با دانش است که حکمت شناخته می شود . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:4 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله آموزش و پرورش و مشارکت pdf دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله آموزش و پرورش و مشارکت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله آموزش و پرورش و مشارکت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله آموزش و پرورش و مشارکت pdf :

آموزش و پرورش و مشارکت

مقدمه:
توسعه و تعمیق مشارکت از اهم مباحث تعلیم و تربیت معاصر است. بدون تردید آگاهی از نظریات مردم، دانشمندان و دست اندرکاران آموزش و پرورش زمینه را برای ارتقاء مشارکت و نظارت مردم در آموزش و پرورش هموار می سازد.

رسیدن به این مهم مستلزم آن است که مدیران، مجریان و دست اندرکاران جهت بهینه سازی تصمیمات و بهبود روش ها و برخورداری از بالاترین بهره وری در ابعاد مادی و معنوی، ضمن بهره گیری از اطلاعات و تجربیات شخصی، خود را از تجربیات ، ابتکارات و عملکرد دیگر نظام های آموزشی کشورهای مختلف که

سیستم مشابه دارند و توفیقاتی یافته اند بی نیاز ندارند. شکی نیست که تفاوت های فرهنگی ، تاریخی، اجتماعی، اعتقادی و جغرافیایی ملت های مختلف، نظام های آموزش و پرورش متفاوتی را به وجود می آورد و اقتباس یک ساختار، برنامه محتوی و سازمان ویا روش تربیتی از یک کشور بدون توجه به فرهنگ ارزش ها و نیازهای اجتماعی و اقتصادی مربوط به آن اشتباه بزرگی است که می تواند یکی از عوامل تهدید کننده در جهت انحراف نظام شورایی آموزش و پرورش باشد و باید توجه داشت که کسب تجربه ها و یافته های دیگران با تقلید کورکورانه متفاوت است و عاقلانه ترین منش، استفاده از بهره برداری از تجربه های دیگران است.

“ اصل آمدن پیغمبر برای آموزش و پرورش بوده است” امام خمینی (ره)
مفهوم آموزش و پرورش
از آموزش و پرورش تعاریف و تعابیر زیادی شده است. آموزش و پرورش ساز و کار رسمی جامعه برای حفظ و انتقال فرهنگ است. در این مفهوم آموزش و پرورش فراگردی است که به واسطه آن مجموعه اعتقادات، ارزش ها، هنجارها، دانش و مهارت های جامعه به نسل جدید منتقل می گردد.
ارسطو هدف و نهایت آموزش و پرورش را فهمیدن و اندیشیدن می داند.
افلاطون می گوید از راه تربیت درست، شهروندان باید مردمانی خردمند و منطقی بار آیند آن گاه آنان بی درنگ همه چیزها را به روشنی خواهند دید.
سقراط می گوید آموزش و پرورش باید دانش هایی را که موجب شکوفا شدن قدرت تفکر انسان می شود در اختیار وی قرار دهد، وی بر این باور است که آگاهی به راستی، عمل کردن به راستی در پی می آورد.
آموزش و پرورش باید فراگرد باشد که انسان را از هر وضعی که دارد به وضعی دیگر برتر بالا برد و «بودن های» محدود را به «شدن های» نامحدود مبدل می سازد.
تعریف مشارکت:
مک گریگو بر این باور است که «مشارکت فرآیندی است با تفویض اختیار که با معنای اساسی آن تفاوت اندکی دارد. در حقیقت مشارکت موردی خاص از تفویض اختیار است که زیر دستان با توجه به مسئولیت خود حق کنترل و انتخاب بیشتری به دست می آورند».

فرهنگ مشارکت:
مشارکت از دیر باز یکی از ابزارهای مهم زندگی انسانی و همواره رو به تکامل بوده است. کانون خانواده بر پایه مشارکت استوار است و هدف های آن از راه مشارکت آسانتر به دست می آید. ادیان الهی و مذاهب گوناگون، مشارکت را زمینه ای برای کوشش های عبادی و سیاسی پیروان خود می دانند و آن را ابزار نیرومند اداری و سیاسی تلقی می کنند.
در روابط انسانی سازمان ها نیز مشارکت وسیله مناسبی برای برانگیختن افزایش کارآیی کارکنان و تغییر وضع موجود است در مشارکت به فرآیند سهیم شدن افراد در کارها توجه می شود تا همکاری و همیاری برای همه ممکن شود.
آموزش و پروش بنا به رسالت خود فرهنگ ساز مشارکت نیز هست لذا توجه به مشارکت و مدیریت مشارکتی را باید ابتدا از درون خود آغاز کند و سرانجام آن را در جامعه و نهاد های آن گسترش دهد.

مزایای مشارکت:
هرگاه مردم فرصت بیان اندیشه های خود را بیابند و در تصمیمی که بر سرنوشت آنان اثر می گذارد شرکت جویند، به آفرینندگی و نوآفرینی بیشتر روی می آورند و به پذیرش مسئولیت بیشتر دلبسته تر می شوند.
کیفیت کار بهبود وکاستی های آن، اندک اندک کاهش می یابد.
فضای دلپذیری برای رشد و بالندگی فردی پدیدار می گردد و مردم برای بالا بردن دانش و تخصص خود به کوشش می پردازند.
مردم به پذیرش دگرگونی رغبت نشان می دهند و از تحول و تغییر بیم و هراس به خود راه نمی دهند.
از میزان نظارت و سرپرستی کاسته می شود هر کس به نظارت در کار خود متعهد می گردد.
مشارکت مردم را به قبول مسئولیت تشویق و ترغیب می نماید.
عامه مردم در تعیین سرنوشت سیاستی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی خویش دخالت و نقش پیدا می کنند.
از تمرکز و تراکم در مرکز کشور جلوگیری خواهد شد.
زمینه برای حذف تشکیلات غیر ضروری و استفاده از پشتوانه مردمی آماده تر می گردد.
افزایش میزان بازدهی و درآمد ملی
سپردن سرنوشت مردم به دست خودشان عاملی است در جهت گسستن از سیستم استبدادی

آشنایی با سیستم آموزش و پرورش بریتانیا:
انگلستان در غرب قاره اروپا و از چهار ایالت به نام های «انگلند» «اسکاتلند» «ویلز» و «ایرلند شمالی» تشکیل شده که این ایالت ها در امور داخلی خود از استقلال و خود مختاری نسبی برخوردارند . آموزش و پرورش در انگلستان به شیوه غیر متمرکز اداره می شود و اختیارات اداره آموزش و پرورش رابین دولت مرکزی، مقامات آموزش و پرورش محلی و کادر آموزش تقسیم نموده اند که این نظام بر سه اصل مهم تأکید دارد.
1- اصل تفویض اختیار به مقامات آموزش و پرورش نواحی و مناطق
2- تشویق و ترغیب موسسات و نهادهای داوطلب جهت سرمایه گذاری در آموزش و پرورش
3- عدم تحمیل نظرها و پرهیز از دخالت دولت مرکزی در خصوص مواردی چون، نحوه اداره آموزش و پرورش مناطق، برنامه ریزی تحصیلی، شیوه تدریس، استخدام معلم و…

نظام شورایی در آموزش و پرورش انگلستان:
آموزش و پرورش انگلستان به شیوه غیر متمرکز اداره می شود و یکی از مهمترین نهاد نظام شورایی در این کشور وجود انجمن های محلی است که اعضاء آن توسط مردم انتخاب می شوند. آنان در اداره امور مربوط به منطقه خود نقش مهمی را ایفا می کنند. به طور کلی اعضای انجمن ها به کمیته هایی تقسیم می شوند و هر کمیته مسئول رسیدگی به یکی از مسایل عمده شهری می باشد. اعضاء کمیته آموزش و پرورش متشکل از افراد صاحب نظر در امر آموزش و پرورش و نیز از اعضای انجمن محلی است. کمیسیون فوق مسئولیت تعیین رئیس آموزش و پرورش منطقه را پس از کسب موافقت وزیر آموزش و پرورش به عهده دارد.

هیات های مدیره مدارس و سرپرستان و وظایف آنان:
هیأت مدیره و هیأت سرپرستان مسئولیت اداره امور مدارس را با مشورت و همکاری مدیر واحد آموزش بعهده دارند. اعضای هیأت مذکور در مدارس دولتی توسط مقامات محلی آموزش و پرورش تعیین می شوند ولی در مدارس آزاد بیشتر توسط موسسان یا شخص موسس انتخاب می شود. وظایف آنان را می توان در مواردی چون استخدام معلم و کارکنان مدرسه، نظارت بر اجرای درست امور آموزش در مدرسه، اختصاص اعتبار جهت تعمیر یا احداث کلاس جدید از محل بودجه در مدرسه و … خلاصه نمود.

همکاری مردم و سایر نهادها با آموزش و پرورش در انگلستان:
با توجه به نظام غیر متمرکز در سیستم آموزش و پرورش این کشور، حضور مردم و همکاری آنان با آموزش و پرورش از ویژگی خاص برخوردار است. در انگلستان فدراسیون ها و انجمن های ملی متعددی برای ایجاد تسهیلات به منظور اطلاع رسانی به مردم و نمایندگان آنها فعالیت می کنند. مردم انگلستان ضمن برخورداری از حق رأی و نظر در امور آموشی ( از طریق هیأت ها و انجمن های محلی و کمیسیون آموزش و پرورش) در امر تعلیم و تربیت فرزندان خود حضور جدی و نقش موثری دارند. مثلاً همه والدین حق دارند بعنوان سرپرست اولیاء در رأی گیری شرکت نموده و به فرد مورد نظرشان رأی بدهند. در این نهادهای سیاست گذاری افرادی که به عنوان سرپرست اولیاء انتخاب می شوند، همان وظایف و مسئولیت های سایر سرپرستان را دار می باشند.
هیأت های فوق (مدیره و سرپرستان) هر ساله جلسه ای با حضور اولیاء دانش اموزان برگزار کرده و درباره تصمیمات مورد نظر آنان ، رأی گیری و اگر موضوعی به تصویب برسد مورد توجه و بررسی هیأت ها قرار می گیرد.
همکاری مردم در امر آموزش و پرورش به گونه ای است که حدود 50 درصد هزینه های سرمایه ای و جاری از کمک های مردمی و نهادهای محلی تأمین می شود که به برخی از آن ها در ذیل اشاره می نماییم.
الف: اختصاص بخشی از مالیات بر درآمد مردم ناشی از خرید و فروش املاک، مواد مصرفی، مسافرت ها ، درآمدهای گردشگری، درآمد حاصل از معادن و صنایع، بنگاههای حمل و نقل و درآمهای حاصل از ارایه خدمات عمومی و کشاورزی و… به امر آموزش و پرورش ناحیه با همکاری شهرداریهای محل.
ب: سرمایه گذاری خصوصی صاحبان حرف و صنایع همراه با ایجاد و راه اندازی مراکز آموزش فنی و حرفه ای.
ج: هدایا و موقوفات و درآمدهای ناشی از آن ها نیز یکی از راههای همکاری مردم در امر آموزش و پروش انگلستان است.
تمرکز زدایی در امر آموزش و پرورش در انگلستان سبب توسعه بیشتر مشارکت و همکاری مردم در امر آموزش و پرورش و حل وفصل مسایل و مشکلات با دست توانمند مردم است آن هم با به کارگیری نیروهای محلی و بهره مندی از امکانات منطقه ای و محلی و در عمل زمینه بروز خلاقیت ها، ابتکارات فردی و گسترش بیشتر اعتماد عمومی مردم در همه عرصه ها را فراهم نموده است.

مدیریت در آموزش و پرورش آمریکا:
در آمریکا تمایل عمومی بر این بوده است که دولت مرکزی در چگونگی اداره سازمانهای آموزش و پرورش دخالت نکنند. بدین لحاظ نظام آموزش در این کشور، نظامی کاملاً غیر متمرکز است.
در آمریکا وزارت خانه مستقلی به عنوان وزارت آموزش و پروش وجود ندارد. بلکه وزارتخانه ای تحت عنوان بهداشت و آموزش و پرورش عهده دار این مسئولیت می باشد. وزیر مربوطه وظایف خود را در زمینه آموزش و پرورش به کمک مدیر کل آموزش و پرورش که منتخب رئیس جمهور است انجام می دهد.
اداره کل آموزش و پرورش مرکزی زیر نظر این مدیر کل وظایف ذیل را انجام می دهد.
1- نظارت در مصرف اعتباراتی که از طرف دولت مرکزی به ایالت ها اعطاء می شود.
2- کمک به توسعه برنامه تحقیقات تربیتی و راهنمایی مسولان آموزش و پرورش
3- کمک به تعلیم و تربیت سربازانی که در جنگ شرکت داشته اند
4- نظارت و کمک به تعلیم و تربیت بومی ها
5- جمع آوری و انتشار و تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات تربیتی

اداره آموزش و پرورش ایالت:
در هر ایالت قوه مقننه محلی، خط مشی عمومی آموزش و پرورش و میزان مالیات و عوارض ضروری برای ادارات مرکزی را معیین می کنند.
اداره آموزش و پرورش در هر ایالت بعهده شورایی است که معمولاً از طرف مردم انتخاب می شود و سعی بر این است که افراد بصیر و مطلع و مورد قبول مردم را برای عضویت شورا انتخاب کنند.
حدود وظایف شواری آموزش و پرورش ایالت:
1- انتخاب رئیس آموزش و پرورش
2- تصویب برنامه های آموزشی و کتاب های درسی
3- بررسی و تصویب بودجه آموزش و پرورش
4- بررسی لوایح آموزشی
5- تعیین هدف ها و مفاد آموزش و پرورش
6- تعیین شرایط استخدام
7- کمک به انتخاب معلمین و انتخاب رؤسای مدارس
8- استقراض از بانک ها و موسسات و افراد به منظور احداث ساختمان آموزشگاهها
9- همکاری با رؤسای آموزش و پرورش برای تمهید و تجهیز وسایل آموزش و پرورش
10- بررسی و ارزشیابی امور اداری و تعلیماتی حوزه فرهنگی

اداره اموزش و پرورش در شهرها
در حال حاضر 30 هزار حوزه آموزشی در سرتاسر ایالات متحده وجود دارد. تمام حوزه های آموزشی کوچک و بزرگ دارای شورای آموزش و پرورش است اکثریت اعضاء شوراها انتخابی هستند و مستقیماً از طرف مردم انتخاب می شوند به جز افراد خاصی مانند فرماندار شهرستان و ایالات که عضو انتخابی شوار محسوب می شوند.

اهم اختیارات شوراهای محلی:
1- انتخاب رئیس آموزش و پرورش با موافقت رئیس آموزش ایالت
2- وضع عوارض محلی (آموزشی و عمرانی)
3- تنظیم و تصویب بودجه آموزش محلی
4- انتصاب و عزل معلمان و نظارت بر کار آنها
5- تنظیم برنامه تحصیلات

گرایش به خود گردانی در مدیریت مدارس:
در سالهای اخیر، گرایش به خود گردانی مدیریت مدارس در پاره ای از محافل سیاسی و تربیتی آمریکا بازتاب پیدا کرده و باور بر این است که دادن اختیار تخصیص منابع به مدارس، انگیزه نیرومندی برای اثر بخش کردن مدارس و بهبود شرایط آموزشی و یادگیری است که در چنین مواردی پیدایش نیروهای خلاق و بروز ابتکار عمل در سطح مدرسه دیده خواهد شد.

تأمین هزینه های آموزش:
هزینه های آموزش در تمام سطوح به وسیله دولت فدرال و دولت های محلی تأمین می گردد. با این حال بنیادها، اشخاص حقیقی و حقوقی ، ایالت ها را در این خصوص یاری می دهند. قسمتی از هزینه های آموزشی از دریافت شهریه تأمین می گردد، ضمن اینکه مبلغ قابل ملاحظه ای از محل مالیات های ایالات و نیز حوزه ها تأمین می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:3 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله جنگ نرم چیست pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله جنگ نرم چیست pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود مقاله جنگ نرم چیست pdf

چکیده    
مقدمه    
تعریف جنگ نرم    
پیشینه و رویکردها    
جنگ نرم، پدیده ای پرقدمت    
نافرمانی مدنی و جنگ نرم    
الگوی انقلاب های رنگی و جنگ نرم    
اهداف جنگ نرم    
مخاطبان جنگ نرم    
مردم و بدنه ی اجتماعی کشورهدف    
ابزارها و شیوه های جنگ نرم    
دلیل های استفاده از جنگ نرم چیست ؟    
بعضی از اهداف استفاده از جنگ نرم :    
مهم ترین اهداف جنگ نرم    
مقابله با جنگ نرم    
نتیجه گیری    
منابع    

بخشی از منابع و مراجع پروژه دانلود مقاله جنگ نرم چیست pdf

1-    لکوتیان، مصطفی؛ آیا انقالبهای رنگین واقعی هستند؟؛ روزنامه کیهان، 23 خرداد

2-    منابع

3-    داوری اردکانی، رضا، 1379؛ “تبادل فرهنگی و فرهنگ جهانی غربی”، درباره غرب، چاپ اول، تهران: هرمس

4-   روسک، جوزف، و رولندوارن، 1369؛ مقدمه جامعه‏شناسی، ترجمه بهروز نبوی و احمد کریمی، چاپ سوم، تهران: انتشارات کتابخانه فروردین

5-     صلاحی، جاوید، 1376؛ تهاجم فرهنگی و مقابله با آن، گزارش تحقیقاتی، مشهد: دانشگاه فردوسی

6-   مسگرنژاد، جلیل، 1373؛ جایگاه ادبیات وعلوم ادبی در بازداری تهاجم‏فرهنگی، مجموعه مقالات کنفرانس تهاجم فرهنگی، دانشگاه علامه طباطبایی

7-  مصباح یزدی، محمد تقی، 1376؛ تهاجم فرهنگی، تحقیق عبدالجواد ابراهیمی، قم: مؤسسه‏ی آموزشی و پژوهشی امام خمینی

8-    خرم، مسعود، 1378؛ هویت، چاپ پنجم، تهران: مؤسسه فرهنگی انتشارات حیان

9-  آزاد ارمکی، تقی، 1375؛ “تحلیل جامعه‏شناختی از: راههای نفوذ فرهنگی غرب در ایران معاصر”، کتاب سروش، (مجموعه مقالات، رویارویی فرهنگی ایران و غرب در دوره معاصر)، چاپ اول، تهران: سروش

10- فقیه حقانی، موسی، 1375؛ “فراماسونری و گسترش فرهنگ غرب در ایران”، کتاب سروش(رویارویی فرهنگی ایران و غرب در دوره معاصر)، چاپ اول، تهران: سروش

11ـ فیاض، محمدسعید، 1372؛ درآمدی بر تهاجم فرهنگی غرب، مرکز مطالعات اسلامی، تهران: معاونت پژوهشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

12ـ شفیعی سروستانی، اسماعیل، 1372؛ تهاجم فرهنگی و نقش تاریخی روشنفکران ، چاپ اول، تهران: سازمان انتشارات کیهان

13ـ ابراهیمی، پریچهر، 1367؛ تأملی بر فرهنگ، تفاوت فرهنگ شرق و غرب، تهران: انتشارات آموزشی رشد علوم اجتماعی

14ـ قائم مقامی، فرهت، 1356؛ آموزش یا استعمار فرهنگی ، چاپ سوم، تهران: انتشارات جاویدان

15ـ نگارش، حمید، 1380؛ هویت دینی و انقطاع فرهنگی ، چ اول، قم: نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه، مرکز تحقیقات اسلامی

16ـ سازمان مدارک فرهنگی انقلاب اسلامی، فرهنگ و تهاجم فرهنگی، برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، 1373؛ چاپ اول، تهران: سازمان مدارک فرهنگی انقلاب اسلامی

17ـ کاظم‏زاده، فیروز، 1371؛ روس و انگلیس در ایران، چاپ دوم، انتشارات انقلاب اسلامی

18ـ استریناتی، دومینیک، 1380؛ نظریه‏های فرهنگ عامه ، ترجمه‏ی ثریا پاک‏نظر، چاپ اول، تهران: گام نو

19ـ پانوف، میشل و میشل پرون، 1368؛ فرهنگ مردم‏شناسی ، ترجمه‏ی علی‏اصغر عسکری خانقاه، چاپ اول، تهران: انتشارات ویس

20ـ افتخاری، اصغر و علی‏اکبر کمالی، 1377؛ رویکرد دینی در تهاجم فرهنگی،، چاپ اول، تهران: سازمان مدارک فرهنگی انقلاب اسلامی، گروه انتشارات

21ـ قیصی‏زاده، یونس، 1363؛ سخنی درباره فرهنگ، اطلاعات علمی، 16 آبان

22ـ روح‏الامینی، محمود، 1372؛ زمینه فرهنگ‏شناسی، پویایی و پذیرش، چاپ سوم، تهران: انتشارات عطار

23ـ هدایتخواه، ستار، 1377؛ تهاجم فرهنگی، چاپ اول، تهران: انتشارات معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش

24ـ ادیبی، حسین، 1356؛ زمنیه انسان‏شناسی، تهران: انتشارات لوح

25ـ رفیع، جلال، 1373؛ فرهنگ مهاجم، فرهنگ مولد، چ اول، انتشارات اطلاعات

26ـ قیصی‏زاده، یونس، 1363؛ خصوصیات فرهنگی، اطلاعات علمی، 16 آبان

27ـ دوانی، علی، 1375؛ “مواضع علما در برابر هجوم فرهنگی غرب به ایران”، کتاب سروش،( رویارویی فرهنگی ایران و غرب در دوره معاصر)، چاپ اول، تهران: سروش

چکیده

امروزه جنگ ها شکل های مختلفی به خود گرفته اند از جمله جنگ نرم که شامل اقدامات روانی و تبلیغاتی می شود که هدف آن جامعه یا گروه خاصی است و عمده تفاوت آن با جنگ سخت عدم استفاده از سلاح های نظامی می باشد زیرا در جنگ نرم از سلاح های تبلیغاتی استفاده می شود. به تعبیر دیگر جنگ نرم استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن است، به منظور تاثیر گذاری بر عقاید ، فرهنگ ، سیاست ، احساسات ، تمایلات ، رفتار و مختصات فکری دشمن با توسل به شیوه هایی که موجب پیشرفت مقاصد امنیت ملی می شود است

واژگان کلیدی

جنگ- روانی- سلاح- احساسن- نخبه

مقدمه

جنگ ها تا سال 1945 میلادی غالبا جنگ سخت بود. بعد از آن با توجه به دو قطبی شدن جهان به بلوک شرق و بلوک غرب، دوره ای جدید از رقابت ها میان آمریکا و شوروی سابق آغاز شد که به جنگ سرد مشهور شد. جنگ سرد ترکیبی از جنگ سخت و جنگ نرم بود که طی آن دو ابر قدرت در عین تهدیدهای سخت از رویارویی مستقیم با یکدیگر پرهیز می‏کردند

 با فروپاشی شوروی سابق در سال 1991 میلادی و پایان یافتن جنگ سرد کارشناسان جنگ در ایالات متحده با استفاده از تجارب دو جنگ جهانی و دوران جنگ سرد دریافتند که می شود با هزینه کمتر و بدون دخالت مستقیم در سایر کشورها به اهداف سیاسی، اقتصادی و… دست یافت که در ادبیات سیاسی جهان به جنگ نرم شهرت یافت

در واقع جنگ های نرم مسئله ی تازه ای نبوده و از سابقه ی تاریخی برخوردار است. به این صورت که در ابتدا چهره ی ساده ای داشته مثلا شایعه پراکنی و دروغ پردازی اما با گذشت زمان و تحولات و پیچیدگی های روز افزون اجتماعی، این رویکرد نیز پیشرفت نموده و از پیچیدگی های بیشتری برخوردار شده است.( داوری اردکانی، رضا، 1379؛ “تبادل فرهنگی و فرهنگ جهانی غربی”، درباره غرب، چاپ اول، تهران: هرمس.)

 تعریف جنگ نرم

 تعریف جنگ نرم Soft Warfare در جبهه مقابل جنگ سخت Warfare Hard است و تعریف یکسانی که مورد پذیرش همگان باشد ندارد

جان کالینز تئوریسین دانشگاه ملی جنگ آمریکا جنگ نرم اینگونه تعریف کرده است : استفاده طراحی شده از تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن، برای نفوذ در مختصات فکری دشمن با توسل به شیوه هایی که موجب پیشرفت مقاصد امنیت ملی مجری می شود.( روسک، جوزف، و رولندوارن، 1369؛ مقدمه جامعه‏شناسی، ترجمه بهروز نبوی و احمد کریمی، چاپ سوم، تهران: انتشارات کتابخانه فروردین.)

تعریف جنگ نرم در آیین رزمی ارتش ایالات متحده آمریکا : جنگ نرم، استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن تاثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی طرف و یا گروههای دوست است به نحوی که برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی پشتیبان باشد.( صلاحی، جاوید، 1376؛ تهاجم فرهنگی و مقابله با آن، گزارش تحقیقاتی، مشهد: دانشگاه فردوسی)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:3 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله نقش مؤثر پدافند غیر عامل در مدیریت بحران شریان های حیاتی تحت اثر زلزله pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله نقش مؤثر پدافند غیر عامل در مدیریت بحران شریان های حیاتی تحت اثر زلزله pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نقش مؤثر پدافند غیر عامل در مدیریت بحران شریان های حیاتی تحت اثر زلزله pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله نقش مؤثر پدافند غیر عامل در مدیریت بحران شریان های حیاتی تحت اثر زلزله pdf :

خلاصه

کشور عزیزمان باتوجه به موقعیت جغرافیایی و استراتژیک، دارای ویژگیها و عوامل متعددی است که در سطح جهانی حساسیتهایی را متوجه خود ساخته و همچنین قرار گیری کشور در معرض بلایای طبیعی، خصوصاً زلزله و ایجاد بحران های متعدد، ضرورت ایجاد آمادگی پیش از بحران و مدیریت مناسب در زمان بحران بسیار حائز اهمیت است.

پدافند غیر عامل، به دفاعی گفته می شود که متکی بر تسلیحات نظامی نبوده و با اجرای آن می توان از وارد شدن خسارات مالی و جانی جلوگیری نمود .به عبارت بهتر، هر اقدام غیر مسلحانه ای که موجب کاهش آسیب پذیری نیروی انسانی، ساختمانها، تأسیسات ،تجهیزات، اسناد و شریانهای کشور و همچنین تسهیل مدیریت بحران در مقابل عملیات دشمن یا بلایای طبیعی مانند زلزله گردد را پدافند غیر عامل می نامند.

در این مقاله پس از بیان تفصیلی موارد یاد شده، ضمن اشاره به تعریف پدافند غیرعامل به تاریخچه، خط مشی، اصول، ضرورت ها، عرصه و هدف آن در برابر زلزله اشارتی را نیز داشته و در ادامه باتوجه به اهمیت شریانهای حیاتی و نقش آن در تداوم حیات جامعه به تعریف این سیستم و تقسیم بندی آن پرداخته و جایگاه فنی این مهم را مورد بررسی قرار داده و در پایان برای بکارگیری اصول و اقدامات لازم پدافند غیر عامل در شریانهای حیاتی پیشنهاداتی ارائه می شود.

کلمات کلیدی: پدافند غیر عامل، مدیریت بحران، شریان های حیاتی، زلزله

1 مقدمه

علم مدیریت بحران، در دنیا یک علم جوان و نوپا به شمار میرود، بشر به علت درگیر بودن با انواع بحرانها و حوادث (طبیعی، صنعتی، تروریستی و غیره) در طول تاریخ، همواره تمهیداتی را برای در امان ماندن از این حوادث مد نظر داشته است. بعد از جنگ جهانی دوم و مطرح شدن دانش مدیریت نوین، مقابله با بحرانها و مدیریت آن، ساز و کار و سازماندهی مناسبی را میطلبید. در واقع انسان به دنبال تدبیر و اداره بحرانها و شرایط بحرانی بوده است. هر چند در این بین عدهای هم مخالف بودند و میگفتند بعید است که بتوان بحران را پیش بینی و کنترل کرد.

اما طرفداران مدیریت بحران با این استدلال که هر چقدر بتوان تبعات بحران را کاهش داد، شرایط بهتری خواهیم داشت، به گسترش آن پرداختند. حدود 25 سال پیش، علم مدیریت بحران، به صورت مقدماتی در دنیا مطرح شد، بیشترین مباحث هم در ارتباط با مدیریت بحران در مقابله با حوادث طبیعی بود. البته مدیریت بحران در عرصه نظامی خیلی پیشتر از مدیریت بحران در برابر حوادث طبیعی مطرح بوده است. اگر بخواهیم به صورت آکادمیک به مدیریت بحران بپردازیم حدود 15 سال است که این دانش در دانشگاه ها تدریس میشود. حتی تعداد دانشگاههایی که به آموزش این دانش مشغولاند محدود هستند و کتابهای موجود در این زمینه هم محدود است.

در حال حاضر نظرات مختلفی در این زمینه تدوین گردیده که به دو دسته کلی تقسیم می گردند یکی از این تفکرات بر اساس نادیده گرفتن نقش مردم و گسترش سازمان محوری در مدیریت بحران طرح ریزی شده که در این تفکر، مردم به هیچ عنوان حق حضور و دخالت در عرصه مدیریت بحران را ندارند و

1دانشجوی دکتری مهندسی عمران زلزله 2استادیار و عضو هیأت علمی گروه مهندسی عمران پژوهشگاه مهندسی بلایای طبیعی شاخص پژوه
2استاد و عضو هیأت علمی گروه مهندسی عمران پژوهشگاه مهندسی بلایای طبیعی شاخص پژوه

1

حتی گاهی ورود صلیب سرخ که یک نهاد مردمی است را هم ممنوع میکنند، مثال خوب این تفکر، حوادث پس از طوفان کاترینا و آتش سوزی اخیر کالیفرنیا در آمریکاست، که بعد از چندسالی که از حادثه میگذرد، مشکلات همچنان باقی است. تفکر و الگوی دیگری که در حال حاضر مطرح است الگوی مدیریت بحران مبتنی بر جامعه است. اینالگو اخیراً در کشورهایی همچون بنگلادش، جزایر سلیمان، نپال و چند کشور دیگر مطرح شده است. این کشورها معتقدند که نیازی به سازمان نیست، آموزشهای لازم را به صورت فردی به تمام شهروندان ارائه میدهند، این اقدام و آموزشها در سونامی باعث شد تا مرگ و میر در مناطقی که تحت این الگو بودند، کاهش یابد. البته این الگو هم نقص دارد، اگر سازمان ناظر بر فعالیت های مردمی وجود نداشته باشد، مطمئنا آسیبهایی را به همراه خواهد داشت.

در ایران باجمع بندی این دو تفکر بستر اصلی ایجاد سازمانهایی با اتکا به نقش آفرینی مردم در بحرانها وحوادث و با توجه به حجم تهدیداتی که ایران در عرصه سیاسی و نظامی و همچنین حوادث طبیعی با آن مواجه است فراهم گردید هرچند که ما در زمینه مدیریت بحران هنوز در ابتدای راه هستیم اما باور هر چه بیشتر مدیران و کارشناسان به این مقوله مهم میتواند ضریب ایمنی کشور را در برابر بحرانهای احتمالی افزایش دهد.[1]

با یک کنکاش و مرور سطحی می توان یافت که بیشترین جنگ های تاریخ در خاور میانه رخ داده است. خصوصاً در قرن بیستم که می توان به جنگ های اخیر مانند افغانستان، بوسنی، جنگ های اول و دوم خلیج فارس اشاره داشت. یکی از مهمترین جنگ هایی که از سوی دشمنان با محوریت عراق علیه کشور عزیزمان رخ داد. جنگ 8 ساله ای بود که بر اساس آمارهای بینالمللی، این جنگ 627 میلیارد دلار هزینه برای دولت ایران و 561 میلیارد دلار هزینه برای دولت عراق به همراه داشت. همچنین هزینه بازسازی خرابیهای ناشی از جنگ برای ایران 644 و برای عراق 452 میلیارد دلار برآورد میشود.[2] بر همین اساس در طول این جنگ 0000001 انسان کشته و زخمی شدند که از این میان 000262 ایرانی و 000105 عراقی کشته شدهاند.[3] هزینه مالی مستقیم جنگ برای عراق شامل 74 تا 91 میلیارد دلار برای هدایت جنگ و 9441 میلیارد دلار واردات اقلام نظامی بود. ایران نیز حدود 94 تا 112 میلیارد دلار برای هدایت جنگ و 2611 میلیارد دلار برای واردات نظامی هزینه کرد. هزینه غیرمستقیم ناشی از کاهش درآمدهای نفتی و تولیدات کشاورزی دو کشور نیز حدود 561 میلیارد دلار برای عراق و 627 میلیارد دلار برای ایران برآورد شدهاست.[4]

رشد جمعیت، روند شتابان شهرنشینی،کاهش منابع طبیعی و سوانح ناشی از فناوری های جدید در مقابل همه کشورهایی که زمینه بالقوه سوانح طبیعی و زلزله دارند و این امر ضرورت حیاتی بهبود تکنیکهای پیشگیری و آمادگی در مقابل سوانح طبیعی را در کلیه بخشها مشخص می نماید.

کنترل بحران بلاهای طبیعی تا بدان جا دارای اهمیت است که مجمع عمومی سازمان ملل متحد در دسامبر 1987میلادی، دهه 1990 را دهه بین المللی کاهش آثار بلایای طبیعی اعلام کرد.[5]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:3 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله رایگان صدف pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله رایگان صدف pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله رایگان صدف pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله رایگان صدف pdf :

صدفها یا دو کفه ای ها
این موجودات 30000 گونه اند و پس از حلزونها بزرگترین رده از شاخه نرمتنان می باشند که از این تعداد یک سوم در آبهای شیرین و بقیه در آب دریاها زندگی می کنند . این جانوران فاقد سر و دندان هستند و تغذیه آنان از جانوران کوچک میکروسکوپی است که در آب دریا موجودند .کفه ها در این جانوران در پشت با رشته ای انعطاف پذیر به یکدیگر متصلند . بعلاوه یک یا دو ماهیچه در درون کفه ها وجود دارد که وظیفه باز و بسته شدن کفه ها را به عهده دارند .
ابعاد برخی از این صدفها به حدی بزرگ است که به زحمت در پشت ویترین جا شده اند . بطوریکه بعد بعضی از آنها به بیش از یک کمتر می رسد .
حلزونها یا گاستروپودها
جانورانی نرم تن و دارای پوسته ای یکنواخت و پیچ خورده هستند . در حدود 95000 گونه از این نرم تنان وجود دارند که نیمی در دریاها و بقیه در خشکی یا در آبهای شیرین به سر می برند .عمر اکثر آنها 6 -5 سال است ، اما برخی از آنها تا 30 سال عمر می کنند . این جانوران گوشتخوار یا علفخوار و حتی انگل خوار هستند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:3 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود تحقیق آموزش مدیریت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق آموزش مدیریت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق آموزش مدیریت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق آموزش مدیریت pdf :

مدیریت انجام کار به وسیله دیگران است .مدیریت یک فرایند است ودلالت بر هدایت تشکیلات انسانی دارد. مدیریت موثرمبتنی برتصمیم گیری مناسب ودستیابی به نتایج مطلوب است .مدیریت کارا،متضمن تخصیص منابع وصرف مدیرانه منابع است.مدیریت به فعالیتهای هدفدار تاکید دارد .پس از انقلاب صنعتی دراثر تولید انبوه مدیریت از مالکیت جداشدوبعدازان به عنوان یک رشته علمی وارد دانشگاه شد. فردریک تیلورپدر مدیریت علمی است وفایول از پیشگامان مکتب اصول گرایان است وماکس وبر واضع بوروکراسی است.این سه رویکرد باهم مکتب کلاسیک را نشکیل میدهند.کلاسیکها توجه چندانی به محیط خارجی نداشتند ،انها به انسان بعنوان یک ماشین مینگریستند .پس از انها ، التون مایووهمکارانش مکتب نئوکلاسیک را بنیان نهادند وبه عوامل اجتماعی وانسانی در سازمان تاکید داشتند.پس ازان مکتب سیستمی تشکیل گرفت وبعدها مکاب اقتضایی مدیریت تشکیل شد ونوع مدیریت راباتوجه به شرایط تحلیل میکرد. بخشی از مدیریت علم است وباید اموخته شود ولی بخش دیگران که با کسب تجارب حاصل میشود ،هنراست.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   91   92   93   94   95   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ