
دانلود مقاله تاریخچه ریاضیات و قسمتهای مختلف آن pdf دارای 52 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاریخچه ریاضیات و قسمتهای مختلف آن pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاریخچه ریاضیات و قسمتهای مختلف آن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاریخچه ریاضیات و قسمتهای مختلف آن pdf :
سرگذشت ریاضی
انسان اولیه نسبت به اعداد بیگانه بود و شمارش اشیاء اطراف خود را به حسب غریزه یعنی همانطور که مثلاً مرغ خانگی تعداد جوجههایش را میداند انجام میداد. اما بزودی مجبور شد وسیله شمارش دقیقتری بوجود آورد. لذا، به کمک انگشتان دست دستگاه شماری پدید آورد که مبنای آن 60 بود. این دستگاه شمار که بسیار پیچیده میباشد قدیمیترین دستگاه شماری است که آثاری از آن در کهنترین مدارک موجود یعنی نوشتههای سومری مشاهده میشود.
سومریها که تمدنشان مربوط به حدود هزار سال قبل از میلاد مسیح است در جنوب بینالنهرین، یعنی ناحیه بین دو رود دجله و فرات ساکن بودند. آنها در حدود 2500 سال قبل از میلاد با امپراطوری سامی، عکاد متحد شدند و امپراطوری و تمدن آشوری را پدید آوردند.
در این موقع مصریها نیز در سواحل سفلای رود نیل تمدنی درخشان پدید آورده بودند. طغیان رود نیل هر سال حدود و ثغور زمینهای زراعتی این قوم را محو میکرد. احتیاج به تقسیم مجدد این اراضی موجب رهبری آنها به اولین احکام ساده هندسی گردید. همچنین مبادلات تجارتی و تعیین مقدار باج و خراج سالیانه آنها را وادار به توسعه علم حساب نمود این اطلاعات همگی از روی پاپیروسها و الواحی است که در نتیجه حفاریها بدست آمده و به خط هیروگلیفی میباشد. قدیمیترین آنها که مربوط به 1800 سال قبل از میلاد است شامل چند رساله درباره علم حساب و مسائل حساب مقدماتی میباشد، از آن جمله رساله پاپیروس آهس است که درسال 1868 توسط ایسنلر مصرشناس مشهور ترجمه شد. سایر تمدنهای شرقی نظیر چینی و هندی در ترویج دانش نقش مؤثری نداشتهاند و جز برخی نتایج پراکنده که در زیر فشار مفاهیم ماوراءالطبیعه خرد شده است چیزی از آنان در دست نیست.
قریب هزار سال پس از نابودی فرهنگ قدیم مصر و محو تمدن آَشور، یونانیان از روی مقدمات پراکنده و بیشکل آنها علمی پدید آوردند که در واقع به عالیترین وجه مرتب و منظم گردیده و عقل و منطق را کاملاً اقناع مینمود. نخستین دانشمند معروف یونانی طالس ملطلی (639_548ق.م) است که در پیدایش علوم نقش مهمی بعهده داشته و میتوان ویرا موجد علوم فیزیک ، نجوم و هندسه «تشابه» به او کاملاً بیاساس است.در اوایل قرن ششم ق.م. فیثاغورث (572_500 قبل از میلاد) از اهالی ساموس یونان کمکم ریاضیات را بر پایه و اساسی قرار داد و به ایجاد مکتب فلسفی خویش همت گماشت. فیثاغورثیان عدد را بخاطر همآهنگی و نظمی که دارد اساس ومبدأ همه چیز میپنداشتند و بر این عقیده بودند که تمام مفاهیم را به کمک آن میتوان بیان نمود.
پس از فیثاغورث باید از زنون فیلسوف و ریاضیدان یونانی که در 490ق.م در ایلیا متولد شده است نام ببریم. در اوایل نیمه دوم قرن پنجم بقراط از اهالی کیوس فضاهایی متفرق آن زمان را گردآوری کرد و در حقیقت همین قضایا است که مبانی هندسه جدید ما را تشکیل میدهند.
در قرن چهارم قبل از میلاد افلاطون در باغ آکادموس در آتن مکتبی ایجاد کرد که نه قرن بعداز او نیز همچنان برپا ماند. وی ریاضیات مخصوصاً هندسه را بسیار عزیز میداشت، تا جائی که بر سردر مکتب خود این جمله را حک کرده بود: «هرکس هندسه نمیداند به اینجا قدم نگذارد». این فیلسوف بزرگ به تکمیل منطق که رکن اساسی ریاضیات است همت گماشت و چندی بعد منجم و ریاضیدان معاصر وی ادوکس با ایجاد تئوری نسبتها نشان داد که کمیات اندازه نگرفتنی که تا آن زمان در مسیر علوم ریاضی گودالی حفر کرده بود هیچ چیز غیر عادی ندارد و میتوان مانند سایر اعداد قواعد حساب را در مورد آنها بکار برد.
در این احوال اسکندر کشورها را یکی پس از دیگری فتح میکرد و هرجا را که بر روی آن انگشت مینهاد مرکزی از برای پیشرفت تمدن یونانی میشد. پس از مرگ این فاتح مقتدر در 323ق.م و تقسیم امپراطوری عظیم او، مصر بدست بطلیموس افتاد و امپراطوری بطالسه را تشکیل داد. بطالسه که اسکندریه را به پایتختی برگزیده بودند تمام دانشمندان را بدانجا پذیرفتند و همین دانشمندان در صدد ایجادکتابخانه بزرگی در این شهر ساحلی برآمدند و به توسعه و تکمیل آن همت گماشتند. اکنون به زمانی رسیدهایم که بایستی آنرا عصر طلائی ریاضیات یونان نامید. اهمیت فوقالعاده این دوره به سبب ظهور سه عالم بزرگ ریاضی یعنی اقلیدس ، ارشمیدس و آپولونیوس است که هم در دوران خود و هم برای قرون بعد از خویش شهرتی عالمگیر کسب نمودند.
در قرن دوم ق.م نام تنها ریاضیدانی که بیش از همه تجلی داشت ابرخس یا هیپارک بود. این ریاضیدان و منجم بزرگ که بین سالهای 161تا 126ق.م در رودس متولد شد گامهای بلند و استادانهای در علم نجوم برداشت و مثلثات را نیز اختراع کرد.هیپارک نخستین کسی بود که تقسیمبندی معمولی بابلیها را برای پیرامون دایره پذیرفت. به این معنی که دایره را به 360 درجه و درجه را به 60 دقیقه و دقیقه را نیز به 60 قسمت برابر تقسیم نمود و جدولی تابع شعاع دایره بدست آورد که وترهای بعضی از قوسها را میداد و این قدیمیترین جدول مثلثاتی است که تاکنون شناخته شده است.
در سال 47ق.م که ژول سزار نیروی دریایی مصررا آتش زد، در کتابخانه بزرگ اسکندریه نیز حریقی ایجاد شد که قسمت اعظم آنرا نابود ساخت. بالاخره در سال 30ق.م به هنگام امپراطوری ملکه کلئوپاترا کشور مصریکی از ایالات امپراطوری روم شد. در این دوره کوتاه از کشفیات جدید خبری نبود و دانشمندان متوسطی نظیر بطلیموس، منلائوس و باپوس نیز که ظهور کردند تنها به تعلیم و انتشار آثار قدما اکتفا نمودند. بطلیموس که به احتمال قوی با امپراطوران بطالسه هیچگونه ارتباطی ندارددر تعقیب افکار هیپارک کوشش بسیار کرد.
کتاب مشهور او به نام اصلی«ترکیب ریاضی» شامل یک دستگاه هیأت بیان حرکت دورانی اجسام سماوی و یکدوره کامل مثلثاتکروی و مستقیمالخط و توضیح و محاسبه نمودهای حرکت بومی است. این کتاب را درسال 827 از یونانی به عربی ترجمه کردند ونام آنرا مجسطی یعنی «بسیار بزرگ» نهادند و از آن پس به همین نام باقی ماند. منلائوس که در اواخر قرن اول میلادی در اسکندریه میزیست به امر امپراطور دومی سین کتابی تألیف کرد که قضیه معروف منلائوس درباره چهارضلعی محاطی در آن ذکر شده است.
پاپوس که دوره زندگانیش در حدود 350 میلادی بوده است دارای کتابی است به نام «مجموعه ریاضیات». هدف وی از تدوین این کتاب آن بوده است که به اختصار نتایجی را که از بدو پیدایش علم هندسه تا آن زمان حاصل شده بود برای خود بیان نماید. با این حال در موارد بسیار احکام جدید و جالبی که از اکتشافات خودش میبود و بر آن افزود. مسأله معروف پاپوس که در همه کتابهای هندسه ما وجود دارد و قضیه بسیار مهم تعیین مرکز نقل سطوح و احجام که برخلاف واقع آنرا به گولدن نسبت دادهاند.
در این احوال هندوستان به منزله یک مرکز جدید روشنفکری توسعه مییافت و چنین به نظر میرسید که علم بدانجا فرار کرده و یا به عبارت بهتر فقط آنجا را مقام خود ساخته است. زیرا سابق براین در زمان یونانیها نیز در آنجا وجود داشته است. علوم هندی بیش از علوم تمام ممالک دیگر که تاکنون از ایشان سخن گفتیم در خدمت مذهب بود وشامل بعضی مقدمات علم طب یعنی همانقدر که برای ساختن مشروبات مقدس کفایت میکردو مختصری از علوم نجومیعنی درست همان اندازه که برای تشکیل تقاویم مذهبی مورد نیاز است و اندکی هندسه، مرکب از بعضی طرق عملی که برای ساختن مسجد و محراب لازم است بیش نبود.
در نخستین قرون تاریخ چهار ریاضیدان مشهور در این کشور وجود داشت که عبارت بودند از:
آپاستامبا(قرن پنجم)، آریاب هاتا (قرن ششم)، براهماگوپتا (قرن هفتم) و بهاسکارا (قرن نهم) که در کتب ایشان بخصوص قواعد تناسب ساده و ربح مرکب مشاهده میشود. محاسبات در این کتابها جنبه شاعرانه داشت و حتی نام علم حسابرا «لیلاواتی» گذارده بودندکه معنی دلبری و افسونگری دارد! با شروع قرن دهم پیشرفت کشفیات ریاضی در هندوستاننیز متوقف گردید و مشعل فروزان علم بدست اعراب افتاد.


دانلود تحقیق در مورد مدل خلق سیستم مدیریت روابط مشتری (CRM) pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق در مورد مدل خلق سیستم مدیریت روابط مشتری (CRM) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد مدل خلق سیستم مدیریت روابط مشتری (CRM) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد مدل خلق سیستم مدیریت روابط مشتری (CRM) pdf :
مدل خلق سیستم مدیریت روابط مشتری (CRM)
مدل خلق سیستم مدیریت روابط مشتری (CRM) :
این مقاله سیستم مدیریت روابط مشتری را با نقش و محل بازاریابی در تشکیل فونداسیون تئوری CRM بررسی می کند. این حمایت روابط مشتری (سازمان یا افراد) و عرضه کننده (سرویس سازمان یا سازمان صنعتی) را بر مبنای اعتماد، همکاری، توزیع قدرت، روابط اتحاد و وابستگی و دیگر ویژگیهای توسعه مشتری آشکار می کند.
کاربرد تئوری بازاریابی روابط در مبحث وسیعتر CRM به سادگی اجتناب ناپذیر است چون مدیریت روابط مشتری نمی تواند تنها تعریف روابط باشد و برای مدیریت و توسعه روابط مهم تر است.
سیستم مدیریت روابط مشتری به عنوان سیستمی تعریف می شود که مدیریت گروه مشتریان را ادغام کرده و مدیریت شرکتهای بازاریابی را با نشان دادن سود سیستم CRM برای مشتریان و کارکنان یک تجارت فراهم می کند.
CRM – هر چیزی است که مربوط به رفع نیازهای مشتری باشد. برای شروع سیستم CRM چه چیزهایی لازم است؟ لازم است از بررسی سوال زیر شروع شود : چگونه و چقدر برای نشان دادن به مشتری آماده هستید و آنها از شما چه انتظاراتی دارند؟ تنها انتخاب تکنولوژی های ضروری که به شما کمک کنند، لازم است.
مقاله انواع سیستم مدیریت CRM را با بررسی مدلهای مختلف CRM ارزیابی می کند که در آن عناصر CRM تشکیل یا پروسه اجرا می شود.
ارزیابی مقایسه ای و متدهای وارده برای مرور و ارزیابی CRM به کار می روند. مدل اجرایی CRM عناصرخلق، استراتژی و اجرا را با هم ادغام کرده اجازه ساخت مدل ساختاری را می دهد.
کلید واژه ها : بازاریابی روابط، CRM ، مدلهای CRM .
مقدمه :
در کشورهای توسعه یافته تغییر فرآیند تجاری برای مشتری تعیین می شود. مبنای کار روی عملکرد در بازار است نه تجربه. اما با شناخت داده های ارزیابی مشتری می باشد. اگرچه فعالیت بر مبنای دانش در یک کار تنها وقتی ممکن است که داده ها در مبنای تصمیم گیری و جذب مشتری پردازش شوند. این بیان می کند چرا در حال حاضر صحبت درباره CRM یا اصول مدیریت در جهت مشتری متداول است.
ابتدا، مدیریت روابط مشتری یعنی شروع مکالمه با مشتری که بعداً به سود کار و در نهایت حیات رقابتی کار تبدیل می شود. بنابراین CRM در بازار به عنوان سیستم بر مبنای تکنولوژی اطلاعات است نه ارزیابی مزیت روابط مستقیم مردم.
سیستم CRM واقعاً در se اجرا می شود و تغییر فعالیت کاری را تضمین نمی کند، محققان غربی فرض می کردند 80% اجرای تصمیمات شکست می خورد، و آنها یک کار را نمی توانند به پیشرفت برسانند. چون غالباً برنامه شفافی از عملکرد رقابتی و اجرایی وجود ندارد. بنابراین مشکل این مقاله علمی ساخت یک مدل از سیستم مدیریت روابط مشتری است که موفقیت اجرا را تضمین کند.
هدف مقاله :
هدف ایجاد مدل تئوریک در سیستم مدیریت روابط مشتری است و مربوط به تئوری یا بازاریابی روابط است و با تشکیل سیستم CRM نشان داده می شود.
برای رسیدن به هدف موضوعات زیر تنظیم می شوند :
1 ) افشای جنبه های تئوریک مدیریت روابط مشتری با مراجعه به مبحث بازاریابی روابط ؛
2 ) ایجاد متدی برای تشکیل مدل CRM ؛
3 ) ساخت یک مدل تئوریک از اجرای CRM.
متدهای اصلی تحقیق :
ارزیابی مقالات علمی، ارزیابی مقایسه اس و متد تحقیق، ارزیابی مقالات علمی اجازه یافتن تئوریک از مبحث ارزیابی روابط را برای تشکیل سیستم CRM می دهد. با مقایسه اختلاف مدلهای CRM و به کارگیری متد القایی، مدل CRM طرح می شود. مدل تئوریک CRM نیاز به دقت زیاد دارد، بنابراین اجزایش باید برای فعالیت علمی و تولید بهتر متناسب باشند.
بازاریابی روابط به عنوان مبنای CRM :
علاقه بازاریابی روابط تنها در نیمه قرن xx ظاهر شد. ابتدا بازاریابی روابط توسط بری ال ال در 1953 ذکر شد. (که مبحث نکته ای را ذکر نکرد). تنها در دهه 90 کارهای علمی جدی توسط کریستوفر و همکارانش 1991 ، مورگان دهانت 1994 ، کریستوفر، پاین، بالانتین 2000 ، گرونروس 2001 ، ارائه شد. یکی از محققین که وسیعترین تعریف بازاریابی روابط را ارائه کرد گومسون 1999 ، بود که به مدل s 30 برای ارزیابی روابط مراجعه کرد و در آن یک کار و شرکایشرا شرکت داد.
تغییرات ثابت در بازار، توسعه سرویس بازار و محدوده مباحث تجاری باعث تشکیل متناقض بازاریابی شدند. وقتی روابط بازار تغییر می کند، اشکال جدید تغییرات رقابتی و نیاز مشتری و روابط تصادفی فردی در روابط طولانی مدت با عرضه کننده، مشتری، رقبا و دیگر شرکت کنندگان بازار جستجو می شود. حمایت از روابط طولانی مدت محور مرکزی بازاریابی می شود و مقاله روابط بازاریابی مشتری و اثر بزرگتر بر راه حل های بازاریابی را ارزیابی می کند. بازاریابی یک سیستم فعال تجاری شامل پروژه ها و خلق اجناس و سرویس های موردنظر مشتری با قیمت ثابت و توزیع در بازار است و یک فرآیند پیچیده تر است که به عناصر مخلوط بازاریابی و حمایت و تقویت روابط با شرکت کنندگان دیگر بازار تأکید می کند.
با مراجعه به گرونوس 1996 ، مورگان و هانت 1994 ، شت 1994 و بالانتین 1994 ، ضرورت بازاریابی روابط بر مبنای حمایت مشتری و عرضه کننده و بر مبنای اعتماد، همکاری، توزیع قدرت، ارتباط، اتحاد و وابستگی به ویژگی دیگران در توسعه رفاه مشتری است.
مراجعه به یافته های ویلسون 1995، زورلین 2006 ، در مدلی از بازاریابی روابط و کاربرد آن در سطح تحقیقی نشان داده می شود گفت برای مبحث CRM به کار می رود. کاربرد تئوری بازاریابی روابط مبحثی وسیعتر است که اجتناب ناپذیر است چون مدیریت روابط مشتری را نمی توان به تنهایی از روابط شرح داد و برای کنترل و توسعه روابط مهم تر است.
یکی از اصول اصلی بازاریابی روابط جهت دادن به مشتری است مثل تفکیک نیازهای مشتری، واکنش خاص با آنها و حفظ آنها چون جذب مشتریان جدید گران تر است. اصول روابط باید جایی به کار رود که هزینه های حفظ مشتری دقیقاً تعیین شود. می توان اطلاعات ارزشمندی از هزینه استفاده از سرویس توسط مشتری، تغییر تعداد مشتری و تغییر کاربرد سرویس هر مشتری ارائه داد.
یکی از راههای تشکیل تقاضای مشتری و شناخت آن مدیریت روابط مشتری است (CRM).
CRM بازاریابی روابط است که تعاریف زیادی دارد.
CRM هر چیزی است که مربوط به رضایت نیاز مشتری باشد. شروع بررسی با سوال زیر لازم است. چگونه و چقدر برای ارائه به مشتری آماده هستید و او از شما چه انتظاری دارد؟
سپس انتخاب تکنولوژی های ضروری در کمک به شما لازم است. تکنولوژی ها تنها یک ابزار، یک راه حل تکنیکی هستند که فروش را اجرا می کنند.
در یک لی 2000 ، گفت CRM یک واکنش زنجیری است که از روش های جدید استراتژیک از ارتباط با مشتری حاصل می شود و سطح بالای تکنولوژی اطلاعات برای کیفیت بهتر سرویس ها لازم است. تامسون 2002 ، CRM گورو را به عنوان CRM تعریف کرد.
در تجارت بزرگ حتی اگر شامل تنها چند نفر باشد، فکر جمعی نیست تا تمام اطلاعات متوسط رسانه های مختلف ذخیره شوند و باید به افراد خاص در زمان خاص نشان داده شوند. به این منظور، کامپیوترهای شخصی، نرم افزار و اینترنت لازم است.
در جنبه تکنولوژی های اطلاعات، CRM به عنوان کمپلکس نرم افزار و تکنولوژی برای عملکرد تجاری در حوزه های زیر شناخته شد : فردش، بازاریابی، سرویس دهی و حمایت مشتری. نرم افزار به همکاری فعالیت بخش ها با مشتری مثل شبکه های مختلف ارتباطی کمک می کرد. ارتباط فردی، تلفن و اینترنت. همچنین اطلاعات درباره مشتری را در بخش ذکر شده برای رفع نیاز بهتر نشان می داد.
در حال حاضر در بیشتر سازمانهای فروش، بازاریابی و حمایت مشتری، حوزه ها مستقل هستند. فعالیت مشترک اغلب یکسان نیست. در این حالت CRM ایستگاههای ارتباط با مشتری ساخت.
سیستم مدیریت روابط مشتری سیستمی است که مدیریت گروههای مشتری را ادغام کرده و مدیریت شرکتهای بازاریابی را می سازد. بنابراین خلاصه مدیریت ارتباط مشتری می شود :
• چند رسانه ای که تلفیق تمام منابع تکنولوژی را در یک شرکت و فعالیتهای مختلف مربوط به مشتری را تضمین می کند.
• ابتدا از تمام استراتژیهای تجاری برای توسعه روابط مشتری استفاده می کند که نتایج سوددهی بهینه دارد و درآمد آن نیاز مشتریرا رفع می کند.
• روش حداکثر رضایت شخصی مشتری.
شرکتهای کنترل کننده روابط مشتری چنین مشتری را که برای سوددهی مفید است، کسب می کنند. مشتری که به محبوبیت شرکت کمک می کند فعالیتش در جهت تولید و سرویسدهی بسیار مهم است. روش های سازماندهی شده و موفق مدیریت مشتری رضایت و کیفیت سرویس یا محصول را تضمین می کنند. این باعث همکاری می شود که در آن هر دو بخش برنده اند.
1 ) مشتری چون سرویس با محصول با کیفیت بدست آورده ؛
2 ) سازمان چون سودمشتری معتبر بدست آورده ؛
3 ) سازمان می تواند راحت تر از مشتری هنگام معلوم بودن نیاز و سلیقه اش استفاده کند.
شکل 1 طرح بازاریابی روابط را نشان می دهد که محل مهم سیستم CRM با درک اطلاعات از او نشان داده می شود.
مدیریت روابط مشتری CRM به انتخاب مفیدترین مشتری برای کار کمک می کند. کار با بعضی رسانه های سیستماتیک از شبیه ساز به کار می روند. داده های جمع شده از مشتری شناخته می شود و سود را برای کار تعیین می کند. اگرچه فعالیت تجاری بر مبنای چنین دانشی تنها وقتی حاصل می شود که داده ها پردازش شوند و مبنایشان موجب تصمیم جذب مشتری شود.
البته پردازش رسانه خاص به روش عملکرد ممکن ضروری است و تصمیم گیری را ساده می کند. در حال حاضر بیشتر سازمانها مدارکی از CRM برای استفاده از تکنولوژی هایخاص CRM دارند که کارشان را حمایت می کند و سود خاص تکنولوژی CRM را ارزیابی می کند.
سود بالاتر، مزیت اصلی سیستم CRM برای ویژگیهای مثل موارد زیر است :
1 ) کاهش هزینه ها : کارایی کلی با فروش مستقل و سرویس دهی شرکتها افزایش یافته و هزینه های مدیریت و کارمشتری کاهش می یابد ؛
2 ) افزایش درآمد : کیفیت بالاتر فروش و سرویس ها، مدیریت احتمالات و مشکلات مشتری، نسبت بالاتر فروش.
سود سیستم CRM برای یک مشتری :
پیشنهاد شکل خاص در صورت نیاز و آنچه لازم است برای اطلاع رسانی در زمان و احتمال انتخاب یک شبکه سرویس.
مزیت سیستم CRM برای یک کارمند :
سیستم باید دوستانه باشد و به تکمیل فعالیت طی یک زمان کمک می کند و حقوق بالاتر به آن مربوط است. احساس کنترل و نشان دادن به عنوان رهبر و رقیب.
CRM می تواند در تجارت به صورت مستقل و مقدار کالا و سرویس فروخته شده انجام شود که در آن کوچک است و مقدار کیفیت مربوط به سرویس مشتری است.
CRM برای شبکه ها، ارتباط راه دور، بانک ها، شرکتهای بیمه، آژانس مسافرتی، تبلیغات و آژانس روابط عمومی و کارهای قانونی و کلی فروشی قابل قبول است.
متد تشکیل CRM :
ایجاد سیستم مدیریت روابط CRM یک فرآیند پیچیده است. محققان مختلف انواع CRM را نشان داده اند. جدول 1، 13 مدل CRM را توسط محققان مختلف نشان می دهد. جدول مراحل پردازش مدل CRM را نشان می دهد.
محققان مختلف مدل CRM با عناصر مشابه یا مراحل اجرای مشابه را مشخص کرده اند که نمی تواند فوق العاده طراحی شود چون هر محقق مطابق نظرش عناصر مهمی را می افزاید. برای مثال می شود به لیندگرین 2004 ، دیور، شور و اوه 1987 ، ایوانزو لاسکین 1994 ، ویلسون 1995 ، کوری و کولو 2004 ، و شرکت آتوس 2007 ، ریچلر 1996 ، مشاوره تجاری آینده 2003 ، اشاره کرد که با مراحل برنامه ریزی، ارزیابی شرایط یک کار، تنظیم استراتژی، اهداف و موضوعات شروع کردند. مطابق بوریس و جمیسون 1998 ، دیور، شور و اوه 1987 ، و ویلسون 1995 ، تشکیل CRM شامل سه بخش مهم است :
1 ) تنظیم هدف CRM (مثل افزایش کارایی ) ؛
2 ) انتخاب یک تیم ( یا شریک ) ؛
3 ) انتخاب / خلق برنامه های مدیریت ارتباط مشتری.
جدول 1 ) مدلهای CRM و ساختار آنها توسط محققین مختلف :
محققین ساختار مدل CRM
ویلسون 1995 ، ایوانز و لاسکین 1994 ، پاروایتار، شت 2001 مدل CRM شامل 4 مرحله پردازش با چهار زیر سیستم است :
o پردازش تشکیل ارتباط مشتری
o پردازش مدیریت و اجرای روابط
o پردازش نسبی ارزیابی فعالیت
o پردازش ارزیابی یا بهبود CRM
ریچلر 1996 مدل شامل عناصر زیر است :
استراتژی، پردازش، رقابت، فرهنگ، سازماندهی، متدهای اندازه گیری و تکنولوژی اطلاعات
الیگوی وان / کویسی 2001 ساختار مدل خلق CRM :
o تکنولوژی ها
o پردازش
o اندازه گیری کارایی
o ایجاد یک پروژه / برنامه
o کارکنان و تجارت
o مدیریت مشتری
o امتحان مشتری
وینر 2001 پردازش CRM با توجه بازاریابی به عناصر زیر تقسیم می شود:
o خلق مبنای داده های مشتری
o ارزیابی و تصمیم در انتخاب مشتری
o انتخاب مشتری
o نتایج
o ارزیابی مبنای داده ها
o تماس با مشتریان انتخاب شده
o اندازه گیری موفقیت برنامه CRM
انجمن بازاریابی مستقیم 2002 عناصر اجرایی CRM :
1 ) سرمایه گذاری : سرمایه گذاری برای ارزش مشتری
2 ) رشته های داخلی : بهبود روابط مشتری از تمام انواع
3 ) گسستگی : شریک معتبر و با اخلاق بودن
4 ) مناسب بودن : بکارگیری خاص هر مشتری از جمع
5 ) ارزش : ابتدا از تمام برای خلق ارزش طولانی مدت سرویس یا یک قطعه و بعد ارزش تاکتیکی
6 ) تماس ها : کنترا روابط در تمام تماس های ممکن
7 ) تصور : درک و تشکیل تصور مشتری
8 ) شناخت : ارزیابی و شناخت مشتری
9 ) تکنولوژی : شناخت و استفاده از تکنولوژی
10 ) واسطه : برای مشتری، کارمند یا تاجر
لیندگرین 2004 مدل CRM شامل عناصر اصلی زیر است :
ارزیابی، شرایط، تحلیل، استراتژی، فرمولسازی و اجرا
چن، پاپویج 2003 مدل اجرای CRM شامل تکنولوژی، پردازشو مردم است.
مشاور : تجارت آینده 2003 مدل ستاره شش وجهای نشان می دهد :
شامل استراتژی، پردازش، ساختار، کارمندان، تکنولوژی، فعالیت و مدیریت است.
کوروی و کولر 2004 مراحل CRM :
استراتژی، اجرا، سیستم اندازه گیری، طرح تجارت، تکنولوژی
جیسون 2004 عوامل استراتژی CRM :
1 ) هر مشتری یک شخصیت واحد دارد، بنابرایت ارزیابی نیازها و ویژگیهای او ضروری است.
2 ) مدلسازی فعالیتهای رایج و بالقوه.
3 ) عملکرد ارزشمند خریداران برای توجه و پیشنهاد.
4 ) تغییر فعالیت تکنولوژی کار در اجرای با همکاری شرکت و مشتری.
جدول 2 ) مدلهای CRM و ساختار آنها توسط محققین
محققین ساختار مدل CRM
سین، شی و ییم 2004 عناصر اصلی CRM
o تمرکز روی مشتری اصلی
o CRM بر مبنای تکنولوژی
o ساختار CRM
o دانش و مدیریت داده ها
آموزش مدیریت PHS مدل CRM شامل 4 جزء زیر است :
o راههای تماس
o اطلاعات داخلی
o تعیین مشتری
o اطلاعات خارجی
آموزش2007 چرخه CRM عبارتست از :
o پردازش ارتباط با مشتری
o ارزیابی اطلاعات جمع شده
o برنامه ریزی فرآیند (روش، بینش، هدف)
o پردازش جمع آوری اطلاعات
با انتخاب CRM ، مرحله اجرا و مدیریت روابط درنظر گرفته می شود. مطابق : ایجاد ساختار تیمی، توزیع کارها، ارتباطات، رشته های داخلی، برنامه ریزی و تحریک کارکنان. در مرحله سوم ارزیابی فعالیت تنظیم هدف لازم است که مربوط به استراتژی ها و اهداف مالی و بازاریابی است. مرحله آخر توسعه CRM با عملکرد CRM و بهبود آن پایان می یابد.


دانلود تحقیق در مورد کم رویی pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق در مورد کم رویی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد کم رویی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد کم رویی pdf :
کم رویی
نگاه اجمالی
کمرویی مقولهای نا روشن است. هرچه نزدیکتر بنگریم تنوع بیشتری در آن مشاهده میکنیم. کمرو بودن نشانگر صفت فردی است که بخاطر «ترسویی ، احتیاط کاری و اطمینانی » نزدیک شدن به او مشکل است. فرد کمرو هشیارانه از مواجحه با افراد یا چیزهایی مشخص یا انجام کاری همراه با آن بیزار است. در گفتار یا کردار خود ملاحظه کار است و توانایی «ابراز وجود» (self-assertion) نداشته و بطور مخصوصی میترسد. بخصوص ترس از افرادی که به دلایل عاطفی تهدید کننده بشمار میآیند. بیگانگان یا افراد ناشناس بدلیل تازگی حضورشان یا عدم اطمینان به آنان یا مسئولان یا افراد با قدرت و افراد جنس مخالف.پی آمدهای منفی و شدت کمرویی هر قدر باشد باز هم میتوان بر مشکل غلبه کرد و برای انجام این کار لازم است ریشههای کمرویی را بشناسیم و آنوقت برنامهای مناسب برای تغییر پایهای آن طرح ریزی کنیم.
کمرویی در بین مردم
بزرگ یا خردسال
کمرویی در میان دانش آموزان خردسال شایعتر از بزرگ سالان است. بسیاری از بزرگ سالانی که خود کمرو نیستند با برنامه ریزی بر کمرویی دوران کودکی خود غلبه کردهاند، اما کمرویی در میان بخش قابل ملاحظهای از جمعیت بزرگ سالان ادامه دارد.
دختر یا پسر
برخی شواهد تحریک آمیز نشان میدهد که در دوران نوجوانی کمرویی بیشتر در میان دختران پدید میآید تا پسران. شاید دلیل این امر آن باشد که نیاز به محبوب بودن در مدرسه و از نظر جسمانی جذاب بودن بگونهای جا افتاده است که فشار بیشتری بر دختران وارد میشود تا پسران.
زنان یا مردان
آیا این موضوع درست است که «تعداد زنان کمرو بیشتر از مردان است.» تحقیقات هیچ تفاوت معناداری از نظر شیوع کمرویی در میان زنان یا مردان نشان نمیدهد. این یکی از تعلیمهای کاذب است که حتما بر پایه ملاحظاتی همچون قاطعتر بودن پرخاشگر بودن و قابل رویت بودن در روابط اجتماعی پدید امده است.
حالتهای کمرویی
حالتهای عمومی
در حالت عمومی شخص کمرو به تاثیرش بر دیگران توجه میکند. در این حالت شخص سؤالاتی مانند « درباره من چه فکر میکنند؟ ، چه تاثیری بر آنها میگذارم؟، ایا مرا دوست دارند؟ و …. » در ذهن میپرسد. بدین ترتیب کسانی که از نظر عمومی کمرو هستند میتوانند «ترس ، عدم اطمینان و خصوصیات خوب و خواستههای خود را با افراد دیگر در میان بگذارند. بنظر میرسد شدت کمرویی در این افراد بیشتر از افراد گروه دیگر است. احساسات آنها بر عملکردشان تاثیر میگذارد که در پی آن بر ارزیابی دیگران از آنان تاثیر میگذارد. که در نهایت بر طرز تفکرشان درباره خودشان تاثیر میگذارد. احساسات بد ، عملکرد پایین ، گفتار و رفتار ضعیف ، عزت نفس پایین و … . فقط نمونهای از احساسات و رفتار ناشی از کمرویی آنان است.
حالتهای خصوصی
در حالت خصوصی فرد کمرو به درون خود متمرکز میشود. احساسات و تفکر او نسبت به خود و تواناییهایش به صورت جملاتی نظیر «من بی لیاقت هستم، من پست هستم، من احمق هستم، من زشت هستم و من بیارزش هستم» بیان میشود. با این حال این افراد چنانچه با استعداد باشند ممکن است در حرفه خود به سرعت پیشرفت کنند و حتی به افراد سرشناس تبدیل شوند اما هیچ کس نمیداند برای این پیشرفتها چه نیرویی صرف شده است. در واقع انرژی روانی زیادی برای شرکت در این رویدادها و کارها صرف شده است حتی برای اجرای جزئیّات بسیار کوچک نیز انرژی روانی بکار رفته است.
تاثیرات کمرویی
کمرویی یک ناتوانی ذهنی است که نتایج و تاثیرات ویرانگری از قبیل موارد زیر را به بار میآورد:
*کمرویی ملاقات با افراد جدید ، دوست یابی و بدست آوردن لذت واقعی را از تجربیات خوب ، را دشوار میسازد.
*کمرویی مانع دفاع از حقوق بر حق خود و ابراز عقیده و بیان ارزشهای فردی میگردد.
*کمرویی ارزیابی مثبت از ویژگیهای شخصیتی را محدود میسازد.
*کمرویی باعث اشتغال شدید فکری در مورد روش رفتار فردی در موقعیتهای اجتماعی را باعث میشود.
*کمرویی تفکر مثبت و سازنده و برقراری ارتباط ثمر بخش را دشوار میسازد.
*احساسات منفی مانند افسردگی ، اضطراب و احساس تنهایی همراهان کمرویی هستند.
علائم کمرویی
علائم فیزیولوژیکی (جسمی)
افراد کمرو در سطح فیزیولوژیک نشانهها و علائم زیر را گزارش دادهاند: « نبض تند ، تپش قلب ، عرق کردن زیاد ، دلشوره و التهاب درونی.» از دیگر علائم جسمانی افراد کمرو ، سرخ شدن است که نمیتوانند این نشانه را پنهان کنند. سرخ شدن احساس دست پاچگی، یعنی احساس کوتاه مدت و شدیداز دست دادن عزت نفس ختم میشود. از طرف دیگر تحسین دور از انتظار نیز باعث دستپاچگی میشود. دستپاچگی باعث بروز شش نوع رفتار زیر برای حفظ ظاهری میشود:
*عوض کردن موضوع صحبت با حالت دفاعی: «چقدر طول میکشد؟ من قرار ملاقات دارم.»
*بهانه آوردن در نحوه اجرای برنامه: « نور چراغها تمرکز مرا به هم میزند.»
*عوض کردن دیدگاه و موضوع مورد علاقه : « تنیس ورزش مطلوب من نیست شطرنج بازی میکنم.»
*قبول نکردن شکست: « هیچ کس هم نمیتوانست این کار را انجام دهد.»
*کنار گذاشتن کاری که نمیتواند انجام دهد: « وقتی چنگال وجود دارد لازم نیست از چوب برای غذا خوردن استفاده کنیم.»
*تلاش برای کسب اطمینان: « امیدارم شما را گیج نکرده باشم، کرده ام؟»
علائم اجتماعی
هشتاد درصد افراد کمرو به داشتن روابط اجتماعی بیمیل هستند و نمیخواهند با کسی صحبت کنند. در واقع سکوت در موقعیتهای اجتماعی ویژگی بارز آنها است. حتی زمانیکه افراد کمرو روشهای ویژهای را برای صحبت کردن در جمع را فرا میگیرند باز هم بعضی از آنها به سکوت خود ادامه میدهند شاید دلیل این امر آن است که هنوز هم در سطح فردی همگام برقراری ارتباط با دیگران احساس ناراحتی میکنند.
علائم فردی
کمرویی باعث میشودکه این افراد برداشت و دیدگاه درستی از توانایی خود نداشته باشند در واقع آنها به خود ارزش کمتری قائل هستند و به همین دلیل افراد کمرو افکار و احساسات و اعمال بسیاری را که ظاهر میشود سرکوب میکنند. افراد کمرو واقعاً در دنیای درونی خود زندگی میکنند.
درمان کمرویی
کمرویی مشکل پیچیدهای است که برای غلبه برآن باید از روشهای مختلف استفاده کرد. توصیهها و تمریناتی که ارائه میشود، تنها زمانی میتوانند ارزشمند باشند که تصمیم خود را نسبت به تغییر روش زندگی خود اتخاذ کرده باشید و در کنار آن به این اعتقاد داشته باشید که امکان تغییر وجود دارد. درواقع تا زمانی که اعتقادی به تغییرپذیری نداشته باشیم، تصور تغییر یافتن محال است. عنصر لازم دیگر شجاعت در عملکرد است. این یعنی از تغییر نترسیدن و به پیشواز تغییرات رفتن در جهت بهبود روش زندگی و داشتن زندگی بدون کمرویی.
تغییر زندگی
اگر دیگر نمیخواهید تحت عنوان وامانده اجتماعی به حیات خود ادامه دهید یا از دیدن اینکه ، کمرویی شدید مانع استفاده از فرصتهای خوب زندگی میشود، احساس ناراحتی میکنید، وقت آن است که همه چیز را تغییر دهید. چهارنوع تغییرات اساسی میباید انجام شود که عبارتند از:
تغییر شیوههای فکری درباره خود و کمرویی
تغییر نوع رفتارها
تغییر درنحوه نگرش به عملکردها و شیوههای فکری افراد دیگر
تغییر ارزشهای اجتماعی مربوط به کمرویی
اعتقاد به تغییرپذیری
اگر خواهان تغییر زندگی باشیم ولی اعتقاد به امکان تغییرپذیری نداشته باشیم، تغییر رفتاری و فکری اساسی در فرد بوجود نمیآید. بسیاری از افراد ، افسانه تغییر ناپذیربودن را پذیرفتهاند و به تغییرات ایجاد شده با بدبینی مینگرند. مثلا میگویند ممکن است در مورد دیگران موثر باشد، ولی نمیتواند در من تغییر ایجاد کند. اما شواهد زیادی از این نتیجه گیری متضاد حمایت میکنند، که شخصیت و رفتار افراد در صورت تغییر موقعیت کاملا تغییر پذیرند. در واقع طبیعت انسان به نحو قابل توجهی انعطاف پذیر است و به سرعت خود را با چالشهای موجود در محیط منطبق میکند. انطباق پذیری با تغییرات محیطی در واقع تمام حیات و زندگی است.
شجاع بودن
بسیاری از نیروهای درونی ، ما را در جایی که قرار داریم، نگاه میدارند و مانع از حرکت ما در جهت عملی ساختن تواناییهای بالقوهمان میشوند. غلبه بر چنین مخالفان نیرومندی نیازمند داشتن تعهدی قوی از جانب افراد است. انجام تمرینات روزانه ده دقیقهای در خلوت خانه کارساز نخواهد بود. در واقع برای کمرو نبودن باید تصمیم بگیرید، چه نوع انسان میخواهید باشید و آنگاه وقت و انرژی خود را در جهت جامه عمل پوشاندن به آنها صرف کنید.
روشهای درمان کمرویی
شناخت خود
پس ازسالها زندگی با شخص خود بنظر میرسد که باید خودمان را به خوبی بشناسیم. در کمال تعجب باید گفت که فقط تعداد کمی از افراد چنین هستند. ما انسانها برای شناخت واقعی خودمان وقت صرف نمیکنیم. تمرینهایی وجود دارند که افراد را قادر میسازند که افکار و احساسات خودشان را با نگاهی نزدیکتر و دقیقتر به تصویر بکشند. بعضی از آنها عبارتند از:
برچسب زدن به خود : فهرستی از ده لغت ، عبارت و ویژگی شخصیتی که به بهترین شکل معرف شماست، تهیه کنید. سپس هر یک از این عبارات را یکبار خودتان و بار دیگر توسط بهترین دوستتان از یک تا ده نمره گذاری کرده توسط کلمات مثبت ، منفی و خنثی رتبه بندی کنید. رتبه بندی و نمره گذاری خود و دوستتان را با یکدیگر مقایسه کنید.
یک ماه فرصت برای زندگی : فرض کنید، به یک بیماری لاعلاج دچار شده و فقط یک ماه فرصت زندگی کردن داشتید. این یک ماه را چگونه سپری میکردید؟ کجا میرفتید؟ دوست داشتید موقع مرگ چه کسی کنار شما باشد؟ دوست داشتید روی سنگ قبرتان چه چیزی نوشته شود؟
درک کمرویی خود
اگر بتوانید علت کمرویی خود را مشخص کنید، عملکردتان اثر بخشتر خواهد بود. درک علل ، همبستهها و پیامدهای کمروی دو فایده مهم دارد. اول آنکه زمینه را برای ارائه طرحی عقلانی جهت دخالت و مداوا آماده میکند. علاوه بر آن با تجزیه و تحلیل صریح ماهیت و ابعاد کمرویی آن را ازحالت ذهنی خارج و به آن عینیت میبخشید. برای این شناخت باید به سوالات زیر پاسخ دهید.
آیا خود را فرد کمرویی میدانید؟ به چه میزان؟ (از بینهایت کمرو تا فقط مختصری کمرو )
علت یا علتهای کمرویی خود را مشخص کنید ( نظیر ترس از طردشدن ، عدم اطمینان به خود ، معلول بودن و ;)


دانلود اجرا و ارزشیابی یادگیری pdf دارای 110 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود اجرا و ارزشیابی یادگیری pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مقدمه
بعد از خواندن این فصل شما قادر خواهید بود:
1- مزایا و معایب روشها و تکنیک های مختلف آموزشی را شرح دهید.
2- درباره روشها و تکنیک های متناسب با حیطه های ادراکی، عاطفی و روان حرکتی بحث کنید.
3- یک تجزیه و تحلیل وظایف (شرح وظایف) تألیف کنید.
4- روشهایی که با آنها آموزش سازمان یافته و مداوم را فهرست کنید.
5- اهداف ارزشیابی آموزشی را شناسایی کنید.
6- انواع مختلف ارزشیابی را شرح دهید.
7- یک طرح درس تهیه کنید.
8- ارزشیابی کمی را با کیفی، ارزشیابی هنجار مرجع را با ارزشیابی معیار مرجع، روایی را با پایایی مقایسه نموده و تمایز دهید.
9- یک سخنرانی آموزشی برای یک گروه مخاطب خاص، طراحی، اجراء و ارزشیابی کنید.
چگونه متخصصان رژیم شناسی می توانند مراجعین و کارمندان را بطور موفقیت آمیز آموزش دهند؟ برای مراجعین، رژیم شناس خواستار ارتقاء سلامتی و کاهش خطر بیماریهای مزمن است و برای کارمندان خواستار افزایش توانایی های آنان در انجام وظایف است. مراحل مقدماتی در طراحی یادگیری در فصل 11 مورد بحث قرار گرفت که شامل پیش ارزیابی دانش و صلاحیت فعلی آموزش گیرنده در حیطه های ادراکی، عاطفی و روان حرکتی و تعیین محتوای آنچه باید آموخته شود، بود.
این فصل درباره انتخاب و اجرای فعالیتهای یادگیری مناسب در حیطه های مذکور بحث می کند. طرح ها برای ارزشیابی نتایج یادگیری و مستندسازی نیز مورد بحث قرار گرفته است. چرا که این مراحل برای کامل شدن فرآیند یادگیری ضروری است.
انتخاب و اجرای فعالیت های یادگیری
روش ها و تکنیک های مختلف ارائه آموزشی برای انتقال مواد آموزشی که باید توسط مخاطب آموخته شود، در دسترس است. تکنیک ها روشهایی است که آموزش دهنده (مربی) اطلاعات را برای آموزش گیرنده به منظور ارتقاء فرآیند یادگیری درونی سازماندهی و ارائه می کند. این تکنیک ها ارتباطی بین معلم و شاگرد و نیز بین شاگرد و آنچه می آموزد، فراهم می کند. این تکنیک ها عبارتند از: سخنرانی، بحث، وانمودسازی، تشریح و … همه آنها به یک اندازه در تسهیل یادگیری مؤثر هستند و هر یک مزایا، معایب و مصارف و محدودیتهای خود را دارند که در جدول 1-12 خلاصه شده است. در تصمیم گیری برای استفاده از یک روش آموزشی که می بایست مؤثرترین روش باشد، متخصصان می بایست به چندین عامل توجه کنند،از جمله: هدف آموزشی روش، سبک ترجیحی آموزش گیرنده نیازها، اندازه گروه، تسهیلات در دسترس، زمان در دسترس، هزینه و تجربه قبلی یا درجه موفقیت با تکنیک ها.
رژیم شناس می بایست بداند که چیزی برای جمعیت های متفاوت مثل جمعیت های دارای فرهنگ متفاوت، گروههای قومی، گروههای اجتماعی، محیطی، سطوح سواد و گروههای سنی مثل نوجوانان، مؤثر است. تا بتواند به اهداف مطلوب دستیابی پیدا کند.
به علاوه، آزمودن اهداف عملکردی می تواند نشان دهد که چه رویکردی مناسب تر است چون متدها و روشها برای حیطه های ادراکی،عاطفی و روان حرکتی با وجود عوامل مشابه و یکسان متفاوت است. رژیم شناس می بایست تکنیکی را که نیازمند بیشترین مشارکت فعال آموزش گیرنده است مشتمل بر استراتژی های موردنیاز جهت تغییرات رفتاری مؤثر را انتخاب کند.
چنانچه کنفیسوس گفت:
من می شنوم و فراموش می کنم.
می بینیم و به خاطر می سپارم.
انجام می دهم و می فهمم.
برانگیختن
بزرگسالان آموزش گیرنده های عمل گرایی هستند که اطلاعات عملی که منجر به دانش، یک مهارت و یا فهمیدن اینکه کاری را انجام دهند می شوند را خواستارند و نیازمند به کارگیری آنچه آموخته اند هستند. لازم است که بزرگسالان بدانند که اطلاعات برای آنها مهم است و برای اطلاعات ارزش قائل شوند. این امر انگیزه آنها برای یادگیری را افزایش می دهد.
یک روش اندازه گیری معمول برای انگیزه، پا فشاری است. افراد هنگامی که برانگیخته می شوند بیشتر و سخت تر و با توجه بیشتری کار می کنند تا زمانی که برانگیخته نیستند. اگر اطلاعات ارزشمند و ضروری فرض شود،انرژی و انگیزه را فراخوانده و می تواند خود کفایتی را افزایش دهد. متخصصان رژیم شناسی می توانند از مراجع یا کارمند بپرسند که هم اکنون چه می دانند و نیاز دارند که چه بدانند و یا انجام دهند، بنابراین آنها می توانند در ابتدا فرد را درک کنند.انگیزه با تمجید و تقویت مثبت در هنگامی که فرد یاد می گیرد، افزایش می یابد.
متخصصان رژیم شناسی همچنین می بایست توجه داشته باشند که مراجعین و کارمندان آنچه می آموزند را به خاطر سپرده و بازیابی کنند. مطالعات نشان می دهد که هر چه یک شخص فعالانه تر در فرآیند یادگیری درگیر شود، بهتر آنرا بازیابی می کند. شکل 1-12 نشان می دهد که شنیدن و خواندن اطلاعات نمی تواند به سودمندی دیدن و شنیدن همزمان و بهتر از آن بحث درباره اطلاعات وانجام کاری با آنها باشد.


دانلود مقاله امام مهدی ع pdf دارای 42 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله امام مهدی ع pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله امام مهدی ع pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله امام مهدی ع pdf :
امام مهدی ع
بخش اول
1) معرفی امام مهدی:
پدرش امام حسن بن علی بن محمد بن موسئ بن جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابی طالب(درود خداوند بر تمامی انان باد) بودئمادرش کنیزی ترک و از سلاله پاکی بود که با اوصیای عیسئ بن مریم (ع) پیوند می یافت. نام این کنیز نر جس یا صیقل بود. او پیش از ازدواج با امام حسن (ع) در کشور خود، به خاطر خوابی که دیده بود، اسلام آورد وهنگامی که طلایه داران سپاه اسلام به دیارش هجوم بردند خود را تسلیم انان کرد تا تقدیر او را به خانه امام عسگری (ع) بیاورد و مام حجت خدا گردد.
2) میلاد امام مهدی‹‹عج››:
در شب نیمه شعبان سال 255 هجری ودر شهر سامراء پایتخت خلافت در روزگار معتصم عباسی، امام حجت (ع) چشم به جهان گشود.
ولادت او را شواهدی بود که نشان می داد خداوند برای این نوزاد با سعادت چه اثری بر زندگی بشری تقدیر کرده است.
با هم به سخنان حکیمه دختر امام محمد بن علی (ع) وعمه امام حسن (ع) گوش فرا داریم وماجرای ولادت ان حضرت را از زبان او بشنویم:
ابومحمد حسن بن علی (ع) مرا خواست وگفت : حکیمه! امشب نزد ما افطار کن. امشب نیمه شعبان است و خداوند تبارک و تعالئ حجت را دراین شب اشکار فرماید. او حجت خدا بر زمین است.
حکیمه گوید: پرسیدم مادراین نوزاد کیست؟ فرمود: نرجس. گفتم: فدایت گردم! نشانی ازحمل در نرجس نمی بینم. فرمود: همین است که با تو گفتم.
حکیمه گوید: به خامه آن حضرت آمده سلام دادم و نشستم. نرجس آمد کفش ازپای من دراورد وگفت :ای بانوی من وبانوی خانواده ام امشب چگونه ای؟ به او گفتم: تو بانوی من وبانوی خانواده منی گفت: چنین نیست. سپس کفت: عمه چه شده است ؟ به او گفتم: خداوند متعال امشب تو را فرزندی عطا خواهد کرد که در دنیا و آخرت سرور است; حکیمه گوید: نرجس از شنیدن این سخن خجل شد وشرم کرد. چون نمازرا گزاردم، افطار کردم به بستر رفته خوابیدم. شب برای
خواندن نمازازجا برخاستم. نرجس خفته بود ونشانی ازوضع حمل نداشت. نمازگزاردم وبه تعقیبات نمازپرداختم وآنگاه دوباره خوابیدم. پس از لحظه ای مضطرب برخاستم واو را دیدم که خوابیده. سپس بر خاست و نماز گزارد و خوابید. حکیمه گوید؛ برای اینکه ببینم سپیده دمیده یا نه بیرون آمدم. دیدم که هنوز فجر اول است. نرجس خفته بود. درباره سخن ابومحمد(ع) دچار تردید شدم که ناگاه حضرت از جائی که نشسته بود با صدای بلند به من بانگ زد:‹‹عمه شتاب مکن! هنگام وعده نزدیک است››. حکیمه گوید: نشستم سورههای الم سجده ویاسین را قرائت کردم.
دراین حال بودم که ناگهان نرجس مضطرب از خواب بیدار شد. به طرف او جستم ونام خدا را بر او بردم وانگاه پرسیدم: ایا چیزی احساس می کنی؟ گفت :اری عمه. گفتم:روح و دل خویش را فراهم آر(دل قوی کن واستوار باش). این همان چیزی است که با تو گفته بودم. مرا سستی فرا گرفت واو را زایمان. ناگهان متوجه سرورم (امام زمان ‹‹عج››) شدم. از نرجس پرده بر گرفتم. دیدم نوزاد به دنیا آمده وسجدهگاههای خویش اندامهایی که به هنگام سجده بر زمین می نهند را بر زمین نهاده ودرحال سجده است. اورا در اغوش گرفتم. دیدم (برخلاف سایر نوزادان)تمیز وپاکیزه است.
دراین هنگام ابومحمد(ع) مرا بانگ زد :عمه! پسرم را نزد من بیاور. اورا خدمت امام (ع) بروم. امام دست زیررا نها و پشت بچه گرفت و پاهای او را روی سینه خود گذارد وسپسزبان در دهانش گرد انید و دست بر چشمان و مفصلهای بدن نوزاد کشید.
ازابراهیم صحابی امام حسن عسکری (ع) نقل است که گفت:
‹‹مولایم ابومحمد (ع) چهارقوچ برایم فرستاد ونامه ای نیزبه من نوشت :
بسم ا الرحمن الرحیم. این قوچ ها به خاطر(ولادت) فرزندم محمدالمهدی است. ازآنها با لذت بخورو هرکه ازشیعیان ما را دیدی بدو نیز بخوران››.
3) پنهان بودن میلاد حجت (ع):
ولادت امام زمان (ع) بدین گونه انچام پذیرفت و به خاطرشرایط سیایسی دوران درزیرپرده ضخیمی از کتمان پوشیده ماند . امام حسن عسکری (ع) تولد فرزند خوش را جزخواص اضحاب خود درمیان ننهاد. در روایتی از کتاب غیبت ازعده ای از اصحاب امام عسکری نقل شده است که گفتند:
‹‹نزد ابو محمد حسن بن علی (ع) گرد امده بودیم و ازوی درباره حجت و پیشواب پس ازاو پرسش می کردیم. درمجلس او چهل مرد حضورداشتند. عثمان بن سعید بن عمرعمری دربرابرآن حضرت برپا خاست وگفت: فرزند رسول خدا (ص)! می خواهم درباره مطلبی ازشما سوال کنم که خود بدان داناتر ازمنی. امام به اوفرمود: کسی بیرون نرود. هیچ کدام ازما بیرون نرفتیم. تا پس ازساعتی که امام، عثمان را با صدای رسا آوازداد: عثمان روی پاهایش برخاست. امام فرمود: آیا شما را به خاطر مطلبی که آمده اید، آگاهی دهم؟ همه گفتند:آری ای فرزند رسول خدا ! فرمود: شما امده اید تا درباره حجت پس ازمن پرسش کنید:همه کفتند: آری. ناگهان پسری را دیدم مثل پاره ماه، شبیه ترکسی به ابومحمد!
فرمود: این پس ازمن پیشوای شماست و جانشین من برشما. اورا فرمان برید وپس ازمن به تفرقه دچار نشوید که دردین خویش به هلاکت افتید. بدانید که شما پس ازاین روزاورا نخواهید دید تا عمرش تمام گردد وکامل شود. ازعثمان بن سعید آنچه را می گوید بپذیرید و فرمان اورا اطاعت کنید که او جانشین امام شماست وکاربه دست اوست.
4) روزگار امامت حجت (ع) چگونه آغازشد؟
خلفای عباسی بنابرعادت معمول خویش، هرگاه فرصتی برای کشتن اولیاء الله میافتند، فوراً آنها را به زهرازپای درمی آوردند. معتصم نیز امام حسن عسکری (ع) را به زهر شهید کرد وسپس درصدد یافتن فرزند آن حضرت برآمد تا اورا نیز ازمیان بردارد وبه خیال خویش دنباله امامت را نیست ونابود گرداند.
معتصم عده ای را به خانه امام فرستاد تا هر که وهرچه درآنجاست توقیف کنند.
ماجرا را اززبان احمد بن عبدالله بن یحیی بن خاقان پسروزیرمعتصم دنبال می کنیم چون امام حسن عسکری (ع) بیمارشد، پدرم به من پیغام داد که ابن الرضا (ع) بیمار شده. آنگاه خود همان لحظه سوارشود و به دارالخلافه رفت وسپس با پنج نفر ازخدام امیرالمؤمنین شتابان باز گشت. همه آنان ازافراد مورد وثوق و خواص خلیفه بودند. یکی ازآنها هم نحریربود. پدرم به آنها دستورداده بود درخانه حسن بن علی باشند واوضاع واحوال اورا زیرنظربگیرند. همچنین درپی عده ای ازپزشگان فرستاده بود و به آنان دستور داده بود که درخانه حسن بن علی رفت وامد کنند وهربام وشام از او پرستاری و مراقبت کنند.
چون دو روزازاین ماجرا گذشت کسی نزد پدرم آمد وبه وی خبرداد که آحضرت (بیماریش شدت یافته) ضعیف شده است. پدرم سوارشد وبه خانه آن حضرت رفت و به پزشگان دستورداد بخوبی آن حضرت را تحت نظر بگیرند. هم چنین درپی قاضی القضات فرستاد وبه دستورداد که پیش او بیایند وده تن ازکسانی را که به دین وامانتداری و پرهیزگاری آنان مطمئن است، انتخاب کند وباخود بیاورد. آنگاه تمام آنها را به خانه حسن (ع) فرستاد وبدیشان تکلیف کرد که شبانه روزهمانجا بمانند. آنها درآنجا بودند تا آنکه حسن (ع) درکذشت.(مرگ او) چند روزگذشته ازماه ربیع الاول سال 260 واقع شد. با مرگ اوسامراء یکصدا ناله برمی آورد که ابن الرضا مرد.
خلیفه عده ای را به خانه آن حضرت فرستاد تا خانه واتاقها را بازرسی کنند وهرآنچه در حانه است مُهر نمایند ونشان فرزند آن حضرت را بجویند. همچنین زنانی آوردند که ازحمل وآثارآن آگاه بودند. زنان پیش کنیزان امام رفته، یکایک آنها را معاینه کردند یکی ازاین زنان ازاعا کرد که در میان این کنیزها، کنیزی است که نشانه حمل با خود دارد. از این رو دستور دادند آن کنیزرا دراتاقی نگه دارند. نحریرو یارانش ونیز زنانی که با اوبودند مأمورمراقبت ازاین اتاق شدند.
سپس احمد بن عبدا در ادامه گفتارخویش گوید:
آنان که مأمورمراقبت ازآن کنیزکه گمان می کردند بارداراست، بودند، دوسال واندی وی را زیرنظرگرفتند تا آنکه به تشخیص اشتباه خود پی بردند. سپس میراث حسن (ع) میان مادر و برادرش، جعفر، تقسیم شد ومادرش وصیت او را ادعا کرد واین امرنزد قاضی ثابت شد.
سپس وی ماجرای مخالفت جعفربا وصایا را نقل کرده تا آنجا که گوید:
‹‹ بیرون آمدیم، وضع برهمین منوال بود، وخلیفه تا امروزدر پی جُستن نشانی از فرزند حسن بن علی (ع) است››.
بدین گونه قدرت جاهلی واستکباری می کوشید، ریشه های امامت را ازبیخ برکند وحرکت اصیل مکتبی را دستخوش نابودی سازد اما به مقصود خود نایل نیامد که دست خداوند بر فرازدستان آنها بود.
5) خدا دانا تراست بر اینکه رسالت خویش را کجا قرار دهد؟
امام حجت را عمویی بود که جعفرنام داشت. این جعفرادعا می کرد که امامت پس ازبرادرش امام حسن عسکری (ع) حق اوست. بنابراین همین ادعای باطل وی مردم را به خود می خواند و حتی دررسیدن به مقصود خویش به قدرتهای ستمگرا متوسل می شد تا ازآنها کمک بگیرد بدون آنکه بداند آنچه موجب استمرار خط امامت است، مقاومت دربرابرهمین قدرتها و رهبری تودهای مومن برضد فساد و انحراف آنهاست.
جعفرکه خود می دانست ازشایستگیهای کافی برای امامت بی بهره است و نیک آگاهی داشت که امت،پیشوایی او را به رسمیت نمی شناسد نزد عبدالله بن یحیی بن خاقان، وزیرخلیفه وقت عباسی، رفت و کوشید ازکمکهای اوبرخوردارشود. پسراین وزیرماجرای این برخورد را چنین بازگو می کند :
پسرازتقسیم میراث،جعفرنزد پدرم آمد و بدو گفت: رابطه پدرم را برای من نیز مقرردارو هرسال 20 هزاردیناربه من صله بده.
پدرم او را ازاین خواسته نهی کرد و بدو گفت: احمق! خلیفه که خدایش عزت رهاد، درمورد کسانی که ادعا می کنند پدروبرادرت امامند،شمشیرخویش را آخته و تازیانه اش را بالا برده تا آنان را از این باوربازگرداند اما این امکان برایش فراهم نشد آنان را ازاین اعتقاد درباره آنان منصرف سازد. پس اگرتو پیش پیروان پدرو برادرت امام بودی چه نیازی به خلیفه دیگرداشتی که راتبه آنها را برای تو قرار دهد؟ و اگرپیش اینان چنین جایگاهی نداری،درنزد ما هم بدان دست نیابی.
دیری نپایید که جعفر ازاین ادعای دروغ خود دست برداشت و به راه صواب بازگشت و امامت حضرت حجت (ع) را پذیرفت. ازاین رو پیش شیعیان که او را جعفر کذاب نامیده بودند، ملقب به ‹‹جعفر تواب›› شد
6) غیبت صغری:
خداوند برای ولی الله اعظم حضرت حجت بن حسن (ع) غیبت صغری را مقدر فرمود. این غیبت از سال 260 ه تا سال 329 ه به طول انجامید. در طی این مدت عده ای به نام وکیل پل ارتباطی میان امام و شیعیان بودند. اینان عبارتند از:
(1)ابوعمر و عثمان بن سعید. وی وکیل امام حسن عسکری (ع) بود و پس ار درگذشت آن بزرگوار نایب امام حجت (ع) گردید.
(2) پس از وفات عثمان در سال 266 ه ، امام حجت(ع) فرزند وی ابوجعفرمحمد بن عثمان را نایب خویش قرار داد. مدت نیابت محمد 50 سال بود.
(3) پس از محمد بن عثمان، فردی بنام حسین بن روح به نیابت رسید. او که از سال 304 ه بدین سمت منصوب شد برای مدت 22 سال ازجانب امام به عنوان مرجع شیعیان عمل می کرد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ