غیرتمند هرگز زنا نکند . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:11 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود طرح (کارآفرینی) تأسیس آموزشگاه کامپیوتر pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود طرح (کارآفرینی) تأسیس آموزشگاه کامپیوتر pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود طرح (کارآفرینی) تأسیس آموزشگاه کامپیوتر pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود طرح (کارآفرینی) تأسیس آموزشگاه کامپیوتر pdf :

به منظور تاسیس یک آموزشگاه کامپیوتر می بایست ابتدا مجوزات مربوطه را از سازمان فنی و حرفه ای گرفت سپس می توان در مورد تهیه تجهیزات کار اقدام نمود مکان این مرکز می تواند اجاره شود زیرا آموزشگاه نیاز به مکانی با تجهیزات خاص ندارد و می تواند در هر مکانی احداث گردد سپس می توان به استخدام مربیان با تجربه پرداخت مربیان می بایست کارت مربی گری داشته باشند و در نهایت به ثبت نام کار آموزان و آموزش آنان می پردازیم پس از گذراندن دوره های آموزش کامپیوتر می توان به کارآموزان مدارکی از طرف سازمان فنی و حرفه ای داد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:11 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود تحقیق تورم pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق تورم pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق تورم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق تورم pdf :

چکیده
این مقاله موضوع تورم را به طور خلاصه مورد بررسی قرار می‌دهد. تعریف تورم، انواع تورم، راه‌های مبارزه با تورم، معایب و مزایای تورم، رابطه تورم با توسعه، تأثیر تورم بر کشور، کشورهای موفق در مهار تورم و برخی آمار در مورد نرخ تورم کشورها مطالب این مقاله را تشکیل می‌دهند.
کلیدواژه : تورم؛ نرخ تورم؛ انواع تورم؛ مهار تورم

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:11 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله تصریح مدل جهت بررسی تأ ثیر عضویت در WTO بر حق بیمه سرانه pdf دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تصریح مدل جهت بررسی تأ ثیر عضویت در WTO بر حق بیمه سرانه pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تصریح مدل جهت بررسی تأ ثیر عضویت در WTO بر حق بیمه سرانه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تصریح مدل جهت بررسی تأ ثیر عضویت در WTO بر حق بیمه سرانه pdf :

این مقاله منابع نیز دارد
ضریب بیانگر نسبت در صد تغییر در حق بیمه‌سرانه (تقاضا برای پوششهای مختلف بیمه ای ) به در صد تفسیر در درآمد ملی است. درحقیقت می توان گفت کشش در آمدی تقاضا برای بیمه است.
ضریب نشاندهنده رابطه عضویت در WTO با حق بیمه سرانه و ضریب ، ضریب تفاضلی است که دلالت بر تغییرات بخشش در آمدی پس از عضویت در WTO دارد. به عبارتی نشاندهنده اختلاف بین دو دوره‌ قبل و بعد از عضویت میباشد.

-تصریح مدل جهت بررسی تأیید عضویت در WTO بررسی سهم حق بیمه از کل بازار بیمه‌ جهانی

SHW سهم از بازار جهانی حق بیمه، Pre حق بیمه های دریافتی و , وs اختلال مدل است.
انتظار بر این است که ضریب مثبت باشد. چرا که رابطه مستقیمی بین حق بیمه های دریافتی در یک کشور و سهمش از بازار جهانی حق بیممه وجود دارد. شعنی هر چه حق بیمه های دریافتی در یک کشور افزایش یابد سهم کشور مورد نظر از بازار جهانی حق بیمه افزایش خواهد یافت. به طور مثال در سال 2003، آمریکا با تولید 498/055/1 میلیون دلار حق بیمه رتبه اول را در جهان به خود اختصاص داده است. و سهمش از کل بازار بیمه جهانی 89/35 درصد می باشد.

هم چنین ژاپن با تولید 865/478 میلیون دلار حق بیمه، رتبه دوم را کسب کرده است و سهمش از کل بازار بیمهمه جهانی 28/16 درصد می باشد. در اینجا باید گفت که سهم کشورهای در حال توسعه از بازار بیمه‌ جهانی بسیار ناچیز می باشد مثلاً سهم کشور ایران از بازار بیمه‌ جهانی تنها 05/0 درصد می باشد. هم چنین این سهم برای کشورهای سنگاپور، مالزی، اندولزی و پاکستان در سال 2003 به ترتیب 3/0،19/0،11/0،1/0 درصد می باشد. ضریب نیز نشاهنده رابطه عضویت د WTO با سهم از بازار جهانی حق بیمه می باشد.

روش استفاده از داده های آماری مدلهای Pomed Data
در بسته‌ کامپیوتری Gviews اطلاعات و آمار گردآوری شده هر کدام از متغییرها برای کشورهای مختلف طبق چار چوب زیر مرتب و برای نشان دادن هر کدام از آنها از علامت () در آخر متغییر استفاده شده تا نشان داده شود که این اطلاعات مربوط به داده های مرتب شده کشورهای مختلف است. به عنوان مثال شاخص نفوذ بیمه ای برای کشور به شکل زیر عمل می شود:

؟؟
خلاصه و جمع بندی
تلاش این فصل در جهت معرفی روش تحقیق بود ک در این راستا ابتدا جامعه آماری مورد استفاده در این پایان نامه و سپس اطلاعات آماری مورد استفاده یا نحوه آرایش داده ها در کنار هم در مدلهای Panel Data بیان گردید. در مرحله بعد روشهای تخمین مدلهای Data Panel از نظر نظری و تئوریک به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت که در این رابطه نیز دو روش اثرات ثابت، (Fixed
Effeet) و اثرات تصادفی ( Random Effeet) به همراه خصوصیات مربوط به هر کدام از این روشها، معرفی و بررسی شدند. و در نهایت به بررسی مبانی نظری و تئوریک مدلهای تفریح شده‌ مربوط به فرضیات پرداخته شد.
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها.

4-1) مقدمه:
در این بخش مدلهای مطرح شده در فصل سوم برای بررسی اثرات عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی بر روی عملکرد صنعت بیمهم در قالب سه فرضیه فرعی در نظر گرفته شده که با بررسی هر کدام از این فرضیات و بسط و تعمیم نتایج آنها به فرضیه اصلی یعنی رونق و بهبود عملکرد صنعت بیمه پس از الحاق به WTO، این فرضیه نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت. از آنجا که ایران هنوز به عضویت سازمان تجارت جهانی در نیامده و به دلیل نبود آمار و اطلاعات در زمینه‌ الحاق ایران به WTO، در این پایان نامهم سعی شد تا با مطالعه و بررسی سه شاخص ارزیابی صنعت بیممه در 10 کشور درحال توسعه عضو سازمان تجارت جهانی ( مصر، هند، اندولزی، مالزی، پاکستان، فیلیپی، سنگاپور، ترکیه، اروگوئه و نزوئلا)

پس از عضویت در WTO و پذیرش موافقتنامهم تعرفه و خدمات (GATS) به دلیل داشتن ماهیتس مشابه با اقتصاد ایران و تعمیم نتایج حاصل از تجارت آنها به ایران، تأثیر عضویت ایران در WTO را بر صنعت بیمه کشور مورد برسی قرار دهیم. و ببینیم که آیا الحاق به سازمان تجارت جهانی تأثیری بر صنعت بیمه خواهد داشت یا خیر و اگر مؤثر است این تأثیر به چه شکل خواهد بود، مثبت یا منفی؟
هم چنین در هر فرضیه برای اثبات برابری یا عدم برابری عرضی از مبدأ در کشورهای منتخب از آزمونF آزمون برابری عرض از مبدأها استفاده شده است. و مدلها نیز به شکل لگاریتم طبیعی مورد استفاده قرار گرفته اند.

روش بررسی هر یک از مدلهای مطروجه در فرضیه ها روش مدلهای Panel Data ( روش اثرات ثابت ) می باشد

4-2) آزمون فرضیه ها:
4-2-1) فرضیه فرعی شماره یک:
عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث افزایش شاخص نفوذ بیمه ای در کشورهای در حال توسعه (ایران) می شود: Ho
عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث افزایش شاخص نفوذ بیمه ای در کشورهای در حال توسعه (ایران) می شود: Ho
عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث افزایش شاخص نفوذ بیمه ای در کشورهای در حال توسعه (ایران) می شود: Ho
عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث افزایش شاخص نفوذ بیمه ای در کشورهای در حال توسعه (ایران) می شود: Ho
عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث کاهش شاخص نفوذ بیمه ای در کشورهای در حال توسعه (ایران) می شود: H1
آماره F محاسبه شده برای مدل مورد بررسی با درجات آزادی 9و 126 برابر با 3/5 می باشد که از آماره‌F جدول در سطح معنی دار 95/0 یعنی 88/1 بزرگتر است در نتیجه فرضیه یکسان بودن عرض از مبدأ برای کشورهای مختلف رد می شود می توان فرض کرد که عرض از مبدأ برای کشورهای مختلف متفاوت است.

– صحت آماری تخمین:
آماده t بدست آمده برای ضرائب در سطح اطمینان 95 درصد معنی دارد و مخالف ضوابت آمار F محاسبه شده نیز دان بر معنی دار بودن کلی دگرسیون می باشد.
مقدار بحرانیآماده دوربین-واتون با 4 =K و 140 =n برابر با 69/1 = d و 78/1 =du که با توجه به آماره محاسبه شده 09/1 = D.W عدم خود همبستگی مدل تأیید نمی شود یعنی آماده بدست آمده بین دو مقدار
dn=4 ) W.D ) du قرار نمی گیرد. برای رفع خو همبستگی مدل، ) 1)AR را به عنوان یک متغییر مستقل جدید وارد مدل می کنیم( متغییری که با استفاده از آن و از طریق روش کوکران- اورکات خود همبستگی در جمله اختلال رفع می شود می شود. هنگامیکه ) 1)AR را به مدل اضافه می کنیم مثل این است کا وقفه متغیر وابسته از درجه یک را به مدل اضافه کرده ایم.)

با این کار خود همبستگی مدل رفع می شود و همانطور که در جدول نیز مشاهده گردید، این متغییر در سطح اطمینان 95/0 نیز معنی دار می باشد.
R2 ( ضریب تعیین ) مدل 96 درصد می باشد و بدین معنی است که 96 درصد از تغییرات متغیر وابسته ( شاخص نفوذ بیمه) به وسیله متغیرهای مستقل در مدل توضیح داده می شود. از آنجا که R2 نزدیک به عدد یک می باشد می توان گفت که قدرت توضیح دهندگی مدل بالاست.

– تجزیه و تحلیل نتایج :
همانطور که در جدول نیز مشاهده می گردد ضریب یا همان ضریب متغیر مجازی( عرض از مبدأ) 13/0 می باشد. که از لحاظ آماری نیز معنی دار است.

از آنجا که متغیر مجازی (DUM) معنی دار است بنابراین می توان نتیجه گرفت که پیوستن به WTO بر شاخصش نفوذ بیمه ای کشورهای در حال توسعه مورد بررسی تأثیر گذار بوده و هم چنین از آنجا که علامت این ضریب منفی می باشد اینگونه استنباط می گردد که این تأثیر منفی است یعنی عضویت در WTO باعص کاهش در شاخص نفوذ بیمه ای شده است. در نتیجه می توان فرضیه H0 را رد کر کششهای محاسبه شده نیز دارای علامت مورد انتظار و معنی دار می باشد. ضریب 43/0 می باشد و بیانگر آنست که با ضریب ، کشش محاسبه شده برای متغیر APT ( نسبت یک درصد افزایش در حق بیمه سرانه (تقاضا برای پوششهای بیمه ای)، شاخص نفوذ بیمه ای 43/0 افزایش می یابد.

حجم تجارت خارجی به تولید ناخالص داخلی) نیز دارای علامت مورد انتظار (مثبت) و دارای امتیاز آماریت مقدار ضریب قبل از عضویت در WTO برابر با 25/0 می باشد که بیانگر این مطلب است که قبل از الحاق به WTO یعنی زمانیکه DUM=0 است یک درشصد افزایش در درجه بازبودن اقتصاد، باعث میشود که شاخص نفوذ بیمه ای 25/0 افزایش یابد.
ضریب دلالت بر میزان اختلاف بین کشش محاسبه شده متغییر توضیحی (درجه باز بودن اقتصاد) در دو دوره‌ قبل وبعد از عضویت است. این کشش بعد از عضویت به میزان 09/0 افزایش یافته. یعنی بعد از عضویت در WTO یک در صد افزایش در درجه بازبودن اقتصاد، شاخص نفوذ بیمه ای را به میزان 34/0 افزایش داده است.

برای مثل مدل مطرح شده برای دو کشور مصر و هند در دو زمان قبل و بعد از عضویت د سازمان تجارت جهانی به این صورت خواهد بود:

قبل از عضویت WTO (مصر)

بعد ازعضویت در WTO (مصر)
قبل از عضویت در WTO(هند)

بعد از عضویت در WTO (هند)
در حقیقت همانطور که ملاحظه می شود پس از عضویت در سازمان تجارت جهانی عرض از مبدأ کشورهای مورد بررسی ( برای نمونه مصر وهند) کاهش یافته است. و بر این اساس نتیجه می گیریم که پس از الحاق به WTO شاخص نفوذ بیمه ای کشورهای در حال توسعه مورد بررسی کاهش یافته ( هر چند جزئی)، اما از طرفی با توجه به افزایش ضریب متغیر توضیحی ( در اینجا درجه بازبودن اقتصاد) بعد از عضویت در WTO می توان گفت که شدت تأثیر گذاری متغیر توضیحی بر متغیر وابسته ( شاخص نفوذ بیمه) از نسبت به قبلب از عضویت افزایش خواهد یافت.

4-2-2) فرضیه فرعی شماره 2
عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث افزایش در حق بیمه سرانه کشورهای در حال توسعه (ایران ) می گردد H0
عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث کاهش در حق بیمه سرانه کشورهای در حال توسعه (ایران ) می گردد H1

– آزمو برابری عرض از مبدأها:
آمار F محاسبه شده برای مدل مورد بررسی با درجات آزادی 9 و 127 برابر است با 75 که بزرگتر از F جدول د سطح 95/0 درصدیعنی 88/1 می باشد. در نتیجه زمینه یکسان بودن عرضی از مبدأ برای کشورهای مختلف رد می شود و می توان فرض کرد که عرض از مبدأ برای کشورهای مختلف، متفاوت باشد.
مقدار آماده دوربین- واستو با 3 =k و 140 =n برابر با 69/1 =de و 77/1 = du میباشد که با توجه به آماده محاسبه شده 03/1 =D.W عدم خود همبستگی مدل تأثیر نمی شود. برای رفع خود همبستگی مدل، (1)AR رابه عنوان یک متغیر مستقل جدید وارد مدل می کنیم. با این خود همبستگی رفع می شود و متغیر (1)AR نیز در سطح اطمینانی 95/0 درصد دارای اعتبار آمار نیست.

R2 ( ضریب تعیین) نیز در این مدل بسیار بالا و 99/0 می باشد. یعنی 99 درصد از تغییرات متغیر وابسته ( حق بیمه سرانه) توسط متغیرهای مستقل در مدل توضیح داده می شود.
– تجزیه و تحلیل نتایج:
در اینجا نیز ضریب متغیر مدهولی(DUM) منفی و برابر با 49/0 – می باشد و از لحاظ آماری نیز معنی دار است. در نتیجه می توان گفت که پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر روی حق بیمه سرانه کشورهای در حال توسعه مؤثر است اما از آنجا که علامت این ضریب منفی است، تأثیر آن منفی می باشد. یعنی با عضویت کشورهای مورد بررسی در WTO ، حق بیمه سرانه کاهش یافته است.

در نتیجه می توان فرضیه H0 را رد کرد.
ضریب (کشش درآمدی) نیز معنی دار و برابر با 8/0 می باشد. یعنی در سالهای قبل از عضویت (DUM=0) یک درصد افزایش درآمد فلی تقاضا برای پوششها ی بیمه ای را در کشورهای در حال توسعه مورد بررسی 8/0 افزایش میدهد. ضریب دلالت بر میزان اختلاف بین کشش درآمدی محاسبه شده در دوره قبل و بعد از عضویت در WTO به میزان 12/0 دارد.را نشان می دهد. یعنی کشش درآمدی نمونه مورد بررسی پس از عضویت به 92/0 رسیده است.
برای مثال مدل مطرح شده برای دو کشور مصر و هند در دو دوره قبل و بعد از عضویت در سازمان تجارت جهانی بدینگونه خواهد بود:

قبل از عضویت در WTO (مصر)

بعد از عضویت در WTO (مصر)
قبل از عضویت در WTO (هند)

بعد از عضویت در WTO (هند)
همانطور که ملاحظه می شود، عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث کاهش در عرض از مبدأ کشورهای مورد بررسی می شود به این دلیل اینگونه استنباط می کنیم که پیوستن به WTO باعث کاهش در حق بیمه سرانه کشورهای منتخب شده است.

اما از طرف دیگر چون ضریب متغیر توضیحی (در اینجا درآمد ملی) بعد از پیوستن به WTO افزایش یافته است، نتیجه می گیریم که شدت و حساسیت متغیر پس از الحا بر روی متغیر وابسته ( در اینجا بیمه سرانه) افزایش می یابد یعنی شدت تأثیر گذاری متغیر توضیحی بر روی متغیر وابسته ( حق بیمه سرانه) نسبت به قبل از الحاق افزایش خواهد یافت.
4-2-3) فرضیه فرعی شماره 3
عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث افزایش سهم کشورهای در حال توسعه (ایران) از بازار جهانی حق بیمه می شود. H0
عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث کاهش سهم کشورهای در حال توسعه (ایران) از بازار جهانی حق بیمه می شود. H1

– آزمون برابری عرضه از مبدأها.
آماره F محاسبه شده برای مدل مورد برری با درجات آزادی 9و128 برابر با 1/4 می باشد که 1 در مقایسه باب F جدول یعنی 88/1 بزرگتر است در نتیجه فرضیه H0 مبنی بر یکان بودن عرض از مبدأ برای کشورهای مختلف رد می شود.

– صحت آماری تخمین:
در اینجا هم آماره های t محاسبه شده برای تمامی ضرائب در سطح اطمینان 95/0 درصد معنی دار و مخالف صفر می باشد. آماره F نیز دال بر معنی دار بودن کل رگرسیون است.
مقدار بحرانی دوربین- واتون با 2 =k و 140=n برابر است با 76/1= du و 70/1=du . با توجه با آماره محاسبه شده یعنی 53/1 =D.W و نزدیکی این مقدار به du با کمی تخفیف می توان عدم خود همبستگی مدل را تأیید کرد.
R2 (ضریب تعیین ) مدل نیز بالا و برابر با 97/0 می باشد. در نتیجه می توان گفت قدرت توضیح دهندگی مدل بالاست.
– تجزیه و تحلیل نتایج:
در اینجا نیز ضریب متغیر موهدلی(DUM) از لحاظ آماری معنی دار و علامتش منفی است. یعنی دز اینجا نیز عضویت در WTO باعث کاهش سهم کشورهای درحال توسعه از بازار جهانی حق بیمه شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:11 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله کار خانه ماکارونی pdf دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کار خانه ماکارونی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کار خانه ماکارونی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کار خانه ماکارونی pdf :

کار خانه ماکارونی
مقدمه
ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است .
با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی

مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که همانا تاسیس کارخانهای منحصر به فرد در سطح خاور میانه به منزله تولید انواع ماکارونی به نام تک ماکارون بوده نائل آمدند . این ماشین الات پیشرفته تولید ماکارونی همتراز با دیگر کشورهای توسعه یافته جهان بوده و این اولین باری است که یک خط تولید پیوسته ماکارونی در ایران مورد استفاده قرار می گیرد . که در این راستا کیفیت محصولات از سوی مرکز تحقسیقات شرکت بولر در سوئیس مورد تائید قرار گرفته است .

محصولات این شرکت به کشورهایی مانند کشورهای خلیج فارس ، سومالی ، اندلس ، کانادا و ; صادر می شود

فصل اول
آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون
محصولات متنوع تک ماکارون گذشته از ارزشهای غذایی فراوان و مغذی مانند هیدرو کربنها پروتئین مواد معدنی و ویتامین های مختلف به جهت بهره بدن از سیستم پیشرفته بدون نیاز به دسترسی کارگران و دخالت در تولید بهترین شرایط تولید ماکارونی را هم جهت با دیگر کشورهای جهان فراهم

می آورد . تولید اسپاگتی د این واحد به صورت اکسترودر انجام میشود که در ظرف مدت 20 ثانیه مخلوط خمیر آماده ،‌ تحویل پرس و شکل گیری در قالب مورد نظر خواهد بود به دلیل استفاده از این سیستم بی نظیر از رشد انواع باکتری ها و قارچها در مرحله خمیری جلوگیری به عمل آمده که این امر بر اساس استانداردهای تغذیه ای جهانی بسیار با اهمیت است .

شرکت تک ماکارون با تولید پیشرفته ماکارونی ، نقش کلیدی عظیمی را در راه خودکفایی کشور ایفا می کند .
ماکارونی به شکله ای مختلف کوتاه یا بلند و فراورده های ویژه با بالاترین کیفت قابل انطباق با استانداردهای جهانی مورد قبول و با استفاده از خطوط تولید مدرن ،‌تولید می گردد .
ماکارونی به عنوان پلی بین واحدهای صنعتی و بخشهای تحقیقاتی در ایران عمل می نماید
این واحد با بهره گیری از متخصصین مجرب ،‌ همواره تلاش می کند تا به افزایش بهره وری فعالیت ها ، ایجاد نو آوری تکنولوژیکی ،‌ تولید و عرضه ممحصولات جدید و در نتیجه ارائه خدمات علمی و تخصصی به سایر واحدهای دست اندر کار تولید ،‌ گامی مهم در راستای اهداف عالیه شرکت تک ماکارون بر دارد

شمای کلی مراحل تولید آرد :

PRE CLEANING
INTAKE*
نخ گیر (‌الک دوار )‌
آهن یابی
باسکول ‌
الک بوجاری

سیلو های گندم خشک
CLEANING
سیلو های گندم خشک
باسکول
الک بوجاری (extra )
شن گیر ( کمبیناتور )‌
تریور (‌سیاه دانه گیر )‌
پوست گیر

*تست رطوبت
نم زن (1700 لیتر / ساعت )
*سیلو های خواب اول
نم زن (850 لیتر / ساعت )‌
*سیلو های خواب دوم
شن گیر نهایی
آهن ربا
پوست گیر
نم زدن
*خواب سوم
باسکول
آهن ربا
والس اول
الک ها – تایفون – پیوری فایر
*محصول نهایی
2×10 تن در ساعت

مراحلی که با علامت ستاره * مشخص شده اند نقاط کنترل و نمونه برداری می باشند

3-آزمونهای مربوط به بسته بندی :
دستور العمل کنترل کیفی سلوفن :
الف – فیلم :

فیلم لازانت شرینگر گراندی پیکولی پنه ریگاته دارای فتوسل 382x300 میلی متر
فیلم رایس زیتی و هورن گراپ 3821x250
فیلم شلز و فوتبالی 382x275
فیلم اسپاگتی و لینگوئین : 320x230
فیلم ماکارونی : 325x230
ب- دمای دوخت : طبق جدول ضمیمه آورده شده محاسبه می شود
چاپ فیلم بایسد کاملا مشخص باشد و بریدگی نداشته باشد
اطلاعات درج شده بر روی فیلم :
آدرس و تلفن حکارخانه – شماره پروانه ساخت – بهره بداری – وزن – مواد سازنده – مقدار انرژی – کربوهیدرات – چربی – پروتئین
رنک سلوفان باید طبق نمونه شاهد باشد
سلوفان باید شفاف باشد و کدورت نداشته باشد
اندازه فتوسل و بار کد طبق جدول ضمیمه است

ضخامت باید زبق استاندارد کارخانه باشد که حد مزلوب آن 55 تا 60 می باشد اگر مقدار آن بیشتر باشد هزینه های تولید بالا می رود لایه بیرونی فیلم از نوع اورینتد پلی پروپیلن و لایه داخلی آن کست پلی پروپیلن میباشد
در ضمن بسته ها پس از پر شدن توسط دستگاهی بر روی آنها سوراخهایی ریز ایجاد می شود که باعث خروج هوای محبوس شده و از ترکیدگی بسته ها در حین حمل و نقل جلوگیری نماید .

کنترل کیفی کارتن :
از نظر چاپ مطلوب باشد
آدرس و شماره تلفن کارخانه بر روی آن درج شده باشد بعلاوه کلیه تمام اطلاعاتی که بر روی فیلم شرح داده شده است
رنگ چاپ نه خیلی کم رنگ و نه خیلی پر رنگ باشد و پخش نشده باشد
فلوتینگ کارتون باسد کاملا حالت سینوسی داشته باشد و له شدگی نداشته باشد
مقاومت چسبیدن لایه های کارتون زیاد بوده و به راحتی از یکدیگر جدا نشود

3-5- ازمونهای میکروبی :
• دستور العمل شمارش کلی میکروبی ؛
از روز قبل از کشت لامپ ماورا بننفش را روشن کرده تا محیط اتاق کشت استریلیزه گردد
پلیت ها و پیپت ها را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در اتو کلاو 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا استریل گردد

بر اساس مقدار نیاز و فرمول ساخت و محیط کشت plate count agar که در روی جعبه نوشته شده است حجم مورد نیاز از محیط کشت را می سازیم به این ترتیب که پودر محیز کشت را وزن کرده و آن را با آب مقطر به حجم می رسانیم
ارلن حاوی محیط کشت را روی شعله قرار می دهیم تا جوشیده و شفاف شود
درب ارلن را با پنبه و چسب بسته و آن را در اتو کلاو به مدت 15 دقیقه دمای 121 درجه سانتیگراد و فشار 1.2 بار استریل می کنیم
محیط را از اتو کلاو خارج کرده و و به بن ماری 50 درجه جهت جلوگیری از منعقد شدن منتقل می کنیم

شعله گاز را روشن کرده تا تمام مراحل در کنار شعله انجام گردد و اصول اسپتیک رعایت شود
لوله های حاوی محلول رینگر (‌در هر لوله 4 سی سی محلول رینگر می ریزیم )‌ که از قبل در اتو کلاو استریل شده است را به ترتیب در جا لوله ای قرار می دهیم
1 گرم از نمونه آسیاب شده را در شرایط استریل را به یکی از لوله ها اضافه می کنیم رقت بدست آمده 0.1 می باشد

توسط پیپت استریل 1 سی سی ار رقت 0.1را به لوله بعدی منتقل می کنیم رقت بدست آمده 0.01 می باشد
این عمل را تا رقت 0.00001 ادامه می دهیم
از رقت های 0.1 تا 0.00001 درون پیپت ریخته و روی محیط کشت آماده شده می ریزیم و 2 روز بعد نتایج را بررسی می کنیم یک نمونه شاهد نیز تهیه می کنیم
حد قابل قبول برای شمارش کلی یک کلونی در رقت 5x10 می باشد
شمارش کپکها به روش کشت :
این آزمون برای محصول نهایی و پودر سبزیجات کاربرد دارد
از روز قبل از کشت لامپ ماورا بننفش را روشن کرده تا محیط اتاق کشت استریلیزه گردد
پلیت ها و پیپت ها را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در اتو کلاو 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا استریل گردد
بر اساس مقدار نیاز و فرمول ساخت و محیط کشت

plate count agar که در روی جعبه نوشته شده است حجم مورد نیاز از محیط کشت را می سازیم به این ترتیب که پودر محیز کشت را وزن کرده و آن را با آب مقطر به حجم می رسانیم
ارلن حاوی محیط کشت را روی شعله قرار می دهیم تا جوشیده و شفاف شود
درب ارلن را با پنبه و چسب بسته و آن را در ات

محیط را از اتو کلاو خارج کرده و و به بن ماری 50 درجه جهت جلوگیری از منعقد شدن منتقل می کنیم
شعله گاز را روشن کرده تا تمام مراحل در کنار شعله انجام گردد و اصول اسپتیک رعایت شود
لوله های حاوی محلول رینگر (‌در هر لوله 9 سی سی محلول رینگر می ریزیم که )‌ که از قبل در اتو کلاو استریل شده است را به ترتیب در جا لوله ای قرار می دهیم
1 گرم از نمونه آسیاب شده را در شرایط استریل را به یکی از لوله ها اضافه می کنیم رقت بدست آمده 0.1 می باشد
توسط پیپت استریل 1 سی سی ار رقت 0.1را به لوله بعدی منتقل می کنیم رقت بدست آمده 0.01 می باشد

این عمل را تا رقت 0.001ادامه می دهیم
از رقت های 0.1 تا 0.00001 درون پیپت ریخته و روی محیط کشت آماده شده می ریزیم و پلیت ها را بر عکس کرده و 2 روز بعد نتایج را بررسی می کنیم یک نمونه شاهد نیز تهیه می کنیم
حد قابل قبول برای شمارش کپک یک کلونی در رقت 10به توان منفی چهار 10000 می باشد
تست تائید باسیلوس سرئوس :

این آزمایش بر روی محصول نهایی کاربرد دارد
از روز قبل از کشت لامپ ماورا بننفش را روشن کرده تا محیط اتاق کشت استریلیزه گردد
پلیت ها و پیپت ها را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در اتو کلاو 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا استریل گردد
بر اساس مقدار نیاز و فرمول ساخت و محیط کشت plate count agar که در روی جعبه نوشته شده است حجم مورد نیاز از محیط کشت را می سازیم به این ترتیب که پودر محیز کشت را وزن کرده و آن را با آب مقطر به حجم می رسانیم

ارلن حاوی محیط کشت را روی شعله قرار می دهیم تا جوشیده و شفاف شود
درب ارلن را با پنبه و چسب بسته و آن را در اتو کلاو به مدت 15 دقیقه دمای 121 درجه سانتیگراد و فشار 1.2 بار استریل می کنیم
محیط را از اتو کلاو خارج کرده و و به بن ماری 50 درجه جهت جلوگیری از منعقد شدن منتقل می کنیم
شعله گاز را روشن کرده تا تمام مراحل در کنار شعله انجام گردد و اصول اسپتیک رعایت شود
محیط استارچ آگار را در درون پلیت ریخته و و دو محیط دیگر را درون لوله می ریزیم
از نمونه مشکوک توسط لوپ روی سطح محیط استارچ اگار خط می دهیم
از کلونی مشکوک درون لوله حتوی محیط گلوکز آگار توسط لوپ سوزنی کشت عمیق می دهیم .
از کلونی مشکوک درون محیط MRVP کشت می دهیم .

محیط استارچ آگار و گلوکز آگار را در 24 ساعت در انکوباتور 37 درجه سانتیگراد و محیط MRVP را تا 48 ساعت در انکوباتور 37 درجه سانتیگراد قرار می دهیم
بعد از گذشت این مدت زمان محیط ها را بررسی می کنیم .
روی محیط استارچ آگار مقداری معرف لوگول می ریزیم در صورتی که رد کشت بیرنگ بماند نشان دهنده این است که باسیلوس سرئوس از نشاسته محیط استفاده کرده است . تست مثبت است .
محیط گلوکز آگار قبل از کشت به رنگ قرمز می باشد در صورتیکه رنگ آن زرد شده باشد نشان دهنده این است که باسیلوس سرئوس گلوکز را تبدیل به اسید لاکتیک کرده و رنگ محیط را تغییر داده است . تست مثبت است .
از محیط MRVP 1 سی سی برداشته و درون یک لوله دیگرمی ریزیم یک سی سی معرف کواکس به آن اضافه کرده 10 دقیقه صبر می کنیم ایجاد حلقه قرمز نشانه وجود باسیلوس سرئوس می باشد .

در صورتیکه سه تست فوق مثبت باشد می توان قطعا بیان کرد که کلونی مشکوک به باسیلوس سرئوس بوده است . در غیر این صورت نشانه وجود باسیلوس های دیگر است .
نتایج در فرم مخصوص آزمون میکروبی ثبت می شو د .
شناسایی میکرو ارگانیسم های بیمار زای آب ورودی :
از روز قبل از کشت لامپ ماورا بننفش را روشن کرده تا محیط اتاق کشت استریلیزه گردد
پلیت ها و پیپت ها را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در

اتو کلاو 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا استریل گردد
بر اساس مقدار نیاز و فرمول ساخت و محیط کشت که در روی جعبه نوشته شده است حجم مورد نیاز از محیط کشت را می سازیم به این ترتیب که پودر محیط کشت را وزن کرده و آن را در لوله می ریزیم
از تست 9 لوله ای استفاده می کنیم در 3 لوله اول رقت 2 برابر و 6 لوله بعدی رقت معمولی می ریزیم و در هر لوله دورهام می ریزیم محیط را به اتو کلاو به مدت 15 دقیقه دمای 121 درجه سانتیگراد و فشار 1.2 بار استریل می کنیم
شعله گاز را روشن کرده تا تمام مراحل در کنار شعله انجام گردد و اصول اسپتیک رعایت شود
در سه لوله اول توسط پیپت استریل 10 سی سی از نمونه آب را می ریزیم و در 3 لوله بعدی 1 سی سی از نمونه آب و در 3 لوله آخر 0.1 سی سی از نمونه آب را می ریزیم
لوله ها را 48 ساعت در انکوباتور 37 درجه قرار می دهیم

بعد از 48 ساعت جهت شمارش تعدا د میکرو ارگانیسم ها در صورت ایجاد حباب در لوله دورهام از جدول شمارش استفاده می کنیم . نتایج آزمون زا در فرم ثبت می کنیم .
دستور العمل اندازه گیری میکروبیسطوح و هوا :
هدف این آزمون ارائه روشهای ارزیابی میکرو ارگانیسم ها سطوحی که در تماس با ماکارونی هستند می باشند .

مراحل انجام کار :
الف – میکروبیولوژی سطوح : برای نمونه برداری از سطوح و تجهیزات و وسایل ابتدا بسته یا ظروف حاوی سواپ را باز کنید و انتهای آأن را بگیرید و خارج کنید دقت شود که قسمتهایی از سواپ که وارد محصول خواهدشد سترون بماند . یک لوله آطمایش حاوی محلول رقیق کننده (‌بافر )‌ باز کنید

و سواپ را وارد آن کنید تا خیس شود سپس سر سواپ را به دیواره داخلی لوله فشرده و یک بار دور آن را بفشارید تا محلول اضافی از آن خارج شود و سپسر سواپ را روی سطح مورد نظر با زاویه تماس 30 درجه قرار داده آنرا به آهستگی و به طور کامل با چرخش سواپ در سطحی با مساحت 50 سانتی متر مربع 3 بار در مسیری با عرض 2 سانتی متر و طول 25 سانتی متر یا ابعاد دیگری که ناحیه معادل 50 سانتی متر مربع را شامل میشود بمالید

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 5:11 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود تحقیق در مورد تاریخچه اداره مالیات در ایران pdf دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق در مورد تاریخچه اداره مالیات در ایران pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد تاریخچه اداره مالیات در ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد تاریخچه اداره مالیات در ایران pdf :

تاریخچه اداره مالیات در ایران

ایرانیان از زمان هخامنشیان برای دریافت مالیات وامورمالی کشور دفاتر وسازمانهای مرتبی داشتند . در زمان ساسانیان اخذ مالیات صورت کاملتری داشت وسه نوع مالیات به نامهای اراضی ، سرشماری وسرانه دریافت می شد . پس از ظهور اسلام ودر زمان حجاج بن یوسف ثقفی دفاتر مالیاتی ازفارسی به عربی برگردانده شد اما در دوره سلجوقی با دستور عبدالملک کندری ، وزیر طغرل . دفاتر مالیاتی مجدداً به فارسی نگارش یافت .

وزیرمالیه ، قبل از مشروطیت مامور شخص پادشاه بود وشاه تمام درآمدها وعواید کشور را در اختیار داشت ووزیر مالیه بودجه کشور را تنظیم می کرد ودر مرکز هر استان مستوفی مسئول امور مالیاتی بود . این مستوفیان عده ای کارمند داشتند که به آنان میرزا می گفتند . رئیس مستوفی ها را مستوفی الممالک می گفتند که لقب وزیر مالیه بود .

یکی از درآمدهای وصولی در زمان قاجار از تیول داری حاصل می شد وتیول داران کسانی بودن که زمینهای دولتی در اختیار آنها قرارمی گرفت وبا کمک کشاورزان از زمین بهره برداری می کردند وسالیانه مبلغی را بابت تیول داری به شاه می پرداختند . هزینه های دربار ، جنگها ومقرری ها از این محل تامین می شد. در زمان امیرکبیر اصلاح گر بزرگ ، بسیاری از این مقرری ها قطع و وصول مالیات که درآن زمان خراج نام داشت ، ضابطه مند شد اما با کشته شدن امیرکبیر روند اصلاحات متوقف ووضع به شکل سابق برگشت . پس از پیروزی انقلاب

مشروطه در سال 1285 ، اولین کابینه قانونی تشکیل وناصرالملک به عنوان نخستین وزیرمالیه از مجلس شورای ملی رای اعتماد گرفت وبه دستور او محل کنونی رادیو تهران که محل اداره گمرک بود ، به وزارت مالیه اختصاص یافت . در سال 1289 ادارات هفتگانه مالیه تصویب وتشکیل شد . مهمترین ادارات درآن زمان خزانه داری کل ، گمرک ووصول عایدات بود . پس از مدتی محل وزارت مالیه به پارک اتابک ، محل کنونی سفارت شوروی سابق انتقال یافت .

در سال 1294 وزارت مالیه به نه اداره تقسیم شد که عبارت بودند از : دایره وزارتی ، تشخیص عایدات وخالصه جات ومسکوکات ، خزانه داری کل ودیون عمومی ووظایف ، گمرکات ، محاکمات مالیه ، کمیسیون تطبیق حوالجات ، پرسنل وملزومات ومجلس مشاورعالی برای محاکمات اداری .
ازسال 1300 به بعد دگرگونی های زیادی در وزارت مالیه رخ داد، از جمله این که حدود چهل شرکت دولتی تاسیس وبعداً منحل گردیدند وسازمان به دو قسمت مالی واقتصادی تقسیم وبه وسیله دو معاون وهفت مدیراداره می شد .

در سال 1329 سازمان وزارت دارایی با تقلیل ادارات به تصویب رسید .
در اغاز پیدایش اجتماعات و زندگی اجتماعی نیاز مردم به تشکیلاتی بوده است که خرج و دخل ان اجتماع را اداره نماید که این هسته اصلی وابتدایی دارایی را تشکیل میدهد .
پس اغاز تاریخ دارایی را میتوان به نخستین تجمع انسانی دانست .

وجود لوح های گلین در کاخ پارسه (تخت جمشید ) که نشاندهنده میزان پرداخت حقوق و دستمزد به کارگران و هنرمندان سنگ تراش نشانه ان است که از گذشته های دور حساب و کتاب در کار بوده و پرداخت دستمزد و برداشت از خزانه با حساب و کتاب صورت می گرفته و سند هزینه های موجود (لوحهای گلین ) نشاندهنده این واقعیت میشود مگر میشود دولتی که از پنجاب هند تا مصر کشیده شده بود ه است بدون یک اداره مالیاتی منظم اداره شود و دریافت خراج ماهانه وسرانه بدون داشتن تشکیلات منظم که جواب گوی امار سالانه وصولی ومیزان پرداخت در ان قید شده باشد وجود داشته باشد .

اگر به مسئله حسن صباغ و خواجه نظام الملک طوسی در دربار ملک شاه سلجوقی بنگریم مشاهده خواهیم کرد که اختلاف بوجود امده بین این دو نفر در مورد تایین امار و تنظیم جدولی در باب وصول خراج ملک ایران بوده است .

اما مالیات بصورت امروز از عصر قاجار و انقلاب مشروطیت بصورت منظمی در امد و وزیر دارایی جزء بلند مرتبه ترین وزرا را تشکیل میداده و حتی برای منظم تر کردن نظام مالیاتی وامور مالی از کار شناسان خارجی مانند مستر شوستر امریکایی استفاده شده است . .

از سال 1289 خورشیدی که ادارات هفتگانه وزارت مالیه تصویب و تشکیل گردید , اداره وصول و عایدات و سپس تحت عنوان پیشکار دارائی استان هفتم ( فارس ) نیز تاسیس گردید . اولین پیشکار دارائی فارس آقای حبیب اله علی آبادی بوده و سپس مستشاران بلژیکی آنرا اداره کرده اند. در سال 1303 اداره دارائی برازجان , سال 1309 خورمج , سال 1292 بوشهر سال 1326 جهرم , سال 1308 لار و داراب , سال 1323 بوانات , سال 1292 کازرون , سال 1305 فسا و سال 1293 نیریز صاحب اداره دارائی شدند

.
در سال 1353 پیشکاری دارائی فارس به اداره کل امور اقتصادی و دارائی فارس تغییر یافت . در سال 1383 اداره امور مالیاتی از اداره
کل امور اقتصادی و دارائی منفک و سازمان امور اقتصادی و دارائی فارس با سه معاونت هزینه , اقتصادی و پشتیبانی مصوب گردید ،که در حال حاظر با همان سیستم اداره میشود و اماده خدمتگزاری به مردم عزیز میباشد.
حال:

با وقوع انقلاب اسلامی ساختار وزارت اموراقتصادی ودارایی دچار تغییرات چندانی نشد و وصول درآمدهای مالیاتی همچنان از وظایف این وزارتخانه بود . تااینکه در چارچوب اهداف برنامه سوم توسعه اقتصادی ، طرح ساماندهی اقتصادی وسیاستهای دولت در زمینه اصلاح ساختاراقتصادی به عهده این وزارتخانه گذاشته شد . از مهم ترین اقدامات این وزارتخانه اصلاح نظام مالیاتی بود که شامل : 1ـ تشکیل سازمان امورمالیاتی 2ـ اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم 3ـ روزآمد کردن نظام مالیاتی کشور .
تشکیل سازمان امورمالیاتی

سازمان امورمالیاتی کشور به موجب ماده 59 قانون برنامه سوم ، درسال 1380 تشکیل ونمودار تشکیلاتی آن در بخش ستاد سازمان در اوائل سال 81 وتشکیلات ادارات کل امورمالیاتی استانها در اوائل سال جاری به تایید سازمان مدیریت وبرنامه ریزی رسید .

با تشکیل سازمان امورمالیاتی ، بودجه این سازمان از وزارت اموراقتصادی ودارایی تفکیک شد و در حال حاضر با خرید ساختمان جدید در حال انتزاع نهایی از وزارت اموراقتصادی ودارایی است ودر هم با انتصاب مدیران کل امورمالیاتی ، تشکیلات ادارات کل مالیاتی در حال استقرار است .
اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم :

همزمان با ایجاد سازمان امورمالیاتی قانون مالیاتهای مستقیم نیز اصلاح شد . نرخ مالیاتی در قانون قبلی به 54 درصد می رسید که گاهی با عوارض دیگر برای شرکتها وواحدهای تولیدی این نرخ به رقم 67 درصد هم می رسید ، با اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم حداکثر نرخ مالیاتی برای درآمد اشخاص حقیقی 35 درصد می باشد وبرای اشخاص حقوقی این نرخ،ثابت و25 درصد می باشد که این موضوع مهم گذشته ازآنکه باعث تشویق سرمایه گذاری وتولیدکنندگان می شودبسیاری اززمینه های بروز فساد اداری را نیز مسدود می کند . به علاوه هزینه های تمام شده تولید کالاها هم به نحو قابل ملاحظه ای کاهش می یابد .

متن اولیه پیشنهادی اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم در اواخر دوره اول دولت آقای خاتمی تهیه وبه مجلس شورای اسلامی ارایه شده بود که پس از شروع دوره دوم ریاست جمهوری وانتصاب آقای طهماسب مظاهری به وزارت اموراقتصادی ودارایی وتصدی ریاست کل سازمان امورمالیاتی کشور از سوی آقای خجسته ، تغییراتی کلی در متن پیشنهادی اعمال گردید که یکی از آنها تعیین نرخ ثابت مالیات بردرآمد فعالیتهای اقتصادی بود . همچنین در قانون جدید ، مالیاتهایی از قبیل مالیات بر اراضی بایر ومالیات جمع درآمد ، مالیات مستغلات مسکونی خالی لغو شد ونرخ مالیات حق واگذاری ، فقط به میزان 2 درصدتعیین شد.به علاوه مالیات برارث نیز دارای نرخ کمتر ومعافیت بیشتری شد و مالیات نقل وانتقال نیز به مقدار ثابت ، معادل 5 درصد ارزش معاملاتی تعیین گردید . برای واحدهای نوساز که برای اولین بار به فروش می رسند (مالیات بساز وبفروش) هم به میزان 10 درصد ارزش معاملاتی اعیان واحد فروش رفته مالیات تعیین شد .

هدف از اصلاح قانون مالیاتها تشویق مودیان به خود اظهاری ، اظهارصحیح درآمد مشمول مالیات ، جلوگیری از فرار مالیاتی وممانعت از داشتن حسابهای دوگانه است .
لغو معافیتهای مالیاتی نهادها وارگانها :

بـا هدف رفـع تبعیـض درعـرصـه اقتصاد و فراهم کردن شرایط برابر برای تولیدکنندگان و شفاف سازی منابع درآمدی دولت، قانون لغو معافیتهای مالیاتی نهادها وارگانها به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید واین امور مورد موافقت مقام معظم رهبری نیز قرارگرفت .
تجمیع عوارض :

بـرای یکسـان ســازی مراجـع وصول مالیات ، شفاف سازی هزینه های تولید ، کاهش دغدغه تولید کنندگان قانون تجمیع عوارض 16/11/1381 به وزارت اموراقتصادی ودارایی ابلاغ وبرای اجرائی کردن آن اقدامات وسیعی با کمیته های خاص تشکیل شد وبا همکاری وزارتخانه های دیگراز قبیل وزارت صنایع وزارت بازرگانی و وزارت کشورفهرست کالاهایی که به صورت نهایی مورداستفاده قرار می گیرندتهیه شدوسازمان امورمالیاتی کشوربرای ابلاغ آن به واحدهای تابعه اقدام کرد براساس قانون تجمیع عوارض بسیاری از عوارض متعدد که تولید کنندگان کالا موظف به پرداخت آن بودند حذف شد وتولید کنندگان کالاهایی که مشمول این قانون می شوند تنها عوارض ومالیات را به حساب وزارت کشور وسازمان امورمالیاتی کشور پرداخت می کنند واین امر به شفاف سازی ومنابع درآمدی دولت وسهولت وصول مالیات کمک زیادی می کند . در حال حاضر 123 قلم کالا مشمول این قانون شده اند که تولید کنندگان آنها موظفند 2 درصد مالیات ویک درصد عوارض بابت آنها پرداخت کنند .

آینده : سازمان امورمالیاتی کشور ، بعد ازتدوین وتهیه آئین نامه های اجرائی قانون تجمیع عوارض که طی آن وصول عوارض متعدد از واحدهای تولیدی ، کنارگذاشته شد و واحدهای تولیدی تنها یکبار مالیات می پردازند گامی مهم برای جلوگیری از بوروکراسی اداری برای وصول مالیاتها برداشت و در ادامه این سیاست ، بررسی وتدوین روشها ودستورالعمل های اجرائی نظام مالیات برارزش افزوده در دست بررسی است که نیاز به بررسیهای کارشناسی وسیعی دارد . تعیین فرآیندها ومراحل مختلف تولید از جمله این اقدامات است . در اجرای موثر این نظام مالیاتی جدید تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری وسیع وآموزش نیروی انسانی بسیاری نیاز است که هم اکنون مقدمات کار توسط سازمان امورمالیاتی در دس

ت پیگیری است . لایحه مالیات برارزش افزوده که درسال گذشته تقدیم مجلس شورای اسلامی گردید ، مکمل قانون جدید مالیاتهای مستقیم وتجمیع عوارض است ودر صورت اجرا، گامی در جهت استقرار نظام تکمیل شده وجامع مالیاتی را در کشور فراهم می سازد .

اجرای مالیات برارزش افزوده نیازمند استفاده از فناوری اطلاعات می باشد تابا استفاده از نیروهای متخصص بتوان نظامی را بنیان گذاری کرد که از دانش روز بهره مند باشد .در اجرای کارآمد کردن سیستم مالیاتی کشور آموزش کارکنان از اولویت خاصی برخوردار می شود وکارکنان آموزش دیده ومجرب آشنا با فناوری نوین ارتباطی بهتر می توانند سازمان را در رسیدن به اهدافش یاری دهند تکیه بر وصول بیشتر مالیات غیر مستقیم بجای مالیات مستقیم از اهداف کلان سازمان امورمالیاتی کشورباشد .
سهم مالیات ازبودجه عمومی کشور در سال 81 درحدود 26 درصد بوده است که با توجه به استعداد بـالقوه مـالیـاتـی کـه در کشـور وجـود دارد چنین رقمی منطقی نیست ودر مقایسه با سایر کشورها

نیزدرآمدهای مالیاتی کشور ناچیز است . اجرای مالیات برارزش افزوده واقدامات دیگری که سازمان امورمالیاتی تحت بررسی دارد همگی در راستای سیاست اداره امورکشور بدون نفت می باشد که با تبلیغ ونهادینه کردن فرهنگ مالیاتی وتصویب قوانین لازم تحقق چنین امری دور از ذهن نخواهد بود .
نظام جامع مالیاتی :
باتوجه به اهدافی که سازمان امورمالیاتی کشور درنظرگرفته است انجام کارهایی ضروری است که عبارتند از :
الف ـ استقرار کامل ساختار جدید سازمانی :

با توجه به تایید وابلاغ تشکیلات ادارات کل امورمالیاتی استانها ازطرف سازمان مدیریت و برنامه ریزی استقرار هرچه سریعتر تشکیلات ابلاغی وتهیه وتدوین بودجه ادارات کل ، به نحوی که تامین منابع مالی مورد نیاز برای تحقق کلیه برنامه های عملیاتی فراهم شود، انجام خواهد شد .
ب ـ سرمایه گذاری در امرآموزش وتوسعه منابع انسانی :

تعهد تخصص وهماهنگی کارکنان ادارات مالیاتی برای موفقیت سازمان امری حیاتی است ، بنابراین ارتقاء توانمندی های علمی ، فنی وتخصصی کارکنان مالیاتی در سطوح مختلف از اهمیت ویژه ای برخوارداراست دراین زمینه مطالعات گسترده ای صورت گرفته است وبرنامه های آموزشی مورد نیاز برای رسیدن به بالاترین سطح استاندارد تدوین شده است .
ج ـ توسعه نظامها (سیستم) :

نظامهای اجرایی قادر نخواهند بود بدون پردازش اطلاعات از طریق تکنولوژیهای اطلاعاتی به عنصر مهمی درفرآیند وصول مالیات تبدیل شوند .به همین منظور شناسایی مودیان با شماره رمز طراحی شده تا همه تلاشهای معمول در اکثر کشورها برای توسعه فناوری اطلاعات مشمول این فرآیند شود. توسعه چارچوب های اطلاعاتی و کاربرد موثر این نظامها در سازمان ازاولویت های انکار ناپذیر است .

د ـ فرآیندهای عملیاتی :
تدوین راهبرد جامع وآینده نگر وتصویب مبانی قانونی برای تصویب نظام اجرایی به تنهایی و بدون تغییر در فرآیندهای عملیاتی از شیوه های سنتی به روشهای مدرن وکارآمد تلاشی بی ثمر می باشد ازاین رو ایجاب می نماید روند کلی فرآیند عملیات را از حالت دستی وسنتی به سیستمی مـکانیزه وپویا در چارچوب طرح جامع اطلاعات مالیاتی تغییر داد به نحوی که بتوان در کمترین زمان
ممکن وصرف هزینه ای معقول مراحل مختلف مطالبه مالیات را به شیوه ای نوین ساماندهی کرد . برنامه های تغییر فرآیندهای عملیاتی به عنوان مبنایی برای ادامه اصلاحات مالیاتی بیشتر مورد نظر می باشد .

ح ـ خدمات مودیان مالیاتی :
در حال حاضر در نظامهای مالیاتی مدرن 20تا30 درصد نیروی انسانی به خدمات رسانی به مودیان اشتغال دارند . در این نظامها ابتدا نیازهای اطلاعاتی مودیان را به روشهای علمی مشخص وسپس با سازماندهی کردن آن به صورت کارا وانعطاف پذیر خدمات مطلوبی را به آنان ارائه می نمایند معمولاً این خدمات شامل موارد زیر می باشد :
1) پاسخگویی به سئوالات مودیان به طرق مختلف کتبی ، تلفنی وحضوری

2) ارائه خدمات مشاوره ای :
ـ سمینارهای آموزشی مودیان
3) خدمات اطلاعات (Information)
ـ دعوت برای پرداخت به موقع مالیات
ـ دعوت برای ارائه اظهارنامه

خ ـ توسعه چارچوب اطلاعات مدیریتی :
این فعالیت محوری ، تحلیل های دقیقی از عملکردها ونحوه بکارگیری منابع را فراهم می سازد و سازمان را از سطح کارآیی عملیات خویش آگاه می نماید وموفقیت دراین کار کلیدی با نتایج به دست آمده مورد ارزیابی قرار می گیرد .
ط ـ برنامه مدرن سازی :

سازمان امورمالیاتی در برنامه های مدرن سازی بخش عمومی وایجاد مدیریتهای راهبردی مشارکت فعال خواهد داشت .
پروژه استقرار مالیات برارزش افزوده که به عنوان مدرن ترین نوع مالیات برمصرف در دنیای امروز شناخته شده است همزمان با اصلاحات ساختاری ونوسازی سیستم مالیاتی موجود که برپایه درآمد و ثروت استوار شده است به نظام مالیاتی کشور اضافه خواهد شد . برقراری این نوع مالیات به عنوان یک سیاست اصلاحی جزء اهداف مهم برنامه می باشد که دراین راستا قبلاً واحد مودیان بزرگ مالیاتی شکل گرفته است .
ظ ـ مقابله با فرارهای مالیاتی :

فرارهای مالیاتی که ناشی از گسترش اقتصاد زیرزمینی ، قاچاق ، عدم ثبت مبادلات تجاری و پیچیده تر شدن فعالیتهای اقتصادی می باشد از مشکلات عمده فرا روی سازمان است . برای مقابله با این پدیده سازمان در نظردارد با راه اندازی سیستم اطلاعات مالیاتی وگسترش کنترل های دورن وبرون سازمانی نه فقط از فرارهای مالیاتی جلوگیری کند بلکه با اجتناب از اتلاف منابع دولت ، رعایت عدالت مالیاتی ، تعدیل در توزیع درآمد ، کاهش فساد اداری ، درنهایت ایجاد اعتماد عمومی وامنیت اقتصادی را میسر نماید .
م ـ تمرکززدایی :
همزمان با تغییرات موجود درساختارهای سازمانی در راستای تصمیمات دولت به این موضوع توجه لازم خواهد شد . به همین علت هم سه اداره کل در تهران (اداره کل مالیات برارث ، اداره کل وصول واجرا ، اداره کل هیاتهای حل اختلاف ) در ادارات امورمالیاتی ادغام شدند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   81   82   83   84   85   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ