور می باشد.
قسمت بخار اصلی: بخاری که در داخل دیواره لوله ای بویلر تولید می شود وارد دیگ یا درام آب و بخار می شود. در داخل دیگ بخار از سطح آب جدا شده و به طرف سوپر هیتر اولیه حرکت می کند. به هنگام عبور بخار از فضای بالای دیگ رطوبت آن گرفته می شود. عبور بخار از سوپر هیتر اولیه دمای آن را به بالاتر از نقطه اشباع میرساند سپس از قسمت دی سوپر هیتر یا کاهنده داغی بخار گذشته و وارد سوپر هیتر دمای بالا یا ثانویه می شود.
در سوپر هیتر ثانویه دمای بخار به مقدار طرح شده می رسد و در این حالت بخار خروجی از سوپر هیتر ثانویه و ورودی به توربین دارای شرایط مناسبی می باشد. زاویه دادن به مشعل ها و گردش دادن دوباره گاز به کوره توسط G.R fan بروی دمای بخار اصلی مؤثر است ولی به طور کلی این عمل برای کنترل های بخار ری هیت می باشد.
تا زمانی که دمای بخار اصلی ضمن اینکه از تیلیت مشعل ها و G.R fan جهت افزایش دمای بخاری ری هیتر استفاده می شود پائین تر از نقطه تنظیمی باشد کنترل دقیقی بروی آن وجود ندارد، و فقط متناسب با افزایش دمای ری هیت دمای بخار اصلی نیز افزایش می یابد در صورتی که دمای بخار اصلی از نقطه تنظیمی طراحی شده بالاتر رود در این حالت از
قسمت کاهنده داغی بخار یا دی سوپر هیتر که بین سوپر هیتر اولیه و ثانویه قرار دارد استفاده می شود و با اسپری آب دمای بخار بین دو سوپر هیتر پائین می آید و در نهایت دمای بخار اصلی کاهش می یابد تا به نقطه تنظیمی برسد و در آنجا ثابت نگهداری شود. نتیجتاً زمانی می توان از دی سوپر هیتر بعنوان کنترل دمای بخار اصلی استفاده نمود که دمای بخار اصلی بالاتر از نقطه تنظیم باشد. درام یا دیگ بویلر و اجزاء سوپر هیتر مجهز به سیستم آلارم، وسایل اندازه گیری و همچنین شیرهای اطمینان است که در مواقع بهره برداری غیر صحیح از بویلر حفاظت می کند.
بازگرمکن یا ری هیتر: با گذشتن بخار اصلی از قسمت فشار قوی توربین به نسبت قابل ملاحظه ای انرژی خودش را که در رابطه مستقیم با فشار و درجه حرارت می باشد از دست می دهد. برای حصول اطمینان قبل از ورود بخار به قسمت فشار متوسط و فشار ضعیف انرژی حرارتی بیشتر به این بخار اضافه می شود. برای انجام این کار بخار خروجی از قسمت فشار قوی توربین به قسمت بازگرمکن بویلر هدایت شده و دوباره به توربین برگشت داده می شود. با گذشت بخار از ری هیتر دمای آن به دمای بخار اصلی رسانیده می شود و به این طریق به مقدار قابل ملاحظه ای انرژی حرارتی آن بالا می رود. مسیر خروجی بخار از قسمت فشار قوی توربین را ری هیت سرد می نامند این بخار قبل از ورود به قسمت ری هیتر بویلر از یک قسمت به نام کاهنده داغی بخار ری هیت می گذرد که در آن با اسپری آب مقداری از داغی بخار گرفته می شود تا در نهایت بخار خروجی از ری هیتر بویلر دمای مطلوب را داشته باشد. مسیر برگشت بخار از ری هیتر به توربین را ری هیت گرم می نامند.
آب مولد بخار و تغذیه شیمیایی: آب تغذیه مولد بخار که بخار مورد نیاز از آن تولید می شود از طریق اکنومایزر وارد مولد بخار می گردد. بهنگام عبور آب از لوله های اکنومایزر آب مقداری از انرژی حرارتی گازهائی را که در اطراف لوله های اکنومایزر جریان دارد جذب نموده و در نتیجه دمایش افزایش می یابد. آب از اکنومایزر به درام جریان می یابد، درام نیز از دو قسمت آب و بخار تشکیل شده و سطح آب در آن بایستی در حد نرمال ثابت بماند. فضای بالای درام از بخاری که توسط دیواره لوله ای کوره تولید شده تشکیل می شود.
اب مصرفی جهت تولید بخار تقریباً خالص است ولی شرایط اضافی دیگری برای حفاظت بهتر دیگ و لوله های بویلر لازم است یکی از این شرایط تزریق فسفات سدیم به آب داخل دیگ و لوله های بویلر است، این آب با آب دیگ مخلوط شده و با گردش آب در مولد بخار حرکت می کند، اگر تغذیه فسفات به نحو صحیحی انجام گیرد حفاظت لازم فراهم می آید.
کندانسور
پس از اینکه بخار کارش را روی پره های توربین به پایان رسانید و حداکثر انرژی اش را به پره های توربین منتقل کرد، قبل از اینکه دوباره به بویلر برگردد باید آنرا به آب تبدیل کرد. این عمل به وسیله کندانسور انجام می شود و در این مورد کندانسور بزرگترین و مهمترین مبدل حرارتی نیروگاه می باشد حرارت موجود در بخار خروجی از توربین قابل تبدیل به انرژی مکانیکی نیست و آن را در مجاورت آب خنک کننده کندانسور منتقل می نمایند.
اصول کارکرد کندانسور و مراحل انجام آن به صورت زیر می باشد:
1- حجم بخار: با توجه به اینکه حجم بخار خیلی بیشتر از حجم آب است در نتیجه فشار در ظرف بالا می رود، بنابراین عمل حرارت نهان باعث بالا رفتن فشار می شود.
2- جذب حرارت: با سرد کردن ظرف از آن حرارت می گیریم، در این هنگام گرمای نهان از بخار گرفته می شود و به آب تبدیل می شود. و این عمل همراه با کم شدن فشار بخار در ظرف می باشد. این عمل در کندانسور با گرفتن گرمای نهان بخار انجام می شود.
3- فشار کندانسور: کندانسور ظرف بزرگی است که در مقابل ورود هوا و گازهای متفرقه اب بندی شده است و بخار پس از خروج از توربین در آن خنک می شود و به آب تبدیل می شود، عمل کندانسه شدن به طور کامل انجام می شود و فشار داخل کندانسور تا پائین تر از فشار اتمسفر کاهش می یابد و بدین ترتیب در داخل کندانسور خلاء ایجاد می گردد. برای حفظ شرایط پائین بودن فشار (برای حفظ خلاء کندانسور) لازم است هوا یا سایر گازهای غیر قابل کندانسه شدن که همراه بخار وارد کندانسور می شود به طور پیوسته جدا خارج شود، کندانسور علاوه بر کندانسه کردن بخار باید این گازها را از بخار جدا کند، این گازها بوسیله انژکتور یا پمپ مکش هوا از کندانسور خارج میشود.
وظائف کندانسور:
1- قسمت اصلی توربین: در توربین های کوچک می توان بخار را پس از خروج از توربین به اتمسفر رها کرد و یا اینکه جهت استفاده های دیگر مورد استعمال قرار داد اما در توربین های بزرگ اصلی ترین قسمت توربین را کندانسور تشکیل می دهد به این صورت که با وارد شدن بخار خروجی از توربین به یک کندانسور که فشار داخلی آن پائین تر از فشار اتمسفر می باشد سه نتیجه به دست می آید:
1- صرفه جوئی در بخار: با استفاده از کندانسور کاهش زیادی در مقدار بخار لازم تولید هر واحد برق بدست می آید: در توربین هائی که کندانسور وجود ندارد حداقل فشاری که بخار در قسمت انتهائی می تواند حالت انبساط یابد فشار اتمسفر می باشد. این فشار معادل با فشار ستونی از جیوه به طول 76 سانتی متر می باشدو در صورتی که اگر توربین دارای کندانسور باشد فشار داخل آن به حدود cmHg5 کاهش می یابد. بنابراین بخار به جای اینکه در cmHg76 انبساط یابد در cmHg5 انبساط می یابد. با توجه به این انبساط بخار و تا این حد فشار نتیجه می شود که هر واحد حجم بخار کار زیادتری انجام می دهد. بنابراین با استفاده از کندانسور در میزان مصرف بخار صرفه جوئی قابل ملاحظه ای به عمل می آید.
2- حفظ آب تغذیه به صورت خالص : حجم بخاری که در داخل توربین عبور می کند خیلی زیاد است. اگر اجازه دهیم این مقدار زیاد بخار وارد اتمسفر شود کاری غیر اقتصادی انجام خواهیم داد در این شرایط با استفاده از کندانسور بخار خروجی از توربین به آب تبدیل می گردد و سپس این آب به بویلر وارد می شود و در سیکل حرارتی توربین مورد استفاده قرار می گیرد، از طرف دیگر آب مورد استفاده در سیکل حرارتی آب مقطر خالص است و تهیه دائمی آن گران است با این عمل از تهیه دائمی آب مقطر نیز جلوگیری به عمل می آید.
3- هواگیری از آب اضافی در هر سیکل توربین: به علت نشت آب در قسمت های مختلف و همچنین استفاده از آب برای تمیز کردن قسمت های داخلی بویلر دائماً مقداری آب مصرفی در سیکل حرارتی توربین از بین می رود و باید کمبود آب سیکل حرارتی را تأمین کرد. به همین علت معمولاً از تانک دمنده آب که با هوا در تماس است و شامل گاز اکسیژن است استفاده می شود. در موقع استفاده از این آب اگر اکسیژن را از آب خارج نکنیم باعث خوردگی در بویلر و لوله های مربوط می شود. بهترین روش برای خارج کردن اکسیژن گرم کردن آب تا نقطه جوش می باشد و برای این منظور آن را مستقیماً وارد کندانسور می کنند با آب ورودی در کندانسور در فشار داخل آن به نقطه جوش گاز اکسیژن آزاد و همراه هوا و گازهای دیگر داخل کندانسور برای خارج شدن آماده می گردد.


دانلود مقاله عفونت های مجاری ادراری pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله عفونت های مجاری ادراری pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود مقاله عفونت های مجاری ادراری pdf
مقدمه
عفونت مجاری ادراری (Urinary tract infeetions)
چگونگی ابتلا به عفونت مجاری ادراری (How getting UTI)
عوامل مؤثر بر عفونتهای مجاری ادراری
جنس (Genus)
ختنه (Cricumcision)
حاملگی (Pregnancy)
یائسگی (Menopause)
آسیب مغزی (SCI=Spinal Cord injury)
بیماریهای رفتار جنسی ، دیافراگم و اسپرمیسدها
کاندوم (Candom)
مقاومت دارویی باکتری ها (Drug resistance of bacteria)
مقاومت وراثتی (Intrinsic Resistance)
مقاومت کروموزومی (Chromosom Resistance – Mediated)
مقاومت سولفانامیدی
مقاومت پلاسمیدی
مقاومت به خانواده پنی سیلین
مکانیسم مقاومت به آمینوگلیکوزیدها
باکتریهای عامل عفونتهای مجاری ادراری
استافیلوکک ها (Staphylococci)
انتروباکتر (Enterobacter)
کلیسئلا (Klebsiella)
پروتئوس (Proteus)
پسودوموناس ها (Pseudomonas)
ادروارد سیئلا (Edwardsiella)
سراتیا (Serratia)
مقدمه
عفونت های مجاری اداری یکی از مشکلات و معضلات بهداشت عمومی همه کشورها بخصوص جهان سوم می باشد. ارگانیسم های متعدد مانند ویروس ها ،باکتری ها ، قارچ ها و انگل ها عفونت مجاری اداری ایجاد می نمایند و باکتری ها شایع ترین آن هستند (1، 2 ،3 ، 4) تصویر بر این بود که با کشف داروهای ضد باکتریایی مشکل درمان بیماریهای عفونی بشر حل شود ولی بعد از گذشت نه چنان طولانی، ظهور گونه های مقاوم به داروها و افزایش آن این امید به ناامیدی بدل شد ولی با تداوم کوشش و تلاش به کشف داروهای جدید مانند کوتریموکسازول و جنتامایسین ، سفالوتین و سفالوسپورین با نسل های جدید منجر شد. باکتری هایی ماند آنترویاکتریاسه آ ، استافیلوکک ها، سالمونلاها، شیگلاها ، کلیسئلا، اتتروباکتر، سیتروباکتر، ادوارد سیئلا، سراتیا،پسودوموناس ها ، کلامیدیاها و مایکوپلاسماها عامل عفونت مجاری ادراری هستند که E.Coli مهمترین عامل بخصوص در خانم ها می باشد (3 ، 5)
عوارض ناشی از عدم درمان یا بد درمان عفونت مجاری ادراری منجر به از کارافتادگی کلیه و در خانم های حامل منجر به تولد نوزادان کم وزن،نارس و یا سقط می شود؛ لذا تشخیص و درمان مناسب و به موقع آن از اهمیت خاص برخوردار می باشد (6، 7، 8) . هدف این تحقیق بررسی میزان فراوانی عامل عفونت های مجاری ادراری، مقاومت و حساسیت آنها با آنتی بیوتیک های مورد تجویز جامعه پزشکی و نقش سن و جنس در فراوانی این بیماری می باشد
عفونت مجاری ادراری (Urinary tract infeetions)
تعریف عفونت مجاری ادراری (Definition)
عفونت های مجاری ادراری سالیانه میلیون ها انسان را مبتلا می کند که میزان شیوع آن از عفونتهای تنفسی بیشتر است. در سال 1997، پزشکان ، 8-3 میلیون نفر انسان مبتلا به عفونت مجاری ادراری گزارش کردند (6). در ابتلا به عفونتهای مجرای ادراری زنان نسبت به مردان مستعدتر می باشند؛ زیرا هم اطلاعات کم دارند و هم طول مجاری ادرای آنان کوتاه بوده و به وسیله باکتری های روده ای آلوده می گردند. یک زن در طول زندگی ممکن است 5 بار به UTI مبتلا گردد که در زمان حاملگی بیشتر است. UTI در مردان کمتر معمول است؛ ولی وقتی به عفونت مجاری ادراری متبلا شدند بیماری در آنها خیلی جدی است. سیستم اداری تشکیل شده است از :کلیه ها ، حالب ها ، مثانه و پیشابراه، کلید اصلی این سیستم کلیه ها هستند. لوله های باریکی بنام حالب وجود دارند که ادرار را از کلیه به مثانه می برند. افراد میان سال در روز 1-5/0 لیتر ادرار می کنند که مقدار ادرار بستگ به مایعات و غذاها دارد که فرد مصرف می کند (3،4،6،9،10،11)
چگونگی ابتلا به عفونت مجاری ادراری (How getting UTI)
ادرار استریل است و عفونت هنگامی رخ می دهد که میکروارگانیسم از لوله های گوارشی به ابتدا پیشابراه بچسبد و شروع به تکثیر نماید. عامل بیشتر عفونتهای مجاری ادراری Ecoli است که بطور معمول در کولون زندگی می کند. در بیشتر موارد باکتری ابتدا در پیشابراه شروع به رشد می کند. عفونت محدود به پیشابراه را urethrist گویند وقتی باکتری به مثانه مهاجرت و باعث عفونت مثانه شد را ›غسفهفهس گویند. اگر عفونت سریعا درمان نشود باکتری ممکن است به حالب ها رفته و کلیه ها را به عفونت مبتلا نماید که در اینصورت به آن Pyelonephritis و میکروارگانیسم های کلامیدیا و مایکوپلاسما می توانند در مجاری تناسلی مردان و زنان عفونت مجاری ادراری ایجاد نمایند. کلامیدیا ومایکوپلاسما برخلاف E.Coli میتوانند به مجاری تناسلی رفته و عفونت مجاری تناسلی – ادراری نیز ایجاد نمایند؛ که هر دو عفونت نیازمند درمان می باشند. در مردان غدد پروستات موادی تشرح می کند که رشد باکتری را کاهش می دهد. در هر دو جنس سیستم ایمنی از عفونت جلوگیری می کند با وجود این محافظت ها، هنوز هم به عفونت مبتلا می شویم (11،12،13)
عوامل مؤثر بر عفونتهای مجاری ادراری
(Factors affecting on urinary tract infections)
عوامل متعددی در ایجاد عفونتهای مجاری ادراری دخالت دارند که مهمترین آنها عبارتند از: سن (AGE)
عفونت مجاری ادراری (UTI) در سنین سه ماهگی در مردان بیشتر از زنان است. نسبت میزان شیوع باکتریوری مشخص در بین دختران محصل قبل از مدرسه و بعد از آن 2/1% و در حالیکه در بین پسران نسبت 3/1% است (14)


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پاورپوینت روستای سار pdf دارای 49 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت روستای سار pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلوددانلود پاورپوینت روستای سار pdf
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلوددانلود پاورپوینت روستای سار pdf
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن دانلود پاورپوینت روستای سار pdf :
اسلاید 1 :
. روستا درشهرستان شبستر فراردارد
شهرستان شبستربا مرمزیت شهر شبستر دز غرب استان واقع شده اسست حدود شمالی آنرا شهرستانهای اهر ومرند وحدود جنوبی آنرا شهرستان تبریز فزا گرفته است .
و دریاچه ارومیه واستان آذربایجان غربی در حدود غربی آن قراردارند. این شهرستان در یکی از محورهای ارتباطی بین تبریز – ارومیه فرار گرفته است. وسعت آن 3 / 2621 کیلومتر مربع می باشد که حدود 6 / 5 % از محدوده استان را در بر می گیرد .
بر اساس آخرین تقسیمات کشوری دارای سه بخش ( مرکزی – صوفیان – انزاب )
و 8 نقطه شهری ( صوفیان، شبسترف خامنه، ثسوج، سیس، شرفخانه، شندآباد و وایقان ) می باشد . این شهرستان در 45 درجه و 41 دقیقه و 30 ثانیه در طول شرقی و عرض شمالی 38 درجه و 11 دقیقه و 30 ثانیه قرار دارد.
اسلاید 2 :
. روستا در بخش صوفیان قرار دارد
این بخش شامل بخش مرکزی( صوفیان )، چلهخانه ( چله خانه علیا ) ، میشو جنوبی ( نعمت الله ) ، رودقات ( امند ) دارای 94 آبادی 86 روستای دارای سکنه و 8 روستای خالی از سکنه می باشد .
اسلاید 3 :
. روستا در بخش صوفیان قرار دارد
این بخش شامل بخش مرکزی( صوفیان )، چلهخانه ( چله خانه علیا ) ، میشو جنوبی ( نعمت الله ) ، رودقات ( امند ) دارای 94 آبادی 86 روستای دارای سکنه و 8 روستای خالی از سکنه می باشد .
اسلاید 4 :
5 – 1 . روستا در دهستان رودقات قرار دارد
این دهستان در شمال غربی شهرستان شبستر واقع شده است. این دهستان با مرکزیت امند و با 7 / 443 کیلومتر مربع مساحت و دارای 20 روستا که یکی از آنها بدون سکنه است می یاشد .
روستای سار تقریبا“ در ناحیه مرکزی این دهستان واقع شده است.
روستای سار یکی از روستاهای دهستان رودقات هست که موقعیتی کوهستانی و در دامنه های پایکوهی قرار دارد . روستا در 15 کیلومتری مرکز دهستان ودر حدود 35 کیلومتری شمال شرقی صوفیان و در 42 کیلو متری شمال غرب تبریز در دهستان رودقات از توابع بخش صوفیان شهرستان شبستربا وسعت 100185 مترمربع با اراضی زراعی و باغی و ارتفاعات قرار گرفته است
اسلاید 5 :
7 – 1 . راههای ورودی و خروجی
نشستگاه روستا به نوعی در میانه یکی از دسترسیهای فرعی محدوده دهستان قرار گرفته و راه ارتباطی روستایی از کنار آن میگذرد و جهت دسترسی به سایر نقاط منطقه باید از راه اصلی ارتباطی روستا به جاده ایوند – امند دست یافته و به فصاهای فرا منطقهای دسترسی پیدا کند .
اسلاید 6 :
. حوزه نفوذ روستا
به لحاظ موقعیت جغرافیاییدر یک موقعیت حاشیهای وازوایی خاص فضایی قرار داشته و از جهت دسترسی به خطوط ارتباطی بر کناره و امتداد یکی از محورهای ارتباطی البته فرعی منطقه واقع شده از اینو به لحاظ مرکزیت فضایی عامل دسترسی که از عوامل شکل گیری حوزه نفوذ برای یک کانون زیستی است سار جندان واجد شرایط حوزه نفوذ نمی باشد .
اسلاید 7 :
. آب وهوا ( اقلیم )
سار یک روستای کوهستانی با رشد ارگانیک است که زمستانهای سرد و برف گیر وتابستانهای معتدل دارد .
اسلاید 8 :
2 – 2 . روستای سار یک روستای متراکم است
در کل از جمله روستاهای متراکم کوهستانی با رشد ارگانیک اولیه احتساب نمود بدلیل شرایط توپوگرافی و محودیت خاک واستفاده بهینه ازاز فضای بیشتری برای کشت و کار متراکم و متمرکز خصوصا“ د بافت پیوسته خود و به دلیل رعایت داده ها وامکانات محیطی و سازگاری با اقلیم خود وهمچنین بدلیل ملحوظات دفاعی و
امنیتی بسته و فشرده شکل یافته است .
اسلاید 9 :
- رودها
1 – 3 . نقشه روستا و موقعیت رود ایوند
رود خانه ( ایوند ) تنها رودخانه دایمی این منطقه است که در مواقع بارندگی آب آن افزایش می یابد این رود از ارتفاعاتی معروف به قزلار و ارتفاعات اطراف روستای ایوند سرچشمه می گیرد به سمت جنوب شرقیضمن تغذیه اراضی روستاهای { ایوند، سار،ترپ، سهرل، مزرعه، هرزنق { زین آباد، امند و ; } نهایتا“ به دریاچه ارومیه میریزد .
اسلاید 10 :
. کوهها وتپه ها
صخره غربی
این صخره سنگی که در غرب و قسمتی از روستا از غرب را پوشش میدهد ارتفاع صخره از کف تراز روستا حدودا“ 50 متر است و از بالای آن تمام بافت روستا قابل مشاهده است.همجنین از بالایاین صخره منظر زیبایی از کل منطقه وباغات وکوه کپز دیده میشود .

لیست کل یادداشت های این وبلاگ