
دانلود مقاله در مورد طرح های کاهش آلودگی هوا pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله در مورد طرح های کاهش آلودگی هوا pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد طرح های کاهش آلودگی هوا pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله در مورد طرح های کاهش آلودگی هوا pdf :
طرح های کاهش آلودگی هوا
هوای تهران، آلوده به سیاست
جامعه > شهری – شهرداری و شورایشهر تهران معتقدند طرح جامع کاهش آلودگی هوا هرچه سریعتر باید به اجرا گذاشته شود،امامسئولان شورایعالی ترافیک برای تصویب این طرح 6 ماه زمان میخواهند
مهدی افروزمنش: آلودگی هوای تهران به حدی رسیده است که نایب رییس شورای شهر تهران از آن به عنوان یک بحران اجتماعی نام می برد.
همزمان شهرداری تهران نیز پیشنهاد کرده است مدارس برخی از مناطق پایتخت به دلیل شدت آلودگی شود و یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم این شرایط را ناشی از ناتوانی سیستمهای مدیریتی برای کنترل ترافیک و عدم امکانات لازم برای تردد شهروندان از طریق وسایل حمل و نقل عمومی عنوان کرده است.
در همین حال کارشناسان شرکت کنترل کیفیت آلودگی هوا با استناد به آخرین اطلاعیه سازمان هواشناسی مبنی بر ادامه پایداری جوی از ادامه شرایط اضطرار در تهران خبر داده و حتی اعلام کرده اند این وضعیت روز سه شنبه به بالاترین سطح ممکن خواهد رسید.
مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور هم از افزایش 8 درصدی ماموریتهای خود برای نجات بیماران تنفسی و 5 درصدی برای رسیدگی به بیماران قلبی خبر داده است. میزان این ماموریت ها نسبت به سال گذشته به ترتیب 50 و 64 درصد افزایش یافته است. در مجموع آلودگی هوای تهران در جهشی بی سابقه 300 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. هوای تهران در سال گذشته 15 روز فراتر از حد استاندارد بود اما این رقم در هفت ماه اول امسال به 46 روز رسیده است.
به طور متوسط سالانه نزدیک به 10هزار نفر بر اثر آلودگی هوا در تهران جان خود را از دست می دهند. با توجه به بحران دو هفته ای اخیر پیش بینی می شود این رقم در سال جاری از این رقم نیز بالاتر برود. بحران اخیر آلودگی هوا در تهران بی سابقه ترین بحران در4 سال گذشته به شمار می آید. در آذرماه سال87 نیز تهران دو هفته بسیار بحرانی را تجربه کرده بود. بنا بر یک روال در ماههای پایانی پاییز و ابتدایی زمستان آلودگی هوا در شهر تهران به شدت افزایش می یابد.
این افزایش آلودگی به دلیل تغییرات جوی و ایجاد پدیده وارونگی هوا به وجود می آید. طبق یک روال سنتی در همین روزها نیز سیل پیشنهادهای اداری و شخصی برای رفع معضل آلودگی هوا روانه رسانه ها و جلسات کارشناسی می شود. در تازه ترین اقدام نیز شهرداری تهران پیشنهاد کرده است مسئولان دولتی با تغییر ساعات کاری به جنگ آلودگی بروند. بر این اساس شهرداری تهران پیشنهاد کرده ساعت شروع به کار کارخانجات و مراکز نظامی، شش و نیم صبح، ادارات دولتی هفت و نیم، دانشگاهها، هشت و نیم و کسبه و بازار نیز بین نه و نیم تا ده صبح باشد.
پیشنهادهایی نیز در زمینه محدودیت تردد خودروهای تک سرنشین، موتورسیکلت و مسافربرها مطرح شده است. دولت هنوز پاسخی به این پیشنهادات نداده است و گفته می شود با توجه به اختلاف میان شهرداری تهران و دولت ایران هیچگاه نیز به این پیشنهادات توجه نخواهد کرد. چندی پیش نایب رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه آلودگی هوا سیاسی نیست صراحتا از دخالت مسایل سیاسی در زمینه رفع آلودگی هوا خبرداده بود. این اختلافات به حدی است که حتی مشاور شهردار تهران در اوج بحران آلودگی هوا از کنار گذاشتن طرح جامع آلودگی هوای تهران توسط دولت خبرداده است.
طرح جامع کاهش الودگی
آلودگی هوا در تهران اصولا یک پدیده رایج است. وسایل نقلیه موتوری مهمترین آلوده کننده شهر تهران به شمار می آیند. نزدیک به 4 میلیون خودرو و بیشتر از چهار میلیون موتور سیکلت در تهران تردد می کنند و برخی کارشناسان می گویند خودروها و کارخانجات صنعتی حاشیه تهران عامل 80 درصد آلودگی این شهر هستند.
برای حل این معضل همیشگی در شهر تهران دولت در سال 1379 تصمیم گرفت برنامه ای با عنوان «برنامه جامع آلودگی هوای تهران» را به اجرا در آورد که بر اساس آن باید ظرف مدت 10 سال کیفیت هوای پایتخت به شرایط قابل تنفس و سالم می رسید.
البته این برنامه هیچگاه مطابق برنامه پیش نرفت و حتی گزارش ها نشان می دهد وضعیت هوای تهران در آستانه پایان یافتن این برنامه بدتر از قبل نیز شده است. همزمان گزارش های دیگری حکایت از آن دارد که این برنامه حتی به صورت کامل نیز تدوین نشده و هنوز بندهایی از آن در انتظار تصویب دولت به سر برده و یا به گفته مشاور شهردار تهران «خاک می خورد».
در همین رابطه معاون مدیر کل دفتر بررسی آلودگی هوای سازمان حفاظت از محیط زیست می گوید: برای کاهش آلودگی، طرح جامع کاهش آلودگی هوا با 7 محور در دست بررسی است؛ ولی این مسئله زمانبر است و به سرعت مراحل اجرایی آن انجام نمیشود. مسعود زندی معتقد است: در طرح جامع آلودگی هوای تهران به دلیل قدیمیبودن مطالعات آن باید تجدیدنظر شود.
طرح ناکام خروج خودروهای فرسوده
طرح 8 ساله دولت برای مبارزه با آلودگی هوا در شرایطی 6 سال زمان جهت تدوین و تصویب صرف کرده است که حتی بندهای مصوب وابلاغ شده آن نیز به درستی به اجرا در نیامده است.
در یکی از این بندها با توجه به اثرات زیانبار خودروهای فرسوده در هوای شهر، دولت به جمع آوری این خودروها موظف شده است که البته تاکنون طبق برنامه پیش نرفته است. به اعتقاد بسیاری خروج خودروهای فرسوده کلیدی ترین بخش طرح جامع کاهش آلودگی هوا بوده است که در اجرا به شکست مواجه بوده است. چرا که تعداد خودروهای فرسوده ای که امسال از رده خارج شد تنها ده درصد برنامه را محقق کرده است.
این درحالی است که وسایل نقلیه موتوری مهمترین آلوده کننده شهر تهران به حساب می آیند. در حال حاضر بیش از 2/5 میلیون خودروی بالای 10 سال که بر اساس استانداردهای جهانی فرسوده محسوب می شوند در کشور و بیش از همه در تهران تردد کنند و میزان بنزین مصرفی آنان (بر اساس گزارش سازمان بهینه سازی مصرف سوخت) در هر 100 کیلومتر 17 تا 43 لیتر باشد.
فتح الله امی مدیر طرح جامع کاهش آلودگی هوای تهران در این باره می گوید: بر اساس تحقیقی که از سوی 3 دانشگاه انجام شده، خودروهای تولید قبل از سال 1380فاقد استاندارد زیست محیطی هستند و 20 برابر خودروهای استاندارد، منوکسید کربن تولید می کنند. به گفته امی، تنها یک میلیون و 800 هزار خودرو استاندارد هستند و بقیه فاقد استاندارد هستند و به اندازه 41 میلیون خودرو آلودگی ایجاد می کنند.
او نیز معتقد است به دلایلی برنامه های دولت برای جمع آوری خودروهای فرسوده طبق برنامه پیش نرفته است و طرح گاز سوز کردن خودروها نیز که با هدف کاهش مصرف بنزین و جلوگیری از آلودگی هوا از چند سال پیش پیگیری می شود به کندی پیش می رود.
هنوز اطلاعات زیادی در مورد «دلایل» مورد ادعای مسئولان سابق و فعلی دولت برای عملیاتی نشدن بندهای مصوب طرح جامع کاهش آلودگی هوا منتشر نشده است، اما این کلمه تا به امروز بیشترین مورد استفاده را برای مسئولان داشته است.
در این شرایط سرنوشت بخش های دیگر این طرح همچون مدیریت ترافیک و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی متناسب با نیازهای روز پرمناقشه و به صورت کامل در پرده ای از ابهام است.
قوانین مناسبی داریم
هم اکنون یکی از بزرگترین نمودهای اختلافهای سیاسی میان د
ت و شهرداری در این حوزه قابل مشاهده است. پرداخت نشدن یارانه مترو از سوی دولت، تحویل ندادن اتوبوس های سهم هر شهر به تهران از سوی دولت، مقاومت دولت در برابر مصوبه مجلس برای برداشت شهرداری از حساب ذخیره ارزی به منظور توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی هم اکنون از جمله دلایلی است که شهرداری با استناد به آن دولت را مقصر اصلی آلودگی هوا و ضعف سیستم حمل و نقل عمومی می داند.
از سوی دیگر دولت نیز با اعلام مقاومت شهرداری در قبال پاسخگویی به ناظران دولتی در جهت بررسی سرنوشت یارانه های دولتی شهرداری را به سیاسی کاری متهم می کند. در این میان برخی نیز با اشاره به ضعف قوانین در مبارزه با کاهش آلودگی بیش از تاثیر گذاری اختلافات سیاسی بر حل مسئله بر این موضوع تاکید دارند. حال آنکه در این رابطه مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران می گوید: ما قوانین مناسبی در ارتباط با آلودگی هوا داریم. قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا، مصوب سال 1374 را داریم؛ در برنامه سوم و چهارم توسعه عملا ذکر شده که دولت مکلف است در طول برنامه آلودگی هوای شهر تهران و دیگر کلانشهرها را به حد استانداردهای بهداشتی برساند. اما عملا دیدیم که اینطور نشد و ما فکر می کنیم که مسئله مدیریت آلودگی هوا، مهم ترین مسئله است و تنها اگر بتوانیم در این ارتباط یک مدیریت متمرکزرا داشته باشیم می توانیم آن را حل کنیم. در غیر این صورت اگر به صورت موضعی و پراکنده راهکارها را اجرا کنیم، توفیق لازم و کامل را نخواهیم داشت.
طرح جامع حمل و نقل
برخی از کارشناسان با اعلام اینکه باید با عبور از طرح مسئله و مشکل به مرحله ارایه راهکار و رفع موانع پا بگذاریم از طرح طرح جامع ترافیک تهران یاد می کند. به اعتقاد افراد نزدیک به شهرداری تهران طرح جامع حمل و نقل و ترافیک در واقع تلاشی به منظور مدیریت ترافیک در این کلانشهر بوده که محصول کار کارشناسی بسیار و زمان طولانی است.
افق هایی که در این طرح دیده شده کاملا با مسائل کاهش آلودگی هوا منطبق است و بحث حمل و نقل عمومی به صورت بسیار قوی و مناسب در این طرح دیده شده است. توجه به مدیریت عرضه و تقاضا یکی از ویژگی های این طرح به شمار می آید.
اما ویژگی دیگر این طرح تشدید اختلاف میان شهرداری و دولت تا مرز درگیری لفظی معاون شهردار و دبیر تبصره 13 در یک نشست تخصصی بوده است. در حالی که شهرداری و شورای شهر معتقدند با توجه به وضعیت ترافیکی و آلودگی شهر این طرح هر چه سریعتر باید به اجرا گذاشته شود مسئولان شورای عالی ترافیک می گویند برای بررسی و تصویب این طرح دست کم به 6 ماه زمان نیاز دارند. مطابق قانون تمامی طرح های جامع ترافیکی پیش از اجرا می بایست به تصویب شورای عالی ترافیک شهرها رسیده باشند. رییس این شورا معاون عمرانی وزیر کشور به شمار
می آید.
با این روند به نظر می رسد که طرح جامع ترافیک شهر تهران به بهانه دیگری برای رودرویی شهرداری و دولت منجر شود. بخش های از این درگیری تا به امروز برای شهروندان علنی شده است. با تحلیل این اتفاقات به سادگی می توان پیش بینی کرد که این طرح نیز به سرنوشت هزاران طرح مشابه از جمله طرح جامع کاهش آلودگی هوا منجر خواهد شد و بالطبع راهکار مبارزه با آلودگی هوا همچنان در بارش باران خلاصه خواهد شد.
بی توجهی دستگاههای اجرایی و حکومتی در دوران های مختلف و ضعف دستگاههای نظارتی در این زمینه، همچنین فقدان سازوکارهای بازدارنده و نبود برنامه های تشویقی برای مشارکت مردم از عوامل بروز بحران های زیست محیطی است. کشور ما در برخی ادوار به ویژه در دولت های هفتم و هشتم توجه به محیط زیست را به صورت جدی تری مطرح و به عنوان یکی از مباحث محوری توسعه مد نظر قرار داد. ولی عدم استمرار این نگاه و فشارهای دستگاههای توسعه ای و اقتصادی مجددا وضعیت نگران کننده ای را به وجود آورده است. بی گمان در این شرایط، حاکمیت و به طور مشخص دولت مسئولیت اصلی را برعهده دارد. همچنین نیازمند نظارت قوای مقننه و قضاییه است.
موضوع ضرورت توجه به محیط زیست در ایران به دهه 50 و نیز بحث آلودگی هوا در شهر تهران به حدود سال 1355 بازمی گردد که مرحوم دکتر تقی ابتکار با تاکید بر ضرورت تصویب قانون و برنامه مقابله با آلودگی هوا، برنامه مشخصی را در این زمینه به شهردار وقت تهران – که در آن زمان جمعیت و تعداد خودرو در تهران بسیار کمتر از امروز بود – ارایه داد. اما از آنجا که مدیران فاقد آینده نگری لازم بودند، با موضوع برخورد جدی صورت نگرفت.
پس از انقلاب اسلامی با انجام مطالعات مختلف، تصویب قوانین مربوطه و نیز قانون برنامه سوم توسعه، بالاخره در سال 1379 از ادغام سه مطالعه جامع در خصوص آلودگی هوا – که با همکاری موسسات بین المللی انجام شده بود- برنامه جامع کاهش آلودگی هوای تهران تهیه و به تصویب دولت رسید. این برنامه شامل 7 محور خودروهای نو، خودروهای مستعمل، حمل و نقل همگانی، سوخت، معاینه فنی خودروها، مدیریت ترافیک و آموزش و اطلاع رسانی بود. هفت شهر بزرگ کشور نیز به طور اختصاصی صاحب برنامه کاهش آلودگی هوا شدند.
براساس پیش بینی های انجام شده در این برنامه، چنانچه همه بندهای آن با همکاری
دستگاههای مسئول به اجرا گذاشته می شد طی یک دوره 10 الی 15 ساله کیفیت هوای شهر تهران به سطح استانداردهای سازمان بهداشت جهانی می رسید. به این منظور کمیته ای برای هماهنگی و رفع اشکال و پایش پیشرفت برنامه تحت عنوان کمیته اجرایی کاهش آلودگی هوا با مسئولیت معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل شد که به طور مستمر هر دو هفته یک بار تشکیل جلسه می داد و کلیه دستگاههای مسئول، نماینده ای در آن داشتند. طی بیش از 100 جلسه کمیته اجرایی تا سال 1384 اقدامات مختلفی ذیل محورهای یاد شده انجام گرفت که به اختصار مورد اشاره قرار می گیرد.


دانلود مقاله شبررسی استفاده از تجهیزات مستهلک کننده انرژی در رفتار لرزه ای پل ها pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله شبررسی استفاده از تجهیزات مستهلک کننده انرژی در رفتار لرزه ای پل ها pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله شبررسی استفاده از تجهیزات مستهلک کننده انرژی در رفتار لرزه ای پل ها pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله شبررسی استفاده از تجهیزات مستهلک کننده انرژی در رفتار لرزه ای پل ها pdf :
خلاصه
پلهای تیر دال با پایههای میانی قابی شکل یکی از انواع پلهای متداول شهریخصوصاً، در تهران، میباشند در این نوع پلها نیروی اینرسی عرشه در طول اثر زلزله در جهت عرضی از طریق بلوکهای برشی انتقال مییابد و جذب و اتلاف انرژی با تشکیل مفاصل پلاستیک در عناصر زیر سازه صورت میگیرد. در این مقاله میراگر فلزی با رفتار هیسترزیس به جای استفاده از بلوکهای برشی در پلها پیشنهاد شده است، به همین منظور رفتار یک پل بتنی (قاب بتنی با تیرهای ضعیف) با دهانه 20 متری را مورد ارزیابی قرار دادهایم. برای مقاوم سازی پل مذکور، بلوکهای برشی را حذف کرده و از سه نوع از تجهیزات مستهلک کننده انرژی یعنی میراگر فلزی با رفتار هیسترزیس، میراگر ویسکوز و جداساز لرزهای (به صورت مجزا) استفاده شده است. نتایج بدست آمده از تحلیلهای دینامیکی غیر خطی نشان می دهد که تقاضای لرزهای در عناصر زیر سازه نسبت به حالتی که از بلوک برشی استفاده شده به شدت کاهش مییابد.
کلمات کلیدی: تجهیزات مستهلک کننده انرژی، میراگر فلزی، میراگر ویسکوز، جداساز لرزهای
مقدمه
یکی از مسائل مهم در طراحی و مقاوم سازی پلها کنترل نیرو و تغییر مکانهای لرزهای می باشد این کنترل با افزایش سختی پایهها، افزایش اتلاف انرژی در سازه و یا با کاهش انرژی ورودی به سازه قابل دسترس میباشد. راهحل دوم و سوم به دلیل ممانعت از افزایش نیروهای داخلی در سازه که منجر به شکستهای ترد و یا در صورت طراحی مناسب منجر به تشکیل مفصل پلاستیک در سازه میشود، دارای برتری میباشد. همچنین پلها به دلیل خصوصیات ویژهای که دارند بستر مناسبی برای استفاده از سیستم های مستهلک کننده انرژی میباشند، بطوریکه میتوان قسمت اصلی سازه یعنی عرشه را از پایهها، به راحتی جدا نموده و انواع تجهیزات مستهلک کننده انرژی را در این مکان( بین عرشه و پایه) قرار داد. امروزه تعداد زیادی از وسایل اتلاف کننده انرژی و جداسازهای لرزهای در پلها به کار برده شده است که مهمترین وسایل به کار برده شده میراگرهای ویسکوز و انواع مختلف جداسازها میباشد.
یکی از اهداف جداسازهای لرزهای، افزایش پریود اصلی سازه و دور نگه داشتن این پریود از پریود اصلی محتوای ورودی میباشد، همچنـین برخـی از جداسازها امکان ایجاد اتلاف انرژی را نیز فراهم میکند. دو نوع اصلی سیستم جداساز لرزهای بصورت تکیهگاههای الاستومری (با و بدون هسته سربی) و
تکیهگاههای لغزشی میباشد. هرچند تکنولوژی جداگرهای ارتعاشینسبتاً جدید میباشد اما بررسی و مطالعات فراوانـی در ایـن زمینـه انجـام گرفتـه و بعنوان نمونه میتوان از مطالعات و تحقیقاتی که که آقای Kelly در سالBuckle and Maye 1986 در سـال 1990و آقایـان Jangid و Datta در سال [1] 1995 در این زمینه انجام دادهاند نام برد.
عمل جداسازی عرشه از پایهها در سطح جهان و همچنین در کشور ما نیز بسیار رایج میباشد ولی هدف از ایـن اقـدام، جلـوگیری از اعمـال نیروهـای بهرهبرداری درون سطحی عرشه به پایهها و کولهها میباشد، در این نوع پلها انتقال نیروی اینرسی عرشـه در هنگـام زلزلـه در جهـت عرضـی از طریـق بلوکهای برشی صورت میگیرد و این عناصر در هنگام زلزله با رفتار الاستیک، نیروی اینرسی تولید شده در عرشه را به پایهها و کولهها انتقال میدهند و
1 دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهشکاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله
2 استادیار پژوهشکاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله
1
جذب و اتلاف انرژی توسط عناصر زیر سازه با مکانیزم ایجاد مفصل پلاستیک در پایهها صورت میگیرد. البته بسیاری از این پلها بخصوص در کـشورمان بدلیل اینکه در گذشته با توجه به فقدان آئین نامه های طراحی لرزهای مناسب طراحی شدهاندمعمولاً احتیاجات لرزه ای را به منظور جذب و اتلاف انرژی در اعضای زیر سازه ( پایه ها ) تامین نمیکند به همین منظور، مقاوم سازی این پلها با توجه به نقش آنها در امداد رسانی پس از رخداد زلزله از اهمیـت شایانی برخوردار میباشد. در صورتی که بتوان نیروی اینرسی انتقالی از عرشه به پایهها را به طریقی(اتلاف انرژی) کاهش داد میتوان بـدون اسـتفاده از شیوههای مقاوم سازی متداول، سطح عملکرد پلها را افزایش داد.
در سال 2002 ،Sami Hanna Megally و همکارانش کلیدهای برشی بتنی را در محدوده رفتار غیر خطی طراحی و مورد آزمـایش قـرار دادنـد ایـن کلیدهای برشی طوری طراحی شده بودند که در هنگام زلزله، شبیه فیوز عمل کرده و مکانیزم خرابی با جذب و اتلاف انرژی در این اعضا صورت میگیرد و عناصر زیر سازه در حالت ارتجاعی یا غیر ارتجاعی محدود باقی میماند)[2]شکل1-1الف). البته منحنی های هیسترزیس (شکل 1-1ب )بدست آمده از آزمایشها، حاکی از اتلاف انرژینسبتاً پایین در این بلوکهای برشی میباشد، همچنین این شیوه برای مقاوم سازی پلهای موجود قابل استفاده نمی باشد.
به همین منظور استفاده از یک میراگر فلزی با رفتار هیسترزیس، بجای بلوک برشی پیشنهاد شده است3]و.[4 تا به جای جـذب انـرژی در عناصـر زیـر سازه، جذب انرژی در این اعضا صورت گیرد. در واقع این میراگر در هنگام زلزله های شدید شبیه فیوز عمل کرده و مکانیزم خرابی با جذب و اتلاف انرژی در این اعضا صورت میگیرد و دیگر اجزای سازه در حالت الاستیک یا پلاستیک محدود باقی میماند. در شکل 2 نمای شماتیک از پلهـای رایـج و نحـوه مقاوم سازی پیشنهادی ارائه شده است. با توجه به رایج بودن پلهای دارای بلوک برشی، به منظور مقاومسازی لرزهای این نوع پلها، مـیتـوان بـه راحتـی بلوکهای برشی را حذف کرده و بجایش از فیوز برشی پیشنهادی استفاده شود. مزیت دیگر این نوع میراگر هزینهنسبتاً پائین و راحتی تعویضشان بعـد از زلزله می باشد.
(الف) (ب)
شکل -1 کلید برشی بتنی در محدوده رفتار غیر خطی پیشنهاد شده توسط S. Megally (الف)، منحنی هیسترزیس حاصل از آزمایش (ب) [2]
عرشه
شتیرهای طولی دیافراگم
شعرضی
جایگزینی بلوک برشی
با میراگر فلزی (بلوک برشی)
مفاصل
پلاستیک ش
شکل-2 نمای شماتیک از پلهای رایج و نحوه مقاوم سازی پیشنهادی ش
2


دانلود آشنایی با روش های مختلف آبیاری pdf دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود آشنایی با روش های مختلف آبیاری pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مقدمه
از گذشته های دور کشاورزی یکی از مهمترین راه های تامین غذای انسان بوده است . زراعت در ابتدا بستگی زیادی به مقدار بارش برف و باران داشت و اگر در یک سال به اندازه کافی بارندگی نمی شد ، محصول خوبی هم بدست نمی آمد ، بنابراین ، نیاکان ما به فکر افتادند تا از آبهایی که در طبیعت به صورت رودخانه ، چشمه ، چاه و قنات وجود داشت ، برای آبیاری زمینهای خود استفاده کنند . چه این ترتیب بود که روش زراعت آبی تبدیل شد . از بین رفتن خاک کشاورزی ، دشواریهای فراوان آبیاری و صرف وقت و هزینه زیاد ، انسان را به فکر انداخت تا راه جدیدی برای آسان تر شدن آبیاری مزارع خود پیدا کنند . سرانجام با الهام از ریزش باران در طبیعت ( آبپاش ) اختراع شد . ولی چون از این وسیله نمی توانستند برای زمینهای بزرگ استفاده کنند روش تازه ای برای آبیاری باغها و مزاع پیدا کرده آن را ( آبیاری تحت فشار ) نامیدند . در این روش ( آب ) به وسیله پمپ یا اختلاف ارتفاع تحت فشار قرار گرفته و به صورت باران یا قطره و یا روشهای مناسب دیگر ، در اختیار گیاه قرار می گیرد . آبیاری تحت فشار روش ها و دستگاه های مختلفی دارد . معروفترین آن ، روش آبیاری بارانی و قطره ای هستند . در این نشریه شما با انواع دستگاهها و روش های مختلف آبیاری بارانی و قطره ای آشنایی بیشتری پیدا می کنید .
فهرست منابع
1 ـ آل ابرهیم ، بیژن سیستم آبیاری تحت فشار
2 ـ حسینی ابریشمی ، سید محمد ، امین علیزاده آبیاری ، بارانی .
3 ـ خدا بخشی ، رستم شناخت دستگاه آبیاری بارانی غلطان .
4 ـ خیرابی جمشید ، آبیاری تحت فشار .
5 ـ ارشد ، کامران آشنایی با سیستم آبیاری قطره یی .
6 ـ وفایی ، فرید آشنایی ، دستگاه آبیاری بارانی قرقره ای .
7 ـ خیرابی ، جمشید آبیاری قطره ای .


دانلود تحلیل ژئوپلتیکی از نقش اقتصادی و سیاسی ایران در خاور میانه pdf دارای 76 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحلیل ژئوپلتیکی از نقش اقتصادی و سیاسی ایران در خاور میانه pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مقدمه:
ایران در طول تاریخ گذشته خود، چه به هنگام اقتدار و چه در روزگار ضعف ، در مسائل منطقه ای و جهانی به ایفای نقش سیاسی پرداخته است. نقش آفرینی سیاسی ایران محدود به شکل گیری دولت و حکومت برای اداره امور سرزمین و سکنه آن نبوده است؛ با آنکه این امر خود از ضروریات اولیه برای پیدایش دولت به حساب می آید.
نقش آفرینی سیاسی ایران، در زمانی که قدرتی بزرگ به شمار می رفته است، در اشکال مختلف تجلی یافته است؛ تصرف سرزمینهای همسایه و به انقیاد کشیدن ملتها به روشهای مسالمت آمیز یا خشونت آمیز یکی از اشکال این نقش آفرینی است که از دوره هخامنشیان تا دوره قاجار کمابیش و به صورت متناوب به وقوع پیوسته است. بروز برخوردهای نظامی و سیاسی و شکل گیری دوره های نزاع مستمر یا توام با فراز و نشیب میان حکومت ایران ودولتهای مجاور آن، گونه ای دیگر از نقش آفرینی سیاسی ایران در دوره های قدرت بوده است. یونان ، روم، عثمانی، روسیه ، هند ، ترکها و قبایل زردپوست از جمله قدرتهایی بودهاند که حکومت ایران با آنها درگیری سیاسی و نظامی داشته است. گاهی نیز با شکل گیری فرایند همگرایی میان ایران و برخی دولتها به هدف مقابله با دشمن و قدرت رقیب یا مداخله در امور منطقه ای مواجه می شویم؛ نظیر همگرایی صفویان با انگلیسیها در برابر پرتغالیها و تقویت دولت تیموریان ( بابریان) در دوره سلطنت همایون در شبه قاره هند.
فهرست منابع و مآخذ:
1- اطاعت؛ جواد، (1374) ، ویژگی های ژئوپلتیک خاورمیانه؛ سلسله مقالات خاورمیانه شناسی؛ مهر 1374؛ شماره 4
2- برزگر؛ کیهان، (1385) ، تضاد نقش ها: بررسی ریشه های منازعه ایران و آمریکا بعد از حوادث 11 سپتامبر ؛ راهبرد؛ بهار 1385؛ شماره سی و نهم.
3- پیشگاهی فرد؛ زهرا، (1378) ، ژئوپلیتیک ایران در نظام دگرگون شونده جهانی، مجله پژوهش های جغرافیایی ، سال سی و یکم، بهار 1378؛ شماره 36.
4- حافظ نیا؛ محمدرضا (1381) جغرافیای سیاسی ایران ، تهران ، سمت.
5- درایسدل؛ آلاسدایر و جرالد اچ، بلیک؛ (1370) جغرافیای سیاسی خاورمیانه و شمال آفریقا ؛ ترجمه دره میرحیدر، تهران، وزارت امور خارجه، دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی ، مرکز مطالعات خلیج فارس.
6- زنگنه؛ صباح (1385) ، استاد دانشگاه و کارشناس ارشد مسایل بین اللملی، تهدیدها و فرصت های ایران؛ مجله اقتصاد ایران؛ آذر 1385.
7- صدر ؛ محمد (1385) ، معادل سابق وزارت خارجه در امور کشورهای عربی و آفریقا؛ تهدیدها و فرصت های ایران مجله اقتصاد ایران، آذر 1385.
8- کمپ جفری و رابرت هارکاری (1383)؛ جغرافیای استراتژیک خاورمیانه، ترجمه: سیدمهدی حسینی متین، جلد اول، تهران: پژوهشکده مطالعات راهبردی.
9- مجتهدزاده؛ پیروز (1381)؛ جغرافیای سیاسی و سیاست جعرافیایی، تهران: سمت.
10- مینایی ؛ مهدی (1381)؛ مقدمه ای بر جغرافیایی سیاسی ایران؛ تهران: دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی (وزارت امور خارجه)
11- معین الدینی؛ جواد (1385)؛ دگرگونی ژئوپلتیک خاورمیانه و امنیت خلیج فارس، اطلاعات سیاسی – اقتصادی 226-225، سال بیستم، شماره نهم و دهم، خرداد و تیر 1385.
12- فیروزی؛ محرمعلی؛ تحلیل ژئوپلتیکی روابط ایران وعراق، استاد راهنما: دکتر زهرا احمدی پور، کارشناسی ارشددانشگاه تربیت مدرس، تهران، فروردین 1383.


دانلود مقاله غیبت کردن pdf دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله غیبت کردن pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله غیبت کردن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله غیبت کردن pdf :
انسان موجودی است ممکن الخطاء که گاهی اعمالی را از سر تمایلات نفسانی و به متابعت از شیطان انجام می دهد که نه تنها عواقب سودمندی برای او به همراه ندارد بلکه عواقب ناگواری برای او در پی دارد ، از این اعمال ناپسندی می توان از غیبت نام برد که انسان با جهل و نادانی از قبح و فساد و عقاب آن دست به این عمل ناشایست زده و نه تنها باعث سلب اطمینان خود زده مسدوم می شود بلکه در پیشگاه حضرت حق دست به انجام معصیت بزرگی زده است .
اینجانب تمام تلاش خود را به کار بستم تا با گرد آوردن مطالبی از کتب مختلف مانند : وسائل الشیعه جامع العادن، الحجه البیضا، اصول کافی، بحار الانوار و چهل حدیث امام شما خواننده عزیز را با قبح و زشتی این گناه آشنا کنم و از آثار سوء و مخربی که این رذیله اخلاقی برای انسان همراه دارد سخن بگویم تا شاید نقطه عطفی باشد تا ما همگی بتوانیم با یاری خداوند این رذیله اخلاقی را از خود دور کنیم و به سعادت جاودان دست یابیم
معنای لغوی و اصطلاح غیبت
غیبت در معنای لغوی یعنی پشت سر کسی بد گویی کردن، زشت یاد.
شرح «غیبت» مصدر «غایب» و هم [اسم] مصدر «اغتیاب» است؛ چنانچه در لغت است. فقها رضوان الله علیهم اجمعین، از برای «غیبت تعریفهای بسیاری کردند که بیان آن ها و مناقشه در طرد و عکس هر یک خارج از وظیفه این اوراق است مگر به طور اجمال.
غیبت عبارت است از ذکر کردن انسان را در حال غایب بودنش به چیزی که خش آیند نیست نسبت دادن آن را به سوی او، از چیز های که پیش عرف مردم نقصان است، به قصد انتقاص و مذمت او» و معنی دیگر آن است که «آن عبارت است از آگاهی دادن بر چیزی که چنین باشد».
روایات ذکر شده در باب غیبت:
مثل ما فی مجالس الشیخ حدیث ابی الاسود، فی وصیته النبی، صلی الله علیه و اله لابی رز رضوان الله علیه. و فیه قلت یا رسول الله، ما الغیبه؟ قال: ذکرک افاک بماتکیره قلب یا رسول الله، فان کان فیه الذی یذکر به؟ قال: اعلم، انکراذا ذکر بما هو فیب، فقد غلبت و اذ اذکر بما لیس فیبر، فقد بهتر

لیست کل یادداشت های این وبلاگ