
دانلود مقاله سورئالیسم pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله سورئالیسم pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سورئالیسم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله سورئالیسم pdf :
سورئالیسم
سورئالیسم
بعد از پایان جنگ جهانی اول شیوه ای جدید به نام «وهمگری» یا سوئالیسم تکوین یافت و ابتدا بر علم ادبی حکمفرما شد و واژه سورئالیسم را ابتدا آپولینز شاعر فرانسوی در 1917 به معنی لغوی «واقعیت برتر» آن هم در تفسیر یکی از نمایشنامه های خود به کار برد و این مکتب هنرهای تجسمی را در بر می گرفت و هنرمندان جدا شده از نهضت دادارا گرد خود آورده و بنای این مکتب مهم و رویا و تداعی آزاد و صور مکتوم در ضمیر ناهشیار است. و یکی از اهداف هنرمند یا شاعر این است که نیروی خیالی خود را با عقل و ارائه بیرون آورد و از قید و بند اجتماعی آزاد کند. از هنرمندان این دوره آرپ، جورجو اکیریکو، ماکس ارنست، کله، ماسون خوان میروه، پیکاسو و از هنرمندانی که بعدها این مکتب روی آوردند ماگریت، سالودوردالی جاکومتی پیکرتراش، تانگی، شاگال.
خصوصیات برخی از هنرمندان سورئال
ماکس تخیلی بی بند و مرز را در نقاشی هایش به کار می برد.
جانسون نقش های برانگیخته از ضمیر ناهشیار خود را بدون عقل و منطق ترسیم میکند.
تانگی: منظره های سرح آمیز و غیر زمینی را با تصویر موجودات عجیب غریب از موادی خمیری در لایتنی می سازد.
دالی: دنیای متنوعی دارد و با تضنن هنری و لوده گری ها ذهن جهانیان را پر ساختند.
ماگریت بلژیکی: از فعال ترین این هنرمندان کارهای برجسته می کرده.
کیریکو: تصویر افراد یا کودکانی هویت ناپذیر و شبیه به آدمک های جامه پوشیده را همراه با اشیایی که گویی برجا سنگ شده در فضاهای قالبی و برش خورده معماری های هندی و راستبر جایگزین می سازد. سایه هایی یکپارچه و هراس انگیز هگ نور می آفریند و انسان احساس کابوس زدگی میکند و حضور اشباحث پلید و نامرئی را گمان می برد.
سورئالیسم
شیوه هنری که از چندی پیش در میان اقوام مختلف جهان به چشم خورده و در سال 1924 به صورت نهفتی نودر آمد. با برخورداری از آزادی کامل و ارائه هرگونه تصویر یا کدائی نامانوس یا الهام و رویا و تجسم از خمیر ناخودآگاه کلا این مکتب با مکاتب دیگر فرق میکند . به طور یکه سوئالیسم با نظام کتب های دیگر به گونه ای قطع رابطه میکند. به همین خاطر مخالفین زیادی پیدا میکند. که می خواهند این مکتب را پوچ بخوانند و طردش کنند ولی بعد هنرمند در می یابد که زندگی و مخصوصاً زندگی روانی دو سطح جریان دارد. یکی معین و مشهود در خطوط و اجراء و دیگری که شاید پاره بزرگتر زندگی باشد پنهان به هم و نامعین. آدم مثل کوه یخ در زمان حرکت میکند. و تنها قسمتی از آن در بالای حد هشیار و هدف هنرمند سوئالیسم این است که قسمت زیره یعنی خمیر ناخودآگاه را کشف کند و برای اینکه از انواع سمبولیسم استفاده میکند. نظریه سورئال ها تا اعماق وجدان هنری اروپا و آمریکا نفوذ کرده.
گفته آندره برتون در مورد سورئالیسم: سورئالیسم خود کاری خالص روانی که منظور از آن عبارت است از افراد واقع اندیشه به طور اشخاصی یا مکتوب بهر نحو دیگر یعنی تصویر اندیشه. فارغ از هرگونه ضابطه عقلانی یا زیبایی شناسی.
امور رئالیسم برتر از رئالیسم یا حقیقیق تر و این نامی است که آپولونیز نویسنده فرانسوی در سال 1911 به آثارشاگال نقاش جوانی که به پاریس آمد. بود و سورئالیسم پس از جنگ جهانی اول به یک مکتب بلند آوازه بود گشت.
دراشاگال ممکن و ناممکن با هم در آویخته را اجرای کار هر کدام طبیعی است ولی طرز قرار گرفتن آنها در فضا طبیعی نیست. شاگال مناظر طبیعی را وصف نمی کند. بلکه طبیعت ذهنی و درونی که در آن دیروز و امروز و شدنی و بودنی داشته و خواسته در هم آمیخته است.
فرضیه سورئالیسم
فرو رفتن در خود و آزادی از قید و بند سنن و عادات و دانسته ها و بردن خود به اشارات و الهامات که از وجود آدمی بر می خیزد و شکل دادن به آنها بدون رعایت رسوم رایج شیوه کار هنرمندان سورئالیست هنرمند سوئالیست به جهانی می رسد که با جهان مانوس ما بسیار متفاوت است. جهانی با خواهش های تند و خروشان اوهام دیرین و ترس های کهنسال آرزوهایی بی رحم و امیدهای حد نشناس تهمه در خروش و غوغا و باز همه از سلطه تهدید گرد. عقل در سکوت و خاموشی همه جویای ظهور و همه ترسان از آن سکوتشان از فشار فریاد فرو خورده لرزان و سکونشان از شوق حرکت و انتظار پیچان.
مکتب سوئالیسم تا زمانی که جنبش داداد آخرین نفسهایش را در پاریس کشید صورت خارجی به خود نگرفته بود.
در نخستین سالهای بعد از جنگ جهانی اول نویسندگان فرانسوی می کوشیدند اصول نظریه زیبایی شناسی برگرفته از نظرات آرتور دو لونزه آمون آلفرد ژاری آپولیز را فرمول بندی کنند. اینان پاسخشان را در وجود دادائیستها که در پاریس بودند یافتند. بعد از مدتی آندره برتون با استفاده به این دلیل عجیب ولی احتمالاً درست کم جنبش دادا تدریجاً جنبه ای رسمی و آکادمیک خود را از آن کنار کشید و با نمایشگاه دادائیست ها محافظت کرد. که بعد از منجر به تکشیل کنگره پاریس شد. و پس از 1922 آندره به مقام سردبیری رسید و هنرمندان هم نظر با خود را تقویت کرد و باهم در موردامور منطقی و غیر منطقی و تصادفی در شعر و نقاشی بحث می شد.
بیانیه سورئالیسم برتون
سورئتلیسم اسم مذکر حرکت خود به خود صرفا روانی که هدف از آن بیان شفاهی یا کتبی عملکرد تفکر است تفکر تحمیل شده در غیاث هرگونه عنصر بازدارنده ناشی از عقل در خارج از قلم و هرگونه پیشینه است. زیبایی یا اخلاقی در فرهنگ فلسفی سورئالیسم بر شالوده اعتقاد به وجود شک هایی از تداعی ناشناخته قدرت یکه تازه رویاپردازی فعالیت بر غرضانه تفکر بر واقعیتی فراتر است سورئالیسم به نابودی دائمی نظام دیگر مکانیسم های روانی و نستن خود به جای آنها در حل مسائل اصلی زندگی منجر شده که بر ادبیات تاکید داشته و تحت تاثیر شاعران و منتقدان که خود را وارث بهبود او تره آمون و ژاری می دانستند برتون از شاگردان فروید بود و اصل سورئالیست را در درجه اول رویا و خمیر ضمیر ناخودآگاه را از نظرات فروید استخراج کرد او لحظه سورئال را لحظه و می داند که تناقضات و رویاها و واقعیت ها حل می وشد او م یگوید برای ذهن نقطه خاصی وجود دارد. که از آن پس زندگی و مرگ عنصر واقعی و تخیلی گذشته آینده گفتنی و ناگفتنی و بلند و کوتاه و دیگر تضاد به شمار نمی رود.
عنصر تصادفی و سخت در هنر هنرمند تاثیر دارد. از برنامه های سوئالیستها شورش بر ضد نهادها و فلسفه ها بر ضد سیاستمداران فیلسوفان و شاعران و هنرمندان سالخورده که نسل جوان را به درجه هولناک جنگ جهانی اول کشانده بودند بود سورئالیست ها اهمیت بیشتری به انزوای شاعر و بیگانگی اش با اجتماع و جدایی اش از طبیعت می دانند.
دو شاعر بزرگ سده نوزدهم از نهادها و پیامبران اصلی سورئالیسم
ایزیدوردوکاهل که بعدها خود را کنت دواتره آمون نامید و آرتورومبر از منتقدان تندخوی و سرشناس بودند این دو هم دیگر را نمی شناختند در انزوا بودند و در نقطه نقطه جهان سرگردان بودند. در سنین جوانی چشم از جهان فرو بستند این دو بنیان های شعر رمانتیک را به لرزه در آوردند و رئالیست ها شیفته این دو بودند.
اندیشه های برتون تا 50 سال به هند و ادبیات شورش تعلق داشت. اصول سورئالیستی فرمول بندی شد. خوشبختی نه به دلیل نیوری حیاتی سرشار نقاش و پیکرتراش سورئالیستی تعداد انگشت شماری مدافعانش این واژه را با دقتی در حدو وسواس آندوبرتون به کار می بردند. هنرمند اول می گویشه به عنوان فرد مطرح شد.
نخستین نمایشگاه گروهی هنرمندان سورئالیستی
در سال 1925 در نگارخانه پیر تشکیل شد و آثار هنرمندانی چون آرپ- کریکو- ارنست- کله- ماسون میروکپاسیو در این نگارخانه است و بعدها ایوتانگه مارسل دوشان- پیکابیا. رنه ماگریت به آنها پیوستند.
سورئالیسم در سال های 1930-1939
سورئالیسم با دو گرایش به نمایندگی میرو- آندره- ماسون و بعدها ماتا. گاهی سورئالیسم را سورئالیسم خلق می نامیدند. در این گرایش القای فکر بدون نظارت ذهن. غالب است و نتیجه به انتزاع نزدیک خیالپردازی هم در کار دخیل و سرچشمه های این گرای را باید در آزمایشگری های تصادفی و خودبخودی که دادائیسها و فوتوریستها انجام دادند جستجو کرد. و نتیجه به شیوه نویسندگی شاعران سورئالیستی نزدیک بود. گرایش دوم در نقاشی سورئالیستی با کارهای پیروی- سالو ادوردالی. ایوتانگه. رنه ماگریت- پل دلو- پیوند داد این گرایش صحنه ها و اشیای قابل تشخیص دارد که از محیط طبیعی شان بیرون و به طرز عجیبی در هم ادغام شده اند گویی در عالم رویایی باشند. و با دقتی وسواس آمیز شبیه سازی می کنند این گرای را باید در هنر هانری روسو- شاگال- انسور- کریکو و رمانتیک های سده 19 جستجو کرد. این گرایش که سوپررئالیسم یا سورئالیسم ناتورالیسم نامیده می شود می کوشد از ضمیر ناخودآگاه استفاده کند.
نظریه فروید در مورد رویایی ضمیر ناخودآگاه اهمیت بنیادی برای تمام جنبههای سورئالیستی دارد.
هیچ مرزی بین این دو گرایش نیست. هنرمندانی چون ماکس ارنست و ویکتور بارئولز در زمان های مختلف به آزمایشگری سورئالیستی می پرداخت. سبک سو سکب مستقلی از سورئالیست پدید آورد. تفاوت بین این دو گرایش زیاد ولی بین هنرمندان این دوره طبقه بندی صورت نمی گیرد. از دل سورئالیسم زنده نهایی میرووماسون و نظریه های مربوط به حرکت خود انگیخته لقائی شهودی گرایشهای خلاقانه بسیاری در عرصه اکسپرسیونیسم انتزاعی و دیگر سبک های انتزاع اواخر سده 20 به ظهور رسیده از دل سورئالیسم در ادبیات و هنر و سیاحت نیز جنبش انتزاعی و این جنبش در سال 1925 در نشریه برتون انقلاب سوررئالیستی نامیده می شد.
و بند سورئالیست ها به دادائیست ها پیوستند یا عنصر غیر منطقی برسد.
کم کم هنرمندان دیگری نیز این مکتب روی آوردند. وباعث انتشار آن در سراسر جهان شدند در سال های 1930-1939 نشریه اصلی سورئالیست ها مجله مینوتوربود که در سال 1933 به دست آلبرت اسکیرا- تیریاد تاسیس شد. و در میان این هنرمندان هنرمندانی با گرایش های گوناگون متراگاندینسکی اورنس- درن- نام برد.
سبک سو طرح روی جلد را تهیه کرد کولاژی که در مرکزش یک طرح کلاسیک خطی از یک مینیاتور با شمشیری کوتاه در دست دیده می شد.
در میان نخستین سورئالیستها
آندره مانسون انقلابی ترین و پر شورترین هنرمندی که زخم های روانی بیشتر از زخم های حجمی بر او وارد شده او یک آثار آناریشت بوده. وموضوع آثار او سادیسم انسان و درنده خویی تمام موجودات زنده اعم از ماهیها و حشرات صحنه کشتار.
هنرمندی که نماینده سورئالیسم بود
ساولادوردالی متولد 1904 او واژه سورئالیسم را به صورت یک اسم عام در تمام زبان ها درآمده است. که بر هنری غیر منطقی شهرت برانگیز، جنون آمیز مطابق مد روز دلالت دارد. زندگی شخصی دالی سورئالیستی بوده دالی با امپرسیونیسم نیز آشنا بوده . تصاویر روایتی دارد. دالی خیلی با استعداد و تخیلی است و کمک زیادی به هنر سده بیستم کرده.
معنای لغوی سورئالسیم
فراواقعگرایی
هدف سورئالیسم
تناقص پیشین رویا واقعیت را در یک واقعیت مطلق یک ابرواقعیت حل کند.


دانلود طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی pdf دارای 71 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی pdf :
بخشی از فهرست دانلود طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی pdf
مقدمه 1
فصل اول: مقدمه ای بر آموزش از راه دور
آموزشگاه های مجازی 4
آموزش از راه دور 10
فواید آموزش از راه دور 10
ابزارهای آموزش از راه دور 12
عوامل اصلی در فرایند آموزش از راه دور 13
کلاس های مجازی 14
فن آوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در آموزش 14
نیازمندیهای کلاس های مجازی 16
نتیجه گیری 21
فصل دوم: توصیف کلی نیازمندیهای سیستم
ایده ها 24
تحلیل نیازمندیها 25
نمودار نهای کلی سیستم 27
توصیف گزارش کار سیستم و DFD سیستم 28
توصیف تعریف مدیر سیستم 29
اختصاص دادن امکانات مورد نیاز مدیر سایت 31
توصیف امکان استفاده دانش آموزان از سایت 36
فصل سوم: نحوه پیاده سازی سیستم
نیازمندیهای سیستم جهت پیاده سازی 41
ASP.NET 42
C# 45
SQL SERVER 2000 50
برقراری ارتباط و امنیت در سایت SQL SERVER 52
ساختار سایت 63
مراجع 65
با توجه به نیاز مبرم دانش پژوهان به سایت هایی که جنبه علمی داشته باشد و دارای قابلیت هایی نظیر در اختیار قرار دادن تست و برقراری آزمون های ON LIN باشد و بتواند در ارتقاء سطح علمی دانش آموزان مؤثر باشد این سایت طراحی شده است عملکرد این سایت به صورت زیر می باشد. کاربر پس از ورود به سایت برای استفاده ازا امکنانات موجود باید عضو شود و یا اینکه از طرف آموزشگاه عضو شده باشد که پس از آن می تواند LOGIN کند.
اعضای سایت و کاربران مجاز می توانند از بخش آزمون استفاده کنند.
برنامههای توسعه منابع انسانی یکی از مهمترین چالشهای دولتها در استقرار نظامهای جامع مبتنی بر فناوری ارتباطات و اطلاعات میباشند. همان گونه که فناوری ارتباطات و اطلاعات مکمل بازآفرینی سازمانها در بسیاری از فرآیندهای کاری روزمره خود بوده است که نمونههای آن شامل بانکداری الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، پست الکترونیکی، دولت الکترونیکی و ... میشود، حوزه یادگیری الکترونیکی یا آموزش الکترونیکی نوید بخش اجرائی شدن آرمانهای به نظر دور از دسترس تا دو دهه قبل میباشد. حذف محدودیت زمان، مکان و سن آموزشگیرنده که به عنوان آرمانهای دوردست مطرح بوده است، امروزه دیگر محدودیتهای بزرگی به نظر نمیرسند. از سوی دیگر نیازهای گسترده مهارتی جوامع دانائی محور و مبتنی برفناوری اطلاعات با ادامه استفاده از روشهای سنتی نظام آموزشی قابل پاسخگویی نمیباشد. اگرچه نظام آموزش سنتی نیز دارای ویژگیهایی است که نادیده انگاشتن آن ویژگیه، اثربخشی یادگیری را کاسته و عامل بروز ناهنجاریهای بسیاری میگردد.
فناوریهای یادگیری مبتنی بر کامپیوتر، یادگیری مبتنی بر وب، دانشگاه مجازی، کلاس مجازی بر خط که در سایه توسعه شبکههای گسترده جهانی ا مکانپذیر گشتهاند، راه را بر ظهور شیوههای نوین آموزش هموار ساختهاند. امروزه روند رشد سرمایهگذاری جهانی در نظامهای سنتی کاملاً رو به افول و در سال 2003 به مبلغ هفت میلیارد دلار رسیده، حال اینکه سرمایهگذاری در نظامهای آموزش الکترونیکی دارای رشد روزافزون بوده و در سال 2003 به رقم 6 میلیارد رسیده است.
e-learning چیست؟
تعریف لغوی:
به مجموع فعالیتهای آموزشی اطلاق میگردد که با استفاده از ابزارهای الکترونیک اعم از صوتی، تصویری، رایانهای شبکهای، مجازی صورت میگیرد.
تعریف مفهومی:
یادگیری فعال و هوشمندی است که ضمن تحول در فرآیند یاددهی و یادگیری و مدیریت دانایی، در گسترش، تعمیق و پایدار نمودن فرهنگی ICT نقش اساسی و محوری خواهد داشت.
سیر پیدایش و تحول آموزش مجازی
تاریخ تفکر آموزش از راهدور را باید در اواسط قرن بیستم جستجو کرد. ایده آموزش غیرحضوری که پیشینه تاریخی آموزش اینترنتی یا دانشگاه مجازی قلمداد می شود، به طرح دانشگاه آزاد (open university) که از سوی کشور انگلیس مطرح گردید، مربوط میشود. براساس این طرح، متقاضیان با استفاده از برنامههای تلویزیونی، آموزشهای علمی لازم را میگذراندند و سپس مدرک دریافت میکردند. همچنین با ابداع مفهوم ”کلینیک آزاد“ در ایالات متحده آمریکا (در دهه 1960) و با راهاندازی کارگاه مشورتی و کرسیهای آموزشی در داخل این کشور، گام عملی بزرگتری در این زمینه برداشته شد. در دهه هفتاد میلادی با توجه به دسترسی گسترده و عمومی به کامپیوتر در آمریکا، تدریس غیرحضوری با استفاده از شیوهای تحت عنوان «modem bulletin board» رایج شد و برای اولین بار، ارائه واحدهای درسی به صورت «on line» در اوایل دهه 1980 توسط یکی از بنیانگذاران دانشگاه مجازی در ایالات متحده آمریکا ابداع گردید. در سال 1988 برای اولین بار یک برنامه نرمافزاری قدرتمند که بیانگر تحول انقلابی در سیستم الکترونیکی بود، تحت عنوان «استاد دیجیتالی» (Digital-Prophessor) که یکی از موارد استفاده اولیه از کامپیوتر تلفنی در امور آموزشی را پیشنهاد میکرد، در آمریکا مورد استفاده قرار گرفت. از آن زمان تاکنون، دانشگاه مجازی تحولات زیادی را پشتسر گذاشته است؛ از جمله در سال 1995 مراکز علمی ـ آموزشی آمریکا با ایجاد تغییراتی در این سیستم و تقویت آن، به امکان گسترش شیوه آموزش الکترونیکی به سراسر دنیا دست یافتهاند. اگرچه در ابتدای کار، افکار عمومی، کمپها و وبسایتهای جهانی، از جمله سایتهای مربوط به آموزش مجازی را هوس زودگذر «Passimg fad» تلقی میکردند، اما امروزه شاهد ایجاد صدها سایت آموزشی با قابلیت ارائه بیش از پانصد عنوان درسی کم هزینه بر روی اینترنت جهانی هستیم که موضوعات بسیار گسترده و متفاوت علمی را تحت پوشش خود قرار دادهاند. طبق یک برآورد آماری، بیش از یک میلیارد نفر در سراسر دنیا به اینترنت دسترسی داشته و به آن ملحق شدهاند و یک میلیون نفر از آنها به سیستم آموزشی الکترونیکی دانشگاههای معتبر دنیا پیوسته و از این طریق به ادامه تحصیل پرداختهاند. بنابراین میتوان ادعا کرد که در سطح بینالمللی و با استفاده از تکنولوژی مدرن ارتباطات، یک مجمع جهانی یادگیری ایجاد شده است که نه تنها مراکز مختلف علمی، بلکه استادان و حتی دانشجویان رشتههای مختلف علمی را با یکدیگر آشنا میکند و توان علمی ـ آموزشی آنان را بدون محدودیت زمانی و مکانی مورد استفاده مشترک قرار میدهد. بیتردید، در آینده نزدیک، آموزش غیرحضوری بیشترین فضا را در اینترنت اشغال خواهد کرد.
آموزشگاه های مجازی
اگر تا دیروز آموزش تنها از معلمان و مربیان سود می برد و کتاب به عنوان اصلی ترین منبع اطلاعاتی در امر آموزش محسوب می گشت. امروزه آموزش با روش ها و ابزارها و محیط های جدید ارتباطی روبه رو شده است. پیشرفت های اخیر در صنعت رایانه و اطلاع رسانی؛ ورود و ظهور شبکه های اطلاع رسانی محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی و به ویژه اینترنت چن رسانه ای ها؛ فن آوری های ارتباطی ، ابزارها و روش های جدید را پیش روی طراحان، برنامه ریزان و مدیران و مجریان برنامه های آموزشی قرارداده است. نفوذ فن آوری های جدید اطلاعاتی به مراکز آموزشی (از مدارس تا دانشگاه ها) و حتی منازل، روابط ساده معلمی و شاگردی را به طور کلی دگرگون ساخته است به این ترتیب، الگوهای سنتی یادگیری متحول شده اند و کاربران با حجم گسترده ای از اطلاعات و دانش مواجه هستند.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرو در زمینه ارتباط از راه دور، در حال ایجاد و راه اندازی دانشگاه ها و کلاس های مجازی یا توسعه نظام های سنتی خود هستند. ایجاد و اداره این مؤسسات علاوه بر فواید بسیار آن از قبیل افزایش تعداد دانشجو، حذف بسیاری از موانع فیزیکی و جغرافیایی، دسترسی سریع و مؤثر به منابع اطلاعاتی دنیا، امکان برقراری ارتباط بیشتر و گسترده تر بین اساتید و دانشجویان، جذب اساتید و نیروی انسانی زبده و متخصص مورد نیاز از سراسر دنیا، حذف یا کاهش موانع و محدودیت های دست و پاگیر اداری، مشکلات و چالش هایی را نیز به همراه خواهد داشت. اما آنچه مسلم است، دانشگاه های مجازی محل مناسبی برای ظهور و بروز استعدادها، خلاقیت و نوآوری ها خواهند بود. فن آوری اطلاعات موجب افزایش فرایند آموزش می گردد و از مهمترین دستاوردهای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش کیفیت یادگیری و آموخته های دانش آموزان و دانشجویان؛
- سهولت دسترسی سریع و به موقع اطلاعات در زمان بسیار اندک؛
- کاهش برخی هزینه های آموزشی؛
- بالا بردن کیفیت، دقت و صحت مطالب درسی و علمی؛
- ارتقای علمی دانش آموزان و دانشجویان؛
درحال حاضر، نظام های آموزشی دستخوش تغییرات شگرفی شده اند. کارتویگ و مایکل میلوف در سال 1998 وضعیت در حال تغییر آموزش را در ایالات متحده مورد بررسی قرار دادند که البته این بررسی تا حد زیادی با وضع موجود اروپا مشابهت دارد. آنها در مواجه با گرایش ها و توسعه فن آوری به دیدگاهی از یک زیر ساخت آموزش جهانی رسیدند که در آن نقش مدارس و دانشگاه ها به نحو مؤثری تغییر خواهد یافت. به عبارتی، یک تغییر بنیادین در نظام آموزش به وجود خواهد آمد. تویگ و میلوف، این گرایش ها را ملاحظه کردند:
- تعداد دانش آموزان ودانشجویان درحال افزایش هستند.
- گروه مختلفی از دانش پژوهان طالب آموزش هستند. از سوی دیگر مشارکت زنان، تعداد دانشجویان بزرگ سال و اقلیت های مذهبی در حال رشد است. از طرفی دانشجویان تجارب مختلفی را به همراه دارند.
- کار و تحصیل به گونه ای فزاینده در هم تنیده اند و این امر منجر به ایجاد تمهیداتی در آموزش جهت انعطاف پذیری بیش تر شد ه است.
- عموم گرایش به آموزش مادام العمر است.
- آموزش مادام العمر منجر به تأکید بر آموختن یا فراگیری آموزش می شود.
- به دلیل تفاوت های میان دانشجویان، نیاز به تطبیق و تنظیم شیوه های مختلف آموزش و روش های آموزشی جایگزین وجود دارد.
- در تدوین دوره ها بایستی تجارب و پیش زمینه های مختلف دانشجویان را به حساب آورد.
- مؤسسات آموزش عالی برای یک مدت طولانی انحصار فراهم ساختن آموزش را دردست داشته اند، اما به تدریج شرکت ها و نهادهای عمومی نیز از دانش برخوردار شده اند که می توانند برای اهداف آموزشی به کار بروند.


دانلود مقاله انعطاف پذیری محیط و تاثیرآن بر رفتار کودکان بی سرپرست pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله انعطاف پذیری محیط و تاثیرآن بر رفتار کودکان بی سرپرست pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله انعطاف پذیری محیط و تاثیرآن بر رفتار کودکان بی سرپرست pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله انعطاف پذیری محیط و تاثیرآن بر رفتار کودکان بی سرپرست pdf :
چکیده
رشد کودک تحت تأثیر عوامل مهمی نظیر عوامل جسمانی و اجتماعی است. عدم توجه به هر یک از این عوامل تاثیر گذار در تغییر و تبدیل عوامل جسمانی و مهمتر از همه روحی روانی کودک تاثیر چشم گیر دارد. یکی از موارد مهم فضایی است که کودکان در آن رشد می کند. فضا و محیط هم در پرورش جسمی و هم در رشد و بالندگی روحی، روانی کودکان، تاثیرگذار است. برآورد هر یک از نیازهای تاثیرگذار در رشد کودک نیازمند فضایی است تا عوامل و ابزار برآورد نیازها را در خود جا دهد و شرایط مورد نیاز را فراهم آورد. انعطاف پذیری در معماری مقولهای است که پاسخ گوی بسیاری از نیازهای تغییر پذیر در فضاهای معماری به شمار می رود. تأمین شرایط آسایش وابسته به مقتضیات سنی، سلایق بشری و نحوه جریان بهتر عملکردها در داخل فضا به واسطه فراهم آوردن انعطاف پذیری در معماری مقدور می باشد. هدف این تحقیق بررسی فضاهای معماری انعطاف پذیر و سرزنده می باشد و آیا می تواند کمبود های ناشی از نداشتن خانواده را برطرف نماید و در رفتار افراد تاثیر گذار باشد و باعث تعامل اجتماعی و هویت بخشی کودکان بی سرپرست گردد. روش تحقیق تاریخی- تفسیری و همچنین روش توصیفی – تحلیلی می باشد. ابزار گرد آوری اطلاعات با استفاده از بانک های اطلاعاتی ،بررسی های میدانی، مطالعات اسنادی، مصاحبه و مشاهده می باشد.
واژه های کلیدی: معماری، طراحی داخلی، انعطاف پذیری، فضا،کودک
-1 نویسنده مسئول: دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری
-2 دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی،واحد تهران مرکز
1
-1مقدمه
اختلاف عمده موجود بین افراد در نتیجه دو عامل مهم»وراثت«و»محیط«است.عامل وراثت مربوط به ژنها و دومین عامل،یعنی محیط به دو قسمت تقسیم میشود:محیط قبل از تولد،(شامل زندگی جنینی کودک)محیط بعد از تولد شامل خانه،مدرسه و;
(دوبس، پیژون (322:1366 بطور کلی اگر در زندگی کودکان زمینه مساعد برای پرورش و تخیلات آنها وجود نداشته باشد،اصولا خلاقیتهای آنها
ابتدایی مانده و رشد چشمگیری نخواهند داشت،نظیر کودکانی که در پرورشگاهها و پانسیونهای مخصوص کودکان بدون والدین،بزرگ میشوند.( اولیور فراری(27:1367
طراحی محیط کالبدی واجد کیفیت مطلوب، سبب تعریف سرزندگی در محیط می شود. در واقع می توان گفت که سرزندگی یکی از مؤلفه های سازنده کیفیت کلی طراحی یک محیط است. یک محیط متشکل از سه بعد درهم تنیده کالبد، فعالیت ها، تصورات است.ایجاد یک محیط سرزنده توسط سه مؤلفه کلی صورت می گیرد. ( گلکار(55:1380
جدول–1سه مولفه کلی محیط سرزنده
-1مولفه عملکردی • نفوذپذیری (فیزیکی)، گوناگونی (فعالیتها)، انعطاف پذیری
• کیفیت امنیت محیط برای فعالیت ها
-2 زیباشناختی-تجربی • نفوذ پذیری (بصری)، گوناگونی (فرم ها)، خوانایی، انعطاف پذیری، تناسب
بصری، غنای حسی و رنگ تعلق، امنیت
-3مولفه زیست محیطی • کیفیت اقلیم خرد فضاها (آسایش اقلیمی) شامل: آفتاب گیری، سایه اندازی،
باد، رطوبت و ;
• کیفیت اصوات، بو و رایحه محیط
• تقلیل آلودگی ها (هوا، زمین، آب)
-2تعامل کودک با محیط
بارکر موسس ” روانشناسی اکولوژیک “، عقیده دارد بین ابعاد فیزیکی -معماری و رفتاری” قرارگاه های فیزیکی -رفتاری “رابطه خاصی وجود دارد که آن را با مفهوم همساخت بیان می کند. (مرتضوی ( 20:1376 در تمام موجودات زنده به موجب قانون تاثیر و تاثر بخشیدن در محیط تمایل به سازش با محیط وجود دارد، به این ترتیب که کودک کوشش دارد با محیطی که در آن زندگی می کند سازش نماید و خود را با آن منطبق سازد و به اعتقاد پیاژه سازش با محیط یکی از دوصورتهوش در انسان است.
کودک در ابتدا سعی می کند که محیط را با سیستم درونی و هوش خود سازش دهد، ولی چون این همیشه نمی تواند امکا نپذیر باشد و کودک با موارد و مسائلی مواجه می شود که با تجارب قبلی اش متناسب نیست، از این رو خود را با تجربه جدید سازگار می نماید.بنابراین کودک فعلپذیر محض نیست .به عبارت دیگر همانطورکه در نمودار1 دیده می شود، می توان سازش با محیط را تعادلی بین درونسازی و برونسازی دانست(مقدم ( 29:1366 در حقیقت، تجرب هی هر فرد در زندگی و
2
مهارت هایی که کسب می نماید مربوط به شرایط محیطی و محصول تاثیر متقابل میان آن فرد و محیطی است که در آن زندگی می کند، فعالیت به عنوان عامل اصلی رشد و یادگیری کودک فرآیندی است که در ارتباط با فضا و محیط کودک، رشد همه جانبه او را موجب می گردد و محیط با ایجاد فرصت و تحریک و تشویق کودک در رفتار او تاثیر می گذارد(شریعتمداری( 80:1385 .از این رو محیط باید حمایت کافی برای رشد مطلوب کودک به عمل آورد.
تاثیر بر محیط سازش با تاثیر از محیط
( درونسازی ) محیط ( برونسازی )
نمودار -1 نحوه ارتباط کودک با محیط(مقدم(29:1366
-3محیط و قوه خلاقه کودک
آلبرت انیشتین : تخیل از دانش مهم تر است، چرا که دانش محدود است، در حالی که تخیل همه علم را در بر می گیرد . درون هر کودک انگیزه ای برای خلق کردن وجود داردکه آماده بیدار شدن است، اما به وجود آوردن شرایط به منظور حمایت از تلا شهای خلاقانه ی کودکان به ما بستگی دارد .کارل راجرز روان شناس اظهار می دارد: اگر قرار است انسان خلاقانه عمل کند به دو ویژگی امنیت روانی و آزادی روانی نیاز خواهد داشت.باید به این نکته توجه نمود که زیبایی تفکر کودک در نامقید بودن آن است.دنیا در نظر کودکان قابل انعطاف و مطابق اراده آنها قابل تغییر است،کودک با قوه تخیل قوی خود،حتی می تواند بر محسوسات غلبه کرده و در ذهن خود دنیا را به هر شکل که بخواهد در بیاورد (فیشر، (1386:73 رفتار کودکان نیاز به داشتن محدودیت هایی دارد و باید مطابق نیازهای جامعه شکل بگیرد، اما بیان نمادین آنها نباید خیلی محدود به شرایط محیطی بشود.کودکان برای آزمایش چیزهای جدید باید به اندازه کافی احساس امنیت کنند و آزادی لازم با در نظر گرفتن محدودیت هایی در اختیار آنها قرار گیرد.


دانلود مقاله ایجاد مرکز هالوتراپی(نمک درمانی)در حاشیه دریاچه ارومیه با رویکرد توریسم درمانی پایدار pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ایجاد مرکز هالوتراپی(نمک درمانی)در حاشیه دریاچه ارومیه با رویکرد توریسم درمانی پایدار pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ایجاد مرکز هالوتراپی(نمک درمانی)در حاشیه دریاچه ارومیه با رویکرد توریسم درمانی پایدار pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ایجاد مرکز هالوتراپی(نمک درمانی)در حاشیه دریاچه ارومیه با رویکرد توریسم درمانی پایدار pdf :
چکیده :
اکوتوریسم به معنای سفرهای مسوولانه و هدفمند به طبیعت می باشد. از ابعاد اکوتوریسم می توان به کوه نوردی، توریسم کوچ، طبیعت درمانی، ورزشهای ساحلی، شکار و ; اشاره نمود . موقعیت جغرافیایی کشور پهناور ایران توانمندیهای بالقوه ای برای گسترش صنعت گردشگری درمانی دارد. از جمله جنگلهاومراتع ، دریاچه وغارهای نمکی ، رودخانه ها،چشمه های آب معدنی واب گرم ; از اثرات مثبت اکوتوریسم حفظ تنوع زیستی، مشارکت در تامین رفاه اجتماعی وهمچنین کمک به اقتصاد محلی و ترویج فرهنگ زیست محیطیمی باشد.اب ولجن دریاچه ارومیه دارای خواص درمانی است واز دیر باز گردشگران زیادی را جلب مینماید. در طی خشک سالی های اخیر قسمت قابل توجهی از اب خود را ازدست داده وامید به احیاء ان نیاز به زمان وبرنامه های طولانی مدت چندین ساله دارد . هم اکنون صنعنت گردشگری منطقه دچار رکود گردیده است وساحل نشینان که از قبال دریا وگردشگران امرار معاش میکردندو بیکار شده اند وتاسیسات زیر بنایی(دهکده ساحلی چی چست) که اطراف ساحل بنا شده اند دچارسرنوشت غم انگیزی گردیده اند.
با ایجاد یک مرکز هالوتراپی(نمک درمانی) در حاشیه دریا میتوان رونق گردشگری را به منطقه باز گرداند . وبه درمان بیماری های پوستی، تنفسی وروحی روانی در قالب اتاق های نمکی وحمام های اب نمک اقدام نمود .شهرت واوازه دریاچه ارومیه پشتوانه معرفی پروژه می باشد اذر بایجان غربی باچندین کشور خارجی همسایه است وپتانسیل تبدیل شدن به مرکز گردشگری در سطح بین اللمل را داراست .هدف از نگارش این مقاله معرفی مرکز هالوتراپی در جهت باززنده سازی صنعت توریسم در حاشیه دریاچه ارومیه وبازگرداندن رونق اقتصادی وتوسعه توریسم درمانی مطابق با قابلیتهای پایدار زیست محیطی در منطقه می باشد روش تحقیق توصیفی تحلیلی وگرداوری اطلاعات کتابخانه ای اسنادی می باشد
کلمات کلیدی: توریسم درمانی ، هالوتراپی ،توسعه پایدار، معماری پایدار،دریاچه ارومیه
-1مقدمه یونانیان باستان تاثیرات مثبت معادن نمک و غارهای نمکی بر روی
بیماری های تنفسی و روانی را دریافته بودند چون افرادی که ان
زمان در معادن نمک کار میکردند هیچگاه به بیماری های تنفسی
1
دچار نمیشدند. بدین صورت از این تاثیرات موفق برای درمان بیماریهای تنفسی و بهبود تنفس افراد کمک میگرفتند نمک درمانی به روش نوین، در سال 1982 در شوروی ابداع شد و
موج دوم استفاده از روش های درمانی ابداع شده (نمک درمانی) و غارها و اطاق های نمکی از ابتدای سال 2009 شروع شده است. امروزهتقریباً در تمامی کشور های اروپایی، آمریکای شمالی (آمریکا و کانادا)، ژاپن و بسیاری از کشور های دیگر این روش برای بهبود سلامت افراد مورد استفاده قرار میگیرد و به سرعت در حال گسترش است.
مراکز نمک درمانی به دو صورت طبیعی(غارها ومعادن نمک) ومصنوعی(اتاقهای نمکی وسالن های هالوتراپی) دیده میشوند در دونوع خشک ومرطوب مورد بهره برداری قرار میگیرند طی مطالعات انجام شده نمک درمانی درکلینیک های درمانی، سالن
های یوگا ،باشگاههای ورزشی ،مهد کودک ها، هتل ها ، رستورانها ، ویلاها وواحد های مسکونی ساخته میشوند اکنون در دنیا بیش از دویست مرکز درمانی در سالهای اخیر ساخته ومورد بهره برداری قرار گرفته است در تمام نقاط جهان موج جدیدی اغاز شده است واهمنیت ان را را به خوبی تحقیق وپژوهش نموده اند وبه عنوان یک درمان غیر دارویی در درمان بیمارهای تنفسی ،الرژی،روحی روانی کاربرد ان اثباط شده است کشور ایران دارای ذخایر بسار غنی از انواع نمکهای درمانی است
معادن ومنابع فرانی در تمام نقاط کشور دارد با سرمایه گذاری وتوجه بخش خصوصی ودولتی ومیتواند در سطح بین الملل باسایر کشور ها رقابت نماید


دانلود مقاله انگلیسی اعتبار امر مختوم کیفری در دعوی کیفری با ترجمه فارسی pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله انگلیسی اعتبار امر مختوم کیفری در دعوی کیفری با ترجمه فارسی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود مقاله انگلیسی اعتبار امر مختوم کیفری در دعوی کیفری با ترجمه فارسی pdf
اهمیت موضوع
مبحث اول
تصممیات مراجع تحقیق و صدور حکم
1- تصمیمات مراجع تحقیق دادسراها
2- تصمیمات مراجع صدور حکم (دادگاهها)
مبحث دوم
شرایط مربوط به اعتبار امر مختوم
الف: وحدت موضوع
ب: وحدت طرفین
ج: وحدت سبب
در هر سیستمی در زمینه آیین دادرسی کیفری, وقتی که رسیدگی به امر کیفری به حکم قطعی ونهایی منتهی می شود می گویند: حکم, اعتبار امر مختوم یا قضیه محکوم بها اکتساب نموده و در نتیجه دعوی عمومی سقوط حاصل کرده است. قوانینی که به منظور ترمیم اشتباهات در امر قضایی, دعاوی میفری را قابل رسیدگی در مراحل مختلف بدوی و پژوهشی وفرجامی پیش بینی نموده است, امر کیفری پس از رسیدگی و صدور حکم و طی مراحل و یا انقضای مهلتهای مقرر در قانون قطعی تلقی می شود و طرح مجدد ان حسب عقاید دانشمندان حقوق جزا به دلایل عدیده منع شده است
اهمیت موضوع
اهمیت اعتبار امر مختوم را بر اساس فکر و اندیشه مضاعف, در منافع فردی و نیز ضرورتهای اجتماعی توجیه نموده اند . مبنای اهمیت فردی ان احترام به مقام و حیثیت انسانی و تضمین آزادیهای فردی نه تنها در جریان دادرسی بلکه زمانی که دعوی کیفری به مرحله نهایی و قطعی نایل می شود و همچنین تاثیر در اصطلاح و تربیت بزهکار است. اعتماد افراد به این که دعوی کیفری به طور مسلم و با قاطعیت رسیدگی و حل و فصل شده و مطلقاً در طول زندگی به همان اتهام سرنوشت و آینده او متزلزل نخواهد گردید, به گونه ای در سیاست کیفری مطلوب و تحکیم قدرت دستگاه قضایی موثر و نافذ خواهد بود. از سوی دیگر تمایلات جامعه و نظام مربوط به آن اقتضا دارد که تکلیف نهایی متهم از لحاظ مجرمیت یا عکس ان معلوم شود. حکم قطعی دادگاه خواه بر محکومیت,برائت و یا تعقیب مجدد, از نو اغاز نگردد. نظم عمومی و آرامش جامعه نیاز دارد که هر دعوی مطروحه در مراجع قضایی روزی مختومه گردد
احترام به رای دادگاه و جلوگیری از احکام متناقض با نظم عمومی ارتباط پیدا می کند و طرفین نمی توانند آثار آن را از بین ببرند زیرا حفظ حیثیت محاکم از امور خصوصی و منافع افراد نیست. منافع جامعه اقتضا دارد حق طرح دعوی تنها یک بار قابل اعمال باشد و اغراض خاص طرفین دعوی نباید قادر به اخلال در این نفع عمومی باشد
تجدید رسیدگی نسبت به امر مختوم موجب شک و تردید در افکار عمومی نسبت به ارزش و اعتبار تصمیمات محاکم کیفری خواهد شد و چون وظیفه قوه قضاییه استقرار نظم عمومی و صلح و آرامش در جامعه می باشد, فلذا تردید در اصالت و واقعیت احکام کیفری موجب تزلزل اقتدار قوه قضاییه در اعمال دقیق این مسئولیت و نیز اجرای عدالت وتامین قضایی خواهد گردید
پیدایش دو ضرب المثل معروف رومی از نتایج ویژه مجموع نظریه های ابرازی ذکر شده در این راستا می باشد. می گویند آنچه یکبار قضاوت شده نباید مجدداً مورد رسیدگی و قضاوت قرار گیرد. (non bid idem), ونیز آنچه مورد قضاوت قرار گرفته است باید فرضی بر صحت آن شود. (res judicata proveritate habetor) این ضرب المثلها که به صورت قاعده اعتبار امر مختوم درآمده و امروزه اسا دکترین و رویه قضایی شده, در همه ادوار و در تمام سیستمهای آیین دادرسی کیفری یکسان پذیرفته نگردیده است. تاسیساتی از قبیل مجازاتهای غیر معین (Sentences indeterminees) و مقررات مربوط به اقدامات و تدابیر تامینی و تربیتی
(Les measures de suretes) پیش بینی شده در بعضی قوانین کیفری هر چند نوآوری مفید و ارزنده ای هستند, اما بی تاثیر در تضعیف این قاعده نبوده اند
علمای حقوق سابقاً اعتبار امر مختوم در دعوی کیفری را با نصوص قانون مدنی توجیه می کردند و شرایط قواعد ان را از قاعده قضیه محکوم بها در مدنی استنتاج می نمودند. لیکن امروزه متخصصین کیفری معتقد هستند دلایل و شرایط مربوط به امر مختوم کیفری با مدنی یکسان و مشابه نمی باشد. چه آنکه حدود اختیارات قاضی کیفری با قاضی مدنی تفاوت دارد. قاضی مدنی بر حسب دلایل ارائه شده از طرفین حکم صادر می نماید. در حالی که قضات کیفری برای تحصیل دلایل و کشف جرم و شناخت واقعی مرتکب از اختیارات وسیع و وسایل تحقیقی متعدد برخوردارند . به علاوه
هدف آیین دادرسی کیفری علاوه بر مجازات متهم, تامین تضمینات کافی و ضروری برای حفظ حقوق دفاعی اوست و با این وجوه افتراق اصل اعتبار امر مختوم کیفری به دلایل خاص حققو جزا تبیین می گردد و مقصود از این اصل در مسایل کیفری این است که موجبات صدور احکام متناقض و متزلزل در تصمیمات محاکم فراهم نشود و بالاخره شرط اصلی و اساسی اثر بخشی تعقیب کیفری که سرعت و ثبات و قاطعیت است مخدوش و زایل نگردد
نظر به اهمیت و مختصات ذکر شده است که اعتبار امر مختوم کیفری را از قواعد مربوط به نظم عمومی دانسته اند و متضمن نتایج زیر است؟
_ ایراد امر مختوم در تمام مراحل: دادسراها و دادگاهها, اعم از عمومی و اختصاصی حتی برای اولین بار در مرحله تجدید نظر یا پژوهش و فرجام قابل استناد است و باید به آن رسیدگی شود
_ توجه و استناد به قضیه محکوم بها در امر کیفری راساً توسط قاضی اعمال می گردد, حتی اگر طرفین عمداً یا سهواً به آن استناد نکرده باشند
_ طرفین خصوصاً متهمان نمی توانند در صورت مختومه بودن امر کیفری از اعتبار ان انصراف حاصل کنند و تقاضای رسیدگی مجدد نمایند
_ در صورت احراز مختومه بودن حکم اولی, چنانچه حکم ثانوی قطعی در همان امر کیفری صادر شده باشد حکم اخیر الذکر ابطال خواهد گردید
برای بررسی قلمرو اعمال این قاعده و شرایط و آثار و نتایج آن باید بین تصمیمات مراجع تحقیق (دادسراها) و مراجع صدور حکم قائل به تفکیک شویم و هر کدام را جداگانه بررسی نماییم
مبحث اول
بخشی از منابع و مراجع پروژه دانلود مقاله انگلیسی اعتبار امر مختوم کیفری در دعوی کیفری با ترجمه فارسی pdf
بخشی از منابع و مراجع پروژه دانلود مقاله انگلیسی اعتبار امر مختوم کیفری در دعوی کیفری با ترجمه فارسی pdf
Introduction
The ideas are numerous reasons for this project scientists criminal law is prohibited
Important topic: the importance of finishing the validity of ideas based on the double, in the interests of individual and social needs have been justified. will be. Definitive ruling on whether a court conviction, acquittal or follow this, do not start. Public order and peace of society requires that every claim raised in the courts will be closed
judicial authority in the strict enforcement of judicial responsibility and justice will be supplying
The two Roman proverb from results expressed specifically mentioned in this context is all theory. Say what must once have been judged and judged to be addressed again. (Non bid idem), as well as what is being judged on accuracy, it should be assumed. said
But many experts believe criminal reasons and circumstances relating to the same civil and criminal sealing is not the same. What about the criminal justice authorities with the civil judge is different. Civil Judge has issued a verdict based on evidence presented by the parties. In addition
The parties, especially the criminal defendants can not be closed in case of cancellation of its credibility and appeal to them
First topic
Research and sentencing authorities Tsmmyat
1. Decisions Public Prosecutor’s Office investigating authorities

لیست کل یادداشت های این وبلاگ