
مقاله بررسی روند طراحی شناور تندرو هیدروفویلی و ارائه نمونه ساخته شده در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند طراحی شناور تندرو هیدروفویلی و ارائه نمونه ساخته شده در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند طراحی شناور تندرو هیدروفویلی و ارائه نمونه ساخته شده در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روند طراحی شناور تندرو هیدروفویلی و ارائه نمونه ساخته شده در pdf :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: دوازدهمین همایش ملی صنایع دریایی ایران
تعداد صفحات: 10
چکیده:
این مقاله به بررسی طراحی و ساخت شناور هیدروفویلی تندرو می پردازد که نمونه ای از آن در دانشگاه صنعتی مالک اشتر طراحی و ساخته شده واطلاعات مناسبی از مشخصات فنی شناور ارائه گردیده است . هدف اصلی ارائه روند طراحی و ساخت شناور هیدروفویلی و بومی کردن این دانش است. روش ارائه شده با تلفیق روند طراحی بال در هواپیما، ملاحظات طراحی دریایی و با تکیه بر تجربه کسب شده در طول فر آیند طراحی و ساخت شناور نمونه میباشد. از مهمترین مسائل طراحی، طراحی هیدروفویل های این شناورها است که سیکل طراحی آن بیان گردیده و در انتها، نمونه طراحی و ساخته شده با استفاده از این سیکل ارائه گردیده است. اینگونه شناورها دارای هیدروفویل هایی بوده که در زی ر آن نصب میگردند. با شروع حرکت و تولید نیروی برآ توسط هیدروفویلها، بدنه شناور از سطح آب جدا شده و بنابراین درگ موج سازی بسیار کمی تولید میکند که توانایی رسیدن به سرعت های بالا را برای اینگونه شناورها میسر می- سازد.این شناور دارای 2متر طول ، 1/5 متر عرض و 1متر ارتفاع است. تناژ آن 500 کیلوگرم و دارای دو هیدروفویل است. سرعت جدا شدن از سطح این شناور، 5 متر بر ثانیه اس ت . این شناور بدلیل شکل دوبدن ه ای، از پایداری استاتیکی و دینامیکی بالایی برخوردار است . شناور فوق مراحل تست خود را با موفقیت سپری کرده است. شعاع گردشی آن 1 متر بوده که حکایت از مانوردهی بالای شناور است.


تحقیق فرش بلوچ در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق فرش بلوچ در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق فرش بلوچ در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق فرش بلوچ در pdf :
بلوص معرب بلوچ است، یکی از معانی لغوی آن علامتی را گویند که بر تیزی تاق و ایوان نصب کنند و نام ولایتی هم هست و تاج خروس را نیز گفته اند و آن گوشتی باشد که بر سر خروس رسته است (اینها را می توان در فرهنگ های معین و عمید نیز دید) بدین ترتیب از آنجا که برخی از بلوچان دستار خود را مانند تاج خروس بر سر خویش استوار می کنند، ممکن است به این نام خوانده شده باشند.
علاوه بر آن تفاسیر و معانی دیگری نیز برای کلمه بلوچ آمده است که برخی از آنان بر پایه منطق و استدلال علمی و زبان شناسی استوار نیستند از نقطه نظر جعفری (جعفری، 1343 هـ ش (الف) 771- 770) برخی آن (بلوچ را از ترکیب دو کلمه بل Bal و اوچ uch می دانند). وی اضافه می کند: بل همان بهل فارسی است و اوچ هماوز uz به معنی بلند است، پس بلوچ، پهلوان برزو بلند را گویند، شاید همین طور باشد و این نام را چنانکه بسی پیش از آنکه بلوچان و شاید در زمان ساسانیان یا از آن هم پیشتر که به مکران و کرمان تا فارس و خوزستان راه یافته بودند، به آنان داده اند و چون اینان با بلوچان بالا بلند تر و نیرومندتر از خود روبرو شده و زبون آن گشته، آنان را پهلوان بالا بلند خواندند.
برخی نظیر جعفری بلوچ را برلیچ یعنی باشندگان دشت های لخت و بیابان برهنه تعبیر کنند و بعضی بلوچ را مترادف کوچ خوانند و گویند که بلوچها در دشتها می زییند و کوچ ها در کوه ها، مگر در مجاروت هم. صدها سال قبل از میلاد گویند که بلوچها از حلب به سوی شرق حرکت کردند، آنها مالدار و کوچی بوده، جاییکه سرسبز و شاداب بوده و علوفه فراوان، سکونت گزیدند که یکی ازین محلات برز کوه یا البرز است که بعداً از آنجا بسوی جنوب حرکت کرده و در مکران (اسم اولی بلوچستان) مسکن گزین شدند.


بررسی راهبردهای شناختی و فراشناختی جهت پیشرفت تحصیلی دانشآموزان در pdf دارای 86 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی راهبردهای شناختی و فراشناختی جهت پیشرفت تحصیلی دانشآموزان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مقدمه
هدف از آموزش کمک به ارتقاء سطح یادگیری در دانشآموزان است. اما یادگیری موضوع مشخص واحدی نیست. بلکه تقریباً همه فعالیتهایی که ما در طول زندگی انجام میدهیم از تجارب یادگیریمان سرچشمه میگیرد. ما موضوعهای مختلف درسی و غیردرسی مانند ریاضی، ادبیات، هنر، علوم دینی و طرز معاشرت را یاد میگیریم. علاوه بر این ما عواطف مختلف را نیز یاد میگیریم. تهیه فهرست کاملی از آنچه که انسان در طول زندگی یاد میگیرد بسیار مفصل و شاید غیرممکن است. اما به طور کلی در مورد راهبردهای مختلف یادگیری به دو نوع از راهبردها یعنی راهبرد شناختی و راهبرد فراشناختی تأکید شده است. در سالهای اخیر شاهد پیشرفت عظیم روانشناسی پرورشی به سوی کشف این راهبردها یعنی راههای یاد گرفتن و مطالعه کردن بودهایم (سیف 1379).
در سالهای اخیر در مورد تأثیر راهبردهای شناختی و فراشناختی تحقیقات گوناگونی صورت گرفته است و سعی بر آن بوده است در مورد اهمیت و تأثیر هرکدام از راهبردها اطلاعات لازم به معلمان ارائه شود تا نحوه یادگیری به نحوه مطلوبتری امکانپذیر گردد. نخستین بار هارلو (1949) مفهوم فراشناخت (دانستن درباره دانستن) را در یک رشته آزمایشی که با میمونها انجام داد مطرح ساخت. براون (1978) فراشناخت را به دو صورت زیر معرفی کرده است:
1ـ آگاهی فرد از فعالیتها یا فرایندهای شناختی خود
2ـ روشهای مورد استفاده فرد برای تنظیم فرآیندهای شناختی خودش.
به سخن دیگر، فراشناخت از یک سو شامل روشهای کنترل و نظارت بر یادگیری است. بنابراین آموزش راهبردهای فراشناختی در پیشرفت تحصیلی آموزش گیرندگان موثرتر از آموزش صرف راهبردهای شناختی میباشد (براون 1978).
1ـ2ـ بیان مسأله
سالهاست که روانشناسان تربیتی درصدد پاسخ دادن به این سؤالات هستند که چرا بعضی دانشآموزان نسبت به بعضی دیگر از نظر پیشرفت تحصیلی موفقترند؟ چه چیزی این تفاوتها را رقم میزند؟ برای پاسخ دادن به این سؤالات بررسی عواملی که تصور میشود موقعیت تحصیلی را تبیین میکنند ضرورت پیدا میکنند.
به مرور زمان روشن شده که کلید تبیین و پیشبینی موفقیت و کامیابی تنها استفاده از راهبردهای شناختی نیست. بسیاری از دانشآموزان با استفاده از راهبردی های شناختی مشکلات زیادی در فراگیری مطالب درسی دارند، در حالی که دانشآموزان دیگر با تاکید زیادتر روی راهبردهای فراشناختی موفقیت تحصیلی بالایی را کسب کردهاند، و چه بسا افرادی را بشناسیم که با استفاده از راهبردهای شناختی درصد متوسط موفقیت تحصیلی را کسب کردهاند ولی با درنظر گرفتن راهبردهای فراشناختی به موفقیتهای زیادی در زندگیشان دست یافتهاند (سیف 1979).
طی چند دهه گذشته تلاشهای قابل ملاحظهای جهت تبیین و کشف عوامل موثر بر موفقیت تحصیلی صورت گرفته. محققین در تبیین اهمیت راهبردهای فراشناختی در پیشرفت تحصیلی به نتایج قابل ملاحظهای دست یافتهاند و نشان دادهاند که چنانچه راهبردهای فراشناختی را برای پیشبینی پیشرفت تحصیلی به راهبردهای شناختی اضافه کنیم، پیشبینی پیشرفت تحصیلی به طور معناداری با احتمال بیشتری امکانپذیر میشود تا اینکه تنها از راهبردهای شناختی استفاده کنیم (بوتچر، 1999).
تمام مسائل فوق نشان میدهد که توسل به راهبردهای شناختی برای تبیین پیشرفت تحصیلی کافی نیست، بنابراین این مسائل نشان دهنده این نکته است که عامل مهم دیگری غیر از راهبردهای شناختی وجود دارد که میتواند در پیشرفت تحصیلی یا به طور کلی در موفقیت موثر باشد که آن راهبردهای فراشناختی است. این دیدگاه این سؤالات را مطرح میکند که چه عواملی دستاندرکارند که برخی افراد دارای راهبردهای شناختی بالا در زندگی ضعیف عمل کنند و کسانی که راهبردهای شناختی متوسطی دارند در کمال تعجب به خوبی عمل میکنند.
تحقیقات نشان داده که در غالب موارد تفاوت در توانایی نهفته است که راهبرد فراشناختی نامیده میشود که شامل برنامهریزی، کنترل، نظارت و نظمدهی میباشد و این مهارتها را میتوان به کودکان آموخت تا در امر تحصیلی عملکرد بالاتری نشان دهند (دمبو 1994). تعدادی از محققین براین باورند که علاقه به راهبردهای فراشناختی تا حدی واکنش به این باور است که راهبرد شناختی تنها کلید پیشرفت تحصیلی است. آنچه در این جا اهمیت دارد اظهارات ضد و نقیض طرفداران و منتقدان راهبردهای فراشناختی در زمینه توانایی این مفهوم در پیشبینی پیشرفت تحصیلی است (مایر و سالووی، 1999). لذا پژوهش حاضر در راستای همین تحقیقات به بررسی تاثیر راهبردهای شناختی و راهبردهای فراشناختی و همچنین استفاده توأم از این راهبردها در مقایسه با استفاده غیر توأم از آنها در موفقیت تحصیلی دانشآموزان پسر و دختر مقطع متوسطه شهر و روستاهای گیلانغرب میباشد.
1ـ3ـ ضرورت و اهمیت پژوهش
نظریههای راهبردهای فراشناختی مفهوم جدیدی است. هنوز هیچ کس نمیتواند دقیقاً بگوید که تفاوتهای میان دانشآموزان در طول تحصیلشان تا چه حد مربوط به راهبردهای فراشناختی میشود. اما دادههای موجود نشان میدهند که راهبردهای فراشناختی میتواند به اندازه راهبردهای شناختی و گاهی اوقات بیش از آن قدرت پیشبینی داشته باشد، و همچنین عدهای معتقدند راهبردهای فراشناختی را میتوان به کودکان آموخت و سطح آن را ارتقاء داد (دمبو، 1994).
از آنجایی که طیف وسیعی از جمعیت کشورمان را دانشآموزان تشکیل میدهند و در این راستا مشکلات آموزش و نحوه استفاده از راهبردهای متنوع آموزش در امر تدریس وجود دارد، ضروری بنظر میرسد که تحقیقات در مورد تاثیر بکارگیری روشها و راهبردهای مختلف در امر آموزش صورت گیرد تا کیفیت آموزش ارتقاء یابد. و به همین جهت با توجه به تحقیقات انجام شده در خارج از کشور در مورد عامل فراشناخت به عنوان یک عامل مهم در پیشرفت تحصیلی دانشآموزان لازم است این عامل به صورت عمیقتر مورد بررسی قرار گیرد. از طرف دیگر با توجه به وجود روشهایی جهت آموزش راهبردهای فراشناختی به معلمان و دانشآموزان لازم است این راهبردها مورد تاکید تحقیقات در زمینه آموزش و پرورش قرار گیرد. به عنوان مثال فلاول (1995) علاقه پژوهشگران به فراشناخت را ناشی از اعتقاد به کاربردهای مهم آن در تعلیم و تربیت ذکر کرده است. وی سپس به نقل از بیکر (1991) خاطرنشان میسازد که شواهد پژوهشی حاکی از وجود حداقل 9 مورد نارسایی فراشناختی در دانشآموزان ضعیفتر در مقایسه با دانشآموزان قویتر است. همچنین لفرانکو (1997) میگوید مهمترین سهم فعلی روانشناس شناختی در روانشناسی تربیتی تاکید مجددی است که بر یادگیری چگونه یاد گرفتن (فراشناخت) میشود. او استدلال میکند که بهترین یادگیرندگان کسانی هستند که علاوه بر دانش در زمینههای خاص از دانش فراشناخت نیز برخوردار باشند. دانش فراشناختی یعنی اینکه فرد بداند چگونه کاری را انجام میدهد، چگونه مسائل را حل میکند، چگونه یاد بگیرد و حفظ کند، چگونه بفهمد و شاید مهمتر از همه چگونه این فعالیتها را زیر نظر داشته باشد، ارزیابی کند و هدایت نماید. بنابراین با توجه به نکات ذکر شده در فوق به نظر میرسد هم از لحاظ نظری و هم از لحاظ کاربردی این موضوع در امر آموزش موثر واقع شود.
1ـ4ـ اهداف پژوهش
هدف کلی پژوهش: در این پژوهش سعی بر آن است که دریابیم در استفاده از راهبردهای فراشناختی و راهبردهای شناختی کدامیک برای پیشرفت تحصیلی دانشآموزان شهرستان گیلانغرب بهتر است و اینکه کدامیک معیار بهتری برای پیشرفت تحصیلی است.
اهدف جزئی پژوهش:
1ـ مقایسه دانشآموزان شهری با دانشآموزان روستایی در استفاده از راهبردها.
2ـ مقایسه دانشآموزان دختر با دانشآموزان پسر در استفاده از راهبردها.
1ـ5ـ فرضیات و سؤال پژوهش
1ـ5ـ1ـ فرضیات پژوهش
1ـ5ـ1ـ1ـ بین راهبردهای فراشناختی و موفقیت تحصیلی رابطه مثبت معنیدار وجود دارد.
1ـ5ـ1ـ2ـ بین راهبردهای شناختی و موفقیت تحصیلی رابطه مثبت معنیدار وجود درد.
1ـ5ـ1ـ3ـ دانشآموزانی که از راهبردهای شناختی و فراشناختی بصورت توأم استفاده میکنند در مقایسه با سایر دانشآموزان موفقیت تحصیلی بیشتری دارند.
1ـ5ـ1ـ4ـ بین دانشآموزان دختر و دانشآموزان پسر در استفاده از نوع راهبردهای شناختی و راهبردهای فراشناختی تفاوت معنیداری وجود دارد.
1ـ5ـ2ـ سؤال پژوهش
1ـ5ـ2ـ1ـ آیا بین دانشآموزان شهری و دانشآموزان روستایی در استفاده از راهبردهای شناختی و راهبرد های فراشناختی تفاوت معنیدار وجود دارد؟
1ـ6ـ تعریف متغیرهای پژوهش
1ـ6ـ1ـ راهبردهای فراشناختی
تعریف مفهومی: آن دسته از راهبردهای یادگیری را گویند که نظارت بر راهبردهای شناختی را برعهده دارند و عبارتند از: دانش و کنترل خود و دانش و کنترل فرایند. دانش و کنترل خود شامل 3 بخش: تعهد، نگرش و دقت است و دانش و کنترل فرایند شامل 3 بخش: طرحریزی، ارزش سنجی و نظم بخشی میباشد (مارزینو و همکاران، 1989، ترجمه قدسی احقر، 1380، ص53)
تعریف عملیاتی: عبارت است از نمرهای که دانشآموزان در بخشهای مربوط به راهبردهای دانش و کنترل خود، دانش و کنترل فرایند در آزمون راهبردهای یادگیری کسب میکنند.
فهرست منابع فارسی
آقازاده، محرم واحدیان، محمد. (1377). مبانی نظری و کاربردهای آموزش نظریه فراشناخت، نشر نوپردازان.
ابراهیمی قوام آبادی، صغری. (1377). اثربخشی سه روش آموزش راهبردهای یادگیری آموزش دوجانبه، توضیح مستقیم و چرخه افکار بر درک مطلب، حل مسئله، دانش فراشناختی، خودپندار، تحصیلی، سرعت یادگیری در دانشآموزان دختر پایه دوم راهنمایی با معدل کمتر از 15 شهر تهران. رساله دکتری. دانشگاه تهران.
انصاری جعفری، رقیه. (1376). بررسی رابطه راهبردهای یادگیری با خلاقیت دانشآموزان، پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشگاه تهران.
با عزت، فرشته. (1376). بررسی تأثیر آموزش راهبردهای یادگیری در حافظه کودکان عقب مانده ذهنی خفیف پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه تهران.
رفوث، مری. دو فابو، لئونارد. (1993). راهبردهای یادگیری و به یادسپاری, ترجمه علینقی خرازی. (1377). تهران: قطره.
سرمد، زهره. بازرگان، بیات. حجازی،الهه. (1379). روشهای تحقیق در علوم رفتاری، انتشارات آگاه
سولسو، رابرت. اچ. (1980). روانشناسی شناختی، ترجمه فرهاد ماهر(1377)، انتشارات رشد.
سیف، علیاکبر. (1381). روانشناسی پرورشی (یادگیری در آموزش), انتشارات آگاه.
عباباف، زهره. (1375). مقایسه استراتژیهای یادگیری دانشآموزان قوی و ضعیف دوره دبیرستان مناطق 2، 4 و 11 تهران در سال تحصیلی 75-1374، پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه علامه طباطبایی.
فتحی آشتیانی، علی. حسینی، مریم. (1379). مقایسه راهبردهای یادگیری در دانشآموزان موفق و ناموفق، مجله روانشناسی (علمی ـ پژوهشی)، شماره 13، سال چهارم، شماره 13، بهار (1379)
فردانش، هاشم. (1378). مبانی نظری تکنولوژی آموزشی. تهران: انتشارات سمت.
فلاول، جان. اچ. (1976). رشد شناختی، ترجمه فرهاد ماهر. (1377)، انتشارات رشد.
کارشکی، حسین. (1381). تأثیر آموزش راهبردهای فراشناختی بر درک مطلب دانشآموزان، مجله روانشناسی (علمی ـ پژوهشی) سال ششم، شماره 1، بهار
(1381).
کدیور، پ. (1376). فرایندهای فراشناختی و کاربرد آن در آموزش و یادگیری پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت، مجله روانشناسی (علمی ـ پژوهشی)، شماره 4، بهار (1381).
کرمی، ابوالفضل. (1381). تدوین ابزار سنجش راهبردهای یادگیری و مطالعه و تعیین رابطه این راهبردها با پیشرفت تحصیلی، پایاننامه دکتری. دانشگاه علامه طباطبایی.
مارزینو، رابرت. جی و همکاران. (1978). ایجاد تفکر در برنامه درسی و تدریس،
ترجمه قدسی احقر. (1380(، نشریسترون.
مایر، ریچارد، ای. (1986). روانشناسی تربیتی ترجمه محمدتقی فراهانی. (1376). تهران: مرکز اسناد انقلاب اسلامی.
متولی، سید محمد. (1376). بررسی تأثیر آموزش راهبردهای فراشناختی برخواندن، درک مطلب و سرعت یادگیری دانشآموزان کلاسهای اول دبیرستانهای دخترانه شهرستان فردوس. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشگاه علامه طباطبائی.
مشهدی میقاتی، فریده. (1375). بررسی تأثیر مهارتهای مطالعه بر درک مطلب و سرعت خواندن دانشآموزان دختر مقطع راهنمایی و متوسطه. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشگاه تهران
مصرآبادی، جواد. (1380). اثربخشی آموزش راهبردهای یادگیری پرسرعت خواندن، یادداری و درک مطلب در متون مختلف. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشگاه علامه طباطبایی.
نادری، عزت ا...، سیفنراقی، مریم. (1375). روشهای تحقیق و چگونگی ارزشیابی آن در علوم انسانی، دفتر انتشارات و تحقیق.
هومن، حیدرعلی. (1373). استنباط آماری در پژوهش رفتاری، نشر پارسا.
فهرست منابع انگلیسی
Bieler, R. F. & Snowman, J. (1993). Psychology applied to teaching (1 th ed.) Hoagthon mifflin
Boler, D. (1987). A task analysis of algebra word problem. Lawrence erlbaum association.
Bonds, C. Bonds, L. & Peach, W. (1992). Metacognition: developing independence in Learning. Clearing Huse, v66(1), 56-59.
Brezin, M.C. (1980). Congnitive monitoring: From Learning theory to nstructional. applications Educational
Brown. (1949). The psychology of cognation. Academic press.
Butcher, A. (1998). The psychology of thinking. prentic hall.
Costa, A. (1987). Mediating the metacognitive. In Y.clarizio and others (eds). Contemporary Issues in Educational psychology. Mcgraw Hill.
Cross, D. & Paris, S. (1988). Developmental and structional analyss of children’s metacogniton and peading compyenehsion. Journal of Educational psychology. Vol. 80.131-142.
Dembo, D. (1988). A history thinking in Reslenberg & E.Smith (eds), the psychology of humanthouht. Camberidg university press.
Digereat, A. (1966). Metacognation foundation of cognitive scince. MIT press.
Eter, G. (2001). Problem solving, jurnal of psychology, 70, 79-80.
Felavel, J.(1979). Metacognation and cognation monitoring. American psychologist, 34, 906-911.
Gage, N.L. & Bierliner, D.C. (1992). Educational psychology (3 th and 5 th ed.) Houghton mofflin.
Gerald. (1978). Natures of problem solving. Megraw Hill.
Harlow, H. (1988). Human problem solving. Comberidge university press.
Hasiao, Y.P. (1997). The effects of cognitive styles and learning strategies in a hipermidia environment .http://www.edb.utexas.edu/mmresearch/student 97/Hasiao/LS. Htm.
James, J.W. & moore. (1991). Effects of imposed visual and instructions to image in students of varying ages and cognitive styles. Journal of mental imagery, v15, 91-110
Lefranco, G.R. (1997). Psychology for teaching. Belmont: Wasworth.
Livingston, W. & Reed, M. (1994). The relationship between the learning strategies and Learnings styles in any premedia environment. Computers in Human. Behavior, 419-434.
Miyer, R. & Salevey, H. (1991). Childeren’s metacognation knowledge about reading. Journal of education psychology, 70, 680-690.
Otero, S. & Campanario, S.M. (1992). The relationship between academic achievement and metacognitive comprehension monitoring ability. Educational & Psychological measurment, V52, 419-430.
Park, S. (1995). Implications of learning strategy research for designing. Computer assited instruction. Journal of Research on compring in Education, V21(4), 735-456.
Pressley, M. Brokowshi, j. G. & Schreider, W. (1987). Cognitive Strategies: good strategy users coordinate metacognation and knowledge. Angals of child Development, V4. 89-129
Romenveile, M. (1991). Awareness of cognaitive strategies: The relationship between university student’ metacognation and higher performance. Student in higher education, 19, 354-366.
Seifert & Wheeler, P.(1995). Enhancing motivation: a classroom application of self-instruction strategy training. Research in Education, 51, 1-10.
Tianjero, C. & Paramo, M.F. (1998). Field dependence–indedenndence and strategic learning. Int ernational journal of Educational Research, v29, 251-262.
Tinajero, C. & Paramo, M. F. (1991). Field dependence-independence and academic achievement: are-examination of their relationship, v67, 199-212.
Tinajero, C. & Paramo, M.F (1998). Field dependence-independence cognitive style and academic achievement: A Review of research and theory. European Journal of Psychology of Educaiton, v13 (2), 227-51
Warr, P. & Dowing, J. British, urral of psychology, vol. 91. Pp311-333.
Woolfolk, A (1995) Effects of Training in stratesic Qusetionning on childrens problem-solving. Performance Journal of Educational psychology, vol: 83, No:3, 307-317
Yam, G. & Taplin, P. (1997). Education psycohology: Theary into practicele. Boston: Allyn & Bacon.


مقاله آمادگی جسمانی نیروهای مسلح در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آمادگی جسمانی نیروهای مسلح در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آمادگی جسمانی نیروهای مسلح در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آمادگی جسمانی نیروهای مسلح در pdf :
آمادگی جسمانی نیروهای مسلح
اهمیت تربیت جسمی و روحی نیروها به رغم پیشرفت تکنولوژی جنگ و سلاحهای فوق مدرن، اهمیت توانایی روحی وجسمی نیروهای مسلّح به عنوان یک ضرورت پایدار برای نیروهای مسلّح همچنان دررأس برنامههای نظامیان میباشد. به همین دلیل در کشورهای دنیا جایگاه ویژهای برایتربیت بدنی جهت نیروهای مسلّح در نظر گرفته شده است به عنوان مثال: در ارتشآمریکا، برای دانشجویان کادر افسری، دو ترم دورههای تربیت بدنی در چهار سالبرنامه ریزی شده است. که در طی این مدت، میبایست با «اصول آمادگی جسمانی»،«ور
زشهای رزمی»، «ورزشهای تخصّصی»، «دفاع شخصی» و کسب «مهارتهایمربیگری» آشنا شوند. گروه آموزشی تربیت بدنی نیز مسؤول اجرای برنامههای فوقمیباشد[ – ر.ک. آشنایی با نظام آموزشی ارتشهای جهان، شماره یک، دانشکده افسری وست پونیت، ص 140، ستاد مشترک سپاه، اداره آموزش تربیت جسمی و روحی در اسلام تربیت بدنی در قانون اساسی و قوانین نیروهای مسلح در نظام جمهوری اسلامی ایران به این مهمّ تو
جه شده است. در قانونی اساسی دراصل سوّم، مادّه 3 بر تعمیم و گسترش امر تربیت بدنی تصریح و تأکید شده است. نیز درمادّه 55 قوانین نیروهای مسلّح، سپاهپاسداران موظّف شده در کلیه آموزشها و در حینخدمت برنامههای لازم را به منظور کسب آمادگی جسمانی پرسنل، متناسب بامأموریتها، پیش بینی و اجرا نماید – مجموعه قوانین نیروهای مسلّح جمهوری اسلامی ایران، فرمانده کلّ قوا، حضرت آیه الله العظمی خامنهای با تأکید بر ورزش و فوائد آنمیفرماید: «ورزش نوعی قدر دانستن از تواناییهای جسمی است و الان است که شما با ورز
شمیتوانید قدر جسم را بدانید و چقدر خوب میتوانید از ورزش برای جسم و سلامتیبهرهبرداری نمایید.[ – دژهای استوار، ص 359، (خرداد 1371) ]. «آن جوانهای نظامی، انقلابی باید ورزش کنند. امکاناتورزشی برایشان فراهم کنید؛ بنده اینها را اسراف نمیدانم.[ – همان، ص 360، (17/8/74) ]فرآیند و آثار تربیت جسمانی بوعلیسینا تربیت بدنی را به عنوان یک عنصر اصلی در سلامت فکری و جسمیمعرفی میکند. تندرستی، تقویت قوای بدنی و آمادگی برای جهاد و مبارزه، دفع بیماریهای روحیو جسمانی، هماهنگی سلولهای عصبی و عضلانی، تسهیل بخشید
ن به دستگاه گوارشو ; از آثار ورزش است که بوعلیسینا و دیگر اندیشمندان اسلامی به آن اشارهکردهاند[ – ر.ک. تربیت بدنی از دیدگاه اندیشمندان اسلامی، عباس قنبری نیاکی، ج 1، ص 63 ][ – همان، ص 360، (17/8/74) ] شیوههای تربیتی شیوههای راهبردی تربیت جسمانی که لازمهء نیروهای مسلح و متناسب بامأموریتهای آنان است، به عنوان پاسداران و حافظان انقلاب اسلامی و ارزشهای آن ومدافعان اسلام ناب محمّدی صلی الله علیه و آله عبارت است از: الف – آموزشهای عقیدتی – سیاسی جهت تربیت عقلانی و اخلاقی (تربیت روحی)که این موضوع در درس پیشین تبیین شد. ب – آموزشهای تربیت بدنی، شامل ورزشهای رزمی، شنا، اسبدوانی، تیراندازی،اصول آمادگی جسمانی، دفاع شخصی و مبارزه تن به تن
، ورزشهای قهرمانی تخصّصی کهنیروها در یک یا چند رشته از آن ورزشها فعالیت مستمر داشته باشند. آشنایی با فنونمربیگری و اداره تیمهای ورزشی، کسب مهارتِ سرمربی امور تربیت بدنی. در نهایت وضعیت پیشرفت تربیت جسمانی توسط مشاوران یا اساتی
د راهنما ومسؤولان در آموزشها و ورزشهای عملی مطابق با وضعیت جسمانی و ارائه راهحلکسب تجربیات و آمادگی توانائیهای جسمی میبایست بررسی شود. خلاصه درس تربیت یعنی به فعلیّت درآوردن استعدادهای درونی یک شیء. تقویت هر دو بعد جسمانی وروحانی انسان آموزش و تربیت میطلبد. به رغم پیشرفت تکنولوژی، اهمیت توانایی جسمی و روحینیروهای رزمی به عنوان یک ضرورت همچنان در ارتشهای دنیا مطرح است و برای این منظوربرنام
هها و دانشکدههایی در نظر گرفته شده است. از دیدگاه اسلام نیز موضوع از اهمیت بالاییبرخوردار است. اسلام سه جنبهء تربیتی برای انسانها در نظر گرفته که از لحاظ عمل تفکیک ناپذیرند:تربیت عقلانی، تربیت اخلاقی و تربیت جسمانی. موضوع در منظر قرآن کریم و روایات و سخنان امامخمینی رحمه الله مورد بررسی قرار گرفته است. در قانون اساسی جمهوری اسلامی و قوانین نیروهای مسلح بهموضوع تربیت بدنی اشاره و به انجام آن تأکید شده است. سپاه پاسداران نیز متناسب با مأموریتهایخود مأمور اجرای آن گشته است. تربیت جسمی یک عنصر اصلی در سلامت فکری و جسمی شناختهشده که در رفتار و اخلاق و توانمندیها آدمی نقش بسزایی دارد. همچنان که گفتهاند: عقل سالم دربدن سالم است. پرسش 1 – تربیت را در سازما
نهای رزم معین نمایید. 2 – گروههایی از انسانها که فقط به تربیت جسم یا روح پرداختهاند را نام ببرید و بنویسیدچرا اسلام به تربیت همزمان جسم و روح (اخلاق و عقل) سفارش دارد؟ 3 – قرآن در کدام داستان، جسم قوی و سالم را یک ارز
ش برشمرده است؟ 4 – مقام معظم رهبری در مورد تربیت جسمی چه فرمودهاند؟ 5 – تربیت جسمانی چگونه در پرورش روح و تعالی عبادات کمک میکند؟
– از منظر قرآن کریم در قرآن کریم به تربیت جسمانی و روحانی (عقلانی و اخلاقی) اشاره شده که به دوآیه بسنده میکنیم. نکته قابل ذکر این که در یک آیه به تربیت جسمی و عقلی و در آیهدیگر به تربیت جسمی و اخلاقی اشاره شده است. 1- «إِنَّ اللََّهَ اصْطَفَاهُ عَلَیْکُمْ وَزَادَهُ بَسْطَهً فِی الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ[ – بقره (2)، آیهء 247 ] همانا خداوند او (طالوت) را بر شما برگزید و در علم و توانایی جسمی وسعت وفزونی بخشید از آیه شریفه چنین استفاده میشود ک
ه از شرایط رهبر و فرمانده، یکی «تواناییهایعلمی
و اندیشه» است و دوّم «سلامت و قدرت جسمانی». «قَالَتْ إِحْدَاهُمَا یَا أَبَتِ اسْتَأْجِرْهُ إِنَّ خَیْرَ مَنِ اسْتَأْجَرْتَ الْقَوِیُّ الْأَمِینُ[ – قصص (28)، آیهء 26 ]2 – از منظر روایات در روایات آمده، قدرت جسمی و روحی یکی از خصوصیات بارز یاران و اصحابحضرت مهدی(عج) در هنگام ظهور حضرتش میباشد. امام صادق علیه السلام میفرماید: «فَاِذََا هَزَّهََا لَمْ یَبْقِ مُؤمِنٌ اِلاََّ صََارَ قَلْبُهُ اَشَّدُ مِنْ زُبُرِ الْحَدیِِدِ وَاَعْطََی قُوَّه اَرْبَعیِِنَرَجُلاً[ – غیبت النعمانی محمد بن ابراهیم نعمانی، باب ماجاء ذکر روایه رسول الله، ص 167 ]3- از منظر امام خمینی رحمه الله امام خمینی رحمه الله در این زمینه میفرماید: یک، ورزش جسمانی برای قوه پیدا کردن و قدرت پیدا کردن، وقتی قدرت جسمانیپیدا شد دفاع از مملکت میتوانند بکنند، دفاع در برابر مخالفین که میخواهند به آنهاحمله بکنند، میتوانند بکنند. یکی هم پرورش روحانی، که اگر پرورش روحانی در انسان پیدا بشود آن وقتقدرت جسمانیاش مضاعف میشود. شما کوشش کنید که آن قدرت را هم که قدرت الهی است; در شما پیدا شود; که هم جانب روحتان قوی باشد و هم جانبجسمتان قوی باشد[ – صحیفه نور، ج 7، ص 48 ] عقل سالم در بدن سالم است. شما اگر دقت کنید در حال جوانها و طبقات جامعهمیبینید که آنهایی که در عیش و عشرت میگذرانند حقیقتاً عیش و عشرت نیست،بدنها (ی آنها) افسرده و روحاشان پژمرده و کسالت سرتاپای آنها را گرفته است.اگر دو ساعت عشرت میکنند بیست و دو ساعت در ناراحتی آن هستند. [امّا] آنهاییکه اهل خدا هستند، توجه به خدا دارند ورزش جسمی میکنند و ورزش روحی، آنهادر تمام مدت اشخاصی هستند که پژمردگی در آنها نیست، افسردگی در آنها نیست[ – همان ، ج 9، ص 74 ] از مطالب این بخش نکات ذیل استنباط میشود: 1- اهمیت و تأکید اسلام بر تربیت جسمانی و روحانی. 2- مطرود بودن تربیت تکبعدی در اسلام، آن گونه که در نظامهای غیر اسلامیمطرح است. 3- رابطه تنگاتنگ تربیت جسمانی و تربیت روحانی. این دو، چون دو بال در رشد وارتقاء کیفیت و توانمندی نیروها تأثیربخشند. وجود یکی بدون دیگری، ارزش و کارآییچندانی ندارد. زیرا اگر روح قوی باشد امّا جسم ضعیف و بیمار، این فرد قدرت تحرکاتلازم را ندارد و در نتیجه غیر مفید خواهد بود. و برعکس اگر فردی از لحاظ جس
مانی،قوی و نیرومند و ورزیده باشد، اما از روحیهای ضعیف و بیمار و افسرده برخوردار وفاقد هدف و انگیزه، ضرر و خسارتش بیش از کارآیی مفیدبودنش خواهد بود. 4- تأثیرگذاری هر یک از تربیت جسمانی و روحانی بر یکدیگر. در سخنان امامخمینی علیه السلام به هر دو مورد اشاره شده بود. «اگر پرورش روحانی در انسان پیدا شود آنوقت قدرت جسمانیاش مضاعف میشود;» «عقل سالم در بدن سالم است.».
پلیسها باید در ورزشهای رزمی کمربند بگیرند
تربیت بدنی نیروی انتظامی تلاش زیادی میکند که تمام کارکنان ناجا را درگیر ورزش کند. البته آنها به هدف خود هم رسیدهاند. سردارهاشمی، مدیرکل تربیت بدنی ناجا و مجموعه زیر نظر او به جایی رسیدهاند که توانستهاند تمام کارکنان نیروی انتظامی را حداقل هر چند سال یک بار درگیر ورزش کنند.
در نیروی انتظامی قانونی تصویب شده که طبق آن هر کسی میخواهد ترفیع درجه بگیرد، باید ابتدا از تربیت بدنی یک کمربند ورزشهای رزمی بگیرد و س
پس میتواند برای گرفتن درجه خود اقدام کند.
سردارهاشمی در مورد این موضوع میگوید: «هر کسی که میخواهد ترفیع درجه بگیرد، باید یک کمربند ورزشهای رزمی را بگیرد. حالا میتواند به کلاسهای آموزشی بیرون برود و در رشتهیی که آن را دوست دارد، شرکت کند و یا میتواند به ما مراجعه کند و دفاع شخصی که ورزش رسمی نیروهای انتظامی است را یاد بگیرد. ما برای ترفیع درجه فقط دفاع شخصی را آموزش میدهیم. آموزشهای ما هم استاندارد و طبق قوانین بینالمللی است. میتوانند از مدرکی که ما به آنها میدهیم، بیرون از ناجا هم استفاده کنند. این جزو آموزشهای اجباری کارکنان ناجا است و تا زمانی که در ورزشهای رزمی یک درجه ترفیع نگیرند، نمیتوانند به درجههای نظامی بالاتر برسند.» همین موضوع باعث بالا رفتن آمادگی جسمانی کارکنان ناجا میشود. اجباری بودن آن هم مزیتی است که باعث میشود همه کارکنان درگیر ورزش شوند. نتیجه تح
قیقات انجام شده، نشان میدهد افرادی که ورزش میکنند، اعصاب راحتتری دارند و خوشاخلاقتر هستند. همچنین بازده کاری این افراد بیشتر از کسانی است که ورزش نمیکنند. برای همین است که وزارتخانهها و مراکز بزرگ دولتی در چند سال اخیر هزینه زیادی روی ورزش همگانی
خود کردهاند. اما ورزش همگانی برای نیروی انتظامی جنبههای دیگری هم دارد. اینکه کارکنان بازده کاری بیشتری داشته باشند یا اینکه اعصاب آنها راحتتر باشد، تنها دلیل ناجا برای اهمیت دادن به ورزش نیست. بلکه نیروی انتظامی که همیشه در درگیریها و ماموریتهای سخت و طاقتفرسا حضور دارد، باید آمادگی حضور در چنین ماموریتهایی را داشته باشد. کارکنان ناجا که همیشه درگیر صحنههای پرتحرک هستند، باید آمادگی جسمانی بالایی داشته باشند تا بتوانند از این صحنهها موفق بیرون بیایند.
سردارهاشمی این موضوع را تایید میکند و توضیحی در مورد سایر برنامههای اجباری تربیت بدنی ناجا میدهد: «کار مهم دیگری که تربیت بدنی انجام داده، آمزش غوطهوری است. طبق این برنامه مراکز موظفند نسبت به آزمایش شنای کارکنان خود اقدام کنند. اگر کارمندی شنا بلد نبود، شامل این طرح میشود و باید در کلاسهای آموزشی شرکت کند. بعد از پایان دوره هم مدرکی به او داده میشود که نشان میدهد آن فرد شنا را یاد گرفته است. طرح ورزشی دیگری که برای همه کارکنان ناجا اجباری است، ورزش صبحگاهی است. ورزش صبحگاهی ناجا از مسایلی است که اهمیت زیادی دارد. در حال حاضر ورزش صبحگاهی مثل صبحگاه مشترک برای تمام پادگانها اجباری است. یعنی همانطور که موظفند هفتهیی یک بار صبحگاه مشترک را برگزار کنند، باید هفتهیی سه بار هم ورزش صبحگاهی را انجام دهند. در هفته سه روز ورزش صبحگاهی داریم که یک روز از آن کوهپیمایی است. کارکنان هر پادگانی و هر زیرمجموعهیی از ناجا موظف هستند هفتهیی یک بار به نزدیکترین کوه خود بروند و کوهپیمایی کنند.»
تربیت بدنی ناجا با تعاملی که با فدراسیون ورزشهای همگانی داشته، ورزش صبحگاهی خود را با هماهنگی این فدراسیون برگزار میکند تا این ورزش علمیتر انجام شود. البته این تنها مر
بوط به خود کارکنان میشود. کارهایی هم هست که مسوولان زیرمجموعههای ناجا باید انجام دهند و نتیجه آن را به تربیت بدنی گزارش بدهند. مهمترین آنها آزمایش آمادگی جسمانی کارکنان است. چند ماه پیش نامهیی از تربیت بدنی ناجا به تمام استانها ارسال شد که طبق آن باید از تمام کارکنان آزمایشی برای تعیین آمادگی جسمانی آنها گرفته میشد. در این نامه ذکر شده بود که نتیجه آزمون جسمانی باید تا آخر بهمن ماه به تربیت بدنی ناجا ارسال شود. در ح
ال حاضر این اتفاق افتاده و تربیت بدنی ناجا نتیجه آزمون تمام استانها را در اختیار دارد. کارکنان تربیت بدنی هم فعلا در حال بررسی این نتایج هستند و به زودی استانهای نمونه معرفی میشوند. از نکات قابل توجه این برنامهها در نظر گرفتن استاندارد قد، وزن و آمادگی جسمانی است. به گفته سردارهاشمی یگانهای ویژه، مراکز آموزش، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ و استانهای تهران و آذربایجان غربی و شرقی از واحدهای نمونه در بحث ورزش همگانی هستند.
آموزشها و برنامههاآموزشهای اجباری که همان آزمون غوطهوری و گرفتن یک کمربند از رشتههای رزمی است، آموزشهای دیگری هم در دستور کار تربیت بدنی قرار گرفته است. برگزاری کلاسهای آموزشی داوری و مربیگری رشتههای مختلف از جمله این برنامهها است. بهتازگی یک کلاس مربیگری در سطح ناجا برگزار شده است. هیات دارت ناجا هم که از هیاتهای فعال به شمار میرود، در چند ماه گذشته کارهای زیادی برای همگانی کردن این ورزش
در ناجا انجام داده است. این هیات با هماهنگی فدراسیون مربوطه سعی میکند در تمام زیرمجموعههای ناجا به ورزش دارت توجه شود. حتی یکی از برنامههای آینده تربیت بدنی ناجا، همگانی کردن دارت است. سردارهاشمی میگوید: «میخواهیم دارت را تا رده پاسگاه جلو ببریم.»
سردارهاشمی خبری هم در مورد برنامه تربیتبدنی برای تجهیز پاسگاهها و کلانتریها به وسایل ورزشی میدهد: «میخواهیم در سال88 تمام پاسگاهه
ا و کلانتریها را به چهار وسیله مجهز کنیم. این دستگاهها، وسایل بدنسازی و آمادگی جسمانی هستند که هر کدام از آنها توانایی انجام سه یا چهار حرکت مختلف را دارند. سیستان وبلوچستان هم به عنوان نخستین استانی انتخاب شده که این تجهیزات را به پاسگاههای خود میدهد. کلانتریها و پاسگاههای این استان تا پایان سال 87 مجهز به این امکانات میشوند و بقیه استانها هم سال آینده این تجهیزات را به کلانتریها و پاسگاههای خود میدهند.»
همچنین تربیت بدنی ناجا ساخت کتابخانههای تخصصی ورزشی را
هم در دستور کار خود دارد. این کتابخانهها قرار است در تمام استانها تاسیس شوند تا کارکنان ناجا بتوانند مطالعاتی هم در زمینه ورزش داشته باشند. تعداد کتابهای ورزشی ناجا که برای این کتابخانه در نظر گرفته شده است تا به حال به حدود 50جلد رسیده است. از برنامههای سال بعد در ورزش ناجا میتوان به برگزاری 14 جشنواره ورزشی هم اشاره کرد. سردارهاشمی این خبر را میدهد و میگوید: «سال بعد 14 جشنواره ورزشی داریم. 7 جشنواره س
راسری است و سایر آنها را پلیسهای تخصصی برگزار میکنند.»
به گفته سردارهاشمی، تربیت بدنی به فرماندهی ناجا پیشنهاد داده که در مسابقات پلیسهای جهان که سال آینده برگزار میشود، 60 نفر از ورزشکاران برتر ناجا شرکت کنند. البته هنوز مشخص نیست این اتفاق میافتد یا نه.
مقامهای ناجا در مسابقات نیروهای مسلح
جشنوارهیی که امسال در ستاد فرماندهی ناجا برگزار شد، یکی از بزرگترین برنامههای ورزشی نیروی انتظامی بود. به گفته سردارهاشمی در این جشنواره حدود 3500 نفر درگیر بودند؛ «اینکه 3500 نفر درگیر یک سری مسابقات ورزشی باشند، کار بزرگی است. این یکی از موفقیتهای ورزش ناجا در سال 87 بود.» سال 87 یکی از پرکارترین سالهایی بود که تربیت بدنی ناجا گذراند. کسب مقامهای قابل توجه در مسابقات نیروهای مسلح نشان از آمادگی کارمندان ناجا داشت که این آمادگی را در مسابقات داخلی ناجا به دست آورده بودند. نخستین افتخار در سال 87 توسط تیم کشتی کارکنان پایور به دست آمد. این تیم که در مسابقات کشتی کارکنان پایور نیروهای مسلح شرکت کرده بود، به نایب قهرمانی این مسابقات رسید. نیروی انتظامی میزبانی این مسابقات را بر عهده داشت. یک ماه بعد هم تیمهای کشتی آزاد و فرنگی ناجا در مسابقات نیروهای مسلح شرکت کردند که تیم کشتی آزاد نایب قهرمان شد و کشتی فرنگی نیز به نایبقهرمانی رسید. در مرداد ماه هم تیم جهتیابی نیروی انتظامی به مقام سوم مسابقات نیروهای مسلح رسید. تکواندوکاران دانشجوی ناجا هم که همیشه حرفی برای گفتن دارند، در مسابقات نیروهای مسلح قهرمان شدند. پس از آنها تیمهای کشتی پهلوانی و هنرهای فردی، اسکی، تکواندو و آمادگی جسمانی ناجا نایب قهرمانی نیروهای مسلح را به خود اختصاص دادند. تیم شنای ناجا هم به مقام سوم این رقابتها رسید. ورزش ناجا به حدی پیشرفت کرده که توانسته شش جایگاه تیم ملی تیراندازی را به خود اختصاص دهد. ناجا در تیم ملی تکواندو و کاراته هم نماینده دارد. کارکنان ناجا این آمادگی خود را مدیون مسابقات داخلی هستند که هر سال برگزار میشود. تربیت بدنی ناجا در سال 87، 22مور
د مسابقه ورزشی داشته که مهمترین آنها مسابقات والیبال سراسری کارکنان پایور، شنا، کشتی آزاد و فرنگی، تکواندو، والیبال سراسری بانوان، جشنواره ورزشی فرزندان دختر، جشنواره ورزشی فرزندان پسر، فوتسال و جودوی کارکنان بوده است. همچنین به مناسبتهای مختلف مثل سالروز آزادسازی خرمشهر و 22 بهمن نیز مسابقاتی برگزار میشود.
ارتباط سن و شاخص توده بدن با فاکتورهای آمادگی
جسمانی در نیروهای نظامی
هدف از انجام این پژوهش تعیین ارتباط بین سن و شاخص توده بدن با برخی از شاخص های آمادگی جسمانی( دراز و نشست ، بارفیکس و دو 6/1 کیلومتر ) در نیروهای نظامی می باشد .
جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه نیروهای سالم و تندرست مرد سنین 18 تا 55 سال یکی از مراکز توپخانه نیروی زمینی ارتش است که ضمن هماهنگی با مسئول ورزش پادگان 793 نفر در رده های سنی مختلف به عنوان نمونه در تحقیق شرکت نمودند.
متغیرهایی که در این پژوهش مورد ارزیابی قرار گرفتند عبارت بودند از قد ، وزن ، شاخص توده بدن ، تعداد بارفیکس ، تعداد دراز نشست و زمان دویدن مسافت 6/1 کیلومتر.
تحلیل آماری داده ها با استفاده از آزمون های تحلیل واریانس ، توکی ورگرسیون چند گانه صورت پذیرفت.
نتایج نشان داد که نمرات شاخص های آمادگی جسمانی سه گانه و شاخص توده بدن در گروههای سنی هفت گانه متفاوت است.با افزایش سن افزایش معنا داری در شاخص توده بدن و کاهش معنا داری در اجرای شاخص های آمادگی جسمانی سه گانه بدست آمد
رگر سیون چند گانه نشان داد سن به تنهایی پیش بینی کننده تغییرات عمده ایی در هر یک از آزمونهای سه گانه آمادگی جسمانی می باشد . شاخص توده بدن تنها یک درصد (1%) تغییرات را پیش بینی می کند .همچنین نتایج نشان می دهد که در حال حاضر ارتباط عامل سن با تحلیل قوای جسمانی نیروهای مسلح در ایران نسبت به آمریکا بسیار چشمگیتر است .پیشنهاد می شود واحد آمادگی جسمانی و یا تشکیلات مناسب در کلیه
واحدهای نظامی تشکیل شده و ارزیابی دقیق آمادگی های جسمانی بطور منظم و مستمر هر چهار ماه یکبار از همه نیرو ها انجام گیرد.
گروه ورزش – هرجا که نامی از نیروهای مسلح به میان میآید اولین چیزی که به ذهن خطور میکند آمادگی جسمانی و روحی کارکنان و به تبع آن آمادگی رزمی این نیروهاست، نیروی زمینی ارتش نیز با هدف حفظ و ارتقای آمادگی جسمانی و روحی کار
کنان در حوزه ورزش و تربیت بدنی برنامه ریزی بلند مدت و موثری را داشته است.
ورزش و تربیت بدنی از راههای موثر افزایش سطح شاخصهای جسمانی، روحی، رزمی و ایجاد انگیزه و روحیه بالای خدمتی و تقویت اراده و اعتماد به نفس و نشاط در نیروهای مسلح و آمادگی و ورزیدگی جسمانی یکی از مهمترین عوامل حفظ آمادگی رزمی این نیروهاست. در این بین به ویژه ورزشهای کاربردی مانند پنجگانه نظامی، ورزشهای رزمی، تیراندازی جهت یابی و ; در نیروهای مسلح رواج بیشتری یافته است .
تشکیل پایگاهای سنجش آمادگی جسمانی ایجاد و تجهیز فضاهای چند منظوره و سوله ورزشی در یگانها و کویهای سازمانی مرمت و باز سازی اماکن و تاسیسات ورزشی موجود، ایجاد زمینهای چمن مصنوعی، تقویت ورزش سربازان در مراکز آموزشی، برگزاری ورزشهای خانوادگی و اجرای همایشهای راهپیمایی و کوهپیمایی از جمله اقدامات تربیت بدنی نیروی زمینی ارتش است که با نظارت هدایت و مساعدت فرماندهی این نیرو و سازمان تربیت بدنی انجام و یا در دستور کار قرار گرفته است .برای اطلاع بیشتر از فعالیتهای ورزشی در نیروی زمینی پای صحبتهای سرهنگ ستاد مرتضی حسن پور مدیریت تربیت بدنی و مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی این نیرو نشستیم. باشگاه نیروی زمینی ارتش به عنوان یکی از شاخص ترین باشگاهها در سطح کشور مطرح است که در رشتههای مختلف ورزشی فعالیتهای قابل قبولی داشته و در طول 32 سال فعالیت خود به افتخارات زیادی دست یافته است و هم اکنون در 15 رشته ورزشی در سطح دسته برتر و دسته یک باشگاههای کشور حضوری فعال و در خور شأن نیروی زمینی ارتش دارد. افتخاراتی که تربیت بدنی نیروی زمینی در سال 1389 بدست آورده عبارتند از :
– حضور 13 نفر از کارکنان پایور و وظیفه و کسب 8 مدال در مسابقات آسایی گوانگجو 2010 که در این بین الهه احمدی عضو تیم تیراندازی کشورمان با کسب 3 مدال، مدال آورترین عضو کاروان ورزشی ایران لقب گرفت.
– کسب مقام دوم تیم دوچرخه سواری در لیگ دسته یک کشور
– قهرمانی اسکیت هاکی در لیگ دسته یک و صعود به لیگ برتر کشور
– کسب عنوان سوم لیگ برتر وزنه برداری کشور
– حضور تیم فوتبال بزرگسالان در لیگ دسته دوم و حضور در جمع مدعیان صعود به لیگ دسته یک کشور
– صدرنشینی تیم فوتبال امید در لیگ دسته یک تهران
– صدرنشینی تیم فوتبال جوانان در لیگ دسته یک تهران
– مقام دوم تیم فوتبال نوجوانان در لیگ دسته یک تهران
– صدرنشینی تیم تیراندازی آقایان و بانوان در لیگ برتر کشور
– صعود تیم بسکتبال به پلی آف لیگ زیر گروه کشور
– صدرنشینی تیم تکواندو در لیگ برتر کشور
– کسب مقام اول هندبال در لیگ دسته یک کشور
– کسب مقام دوم چوگان در لیگ برتر کشور
– کسب مقام دوم موتورکراس در لیگ برتر کشور
– کسب مقام اول آمادگی جسمانی قهرمانی کشور
سرهنگ حسن پور با اشاره به سرآمد بودن نیروی زمینی ارتش در امر ورزش در بین نیروهای مسلح میگوید یکی از مهمترین سیاستهای کلی ما حضور قدرتمند و شرکت فعال در هر رده سنی و هر رشته ورزشی در مسابقات نیروهای مسلح است. تیم نیروی زمینی به نمایندگی از ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات حضور مییابد و امسال توانسته در این دوره از مسابقات در پنج رشته ورزشی کشتی آزاد، تیراندازی، جودو، هندبال و جهت یابی مقام اول در چهار رشته ورزشی کشتی فرنگی، شنا، کاراته، دومیدانی مقام دوم و در فوتبال و سه گانه به مقام سوم در سطح نیروهای مسلح دست یابد. نیروی زمینی ارتش مصمم است که در سال 1390 به کسب موفقیتهای خود ادامه داده و در عرصه ملی و بینالمللی افتخار آفرینی
کند به همین منظور در پنج محور به عنوان محورهای فعالیت ورزشی این نیرو برنامه ریزی شده است. مدیریت تربیت بدنی در این خصوص میگوید: محور اول این است که در 20 رشته مختلف که از طریق ستاد کل نیروهای مسلح به ارتش و از ارتش به نیروی زمینی ابلاغ شده در بین یگانهای تابعه این نیرو مسابقاتی را برگزار کند تا تیمها آماده شوند .از بین این تیمها، تیمهای منتخب را به مسابقات ارتش اعزام خواهیم کرد. محور دوم حضور در مسابقات حرفه است که باید تیمهای ورزشی را در حد حرفه ای انتخاب کنیم .هدف ما از شرکت در فعالیتهای ورزشی حرفه
ای آن هم در رشتههای مختلف نشان دادن آمادگی جسمانی کارکنان این نیرو و کمک به ورزش کشور است.
محور سوم حوزه ورزش همگانی است و تلاش ما این است به گونه ای عمل شود که همه کارکنان به ورزش روی آورده و با حضور در ورزش صبحگاهی از سلامت و نشاط خوبی برخوردار شوند.محور چهارم ورزش خانواده است با توجه به حضور کارکنان خانم در این نی
رو و خانوادههای کارکنان در کویهای سازمانی برنامه ریزی مدونی
انجام خواهد شد.محور پنجم گسترش ورزشهای کاربردی مانند کاراته، جودو، تکواندو، سوارکاری، شنا و تیر اندازی است که در سطح مراکز آموزشی کاکنان پایور دنبال خواهد شد .پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون نزدیک به یکصد هزار ورزشکار در قالب تیمهای مختلف ورزشی در تربیت بدنی نیروی زمینی ارتش فعالیت داشته اند که حدود 10 هزار نفر از آنان به مقام قهرمانی در مسابقات کشور و جهانی دست یافته اند .
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی نیروی زمینی ارتش همچنین گفت: در بخش آموزش مربیگری و داوری نیز تربیت بدنی نیروی زمینی ارتش تاکنون بیش از 250 دوره کلاس آموزشی برای مربیان و داوران برجسته این نیرو تشکیل داده و تاکنون بیش از 2 میلیون و سیصد هزار نفر از کارکنان پایور و وظیفه در آزمونهای آمادگی جسمانی تربیت بدنی نیروی زمینی ارتش شرکت داشته اند.


مقاله بررسی اثر ترکیب هیدروژن و گاز طبیعی بر میزان آلایندگی موتور اشتعال جرقه ای در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر ترکیب هیدروژن و گاز طبیعی بر میزان آلایندگی موتور اشتعال جرقه ای در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترکیب هیدروژن و گاز طبیعی بر میزان آلایندگی موتور اشتعال جرقه ای در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترکیب هیدروژن و گاز طبیعی بر میزان آلایندگی موتور اشتعال جرقه ای در pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
تعداد صفحات: 11
چکیده:
آسیب های ناشی از مصرف سوخت های فسیلی آنچنان عرصه را بر مردم جهان تنگ کرده است که اگر هر چه زودتر اقدام موثری در این باره صورت نگیرد گرمایش زمین، آلودگی هوا و ذوب شدن یخ های قطبی عوارض بسیار ناگوارتری را بر مردم گیتی تحمیل خواهد کرد. مطالعات بعمل آمده در خصوص آلودگی هوای شهرهای بزرگ بیانگر آن است که بیشترین درصد آلودگی هوابه سیستم حمل و نقل می باشد. بنابراین دانشمندان بر این باورند که هیدروژن می تواند یک حامل انرژی با استانداردهای بسیار استثنایی در زمینه تولید انرژی و هماهنگ با محیط زیست و قابل دسترسی مورد استفاده قرار گیرد، و به این نتیجه رسیده اند که در میان منابع جایگزین سوخت های فسیلی، سوخت هیدروژنی بیشترین موفقیت را داشته است. در این مقاله هیدروژن سوز نمودن خودروها مورد بررسی قرار می گیرد، و آلایندگی سوخت های فسیلی جایگزین با سوخت هیدروژن مقایسه شده است. که در مقایسه انجام شده به این نتیجه می رسیم که ویژگی هایی که هیدروژن را از سایر گزینه های مطرح سوختی متمایز می سازد می توان به فراوانی، مصرف منحصر به فرد، انتشار بسیار ناچیز آلاینده ها، برگشت پذیر بودن چرخه تولید آن و کاهش اثر گلخانه ای اشاره نمود، بنابراین به عنوان مناسب ترین سوخت جایگزین پیشنهاد می شود.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ