
دانلود مقاله پایگاه داده ها چیست؟ pdf دارای 52 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله پایگاه داده ها چیست؟ pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پایگاه داده ها چیست؟ pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله پایگاه داده ها چیست؟ pdf :
دادِگان (پایگاه دادهها یا بانک اطلاعاتی) به مجموعهای از اطلاعات با ساختار منظم و سامانمند گفته میشود. این پایگاههای اطلاعاتی معمولاً در قالبی که برای دستگاهها و رایانهها قابل خواندن و قابل دسترسی باشند ذخیره میشوند. البته چنین شیوه ذخیرهسازی اطلاعات تنها روش موجود نیست و شیوههای دیگری مانند ذخیرهسازی ساده در پروندهها نیز استفاده میگردد. مسئلهای که ذخیرهسازی دادهها در دادگان را مؤثر میسازد وجود یک ساختار مفهومی است برای ذخیرهسازی و روابط بین دادهها است.
پایگاه داده در اصل مجموعهای سازمان یافته از اطلاعات است. این واژه از دانش رایانه سرچشمه میگیرد ،اما کاربرد وسیع و عمومی نیز دارد، این وسعت به اندازهای است که مرکز اروپایی پایگاه داده (که تعاریف خردمندانهای برای پایگاه داده ایجاد میکند) شامل تعاریف غیر الکترونیکی برای پایگاه داده میباشد. در این نوشتار به کاربرد های تکنیکی برای این اصطلاح محدود میشود.
یک تعریف ممکن این است که: پایگاه داده مجموعهای از رکورد های ذخیره شده در رایانه با یک روش سیستماتیک (اصولی) مثل یک برنامه رایانهای است که میتواند به سوالات کاربر پاسخ دهد.
برای ذخیره و بازیابی بهتر، هر رکورد معمولاً به صورت مجموعهای از اجزای دادهای یا رویدادها سازماندهی میگردد. بخشهای بازیابی شده در هر پرسش به اطلاعاتی تبدیل میشود که برای اتخاذ یک تصمیم کاربرد دارد. برنامه رایانهای که برای مدیریت و پرسش و پاسخ بین پایگاههای دادهای استفاده میشود را مدیر سیستم پایگاه دادهای یا به اختصار (DBMS) مینامیم. خصوصیات و طراحی سیستمهای پایگاه دادهای در علم اطلاعات مطالعه میشود.
مفهوم اصلی پایگاه داده این است که پایگاه داده مجموعهای از رکورد ها یا تکههایی از یک شناخت است. نوعاً در یک پایگاه داده توصیف ساخت یافتهای برای موجودیتهای نگهداری شده در پایگاه داده وجود دارد: این توصیف با یک الگو یا مدل شناخته میشود. مدل توصیفی، اشیا پایگاههای داده و ارتباط بین آنها را نشان میدهد. روش های متفاوتی برای سازماندهی این مدل ها وجود دارد که به آنها مدلهای پایگاه داده گوییم. پرکاربردترین مدلی که امروزه بسیار استفاده میشود، مدل رابطهای است که به طور عام به صورت زیر تعریف میشود: نمایش تمام اطلاعاتی که به فرم جداول مرتبط که هریک از سطرها و ستونها تشکیل شده است (تعریف حقیقی آن در علم ریاضیات بررسی میشود). در این مدل وابستگی ها به کمک مقادیر مشترک در بیش از یک جدول نشان داده میشود. مدل های دیگری مثل مدل سلسله مراتب و مدل شبکهای به طور صریح تری ارتباطها را نشان میدهند.
در مباحث تخصصیتر اصطلاح دادگان یا پایگاه داده به صورت مجموعهای از رکوردهای مرتبط با هم تعریف میشود. بسیاری از حرفهایها مجموعهای از داده هایی با خصوصیات یکسان به منظور ایجاد یک پایگاه دادهای یکتا استفاده میکنند.
معمولاً DBMS ها بر اساس مدل هایی که استفاده میکنند تقسیم بندی میشوند: ارتباطی، شئگرا، شبکهای و امثال آن. مدل های دادهای به تعیین زبانهای دسترسی به پایگاههای داده علاقهمند هستند. بخش قابل توجهی از مهندسی DBMS مستقل از مدل های میباشد و به فاکتورهایی همچون اجرا، همزمانی، جامعیت و بازیافت از خطاهای سخت افزاری وابسطه است. در این سطح تفاوتهای بسیاری بین محصولات وجود دارد.
1- تاریخچه پایگاه داده
اولین کاربردهای اصطلاح پایگاه داده به June 1963 باز میگردد، یعنی زمانی که شرکت System Development Corporation مسئولیت اجرایی یک طرح به نام توسعه و مدیریت محاسباتی یک پایگاه دادهای مرکزی را بر عهده گرفت. پایگاه داده به عنوان یک واژه واحد در اوایل دهه 70 در اروپا و در اواخر دهه 70 در خبرنامههای معتبر آمریکایی به کار رفت. (بانک دادهای یا Databank در اوایل سال 1966 در روزنامه واشنگتن کار رفت)
تصویر: اولین سیستم مدیریت پایگاه داده در دهه 60 گسترش یافت. از پیشگامان این شاخه چارلز باخمن میباشد. مقالات باخمن این را نشان داد که فرضیات او کاربرد بسیار مؤثرتری برای دسترسی به وسایل ذخیره سازی را محیا میکند. در آن زمانها پردازش داده بر پایه کارت های منگنه و نوارهای مغناطیسی بود که پردازش سری اطلاعات را محیا میکند. دو نوع مدل دادهای در آن زمانها ایجاد شد:CODASYL موجب توسعه مدل شبکهای شد که ریشه در نظریات باخمن داشت و مدل سلسله مراتبی که توسط North American Rockwell ایجاد شد و بعداً با اقباس از آن شرکت IBM محصول IMS را تولید نمود.
مدل رابطهای توسط E. F. Codd در سال 1970 ارائه شد. او مدلهای موجود را مورد انتقاد قرار میداد. برای مدتی نسبتاً طولانی این مدل در مجامع علمی مورد تأیید بود. اولین محصول موفق برای میکرو کامپیوترها dBASE بود که برای سیستم عامل هایCP/M و PC-DOS/MS-DOS ساخته شد. در جریان سال 1980 پژوهش بر روی مدل توزیع شده (distributed database) و ماشین های دادگانی (database machines) متمرکز شد، اما تاثیر کمی بر بازار گذاشت. در سال 1990 توجهات به طرف مدل شئگرا (object-oriented databases) جلب شد. این مدل جهت کنترل دادههای مرکب لازم بود و به سادگی بر روی پایگاه دادههای خاص، مهندسی داده (شامل مهندسی نرم افزار منابع) و دادههای چند رسانهای کار میکرد.
در سال 2000 نوآوری تازهای رخ داد و دادگان اکسامال (XML) به وجود آمد. هدف این مدل از بین بردن تفاوت بین مستندات و داده ها است و کمک میکند که منابع اطلاعاتی چه ساخت یافته باشند یا نه در کنار هم قرار گیرند.
2- انواع دادگان ها
دادگانها از نظر ساختار مفهومی و شیوهای رفتار با دادهها بر دو نوع هستند:
1. دادگان رابطهای
2. دادگان شیگرا
3ـ مدل های پایگاه داده
شگردهای مختلفی برای مدلهای دادهای وجود دارد. بیشتر سیستم های پایگاه دادهای هر چند که طور معمول بیشتر از یک مدل را مورد حمایت قرار میدهند، حول یک مدل مشخص ایجاد شدهاند. برای هر یک از الگوهای منطقی (logical model) اجراهای فیزیکی مختلفی قابل پیاده شدن است و سطوح کنترل مختلفی در انطباق فیزیکی برای کاربران محیا میکند. یک انتخاب مناسب تاثیر موثری بر اجرا دارد. مثالی از موارد الگوی رابطهای (relational model) است: همه رویدادهای مهم در مدل رابطهای امکان ایجاد نمایههایی که دسترسی سریع به سطرها در جدول را میدهد، فراهم میشود.
یک مدل دادهای تنها شیوه ساختمانبندی دادهها نیست بلکه معمولا به صورت مجموعهای از عملیاتها که میتواند روی دادهها اجرا شود تعریف میشوند. برای مثال در مدل رابطهای عملیاتی همچون گزینش (selection)، طرح ریزی (projection) و اتصال (join) تعریف میگردد.
. مدل تخت
مدل تخت یا جدولی (flat (or table) model ) تشکیل شده است از یک آرایه دو بعدی با عناصر دادهای که همه اجزای یک ستون به صورت دادههای مشابه فرض میشود و همه عناصر یک سطر با هم در ارتباط هستند. برای نمونه در ستون هایی که برای نام کاربری و رمز عبور در جزئی از سیستم های پایگاه دادهای امنیتی مورد استفاده قرار میگیرد هر سطر شامل رمز عبوری است که مخصوص یک کاربر خاص است. ستون های جدول که با آن در ارتباط هستند به صورت داده کاراکتری، اطلاعات زمانی، عدد صحیح یا اعداد ممیز شناور تعریف میشوند. این مدل پایه برنامههای محاسباتی(spreadsheet) است.
پایگاه دادهها با فایلهای تخت به سادگی توسط فایل های متنی تعریف میشوند. هر رکورد یک خط است و فیلدها به کمک جدا کننده هایی از هم مجزا میشوند. فرضا به مثال زیر دقت کنید:


دانلود تحقیق شیوه های ترغیب دانش آموزان به مطالعه pdf دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق شیوه های ترغیب دانش آموزان به مطالعه pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق شیوه های ترغیب دانش آموزان به مطالعه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق شیوه های ترغیب دانش آموزان به مطالعه pdf :
بخشی از فهرست دانلود تحقیق شیوه های ترغیب دانش آموزان به مطالعه pdf
مقدمه ..............................................................................................................3
چرا کودکان و نوجوانان باید مطالعه کنند ................................................5
مطالعه صحیح زمینه ساز تفکر و خلاقیت ...............................................6
نقش خانواده و شیوه های ایجاد انگیزه به مطالعه ..................................10
نقش آموزش و پرورش و مدارس ................................................................15
شیوه های ترغیب دانش آموزان به کتابخوانی .........................................16
منابع ..............................................................................................................22
جامعه وقتی سعادت و فرزانگی می یابد ، که مطالعه کار روزانه اش باشد
سقراط
کتاب یکی از مهمترین ابزارهای فرهنگی است که در طول قرنهای متمادی ، همواره عامل مهمی در تضمین رشد و پویایی جوامع بشری بوده و با وجود رشد روز افزون رسانه ها و ابزارهای پیشرفته دیگر ، همچنان جایگاه خاص و یگانه خود را حفظ کرده است .
میزان توجه به کتاب و کتابخوانی ، نشانگر رشد فرهنگی و ملی هر کشور است و امروز تعداد کتابها و نشریه های منتشر شده هر کشور در طول سال ، کتابخانه ها ، کتابخوانها ، نویسندگان ، مترجمان و ناشران به عنوان معیارهای اساسی و محکم توسعه یافتگی کشورها مورد استفاده قرار می گیرد .
همچنین بی توجهی به کتاب و کتابخوانی ، یک بیماری فرهنگی و اجتماعی به حساب می آید که ناشی از فراگیر نشدن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین اقشار گوناگون مردم یک جامعه است و می تواند در دراز مدت ، ضربه های جبران ناپذیری بر پیکره فرهنگ کشور وارد کند .
بنابراین گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی ، توسعه کتابخانه ها ، چاپ وانتشار کتاب و شیوه بهره گیری از این ابزار بی رقیب فرهنگی ، ضرورت رشد و تعالی جامعه است و در این میان ، ایجاد رغبت و عادت به مطالعه و کتابخوانی در بین کودکان و نوجوانان از اهمیت ویژه ای برخوردار است . وظیفه ما مربیان ایجاب می کند که برای آگاه کردن نوجوانان و جوانان این مرز و بوم همت گماریم و با تشویق آنها به خواندن مطالبی که در جهت سعادت و پیشرفتشان مؤثر است ، زمینه شرد علمی ، فرهنگی آنان را فراهم کنیم .
نگاهی گذرا به علت موفقیت کشورهای پیشرفته جهان ، مبین این واقعیت است که بخش عظیمی از این موفقیتها مرهون توجه به نسل نوجوان و جوان آن کشورها و سرمایه گذاری در جهت رشد و شکوفایی استعدادهای آنها بوده است ؛ زیرا کودکان و نوجوانان همیشه به عنوان عظیمترین سرمایه ها ذخایر معنوی کشور مطرح هستند .
برهمین اساس و با عنایت به جوان بودن جمعیت کشورها آموزش دادن و آگاهی بخشیدن به چند میلیون کودک ، نوجوان و جوان این مرز و بوم ، یکی از شالوده های اساسی در تحقق توسعه همه جانبه کشور سرافراز ایران گامی در جهت پیشبرد هدفهای والای نظام مقدس اسلامی است .
باید اعتراف کنیم که رواج کتاب و کتابخوانی در میان ملت ما که خود یکی از مشعلداران فرهنگ کتاب است که از چنین ملتی انتظار می رود و این پدیده نیز مانند بیشتر پدیده های ناگوار در کشور ما نتیجه فرمانروایی پادشاهان و فرمانروایان ظالم و بی فرهنگ و بی سواد بر این کشور ، در دویست سال گذشته است .
انسان موجودی کمال گراست و با سکون و کوت سازگاری ندارد . او همیشه به دنبال راهی است که یک قدم پیش گذارد و گره ای از مشکلات خود بگشاید بنابراین او برای پیشرفت در عرصه های زندگی ،احتیاج به شناخت نسبتاً کاملی از خود و جامعه دارد و باید باگذشته و آینده ارتباط برقرار کند .
آیین مقدس اسلام ، درباره فراگیری علم و دانش ، سفارش فراوان نموده و آن را عاملی برای رشد ، پویایی و تعالی جامعه برشمرده است .
خداوند متعال در آیه 11 سوره مجادله می فرماید : خداوند کسانی از شما را که ایمان آورده اند و افرادی را که دانش بهره گرفته اند به درجات برتر می رساند .
همچنین از دیدگاه قرآن کریم ، بین کسانی که از علم و دانش برخوردارند با کسانی که از این سرمایه ارزشمند بی بهره اند ، تفاوت زیادی وجود دارد :
« هل یستوی الذین یعلمون والذین لایعلمون : آیا آنان که می دانند ، با آنان که نمی دانند ، برابرند ؟ » سوره زمر ، آیه 9 .
حضرت علی علیه السلام درباره اهمیت فراگیری علم و دانش ، فرمایش زیبایی دارند :
« ای مردم ! بدانید که کمال دین ، به فراگیری دانش و عمل به آن است . آگاه باشید که دانش آموزی برای شما ، از مال اندوزی ضروری تر می باشد ، چرا که نیاز مالی هر کسی را خداوند در اختیار وی قرار خواهد داد ، اما علم چنین نیست ، بلکه علم در گنجینه های نزد صاحبانش نگهداری می شود . به شما فرمان داده شده که آن را به دست آورید و از دارندگانش فراگیرید .»
( اصول کافی ، جلد اول ) . ص 31 .
از مجموعه این آیات و روایات چنین استفاده می شود که آدمی برای رشد و تعالی و رسیدن به سعادت و موفقیت ، راهی جز فراگیری علم و دانش و بهره گیری از فکر و اندیشه خردمندان ندارد و این کار نیز بدون استفاده از کتاب و مطالعه امکان پذیر نیست .
نقطه آغاز این حرکت عظیم فرهنگی ، آشنایی والدین ، مربیان و دست اندرکاران مسائل تعلیم و تربیت با نقش و اهمیت کتاب در زندگی فردی و اجتماعی انسان آگاهی آنان از روشهای مختلف ایجاد روحیه عادت به مطالعه و کتابخوانی در کودکان و نوجوانان است .
گرچه تاکنون کتابها و مقاله های ارزشمند متعددی در خصوص چگونگی تشویق کودکان و نوجوانان به مطالعه و کتابخوانی ، نوشته شده است اما بیشتر این مباحث ، کلی بوده و جزئیات روشهای کاربردی ، کمتر مورد بحث و بررسی قرار گرفته است .
در این مقاله سعی شده است با بهره گیری از آثار و نظرهای صاحب نظران تعلیم و تربیت ، روشهای اجرایی ساده و راهکارهای علمی ، در جهت گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان ارائه شود .


دانلود مقاله هارددیسک ( Hard disk ) pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله هارددیسک ( Hard disk ) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله هارددیسک ( Hard disk ) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله هارددیسک ( Hard disk ) pdf :
تاریخچه ابزارهای مغناطیسی
همان طور که اغلب می دانیم پیش از اختراع و کاربرد ابزارهای مغناطیسی برای کامپیوترها ،استفاده از کارت پانچ ها ( کارت های سوراخ دار ) رایج بود این مطلب را بسیاری از دانشجویان واساتیدی که قبل از سالهای 1370هجری شمسی در دانشگاه ها حضور داشته اند به خوبی به خاطر می آورند اولین استفاده از ابزارهای مغناطیسی به ژوئن 1949 باز می گردد که گروهی از مهندسین شرکت IBM روی دستگاهی با ضبط مغناطیسی برای کامپیوترها کار می کردند که این تلاش منجر به ارائه آن در سال 1952 گردید اما یک ابزار مغناطیسی کامل نبود چهار سال بعد (1956)IBM اولین دیسک مغناطیسی خود را با ظرفیت 5 مگابایت به همراه کامپیوتر IBM305 RAMACمعرفی کرد که خواندن و نوشتن در هرمکانی از صفحات دیسک آن به صورت تصادفی و اتفاقی (RAM) قابل انجام بود (این در حالی بود که ابزارها ی دیگر ازقبیل نوار پانچ یا نوار تیپ به صورت تصادفی و اتفاقی قابل دستیابی برای نوشتن و خواندن نمی باشد بلکه باید به صورت ترتیبی و پشت سر هم خوانده یا نوشته شوند تا به محل مورد نظر برسید .)
این درایو که دارای50 دیسک با قطر 24 اینچ بود را با هارد دیسک امروزی با دو صفحه و قطر 5/3 اینچ که ظرفیتی برابر با 40،60،80یا 100 یا 120 گیگابایت دارد مقایسه کنید تا شاهد تحول و پیشرفت در ابزارهای ذخیره مغناطیسی باشید.
شرکت IBM (اولین سازنده کامپیوتر ) اولین طراح و سازنده درایوهای مغناطیسی و حتی فلاپی درایوها می باشد که در پیشرفت این ابزارها و ارائه راه حل های تازه و جدید نیز همیشه حرف اول را می زند و هر روز یک نظر و ایده جدید را برای کدبندی داده ها ( نظیر MFM ,RLL) طرح های هد (نظیر TF, MR,GMR,....) فن آوری جدید درایوها (نظیر PRML , ضبط NO-ID ,S.M.A.R.T) ارائه میدهد این شرکت مقام دوم فروش هاردهای کامپیوتر بانام تجاری سیگیت (seagate) را دارا می باشد.
دیسک های مغناطیسی و هد ها
هدهای خواند / نوشتن در دستگاه های ذخیره مغناطیسی تکه های Uشکلی از مواد رسانا (CONDUCTIVE) هستند که دو انتهای این Uبه طور دقیق در بالای سطح دیسک یا رسانه ذخیره کننده اطلاعات قرار می گیرد ( بسته به نوع و طرح هد و رسانه این فاصله متفاوت است ) هد فوق با سیم پیچ های در بر گیرنده قسمت بالای Uبرعکس شده پوشیده شده است که یک جریان اکتریکی از آن عبور می کند زمانی که مدار کنترلر درایو جریانی را از سیم پیچ ها عبور می دهد در هد (قسمت نوک) یک میدان مغناطیسی به وجود می آید تغییر قطبیت جریان الکتریکی مذکور سبب تغغیر قطبیت میدان مغناطیسی نیز خواهد شد به طور کلی با توجه به طرح و مواد مورد استفاده در ساخت هدها قابلیت تغییر قطبیت ولتاژ آنها با سرعت بالا وجود دارد .
صفحات دیسک یا نوارهای مغناطیسی از موادی خاص (نظیر mylerدر فلاپی دیسک ها و آلومینیوم یا شیشه برای هارددیسک ) با پوششی به صورت یک لایه از مواد مغناطیسی رسوب داده شده ساخته می شوند معمولاً این ماده ترکیب از اکسید آهن و مواد افزودنی دیگر می باشد هر یک از ذرات مغناطیسی رسوب داده شده برروی شطح دیسک یانوار دارای میدان مغناطیسی مختص خودمی باشد که در زمان خالی بودن رسانه قطبیت نامنظم دارند .
با توجه به اینکه میدان ذرات مذکور به جهت های اتفاقی و مختلف اشاره می کنند هر میدان مغناطیسی کوچک با میدان دیگری که در جهت مخالف قرار دارد خنثی می شود و در این حالت سطح رسانه دارای قطبیت های یکنواخت و واضحی نمی باشد .
زمانی که یک میدان مغناطیسی توسط جریان عبوری از سیم پیچ هد ( خواندن /نوشتن) درایو ایجاد شوداین میدان از شکاف (gap) میان دو طرف uپرش می کند از آنجاییکه یک میدان مغناطیسی از رسانا راحت تر از هوا عبور می کند بنا براین میدان مغناطیسی از کم مقاومت ترین مسیر یعنی سطح رسانا که دارای مواد فلزی خاص هستند عبور کرده و ذرات موجود در مسیر قطبی خواهند شد به طوریکه با این میدان هم جهت شوند قطبیت میدان و ذرات همان طور که قبلاً گفته شد به جهت جریان الکتریکی اعمال شده به سیم پیچ هد بستگی دارد هر چند فاصله هد با سطح رسانه کمتر باشد اندازه حوزه مغناطیس ضبط شده (میدان مغناطیسی)کوچتر بوده و در نتیجه چگالی اطلاعاتی که در سطح رسانه ذخیره می شوند بیشتر خواهدبود.
جهت یا قطبیت یک میدان مغناطیسی را با پارامتری به نام شار (flux) مشخص می کنند زمانی که جریان الکتریکی در سیم پیچ های هد عکس می شود شار یا قطبیت میدان مغناطیسی موجود در شکاف هد نیز تغییر می کند عکس شدگی شار (flux reversal) در هد باعث معکوس شدن قطبیت ذرات مغناطیس شده موجود در سطح رسانه یادیسک میشود .
هد، تغییرات شار را در رسانه ایجاد می کند تا اطلاعات ضبط گردند. این هد برای هر یک از بیت های 0 یا 1، الگویی از عکس شدگی های شار مثبت به منفی و منفی ه مثبت ایجاد می کند که این الگوها مربوط به ناحیه ای از سطوح دیسک به نام سلولهای بیتی (bit cells) می باشد. الگوی عکس شدگی های شار برای ذخیره یک بیت در سلول آن یا ناحیه خاص آن در سطح دیسک را کدبندی (Encoding) اطلاعات گویند. بورد کنترلر دستگاه ذخیره مغناطیسی، اطلاعاتی که باید ذخیره شوند را می گیرد و در یک دوره زمانی، آنها به عنوان جریانی از عکس شدگی های شار کدبندی می کند.
در فرایندنوشتن اطلاعات بر روی سطح دیسک، ولتاژ به سیم پیچ های هد اعمال میشود و همزمان با تغییر قطبیت این ولتاژ، قطبیت میدان مغناطیسی برای ضبط نیز تغییر می کند، شار دقیقاً در نقاطی که قطبیت ضبط تغییر می کند نوشته می شود. اما در طی فرایند خواندن، هد همان سیگنال نوشته شده را ایجاد نخواهد کرد بلکه، فقط هنگام عبور از یک گذار شار، یک پالس ولتاژ ایجاد می کند. زمانی که گذار از منفی به مثبت تغییر می یابد پالس مذکور مثبت می باشد. از آنجا که هد، موازی با میدان های مغناطیسی ایجاد شده در رسانه حرکت می کند، در زمان خواندن، فقط وقتی که از یک قطبیت یا گذار شار (عکس شدگی شار) می گذرد ولتاژ ایجاد می نماید. در حقیقت زمانی که عمل خواندن از دیسک یا رسانه انجام می شود، هد به یک کشف کننده گذار شار تبدیل می شود. در نواحی فاقد گذار شار، هیچ گونه پالسی به وجود نمی آید.
به عبارت دیگر در زمان خواندن، ولتاژ سیگنال صفر است مگر اینکه هد یک گذار شار مغناطیسی را کشف کند که در این صورت بسته به نوع تغییر گذار، مالس مثبت یا منفی ایجاد می شود.


دانلود کارآموزی صنایع کنسرو در کارخانه کنسرو سیرنگ pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود کارآموزی صنایع کنسرو در کارخانه کنسرو سیرنگ pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود کارآموزی صنایع کنسرو در کارخانه کنسرو سیرنگ pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود کارآموزی صنایع کنسرو در کارخانه کنسرو سیرنگ pdf :
مقدمه در رابطه با صنعت کنسرو :
کلمه کنسرو سازی از واژه یونانی Conservar به معنی حفظ کردن گرفته شده است . به طور کلی کنسرو کردن در صنایع غذایی عبارتست از ایجاد شرایطی که بتوان در ان شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود بنابراین تعریف از کلمه کنسرو باید بتوان برای کلیه روشهایی که به هر نحو موجب افزایش زمان قابلیت نگهداری محصول می شوند استفاده نمود اما در کشور ما از ابتدای کار صنایع قوطی کردن مواد غذایی از کلمه کنسرو برای ان استفاده گردید و هنوز هم این غلط مصطلح متداول می باشد و از ان به جای معادل Canning یا Tinning استفاده می شود .
این روش در سالهای 1790 که دولت فرانسه با سایر کشورهای اروپایی در حال جنگ بود توسط یک نفر به نام نیکلاس اپر ابداع گردید . در ان زمان ناپلئون برای تغذیه سربازان خود با مشکلات زیادی مواجه بود و نیاز به غذاهای مناسبی داشت که بدون شرایط خاص قابل نگهداری باشند .
انواع محصولات :
محصولات تولیدی در این کارخانه به صورت زیر است :
مهمترین محصول که در این کارخانه در ان سرمایه گذاری شده تولید رب گوجه فرنگی است
انواع کنسروها :
کنسرو لوبیا چیتی
کنسرو نخود سبز
کنسرو ذرت
انواع مربا :
هویچ
البالو
گیلاس ( که به صورت کمپوت تولید می شود )
و نیز کیوی که در این کارخانه در دست راه اندازی و تولید می باشد .
معرفی محصول تولیدی:
آن چه هنگام مصرف رب گوجه فرنگی بسیار اهمیت دارد با استفاده از رب گوجه فرنگی ناخالصی ها کم تر است. برای پر بردن به ناخالصی ها درب می توانید آن را روی یک سطح صاف و سفید مانند پشت سینی بریزید و با شیء مسطح دیگری مانند شیشه یا ته لیوان روی آن فشار آورید تا رب پخش شود و به صورت یک لایه نازک در میان دوسطح قرار گیرد. در این صورت ناخالصی هایی مانند هسته، پوسته، ذرات خارجی، چوب و سایر مواد زاید به راحتی قابل تشخیص است، رب گوجه فرنگی باید یکدست و عاری از هرگونه ناخالصی و ذرات تیره، پوسته های گوجه و هسته باشد و نیز عاری هرگونه طعم با بوی تند و زننده مانند بوی کپک یا ماندگی باشد.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پاورپوینت کمردردهای شغلی، pdf دارای 43 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت کمردردهای شغلی، pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلوددانلود پاورپوینت کمردردهای شغلی، pdf
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلوددانلود پاورپوینت کمردردهای شغلی، pdf
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن دانلود پاورپوینت کمردردهای شغلی، pdf :
اسلاید 1 :
u90% کمردردها خود به خود خوب می شود ( مرتبط با عضلات حمایت کننده ستون فقرات )
u10% کمردردها نیاز به کار عملی دارد ( کمر درد مزمن ) : فیزیوتراپی – جراحی و ;
uاز هر 1000 نفر یک نفر مبتلا به کمردرد می شود بعلت عدم رعایت اصول بلند کردن با ، نشستن ، ایستادن و خوابیدن نامناسب
uاز هر 6 نفر یک نفر مبتلا به کمر درد می شود بعلت استرس
اسلاید 2 :
1 – شرایط فیزیکی ضعیف وناپایدار
عضلات شکم فرد ، حمایتهای مورد نیاز کمر را تامین می کند.
اگر عضلات شکم فرد ضعیف و سست باشد ،کمر وی حمایتهای مورد نیاز خود را نمی تواند ازشکم دریافت نماید ، به ویژه زمانی که فرد اشیاء سنگین را بلند وحمل می کند.
حالت فیزیکی مناسب برای جلوگیری ازضربدیدگی ، رگ به رگ شدن و سایر صدمات اهمیت زیادی دارد.
u
اسلاید 3 :
پوسچر نامناسب یکی دیگر از فاکتورهای مداخله کننده است .
زمانی که فردی به شما توصیه می کند درست بنشینید آگاهی خوبی به شما میدهد.
بهتر است سعی کنید منحنی S شکل طبیعی کمرتان را حفظ کنید .
هنگام نشستن ازخم شدن به جلو، و در صورت ایستاده بودن از قوز کردن ، فرد باید اجتناب کند.
u
اسلاید 4 :
اضافه وزن می تواند مشکل بزرگی باشد.
اضافه وزن فرد ، فشار زیادی به کمر وی ، موقع خم شدن به جلو وارد می کند.
شکم برآمده به سلامتی کمر کمکی نمی کند.
u
اسلاید 5 :
5 – انجام زیاد از حد یک کار
ازگفتن اینکه بلندکردن این جسم برای شما به تنهایی بسیارسنگین است نهراسید.
بسیارمهم است که شما توانایی ها و محدودیتهای جسمی خود را بشناسید.
به دلیل کمک نگرفتن ازدیگران ، بسیاری ازمردم دچارکمردرد شده اند.
u
اسلاید 6 :
معمولا بهترین وضعیت بدنی که به افرادجهت خوابیدن توصیه می شود کدام است ؟
1 – بر روی شکم یا پشت (تمام بدن در یک سطح )
2 – به پهلو (با خمیده کردن جزئی زانوها ) یا به پشت (با بالشی در زیر زانوها )
اگر فردی کمردرد داشته باشد ، بایستی سعی کند به پهلو و با زانوی کمی خمیده بخوابد ، یا به پشت و بالشی در زیر زانو بخوابد .
uدر ضمن ، همیشه کنترل انواع ناراحتیها به وسیله پزشک فرد روش عاقلانه ای است .
اسلاید 7 :
پیشگیری از آسیبهای کمری
بهترین راه پیشگیری از آسیبهای کمری بسط و توسعه عادتهایی است که فشار در ناحیه کمر را کاهش دهد .
بدین منظور برای کمک به افراد چندین روش اساسی وجود دارد .
u
اسلاید 8 :
– تا آنجایی که می توانید از بلند کردن وخم شدن اجتناب کنید
- اشیاء رادر بالای سطح زمین قرار دهید
- با این کار فرد مجبور نخواهد شد جهت برداشتن اشیاء، دوباره به سمت پایین خم شود .
- پایین آوردن / بالا بردن قفسه ها.
- بهترین ارتفاع برای بلند کردن بار ، ارتفاع بین شانه و کمر است.
- قرار دادن اشیاء سنگین در قفسه های هم سطح با نا حیه کمر
- قرار دادن اشیاء سبک در قفسه های بالاتر و یا پایین تر
اسلاید 9 :
uهل دادن چرخ دستی ، گاری ، فرغون و;بهتر از کشیدن آنهاست .
uاگر فرد مجبور به کشیدن وسایل ذکر شده باشد، بایستی عضلات شکم خود را سفت کرده و سعی نماید وضعیت مناسب بدنی خود را حفظ کند.
در صورت امکان از جرثقیل ، انواع بالابر ها و سایر وسایل مشابه استفاده کنید .
u
اسلاید 10 :
1 – هنگام بلند کردن بار، زانو خمیده و پشت راست نگه داشته شود .
2 – در این صورت بلند کردن بار توسط عضلات پا انجام خواهد شد .
3 – یک حالت تعادلی با باز کردن پاها به اندازه عرض شانه ایجاد کنید.
4 – برای بلند کردن اشیاء به حالت چمباتمه بنشینید ، و پاشنه ها را بر روی سطح زمین قرار دهید . تا حد امکان به بار نزدیک شوید .
u

لیست کل یادداشت های این وبلاگ