
دانلود گزارش کارآموزی مهندسی پزشکی pdf دارای 81 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود گزارش کارآموزی مهندسی پزشکی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود گزارش کارآموزی مهندسی پزشکی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود گزارش کارآموزی مهندسی پزشکی pdf :
دانلود گزارش کارآموزی مهندسی پزشکی pdf
در ابتدا و قبل از هر چیز برخود لازم می دانم از راهنمایی های استاد مربوط جناب آقای دکتر میکائیل و همکاری های صمیمانه و صادقانه جناب آقای مهندس نوری و همچنین پدر ومادرم که همواره مرا حمایت کرده اند کمال تشکر را بنمایم.
افراد دیگری که لازم است از ایشان تشکر نمایم:
– جناب آقای دکتر سیدحسین صمدانی فرد
از بخش تحقیقات غدد دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی
– جناب آقای دکتر خامنه، مسئول بخش آزمایشگاه بیمارستان طالقانی
بشر از ابتدا تا کنون همواره به دنبال دست یابی به روشهایی جهت تسهیل امورزندگی برای خود بوده است. دراین راه تلاشهای کرده و گاه با شکست و گاه با موفقیت روبرو شده است اما موردی که پژوهندگان واقعی و منقی اعلم انجام می دهند این است که از شکست ها درس گرفته و تجارب خودرا در تلاشهای آینده به کار می بندند بر علم اندوزی استفاده از تجارب هم ما را در انجام امور یاری میکند.
حال چه بهتر است که به جای آن که منتظر شکست هایمان شویم تا
از آن درس بگیریم، بیاییم و با علم دوزی تجارب دیگران را برای خود بکار بگیریم و بدینوسیله شکست دیگران پل موفقیت ما بشود.
هدف دوره مای انیفیپینی کارآموزی علاوه بر علم اندوزی کاربردی و عملی، آشنایی با تجربه ها و شکست های دیگران است تا با تفکر درست و عملی، بتوانیم آن ها را شناخته و بکار بسته و به موفقیت دست یابیم.
باشد که ما هم با تلاش و کار زیاد بتوانیم به تجاربی دست یابیم که در خ
دمت دیگران بعد از ما قرار گیرد و در جهت کل پیشرفت علم و علوم میهنمان گام برداریم.
برای بررسی کارآموزی مهندس پزشکی و تاریخچه مهندسی پزشکی ، بد نیتس که ابتدا نقش مهندسان پزشکی در بیمارستان اشاره شود.
بررسی نقش مهندس پزشک در بیمارستانها
{{این پژوهش با بررسی نقش مهندس پزشکی در بیمارستانها و با روش مطالعه پیمایشی میدانی انجام شده و از آنجایی که پژوهشی کتابخانه ای میدانی بوده جامعه آماری و نمونه آماری نداشته است ولی نتایج بدست آمده نشان دهنده تأثیر استفاده از کارشناس مهندس پزشکی در مراکز درمانی است.}}
نظام پزشکی بر مبنای روال سنتی خود تمایل ندارد که شخصی را به صرف اینه عنوان مهندس پزشکی یا کلینیکی و یا تجاری در حرفه ای غیر از پزشکی دارد به عضویت قبول کند اما آنها این واقعیت را که روز به روز آشکارتر میشود باید در نظر بگیرند که استفاده از ابزار پزشکی مستلزم داشتن قابلیت های لازم درحفظ، استفاده، تعمیر و تنظیم آنها است، در غیر اینصورت سرمایه و فرصت های تلف شده و مبالغ هنگفتی برای خرید ابزار پزشکی صرف شده است.
وجود انبوه دستگاه های بلا استفاده مازاد و یا اسقاط در انبارهای بیمارستانی و عدم توجه به آنها جای سئوال بسیار دارد. ذکر این مسئله ضروری است که هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات درمانی بسیار هنگفت است و در برخی موارد ده برابر هزینه تأمین نیروی انسانی جهت تغذیه و خدمات غیردرمانی بیمارستانی است.
علاوه بر موضوع تعمیر دستگاه ها و تجهیزات پزشکی، مساله درجه بندی و تنظیم صحیح این وسایل و گرفتن پاسخ درست و مطلوب تشخیصی از آنها از موضوعاتی است که غفلت از آن موجب میشود خطرات متعددی متوجه بیمار شده و درمان در جهت صحیح و مطلوب انجام نگیرد. در مواردی بیماری شدت یابد یا حتی بیمار از دست برود.
مرکزیت واحد مهندسی پزشکی در بیمارستان جهت نظارت بر کلیه امور مرتبط با تجهیزات از جمله مواردی است که اکثر افراد را به عنوان راهکاری جهت حل مشکلات از جمله انبارداری و انبار اسقاط در نظر می گیرند.
تاریخچه مهندس پزشکی در ایران و جهان
قدمت رشته مهندسی پزشکی در ایران در دوره تحصیلات تکمیل به حدود پاندزه سال و در دوره کارشناسی به حدود شش سال می رسد. البته تاسیس دوره کارشناسی مهندسی پزشکی در خارج از کشور به حدود سی سال می رسد.
مصرفی رشته مهندسی پزشکی
شاخه ای از دانش کاربردی است و باطل و درک مسائل زیست شناسی و پزشکی و با متدها و روش هایی سروکار دارد که از دانش و تکنولوژی به دست آمده اند. در این رشته تغییرات دائمی و پیدایش زمینه های جدید جهت پیشرفت سریع در تکنولوژی وجود دارد. بعضی از بهترین زمینه های تخصصی در رشته مهندسی پزشکی عبارتند از:
1) ابزار دقیق پزشکی
2) پیومتریال
3) بیومکانیک
4) بیوالکتریک
5) مهندسی سلول، بافت و ژنتیک
6) مهندسی کلینیکی
7) تصویر برداری پزشکی
8) جراحی اورتوپدی
9) مهندسی توانبخشی
10) سیستم های فیزیولوژی
تاریخچه مهندسی پزشکی
مهندسی پزشکی از انقلاب تکنولوژی در دهه 1950 ریشه گرفت . با شروع دهه هفتاد یک عرصه مهم دیگر برای فعالیت مهندسان پزشکی شروع به شکل گرفتن کرد که برای حل مشکلات فنی وارد صفحه جامعه پزشکی شدند تا به عنوان اعضایی از تیم درمانی در فعالیت های مداوم بیمارستان ها و کلینیک ها شرکت جویند.
از این رو تربیت و استخدام مهندسان پزشکی تبدیل به یک ضرورت شده است نه تنها به این دلیل که آنها میتوانند موقعیتی را فراهم کنند که به دانش ما در مورد سیستم های زنده بیفزاید، بلکه به این دلیل که آنها تبدیل دانش به علم را سرعت می بخشند.
محل کار مهندسی پزشکی
فرصت های شغلی مهندسان پزشکی عبارتند از:
1) بیمارستان ها
2) شرکت های داروسازی
3) کارخانه تجهیزات جراحی / پزشکی / آزمایشگاهی
4) دانشگاهی
5) تحقیق در زمینه های مختلف
شرح وظایف مهندسی پزشکی در بیمارستان ها
1) تهیه شناسنامه برای کلیه تجهیزات که در این شناسنامه نوع دستگاه کمپانی سازنده، نمایندگی مربوطه، تاریخ ورود و خروج دستگاه تعمیرات انجام شده ، تست
های روتین، دستور العمل های نگهداری پیشگیرانه (PM)، کالیبراسیون دستگاه ، نام بخشی که دستگاه در آنجا فعال است و … باید ذکر شود.
2) نظارت کامل و کافی برعملکرد صحیح سیستم ها (و استفاده از تمام قابلیت ها)
3) آموزش اوپراتوری صحیح تجهیزات پرسنل
4) نگهداری صحیح تجهیزات از نظر عملکرد
5) نظارت بر نحوه خدمات دهی شرکت ها
6) عقد قراردادهای سرویس و نگهداری با شرکت ملی مربوطه و نظارت بر حسن عملکرد آنها
7) تعمیرات جزئی دستگاه ها
8) خرید تجهیزات پزشکی
نقش مهندس پزشکی درخرید تجهیزات پزشکی :
فرآیند خرید تجهیزات پزشکی تابع کیفیت کالا ، قیمت، رضایت کاربر، رضایت مصرف کننده نهایی، کمپنای سازنده، شرکت توزیع کننده و خدمات پس از فروش و … است، در نتیجه باید با آگاهی و شناخت انجام شود ولی اغلب پرسنل بیمارستانی با شکل طراحی و دیدگاه تخصص وسایل تجهیزات آشنایی دارند بنابراین خرید تجهیزات یکی از مهم ترین کارهای یک مهندس پزشکی است.
نقش مهندسی پزشکی در تهیه شناسنامه تجهیزات پزشکی
شناسنامه تجهیزات شامل تمامی اطلاعات مربوط به دستگاه است که برای نگهداری و تعمیر، کالیبراسیون و تجهیزات پزشکی لازم بوده و این کار در صورت وجود یک مهندس پزشکی با دقت تمام و اصولی انجام میگیرد .
نقش مهندسی پزشکی در تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی
در صورت وجود مهندسان پزشکی که اشرافی بر نظام نگهداری و تعمیرات دارند و از بروز مشکلات جلوگیری شده و شعار پیشگیری ارزان تر از درمان است عمل گشته و به دنبال آن کاهش هزینه ها صورت میگیرد.
دریک تحقیق ساده در کاهش هزینه های تعمیر و سرویس چند بیمارستان بزرگ آماری بدست آمده است که درزیر آمده است:
تعداد تخت تعداد مهندسان پزشکی
کمتر از 100 تخت به صورت ساعتی یا مشاوره ای از خدمات بخش مهندسی پزشکی باید استفاده کند
100 تخت حداقل یک مهندس پزشکی نباید نوع تخصص بیمارستان ها، میزان کارها
بیش از 100 تخت در سه شیفت کاری و در هر شیفت مهندس و تکنسین تجهیزات پزشکی باید حضور داشته باشد
همان طور که در این جدول مشاهده میشود در بیمارستانهای دارای کارشناس تمام وقت درصد رشد منفی داشته است در حالی که در بیمارستانهای بدون کارشناس درصدد رشد مثبت است.
نام مرکز هزینه تقریبی تعمیرات سال79 (ریال) هزینه تقریبی تعمیرات سال 80 (ریال) درصد رشد توضیحات
بیمارستان شماره 1 بیش از 400000000 کمتراز 300000000 33%- کارشناسی تمام وقت
بیمارستان شماره 2 80000000 کمتر از 500000000 5/38%- کارشناس نیمه وقت
بیمارستان شماره 3 بیش از 150000000 حدود 80000000 50%- کارشناس تمام وقت
بیمارستان شماره 4 بیش از 200000000 حدود 160000000 25%- کارشناس 5 روز در هفته
بیمارستان شماره 5 حدود 500000000 حدود 370000000 7/24%- 2 نفر کارشناس تمام وقت
بیمارستان شماره 6 کمتراز 300000000 حدود 45000000 6/39%+ بدون کارشناس
بیمارستان شماره 7 کمتر از 35000000 حدود 44000000 74/25%+ بدون کارشناس
نقش مهندسان پزشکی در کالیبراسیون تجهیزات پزشکی
کالیبره نبودن دستگاه عدم اعتماد پزشک به دستگاه تکرار پذیر آزمایشات و افزایش هزینه های مصرفی را به دنبال دارد، در ضمن باعث عدم اعتماد بیمار به نتایج تشخیص و درمانی میشود وبه دنبال آن هزینه های درمانی و بیمارستانی افزایش می یابد که درصورت وجود مهندسی پزشکی در بیمارستان از اکثر این اتفاقات جلوگیری میشود.
نقش مهندسان پزشکی در آموزشت تجهیزات پزشکی به کارکنان
آمار نشان میدهد که بیش ازی 50% از کار افتادگی ها یا خرابی ها در اثرروش های عمل ضعیف رخ می دهند. از طرفی دیگر بیش از 95% از مواردی که درباره اسیب های جدی تجهیزات پزشکی مشاهده شده است مربوط به عدم آشنایی فرد با دستگاه است.
در صورتی که متولی امر آموزش کارکنان در مورد تجهیزات پزشکی مهندسان پزشکی باشند که بیشترین دانش را در این مورد دارند، هر کدام از این آمارها میتواند به حداقل ممکن تبدیل شوند.
نقش مهندسی پزشکی در نظارت بر رعایت فضاهای درمانی در خصوص تجهیزا ت پزشکی یکی از مشکلات موجود این است که در زمان ساخت بیمارستان ساختارهای استاندارد بخش ها رعایت نشده و یا اینکه بسیاری از ساختمنا های اداری به مراکز درمانی و کلینیکی تبدیل شده اند که با وجود مشارکت های ضروری مهندس پزشکی در برنامه ریزی یک ساختمان جدید برای بیمارستان یا
تعمیرات اساسی بزرگ، بسیاری از این مشکلات حذف خواهد شد.
نقش مهندسی پزشکی در ساماندهی تجهیزات موجود در انبارها
متأسفانه در بیمارستان ها به دلیل اینکه مسئول قانونی شخصی برای تشخیص کاربرد دستگاه خرابی دستگاه ، از کار افتادگی دائم دستگاه تعیین شده است هر فرد خود را مجاز به اعلام اسقاط دستگاه می داند تا بدون تایید واحد مهندسی پزشکی، دستگاه را روانه انبار نماید. البته مسئول این کار کسی جز مهندس پزشکی نیست چرا که او نسبت به دستگاه ها شناخت کامل دارد.
نقش مهندس پزشکی در اینجا بیمارستان (اینجا الکتریکی، فیزیک، روانی، در برابر اشعه) اینها یکی از فاکتورهای بسیار مهم در بیمارستان است که هریک از پرسنل خود به نحوی در آن نقش دارند و نقش هیچ کدام نباید نادیده گرفته شود بخصوص نقش مهندسی پزشکی که فعالیت های مهمی در ایجاد اینها انجام میدهد.
نتایج
نتایجی که در یک بیمارستان در صورت وجود مهندسی پزشکی در هریک از نقش های مورد بررسی در این پژوهش بدست میآید در جدول ذکر شده است . با توجه به اهمیت و نقش هایی که یک مهندس پزشکی در ساماندهی در سازماندهی تجهیزات شامل خرید، تعمیر و نگهداری ، آموزش کارکنان کالیبراسیون ، نگهداری پیشگیرانه، نظارت بر اینها و صحت کارکرد دستگاه ها نظارت بر ورود و خروج کالا از انبار، ایجاد بانک اطلاعاتی و شناسنامه تجهیزات پزشکی و … دارد، شاخص های تشخیص، درمان ، بهره وری و کارآیی مراکز با وجود این کارشناسان بهبود می یابد.
از طرف دیگر تکنولوژی تجهیزات پزشکی هم مساله ای رو به رشد پیشرفت است که باعث بالا رفتن توقعات اقتصادی و اجتماعی و نیاز به توسعه تکنیک های کاراتربرای پیشگیری، تشخیص و درمان بیماریهای میشود از این رو تربیت و استخدام مهندسان پزشکی تبدیل به یک ضرورت شده است که امید است هر چه زودتر از وجود فارغ التحصیلان این رشته در تمامی بیمارستانها و مراکز درمانی استفاده شود و به عنوان یکی از اعضای مهم و اصل هر بیمارستان به استخدام در آیند که نتایج مفیدی را به دنبال خواهد داشت.
راهکارهای پیشنهادی
براساس این پژوهش، راهکارهای زیر پیشنهاد میشود :
– استفاده از فارغ التحصیلان مهندسی پزشکی دربیمارستانها
– تعیین تعداد پرسنل واحد مهندس پزشکی در بیمارستان
– تعیین تعداد پرسنل واحد مهندسی پزشکی براساس تخت بیمارستان
– شناسایی و معرفی اهمیت و نقش این رشته به پرسنل و تمامی دست اندرکاران بیمارستانها
همکاری مستمر و صمیمانه میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری برای تربیت و به کارگیری هر چه بهتر دانشجویان این رشته.
نقش مهندسی پزشکی نتایج
خرید تجهیزات پزشکی کیفیت بالای تجهیزات، انجام خدمات پس از فروش توسط کمپانی سازنده و شرکت توزیع کننده تجهیزات، رضایت مندی بیماران، کارآیی بیمارستان، اثربخشی بیمارستان
تهیه شناسنامه تجهیزات پزشکی کنترل تجهیزات، تصمیم گیری آسان برای خرید تجهیزات جدید، یافتن معایب سیستماتیک، جلوگیری از تعمیرات تکراری و هزینه های مرتبط با آن، پیش بینی قطعات یدکی مورد نیاز تجهیزات، بررسی نحوه خدمات شرکت های نمایندگی و خدماتی، برآورد هزینه سال های آتی یا عقد قراردادهای سالیانه باشرکت ها و …
تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی کاهش خطر آسیب به بیماران، کارکنان یا فروشندگان، به حداقل رساندن زمان از کار افتادگی تجهیزات، جلوگیری از بیش از حد از هزینه های تعمیر به وسیله در نظر گرفتن یا نتایج نادرست اتفاق افتد پیروی از قوانین، استانداردها و مقررات یا توصیه های دقیق کارخانه تجهیزات
کالیبراسیون تجهیزات پزشکی جلوگیری از اشکالات احتمالی دستگاه ها (از کارافتادگی، خرابی زودرس)، جلوگیری از هزینه مجدد، جلوگیری از مصرف تجهیزات و لوازم اضافی، اطمینان از آسیب ندیدن بیمار، کاهش هزیه
آموزش کارکنان درباره تجهیزات پزشکی جلوگیری و آسیب های جدی به تجهیزات پزشکی، جلوگیری از کارافتادگی یا خرابی تجهیزات پزشکی آگاه شدن پرسنل به کار با تجهیزات پزشکی
فضای درمانی برای تجهیزات رضایت مندی بیماران، استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات موجود، افزایش کارآیی کار در درمان، افزایش اثر بخشی
تجهیزات موجود در انبارها استفاده به موقع از تجهیزات پزشکی، جلوگیری از بلا استفاده ماندن دستگاه های غی اسقاطی و اسقاطی، وجود یک فردبه عنوان متولی قانونی جهت اسقاطهکردن دستگاهها
اینها بیمارستان (الکتریکی، فیزیکی، روانی در برابر اشعه) جلوگیری از آسیب های وارد شده
به بیمار، پرسنل و … جلوگیری از آسیب های وقوع حوادث ناشی از جریان های الکتریکی، آسایش و رفاه بیماران و همراهان بیمار، جلوگیری از خطرات فیزیکی در بخش های بیمارستان، جلوگیری از آسیب های روانی به بیماران، ایجاد یک محیط گرم و دوستانه دربیمارستان، کاهش سروصدا در بخش ها، کنترل و تضمین درستی کار سیستم های اعلام خطر هشدار دهنده جلوگیری از قرار گرفتن بیماران یا کارکنان در معرض اشعه غیرضروری، مشخص کردن یک سری دستور العم
ل برای بیمارانی که در معرض اشعه قرار می گیرند (قبل وبعد) جلوگیری از تابش اشعه زیادی و غیر ضروری
کاهش هزینه های بیمارستانی کاهش یا جبران هزینه های سرمایه
پس از آشنایی با تاریخچه مهندسی پزشکی درایران و جهان و نقش مهندسان پزشکی در بیمارستان به موضوع اصل بر می گردیم.
در مورد موضوع کارآموزی لازم است که ذکر شود که هدف اصلی از این دوره کارآموزی، آشنایی با محیط وادهای بیمارستانی است. محیطی که در لحظاتی استرس عامل بسیار بازدارنده ای درجهت انجام احسن وظایف است. مشکلات و مصائب روحی بیماران، وضعیت ظاهری بیماران، وضعیت حاد جسمانی آنان، صحنه های دلخراش از لطمات وارده به بیمار و همچنین نگرانی خانواده های بیماران و در موارد مرگ بیمار و تأثیر روحی شدید بر همراهان همگی به شدت ب رروحیه یک مهندس پزشک در محیط بیمارستان تأثیر می گذارد و هدف این است که یک کارآموز با این محیط و مسائل مرتبط آشنا شود.
هدف دوم آشنایی عملی با نقش مهندس پزشکی در بیمارستان است و آشنایی با این واقعیت که وظایف یک مهندس در بیمارستان تا چه حدی در عمل با موارد مطرح شده نزدیکی دارد وآیا اختیارات لازم به یک مهندس پزشک داده میشود و یا حتی یک مهندس از توانایی علمی لازم برای انجام امور محوله برخوردار است یا خیر.
هدف سوم آشنایی با بخش های مختلف بیمارستان و تجهیزاتی است که در هر بخش به کار گرفته میشود و درسطحی بالاتر آشنایی با اوپراتوری دستگاه و در سطحی عالی تر، آشنایی با این دستگاه و برد آن و باز کردن و تعمیردستگاه معیوب به شیوه مطلوب است که این بخش
به راحتی میتواند سطح اطلاعات یک دانشجوی کارآموز را مشخص کند.
هدف چهارم آشنایی با محیط کاری و روابط بین همکاران و ارباب رجوع است و مهتر از آن تجربه عملی کار فیزیکی و خستگی ناشی از آن و این که هیچ چیز بدون زحمت بدست نمی آید.
هدف پنجم بررسی روحیات شخصی فرد و این که آیا در چنین شرایطی میتواند کار کند و یا اصولاً رشته تحصیلی مورد علاقه خود را پیدا کرده است یا نه.
هدف ششم بررسی وجدان کاری شخص کارآموزی است که در نهایت می باید در بیمارستان کار کند و جوان کاری به این مطالب مربوط است که آیا باید یک دستگاه به راحتی مهر اسقاط بخورد یا با تلاش و تهیه قطعات معیوب، به راحتی در هزینه های بیمارستان صرفه جویی کند.
و هدف هفتم ونهایی آشنایی با نیازهای جامعه پزشکی به دستگاه ها و سیستم های با کاربری های جدید و تلاش و تحقیق برای دست یابی به شیوه های جدید درمانی است که یکی از اهداف والای رشته مهندسی پزشکی همین است که برای دست یابی به روشهایی با مراحل کوتاه تر ، کم خطر تر، راحت تر برای پزشک، با درد کمتر برای بیمار و با هزینه کمتر تلاش و تحقیق کند.
در فصل دوم گزارش کار آموزی، به بیان و شرح دوره کارآموزی اینجانب براساس ریزکارهای مهم هر روز میپردازیم.
روز اول 27/4/83
در روز اول، مهندس نوری در همان لحظات اول آشنایی به ارزیابی عملی ما پرداخت (توضیح اینکه در این دوره علاوه بر من دو دانشجو هم از دانشکده علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد به عنوان کار آموز مهندس پزشکی در بیمارستان طالقانی بودند آقای مهرداد مختاری و خانم سارا طلایی). از SMD دیودها، توان و رنج مقاومتها انواع IC و — سئوال پرسیدند و اطلاعات کم ما نمایان شد در وهله اول و برای شروع کار وظیفه ما sort کردن مقاومتها بود – حدود 7000- 6000 مقاومت از حدود 100 گستره مقاومتی در هم ادغام شده بود و ما می بایست آنها را جدا و مرتب می کردیم که این کار در مدت زمانی حدود یک هفته انجام شد.
در این روز مهندس نوری برای ما در مورد دیودها و برای آشنایی مختصر کنفرانس دارند که برای هر 4 نفر ما مفید بود – همچنین با همفکری همدیگر در مورد کاربردهای دیودها در صفت صحبت کردیم پس به بررسی خازن ها و انواع آنها پرداختیم این بررسی چه از نظر عملکردی و چه از نظر ساختاری بود و در آخر هم با برد یک رادیوی ترانزیستوری آشنا شدیم.
همچنین دراین روز با یک دستگاه نبولایزر آشنا شدیم که با استفاده از کریستال نیروالکتریک آب را به ارتعاش در آورده و به اصطلاح بخار سرد درست می کرد.
روز دوم 28/4/83
امروز همچنان به سورت کردن مقاومتها ادامه دادیم – امروز من اولین کار عملی را تجربه کردم – یک خازن سوخته را در یک برد عوض کردم – ظرفیت خازن 470 بود البته 16 ولت که بعلت نداشتن عنصر مشابه، با خازن 25 ولت تعویض شد.
همچنین با فشار سنج جیوه ای و گیج آشنا شدم و نحوه تعمیر مدل عقربه ای را یاد گرفتم
همچنین مدل جیوه ای هم مشاهده شد و نحوه پرکردن جیوه اش را در صورت تخلیه فرا گرفتم.
همچنین در مورد پروژه ای که شخص مهندس نوری در مورد CCD ها در حالت تحقیق هستند به جهت نشستیم .
روز سوم 29/4/83
سورت کردن مقاومتها با کاری است که همچنان در حال انجام دادن هستیم – امروز هر کدام از ما سه نفر درباره موضوعی کنفرانس دادیم – آقای مهرداد مختاری در مورد دیودهای زند خانم
فر استفاده بردیم.
امروز 2 عدد رادیو را باز کردیم که اول بعلت خازن سوخته و نداشتن عنصر مشابه تعمیر نشد ولی مورد دوم کاملاً درست شد و مشکلش فقط قطع شدن سیم های تغذیه اش بود.
همچنین امروز یک آزمایش عملی انجام دادیم و آن این که نحوه شکستن یک دیود زند را بررسی کردیم. این دیود ولتاژ شکستش 8/3 ولت بود و ما 25 ولت در دو سرش انداختیم و چون فرآیند شکستش برگشت ناپذیر بود دیود غیر قابل استفاده شد.
امروز همچنین چندین فشارسنج عقربه ای تعمیر کردم و بیشتر با گیج ها آشنا شدم همچنین در مورد روشهای اندازه گیری فشار خون (مستقیم و غیرمستقیم) بحث کردیم.
در اخر هم توسط مهندس نوری بیشتر با دستگاه کرایولوژی و نحوه استفاده آن از نیتروژن مایع آشنا شدیم.
روز چهارم 30/4/83
امروز ابتدا کمی به مرتب کردن میز کار پرداختم و از جمله این که ابزارها را بر روی تخته روی دیوار سرجایشان قرار دادم در ضمن این نظافت متوجه شدم شکل مرتب و تمیز محیط کار چه تأثیر مثبتی برروی روحیه کارکنان دارد.
بعد از آن به تعمیر یک دستگاه بتادین خودکار با چشم الکترونیکی پرداختم که اسم دستگاه بتادین اسکراپ بود و دستگاهی مخصوص اتاق عمل و فقط با قرار گرفتن دست در زیر آن، بتادین خود بخود شارش پیدا می کرد – برای تعمیر آن ابتدا به سراغ براش رفتم – با استفاده از مولتی متر، ابتدا به چک کردن مقاومتها پرداختم که کد رنگی شان را با مقدار مولتی متر مقایسه می کردم و به سالم بودنشان پی می بردم بعد او آن را ترانزیستورها را چکح کردم که برای این کار، ولتاژهای پیس – امیتر و بیس- کلکتور راچک کردم (نکته ای که همیت این هر کدام از ولتاژها کمتر بود، نشان دهنده سرکلکتور بود) اما برد سالم بود پس رفتم سراغ موتور مکش – موتور را بیرون کشیدم و به برق زدم ، نچرخید پس موتور قفل کرده بود و تعمیر موتور دکر کار ما نبود.
روز پنجم 6/5/83
روز خلوت و راحتی بود تنها دو بار روی موتور سعی کردم تعمیرش کنم که نشد و همچنین چند عدد گیج تعمیر کردم .
روز ششم 7/5/83
موتور بکارین اسکراپ همچنان تعمیر نشده باقی مانده است امروز من در مورد ترانزیستورهای فت و خانم طلایی در مورد SMD و آقای مختاری در مورد مقاومت ها و کدرنگی کنفراس دارند و همچنین خود مهندس نوری هم مطالبی را در مورد آی سی ها گفتند.
پس من یک چراغ گرمازای فیزیوتراپی را تعمیر کردم – همچنین یکدستگاه ECG پیشرفته هم آمد که مهندس نوری تعمیر کردند و ما به علت حساسیت دستجگاه و اطلاعات کم تنها ناظر بودیم منتها کار تحلیل وظیفه هر کدام از IC های برد ECG به عهده ما بود که با همفکری همدیگر به نتایجی رسیدیم همچنین من در آخر نحوه تعمیر گیج های فشار سنج را بهآقای مختاری توضیح دادم.
روز هفتم 8/5/83
امروز 2 عدد ساکشن برای تعمیر فرستاده شد- ابتدا دستکش به دست کردیم چون دستگاه ساکشن به شدت عفونت زا است بازشان کردیم موتور دستگاه اولی سوخته بود چون در هیچ حالتی کار نمی کرد و دستگاه دوم موتورش قفل کرده بودکه با یک نیروی کوچک و روغن کاری راه اندازی شد – همچنین امروز یک عدد چراغ سری مربوط به بخش ENT (فک و صورت) را تعمیر کردم که فقط شامل لحیم کاری بود.
همچنین دوشاخه یخچال یکی از بخش ها را هم تعمیر کردم.
روز هشتم 10/5/83
امروز به سورت کردن دیگر عناصر الکترونیکی پرداختیم که البته از ترانزیستور شروع کردیم و به مرتب کردن آنها پرداختیم که برای من خیلی خوب بود چون با انواع مختلف ترانزیستور و شکل های مختلف آن آشنا شدم – عناصر دیرگی مانند خازن ، دیود، آی سی و … وجود داشتند که به نوبت در روزهای آینده مرتب میشوند.
همچنین امروز تقریبا با نحوه استفاده از کتاب data sheet مربوط به IC ها آشنا شدم.
روز نهم 11/5/83
امروز به مرتب کردن خازنها پرداختم که در اینجا آشنایی که قبلا با کدهای SMD پیدا کردم بودم بسیار بدردم خورد همچنین امروز برای اولین بار قدم به اتاق عمل گذاشتم – لباسم را عوض کردم و کفشم را د آوردم، با لباس سبز و کلاه و در شرایط تقریبا ایزوله وارد اتاق عمل شدم – حدود 10 یا 11 اتاق بزرگ مخصوص عمل های جراحی مختلف در محوطه ای بزرگ قرار داشتند که هر کدام مربوط به یک بخش بودند ، جراحی، اورتوپدی، اورژانس، اطفال، پیوند اعضا، ENT و … . در چند اتاق هم اعمال جراحی در حال انجام بود.
در یک اتاق به تعویض لامپ یک چراغ سیالتیک پرداختیم و کارمان تمام شد – تجربه اول برخوردم با اتاق عمل برایم بسیار جالب بود.
روز دهم 12/5/83
امروز با سورت کردن ولیبل زدن آی سی ها و خازن ها شروع شد – سپس به مرتب کردن دیودهای زند براساس مقدار ولتاژ شکست پرداختم – همچنین امروز به بازدید بخشها رفتیم – برای مثال از ccu ، ICU و NICU دیدن کردمی که در این بخشها با دستگاه هایی مانند دستگاه مانیتورینگ، ECG ، ساکشن، انکوباتور ، وارمرنوزاد و فتوتراپی آشنا شدیم – همچنین امروز در برد یک دستگاه ECG ، یک عدد ترانزیستور ر اعوض کردم.
روز یازدهم 14/5/83
امروز یک عدد آداپتور تعمیر کردم که مشکلش تنها در اتصالات تغذیه اش بود – همچنین یک عدد ساکشن آمد که موتورش قفل کرده بود و با روغن کاری برطرف شد – همچنین یک دستگاه ونیتلاتور داشتیم که دسته اش شکسته بود و ما با روش ابتکاری با رو قطعه آلومینیوم به آن بست زدیم و محکم شد – همچنین از دو بخش هماتولوژی و نفرولوژی که مربوط به خون و کلیه بود، بازدید کردیم.
روز دوازدهم 15/5/83
اول به تعمیر یک عدد فلوتر اکسیژن که مربوط به بخش قلب بود و در این حین، نحوه تفلون پیچی صحیح را یاد گرفتیم – امروز روز اتاق عمل بود پس با هم سری به آن زدیم (توضیح اینکه طی یک برنامه منظم، هر روز به بخش های خاصی اختصاص دارد، تا از آن واحد و تجهیزات مربوطه بازدید و در صورت نیاز تعمیر شود و براساس این برنامه، پنج شنبه ها کاملاً اختصاصی مخصوص اتاق عمل بود) به بررسی چراغ های سیالتیکی پرداختیم. من متوجه شدم که 900 وات توان مناسب برای چراغ های سیالیتیک برای تور استاندارد است – همچنین یک عدد دستگاه بیهوشی هم وجودداش
ت که برای تعویض باطری داخل خراب آن ، به آچار اکن احتیاج پیدا کردیم.
همچنین امروز یک دستگاه دیاترمی هم داشتیم که بدنه اش شکسته بود و باز هم از همان ورقه های آلومینیومی به صورت بست استفاده کردیم.
روز سیزدهم 17/5/83
امروز هم به بازدید بخش ها رفتیم و از بلوک زایمان شروع کردیم – یک عدد انکوباتور که کاور اش (شیشه اش) خراب بود و می بایست تعویض می شد. در بخش گوش و حلق و بینی، باطری های چراغ گوش را عوض کردیم اما لامپش را با تست فوق چک کردیم که سالم بود. در بخش ارتوپدی، پرستاران از جای نامناسب ساکشن های سانترال در دیوار شاکی بودند که این به بخش تاسیسات مربوط می شد. امروز ما سه نفر کنفرانس دادیم، من در مورد فشار، خانم طلایی در مورد نوارهای مغناطیسی و CD و آقای مختاری هم در مورد موتورها.
روز چهاردهم 26/5/83
امروز تنها یک عدد ساکشن و چند گیج تعمیر شد و یک رنده بخاری را هم تمیز کردیم!


دانلود مقاله شرکت مجموعه سازی توس pdf دارای 106 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله شرکت مجموعه سازی توس pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله شرکت مجموعه سازی توس pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله شرکت مجموعه سازی توس pdf :
شرکت مجموعه سازی توس در 18 کیلومتری جاده قوچان واقع است ، این شرکت فعالیت خود را با عنوان مجموعه سازی از سال 73 باهدف تولید ومونتاژ انواع اکسل عقب و جلو ، گیربکس ، فرمان کامل و سازی قطعات موتوری خودرو ، جهت برطرف کردن نیاز کارخانجات خوردو ساز ( OE ) آغاز نمود .
این شرکت درحال حاضر بزرگترین تولید کننده اکسل برای ایران خودرو و تنها تولید کننده میل فرمان پیکان درسراسر کشور است .
حالا به این میپردازیم که چه عواملی دست به دست هم داده تا این شرکت با این عظمت به وجود آید :
مدیریت عامل این شرکت جناب آقای فارسیان می باشند ، ایشان درسالهای قبل از پیروزی انقلاب به خاطر اینکه یکی از دانشجویان ممتاز بودند توانستند بورس تحصیلی انگلستان را کسب کنند و برای دامه تحصیل عازم انگلستان شوند .
درزمان تحصیل به خاطر تفکر اقتصادی بالایی که داشتند تصمیم به صادرات فلزات آلیاژی کارخانجات از انگلستان به ایران می گیرند ، جنس این فلزات از فولادهای آلیاژی بود ، که به خاطر کم بودن این آلیاژها در ایران و احتیاج بااین آلیاژها ، ایران بازار خوبی برای این صادرات بود .


دانلود مقاله تاریخچه رزین های تعویض یونی pdf دارای 62 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاریخچه رزین های تعویض یونی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاریخچه رزین های تعویض یونی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاریخچه رزین های تعویض یونی pdf :
رزین های تعویض یونی ذرات جامدی هستند که می توانند یون های نامطلوب در محلول را با همان مقدار اکی والان از یون مطلوب با بار الکتریکی مشابه جایگزین کنند.
در سال 1850 یک خاک شناس انگلیسی متوجه شد که محلول سولفات آمونیمی که به عنوان کود شیمیایی بکار می رود، در اثر عبور از لایه های ستونی از خاک، آمونیم خود را از دست می دهد بگونه ای که در محلول خروجی از ستون خاک، سولفات کلسیم در محلول ظاهر می شود.
این یافته توسط دیگران پیگیری شد و متوجه شدند که سیلیکات آلومینیوم موجود در خاک قادر به تعویض یونی می باشد. این نتیجه گیری با تهیه ژل سیلیکات آلومینیوم از ترکیب محلول و سولفات آلومینیم و سیلیکات سدیم به اثبات رسید. بنابراین اولین رزین مصنوعی که ساخته شد سیلیکات آلومینیوم بود.
به رزین های معدنی، زئولیت می گویند و در طبیعت سنگهای یافت می شوند که می توانند کار زئولیت های سنتزی را انجام دهند. این مواد، یون های سختی آور آب ( کلسیم و منیزیم) را حذف می کردند و بجای آن یون سدیم آزاد می کردند از اینرو به زئولیت های سدیمی مشهور شدند که استفاده از آن در تصفیه آب مزایای زیادی داشت چون احتیاج به استفاده از مواد شیمیایی نبود و اثرات جانبی هم نداشتند. اما زئولیت های سدیمی دارای محدودیتهایی بودند. این زئولیت ها می توانستند فقط سدیم را جایگزین کلسیم و منیزیم محلول در آب نمایند و آنیونها بدون تغییر باقی می ماندند. از این رو آب تصفیه شده با زئولیت های سدیمی به همان اندازه آب خام، قلیاییت، سولفات، کلراید و سیلیکاتت دارند.
واضح است که چنین آبی برای صنایع مطلوب نیست. مثلاً بی کربنات سدیم محلول در آب می تواند مشکلاتی را در مراحل بعدی برای دیگ بخار بوجود آورد. زیرا در اثر حرارت به سود و گاز دی اکسید کربن تبدیل می شود. سود یکی از عوامل مهم در خوردگی موضعی در نیروگاههاست که بحث مفصل تر آن در مباحث آینده خواهد آمد. گاز دی اکسید کربن موجود در بخار آب در اثر میعان بخار به صورت اسید کرینیک در می اید که باعث خوردگی لوله های برگشتی می شود که بخار آب خروجی از توربین را به کندانسور (چگالنده) می برند.
یکی دیگر از اشکلات مهم استفاده از زئولیت ها ی سدیمی، عدم کاهش غلظت سیلیس در آب تصفیه شده می باشد که یکی از خطرناکترین ناخالصی های آب تغذیه دیگ بخار در فشارهای زیاد می باشد.
تحقیقات برای رفع عیوب زئولیت های سدیمی ادامه یافت تا آنکه در اواسط دهه 1930 در هلند زئولیت هایی ساخته شد که بجای سدیم فعال، هیدروژن فعال داشتند . این زئولیت ها که به تعویض کننده های کاتیونی هیدروژنی معروف شدند، می توانستند تمام نمکهای محلول در آب را به اسیدهای مربوط تبدیل کنند. بعنوان مثال بی کربناتهای کلسیم و منیزیم به اسید کربنیک تبدیل می شوند که اسید کربنیک بی دی اکسید کربن و آب تجزیه می شود.
دی اکسید کربن تولید شده را می توان توسط هوادهی یا هوازدایی از محیط حذف کرد. لذا با این روش تمام قلیاییت بی کربناتی حذف می شود. رزین های کاتیونی هیدروژنی جدید، سیلیس نداشته و علاوه بر این قادرند همزمان هم سختی آب را حذف کنند و هم قلیاییت آب را کاهش دهند.
آب خروجی از تعویض کننده کاتیونی هیدروژنی، اسیدی است و باید خنثی شود. این کار با اضافه کردن قلیا (باز) یا مخلوط کردن خروجی تعویض کننده کاتیونی هیدروژنی با خروجی تعویض کننده سدیمی (زئولیت ) امکان پذیر است.
تعویض کننده های کاتیونی هیدروژنی هم دارای محدودیت هایی هستند. هنوز آنیونها، مثل سولفات کلراید و سیلیکات حذف نمی شوند.
برای بهبود تکنولوژی تصفیه آب گام های اساسی در سال 1944 برداشته شد که باعث تولید رزین های تعویض یونی آنیونی شد. (3) رزین های کاتیونی هیدروژنی تمام کاتیونهای آب را حذف می کنند و رزین های آنیونی تمام آنیونهای آب از جمله سیلیس را حذف می نمایند. در نتیجه می توان با استفاده از هر دو نوع رزین، آب بدون یون تولید کرد. پیشرفت های بعدی که در دهه 1950 حاصل شد منجر به اختراع و تولید رزین های تعویض یونی ضعیف گردیدکه صرفه جویی قابل توجهی در مصرف مواد شیمیایی مورد نیاز برای احیاء رزین ها را باعث شد.
2- شیمی رزین ها
همانگونه که می دانید محلول های الکترولیت دارای یون های مثبت (کاتیون) و یونهای منفی (آنیون) هستند و از نظر بار الکتریکی خنثی هستند. یعنی مجموع آنیون ها و مجموع کاتیون ها از نظر بار الکتریکی با هم برابرند.
رزین های تعویض یونی شامل بار مثبت کاتیونی و بار منفی آنیونی می باشند به گونه ای که از نظر الکتریکی خنثی هستند. اما تعویض کننده ها با محلول های الکترولیت این تفاوت را داند که فقط یکی از دو یون، متحرک و قابل تعویض است. بعنوان مثال یک تعویض کننده کاتیونی سولفونیک دارای نقاط آنیونی غیر متحرکی است که شامل رادیکال های آنیونی می باشد که کاتیون های متحرکی مثل H+ یا Na+ می توانند به آن متصل باشند. این کاتیون های متحرک می توانند در یک واکنش تعویض یونی شرکت کنند و به همین صورت یک تعویض کنده آنیونی دارای نقاط کاتیونی غیر متحرکی است که آنیون های متحرکی مثل هیدروکسیل یا کلراید می توانند به آن متصل باشند.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پاورپوینت دولت الکترونیکی pdf دارای 30 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت دولت الکترونیکی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلوددانلود پاورپوینت دولت الکترونیکی pdf
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلوددانلود پاورپوینت دولت الکترونیکی pdf
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن دانلود پاورپوینت دولت الکترونیکی pdf :
اسلاید 1 :
دولت الکترونیکی Egovernment:راهکارهای پیاده سازی دولت الکترونیک(قسمت اول(
مقاله حاضرتحت عنوان” دولت الکترونیکی درعمل” تلاش مؤلفان حول موضوع مورد بحث پیرامون چالشهای موجود برسرراه تحقق پدیده جدید دولت الکترونیک و موانععمده پیشرفت مطلوب است. مقاله حاضر سعی شده تا به راهبرد و راهکارهای عملی برخی کشورهای پیشرو در حوزه دولت الکترونیکیبپردازد و موانع دستیابی به این مهم را مورد بررسی قرار دهد.
اسلاید 2 :
پیشگفتار
توسعه روزافزون فنآوری های اطلاعاتی وارتباطی و به ویژه ظهور پدیده اینترنت تاثیرشگرفی برزندگی مردم ونیز رفتار ومناسبات اجتماعی آنان گذارده است. امروزه دولتهادرتلاشاند تا با تکیه بر فنآوریهای جدید اطلاعاتی روش حکومتی خود را بهگونهای تغییردهند که “رسالت پاسخگویی” به مردم را درکمترین زمان، با بهترین کیفیت وکمترین هزینه بهانجام رسانند و اینترنت بهترین راه ممکن برای رسیدن بهاین مقصود است.
اسلاید 3 :
دولت الکترونیکی،دولتی هوشمند است
دولت الکترونیکی،دولتی هوشمند است که قادر است فنآوری های جدید اطلاعاتی و ارتباطی را در جهتتقویت خدمات دولتی به اختیار در آورد. دولت الکترونیکی به ارائه اطلاعات و خدماتپیوسته از طریق اینترنت یا سایر روشهای دیجیتال توسط دولتها اطلاق می گردد. انقلابالکترونیک این ظرفیت را دارد تا بخش دولتی را تغییر شکل دهد و رابطه میان دولت وشهروندان را از نو پایه ریزی نماید. دولت الکترونیک تحقق شعار “دولت پاسخگو” است کهضمن پاسخگویی، امکان دسترسی شهروندان به اطلاعات مورد نیاز آنها را به بهترین نحوفراهم می سازد. فعالیتها وابتکارهای دولتی در رابطه با پیادهسازی دولت الکترونیکی درسالهای اخیر در اکثر کشورها شتاب روزافزونی داشته است، لیکن چالشهای موجود برسرراه تحقق این پدیده جدید که در جای خود از اهمیت ویژهای برخوردار است، از موانععمده پیشرفت مطلوب کارمحسوب می شود.
اسلاید 4 :
دولت الکترونیکی چیست؟
دولت الکترونیکی، کاربرد فنآوری به ویژه برنامه های کاربردی شبکه-محور اینترنت توسطدولت هاست که جهت افزایش دسترسی و ارائه اطلاعات و خدمات دولتی به شهروندان،شرکای تجاری، کارمندان، سایر مؤسسهها و موجودیت های دولتی، اعمال می شود. دولتالکترونیکی به ارائه اطلاعات و خدمات دولتی پیوسته از طریق اینترنت یا سایر روش هایدیجیتال به مردم، اطلاق می گردد. انقلاب دولت الکترونیکی قابلیت آن را دارد تا بخش دولتیرا تغییر شکل دهد و رابطه میان دولت و شهروندان را از نو پایه ریزی نماید. در این صورتسازمان های دولتی، موظف خواهند بود تا روابطشان را با شهروندان، تجار، کارمندان دولتو سایر مؤسسههای دولتی و خصوصی تنظیم کنند.
اسلاید 5 :
چنین دولتی موقعیتی را فراهم می آورد تاارائه خدمت به شهروندان را بهبود بخشد. شهروندان باید قادر باشند تا خدمات و اطلاعاترا در هر زمان ممکن بر اساس استانداردهای جاری کسب کنند و به همراه تجار و دولت هایمحلی و مرکزی بتوانند گزارش های مورد نیاز را بدون لزوم استخدام حقوقدان و حسابدارتهیه کنند. کارمندان دولت باید بتوانند خدمات خود را به همان سادگی، با همان بازده واثربخشی همتایان خود در بخش تجاری ارائه دهند. در این راستا یک راهبرد اثربخش بهشکل قابل توجهی به بهبود بخش دولتی کمک می نماید، این راهبرد شامل این موارد است :
اسلاید 6 :
تسهیل ارائه خدمات به شهروندان
حذف لایه های زائد مدیریت های دولتی
üفراهم کردن امکان دسترسی آسان شهروندان، تجار، و کارمندان سایر سطوح دولتی بهاطلاعات و خدمات دولتی
üتسهیل فرآیندهای اجرایی مؤسسهها و کاهش هزینه ها از طریق یکپارچه سازی وحذف سامانههای مازاد . و کارآمد ساختن عملیات دولتی جهت تضمین پاسخگویی سریع به نیازهای شهروندان.
چرا دولت الکترونیک ؟
جامعه اطلاعاتی، بسیاری از سازمانها را وادار می کند تا ابتکارهای مربوط به دولتالکترونیکی را جهت نیل به اهداف و موقعیت های ذیل پذیرا باشند:
اسلاید 7 :
üارائه خدمات دولتی الکترونیکی و یکپارچه. سازمان های دولتی ورای ارائه خدمات پیوستهمی توانند خدماتی با ارزش افزوده و منسجم ارائه نمایند. آنها قادر خواهند بود تا به جایسرگردان کردن مردم میان چند اداره یا پایگاه اینترنتی مختلف جهت به دست آوردن تأییددولتی، به آن ها امکان دهند تا امور خود را تنها از یک نقطه دسترسی انجام دهند.
ü رفع طبقات دیجیتال. دولت ها می توانند امکان دسترسی به فنآوری جدید را برای مردمعوام و امکان آموزشهای رایانه ای را برای جوانان و سالمندان از طریق برنامه های متنوعفراهم نمایند.
ü امکان آموزش مادام العمر. اندیشه تمام نشدن آموزش با پایان یافتن دوران مدرسه،امروزه از طریق آموزش از راه دور تحقق یافته است. جامعهای با نیروی کار فرهیخته که ازمختصات دولت الکترونیکی است، نیازمند آن است که به طور پیوسته از آموزشهای پیشرفته وفردی برخوردار باشد.
اسلاید 8 :
üبازسازی روابط میان دولت ها با مردم. به جای تأمین خدمات یکسان برای همه، دولت هامی توانند به کمک فنآوری جدید با مردم به صورت افرادی مجزا عمل و به آنها خدمات شخصی ارائه نمایند. در این صورت شهروندان در روابط خود با دولت، احساس مسئولیت بیش تری می کنند و اعتماد و اطمینان خود را نسبت به بخش دولتی دوباره به دست میآورند.
üتوسعه اقتصادی. دولتها میتوانند با ارائه خدمات پیوسته به بازرگانان آن ها را درامورشان یاری دهند. اتصال به شبکه و استفاده از ابزار شبکه، آن ها را در اموری چون اخذمشاوره و انگیزه های مالی کمک می کند. به علاوه، آن ها قادر خواهند بود تا از مزایای بهروز بودن، ارتباط نزدیک تر با مشتریان، و رشد و توسعه محلی و جهانی بازارهای خودبهرهمند شوند.
üایجاد یک نوع حکومت مشارکتی. دولت الکترونیکی می تواند به یک مردمسالاری مستقیممنتهی گردد. هم اکنون نیز برخی دولت ها در سطح محلی، از مناظرهها و تریبون های آزادبحث و گفت وگو، و رای گیری های اینترنتی در جهت بهبود فرآیند های تصمیم سازیخویش حمایت می نمایند.
اسلاید 9 :
ضرورت ایجاد دولت الکترونیکی
به عنوان ضرورت توجه به اندیشه دولت الکترونیکی، عوامل متعددی را می توان نام برد کهمهمترین آن ها عبارتاند از:
الف) بحران اعتماد به دولت
در دهه های اخیر مردم احساس می کنند که از دولت ها فاصله گرفتهاند. این نکته به وضوحدر کاهش تعداد رأی دهندگان و در نظر سنجی های عمومی مشهود و گویای آن است کهاعتماد به دولت ها به پایین ترین حد خود رسیده است. این مسئله بهویژه برای جوانان حقیقتدارد، چرا که در دوره ای زندگی می کنند که در برخی کشورها رسوایی های سیاسی واقتصادی و نیز ضعف های عمومی موجب تکدر ذهن آنان نسبت به دولت و خدمات دولتیشده است. مردم امروزه از خدمات دولتی به عنوان فرایندی زمان بر، هزینه بر، و پر درد سریاد می کنند، در حالی که اندیشه دولت الکترونیکی می تواند این تصور را کاملا تغییر دهد.دولت الکترونیکی قابلیت آن را دارد که رابطه میان دولت و مردم را به طور کلی متحول کند وخدمات دولتی را کاملا بهبود بخشد.
اسلاید 10 :
ب) خواست مردم
در این مرحله سؤال اساسی آن است که «مردم از دولت الکترونیکی چه انتظاری دارند؟» آن چه مردم واقعا از دولت الکترونیکی انتظار دارند، ارتباط بهتر و ساده تر با نمایندگانیاست که به آن ها رای دادهاند. آنها می خواهند که دولت نسبت به خواستشان بیشترپاسخگو باشد و انجام امور و تعاملات میان آن ها را بهبود بخشد. مردم می خواهند که نقشموثرتری در فرایند دمکراتیک داشته باشند. در یک نظر خواهی که توسط یکی از مراکزتحقیقاتی امریکا انجام گرفته است، دو مورد از مهم ترین انتظارات مردم از دولت الکترونیکیعبارت بودند از: پاسخ گویی بیش تر دولت، و دسترسی بیش تر و بهتر به اطلاعات دولتی.آنها خواهان آن هستند که بتوانند به خدمات دولتی از هر جای ممکن، خانه، اداره و یا هرنقطه جغرافیایی دیگر، بدون هیچ گونه محدودیتی در زمینه نحوه دست یابی (از طریق رایانهشخصی، تلفن همراه، بی سیم، تلویزیون شبکهای)، دسترسی داشته باشند.


دانلود مقاله در مورد سویچهای ATM pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله در مورد سویچهای ATM pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد سویچهای ATM pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله در مورد سویچهای ATM pdf :
سویچهای ATM
مقدمه :
با توجه به پیشرفت های سریع دانش و فن آوری در عرصه های گوناگون و به ویژه علوم کامپیوتر، انفورماتیک و ارتباطات و از سوی دیگر افزایش فزاینده حجم مبادلات اطلاعاتی در سراسر جهان از طریق رسانه های متعدد، به ویژه شبکه جهانی اینترنت، نیاز به فراهم آوردن ابزارها و بسترهای فیزیکی مناسب جهت نیل به سرعتهای هر چه بیشتر در انتقال اطلاعات کاملاً ملموس می باشد. در این راستا می توان به کابل تابیده ( Twisted Pair)، کابل کواکسیال با پهنای باند کم
(Baseband Coaxial Cable)، کابل کواکسیال با پهنای باند وسیع( Broadband Coaxial Cable (، و فیبرنوری در عرصه انتقال غیر بی سیم و همچنین انتقال رادیویی ( Radio Transmission) ، مایکرو ویو (Microwave)، مادون قرمز (Infrared) ، و موج نوری (Lightwave Transmission) در عرصه انتقال بی سیم و امواج الکترو مغناطیسی نام برد که فن آوری های گوناگون و متعددی همچون سیستمهای مخابراتی و تلفن، I SDN کم پهنا ، ISDN با پهنای باند زیاد ، رادیوی سلولی (C
ellular Radio)، و ماهواره های مخابراتی بر پایه آنها بنا شده اند. پر واضح است که به لحاظ سرعت، سیستم هایی که بر اساس فن آوری های بی سیم و خصوصاً امواج الکترو مغناطیسی اطلاعات را منتقل می کنند، بسیار کاراتر می باشندولی هزینه بسیار بالا و تجهیزات مخابراتی ویژه ای که برای راه اندازی این سیستمها مورد نیاز است، موارد استفاده عملی آنها را محدود به شبکه های وسیع مانند WAN و ارتباطات راه دور می نماید. بنابراین، نیاز به رسانه های انتقال (Transmission Media) غیر بی سیم، و بهینه سازی ابعاد کیفیتی گوناگون آنها از جمله سرعت انتقال داده ها، پهنای باند، و ضریب دقت جلب توجه می نماید.
در اینجا قصد داریم به بررسی کلی یکی از جدید ترین فن آوری ها در این زمینه بپردازیم. این فن آوری نوین کهAsynchronous Transfer Mode) ATM ( نام دارد، اساس شبکه های N-ISDN و B-ISDN را تشکیل می دهند که امروزه جزو پر سرعت ترین فن آوری های موجود شبکه می باشند. همچنین از نقطه نظر سخت افزاری و با دیدی عمیقتر به بررسی « سویچهای ATM » که وظیفه اصلی راه گزینی ( Switching or Routing) را در شبکه های ATM انجام می دهند، می پردازیم.
ویژگیهای ATM :
ATM سر نام عبارت حالت انتقال ناهمزمان ( Asynchronous Transfer Mode) می باشد . علت این نامگذاری اینست که بر خلاف خطوط تلفن ، انتقال در ATM بصورت همزمان و وابسته به یک Clock واحد نیست.
ایده اساسی تشکیل دهنده ATM اینست که اطلاعات در قالبهای کوچک و با اندازه ثابت که سلول Cell) ) نامیده می شوند، منتقل گردند. طول سلولها در ATM 53 بایت است. پنج بایت اول به عنوان آغازین (Header) و 48 بایت بقیه اطلاعات را تشکیل می دهند. ترکیب این 53 بایت در شکل 1 آمده است.
شکل شماره 1 – سلول ATM
ساختار داخلی Header یک سلول ATM در شکل 2 آمده است.
ویژگی ATM نسبت به سیستمهای مخابراتی اینست که ATM از فن آوری C
ell-Switching استفاده می نماید، در حالیکه سیستم تلفن فن آوری Circuit-Switching را به کار می گیرد.دلایل انتخاب فن آوری Cell-Switching برای ATM عبارتند از:
• Cell-Switching کاملاً انعطاف پذیر است و و می تواند به راحتی ترافیک با نرخ ثابت مانند صوت و تصویر، و ترافیک با نرخ متغیر مانند داده را کنترل کند. در ATM می توان داده ها را با هر نرخ انتقالی، ارسال و دریافت نمود. همچنین این امکان وجود دارد که دز طول زمان نرخ ترافیک تغییر کند. در سیستم تلفن نرخ ترافیک، باید مضربی از 8 Kbps باشد.
• با توجه به اینکه در حال حاضر دستیابی به سرعتهای بالا ( در حد گیگا بیت در ثانیه ) ممکن شده است، راه گزینی (Switching) سلولها (Cells) به ویژه در کاربردهای فیبر نوری، به صورت دیجیتالی بسیار آسانتر از روشهای رایج Multiplexing می باشد.
• Cell-Switching می تواند امکان انتشار (Broadcasting) را که لازمه گسترش توزیعی(Distributed) سیستم تلویزیون می باشد، فراهم نماید، در حالیکه این امر در Circuit-Switching امکان پذیر نمی باشد.
شبکه های ATM اتصال گرا هستند، بنابر این بر قراری یگ ارتباط نیازمند اینست که ابتدا یک پیام فرستاده شود تا اتصال بر قرار گردد. سپس سلولهای متوالی در مسیر تعیین شده به سمت مقصد جاری می گردند. حفظ ترتیب توالی سلولها در ATM تضمین شده است.
سرعت های مورد نظر برای ATM در حال حاضر ، 155-Mbps و 622-Mbps می باشد. البته امکان نیل به سرعتهای بالاتر نیز وجود دارد.
مدل مرجع ATM :
ATM از مدل مرجعی خاص خود و متفاوت با مدل مرجع OSI و TCP/IP استفاده می کند. این مدل که مدل مرجع ATM (ATM Reference Model) نام دارد از سه لایه تشکیل شده است.
• ATM Adaptation Layer
1) Canvergence Sublayer
2) Segmentation and Reassembly Sublayer
• ATM Layer
• Physical Layer
1) Transmission Convergence Sublayer
2) Physical MediumDependent Sublayer
لایه فیزیکی مربوط به رسانه فیزیکی ( Physical Medium) است: ولتاژها، زمان بندی بیتها (BitTiming)، و موارد دیگر است. ATM قواعد خاصی را در این مورد وضع ننموده است، ولی تعیین نموده است که سلولها می توانند از طریق یک سیم یا فیبر منتقل گردند. همچنین سلولها می توانند در داخل بخش اطلاعات (Payload) سیستمهای انتقال دیگر بسته بندی شوند. بنابراین A TM طوری طراحی شده است که از رسانه انتقال مستقل باشد.
لایه ATM کنترل سلولها و انتقال آنها را انجام می دهد. ترکیب سلول و ساختارهای موجود در Header آن را تعیین می نماید. همچنین وظیفه برقراری و آزادسازی مدارات مجازی را انجام می دهد. علاوه بر آن کنترل تراکم (Congestion Control) نیز در همین لایه انجام می شود.
از آنجایی که بسیاری از برنامه های کاربردی مستقیماً با سلولها کار نمی کنند، یک لایه در بالای لایه ATM وجود دارد که به کاربر اجازه می دهد تا بسته های بزرگتر از اندازه سلول را انتقال دهد. رابط ATM بسته ها را به قطعات اندازه سلولها تقسیم می کند، سلولها را به صورت انفرادی ارسال می کند، و در سوی دیگر آنها را به هم می پیوندد. این لایه، لایه مبدل A TM (ATM Adaptation Layar) یا AAL نام دارد. AAL خود به دو زیر لایهSAR ، (Segmentation and Reassembly) و CS(Convergence Sublayer) تقسیم می شود.بر خلاف سایر مدلهای مرجع، مدل مرجع ATM بصورت سه بعدی تعریف شده است. بخشهایی که در سطح لایه بالایی قرار گرقته اند، عبارتند از:
• Plane Management : کار کنترل منابع را انجام می دهد.
• Layer Management : هماهنگی داخلی بین لایه ها را انجام می دهد.
• Control Plane : مربوط به کنترل و مدیریت اتصال است.
• User Plane : وظیفه انتقال داده ها، کنترل جریان، و تصحیح خطا را به عهده دارد.
زیرلایه PMD ارتباط مستقیم با رسانه انتقال دارد، بیتها را منتقل می نماید و زمانبندی آنها را تنظیم می کند.
زیر لایه دیگر لایه فیزیکی، (Transmission Convergence) در هنگام ارسال، سلولها را بصورت یک رشته از بیتها به لایه PMD تحویل می دهد. بنابراین زمان دریافت ، تنها یک رشته از بیتها را دریافت می نماید. در این حالت کار این لایه اینست که رشته بیتها را به سلولهای اولیه تبدیل نماید و به لایه ATM باز گرداند.
سویچهای ATM :
با توجه به این امر که ATM یک سیستم Packet-Switching دیجیتال با سرعت بالا می باشد، سویچ (Switch) یا راه گزینی(Router) که در شبکه های ATM به کار می رود، در بهینه سازی سرعت انتقال اطلاعات در ATM نقش بسیار مؤثری دارد.
همانطور که ذکر شد، سرویس ATM اتصال گرا(C
onnection Oriented) است. اما این سرویس عملاً به روش Packet-switching پیاده سازی می شود. در این حالت دو نوع اتصال ارائه می شود.
• مدارهای مجازی دائم (Permenant Virtual Circuits): به صورت دستی توسط کاربر تقاضا می شود( مانند امکان ارسال یک فکس) و نوعاً در مدتهای طولانی باقی می مانند.
• مدارهای مجازی راه گزین شده ( Switched Virtual Circuits): مانند تماسهای تلفنی که در هنگام نیاز بصورت پویا برقرار شده و پس از آن قطع می گردند.
در سیستمهایی که از Circuit-Switching استفاده می نمایند، برقراری یک اتصال به این معنی است که یک مسیر فیزیکی بین منبع و مقصد برقرار گردیده است، در حالیکه در سیستمهای Packet-Switching آنچه واقعاً روی می دهد اینست که مسیر از منبع تا مقصد برگزیده می شود. شکل شماره 3 این مطلب را نشان می دهد .
یک سویچ ATM بطور کلی دارای تعدادی خطوط ورودی و تعدادی خطوط خروجی می باشد که معمولاً ( به دلیل دوطرفه بودن خطوط و سویچها) تعداد آنها با هم برابر می باشد. هر سلول از طریق یک خط ورودی وارد شده و به ساختارهای راه گزینی فرستاده می شود و سرانجام روی خط خروجی مربوطه قرار می گیرد.
هر سویچ دارای یک پالس ساعت اصلی مربوط به خود می باشد. با توجه به اینکه سلولها بصورت ناهمزمان روی خطوط ورودی قرار می گیرند، وظیفه پالس ساعت اینست که ابتدای هر سیکل را مشخص می کند. سلولهایی که به طور کامل روی خطوط ورودی قرار میگیرند، در ابتدای هر سیکل می توانند وارد بخش سویچینگ شوند. سلولی که کاملاً روی خطوط ورودی قرار نگرفته است، باید تا ابتدای سیکل بعدی منتظر بماند.
با توجه به اینکه سلولها با سرعت رایج در A TM یعنی در حدود 150Mbps به سویچ وارد می شوند، می توان طول مدت زمان هر سیکل را محاسبه نمود:
تعداد بیتها در ثانیه: 150 Mbps
( 150 * 106 ) / (52 * 8)=360,576 360,000تعداد سیکلها در ثانیه:
1/ 360,000= 277 * 10 -6 27 µSecطول مدت هر سیکل:
یک سویچ معمولی می تواند بین 16 تا 1024 خط ورودی داشته باشد، بنابراین باید بتواند در هر µSec 2.7 یک دسته 16 تا 1024 تایی از سلولها را سو یچ کند.البته درMbps 622 این زمان به nSec 700 تقلیل می یابد.کوچک بودن اندازه سلولها و ثابت بودن طول آنها سویچینگ را به این طریق ممکن ساخته است.
مشکلی که در سویچ بوجود می آید اینست که در یک سیکل ممکن است دو یا چند سلول که در ورودی قرار دارند بخواهند به یک خط خروجی بروند.
یک راه حل برای مشکل فوق اینست که برای هر خط ورودی یک بافر در نظر بگیریم، یک سلول را به مدار سویچ وارد کنیم و بقیه سلولهایی را که به همان خط خروجی باید سویچ شوند، تا ابتدای سیکل بعدی در بافر ورودی ذخیره کنیم. این روش Input Buffering نام دارد. مشکلی که در Input Buffering وجود دارد اینستکه هنگامی که یک سلول در بافر نگهداشته می شود، مسیر عبور سلولهای بعد از خود را مسدود می سازد. این پدیده Head-of-Line Blocking نام دارد. راه دیگری که برای بافرینگ وجود دارد و منجر به Head-of-Line Blocking نمی شود، Output Buffering است. در این روش هنگامی که دو سلول در یک سیکل واحد باید به یک خروجی فرستاده شوند، سلولها به ترتیب وارد مدارات سویچینگ شده، و به خط خروجی مربوطه سویچ می شوند، در آنجا سلول اول از مدار خارج شده و بقیه سلولها در بافر ذخیره می گردند. بنابر این در این حالت خطوط ورودی در پایان هر سیکل آزاد هستند. استفاده از Output Buffering باعث صرفه جویی در تعداد سیکلها می شود.
روشهای گوناگونی برای طراحی مدارات سویچینگ وجود دارند:
• Knockout Switch
• Batcher-Banyan Switch
پیوست :
PNNI Routing in ATM:
مراجع:
Books:
Andrew S. Tanenbaum, “Computer Networks”, Prentice Hall, 1996
Doglas E. Comer, “ Computer Networks”, Pretice Hall, 1999
Web Sites:
http://www.via-isdn.org
http://cis.ohio-state.edu/~jain
ftp://ftp.netlab.ohio-state.edu/pub/jain/papers/cnis/index.html

لیست کل یادداشت های این وبلاگ