
دانلود مقاله در موردحسابداری مدیریت چیست pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله در موردحسابداری مدیریت چیست pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در موردحسابداری مدیریت چیست pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله در موردحسابداری مدیریت چیست pdf :
حسابداری مدیریت چیست
حسابداری مدیریت، یک سیستم اندازهگیری برای گرداوری اطلاعات مالی و عملیاتی است که فعالیت مدیریتی و رفتارهای انگیزهای را هدایت میکند و ارزشهای فرهنگی را که برای بهدستآوردن هدفهای استراتژیک سازمان لازم است خلق و حمایت میکند.
در این تعریف از حسابداری مدیریت چهار عقیده کلیدی گنجانده شده است. این عقیدهها شامل: ماهیت، محدوده، هدف و شاخصهای حسابداری است.
1ـ حسابداری مدیریت، از نظر ماهیت، یک فرایند اندازهگیری است.
2ـ محدوده حسابداری مدیریت شامل اطلاعات عملیاتی مانند نقص یا کمبود واحدهای تولیدشده است.
3ـ هدف از حسابداری مدیریت کمک به یک سازمان بهمنظور رسیدن به هدفهای استراتژیک کلیدی تعیین شده است.
4ـ اطلاعات مناسب در حسابداری مدیریت سه شاخص بارز دارند:
شاخص فنی: بالا بردن درک پدیده اندازهگیری و گرداوری اطلاعات مربوط برای تصمیمهای استراتژیک،
شاخص رفتاری: تشویق و ترغیب اعمالی که با هدفهای استراتژیک سازمان سازگارند،
شاخص فرهنگی: حمایت و یا خلق یک رشته ارزشهای فرهنگی تقسیم شده در یک سازمان.
این تعریف از حسابداری مدیریت شامل بعضی عقایدی است که با دیگر تعریفها در این حوزه فرق میکند. مثلاً انجمن حسابداران مدیریت (IMA) بهعنوان مجمعی حرفهای، حسابداری مدیریت را چنین تعریف میکند:
“حسابداری مدیریت عبارت است از فرایند تشخیص، اندازهگیری، جمعآوری، تحلیل، تهیه، تفسیر و ارزیابی و کنترل داخلی فعالیتهای سازمان برای تضمین و اطمینان از استفاده مناسب از سرمایه”.
حسابداری مدیریت همچنین شامل تهیه گزارشهای مالی برای گروههای غیرمدیریتی همانند سهامداران، بستانکاران، اعتباردهندگان و صاحبنظران مالی است.
مقایسه تعریف انجمن حسابداران مدیریت با تعریفی که در این مقاله استفاده شد چند اختلاف اصلی را آشکار میسازد:
* تعریف انجمن حسابداران مدیریت بهشدت بر آنچه حسابداری مدیریت انجام میدهد متمرکز است. اما تعریف ارائه شده در این مقاله بر هدف فعالیتها که همانا دستیابی و حفظ هدفهای استراتژیک است، تاکید دارد.
* تعریف انجمن حسابداران مدیریت تنها شامل اطلاعات مالی میشود در حالیکه در تعریف ارائه شده در این مقاله علاوه بر اطلاعات مالی، اطلاعات عملیاتی نیز مورد تاکید قرار گرفته است. در صورتیکه موسسهای قصد دستیابی به مزیت رقابتی و حفظ آن را داشته باشد هر دو گروه از اطلاعات پیشگفته برای موسسه پراهمیت و حساس است.
* در تعریف انجمن حسابداران مدیریت، بخشی از حسابداری مدیریت شامل گزارشهای غیرمدیریتی برای مقاصد مالیاتی است. البته این نیز وظیفه مدیریت است، اما این گزارشها نهتنها باید قوانین و احکام قرارداده شده را تایید کنند بلکه باید نوعی اطلاعات استراتژیک را که مورد نیاز مدیریت است نیز فراهم آورند.
* سرانجام تعریف انجمن حسابداران مدیریت درمورد شاخصههای اطلاعات حسابداری مدیریت مسکوت میماند. در حالیکه در تعریف ارائه شده در این مقاله، شناخت ثابتی از شاخصههای حسابداری مدیریت ارائه میشود.
طبیعت و محدودههای حسابداری مدیریت
سیستمهای حسابداری مدیریت نتایج اندازهگیریهای مالی وغیرمالی فعالیتهای عملیاتی را گزارش میکنند. این سیستمها همچنین به پروژهها و طرحهای عملیاتی آینده نیز کمک میدهند. یکی از نمونههای اطلاعاتی که مدیران به آن نیازمندند، بهای تمامشده محصول و اندازهگیری تحویل تولیدات بموقع است.
این اقلام دونوع از انواع اندازهگیری است که حسابداری مدیریت با آن سروکار دارد.
بهای تمامشده مثالی است از اندازهگیری که در اصطلاحات مالی بیان میشود، در حالیکه تحویل بموقع مثالی است از اندازهگیری عملیاتی.
آموزش تولیدکنندگان برای اندازهگیری، جمعآوری، گزارش، تفسیر و ارائه این اطلاعات به مدیران، موضوع حسابداری مدیریت است.
روشهای اندازهگیری مختلفی برای پدیدهها وجود دارد. برای مثال بهای تمامشده محصول یا توانایی سوداوری آن را به چندین روش میتوان محاسبه کرد. به همین ترتیب کیفیت را نیز میتوان با استفاده از تنوع روشها اندازه گرفت.
هر عملیات مالی و غیرمالیِ درخور اندازهگیری ممکن است تحت شرایط خاصی مفید و سودمند باشد. درک روشهای چندگانه اندازهگیری و دانستن زمان و چگونگی استفاده از آنها قسمت اصلی مطالعه حسابداری مدیریت است.
هدف حسابداری مدیریتـ مثلث استراتژیک
هدف اساسی حسابداری مدیریت کمک به سازمان بهمنظور بهدست آوردن اصول استراتژیک آن سازمان است. فراهم آوردن این اصول نیازهای مشتریان و دیگر سهامداران را برآورده میکند.
استراتژی راهی است که بهکمک آن، شرکت خود را از دیگر رقیبان متمایز میسازد و جایگاه خود را پیدا میکند.
امتیازات رقابتی برروی سه بُعد کیفیت، زمان و بهای تمامشده یا هزینه استوار است.
مشتریان انتظارات مختلفی از حالات و کیفیت قابل اعتماد به محصول دارند. آنها بهای تمامشده، زمان و چگونگی تحویل محصول یا خدمتشان را درنظر میگیرند.
برای راضی نگهداشتن مشتریان و رقابت با سایر تولیدکنندگان باید بهصورت همزمان روی سه بُعد کیفیت، هزینه و زمان رقابت کرد. این سه عنصر یک مثلث استراتژیک را تشکیل میدهند.
* کیفیت، تجربه کلی یک مشتری با یک محصول است که خصوصیات فیزیکی و امکانات آن محصول و قابلیت اعتماد به کارایی امکانات آن را دربر میگیرد. کیفیت همچنین شامل خدماتدهی این امکانات مانند خدمات پساز فروش و سطح کارایی خدمات انجام شده بهوسیله یک سازمان است.
* بهای تمامشده یا هزینه، شامل منابع مصرفشده بهوسیله تولیدکنندگان و سازمانهای
حمایتکننده آنها مانند عرضهکنندگان و فروشندگان است. بهای تمامشده محصول شامل کل حلقه ارزش یعنی کل تشکیلات از عرضهکننده تا خدماتدهی بعداز فروش و مصرفکنندگان یا کسانی که برای مشتریان ارزش افزوده بهوجود میآورند میباشد. با این تعبیر بهای تمامشده مشتریان شامل بهای تمامشده حمایتکننده و مصرفکننده محصول است، که این معمولاً بهای تمامشده مالکیت نامیده میشود.
* زمان یعنی مدتیکه طول میکشد تا شرکت پس از اعلام نیاز محصول را در دسترس مشتری قرار دهد، یا مدتی که شرکت قادر است محصولاتش را با امکانات جدید یا تکنولوژی نوآوری شده با سرعت توسعه دهد و آن را در سریعترین وقت به بازار عرضه کند. همچنین زمان شامل صرف وقت جهت کاملکردن حلقه فعالیتها نظیر شروع تا پایان تولید میشود.
شکل 1 شمایی از مثلث استراتژیک را نشان میدهد. این مثلث در فهم چگونگی طراحی و ارزیابی سیستمهای حسابداری مدیریت نقادانه است و پیدرپی در بخشهای خاص حسابداری مدیریت استفاده میشود.
حسابداری مدیریت در ذات خود، هدف نیست، بلکه وسیله مهمی است برای بهدست آوردن هدفهای استراتژیک سازمان.
شکل 1 بهطور ساده روش مناسب و راحتی برای بهدست آوردن بسیاری از عناصر استراتژی رقابتی را نشان میدهد. در حالیکه عناصر اصلی استراتژی در گذشته نیز بارها منتشر شده است لیکن استفاده از یک گروه سه تایی برای نشان دادن آنها تازگی دارد. این مثلث بسیار مانند همان چیزی است که آرتور اندرسن (Arthur Anderson) استفاده کرد. رابینکوپر (Robin Cooper) از یک فضای سه بُعدی برای نمایش قیمت، کیفیت و اجرا استفاده میکند. سه عنصر مثلث استراتژیک مربوط به همه سازمانها میشود: تجارت، بازار و فعالیتهای غیرانتفاعی دولت. این سازمانها با یک تقاضا برای قیمت پایین، کیفیت بالا و تحویل بموقع محصول یا خدمات رو بهرو هستند.
برای مثال دانشگاهها باید کیفیت آموزشی را در قیمت قابل پرداخت فراهم نمایند ضمن اینکه دایرکردن کلاسها نیز باید منطبق با نیاز دانشجویان باشد.
سرانجام نکته اینجاست که مفهوم کیفیت، هزینه و زمان در چارچوب یک سازمان یا محصول تغییر میکند. برای مثال کیفیت در رابطه با اتومبیل، اجزای آن (راحتی راننده، ایمنی سیستم موزیک و غیره;) و قابلیت اعتماد (تناوب یا تکرار تعمیرات) است. در حالیکه کیفیت در رابطه با تحصیل مشکلتر تعریف میشود که ممکن است به سواد یا معلومات عمومی و یا مهارتهای شغلی، توانایی تفکر، مهارتهای ارتباطی و; اطلاق شود.
بههمین شیوه، زمان برای یک کارخانهدار اجسام نیمه هادی همانند اینتل (INTEL) عرضه بموقع یک میکروپرسسور جدید برای اولین بار به بازار است و برای یک کمپانی مثل فدرال اکسپرس (Federal Express) زمان یعنی تحویل بموقع.
طبیعت حسابداری مدیریت
حسابداری مدیریت برای تحکیم نقش فعالیتهایش در استراتژی سازمان باید به فراهم آوردن اطلاعات مربوط به سه اصل استراتژیک کیفیت، هزینه و زمان کمک کند. این اطلاعات شامل:
1ـ جمعآوری اطلاعات از فعالیتهای روزانه مدیران که با اصول استراتژیک سازمان مرتبط است،
2ـ افزایش توانایی مدیران برای تاثیرگذاری در تمام عملیات اقتصادی انجام شده بهمنظور کسب اصول استراتژیک سازمان یا بهعبارت دیگر افزایش میزان تاثیرگذاری مدیران در مجموعه عملیا
ت مرتبط با مشتریان، عرضهکنندگان و فروشندگان در جهت استراتژیهای سازمان، و
3ـ فراهمآوردن دیدگاهی وسیع از استراتژیها و فعالیتهای سازمان است.
ارتباط با فعالیتهای روزانه
برقراری ارتباط بین فعالیتهای روزانه هر فرد در سازمان با موضوعهای استراتژی مدونشده از اهمیت خاصی برخوردار است.
یک شرکت کامپیوتری در ایالات متحد بر خود میبالید که در استراتژیاش چنان ارتباطی ایجاد کرده که هر کسی در هر سطحی در سازمان از هدفهای شرکت با خبر است. بعضی از منتقدان و شکاکان که از بیرون به شرکت نگاه میکردند تصمیم گرفتند که از این ادعا امتحان بهعمل آورند. آنها از یک نظافتچی که در آن شرکت کار میکرد در مورد شغلش و ارتباط آن با هدفهای سازمان سئوال کردند. نظافتچی پاسخ داد که: “هدف سازمان ما کاهش بهای تمامشده محصولات است. بخشی از بهای تمامشده محصولات ما را هزینه انبارداری مواد و قطعات تشکیل داده است. ما اخیراً شیوهمان را بهروش نگهداری محصولات بهصورت آنی و بموقع که باعث کاهش هزینههای انبار میشود تغییر دادهایم. این بدان معنی است که عرضهکنندگان ما محصولاتشان را هر دو ساعت به ما تحویل میدهند. اگر من محل این بارگیری را قبل از اینکه محمولههای بعدی برسند تمیز نکنم ما نمیتوانیم تحویل را بموقع انجام دهیم و اینکار روند و برنامه تولید را بهتعویق میاندازد و در نهایت مجدداً باعث افزایش بهای تمامشده محصولات میشود. همچنین با اینکار میتوانیم باعث ایجاد ارزش افزوده برای عرضهکنندگان شویم”.
ارتباط موفق به نظافتچی اجازه داده بود که فعالیتهای روزانهاش را با استراتژی سازمان پیوند دهد، و اینکار او را تشویق میکرد که بهشیوهای رفتار کند تا به کارش معنی ببخشد. او در واقع شخص مهمی در کامل کردن و به انجام رساندن موضوعی مرتبط با اصول استراتژیک سازمان شمرده میشد.
به این ترتیب حسابداری مدیریت به مدیران کمک میکند تا درباره رئوس مثلث استراتژیک یعنی کیفیت، هزینه و زمان اطلاعات مورد نیاز را فراهم و منتشر کنند.
اطلاعات حسابداری مدیریت به مدیر کمک میکند که اهداف کیفیتی را از طریق اندازهگیری منابع صرفشده برای پیشگیری از نواقص احتمالی تولیدات، هزینه بازسازی تولیدات ناقص، هزینه انجام تعمیرات و نگهداری تجهیزات، فرصتهای از دست رفته فروش بهدلیل نبود کیفیت محصولات و سرمایهگذاری جدید برای افزایش کیفیت محصول مشخص کند و به تحلیل تاثیرات هزینههای کیفیت بر سود برسد.
مثالهایی از اطلاعاتی که به مدیران کمک میکند تا مفاهیم استراتژیک مدیریت بهای تمامشده را دریابند عبارتند از اطلاعات منابع صرفشده برای تولید محصولات درطی یک دوره زمانی، اندازهگیری منابع صرفشده برای اجرای سایر فعالیتها در طی یک دوره زمانی، تجزیه و تحلیل عوامل موثر در بهای تمامشده، تجزیه و تحلیل سوداوری محصولات، تجزیه وتحلیل ساختاری قیمت عرضهکنندگان و مقایسه قیمتهایشان با قیمتهای سایر رقیبان.
حسابداری مدیریت همچنین برای کمک به درک اصل دیگر استراتژیک یعنی زمان با استفاده از معیارهای اندازهگیری گزارشهایی مثل فرصتهای از دست رفته فروش بهعلت تأخیر در تولید،
هزینههای ناشی از تاخیر مواد از جانب عرضهکنندگان، مقایسه فروش محصولات جدید در مقابل محصولات قدیم، زمان پاسخگویی به سفارشهای مشتریان و میزان ظرفیتهای در دسترس استفاده نشده بهدلیل تولید محصولات جدید را تهیه میکند.
شکل 2 بیانگر رابطه همکنشی بین استراتژیهای سازمانی، حسابداری مدیریت و فعالیتهای روزانه افراد در سازمان است. این اطلاعات در دو مسیر جریان دارند.
توسعه در شرکتهای بزرگ
کیفیت، قیمت و زمان پاسخگویی به تقاضای مشتریان در اغلب سازمانها وابسته به نوع رابطه با عرضهکنندگان و فروشندگان است.
این رابطه قسمتی از زنجیره ارزش شرکت است و نحوه ارائه خدمات به مشتریان در شرکتهای درحال توسعه را نشان میدهد.
شکل 3 نشاندهنده نمونهای عمومی از شرکتهای در حال توسعه است. حسابداری مدیریت باید با فراهم آوردن اطلاعات برای توسعه شرکتها به تمرکز مدیریت به فراسوی مرزهای سازمانی کمک کند. برخی از مثالها از نوع اطلاعات حسابداری مدیریت که مورد نیاز شرکتهای درحال توسعه است عبارتند از انتظارات مشتریان از امکانات و قیمتها، تاثیر فعالیتهای مدیران بر بهای تمامشده کالاهای تامینشده، هزینههای بازاریابی توسط واسطههای فروش و درصد توزیع بهای تمامشده بین عوامل داخلی و خارجی سازمان.
ماخذ فصلنامه حسابرس


دانلود مقاله مونتاژ و عیب یابی قطعات سیستم pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مونتاژ و عیب یابی قطعات سیستم pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مونتاژ و عیب یابی قطعات سیستم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مونتاژ و عیب یابی قطعات سیستم pdf :
مادربودر: ارتباط بین قطعات کامپیوتری را انجام می دهد.دارای دونوع AT و ATX می باشد که AT ها به صورت مربع شکل هستند.ATX ها مستطیل میباشند. Serial ports برای اتصال Mouse و Port های موس و صفحه کلید از نوع PS2 و پورت USB که برروی مادربورد وصل می باشد.محل نصب CPU در بعضی مادربوردها به صورت Socket می باشند که از 370 به بالا وجود دارد و در بعض ها به شکل Slot 1 می باشند.Slot های PCI برای نصب کارتهای PCI( صوت،مودم و…)و اسلات AGP برای نصب کارت گرافیکی و اسلات sesi.بانکهای PAMکه دو پایه یا چهار تا هستند.Bios و باتری آن که برای نگهداری محتویات Bois و Click سیستم می باشد.تعدادی سوییچ ( jumper) برای تنظیم مادربورد و Port های IED برای وصل هارد و Rome و CD و غیره می باشد.
Cpu: Cpu مغز کامپیوتر است وبسته به نوع و شرکت سازنده اشکالی مختلفی دارند.برروی cpu سرعت آن،ولتاژ برحسب وات،شماره سریال ساخت و فرکانس BUS آنها نیز نوشته نشده است.Cpu های پنتیوم IIو III دارای Cash از 128 تا 256 درون خود می باشند.قطعه داتلبورد برای نصب Cpu بر روی آن Main های از نوع Slot 1 می باشد.
RAM: مهمترین نوع حافظه در کامپیوتر می باشد وتمام نرم افزارها از طریق فرم قابل اجرا هستند.حافظه های دیگر نظیر هارد،فلاپی و CD برای ذخیره اطلاعات می باشند.RAM ها انواع گوناگون دارند مثلاً یکی از آنها دارای 128 MB و 133 MH2g و از نوع SD-168 pin می باشد.رمهای DDR نسبت به SD جدیدتر بوده و از سرعت بالاتری برخوردارند.
SOUND: پورتهایی در پشت کارت صوت وجوددارد.پورت خروجی صدا (Lineout)، پورت ورودی صدا (Mic)، ورودی دیگری صدا Linein می باشد که Stereo می باشد و پورت دیگری برای اتصال به Joystick می باشد(Game) بعضی کارتها دارای آمپیلی فایر هستند که صدا را تقویت می کند.
VGA: کار اصلی کارت گرافیک تبدیل اطلاعات دیجیتال واقع در حافظه به پالسهای قابل نمایش در Monitor می باشد.تفاوت آنها در حداکثر قدرت تفکیک یا قدرت resglation آنهاست.کارتهیا ساده 768×164 نقطه در صفحه نمایش می دهند.کارتهای جدیدتری 1536×2048 نقطه یا بیشتر را نمایش میدهند. کارتهای گرافیکی امروزی 16 میلیون رنگ یا trueglir هستند.اسلات AGP که برای کارت گرافیک در نظر گرفته شده است قابلیت بهتری برای دسترسی به حافظه را ایجاد می کند.کارت گرافیکی Allin wouder امکان ضبط تصاویر و وصل به آنتن را دارا می باشند.
Hard: برای ذخیره اطلاعات در کامپیوتر از HDD استفاده می شود.ظرفیت هاردها با یک برچسب بر روی آنها مشخص می شود.دارای یک کانکتور IDE می باشد که به Main متصل می شود ویک کانکتور هم برای اتصال برق استفاده می شود و جامپرها برای تنظیم در حالت Moster وslave می باشند.
Flopy: در پشت Floppy Drive دو کانکتور وجوددارد که یکی برای کابل برق می باشد و دیگری کانکتور FDD می باشد. با بازکردن سویچ کوچکی که روی دیسکت وجود دارد از عمل نوشتن می توان جلوگیری کرد.
CD-Drive: CD دارای دو نوع می باشد CD-R که فقط یک بار قابلیت نوشتن را دارند وCD-RW که تا چندبار قابلیت نوشتن و کپی کردن اطلاعات را دارند.CD-ROM به سرعت خواندن آنها می باشد.
البته سرعت حقیقی بسته به نوع CD و سرعت سیستم بستگی دارد.در جلوی CD-Rom سوکتی وجود دارد که برای شدن صدای CDهای Audio از طریق هدفن می باشد.یک سوراخ کوچک نیز روی آن وجود دارد که برای خروج اضطراری CD می باشد.
اگر در هنگام روشن کردن سیستم یک بوق ممتد ضعیف و قوی شنیده شود نشان دهندهاین است که کارت گرافیکی به درستی در جای خود نصب شده است. و اگر یک بوق ممتد با چندبار قطع و وصل شنیده شود نشان دهند این است که کانکتور مانیتور را به کارت گرافیکی درست وصل نکرده ایم.اگر بوق منظم و منقطع شنیده شود مشکل از RAM سیستم می باشد.شاید رم درست جانرفته باشد یا با Main سازگار نباشد و شاید هم RAM خراب باشد.
بعضی اوقات ممکن است باتری Main ضعیف شود و پیغام cmos checksum error نمایش داده شود.باید در این وضعیت باتری را تعویض کرد.حال اگر زمانی رمزی را که روی سیستم گذاشته شده است را فراموش کردیم می توان با برداشتن باتری رمز را پاک کرد و یا از طریق برداشتن جامپری که برای این منظور روی main وجود دارد این کار را انجام داد.


دانلود تحقیق طبیعت روشهای آماری pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق طبیعت روشهای آماری pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق طبیعت روشهای آماری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق طبیعت روشهای آماری pdf :
طبیعت روشهای آماری
در ذهن عمومی روشهای آماری عبارت از جداولی است که با اعداد سروکار دارند.بدین ترتیب روشهایی که در جمع آوری و تجزیه و تحلیل اعداد تجاری یا مبادلات دولتی بکار میرود مربوط به رشته آمار میشود.در هرحال این تعریف کلی چندان مفید بنظر نمیرسد.از این جهت لازم است قبل از اینکه روشهای مذکور را بتوان بدرستی روشهای آماری نامید.طبیعت اعداد و علل مطالعه آنها را مشخص ومحدود نمود.
روشهای آماری با اعدادی سروکار دارند که با اندازه گیری یا شمارش مشاهدات از منبعی بدست آمده اند. بعنوان مثال،بمنظورمطالعه مخارج خدمات پزشکی یک شهر میتوان درصد محدودی ازساکنین شهررا انتخاب کرد و درمورد مخارج پزشکیشان سؤالاتی نمود.و یا در بررسی نظرات مردم درباره یک موضوع عمومی که قراراست در کنگره مورد بحث قرارگیرد،تعدادی از رأی دهندگان در سراسر مملکت انتخاب خواهند شد و سؤالاتی درباره موضوع مذکور عنوان می شود.
به منظور تجزیه و تحلیل جامعه مورد مطالعه،نمونه ای را مناسب با هدف به نحوی که اخیرا ذکرگردید آماردانان انتخاب می نمایند. بدین معنا که نتایج نمونهای انتخاب شده را جهت تمام شهر تعمیم داده می شود.بطور مشابه ، هدف از سؤال کردن از درصد محدودی از رأی دهندگان درباره یک موضوع عمومی عبارت است از تعیین تقریبی نظرات تمام رأی دهندگان درباره آن موضوع است.
مجموعه مشاهداتی که بمنظور بدست آوردن اطلاعاتی از یک منبع مشاهدات انتخاب می شود «نمونه» نامند و آن منبع مشاهدات را «جامعه» گویند.با توجه به توضیحات داده شده «روشهای آماری به روشهای تجزیه وتحلیل در موردجوامع با استفاده از نمونه ها اطلاق می شود.» کلمه آمار اغلب به جای روشهای آماری بکار می رود.
آن قسمت از روشهای آماری که به جمع آوری و خلاصه کردن اطلاعات مربوط می شود معمولا «آمارتوضیحی» نامیده می شود.و آن قسمت مربوط به تجزیه وتحلیل و تفسیرنتایج اعداد و ارقام را « آمار توضیحی» نامیده میشود و آن قسمت مربوط به تجزیه و تحلیل و تفسیر نتایج اعداد و ارقام را «آمار تفسیری» گویند.از آنجایی که هدف نهایی تفسیرکردن نتایج که همان تجزیه و تحلیل اعداد است می باشد قسمت توصیفی می بایست بصورت قسمت ابتدایی در نظر گرفته شود.به میزان قابل توجهی در چهل سال اخیر از روشهای آماری در کلیه علوم وفنون بخصوص درعلوم بیولوژی و علوم اجتماعی استفاده شده است .
با وجود اینکه روشهای مهم نسبتا ساده اند و کاربرد آنها در رشته های مختلف یکسان هستند ولی مع الوصف به علت توجه فراوان روشهای آماری به سرعت توسعه نمود و به پیچیدگی و تنوع آن افزوده گردید.
توزیع احتمالات
توزیع فراوانی نمونه عبارت از تخمینی از توزیع فراوانی جامعه مورد نظر است . درصورتی که تعداد نمونه زیاد باشد، میتوانیم چنین انتظار داشته باشیم که توزیع فراوانی نمونه تقریب خوبی از توزیع فراوانی جامعه مورد نظر است. مثلا در مطالعه وزن دانشجویان ساکن خوابگاه، اگرتعداد دانشجویان در خوابگاه 800 نفر باشد و ما400 دانشجو را انتخاب کرده باشیم، میتوانیم انتظار داشته باشیم که توزیع فراوانی جامعه خیلی شبیه یکدیگر باشند .
تعداد نمونه در مسایل آماری غالبا آنقدر کافی نیست که توزیع جامعه را با دقت کافی مشخص سازد. مع الوصف با اطلاعات حاصله از نمونه بعلاوه اطلاعاتی که از منابع دیگر جمع آوری می شود، شکل عمومی توزیع جامعه قابل پیش بینی است. توزیع احتمالات عبارت از مدل ریاضی است برای توزیع واقعی یک فراوانی مورد نظر است.
تجزیه واریانس
بدون شک یکی از مسایلی که اغلب در کارهای آماری با آن برخورد می شود موضوع آزمون تفاوت نمونه است که آیا از نظر آماری تفاوت دو نمونه نسبت به صفتی معنادار است یا خیر؟ این مساله با آزمون تساوی میانگین دو جامعه یا تساوی نسبت در دو جامعه مطرح و حل می شود.
دلیل اینکه این قبیل مسائل اغلب اتفاق می افتد این است که پژوهشگران اکثرا آزمایشی را طرح می کنندکه هدفشان مقایسه یک روش جدید است با یک روش معمولی.
مثلا ممکن است معلمی معتقد باشد روشی که جهت زبانهای خارجی پیدا کرد، بهتر از روش متداول است که در گروه زبان تدریس می گردد، و یا یک نفر شیمیدان ممکنست یک نوع پلاستیک جدیدی کشف کرده باشد که از آن پلاستیکی که در کارخانه اش ساخته می شود مرغوبتر باشد. در هر یک از دو حالت نحوه آزمایش به این ترتیب مطرح می گردد که آزمونی انجام شود که معلوم گردد روش جدید و پلاستیک جدید در واقع از روش قبلی یا پلاستیک قبلی بهتر است یا خیر .
در هر حال، مقایساتی که اغلب اتفاق می افتد شامل چندین روش یا چندین نوع محصول می باشد به جای مقایسه دو نوع .مثلا یک کارخانه کیک سازی با تغییر دادن مقادیرتشکیل دهنده کیک، شش نوع کیک تولید میکندو می خواهد از نظر کیفیت آنها را مقایسه نماید. در اینگونه مسائل کار صحیحی نیست که در هر دفعه دو نوع کیک مقایسه شوند. درمسأله اخیرکه تعداد نمونه شش می باشد در نتیجه تعداد مقایسات برابر با پانزده دفعه خواهد شد. از طرف دیگر احتمال در آزمون یک تفاوت با احتمال چند آزمون که توأما انجام شود یکسان نخواهد بود. یکی دیگراز معایب مقایسه دو نمونه در هر دفعه ممکن است منجر به طرح آزمایشات نامطلوب شد که دقیقا به هدف اصلی نایل نگردید.مثلا کارخانه سازنده کیک ممکن است فقط یک عامل را درهرزمان تغییر دهد و در هر دفعه در مقایسه دو کیک نوع بهتر را انتخاب نماید و در این صورت ممکن است یک نوع کیک بهتر را فراموش نماید ولی اگرچند عامل موثر در مخلوط کیک را تغییر دهد و سپس کلیه کیکها را توأما بررسی نماید احتمال نرسیدن به هدف اصلی از بین خواهد رفت.
با توجه به مطالب ذکرشده به منظورحل مسائل چند متغیره به نظر میرسد که احتیاج به روش جدیدی است. یکی از این روشها جهت حل مسائلی که دارای چند متغیرپیوسته اند بنام «تجزیه واریانس» میباشد.عبارت تجزیه واریانس را معمولا با علامت اختصاری "ANOVA" نشان میدهند. همان طوریکه از اسم مذکور برمی آید تجزیه واریانس روشی است که واریانس نمونه را به عوامل مفیدی تجزیه می نماید. تجزیه واریانس جهت حل مسائل متنوع عنوان میشود مثلا یکی از کاربردهای آن در طبقه بندی یک متغیره وکاربرد دیگر آن در طبقه بندی دو متغیره است.
روشهای غیر پارامتری
در آزمون هایی چون مقدار µ شرط نرمال بودن توزیع جامعه و یا در آزمون شرط دو جمله ای بودن توزیع جامعه از مفروضات الزامی بوده است. درحالیکه در توزیع X 2 برای مقایسه فراوانی مشاهدات با فراوانی که انتظار می رود به هیچگونه مفروضاتی نیاز نیست. در روشهای غیرپارامتری هر گونه اطلاعی از نوع توزیع جامعه، غالبا فراوانی مورد انتظار محاسبه میگردد. بطور مثال در بررسی مستقل بودن دو متغیردرمسأله جدول توافقی اطلاع از نوع توزیع دو متغییر ضرورتی ندارد.
بطورخلاصه در شرایطی که هیچگونه اطلاعی از توزیع متغیر در اختیار نیست و یا احتیاجی به دانستن نوع متغیر نمی باشد، از روشهای غیرپارامتری استفاده میشود. زیرا در روشهای غیرپارامتری مقدار پارامتر از جامعه ای که توزیع آن مشخص نگردیده مورد آزمون قرار میگیرد. در حالیکه در سایرروشها نوع توزیع جامعه معلوم است و بدیهی است که اگر نوع توزیع پارامتر جامعه مشخص باشد بهتر است از روشهای استاندارد آماری استفاده گردد. چون در چنین شرایطی اگر بتوان روشهای غیرپارامتری را بکار گرفت بدون شک نتیجه حاصله به خوبی نتیجه حاصله از روشهای استاندارد را نخواهد داشت. بنابراین تنها در شرایطی از روشهای غیرپارامتری بایستی استفاده نمود که بکار بردن روشهای استاندارد مجاز نباشد. روشهای غیرپارامتری قادرند علاوه بر مسائل حل شده توسط روشهایی چون آزمون مقدارµ و یا آزمون ، مسائل جدید دیگر را نیز حل کنند.


دانلود شناخت پیل سوختی pdf دارای 64 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود شناخت پیل سوختی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود شناخت پیل سوختی pdf
چکیده
مقدمه
فصل اول
غشاء
تاریخچه غشاء
انواع غشاء
غشاهای ایزوتروپیک
غشاهای با بار الکتریکی (Electrically Charged Mem brane)
– خواص مواد
– هندسه بافت توخالی
– فرایند ساخت و تولید
– غشای مویرگی
مقایسه راکتور پر شده و غشایی و بررسی خصوصیات جاذب
بررسی طرحهای ارائه شده برای جداسازی در واکنش WGS
مهمترین اهدافی که راکتور واکنش WGS باید تأمین کند
بررسی خصوصیات ماده جاذب (hydrotalcite)
معرفی
خلاصه کارهای اجرایی
ساختار hydrotalcite
مطالعات بازگشت پذیری با hydoatalcite
مطالعات بازگشت پذیری در یک راکتور فشار بالا روی ماده hydrotalcite
فصل دوم
مدل ریاضی سیستم HAMR
تئوری: سینتیک واکنش WGS
مدل ریاضی سیستم HAMR
نتیجه گیری و بحث
منابع و مراجع
مقدمه
امروزه برای تولید انرژی الکتریکی که در خانهها و وسایل نقلیه استفاده میشود، ناگزیر به استفاده از تکنولوژیهای جدید برای صرفهجویی بیشتر در انرژی هستیم. یکی از روشهای تولید انرژی که امروزه مورد توجه قرار گرفته است استفاده از fuel cell یا پیل سوختی است. پیل سوختی یک وسیله تبدیل انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی است.
یک پیل سوختی هیدروژن و اکسیژن را تبدیل به آب کرده و در طی این پروسه الکتریسیته تولید میکند. یکی از وسیلههایی که تا حد زیادی شبیه به پیل سوختی عمل میکند، باتری است. اما یک باتری با مصرف مواد شیمیایی ذخیره شده درونیاش و تبدیل آنها به انرژی الکتریکی سرانجام از بین رفته و تمام میشود و باید دور انداخته شود و یا دوباره شارژ شود.در یک پیل سوختی مواد شیمیایی دائماً درون سلهای آن جریان دارد, بنابراین مادامی که جریان مواد شیمیایی درون سلها ادامه دارد , Fuel cell از کار نمیافتد و جریان الکتریسته ایجاد میکند.
پیلهای سوختی از جهات بازده بیشتر برای تولید انرژی ، آلودگی کمتر محیط زیست و عمر طولانیای که دارند بسیار مطلوبتر از سایر وسایل تبدیل انرژی مثل توربین گازی، موتوربنزینی و باتری هستند. پیل سوختی را میتوان وسیلهای دوستدار محیط زیست نامید چرا که با توجه به واکنشی که در آن روی میدهد تنها چیزی که از خود به جای میگذارد آّب است (وقتی که سوخت آن هیدروژن است).


دانلود بررسی نقش والدین در پیشگیری از اعتیاد فرزندان pdf دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی نقش والدین در پیشگیری از اعتیاد فرزندان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
فهرست مطالب
مقدمه 1
تعریف اعتیاد 3
معتاد کیست؟ 3
چگونگی و زمان شروع به مصرف مواد مخدر 4
چرا باید در مورد مصرف هر نوع ماده مخدر توسط نوجوانان نگران بود؟ 5
چرا نوجوانان مواد مصرف میکنند؟ 6
علائم و نشانههای مصرف 11
کوکائین 11
مواد توهم زا 11
آرام بخشها 12
مواد استنشاقی 12
مرفین 13
حشیش 13
کدئینها 13
آمفتامین 13
چه نشانههایی در نوجوانان هشدار دهندهاند؟ 14
الف) نشانههای جسمی 14
ب) نشانههای مربوط به خانه 15
پ) نشانههای مربوط به مدرسه 16
ت) نشانههای مربوط به روابط اجتماعی 17
ث) سایر نشانهها 17
تذکر مهم 18
عوارض مصرف سیگار و دود توتون 19
اعتیاد به سیگار قویتر از اعتیاد به مواد مخدر 19
نقش والدین و پیشگیری از سیگارکشیدن فرزندان 21
چگونه والدین میتوانند به نوجوانان خود کمک کنند؟ 22
الف) آموختن ارزشها 23
ب) قواعد محکم و روشن 26
ث) در صورت ضرورت از افراد متخصص برای کمک به خود و نوجوانتان یاری طبلبید 32
جمع بندی و نتیجهگیری 33
راهکارها و پیشنهادهای مشاورهای 34
منابع 37
مقدمه
اعتیاد خطر بزرگی است که نوجوانان و جوانان را تهدید میکند. درحالی که درکشورهای غربی، به دلیل ضعف کنترل نوجوانان و بیبند و باریهای رفتاری رایج،مصرف الکل و مواد مخدر در بین نوجوانان فراگیر است. به طور مثال در ایالات متحده در14 سالگی7 56% از نوجوانان به سیگار کشیدن، 81 درصد به مشروب خواری، 39% بهمصرف حداقل یک داروی غیرمجاز اقدام کردهاند.
در کشور ما کنترل خانواده و مدرسه در دوره نوجوانی شدیدتر است با اعتیادنوجوانان کمتر مواجه هستیم.
ولی در هر صورت امروزه گرایش کودکان و نوجوانان، بویژه نوجوانان بهمصرف موادمخدر یکی از بزرگترین نگرانیهای والدین محسوب میشود.
بررسیها نشان دادهاند که 82 درصد مردم اعتیاد و گرایش به مواد مخدر رامهمترین عامل تهدیدکننده رفاه و امنیت اجتماعی و سلامت فردی میدانند.
کشور ما به دلیل شرایط خاص اجتماعی (مانند جوان بودن جمعیت و بالابودن آماربیکاری) و موقعیت جغرافیایی ویژه خود که بر سر راه صدور مواد مخدر به اروپا قرارگرفته است به شکل جدی با مشکل مصرف مواد مخدر دست به گریبان است.
نوجوانان به دلیل داشتن ویژگیهایی چون استقلالطلبی، کنجکاوی، هیجانخواهی،پیروی از همسالان و عدم انقیاد به قدرت والدین، بیشتر در معرض خطر مصرف موادبوده، هدف اصلی توزیعکنندگان این مواد هستند.
منابع
نشریه ماهانه آموزشی - تربیتی پیوند (تابستان 1383).
نشریه ماهانه آموزشی - تربیتی پیوند (شماره 297-298-299)
نشریه ماهانه آموزشی - تربیتی پیوند (آذرماه 1382)
نشریه ماهانه آموزشی - تربیتی پیوند (شماره 290)
نشریه ماهانه آموزشی - تربیتی پیوند (دیماه 1382)
نشریه ماهانه آموزشی - تربیتی پیوند (شماره 291)
مجله هما (هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران) شهریور - مهر 1383 (شماره 29).
ای. برگ، لورا - روانشناسی رشد (جلد دوم)، مترجم: یحیی سیدمهدی، نشرارسباران.
لطف آبادی، حسین - روانشناسی رشد (2) - انتشارات سمت - تهران: 1381.
بروشورهای اشاره 11 - اعتیاد، ویژه آموزش خانواده، شهر تهران.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ